Weekhoroscoop Maagd

Weekhoroscoop Maagd

Weekhoroscoop Maagd

Geboortedatum 23 augustus t/m 22 september - week 4

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Carrière en financiën
De gecombineerde invloed, van de rebelse Uranus, de actieve Mars en de provocerende Pluto, die de hele maand aanwezig is, blijft je leven ingewikkeld maken. Dit brengt zowel negatieve als positieve aspecten met zich mee. Aan de ene kant kun je wat stressvoller zijn dan normaal, maar aan de andere kant ben je zeer creatief en weet je je ideeën heel goed te profileren. Let op dat je niet teveel risico neemt en altijd na blijft denken over de handelingen die je doet en dingen die je zegt. Je kunt soms wel eens wat impulsief handelen en dan dingen doen, die je beter niet kunt doen. Vanaf woensdag zal de Zon in de Waterman innovatieve ideeën geven, die voor grote ontwikkelingen kunnen zorgen. Heb je een eigen bedrijf, dan kunnen je ideeën wel eens zeer winstgevend zijn, maar dien je wel op te passen voor mensen die jou bepaalde dingen niet gunnen. Werk je voor een baas, dan zal je jezelf danig in de kijker spelen. Ben je op zoek naar een nieuwe baan, dan zijn de vooruitzichten zeker goed te noemen en kun je mensen interesseren om jou in dienst te nemen. Het wordt dus wel een moeilijke week, maar er zijn voldoende mogelijkheden om hier wel veel succes uit te halen.

Relaties, singles en sociale contacten
Het is in de liefde een intense week voor alle tekens. Mars, Venus en Pluto staan in de Steenbok en in de romantiek geeft dit aan de ene kant veel warmte, passie en avontuur Aan de andere kant zijn er ook mensen, die er minder goed mee omgaan en dan kunnen conflicten, strijd en zelfs haat optreden. Met name Mars kan liefde versterken, maar ook een energie brengen, die ons te kritisch maakt en dat kan vooral bij familie, vrienden en zelfs je partner verkeerd vallen. Daarbij kan de Zon mensen kritischer maken. Hierbij verheerlijken mensen hun eigen daden en die van mensen waar ze van houden of waar ze een vriendschappelijk contact mee hebben. Ook die kunnen niets kwaad doen in hun ogen. Het is dus een week, waarin er veel romantiek is, maar dit ook zomaar om kan slaan naar strijd, conflicten en zelfs een breuk in een relatie. Denk t/m woensdag vooral op wat je zegt en tegen wie. Beter blijf je nu weg bij mensen waar je een slechte band mee hebt. Vanaf woensdag is het een goede tijd voor huidige en nieuwe relaties. Wel zijn we wat kritisch op de mensen met wie we omgaan. We gaan we het liefst om met mensen die hetzelfde als wij zijn. Dit is niet altijd mogelijk, waardoor er irritaties optreden.

De Maagd kan nog wel eens last krijgen van de Volle Maan van vorige week. Je kreeg toen een zeer assertieve kracht op je afgestuurd en deze kan je nog steeds zo ervaren. Niet eens zozeer qua energie, maar meer omdat je de afgelopen periode de neiging had impulsief te reageren. Wanneer je hieraan toegegeven hebt, kan je mensen in je naaste omgeving wel eens tegen je in het harnas gejaagd hebben en dat dreunt nu nog door. Er kunnen dan nog momenten zijn dat onvrede heerst en er mensen zijn, die nog wel eens wat irritatie voelen. Mocht je het wel onder controle gehouden hebben, dan zal je met mensen in je omgeving juist een goede band hebben, omdat energie van de Maan dan juist positieve energie teweeg heeft gebracht. In dat geval kan je deze week juist succes boeken en zijn er kansen op het ontwikkelen van nieuwe contacten het versterken van de liefde of het verbeteren van huidige contacten. De retrograde beweging van Venus geeft wel eens de neiging om een emotioneel muurtje op te zetten, als mensen te dicht in je emoties door willen dringen. Je hebt dan wel eens de neiging mensen weg te duwen. Vanaf donderdag zal je dit onder controle kunnen krijgen door energie van de Zon in de Waterman. Enthousiasme neemt toe en je wordt dan weer een stuk meer open en laat hierdoor gevoelens een stuk beter zien.

Mentale en fysieke gesteldheid
Er is deze week een krachtige mix van energieën, die de Aarde bereiken. Het is voor alle tekens een zeer actieve, maar ook bewerkelijk periode. De een kan er beter mee omgaan, dan een ander. Er wordt aangeraden je energie er wel uit te gooien. Sommigen kunnen dit doen door te sporten of op andere wijze fysiek bezig te zijn, anderen door juist geestelijk of mentaal actief te zijn. Ook zit er een sterke leeftijdscomponent in. Kinderen zullen drukker zijn en daar moet je als ouder of leerkracht dan wel verstandig mee omgaan. Zorg voor voldoende activiteiten en ga ze niet teveel in hun drukte onder drukken, maar tracht een uitlaatklep te geven. Jongeren kunnen agressiever dan gewoonlijk zijn en daar moeten we vooral in de maatschappij voor opletten. Zij kunnen op straat voor onrust zorgen. Dit zal echter alleen bij jongeren zijn, die normaal gesproken al opstandig zijn. Andere jongeren kunnen energie op positieve wijze kwijt. Ouderen kunnen moeite hebben de intense kracht te verwerken, zij moeten vooral opletten dat ze er niet fysiek ziek door worden. Voor anderen zal gelden dat ze hun energie er wel op de één of andere wijze uit dienen te gooien met een hobby. Mensen die veel zittend werk verrichten, kunnen beter wat meer fysieke actie ondernemen en dus sporten of de natuur ingaan. Mensen die vooral fysiek werk verrichten, kunnen beter aandacht geven aan passieve hobby’s. Deze week moeten we opletten dat er meer kans is op conflicten en dan niet alleen in ons eigen leven en de maatschappij, maar ook op het wereldtoneel is er het een en ander mogelijk en dat kan nog wel eens wat angst geven. Dit kan bij bepaalde mensen zoveel stress geven dat ze er ziek door kunnen worden.
Maagden zijn intelligente, analytische mensen, die over het algemeen op zakelijk gebied een stabiele persoonlijkheid hebben. Privé kunnen ze wel wat minder stabiel zijn en vinden ze het erg moeilijk om met een partner samen te leven. Maagden zijn praktisch en ijverig en hebben oog voor details. Vooral Mercurius regeert de Maagd, maar dit betekent niet dat je jezelf per definitie goed kunt uiten. Onder spanning kan je moeilijk met je gevoel overweg, maar wanneer je goed in je vel zit, kan je jezelf juist goed verwoorden. Je bent in de liefde en op professioneel gebied wel eens op zoek naar de perfectie en hebt niet altijd door dat dit niet mogelijk is. Perfectie is een illusie en kan voor teleurstellingen zorgen. Hierdoor kan de Maagd wel eens verharden en zeer cynisch worden. Pas hiervoor op, omdat je anders mentaal in de problemen kunt komen. Het is zeker een goed streven om dingen goed te doen, maar bedwing je drang om alles perfect te willen. Stress hieruit kan zorgen voor problemen met je darmen en luchtwegen. Hieruit kunnen kwalen als verkoudheid, griep en allergieën voorkomen. Daarbij kun je negatieve stemmingen krijgen. Wanneer je je emoties en gevoel voor perfectie kunt bedwingen, zal je merken dat je je een stuk beter voelt en dat je gemoed blijer is. Je kleuren zijn blauw en bruin en de saffier kan veel energie bieden. De aster en chrysant maken je gevoelsmatig een stuk rustiger.

Overzicht voor alle tekens
Mars zal tot de 1ste week van maart in de Steenbok bewegen en dit geeft een fijne en stabiele passie aan ons zakelijke leven. Of we nu werken, studeren of andere activiteiten doen, we kunnen krachtige ondersteuning van deze planeet krijgen. Niet alleen mentaal, maar ook fysiek kunnen we dan ook een goede periode ingaan. Daarbij kunnen we actief zijn om op vele gebieden dingen te bereiken. Dat is natuurlijk per persoon anders, omdat iedereen zijn eigen talenten heeft. Het is dus een goede week om te bekijken wat je in de toekomst kunt doen om te ontwikkelen. Je bent nooit te oud om te leren, dus kijk eens om je heen waar je ambities liggen. De één zal dit als hobby kunnen doen, maar er zijn ook mogelijkheden bepaalde activiteiten te doen om je carrière of studie een positieve boost te geven. Blijf alert dat Mars natuurlijk heel wat passie met zich meebrengt en er een intense tijd aan komt. Mensen die onverantwoordelijk in het leven staan, kunnen dan de gevolgen gaan zien en dat kan nog wel eens grote problemen geven. Mensen die ongezond in het leven staan, kunnen fysieke klachten krijgen als ze zich teveel inspannen of als er stress is. Mocht je dit van jezelf bemerken, dan wordt aangeraden om er wel iets aan te doen en veranderingen aan te brengen. Mercurius zal t/m woensdag in de Waterman bewegen, waardoor mensen in het begin van de week wat principieel kunnen zijn. Mensen komen snel voor hun mening uit en het is zelfs mogelijk dat er minder nagedacht wordt over dat wat ze zeggen. We doen er verstandig aan vooral deze dagen op te letten met woorden en daden. Over het algemeen zijn mensen in staat empathie en vriendschap te laten zien. Na woensdag beweegt Mercurius naar de Steenbok, waardoor het erg druk in dit teken wordt en veel tegenstrijdige energie geven.
Naast Mars, zullen namelijk Venus en Pluto in de Steenbok staan. Dit is een mix van passie, romantiek en strijd die elkaar in het teken van nuchterheid ontmoeten. Dit kan natuurlijk wisselvalligheid geven en dan worden vooral mensen geraakt, die niet lekker in hun vel zitten, minder verantwoordelijk zijn of mensen die negatief in het leven staan. Mensen die op een prettige en gelukkige wijze in het leven staan, zullen veel minder last van de wisselvalligheid hebben. Gebruik je alle krachten op goede wijze, dan kan je het verleden overdenken en is het een prima periode om je af te vragen hoe je het een en ander aan kunt pakken. Maatschappelijk kan deze energie er overigens voor zorgen dat problemen mogelijk zijn, vanuit groepen die demonstreren of op andere wijze opstandig zijn. Dit kan problemen geven, omdat redelijkheid dan in gevaar komt, wat de maatschappij kan schokken. Ook kan er op het wereldtoneel nog steeds een groot gevaar zijn, omdat wereldleiders met elkaar in aanraking komen en de dreiging van een groot conflict nog steeds op de loer ligt. Dit komt vooral, door de energie van de Zon in Waterman, die eigenzinnige kracht brengt. Wereldleiders en andere politieke of militaristische groepen kunnen kritisch en eigenwijs zijn en niet iedereen kan hier even goed mee omgaan. Daarnaast zullen Mars en Pluto een eventueel conflict voeden. Gelukkig brengen Mercurius en Venus evenwicht. Hierdoor lijkt het met een sisser af te lopen en zullen de wereldleiders een weg vinden tot stabilisatie. Het blijft echter een dreigende periode, waar we als burger best wat meer mee bezig mogen zijn. Het lijkt echter dat mensen de neiging hebben weg te kijken. Ondanks de sociale media zijn mensen toch meer bezig met hun eigen leventje en minder met wat er in de wereld gebeurt.
De liefde staat onder druk, waardoor onrust grote gevolgen voor romantiek kan hebben. Singles doen er goed aan niet teveel op zoek te gaan naar een nieuwe partner. Gebonden mensen kunnen bepaalde problemen beter loslaten en even gast terugnemen. Overigens kan Jupiter, die in de Vissen reist en richting de Waterman gaat, positieve en dromerige energie geven. Deze geeft rust om te genieten van leuke activiteiten. Avontuur en sociale contacten kunnen helpen om ons leven een positieve boost te geven. Blijf alert op invloeden van planeten die met conflicten en strijd komen. Wanneer jij echter in staat bent met vertrouwde en geliefde mensen om te gaan, zal je goed door de week en de volgende periode komen. Let zondag t/m dinsdag op Mars en Mercurius, die pragmatische energie sturen. Veel mensen hebben daardoor een sterke neiging om anderen de les te lezen als er iets niet goed gaat. Dit is niet verstandig, omdat dit tot conflicten kan leiden. Beter richt jij je op eigen beslommeringen. Heb je kritiek of wil je iemand iets leren, dan doe je er verstandig aan dit op een sympathieke en open wijze te doen. Woensdag en donderdag bieden Venus en Mars interessante energie, waardoor er liefdevolle en sensuele energie over de Aarde komt. De energie is geschikt voor ontplooien van liefde, vriendschap en creatieve activiteiten. Vrijdag is er een uitlijning tussen Mercurius en Pluto en deze energie is zeer geschikt voor diepzinnige en serieuze gesprekken. Het is een prima tijd het een en ander op te lossen, maar ook nu geldt dat je dit beter op verstandige en sympathieke wijze doet. Mensen die oppervlakkig in het leven staan, kunnen zich wel storen aan diepzinnige onderwerpen. We doen er verstandig aan elkaar te mijden of respect voor elkaar te hebben. Ieder mens heeft recht op zijn eigen manier van communiceren. Venus eindigt het weekend haar retrograde cyclus. Dit houdt in dat we de komende tijd handelen op grond van normen en waarden. Daardoor kunnen financiële en relationele aspecten veranderen, maar kunnen we gerust zijn dat deze meestal op een goede wijze uitpakken.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)