Weekhoroscoop Maagd

Weekhoroscoop Maagd

Weekhoroscoop Maagd

Geboortedatum 23 augustus t/m 22 september - week 26

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Liefdesrelaties en sociale contacten
Voor gebonden Maagden brengt deze week een energie die je charismatisch maakt en zorgt dat je zeer zorgzaam voor je omgeving bent. Mensen zijn graag bij je en je bent bijzonder betrokken bij jouw partner en andere mensen in jouw omgeving. Er is veel liefde tussen jullie, maar je neiging om hoge eisen te stellen kan voor irritaties en conflicten zorgen. Probeer hier een balans in te vinden, zodat het een prettige week met veel liefde en passie kan worden. Deze energie kan enkele weken aanhouden, wat een intense en liefdevolle periode belooft. Zondag is een uitstekende dag om goede vrienden en familie uit te nodigen. Maandag en dinsdag hangen er zeer mysterieuze energieën in de lucht, die voor aantrekkingskracht tussen jou en je partner zorgen. Dit is een heel erg perfecte tijd voor romantische en seksuele activiteiten. Woensdag en donderdag blijven aangenaam en romantisch, maar je bent dan minder actief op erotisch vlak. Vrijdagavond ben je weer seksueel actief, maar zaterdag neem je wat gas terug. Let erop dat je partner mogelijk moeite heeft met je wisselvalligheid deze week. Singles kunnen een interessante energie uitstralen, die hen populair en aantrekkelijk maakt. Mensen voelen zich tot je aangetrokken en je ontvangt veel aandacht. Je bent sympathiek en liefdevol, wat anderen naar je toe trekt. Echter, pas op voor mensen die jouw grenzen kunnen overschrijden. Vooral een ex-partner kan nog jaloers of bezitterig zijn. Wees duidelijk en houd de controle. Tegelijkertijd zorgt deze energie voor leuk en speels geflirt met anderen. Zondag is een dag om met familie en vrienden door te brengen. Maandag en dinsdag hangt er sensuele energie en is het een uitstekende periode om liefde te zoeken. Woensdag tot en met vrijdagmiddag ben je meer bezig met plezier en avontuur dan met het vinden van een vaste relatie. Vrijdagavond en zaterdag** voel je echter een verandering en ben je juist wel op zoek naar een serieuze relatie.

Carrière en financiën
Niet alleen in je privéleven, maar ook op zakelijk gebied ben je deze week populair. Je betrokkenheid en daadkracht zorgen ervoor dat mensen graag met je samenwerken. Tot eind oktober heerst er een krachtige energie die je een gerust hart geeft om te investeren of andere financiële stappen te bedenken en ondernemen. Blijf voorzichtig, luister naar je intuïtie en vraag advies aan mensen die verstand van zaken hebben. Impulsieve acties kunnen tot vertragingen leiden. Moet je zondag werken, dan is de energie gunstig voor communicatie en het aangaan van nieuwe zakelijke contacten. Vermijd het echter om 's avonds belangrijke beslissingen te nemen, aangezien de energie dan minder gunstig is. Maandag en dinsdag moet je balans vinden tussen werk en privé, aangezien je mogelijk minder geconcentreerd bent op je werk door persoonlijke zaken. Woensdag tot en met vrijdag ben je creatief en in staat om veel werkzaamheden af te ronden en om nieuwe doelen te kunnen stellen die op de lange termijn voordelig zijn. Vrijdag en zaterdag hangt er een intellectuele energie, waardoor je goed kunt presteren, hoewel je fysiek iets minder krachtig bent.

Mentale en fysieke gesteldheid
De energie van Mars kent heftige energieën. Je kunt meestal goede krachten ervaren, maar helaas zijn er meer invloeden, waaronder die van de Zon en Saturnus. Deze bieden met name op gevoelsmatig niveau flink wat kracht en kunnen je parten spelen. Je doet er goed aan jezelf in toom te houden. Je kunt anders dingen doen en zeggen, die je beter niet kunt doen. Toch zal je merken dat er betere tijden aankomen en dat je nu eindelijk op veel gebieden een beloning krijgt voor stress en spanning van de afgelopen perioden. Met name mentaal ga je weer een stuk beter in je vel zitten en een Maagd met een sterk mentaal gestel kan in principe de hele wereld aan. Gebruik je de energie van de Zon en Mars in het tweede deel van de week goed, dan zal je merken dat je ambities je ver brengen. Zo ver dat je zelfs in staat bent minder zakelijk te denken en mensen te ondersteunen. Mensen die van nature last van hun maag-darmkanaal hebben, kunnen op emotionele momenten last krijgen van een opgeblazen gevoel, diarree en andere ongemakken. Houd dit wel in de gaten en ga bij twijfel even langs de dokter. In het algemeen is het voor alle Maagden belangrijk om geregeld naar ontspanning te zoeken. Dit kun je doen door meditatie en yoga, maar ook door te sporten of een flinke wandeling te maken. Bij het sporten en wandelen is het vooral belangrijk om aan cardiotraining te doen, zodat je hart- en vaatstelsel even flink aan het werk gezet worden.

Overzicht van de week voor alle tekens
We staan aan de vooravond van een buitengewone tijd van reflectie, groei, en ontdekking, met een scala aan planeten die invloed uitoefenen op verschillende aspecten van ons leven. Laten we deze energieën omarmen en optimaal benutten om persoonlijke en materiële doelen te verwezenlijken.
Er is met de retrograde Ceres in Steenbok en Pluto tot april 2026 in Stier een periode van geduldig plannen en groeien. Dit biedt kans om te reflecteren en te ontwikkelen. Deze invloeden vragen om geduldig te zijn en zorgvuldig over toekomst na te denken. Stel lange termijndoelen op die resoneren met persoonlijke ambities. Wees gemotiveerd en vooral vastberaden, maar gun jezelf ook de tijd om stapsgewijs vooruitgang te boeken. Het is een tijd waarin de weg naar succes vaak ligt in geduld en doorzettingsvermogen. Met Saturnus tot februari 2026 in Vissen kunnen vertrouwen en gebruik van talenten en vaardigheden naar voren komen. Saturnus herinnert ons eraan dat vertrouwen in je eigen capaciteiten cruciaal is. Gebruik je talenten ten volle, terwijl je ook openstaat voor nieuwe ideeën en perspectieven van anderen. Deze lange invloed helpt je om evenwicht te vinden tussen persoonlijke groei en samenwerking. Zet in op je sterkste talenten en vaardigheden en werk samen om nog meer te bereiken. Het is een perfecte tijd om je zelfvertrouwen te laten bloeien en talenten te ontwikkelen. Jupiter tot 9 juni 2025 in Tweelingen geeft een scala aan mogelijkheden. Dat brengt dus een overvloed aan kansen en positieve energie. Dit is een fase waarin we onze horizon kunnen verbreden en onszelf kunnen onderdompelen in nieuwe ervaringen. Of het nu gaat om reizen, studeren, of aangaan van boeiende gesprekken, je zult merken dat het leven vol zit met spannende mogelijkheden.

Laat nieuwsgierigheid je leiden en geniet van de mentale stimulatie die deze periode biedt. Creativiteit en communicatieve vaardigheden bloeien op, waardoor dit een perfecte tijd is voor journalistiek, schrijven of andere vormen van expressie. Verken nieuwe ideeën en ontdek innovatieve manieren om je uit te drukken. Probeer nieuwe dingen en ontdek perspectieven vanuit een andere kijk, die mensen hebben. Reizen, studeren of nieuwe hobby's oppakken zijn uitstekende manieren om je te verrijken. Laat je inspireren door energie om je heen en zoek nieuwe manieren om je uit te drukken. Maak ook gebruik van je verbeterde communicatieve vaardigheden om diepgaande gesprekken te voeren en waardevolle connecties te leggen. Mars tot 20 juli in de Stier zorgt voor een aandacht op materiële waarden en financiële stabiliteit. Dit is een uitstekende tijd om financiën te herzien, te sparen en investeren. Je werkethiek en vastberadenheid zijn op hun hoogtepunt, waardoor je effectief aan lange termijndoelen kunt werken. Tegelijkertijd versterkt deze invloed je zintuiglijke en seksuele energie, wat kan leiden tot intense en bevredigende relaties. Geniet van passie die deze periode brengt en investeer in je romantische banden. Focus op sparen en investeringen om je financiële doelen te bereiken. Gebruik je vastberadenheid om projecten met succes af te ronden. Er is een sensuele energie, waardoor je in persoonlijke relaties kunt investeren. Omarm de reis naar groei en zelfontplooiing. Er is een rijkdom aan mogelijkheden voor persoonlijke groei, financiële stabiliteit, en nieuwe ontdekking. Laat je leiden door geduld, vertrouwen, nieuwsgierigheid en passie. Er is de komende weken unieke kans om op verschillende fronten te ontwikkelen en floreren. Sta open voor wat deze kosmische invloeden je te bieden hebben, en geniet van de reis naar een vervullend en verrijkt leven.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)