Maandhoroscoop Stier

Maandhoroscoop Stier

Maandhoroscoop Stier

Geboortedatum: 20 april t/m 20 mei- Juni 2023

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Algemeen
Op gebied van vrienden en andere sociale contacten kun je in juni in de schijnwerpers staan. Vrienden kunnen een goede invloed op je hebben, waardoor je nieuwe dingen kunt leren. Je hebt nu natuurlijk ook veel meer ruimte om er op uit te trekken. Contacten met vrienden kunnen voor de toekomst veel gunstige momenten opleveren. Je zult zelfs in staat zijn jezelf op geheel nieuwe manier neer te zetten. Het zal in ieder geval een positieve en gezellige maand worden. Ook familie is belangrijk, waardoor je veel tijd aan hen besteedt. Hierdoor kun je op emotioneel gebied, innerlijke stabiliteit ervaren, doordat contact met familie jou het gevoel geeft dat je jezelf bent. Financieel moet je privé wel opletten, omdat je niet alles zomaar kunt kopen en je jezelf restricties op moet leggen. Dit is natuurlijk relatief en inherent aan de hoeveelheid geld die je kunt besteden. Het zal belangrijk zijn om al je persoonlijk verplichtingen te volbrengen en ervoor te zorgen dat je schoon schip maakt. De maand begint met een dynamische Jupiter-Noordknoop-conjunctie in jouw teken en deze kan ervoor zorgen dat je een sterke aantrekking op anderen hebt, waardoor je nieuwe kansen en ervaringen kunt krijgen om je leven een positieve wending te geven. Wees niet bang om risico's te nemen en buiten je comfortzone te stappen, maar blijf dit wel verantwoord doen. De kosmische energie zal in jouw voordeel werken, waardoor je dus vol vertrouwen en goede moed de maand kunt beleven. De 4de activeert de Volle Maan in Boogschutter je sector van transformatie. Hierdoor is er een verhoogde intuïtie en een sterke spirituele verbinding. Je kunt je dus verbinden met de innerlijke wijsheid en de goddelijke energie die er op je afkomt. Je voelt een krachtige passie en veel verlangens, die je sensuele energie activeert. Of je nu gebonden bent of een single maakt niet veel uit, omdat jij je nu kunt laten leiden door het plezier in de romantiek, maar ook zeker op seksueel volledig te benutten. Laat deze energie je dus brengen naar een diepere verbinding en plezier met je innerlijke ziel. De 5de komt Venus in de Leeuw, waardoor er zelfverzekerdheid in je op kan komen en je diepere banden met dierbaren aan wilt gaan. De energie is bedoeld om je mooie essentie en individualiteit naar voren te brengen. Neem tijd om te genieten van dat waar jij je prettig bij voelt en omring jezelf met schoonheid die je innerlijke ziel weerspiegelt. Of je nu de laatste hand legt aan je huiselijke omgeving of jezelf gewoon trakteert op iets speciaals, dit is jouw moment om te schitteren. Met Maan kan je gelukzalige momenten hebben en het gevoel hebben dat je erg vrij in het leven kunt staan. Daar zal je je heel prettig bij voelen, omdat je iemand bent die van het leven wil genieten.

In je carrière zal je slim met doelstellingen om moeten gaan. Je hebt de neiging jezelf te klein neer te zetten, waardoor onzekerheid zorgt dat je niet alles kunt doen wat je in gedachten hebt. Geloof in jezelf en bedenk dat samenwerking en compromissen belangrijk zijn om te ontwikkelen. Het zal geen maand zijn, waarbij je al teveel voor jezelf hoeft op te komen. Je kunt je beter aanpassen en advies van mensen aannemen om te ontwikkelen. Qua gezondheid zal je mentaal in orde zijn, maar wordt er gewaarschuwd dat je door eigenwijs gedrag in de problemen kunt komen. Neem niet onnodig veel risico’s, omdat je anders gezondheid in de war kunt schoppen en dat is niet nodig. Toch zal het over het algemeen een prettige maand worden, omdat je energie kwijt kunt. Mercurius betreedt de 11de zijn heersende teken Tweelingen met belangrijk nieuws over activa en financiën. Verder kan de Nieuwe Maan in Tweelingen de 17de voor een nieuw begin en kansen zorgen, waardoor er emotionele en zakelijke groei mogelijk is. De magische energie helpt toekomstige zaden te planten en diepste verlangens te manifesteren. Saturnus start zijn retrograde beweging in de Vissen. Hierdoor zal je huidige sociale en liefdesrelaties kwalitatief verbeteren, maar wel aanpassingen moeten maken om te zorgen voor ondersteunende en positieve invloeden. De energie verschuift de 20ste als de Zon naar de empathische Kreeft reist en de zomer inluidt. Daardoor zal er ruimte komen voor rust en ontspanning, waardoor je minder oog hebt voor avontuur en opzoeken van activiteiten. Je vindt het fijner om nu vertrouwde mensen op te zoeken en bent ook een stuk huiselijker. Deze periode komt ook Mercurius de Kreeft binnen om zich bij de Zon te voegen voor amusement en plezier, maar wel op een relaxte wijze. Deze energie moedigt je aan om los te laten, speels te zijn en het leven te omarmen. Maak contact met vrienden, ontdek nieuwe hobby's en laat je creativiteit de vrije loop. Tenslotte zal de retrograde Neptunus in Vissen aanmoedigen om dieper naar je dromen, hoop en ambities te kijken. Het laat je ook contact maken met je spirituele kant om ze te realiseren.

Liefde, relaties en sociale contacten
In de maand juni ligt de nadruk op het sociale vlak, waarbij je veel tijd maakt voor vrienden, familie en het maken van nieuwe sociale contacten. Je bent graag thuis en vindt het fijn mensen uit te nodigen. In de liefde ben je empathisch, warm en liefdevol, waardoor een relatie prima kan verlopen en er veel nadruk ligt op seks en romantiek. Je bent gepassioneerd en zal dit op een heftige, maar toch zachte manier in de slaapkamer laten merken. Je vindt het fijn als je partner dit aan jou teruggeeft, waarbij het belangrijk voor je is om elkaar niet alleen fysiek te verwennen, maar ook mentaal. Naast sociale contacten zullen intieme contacten erg belangrijk zijn om op een spontane manier verlangens in elkaar los te maken. Je vindt het echter ook fijn om veel met je partner te delen en te praten over alles wat er belangrijk is. Doordat je zeer emotioneel bent, zal je ook een inspirator kunnen zijn en je partner op veel gebieden het gevoel geven dat je voor de ander klaar staat. Het zal je niet verbazen dat je deze maand vol van positieve energieën zit en een inspirator bent voor je partner, maar ook voor vrienden en familie. Dit heeft een gunstige wisselwerking, waardoor ook anderen veel aan je zullen geven en je zeker niet eenzaam bent. Let op dat een onzekere partner wel eens kan denken dat je te weinig tijd aan de ander besteedt, als je te enthousiast en liefdevol naar anderen bent. Dit kan ook gebeuren als de relatie toch minder goed is dan je gehoopt had. Je zult hier erg alert op dienen te zijn en vooral veel moeten communiceren. Let op dat de planetaire energie jou de neiging geeft eigenwijs en koppig te zijn, waardoor je nog wel eens star kunt zijn. Tracht dit op alle vlakken te vermijden. Singles zullen ook zeer sociaal zijn en veel tijd aan vrienden en familie besteden. Er is een bijzondere energie in je, waardoor je aangetrokken wordt tot mensen waar je normaal gesproken niet toe aangetrokken kan worden. Dit zou zelfs kunnen gaan om iemand die uit een ander milieu komt en waarbij je merkt dat er een diep niveau van empathie en sympathie is. Laat je niet tegenhouden door milieu, sociale klasse of cultuur. Het gaat om gevoel en niets anders. Er kunnen deze maand dan ook zeker veel spannende romantische kansen zijn, maar de planetaire energie zal niet gunstig zijn om een vaste relatie te krijgen

Carrière en zakelijkheden
Het kan wel eens een maand worden, waarbij je veel nadenkt of je op de goede weg bent en of je wel voldoende van je capaciteiten gebruik maakt. Je bent van nature iemand die niet echt gericht is op bureauwerk, maar er lijkt deze maand toch wel wat papierwerk, rapporten en verslagen op je pad te komen. Hierdoor zal je weinig tijd hebben om alles uitvoerig te analyseren en zal je dus efficiënt en adequaat bezig moeten zijn om beslissingen te nemen en informatie te verkrijgen. Op zich ben je wel iemand die met een deadline kan werken en weet je er vol voor te gaan, maar zorg er wel voor dat je zo stabiel mogelijk blijft. Komt deze in gevaar dan kun je verward raken, waardoor je minder efficiënt bent. Tracht verstandig te blijven, niet te impulsief te handelen en tot de kern van informatie door te dringen. Het zal een maand worden, waarbij er veranderingen optreden en er veel kennis en informatie op je afkomt. Deel je tijd goed in en maak vooral een goede planning. Deel mensen in je omgeving mede als je merkt dat je minder tijd voor ze hebt. Mensen zullen het heus wel begrijpen als je het even erg druk hebt. Stieren die er op zakelijk niveau geregeld op uit trekken, zullen deze maand veel reizen en veel vergaderingen bijwonen. Met name mensen, die in de financiële setting werken, zullen dit veel moeten doen. Bedenk de gehele maand dat je overal beslagen te ijs dient te komen. Mensen zullen het waarderen als ze merken dat je weet waar je het over hebt en je zult er zelfs belangrijke deals door af kunnen sluiten, omdat mensen je betrouwbaar vinden. Maak daar dus gebruik van. Je zult op mentaal en intellectueel gebied de gehele maand alert zijn, waarbij je in staat bent je talenten en vaardigheden optimaal te benutten. Sterker nog, het zal een maand worden, waarbij je je talenten nodig hebt. Sociaal gezien zal je ook goed op moeten letten hoe andere mensen reageren en moet je er beducht voor zijn dat je geregeld adequaat reageert op dat wat anderen aandragen. Mensen die studeren, cursussen doen of op andere manier veel kennis verkrijgen, zullen een positieve maand meemaken, door planetaire energie die hen intellectueel versterkt. Je zult geregeld veel positieve en tevreden gevoelens ervaren, waardoor je op zakelijk en intellectueel gebied veel kunt bereiken.

Fysieke en mentale gezondheid
We staan bijna halverwege het jaar en we kunnen intense en krachtige energie ervaren door energie van de hemellichamen. Juni is een tijd van dankbaarheid, waarbij we oog krijgen voor leven en schoonheid die er te bespeuren zijn, ondanks dat de wereld steeds meer met chaos te maken krijgt. Laten we niet vergeten dat er mooie wegen zijn om de schoonheid van het leven in te zien. Kijk vooral naar de kleinere aspecten in het leven en houd je aan het spreekwoord: “Wie het kleine niet eert, is het grote niet weert”. Het wordt een maand waarin we op zoek zijn naar waarheid en emoties de vrije loop laten. Vreugde en blijdschap zit hem in de kleine dingen en zullen verbinden. Let wel op dat dat de meeste mensen niet bang zijn om hun mening te uiten en gevoelens kenbaar te maken. Ook kunnen we onze talenten laten zien en is het een prima periode om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen. De energieën van juni brengen ons in verbinding met ons bewustzijn, maar ook zeker onderbewustzijn, waardoor er momenten zijn dat we met onze diepste emoties in aanraking komen. We kunnen hierdoor krachtig transformeren, waarbij we zowel fysiek als mentaal ontplooien. Het is een prima periode om jezelf te verwennen met nieuwe kleding, bezittingen of verbeteringen van je leven. We staan in contact met onszelf en daardoor zijn we in staat grenzen te bepalen en deze aan anderen te tonen. Ook kunnen we keuzes maken om de waarheid te vinden, welke tot mentale en psychische wegen leiden. Benut de energie en straal deze uit. De reden, waarom we naar een maand van passie en transformatie gaan, komt door de sterke hemelse activiteiten.

Vooral de Volle Maan, Venus in Leeuw, Mercurius in Maagd, Pluto in Steenbok, de Nieuwe Maan en retrograde Saturnus zullen passionele gevoelens prikkelen en spirituele gevoelens losmaken, die zowel mentaal, psychisch als fysiek baat brengen om gezond in het leven te staan. Mercurius keert rond de 11de terug naar de Tweeling en Pluto zal een tocht in de Steenbok maken, samen met de Nieuwe Maan. We zullen te maken krijgen met de retrograde Saturnus en daarbij zullen we ook nog eens in de tijd van de Kreeft komen. Deze krachten zullen vooral de 2de helft van de maand voor passie en transformatie zorgen. De energie zal zorgen dat we het oude loslaten en het nieuwe omarmen. Relaties zullen te maken krijgen met verschuivingen, welke kunnen zorgen voor fijne, maar ook voor mindere tijden, waarbij fysieke en mentale pijnen voor kunnen komen. Het verleden kan hierdoor terugkomen, waarbij disbalans en trauma’s ontstaan, met een karmische kracht, die relaties kan verstoren. Aan de andere kant biedt deze energie prima kansen om te ontwikkelen en lekker in het leven te staan. Mocht je merken dat je emoties onder druk komen, dan wordt aangeraden hier toch wel een weg in te vinden. Ben jij je bewust van de energie, dan zal er genezende werking van uitgaan. Toch kunnen veel mensen erg kwetsbaar zijn en is het dus belangrijk om je niet te open op te stellen en emoties onder controle te houden. Lukt dit niet, dan kunnen we emoties op anderen botvieren en zullen we fysiek geraakt worden. Per sterrenbeeld kan dit weer op een andere wijze optreden en zal de beïnvloeding mentaal en/of fysiek plaatsvinden.

Emotioneel is de Stier zeer sterk, waarbij deze geregeld erg tevreden is. Hierdoor ervaar je veel goede energie en zal je hier fysiek ook geregeld veel goede momenten door meemaken. Je kunt echter wel eens te snel gaan, maar dat is niet verstandig. Juni is een maand waarbij je privé en zakelijk veel geduld zal moeten te hebben. Zijn er zaken die niet lekker verliepen of conflicten geven, dan doe je er echt wel verstandig aan om hier iets aan te doen, omdat je emoties anders flink in de war raken. Gebeurt dit, dan kan dit voor storingen in je fysieke gestel zorgen. Je kunt deze maand ook getroffen worden door energieën die minder goede eigenschappen naar boven brengen. Dit zijn vooral koppigheid, ongeduld, en eigenwijsheid. Bedenk dat deze niet veel goeds brengen en ervoor zorgen dat je niet alleen sociaal in de problemen kunt komen, maar ook risico’s kunt nemen, waardoor je fysiek en qua gezondheid in gevaar kunt komen. Wees daar alert op. Let hier op en blijf nadenken, dan zal de gezondheid verder geen problemen opleveren. Je zult de laatste week van de maand wel wijzigingen in je sportpatroon en je voedingspatroon aan dienen te brengen. Je weerstand kan deze periode zwakker zijn, waardoor je kans hebt op infecties of virussen. Ervaar je klachten, negeer deze zeker niet en ga naar de dokter.

Algemeen overzicht voor alle tekens
Er ontstaat in juni krachtige en transformerende energie, die je kunt gebruiken om een doelgericht leven te creëren. Maak verbinding met je innerlijke wijsheid, door tijd te nemen om contact met je innerlijke zelf te leggen. Het is een tijd van meditatie of het aanleggen van een dagboek. Luister naar fluisteringen van je hart en laat ze je leiden naar je hoogste doel. We krijgen de 1ste week te maken met de vurige Volle Maan van de 4de om 5:43 uur, die deze hele week in staat is spiritueel te beroeren. Venus verschuift de 5de van de Kreeft naar Leeuw en daardoor kunnen we de eerste dagen flink wat emoties ervaren. Deze kunnen we soms verbergen om ze er daarna in alle intensiteit uit te gooien. Deze planeet verblijft hier tot 9 oktober en zal dus veel invloed houden. Mensen hebben de neiging theatraal gedrag te vertonen binnen een relatie en in de romantiek. Het zal een periode worden, waarom we gestimuleerd worden om de liefde en erotiek op te zoeken. Verliefdheid kan een sterke rol spelen, zowel voor gebonden mensen als singles. Let op dat ontrouw en een breuk op de loer kunnen liggen. Deze 1ste week krijgen we ook te maken met de conjunctie tussen Jupiter en Noordelijke Maanknoop in de Stier. Deze energie kan ons bewegen mogelijkheden te zoeken om te ontwikkelen en dromen na te streven. Deze verbinding geeft ons meer kans om doelen en wegen te vinden om te bereiken wat we al een tijd van plan zijn. De energie biedt hulp bij dingen die we op gebied van financiën, carrière en materiële aspecten bewerkstelligen. Je kunt nu best wat risico nemen, omdat er vele kansen zijn om financiële armslag te creëren en financiële meevallers af te dwingen. De Volle Maan staat in Boogschutter en deze stand zal ons vooral intellectueel en op gebied van eerlijkheid stimuleren. Tot aan de periode van de Nieuwe Maan kunnen we profijt van deze kracht hebben. We ervaren verlichting van ons leven en kunnen meer de drang hebben de wereld te ontdekken en nieuwe mogelijkheden op te zoeken. Ambities worden versterkt en we staan open voor spirituele entiteiten om ons heen. Prima periode voor mediums en paragnosten om boodschappen door te krijgen en deze door te geven. Omdat de Volle Maan een driehoek vormt met Cheiron in de Ram is er genezende en transformerende werking, waardoor emotionele wonden verdwijnen en we een nieuwe periode in kunnen gaan. Tegelijkertijd nodigt een vierkant met Saturnus in Vissen uit om angsten onder ogen te zien en negatieve denkpatronen of gedragingen los te laten, die ons tegenhouden om volledig van het leven te genieten. Kun je volledig gebruik maken van de kosmische krachten, dan zal je de eerste en tweede week vernieuwen en opladen om het tweede deel van de maand fris in te gaan.

Venus zal dus de 5de naar de Leeuw gaan en tegenover de retrograde Pluto in de Waterman staan, wat veel tegengestelde krachten brengt. De Leeuw wekt hierbij betrouwbare energie in de romantiek op. De meeste mensen kunnen door deze energie met hun diepste gevoelens in contact komen en hierdoor is er toch veel mogelijk. We staan nu namelijk creatief en speels in het leven. Er is echter een waarschuwing. Heb je een mindere relatie, dan zal je op moeten letten. Verlangens kunnen hormonen op hol brengen, waardoor verkeerde beslissingen mogelijk zijn. Weerstand tussen Venus en Pluto levert spanning op, waarbij we aan de ene kant op zoek zijn naar relaties en een liefdevolle verbinding. Aan de andere kant kunnen we een soort bindingsangst ervaren. Gebruiken we de energie op een stabiele wijze, dan kunnen we nieuwe overtuigingen krijgen en zullen we juist voor relaties zorgen, die echt wat te bieden hebben. De 8ste ontstaat er een kosmisch kruispunt ontstaan tussen Venus in Leeuw en de Noord- en Zuidknoop. Ook deze energie zal er toe bijdragen dat er nieuwe kansen op liefdesgebied komen. Deze energie zal het enthousiasme en de passie stimuleren voor diegenen die het gevoel hebben dat ze in hun liefdesleven vastzitten. Hierdoor kunnen ze er niet alles uithalen wat ze graag willen. Venus vormt een vierkant met de Zuidknoop in Schorpioen, wat intense emoties naar boven brengt. Mensen kunnen aan de ene kant een sterke drang naar vrijheid ervaren, terwijl er aan de andere kant juist emotionele problemen kunnen ontstaan. Tracht balans te vinden. De 11de zal Mercurius naar de Kreeft reizen en gaat Pluto weer naar de Steenbok. Je kunt hierdoor nieuwe ideeën krijgen, diepgaande gesprekken voeren en intellectueel versterken. Deze transit is geschikt om te leren, les te geven, sociale contacten te maken en kennis met anderen te delen. Pas op dat we mentaal gezien nog wel eens het contact tussen onze ziel en ons lichaam kunnen verliezen. Er wordt aangeraden te mediteren, te sporten, emoties er uit te gooien en contact met de natuur te houden. Pluto zal met energie komen, die voor veranderingen en verschuivingen zorgen. Dit kan intense onrust brengen, omdat transformaties zorgen dat mensen gestrest kunnen raken bij het nemen van beslissingen. Op 18 juni zal de Nieuwe Maan om 6:39 verschijnen, maar zoals we al stelden is de energie van de Maan al vanaf de 1ste dag sterk aanwezig. De retrograde Saturnus in Vissen gaat hier een krachtige verbinding met de Maan aan. Daardoor is er de rest van de maand een sterke energie, die zorgt dat mensen meer discipline zoeken en er verantwoordelijkheid opkomt. Dit kan een gunstige werking op de Aarde en mensheid hebben, waarbij er een grotere kans is op meer vrede op de Aarde.

De kosmische stand geeft ons lessen, hoe te gedragen en hoe aanpassingen te maken, die rust in ons leven brengen. De nieuwe Maan stimuleert innerlijke wijsheid en onze intuïtie, waardoor we aan kunnen voelen welke richting we op gaan. Neptunus in Vissen versterkt dit, waardoor er heel wat mogelijk is in dit laatste deel van de maand. Daarbij kunnen emotionele volwassenheid ontwikkeld en problemen overwonnen worden. De 19de zal Jupiter een sextiel met Saturnus vormen. Jupiter in Stier brengt zegeningen van voorspoed, terwijl Saturnus in Vissen uitnodigt contact met ons astrale lichaam te maken en dromen in de gaten te houden. Saturnus zal inmiddels tot 4 november een retrograde beweging in de Vissen maken. We worden gedwongen minder naar onszelf te kijken, maar gericht te zijn op anderen. Er kunnen deze periode momenten zijn dat er demonstraties zijn, waarbij mensen vragen naar veiligheid en betere sociale regelingen. Mensen zijn nu meer geneigd om gemeenschappelijke doelen na te streven en elkaar te steunen. Het is een tijd om nieuwe ideeën te krijgen, door oude denkwijzen te veranderen. De 21ste zal de Zon de zomerzonnewende in de Kreeft opstarten. We gaan een tijd in van het verzorgen van de zwakkeren in onze samenleving, waarbij genezing en emotionele reflectie belangrijk zullen zijn. De hemelse gebeurtenis heeft een speciale betekenis en symboliseert een tijd van overvloed, groei en overwinning op duisternis. Het is een prima periode om emotionele bagage los te laten en te zorgen dat onze gezondheid een positieve boost krijgt. Het eind van de maand gaat Mercurius naar de spirituele Kreeft, waar deze zich bij de Zon voegt. Daardoor hebben de meeste mensen veel empathie naar anderen en kunnen emotionele behoeftes getriggerd worden. Luister vooral naar emoties en minder naar je ratio. Ook nu is het een periode van verwerken van trauma’s en andere emotionele wonden. Daardoor is het dus echt een maand, waarin we het een en ander achter ons laten als we vertrouwen op onze intuïtie en vanuit ons hart communiceren. Neptunus start de 30ste een retrograde beweging in de Vissen en zal tot 6 december deze beweging maken. De transit nodigt uit naar binnen te kijken en de diepere betekenis achter dromen en verlangens te onderzoeken. De retrograde stand is een tijd om illusies of wanen los te laten die ons ervan weerhouden ware doelen na te streven. Het is een tijd om oppervlakkigheden los te laten en ons te richten op belangrijk zaken in ons leven. We sluiten de maand verstandig en liefdevol af.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)