Weekhoroscoop Maagd

Weekhoroscoop Maagd

Weekhoroscoop Maagd

Geboortedatum 23 augustus t/m 22 september - week 10

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
Het wordt een week met veel momenten van vernieuwing als gevolg van de energie van de Waterman. Singles hebben grote kans een nieuw persoon te ontmoeten en gebonden Maagden zullen een nieuwe kans met hun partner krijgen. Naast Jupiter en Saturnus zijn ook de Zon, Mercurius, Venus en Mars erg actief, waardoor het een periode is van emoties, fantasie en veel liefde. Je bent prima in staat om je gevoelens te uiten en kunt beter tegen kritieken. Vooral in de 1ste periode van de week zal jij je sterk voelen, maar naarmate de week vordert, zal je steeds meer beïnvloed worden door de energie van de Maan. Hierdoor zal je aan de ene kant veel passie en spiritualiteit ervaren, maar aan de andere kant kan deze passie weer minder gunstig doorwerken, omdat je soms te heftig kunt reageren. Vooral na woensdag zal je dit het sterkst ervaren. Een Maagd vol vuur kan zorgen voor het moeilijk controleren van emoties en driften. Let daar op en tracht jezelf in de hand te houden. Je hebt er niets aan als er conflicten komen. In een relatie kan dit grote problemen geven. Ben je single dan kan je vooral je passie gebruiken voor avontuur en erotiek, maar niet voor romantiek en warme energieën.

Carrière en financiën
Deze week is zeer geschikt om achterstallige taken af te ronden en eventuele misverstanden uit de weg te ruimen. Jouw heersende planeet Mercurius heeft een krachtige werking en communicatief ben je dan ook erg sterk. Dit lijkt gunstig, maar je moet wel opletten dat je soms te heftig en te scherp kunt reageren. Dit kan nog wel eens de communicatie met collega’s bemoeilijken. Dit zal waarschijnlijk tot het eind van de week gelden. Daarna zal deze planeet juist gaan zorgen voor meer rust en fijne acties om jezelf te ontplooien. De hele week doe je er verstandig aan mensen te zoeken die jouw meningen en ideeën delen, zodat je niet alleen zult staan. Gaandeweg de week zal de Nieuwe Maan, die door Vissen reist, zorgen voor minder afhankelijkheid en meer inzicht geven in je eigen handelen. Je weet heel goed waar je mee bezig bent en je omgeving zal dit merken. Let er op dat je andere mensen niet voorbij loopt en constant checkt of je collega’s zich goed voelen bij jouw manier van handelen.

Mentale en fysieke gesteldheid
De kracht van de Nieuwe Maan zal zaterdag om 11:23 op zijn sterkst zijn, maar eigenlijk zullen we de hele week de energie voelen, mede omdat er gunstige planetaire standen zijn. De Nieuwe Maan zelf zorgt voor overgang van moeheid naar nieuwe en verkwikkende energie, die de lentegevoelens inluidt. Mensen krijgen de hele week nieuwe gedachten en fijne gevoelens. Omdat de Nieuwe Maan in Vissen beweegt, zal er spirituele energie zijn, die we kunnen gebruiken van de Volle Maan van vorige maand naar de Volle Maan deze maand. Ook zal er gastvrije energie zijn, waardoor veel mensen ook erg open naar elkaar zijn. Het wordt een week van fantasie en versterkt onderbewustzijn. Intuïtie zal zeer intens zijn en we kunnen een sterke behoefte voelen om onszelf flink te verwennen. Er komt een kosmische energie, die kan zorgen voor genezing en verlichting van pijnen en mentale problemen. Er wordt dan ook aangeraden deze week te gebruiken voor het oplossen van dingen waar je al een tijd mee loopt. De energie is gunstig en niet alleen zakelijk, sociaal of in de liefde, maar dus ook qua gezondheid. Binnen bepaalde stromingen van de astrologie wordt er zelfs vermeldt dat we krachtige spirituele genezende energie krijgen, die tot september doorgaat als de Volle Maan dan in de Vissen staat.

Wanneer dingen niet gaan zoals de Maagd wil, uit deze dit door ongezond te gaan leven. Er wordt dan snel naar genotsmiddelen gegrepen. Chocolade, nicotine en alcohol zijn sterk af te raden. De Maagd is een aardeteken. Wanneer het element aarde te hoog is, vertragen de spijsvertering en stofwisseling. Dit kan zorgen voor een ophoping van vocht met kans op infecties, gezwellen en tumoren. Fruitsalades, spruiten, gestoomde groenten, sappen, soepen, thee, gember en peper zijn dan aan te raden, maar te zware voeding wordt ten stelligst afgeraden. Maagden met een te laag element aarde hebben de neiging hun lichaam te negeren en veel te slapen. Zowel fysiek als emotioneel dutten ze als het ware in. In dit geval kun je het best vlees, aardappelen, ongeraffineerde granen, wortelgewassen, zuivel, gestoomde groenten, kaas, boter, suiker en olie gebruiken, maar fruit en rauw voedsel even te mijden.

Overzicht voor alle tekens (positieve energie zorgt voor meer hoop op een gunstige toekomst )
De positieve en avontuurlijke Jupiter zal deze week goede energie bieden om veel te bereiken. In de eigenzinnige Waterman is er vriendelijke en empathische energie. Deze zorgt voor prettige energie, waardoor er meer rust zal zijn, dan in januari en februari. Er zal een sterke energie komen, waardoor mensen aan de ene kant energie voelen om er op uit te trekken, maar toch kracht ervaren om geduld te houden. Er wordt dan ook aangeraden om je meer te richten op familie en vrienden en minder bezig te zijn met beperkingen die gelden. Er is positieve energie te bespeuren, die binnen enige tijd zorgt dat we met rust te maken krijgen. Net als vorige week zal er positieve energie zijn, die voor bescherming en harmonie zorgt. Zowel fysiek als mentaal zullen veel mensen lekker in hun vel zitten. Saturnus zal dit versterken, waardoor er meer dan eerder dit jaar hoop aan de horizon gloort. Er wordt aangeraden ideeën en plannen, die je vorige periode had, meer vorm te geven, maar ze nog wel vast te houden. Aarzel echter niet als er zich mogelijkheden voordoen en grijp de kansen. Het blijft belangrijk dat je alles zorgvuldig overweegt en niet zomaar aan de gang gaat. Houd er rekening mee dat het een week van uitdagingen is, maar ook van bescheidenheid en verantwoordelijkheid. Er zijn mensen die negatief gedrag vertonen, maar de energie zal dit meer aanpakken, zodat er toch wel veel mensen zien dat hun denkbeelden niet kloppen. Tijd om te veranderen en een nieuwe richting aan je leven te geven.

Voor zondag en maandag wordt aangeraden iets actiefs te doen en een constructieve draai aan je leven te geven. Dit komt vooral door de pragmatische Maan in de Steenbok. Deze geeft een bepaalde drang om te presteren. Het is een weekend, waarin mensen minder met sociale contacten bezig zijn, maar met zakelijkheden of bepaalde klusjes die er in huis moeten gebeuren. Een prima periode om lekker thuis te blijven en van huiselijkheid te genieten. Dit kan je maandag en dinsdag meenemen, waardoor er veel mogelijkheden zijn om te ontplooien. Ook kunnen er positieve berichten komen voor mensen die door beperkingen veel geleden hebben. Woensdag staat de Zon op één lijn met Neptunus in Vissen en dit is mooie energie voor meditatie, ontwikkelen van intuïtie en sociale contacten. Vanaf deze dag zal er een verandering zijn en kunnen mensen meer ruimte krijgen om sociaal en in de liefde actief te zijn. Ook is het een prima tijd om mentaal te ontwikkelen. Mensen kunnen een betere kijk op zichzelf hebben en dit kan kansen geven om op persoonlijk gebied te ontwikkelen. Donderdag en vrijdag wordt gevolgd door de Maan die dan in de Vissen staat. Ook deze energie is goed voor sociale contacten, romantiek en andere fijne energieën om problemen, teleurstellingen en andere negatieve dingen achter ons te laten. We gaan een prima tijd tegemoet, waar mensen liefdevol en vriendelijk zijn. Op plekken waar mensen samenkomen is saamhorigheid en minder haat en nijd onder groepen mensen.

Venus is deze periode uitgelijnd met de liefde van Neptunus en beiden weer met de Nieuwe Maan. Het hele weekend van de 12de t/m de 14de is een tijd om naar uit te kijken. Intuïtie is sterk en de meeste mensen zijn mentaal verstandig. We zeggen de meesten, omdat er ook een negatieve kant aan deze energie zit. Er zullen mensen zijn, die hun emoties niet onder controle hebben en deze kunnen wel eens alle energie uit de goedbedoelende personen trekken. Er wordt dan ook aangeraden tijd door te brengen met mensen, die spiritueel een hoog niveau bereiken. We voelen ons dan een stuk beter en zullen dan juist veel energie ontvangen. Mars maakt een harmonieuze Driehoek met Saturnus, zodat we over het algemeen ook op zakelijk gebied veel bereiken. Veel mensen zijn ambitieus en kunnen juist nu allerlei dingen doen, die gelijk voor beloningen zorgen. Vooral de Luchttekens zullen veel bereiken, maar ook Vuurtekens kunnen veel kracht krijgen om datgene te bereiken wat ze willen. Een kritische noot willen we stellen aan de planeten Saturnus en Uranus. Deze delen een heftige energie, waardoor er overal op de wereld mensen zijn, die naarstig op zoek zijn naar veiligheid en vrijheid. Dit kan tweedeling opleveren, omdat iedereen vrijheid weer op een andere wijze uitlegt. Er wordt dan ook een instabiliteit voorspeld, waarbij niet duidelijk is wat deze precies gaat betekenen. Het zal wel op hoog niveau uitgevochten worden, waardoor de meeste mensen er geen of weinig last van hebben.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)