Weekhoroscoop Maagd

Weekhoroscoop Maagd

Weekhoroscoop Maagd

Geboortedatum 23 augustus t/m 22 september - week 9

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Liefdesrelaties
In de prille dagen van de week bloeit de aandacht voor je partner op en wordt deze overgoten met een liefdevolle gloed. Het is een periode waarin jullie elkaar op een dieper niveau leren kennen. Zelfs in langdurige relaties is er altijd ruimte voor groei en ontdekking. Wees open en eerlijk, want ware liefde omvat niet alleen de mooie momenten maar ook het omarmen van elkaars imperfecties. Het maakt de band sterker en brengt jullie dichter bij elkaar. Van maandag t/m woensdag neigt de drang naar grote aankopen. Dit kan een moment zijn waarop jullie als koppel besluiten om samen iets aan te schaffen, wat jullie relatie naar nieuwe hoogten kan tillen. Donderdag en vrijdag kennen wellicht wat minder romantiek, maar het weekend biedt nieuwe kansen om liefde te bevestigen. Houd wel in gedachten dat er familieleden kunnen zijn die wat extra aandacht nodig hebben. Voor de singles is het aan het begin van de week belangrijk realistisch te blijven. Het idealiseren van een niet-bestaande relatie, hetzij met een ex-partner of iemand die je in de toekomst hoopt te ontmoeten, kan belemmerend werken. Probeer het verleden los te laten en te voorkomen dat je vast blijft zitten in dromen die moeilijk te evenaren zijn in het echte leven. Ook neiging tot impulsaankopen op maandag t/m woensdag kan voortkomen uit een gevoel van eenzaamheid. Stel jezelf de vraag of je de aankoop werkelijk nodig hebt of dat het slechts een vlucht is. Midden in de week komt je nieuwsgierigheid naar voren, en je bent op zoek naar iemand die bij jouw leven past. Donderdag en vrijdag brengen een krachtige energie die je verlangen naar een relatie versterkt. Als je nog niemand hebt ontmoet voor het weekend, is het goed dit gevoel los te laten en je te concentreren op familie. Wie weet wat voor onverwachte en mooie ontmoetingen de toekomst nog in petto heeft. Er zijn hier namelijk aanwijzingen voor, ogen open dus.

Carrière en financiën
Aan het begin van de week is het belangrijk dat je goed nadenkt over die dingen die je op financieel gebied wilt gaan doen. Het is zeker geen periode om veel geld uit te geven, maar meer om wat geld op te sparen. Tracht jezelf dus te beheersen, als je echt iets wilt kopen of als je een bepaalde investering wilt doen. Dinsdag tot en met donderdag komt je onderzoekende talent naar boven. Je bent naar iets op zoek en weet eigenlijk niet waarnaar. Je doet er goed aan er met mensen over te praten en ze vragen te stellen. Wellicht krijg je dan meer indruk wat je kunt doen. Er kunnen deze periode veel gesprekken zijn, met veel diepgang. Het zijn ook prima momenten om mensen te vragen wat zij nu van bepaalde dingen denken. Accepteer advies en bedenk dat sommigen dingen vanuit een neutraal perspectief beter kunnen beschouwen. Vrijdag en het weekend kunnen er bepaalde verplichtingen zijn, waardoor er veel werk op je kan liggen te wachten. Zorg ervoor dat je tussendoor voldoende uitrust en je pauzes benut.

Mentale en fysieke gesteldheid
Je kunt je deze week wel eens onrustig voelen, doordat er veel negatieve gedachten door je heen gaan. Daardoor kunnen vooral oudere Maagden wel eens last van hun bloeddruk hebben en moeten anderen oppassen dat hun bloedsuikerspiegel kan schommelen. Je hebt de neiging om te gaan snoepen, maar dit kun je beter niet doen. Je kunt beter fruit of andere gezonde producten eten. Vraag je je af of er iets met je gezondheid aan de hand is, dan doe je er goed aan naar de dokter te gaan en je te laten checken. Mensen die veel sporten of in ruige natuurgebieden komen, moeten opletten dat gewrichten kwetsbaar kunnen zijn. Negeer pijntjes niet, omdat je anders grotere kwetsuren kunt krijgen. Echter, ga ook weer niet teveel piekeren, omdat je de neiging hebt te overdrijven. Voor ouderen wordt aangeraden actief te blijven door bijvoorbeeld een actieve hobby te nemen. Mensen die starten met sport of fitness, dienen zich het liefst te laten begeleiden door een professioneel trainer, om blessures te voorkomen.

Overzicht voor alle tekens
Tot 22 maart geeft Mars zijn intense en passionele energie in de energieke Waterman, terwijl Venus een magisch kracht in ons losmaakt in datzelfde teken tot 11 maart. Dit zorgt voor een gave mix van liefde en avontuur, waarbij het verlangen naar verliefdheid en knuffelen naar voren komt en er een drang en hunkering naar diepgaande romantiek is. De Zon zal voor ontspanning in de Vissen zorgen, wat intense trillingen en positieve veranderingen met zich meebrengt. Mercurius, boodschapper van de goden, beweegt dromerig in de Vissen, waardoor er magie in onze communicatie en denkprocessen zal ontstaan. Er is balans tussen nuchterheid en dagdromen, met een flinke dosis intuïtieve vibes. Door de energie van de Volle Maan van afgelopen zaterdag kunnen we een kracht voelen om datgene af te maken waar we mee bezig zijn. De ontspannen Maan geeft namelijk drang naar verantwoordelijkheid en eerlijkheid. Zelfliefde is de sleutel om tot goede mogelijkheden te komen. Venus en Jupiter geven een extra boost van overvloed en expansie. Maar blijf wel verantwoordelijkheid tonen en denk na over wat je doet. Kijken we naar de week, dan zien we dat Mars dinsdag in een kosmisch potje worstelpartij met Jupiter belandt. Dat kan zorgen voor wrijving tussen de energieke Mars en de altijd optimistische Jupiter. Het is alsof je er vol voor wilt gaan, maar je moet ook een beetje chillen. Dezelfde dag vormt Mercurius een harmonieuze energie met Ceres, waardoor positieve communicatie en zorgzaamheid in de lucht hangen. Een tijd waarin woorden zeer liefdevol kunnen zijn en zorgen dat de meeste mensen in staat zijn om gezellig en liefdevol in het leven te staan. Woensdag brengen de Zon, Mercurius en Saturnus een communicatieve versterking. Onze innerlijke stem wordt luid en duidelijk en we kunnen serieus nadenken over doelen voor de lange termijn. Mercurius voegt zich ook bij Saturnus, waardoor onze gesprekken ook wel serieus en nuchter kunnen zijn. Donderdag danst Mercurius met Jupiter in een sextiel, wat betekent dat positieve communicatie de scepter zwaait. Een tijd waarin we ideeën laten groeien en een optimistische sfeer aanmoedigt kennis te delen en van elkaar te leren. Vrijdag brengt de Zon een liefdevol sextiel met Jupiter, wat een mix is van kracht en expansie. Een tijd van optimisme, zelfvertrouwen en het zien van mogelijkheden als een zonovergoten pad dat voor ons ligt. Als we zaterdagnacht naderen, moeten we opletten voor het vierkant tussen Venus en Uranus. Dat kan onverwachte wendingen en verstoringen in relaties veroorzaken. Over het algemeen is er respect en is het belangrijk flexibel te blijven en open te staan voor spontane avonturen in ons leven.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)