Weekhoroscoop Maagd

Weekhoroscoop Maagd

Weekhoroscoop Maagd

Geboortedatum 23 augustus t/m 22 september - week 14

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
Je hebt het begin van de week zachte en liefdevolle emoties, waardoor je leuke plannen kunt maken om er iets mee te doen. Dit is het gevolg van Venus, die bijna de hele maand energie aan intimiteiten geeft. Hierdoor ben je geconcentreerd op verbeteren van emotionele banden met je partner of anderen. Ben je single dan zal je vooral geïnteresseerd zijn in mensen die een vaste, volwaardige relatie willen. Je wilt iemand die op intellectueel gebied op jouw niveau zit of zelfs hoger, omdat je je daar door kunt ontwikkelen. Woensdag en donderdag kun je de behoefte hebben om je ten opzichte van je partner een beetje te bewijzen. Dat kan je overdrijven door veel liefde dingen te willen zeggen of veel geschenken te geven. Dit komt vooral door energie van de Volle Maan die de 6de in jouw sector van intimiteiten reist. Deze energie zorgt ervoor dat je contacten op kunt doen, doordat je erg open en vriendelijk bent. Net als Venus zal de energie van de Maan zorgen dat je bestaande vriendschappelijke en liefdesbanden versterkt. Ben je single dan zal je indruk willen maken op iemand waar je al een tijd een oogje op hebt of iemand die je leert kennen. Let op dat je niet teveel je best doet en blijf vooral in jezelf geloven. Je hoeft je comfortzone heus niet al te ver te verlaten en kunt beter dicht bij jezelf blijven. Vrijdag en het weekend laat je emoties de boventoon voeren en ben je minder rationeel. Hierdoor kun je soms heftig en intensief reageren. Het is niet erg om enthousiast te zijn, maar wees soms wel wat relaxter.

Carrière en financiën
Zowel de energie van Venus als die van de Maan zullen liefde bieden, die op zakelijk gebied omgezet kunnen worden in ambitieus en daadkrachtig gedrag. Je hebt hart voor je werk en neemt juiste stappen om te ontplooien en nieuwe doelen te stellen. Maandag en dinsdag heb je de neiging grote aankopen te doen, welke een aanslag op je bankrekening zijn. Het is verstandig bij twijfel te wachten. Mercurius biedt energie om goed samen te werken. Je denkt niet alleen aan jezelf, maar kunt ook werken aan de ontwikkeling van andere mensen, waardoor ze profijt van je inspanningen hebben. Er kan woensdag tegenslag zijn. Je zult merken dat je er op rationele en creatieve wijze mee omgaat. Het is verstandig hier middelen voor te zoeken om werk beter uit te voeren. Check bij collega’s of andere zakelijke contacten of zij ideeën hebben. De energie van de Volle Maan zorgt ervoor dat er een goede straling hangt, zodat je veel gedaan krijgt. Je bent charmant en lief, maar tegelijk assertief. Op deze dag is het echter mogelijk dat er iemand is die geheel anders denkt dan jij. Het is belangrijk hier niet te fel op te reageren, maar vooral te luisteren. Wellicht kun je er iets nuttigs uithalen. Vrijdag kan er een energie hangen, die onrustig maakt en emoties onder druk zet, waardoor je humeurig kunt zijn. In het weekend denk je veel na over dingen die je nog wilt doen. Wellicht is het wijs met mensen te brainstormen.

Gezondheid en karakter
De Volle Maan zal 6 april om 06:37 in de Weegschaal aan de hemel staan. Bijzonder zal zijn dat de energie van de planetoïde Pallas een uitdagende energie met de Maan aangaat. Hierdoor kan deze een zeer sterke invloed op de aarde hebben. Verder is het een voorbode van de Nieuwe Maan later deze maand. Dit wordt een tijd van ontwaken en transformeren. De energie geeft in het gewone alledaagse leven een sterke drang om te socialiseren en zal dan ook veel goeds brengen om relaties te verbeteren en balans te brengen op gebied van sociale contacten en romantiek. Waar deze maanstand zorgt dat ons leven een positieve wending krijgt, moeten we oppassen dat de Aarde geraakt kan gaan worden door trillingen en energieën. Deze kunnen zeeën en oceanen bewegen en er is hierdoor een grote kans op intense stormen en orkanen in de wereld. Dit laatste zullen wij gelukkig niet meemaken, maar we moeten alert zijn als we op reis gaan. In andere landen kunnen er zeker grote invloeden zijn. Heb je plannen om met iets nieuws te starten, dan is de tijd rijp. Je dwingt veel af door eigen acties, zoals het verkrijgen van een nieuwe baan of plannen van vakanties. Er hangt echter kosmische energie, welke prima geschikt is om ruzies op te lossen of slechte eigenschappen af te leren. Er kan een ontgiftende werking van de Maan uitgaan, waardoor je lichaam in staat is om beter schadelijke stoffen af te stoten. Een prima tijd om roken, alcohol, drugs of andere schadelijke dingen af te leren. Het is verstandig om de rust op te zoeken. Doe je dit te weinig dan kun je spanning voelen, waardoor je meer kans hebt op hoofdpijn en migraine. Het is een periode voor hooikoorts, wat erger wordt als je moe bent. Slaap dan ook voldoende en zoek ontspanning met een boek, film of een wandeling. Voor fysieke gesteldheid zijn bepaalde kruiden geschikt, zoals mierikswortel, peterselie, rozemarijn, basilicum, brandnetel, dragon, knoflook, majoraan en mosterd. Oliën en kruidenmengsels kunnen het best wat extra energie bevatten met: anijszaad, basilicum, citroen en eucalyptus. Qua voeding dien je veel groente te eten en weinig vlees. Zorg voor vervangende vleesproducten zoals vis, kaas en sojaproducten. Let op met al zout en pepers, omdat deze slecht zijn voor aderen, maag en darmen.

Overzicht voor alle tekens
Saturnus zal tot februari 2026 in de Vissen staan. Weersomstandigheden worden hier zeer sterk door beïnvloed, mede door de kracht van de Zon, waar sterke zonnevlammen vanaf komen. We moeten dan ook zeker oppassen en geen risico’s nemen. Ga je deze periode op vakantie wees dan zeer alert op de weersomstandigheden, maar ook negatieve aspecten, die door de mens veroorzaakt worden. Venus, tot de 11de in de Stier, zorgt dat we gevoelig zijn, voor situaties die om ons heen ontstaan. Voordeel is dat we oog hebben voor emoties en gedachten van anderen. Nadeel dat we soms te emotioneel zijn als we problemen ervaren. Er kunnen mensen zijn, die dominant reageren en teveel van anderen willen eisen. Dat kan conflicten brengen, waardoor aangeraden wordt om hier bij weg te blijven. Over het algemeen zal de energie geschikt zijn voor romantiek en sociale relaties. Daardoor wordt aangeraden deze week gericht te zijn op leuke activiteiten en gezelligheid met mensen die je vertrouwt en waar fijne emoties mee gedeeld kunnen worden. Let vooral op dat Jupiter heel wat vuur in ons losmaakt, waardoor we de neiging hebben juist wel risico’s te nemen en soms impulsief gedrag vertonen. Mars reist tot 20 mei in de sympathieke Kreeft en zal absorberende kracht in je losmaken, waardoor de meeste mensen wel in staat zijn hier verstandig in te blijven. Venus en Uranus kunnen zich, anders dan vorige week, positief gedragen als het om sociaal contact gaat. Daardoor kunnen emoties van mensen alsnog minder sterk zijn. Deze week is het verstandig het plezier op te zoeken en positiviteit te ervaren. Het is dan ook een prima week om contact met vrienden, familie en in liefde aan te gaan. Vooral Mercurius, in de Stier, zal vanaf maandag relaxte energie geven, waardoor we veel geluk ervaren, door de sociale energie.

Bedenk dat acties, die we tot de 20ste ondernemen en acties uit het verleden vanaf de 21ste terug kunnen komen. Positieve en negatieve zaken kunnen door Mercurius, die in die periode retrograde zal gaan bewegen, terugkomen. Het wordt dus wel een speciale periode om te zorgen dat je eventuele negatieve gedragingen en gebruik van schadelijke genotsproducten afleert. Juist het begin van de maand is dan ook goed om dit te gaan doen. Er wordt aangeraden om nu vooral belangrijke dingen te doen, omdat we later in de maand te maken krijgen met verduistering van de Zon, ten tijden van de Nieuwe Maan. Ook gaat Mercurius die periode retrograde in de Stier bewegen en zal de zonsverduistering op 20 april duiden op beëindigen van oude gewoontes en afwenden van bepaalde zaken die ons weinig brachten. Tegelijk is het deze week erg goed om met nieuwe betere dingen te kunnen beginnen. De retrograde Mercurius zal in die periode normen en waarden veranderen, waardoor we anders in het leven kunnen gaan staan. Dit kan in de wereld heel wat veranderingen tweegbrengen. We doen er dus goed aan om deze en volgende week al te bedenken wat we zouden kunnen veranderen en hoe we dat gaan doen. Denk goed na over wat je de komende weken wel en niet meer nodig hebt. Maandag maakt Mercurius een uitdagend vierkant met Pluto. Denk na voordat je iets zegt tegen iemand die gevoelig is, omdat er dan conflicten kunnen ontstaan, waaruit dan grote problemen mogelijk zijn. Het sturen van een email, appje of brief kan je maar beter niet doen als het om al te serieuze zaken waar dus ruzies of andere negatieve zaken van kunnen komen. Beter wacht je daar dan ook tot later in de week mee.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)