Weekhoroscoop Maagd

Weekhoroscoop Maagd

Weekhoroscoop Maagd

Geboortedatum 23 augustus t/m 22 september - week 39

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
Mercurius en Saturnus zullen aan het begin van de week veel kracht bieden, waardoor je veel liefde en stabiliteit ervaart. Je hebt vertrouwen en weet over het algemeen wat je moet doen om een partner erg gelukkig te maken. De retrograde Mercurius kan een uitdagende energie geven, waardoor je niet altijd even braaf bent, mede omdat Saturnus je fysiek versterkt. Je vindt het toch wel eens leuk om te flirten. Ook bij singles kan er heftige energie zijn, omdat Mercurius niet alleen communicatief versterkt, maar ook op gebied van passie en liefde veel energie biedt. Venus zal verder ook liefdevolle energie bieden, terwijl Jupiter je passionele aard naar boven brengt. Mercurius zorgt dat je mensen wilt uitdagen en echt niet alleen om er geestelijk beter van te worden. Je wilt fysieke spanning voelen en zal er alles aan doen om mensen op erotisch gebied te verleiden. Toch ervaar je ook belemmerende energie van Saturnus. Zondag doe je er goed aan niet teveel actie te ondernemen en wat rust te nemen. Gebonden mensen moeten t/m woensdag oppassen als ze een jaloerse partner hebben. Er zijn conflicten mogelijk en die zijn dan moeilijk op te lossen. Maandag en dinsdag is er harmonieuze energie, maar daardoor wil je soms te speels zijn. Dit zorgt ervoor dat je nog wel eens andere mensen aantrekt en daar zal je soms wel eens moeite mee hebben. Voor singles is er deze dagen uitstekende energie om hobby’s en andere activiteiten aandacht te geven. Let op dat er mensen kunnen zijn, die niet in evenwicht zijn en jou daardoor ook uit balans kunnen brengen. Gebonden mensen zijn woensdag en donderdag op hun partner gericht en kunnen spannende voorstellen hebben om hun partner het hoofd op hol te brengen. Ook voor singles zijn deze dagen zeer geschikt voor de romantiek. Je bent dan in staat om serieuze mensen aan te trekken en er wordt aangeraden hier gebruik van te maken. Vrijdag en zaterdag kan energie van de Maan vertrouwen versterken, wat mogelijkheden biedt om een leuke en liefdevolle activiteit te bedenken. Gebonden mensen kunnen hierdoor hun partner geruststellen en de relatie versterken. Vrijdag en zaterdag zijn geschikt voor mensen die uit zijn op een korte en spannende relatie en vooral singles zullen hier zeker iets mee willen doen om erotiek aandacht te geven.

Carrière en financiën
De retrograde Mercurius zal op zakelijk gebied storende energie op je afsturen. Je kunt wel eens heftig reageren als mensen niet naar je willen luisteren. Je hebt het gevoel dat ze je niet respecteren en kan er erg gefrustreerd door raken. Bedenk dat jezelf niet altijd lekker in je vel zit en hierdoor ander gedrag kunt vertonen, dan je normaal zou doen. Dat kan bij anderen wel eens voor flink wat verwondering gaan zorgen. Mensen reageren hierop en dat verklaart, waarom ze wat meer afstand nemen. Vermijd deze week al te zware discussies. Zijn er problemen, bespreek die dan het liefst als je bij de ander bent. Vooral per telefoon of email kan je net de verkeerde dingen zeggen en dit is dan moeilijk weer terug te draaien. Stel in dit soort gevallen voor elkaar even te ontmoeten. Dit zorgt ervoor dat je je ten eerste goed voor kunt bereiden en ten tweede dat je in een oog-in-oog-contact over het algemeen veel sterker uit je woorden komt. Mensen zien dan ook je sympathieke en relaxte uitstraling. De kans dat er dan misverstanden optreden, is een stuk kleiner. Deze week is niet geschikt om contracten af te sluiten of belangrijke beslissingen te nemen. Stel deze, als dit mogelijk is, even uit. Waarschijnlijk is volgende week een stuk beter om dit wel te kunnen doen. Dus met wat geduld kom je er heus wel uit.

Mentale en fysieke gesteldheid
De grillige energie van Uranus, welke versterkt wordt door de Zon biedt erg veel energie en misschien wel teveel. Je voelt je lichamelijk sterk en ook mentaal kun je erg veel aan. Het probleem zit hem meer in het feit dat er een storende planetaire invloed op je afkomt vanuit de retrograde Mercurius. Wanneer de week vordert, zal je wat zwakker worden, waarbij je, als je niet voldoende rust en ontspanning zal nemen, ziek kunt worden. Met name een besmettelijke ziekte of een griep kunnen dan het gevolg zijn. Je doet er goed aan extra vitaminen te gebruiken, voldoende te slapen en jezelf niet al te gestrest te maken. Dit kan ontstaan als jij je te druk maakt over eigen handelen of het gedrag van andere mensen. Je bent van nature een sterk persoon, behalve als je te perfectionistisch wordt en denkt dat alles in je leven goed moet gaan. Bedenk dat dit helemaal niet hoeft en dat je best wat gas terug mag nemen. Je hoeft niet altijd optimaal te presteren. Wat betreft sport mag je deze week best wat minder trainen. Qua voeding kan het nu geen kwaad wat meer vlees te eten. Dit kan je lichaam namelijk veel energie en weerstand geven tegen eventuele kwaaltjes of ziektes, zodat je minder snel ziek zult worden.

Overzicht voor alle tekens
Mercurius gaat retrograde in de Weegschaal bewegen. De energie laat ons nadenken over het verleden en zal ertoe dwingen te evalueren wat we anders kunnen doen. Het is ook een erg goede energie om te communiceren met diverse relaties die we hebben. De retrograde Mercurius brengt een cyclus teweeg om ons bewust te worden van vooroordelen die we onbewust meedragen. Dit kan ertoe leiden dat er toch het een en ander kan veranderen in contact met mensen, waar we goed of misschien minder mee omgaan. We gaan het Weegschaal seizoen in met de retrograde Mercurius en passionele Mars, die hier doorheen bewegen. Deze zullen ons beiden tot beter bewustzijn brengen van onszelf, maar ook van de behoeften en verlangens van anderen. Er ligt een sterke nadruk op intellect, ratio en communicatie en er zal een week aankomen van harmonie en vele mooie contacten. De retrograde beweging kan ervoor zorgen dat we sterke beslissingen nemen om het verleden los te laten. We kunnen bepaalde trauma’s, stress en andere ongemakken achter ons laten. Mercurius zal de cyclus van zondag op maandag starten en dit samen doen met de Maan, die deze periode door de Tweeling reist. Beiden kunnen zorgen voor sterke communicatieve energie. Het wordt een periode van ideeën en plannen die we kunnen maken. We moeten opletten dat we niet overdrijven en dan dingen gaan doen, die helemaal niet mogelijk zijn. Het kan gebeuren dat er mensen om je heen zijn die over grenzen gaan. We dienen t/m dinsdag op te passen met sluimerende problemen, die moeilijk op te lossen zijn. Wees voorzichtig in woorden en daden, dan zal het allemaal meevallen. Woensdag is zeer spannend als de romantische Venus met de fantasievolle Neptunus in contact komt. Dit kan spirituele, maar dromerige energie brengen. Dit kan spannend zijn, omdat we dan romantische energieën kunnen ervaren en veel fantasiebeelden hebben.

In liefdesrelaties kunnen we dingen doen, die we misschien normaal niet snel zouden doen, waardoor er buiten de comfortzone gestapt kan worden. Singles kunnen ook flink wat spanning opzoeken en ook zij zullen dingen doen, die zij niet dagelijks doen. Omdat de energieke Zon in harmonie is met de zeer nuchtere Saturnus kan er echter een energie zijn, die juist het rationele losmaakt. We kunnen zweven tussen fantasie en spanning van Venus en Neptunus en de geaardheid van de Zon en Saturnus. Vooral standvastige mensen kunnen de speelse en spannende kant kiezen of juist de nuchtere kant. Niet een ieder kan hier evengoed mee omgaan. Vooral onzekere mensen of mensen die negatief in het leven staan, kunnen in de war raken en dingen doen, die voor problemen zorgen. Donderdag zullen we het grootste deel van de dag met kleine uitdagingen te maken krijgen. Beter zijn we nu afwachtend en niet te serieus bij dingen die gebeuren. Houd vooral je emoties onder controle als er iets gebeurt wat je niet prettig vindt. Vrijdag kunnen we energie ervaren van de vijf buitenplaneten die retrograde bewegen. Dit geeft dan ook een sterke energie naar het verleden, waardoor we het weekend dingen doen en voelen die we vroeger ook gedaan of gevoeld hebben. Deze gedachten zullen overuren maken, maar kunnen vruchtvol zijn, waardoor het een periode van herstel en onderhoud wordt, bij dingen die we nu wel goed doen. Mensen zullen vooral bezig zijn met de vraag waarom iets gebeurt en hoe je ervoor kunt zorgen dat alles vlot verloopt. Het is een prima periode om nieuwe vaardigheden of kennis op te doen. Merk je aan jezelf dat je (soms) niet verantwoord leeft, dan is het belangrijk stabiel en geduldig te zijn en te zorgen dat je het leven waardeert zoals het komt en mensen accepteert zoals ze zijn. Het wordt geen makkelijke week, door alle intense energieën, maar met een beetje geduld en het intomen van emoties kunnen we over het algemeen wel de juiste dingen doen en alsnog veel geluk ervaren.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)