Chinese Jaarhoroscoop Aap

Chinese Jaarhoroscoop Aap

Chinese Jaarhoroscoop Aap

Geboorte jaar: 2016 2004 1992 1980 1968 1956 1944 1932 1920

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Chinese 3de maand in het jaar van de Groene Houtdraak.
Tot 6 mei

De Vliegende Sterren van de Feng Shui voor de Aap in de zuidwestelijke sector

De Paarse #9 Ster van Gunstige Toekomst en Vermenigvuldigende krachten staat zowel als Jaarlijkse als Maandelijkse Ster in jouw sector. Deze behoort tot element Vuur en brengt gunstige momenten en vooral veel plezier en vooruitgang. Het is een gunstige Ster voor huwelijk, geboorte en gezinsuitbreiding en is gunstig voor ontwikkeling en realiseren van doelen. Dit brengt nieuwe kansen, verbeterde reputatie en succesvolle mogelijkheden om te bereiken wat je wilt. Voor de Aap brengt het Drakenjaar dan ook een golf aan mentale energie met zich mee. Let wel op dat er nu dubbel zoveel Vuur is en dit kan veel positieve emoties geven, maar soms ook storende aspecten. Toch zal je meestal uitstekende resultaten behalen en haalbare doelen bewerkstelligen. Nieuwe en opwindende kansen dienen zich aan in je leven, waardoor je moeiteloos de concurrentie kunt overstijgen. Stap met vertrouwen en vastberadenheid de komende maand in, want voor de Aap staat er een periode van dynamiek en kansen te wachten! Met de steun van twee welvaartssterren belooft het een tijd vol groei en mogelijkheden te zijn. Maar wees gewaarschuwd, de krachtige invloed van de Gele Vijf Bergster vereist dat je waakzaam blijft en strategisch te werk gaat. Laat je niet ontmoedigen door de drukte en talrijke verplichtingen die op je pad komen. Deze periode biedt juist een uitgelezen kans om je vaardigheden te laten zien en nieuwe hoogten te bereiken in je carrière en financiën. Sta stevig in je schoenen en wees bereid uitdagingen aan te gaan, maar blijf altijd alert en vermijd impulsieve beslissingen. Je bent een geboren leider en hebt de kracht om succes na te streven, zelfs onder moeilijke omstandigheden.

Zet je passie en energie in om je doelen te bereiken en wees niet bang om risico's te nemen. Vertrouw op intuïtie en weet dat je alle tools hebt die je nodig hebt om te slagen. In de liefde kunnen er verrassende mogelijkheden op je pad komen. Sta open voor nieuwe verbindingen en wees niet bang om je hart te volgen. Maar blijf ook hier alert en vermijd ingewikkelde situaties die je geluk verstoren. Kortom, deze maand biedt een schat aan mogelijkheden voor groei, succes en vervulling. Grijp ze met beide handen aan en laat zien wat je waard bent. Je hebt alle capaciteiten en kracht binnenin je om te schitteren en je dromen waar te maken. Ga ervoor en laat jezelf zien. Je hebt een uitstekende Levenskracht en Spirituele Essentie, waardoor je zowel fysiek als mentaal vitaal bent. Ook deze kan je gebruiken om prestaties neer te zetten. Je hebt innerlijke kracht en daardoor straal je zelfvertrouwen uit. Je kunt dan ook prima laten zien wat je kunt doen om nieuwe mogelijkheden af te dwingen, zoals bijvoorbeeld een nieuwe baan, financiële mogelijkheden of andere dingen om je te ontwikkelen. Je kunt zelfs meer kans hebben op een positie, waarin je een eigen bedrijf meer energie kan geven om uit te breiden. Mensen die voor een baas werken, kunnen prima leiding geven of maken dit jaar meer kans op een leiderschapspositie. Je straalt charismatische energie uit, waardoor je niet alleen in je zakelijke leven aantrekkelijk bent, maar ook in de liefde en vriendschappen. Je Lung Ta is op goed niveau, waardoor je persoonlijk succes kunt behalen. Je kunt Lung Ta versterken met Lung Ta van de 9de Periode of Windpaard met Vlag van succes. Andere accessoires zijn: Koninklijke Blauwe Negen Periode Draak, de Geldkikker en de Vliegende Phoenix.

Overzicht van de maand voor de Aap

Voor de Aap is april een maand met een grote geluksfactor op gebied van carrière, financiën, relaties en gezondheid. Hoewel het geluk iets kan afnemen naarmate de maand vordert, blijft het over het algemeen nog steeds zeer gunstig. Het is echter belangrijk alert te blijven, aangezien er een mogelijke daling kan zijn in de geluksfactor als er een volgende maand aan kan komen. Vooral op gebied van gezondheid is het essentieel voorzorgsmaatregelen te nemen, hoewel je je deze maand over het algemeen geen zorgen hoeft te maken. Het is verstandig alvast na te denken over aspecten zoals voldoende beweging en ontspanning en een gezond voedingspatroon. De Aap kan zich verheugen op een goede maand, omdat de Dubbele Ster van Toekomstige Welvaart in jouw sector reist en een verbinding aangaat met de positieve Bergsterren. Dit brengt passie en energie met zich mee, waardoor je klaar bent om vol gas te gaan. Het geluk zal dus over het algemeen erg goed zijn, waardoor je deze maand positieve energieën kunt ervaren en een gunstige chi hebt. Om gunstige energieën te versterken, kun je overwegen een amulet met Kristallen Bol te dragen of Dzi kralen te gebruiken. Ook als het kosmische geluk niet direct jouw kant op komt, heb jij de kracht om zelf geluk af te dwingen. De Aap zal deze maand veel positieve energie ontvangen van de Draak, maar moet oppassen voor Yang-Vuur, dat je soms te passioneel en speels kan maken. Hierdoor kunnen relaties en vriendschappen zowel intenser als wisselvalliger worden. Nieuwe vriendschappen kunnen ontstaan, maar je kunt bij bestaande relaties druk ervaren. Geduld is belangrijk, ook al is dat niet je sterkste eigenschap. Zakelijk zul je intensief bezig zijn, wat deze maand avontuurlijk en verrassend maakt. Ondanks alle uitdagingen zul je een weg vinden en lacht de liefde je toe. Het geluk in de liefde is veelbelovend en je zult toegewijd zijn aan je partner, familie en vrienden. Ben je single, dan zul je door je speelse karakter nieuwe mensen aantrekken en zijn er kansen om liefde in je leven te verwelkomen. Op zakelijk gebied is het een prima maand en kun je veel geluk hebben, vooral financieel. De intense energie gedeeld met de Jaarlijkse Draak kan gunstig zijn als je deze op de juiste manier gebruikt. Let op voor Yang-Vuur, dat je impulsiviteit kan versterken en voor diplomatieke uitdagingen kan zorgen. Het is belangrijk om dit onder controle te houden en de juiste keuzes te maken. Over het algemeen biedt deze maand volop kansen en veranderingen die jouw leven verrijken. Apen kunnen hun loopbaan ontwikkelen en zelfs een kans maken op salarisverhoging of promotie. Met jouw vastberadenheid en ambitie kun je je werk serieus nemen en tegelijkertijd flexibel blijven. Het wordt een goede maand waarin je groei kunt ervaren en waardering zult ontvangen van zakelijke contacten.

De invloed van de Vliegende Sterren op het algemene leven van de Chinese tekens

Het Oosten verwelkomt de tweeling #1 Overwinningsster met een overvloed aan kansen, persoonlijke impact en potentieel succes. Mensen met een woning op het Oosten, zullen veel kansen voor erkenning krijgen. Dit geldt ook voor het Konijn en de oudste zoon en mensen die in deze sector slapen of werken. Om de groei van je carrière te versnellen, is een symbool van Haan met Drakenschildpad in het Oosten te plaatsen. Succes zal gemakkelijk voor je zijn en vooral als je een ondernemer bent, die streeft naar uitbreiding. Geef gunstige energie een boost met het Windpaard van de 9de periode. In het Zuidoosten staat de Dubbele #2 Ziektester, waardoor ongunstige omstandigheden verergeren. Slangen, Draken, oudste dochter en mensen met woningen, slaapkamers of kantoren gericht op het Zuidoosten moeten voorzichtig zijn. Zij kunnen vermoeid zijn en gevoelig voor ziektes. Om welzijn te beschermen, plaats je de Wu Lou van Overvloed of Medicijnboeddha in dit gebied of draag je deze bij je voor bescherming. Het is verstandig voor ouderen of zieken dit gebied tijdelijk te vermijden. Het Centrum wordt overspoeld met versterkende effecten van de dubbele Ruziemakende #3 Ster, wat kans op conflicten en potentiële juridische problemen kan brengen. Zorg ervoor dat dit gebied ongestoord blijft en introduceer de Drie Harmonieuze Dieren om verstorende energieën af te zwakken als amulet of als beeldje. Gebonden mensen met de slaapkamer in het Zuidoosten kan een Stel Rozenkwarts Vredesappels erg heilzaam zijn om de huwelijkse vrede te beschermen. Het verdubbelen van de #4 Ster in het Noordwesten voorspelt veel goeds voor academische prestaties en romantische ontwikkelingen. Mensen kunnen hun leermogelijkheden versterken met een beeldje van de Leraar met de Adelaar. Een Manjushri amulet van succes helpt bij creatieve en intellectuele inspanningen. Deze ster belooft ook een toename van romantische kansen. Mensen die op zoek zijn naar liefde kunnen een amulet van de Mandarijn Eenden gebruiken. Getrouwde stellen kunnen hun band behouden met de Kam van Romantiek. De samenkomst van de dubbele Gele #5 Ster in het Westen verhoogd vooral het risico voor de Haan, de jongste dochter en mensen die met uitzicht op het Westen wonen of veel tijd doorbrengen in deze sector.

Dit kan obstakels en financiële zorgen met zich meebrengen. Weer deze uitdagingen af met Pagode van de Witte Parasolgodin of Vijf Elementen Pagode. Door de Som-van-Tien zal er echter veel geluk zijn. Houd het Amulet van de Som-van-Tien bij je om dit volledig te benutten. In het Noordoosten wordt de lucht doordrenkt met overvloedig geluk, financiële verbetering en begeleiding van mentoren. De dubbele #6 Ster versterkt netwerken en verwijdert blokkades en andere problemen. Veelvuldig gebruik van deze sector wordt aangemoedigd, waardoor aangeraden wordt veel licht en muziek in deze sector te gebruiken. Plaats een Tai Kat Tai Ley voor goddelijke ondersteuning en een talisman van het Hemelse Zegel om gunstige aspecten aan te trekken. Het Zuiden wordt deze maand belast met vijandige energieën van de dubbele #7 Ster, waardoor het een gebied wordt voor potentieel geweld, bedrog en verlies. Het is raadzaam niet veel in deze sector te verblijven en vooral op te letten met bezittingen, die in het zuiden staan. Bescherm je huis of kantoor tegen indringers met de Anti Inbraak Plaquette of een beeldje van de Blauwe Olifant en Neushoorn Met name het Paard en middelste dochter kunnen problemen krijgen. Zakenmensen moeten hun financiën veiligstellen met de Kameel van Uitgaven om verlies te voorkomen. Het Noorden krijgt met welvaart te maken, omdat de dubbele #8 Ster van Voorspoed perfect is voor financiële groei en vergroten van bezitting. Ga aan de slag met de welvarende energie met de Watergolf met Paarse Parel in deze sector. Breng voldoende tijd door in deze sector, vooral als je werkruimte hier is en plaats de Groene Draak om investering en verkoop te zien bloeien. Het Zuidwesten wordt gezegend met een samenvloeiing van de #9 Ster van Toekomstige Voorspoed, waardoor succes, tevredenheid en kansen vergroot worden. De #9 Ster kan positieve verandering geven en zal ook een sterke motivatie brengen om een goede toekomst in te gaan. Dit is vooral voor oudere mannen binnen een familie gunstig, evenals voor het Schaap, de Aap of als je in een huis woont met voordeur op het zuidwesten.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)