Weekhoroscoop Maagd

Weekhoroscoop Maagd

Weekhoroscoop Maagd

Geboortedatum 23 augustus t/m 22 september - week 49

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
Mars en de Maan in de Tweeling kunnen veel energie aan de Maagd bieden. Door deze energieën ben je veel aan het nadenken, maar ben je tegelijk ook erg actief als het gaat om fysieke activiteiten. Toch kan deze energie je overweldigen en vraag je jezelf wel eens af of het allemaal wel goed gaat. Je kunt dan wel energie van mercurius ervaren, die ervoor zorgt dat je wel in staat bent om rationeel na te denken. Deze tegenstrijdige krachten kunnen ervoor zorgen dat je nog wel eens moeite hebt om in een relatie open te staan voor een partner, die kritisch is. Laat je emoties hier niet in meespelen en wees blij als je partner jou een spiegel voorhoudt. Je kunt plotseling onzeker worden, wat eigenlijk nergens voor nodig is. Laat je zelfvertrouwen niet minder worden en blijf geloven in wie jij bent. Wanneer jij sterk bent, zullen vrienden, familie en een partner jou ook sterk vinden. Je zult het dan ook niet erg vinden als men kritisch is. Wanneer je ook nog sensitief en empathisch bent, zullen mensen het fijn vinden om met je om te gaan. Zorg voor een duidelijke planning in je leven, zodat je tijd overhoudt voor belangrijke mensen in je naaste omgeving. Je zult merken dat bepaalde mensen jou echt nodig hebben. De Volle Maan kan spirituele energie bieden, die ervoor zorgt dat je emotioneel een duidelijke verandering in jezelf meemaakt. Deze verandering kan veel positieve resultaten bieden.

Carrière en financiën
Door Mars en de Maan ben je ambitieus en heb je veel wilskracht. Als gevolg van Mercurius ben je erg nuchter en kan je goed met dingen omgaan, zelfs als deze niet gaan zoals je wilt. De Zon zal er voor zorgen dat je orde in je leven houdt. Door al deze energie weet je erg duidelijke welke plannen je kunt hebben. Je kunt weinig druk ervaren en mensen die negatief zijn, zullen niet al teveel invloed op jouw ambities hebben. Het wordt dan ook een goede week om je doelen na te streven en plannen voor de nabije toekomst te maken. Omdat je zoveel energie hebt, kun je het aan om veel te werken en word je er juist sterker door. Aan zelfvertrouwen zal het je dan ook zeker niet ontbreken. Mensen, die echter hun energie er niet uit kunnen gooien, kunnen deze opkroppen en er chagrijnig door worden, omdat ze deze energie dan juist als druk ervaren. Mocht je om de een of andere reden niet actief zijn, kijk dan of je dit op een andere manier wel kunt doen. De spirituele energie van de Volle Maan zal hierbij helpen. Deze energie geeft je steeds aan, dat je tijd aan sociale contacten moet geven, omdat het belangrijk is mensen om je heen te hebben. Je kunt hier veel steun door ervaren. Tracht bij de planning die je maakt dus ook tijd vrij te maken voor leuke activiteiten en besteedt ook meer tijd aan anderen, zodat je zult genieten van ontspanning en rust. Overigens kan Neptunus je fantasie flink prikkelen, waardoor je in het weekend van de 10de wel eens leuke ideeën kunt krijgen, die jou veel op kunnen leveren.

Emotioneel en fysiek welzijn in de week van de Volle Maan
Met Venus in de Boogschutter, die de 4de en 5de een vierkant vormt met Neptunus in de Vissen, kan het een week zijn om medeleven te voelen, maar ook grenzen te bewaken, omdat er mensen zijn, die misbruik van goedheid maken. Dit kan stress brengen, die mentale en fysieke problemen kan geven. De Maan staat in de Stier en hierdoor is er meer kracht om stabiel in het leven te staan. De energie van Venus en Neptunus brengt wel illusies met zich mee, die kan zorgen dat we teveel in een droomwereld leven. Zorg dat je blijft communiceren en in de romantiek realiteit voor ogen blijft houden. Maandag is er een bijzondere verbinding tussen de Maan en Uranus in de Stier. Er wordt aangeraden je hart te openen en nieuwe mogelijkheden te zoeken. Het is een prima periode om je emoties te ordenen en de verandering, die ingezet is, te aanvaarden. Het zal je blij stemmen en geluk brengen om warmte en liefde in je hart te laten. Het vierkant, dat Mercurius in Boogschutter en Jupiter in Vissen de 6de en 7de brengen, geeft optimistische energie, die zorgt dat veel mensen in staat zijn controle over emoties te houden en realistisch te blijven. Woensdag op donderdag zal de Volle Maan om 05:09 in de Tweeling staan. Deze energie maakt mensen nieuwsgierig en zal intellectuele energie losmaken, waardoor er verlangens zijn om te handelen. Hierbij is er een sterke verbinding met de strijder Mars, die retrograde beweegt en in uitlijning met de Maan staat. Mars is vol actie en ambitie en in combinatie met de Maan impulsief. We moeten fysiek oppassen, omdat er gevaar aankleeft. Wees voorzichtig in het verkeer en vooral als je moe bent. Ook moet je opletten bij gebruik van gereedschappen en scherpe voorwerpen. De Maan in Tweeling zal een kracht brengen om energie van de Zon te versterken, waardoor we een diepere filosofische lading ervaren. Kunnen we impulsiviteit van Mars en ideeën en nieuwsgierigheid van de Tweeling in balans brengen, dan geeft dit emotionele ontspanning. Er wordt aangeraden om de 7de t/m de 9de tijd aan familie en vrienden te besteden en de romantiek in het leven toe te laten. Je kunt dan namelijk minder impulsief zijn, omdat je de rust vindt die mensen jou geven. Let op dat er tijdens deze stand van de Maan een oppositie is van de Zon in Boogschutter en Mars in Tweelingen. Er kan frustrerende energie zijn, die sommige mensen kunnen uiten door ongezond gedrag te vertonen. Het zal belangrijk zijn alcohol, drugs en andere ongezonde producten te mijden, omdat dit er niet voor zal zorgen dat jij je gelukkiger gaat voelen. Energie van Venus kan rust brengen, waardoor je uiteindelijk de week rustig en gelukkig af kunt sluiten. Het weekend zal de Maan in Kreeft aantrekkelijke energie brengen, waardoor we veel geluk ervaren, mede door een sextiel met Uranus in de Stier. Er wordt nu aangeraden te genieten van muziek, kunst en creatieve activiteiten, die emotionele ontspanning geven.

De energie van Mars wordt versterkt door de slimme en snelle Tweeling, waardoor je veel nadenkt. Dit vind je een fijne bezigheid, waarbij je graag van alles analyseert. Energie versterkt je filosofische gedachten, waardoor je nog meer ideeën en gevoelens binnenkrijgt. Let op dat nadenken en analyseren niet in piekeren omgezet wordt. Met name als je teleurgesteld bent of als er dingen niet lekker lopen, kun je dit toch wel eens teveel doen. Je kunt veel piekeren over relaties met andere mensen wat, als je overdrijft, voor mentale als fysieke problemen kan zorgen. Wanneer je teveel piekert, kan dit namelijk voor problemen in het spijsverteringssysteem zorgen. Dit komt voornamelijk, omdat je ten tijde van piekeren en spanning te weinig tijd neemt om te ontspannen. Je begraaft je dan in werk en andere zakelijke aspecten en neemt te weinig tijd om te eten. Hierbij heb je de neiging om ongezond voedsel te eten. Dit is dus de reden van maagproblemen en klachten in de darmen. Je doet er dan ook goed aan jezelf te controleren. Dit kun je doen door niet teveel te piekeren, maar je emoties en meningen met andere mensen te bespreken. Het zal je goed doen, omdat je dan meer steun kunt ervaren. Wanneer je dit doet en ook nog eens sport en op andere manieren energie verwerkt, zal je merken dat de week fijn en ontspannen zal verlopen. Tenslotte doe je er goed aan zaken als koffie, alcohol en nicotine te mijden. Sappen en rustgevende theesoorten zijn een beter alternatief. Ten tijde van de Volle Maan doe je er verstandig aan veel te slapen, omdat je deze energie dan het best op kunt nemen.

Overzicht voor alle tekens
Mars staat over het algemeen garant voor ambitie en succes, waardoor we een sterk gevoel ervaren om nieuwe kennis en vaardigheden aan te leren. Het is een week om te zoeken naar nieuwe mogelijkheden om ons te verrijken of te ontwikkelen. Mars zorgt voor communicatie en delen van zakelijke emoties en meningen. Het kan op zakelijk gebied een periode worden, waarin er veel kansen ontstaan, omdat we er actiever naar op zoek zijn. We moeten opletten dat we het weekend van de 3de niet teveel richten op het kopen van dure cadeaus. Het zal veel belangrijker zijn om elkaar liefde, vriendschap en warmte te geven. Verder is het een prima week om de medemens te ondersteunen. Kijk eens om je heen of je, in plaats van het kopen van dure cadeaus, wat kunt geven aan mensen, die het werkelijk nodig hebben. Venus en Mercurius staan in de avontuurlijke en intelligente Boogschutter, maar beide planeten reizen naar de nuchtere en zakelijke Steenbok. Mercurius zal dinsdag naar dit teken reizen en tot 12 februari er blijven. Dit brengt fijne en sympathieke gevoelens. Er zal onder mensen meer respect komen en we zullen ons soms onzeker voelen als we denken dat iemand ons niet waardeert. Mensen kunnen soms wat stiller zijn en vooral als ze onzeker worden. Toch is er ook energie om relaties gezond te houden en humor te behouden. Bijzonder is dat de energie van de Boogschutter wel zeer actief blijft en intense en spannende energieën blijft geven. De liefde zal opbloeien; voor elkaar, onszelf en voor romantiek. Wat betreft erotiek zullen mensen aan het eind van de week voelen dat ze er veel behoefte aan hebben.

Singles kunnen naarstig op zoek gaan en gebonden mensen zullen van alles bedenken om hun relatie leuk te houden. Venus zal zaterdag naar de Steenbok reizen. Tot die tijd zullen persoonlijke vrijheid en aantrekking tot onderwijs en carrière belangrijk zijn. Venus zal tot begin januari in dit teken staan. Er zijn toch veel mensen, die hierdoor hun emoties niet kunnen tonen in contact met collega’s, vrienden en familie. Je kunt wat afstandelijk zijn en je terugtrekken. Er zijn nu aanwijzingen dat veel mensen de keuze op een nieuwe partner zullen baseren op status. Liefde en maatschappelijke status zijn dan ook meer met elkaar verbonden. De Zon zal tot de 21ste in de Boogschutter verblijven en deze energie geeft rust, waardoor de maatschappij wat meer gebaseerd is op mensen, die normen en waarden uit gaan dragen. We hebben gezien hoe het gedrag van sommige mensen kan zijn, maar we zien deze periode dat meer mensen gaan inzien dat er wat moet veranderen. Er kan meer vraag naar discipline zijn, maar er kan een sterke roep naar verandering van autoriteiten. Er zijn sterke gevoelens om beslissingen te nemen, die de maatschappij veranderen. Bijzonder hierbij is dat Neptunus, die tot in 2025 in de Vissen verblijft, een grote mentale kracht aan mensen geeft. Deze zal kalmte en geduld brengen. Mars, die tot 12 januari in de Tweeling verblijft, brengt passie en impulsieve emoties naar voren. Er kunnen mensen zijn, die andere normen en waarden nastreven. Dit kan dan zeker voor onrust zorgen, omdat een kleine groep het voor een grotere groep kan verpesten. Laten we dan ook verstandig blijven en zorgen dat we in de gaten houden dat de meeste mensen het goed bedoelen, welke cultuur het dan ook is.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)