Weekhoroscoop Maagd

Weekhoroscoop Maagd

Weekhoroscoop Maagd

Geboortedatum 23 augustus t/m 22 september - week 27

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
Er kan deze week veel geluk zijn op gebied van sociale contacten en zeker op de liefde en dat zullen gebonden Maagden ook zeker voelen. Je hebt een mooie energie over je en zal aantrekkelijk zijn. Je partner geniet en wil geregeld met je optrekken. Je bent op alle gebieden sociaal en populair en zal daarom veel aandacht van mensen krijgen. Voor singles kunnen wensen uitkomen, alhoewel dit voor iedere Maagd weer op een andere wijze zal zijn. Je bent aantrekkelijk, waardoor je populair bent. Je bent niet alleen een gezellige babbelaar, maar staat ook open voor de mening van anderen. Het is een prima week om een vakantie te plannen en het liefst naar een verre bestemming. Je kunt er dan even lekker uit zijn en genieten van spanning en avontuur. Gebonden mensen zijn van zondag t/m dinsdag romantisch en flirterig en kunnen hun partner geregeld verleiden voor erotiek en spannende acties in het leven. Het is een prima week om, als je dat nog niet gedaan hebt, een reis te plannen. Het zijn erg goede dagen er een dagje op uit te trekken en vrienden te bezoeken. Dinsdag zal je aantrekkingskracht je partner gek maken, waardoor deze graag met je wil vrijen. Singles doen er goed aan om zondag t/m dinsdag optimistisch in het leven te staan. Ga niet teveel nadenken over wat wel of niet goed is. Laat seksualiteit dus naar voren komen, nadenken kan je later weer. Gebonden mensen zien woensdag t/m vrijdag meer werk op zich afkomen. Daardoor heb je iets minder tijd om van je partner te genieten. Vrijdagavond en zaterdag is er juist weer veel tijd voor romantiek. Voor een nieuwe, vaste relatie zal het tweede deel voor de singles geschikt zijn. Je hebt sterke aantrekkingskracht en kans dat je iemand tegenkomt, waar een relatie mee mogelijk is, zal niet klein zijn. Romantiek en plezier zullen zeker aanwezig zijn, maar daar moet je iets voor doen. Ga niet afwachten en trek er op uit of maak een date.

Carrière en financiën
Het geluk is in je carrière zeker aanwezig. Je bent sociaal en daardoor kun je prima samenwerken. Je bent populair bij collega’s en iemand die met leuke ideeën kan komen. Je hebt doelen voor ogen, maar moet in de gaten houden dat deze reëel blijven. Je kunt wel eens iets doen, waar je niet veel aan hebt. Toch doe je er goed aan optimistisch te blijven en je toekomst te visualiseren. Je merkt vanzelf wel wat er wel of niet kan en kunt alsnog besluiten om iets wel of niet te doen. De Maagd kan van Rahu en Mars tot woensdag namelijk flink wat energie krijgen. Dat is bijzonder, omdat je dan minder nuchter dan gewoonlijk bent. Je kunt je fantasie gebruiken om zowel financieel als materialistisch zelf veel mogelijkheden te creëren. Overdrijf niet teveel, omdat je anders wat chagrijnig kunt worden en dat zal in contact met collega’s problemen geven bij het samenwerken. Je moet tot woensdag opletten dat de energie soms heel erg wisselvallig kan zijn en ook dit brengt heel wat onrust. Saturnus in de Waterman kan ook nog eens tegenstrijdige energie brengen en chaos brengen, waardoor je van nature krachtige perfectionisme nog wel eens een deuk op kan lopen. Je kunt dan een mindere concentratie hebben en er zijn fouten mogelijk. Zondag t/m dinsdag zijn geschikt voor communicatie, zakenreizen, papierwerk en contact met zakelijke partners. Er kan maandag een persoon op je pad komen, die je leven positief kan beïnvloeden. Vanaf woensdag komt er meer rust en dan is de Maagd bezig met zakelijke aspecten, waarbij Mars, Uranus en Mercurius zoveel kracht geven dat de meesten ordelijk en sympathiek bezig zijn. Woensdag t/m vrijdag zal je financieel veel bereiken. Het is een goede periode om contracten af te sluiten en grote aankopen te doen. Let zaterdag op dat er geen goede financiële energie hangt. Beter neem je dan ook geen grote beslissingen en start je ook geen nieuwe projecten of doelen op.

Mentale en fysieke gesteldheid door de invloed van Rahu
We kunnen op mentaal en fysiek gebied een krachtige energie ervaren vanaf de conjunctie van Rahu en Mars. Ik wil de speciale aandacht op de combinatie leggen. Rahu is de noordknoop van de Maan en, alhoewel het geen fysieke planeet is, kan de impact krachtige invloed hebben op het leven van de mensen. Deze kracht creëert flink wat illusie en roept een sterk verlangen op naar materialistische zaken zoals geld en bezit. Qua ontwikkeling is er invloed op de IT-sectoren en het ontwerpen van technieken en uitvindingen. Er kan dus een belangrijke vooruitgang zijn. Rahu en Mars staan beiden in de Ram, waar Mars weliswaar vanaf woensdag niet meer in staat, maar de impact zal onvoorspelbaar zijn. De gemiddelde mens zal hier geen last van hebben, maar de verwachtingen zijn dat er voor het noordelijk halfrond van de Aarde voorzichtigheid gevraagd wordt. De agressie wordt ernstiger en een misstap kan wel eens desastreuze gevolgen hebben. Dit kan tot woensdag heftig zijn, daarna komt er een relatief rustige periode. Vanaf de helft van juli kan de energie zich opbouwen, waarbij van begin augustus tot de helft van die maand een hoogtepunt is, waarbij er veel kan gebeuren. Ook al neemt de energie hierna af, toch zullen september en oktober nog onder invloed van Rahu staan.

De grootste problemen verwachten we tot woensdagavond. Rahu en Mars, in vuurteken Ram, kunnen zorgwekkende energie geven. Dit kunnen ernstige natuurrampen, besmettelijke ziektes die ernstige vormen aannemen of rampen zijn die met kernenergie te maken hebben. Dit zijn voorbeelden, maar het is niet te voorspellen op welk gebied de grootste risico’s liggen. Rahu is chaotisch en kan soms bij vlagen opspelen. Mars is vurig en geïrriteerd en dit zorgt voor deze wisselvallige situaties. Let wel, dat het niet altijd negatief hoeft te zijn. Er is bij deze combinatie een tegenstrijdig karakter. Het kwade en goede zullen dan ook strijden en laten we hopen dat het goede het overwint. Of het jou als persoon zal raken, is afhankelijk van je sterrenbeeld en andere aspecten zoals waar je woont, opvoeding, kansen die je in het leven gehad hebt en andere factoren die jou als mens gevormd hebben of nog vormen. We zullen de komende weken berichten wat je kunt doen negatieve invloeden zo klein mogelijk te houden en het positieve van Rahu te gebruiken. Deze week zal de invloed van Rahu en Mars meer liggen op het wereldtoneel en mensen in oorlogsgebieden of plekken waar er kans op ernstige natuurrampen is. Dus minder problemen voor de individuele mens. Dat betekent niet dat we helemaal niets gaan voelen, omdat oorlogen en andere dramatische gebeurtenissen ons indirect kunnen raken.

Omdat onzekerheid zich soms meester van de Maagd maakt, verbruik deze onbewust veel energie en kun je soms het gevoel hebben dat je moe en slap bent. Het is belangrijk goed te rusten en op te letten dat je voldoende voeding tot je neemt. Water is enorm belangrijk om je lichaam te reinigen. Vooral je organen hebben dit nodig. Op die manier kun je je energie aanvullen. Het is deze week niet erg om wat meer te eten, want je verbrandt het toch wel. Let echter op het gebruik van olie en andere soorten vet. Het is verstandig om er op te letten dat je vlees niet te bruin bakt. De stoffen die dan vrij komen, zijn niet goed voor je en je kunt hierdoor last van je slokdarm krijgen. Ook het sympathisch zenuwstelsel kan kwetsbaar zijn. Je kunt er goed mee omgaan, door via meditatie tot rust te komen. Het zal je zeker op weg helpen om je onzekerheden aan te pakken en zelfs te verminderen.

Overzicht voor alle tekens
We gaan een periode in van retrograde planeten, die flink wat invloed hebben op het leven dat wij leiden. Het verleden, heden en de toekomst kunnen wel eens sterk met elkaar verbonden zijn en dan ook flink wat kracht hebben om ons na te laten denken. Het wordt een periode, waarin we in staat zijn om na te denken over ons handelen en de dingen die we verkeerd of juist goed hebben gedaan. Pluto
zal tot 8 oktober retrograde bewegen en haalt het verleden terug. Deze is wel gericht op conflicten, die er toen ontstaan zijn. Pluto is dwingend, waardoor veel mensen de neiging hebben om normatief voor anderen te zijn, maar zichzelf daarin te vergeten. Er wordt aangeraden heel goed naar je eigen gedrag te kijken en niet teveel bezig te zijn met anderen de les te lezen. Verbeter de wereld, maar begin bij jezelf. Respect en waardering zijn deze week verstandig, waarbij we elkaar niet moeten overtuigen van ons gelijk. Net als vorige week zullen groepen mensen tegenover elkaar staan en zal de maatschappij druk ervaren. Zoals we eerder aangaven is het belangrijk je afzijdig te houden en bij negativiteit weg te blijven. Donkere energieën teisteren de wereld en ons land zal daar niet bij weg kunnen blijven. Zoals we zeiden, zorgt de invloed van Rahu dat vuurhaarden overal op de wereld voor onrust zorgen. De wereldorde kan weleens met veranderingen te maken krijgen. Of deze nu al gebeuren, is absoluut niet te zeggen, maar we gaan naar een tijd toe, waarin er ons heel wat te wachten staat.

Neptunus beweegt tot begin december retrograde, waardoor we te maken krijgen met dromen met een voorspellende waarde, intuïtieve gevoelens en verhoging van het contact met de hogere wereld. Dit laatste kan deze week bijzonder zijn, omdat mensen die er gevoelig voor zijn, krachtige boodschappen doorkrijgen. Mediums en andere spiritueel begaafde mensen kunnen veel informatie geven. Hierdoor raden we zeker aan deze week contact te zoeken met onze consulenten en hen een voorspelling te laten doen op grond van boodschappen die zij doorkrijgen. Deze kunnen een sterk gehalte van het verleden bevatten. Deze kan je in toekomst gebruiken om je leven een verandering te laten ondergaan, maar ook om problemen op te lossen. Mars zal t/m dinsdag in de Ram verblijven en dit geeft erg veel passie aan mensen, waardoor de 1ste dagen van de week gunstig zijn voor avontuur, passie en erotiek. We kunnen hierbij ook de energie van Venus in de Tweeling ervaren en ook deze energie is gericht op avontuur en romantiek. Let dus op dat Rahu voor verleidingen en uitdagingen kan zorgen, die voor zowel singles als gebonden mensen gunstig of minder gunstig uit kunnen pakken. Houd dit goed in de gaten. Omdat ook Saturnus tot eind oktober retrograde in de Waterman beweegt, zal er tegenstrijdige energie zijn en dit kan wisselvalligheid en dus ook chaos brengen.

Veel mensen kunnen deze eerste periode van de maand geregeld in de war raken. Vanaf woensdag zal er meer rust bij de individuele mens komen en kunnen we in de maatschappij een betrekkelijk relaxte energie ervaren. Er wordt aangeraden je meer te richten op liefde, vriendschap en sociale contacten, maar minder op erotiek. Er is weinig stress in ons directe leven en we kunnen dan zeker belangrijke beslissingen nemen en activiteiten plannen om het leven een positieve wending te geven. Mars reist vanaf woensdag door de Stier om Uranus gezelschap te houden. Mars blijft daar tot de laatste week van augustus. Over het algemeen zal deze combinatie gunstig zijn en zal Mars minder invloed van Rahu ondervinden. Zowel materieel, financieel als educatief kunnen we veel mogelijkheden zien om te ontwikkelen. Let wel enigszins op de seksualiteit die Mars los kan maken, waardoor contacten met collega’s, klanten en leidinggevenden verward kunnen worden met erotische emoties. Gelukkig zal de Zon in de Kreeft zorgen dat we grenzen stellen en zullen de meesten geen dingen doen, waar ze later spijt van hebben. Mercurius is vooral op communicatief gebied actief, waardoor veel mensen zich prima verwoorden en er daardoor een gunstige energie is voor mensen die op school zitten, moeten studeren of op zakelijk gebied belangrijke besluiten moeten nemen. Vanaf woensdag zal Mercurius de Zon in Kreeft gezelschap houden. Dit brengt onder mensen sympathie en laten we hopen dat we ons hier bewust van zijn. De wereldorde staat onder druk en laten we onze eigen maatschappij niet stuk maken door hieraan mee te gaan doen, hoe goed dit ook te begrijpen is. Het wordt een wisselvallige week, waarbij goed en kwaad elkaar afwisselen, maar blijven we positief, dan overwint het goede.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)