Chinese Jaarhoroscoop Draak

Chinese Jaarhoroscoop Draak

Chinese Jaarhoroscoop Draak

Geboorte jaar: 2012 2000 1988 1976 1964 1952 1940 1928 1916

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Chinese 3de maand in het jaar van de Groene Houtdraak.
Tot 6 mei

De Vliegende Sterren van de Feng Shui voor de Draak in de zuidoostelijke sector

De Jaarlijkse #2 Ster van Ziekte en Fysieke Bedreiging zal heel wat invloed hebben en dat zal deze maand nog meer worden, omdat er een dubbele kracht van deze #2 Ster aanwezig is. De Zwarte Houtster is normaal gesproken al een krachtige stoorzender, die gynaecologische aandoeningen en problemen met het spijsverteringstelsel brengt. Nu hebben de beide Sterren nog veel meer invloed op liefdesrelaties, huwelijk, vriendschap en familieharmonie. Het activeren en vooral het tevreden stellen van de Sterren kan helpen bij verbeteren van relaties en bevorderen van een goede gezondheid. In dit jaar waarin jouw teken de scepter zwaait, zal de Ster namelijk minder actief zijn als het om bepaalde fysieke aandoeningen gaat. Vertrouw op intuïtie en investeer in je vaardigheden en verbeter ze. Deze maand biedt een kans op groei te midden van uitdagingen. Hoewel de energie van ziekte kan toenemen, onthoud dat je de kracht en veerkracht bezit om ze te overwinnen. Door realistische doelen te stellen, je tijd wijselijk te beheren en overbelasting te vermijden, kun je met gratie door eventuele obstakels navigeren. Luister naar de signalen van je lichaam en geef prioriteit aan je gezondheid boven alles. Door je te concentreren op het versterken van je conditie, gezond voedsel en voldoende rust bouw je een schild tegen eventuele kwalen die op je pad komen. Onthoud dat je beter even pauze kunt nemen om jezelf op te laden als je te hard hebt gewerkt. Om negativiteit af te weren, doe je er goed aan symbolen van Overvloed en Gezondheid bij je te dragen, zoals Wu Lou met kruiden of een paar Kraanvogels met Perziken en Bamboestokken. Plaats deze in jouw sector of draag ze als amulet. In dat geval is ook een Tibetaanse Dzi-amulet erg gunstig. Oudere Draken moeten oppassen dat ze niet te veel tijd in het zuidoosten door brengen.

Op het werk is het verstandig om samen te werken en een goede bijdrage te hebben. Het is belangrijk om een goede focus te behouden en creativiteit aandacht te geven. Zoek ondersteuning wanneer dat nodig is en durf je zwakheden te laten zien. Dan blijken ze juist erg waardevol te zijn, omdat je ervan leert. In zaken kan jij je het best richten op je talenten en vaardigheden, omdat je daarmee je onderneming juist vooruit helpt. In de liefde dien je relaties met geduld en een open hart te benaderen. Neem de tijd om verbindingen te koesteren voordat je jezelf vastlegt. Verbeter liefdesgeluk door de Kam van Romantiek in jouw sector te plaatsen of deze bij je te dragen. Mensen die studeren dienen balans te houden en effectief om te gaan met eventuele problemen en zware taken. Onthoud dat je de kracht hebt om elke uitdaging die op je pad komt te overwinnen. Blijf positief, blijf gefocust en omarm de kansen voor groei en transformatie die deze maand met zich meebrengt. Jouw Levenskracht zal dit jaar fantastisch zijn, maar onder druk staan van de Dubbele #2 Ster. Je Spirituele Essentie is van zichzelf al wat minder sterk en ook deze kan nu vertragen. Het amulet van de Hemelse Eenhoorn met Spirituele Essentie kan zorgen dat je intuïtie krachtig is om dingen van tevoren door te hebben en in te zien wat je moet doen om te presteren. Naast de al genoemde Feng Shui accessoires zijn er meer amuletten, die je kunt gebruiken: de Hemelse Draak, Hemelse Lucht Eenhoorn met Spirituele Essentie, Amulet van Wu Lou van Weldaad, amulet van de Drie Harmonieuze Dieren, Tai Kat Ley van Onverwacht Voordeel. Amulet van Versterken van Energie en het Tai Sui amulet. Plaats de Kardinale Activator van Connecties in het zuidoosten en draag het de amulet van jouw bevriende tekens, de Rat, Draak en Aap.

Overzicht van de maand voor de Draak

Je moet het deze maand niet hebben van gelukssterren. Qua gezondheid is geluk ver te zoeken, waarbij vooral je mentale gestel het zwaar te verduren krijgt. Tracht geduld te hebben en zorg dat je vooral tracht om positief te blijven. Op gebied van carrière en financiën is het geluk ver te zoeken. Gelukkig zal het geluk in relaties sterk zijn, wat een beschermende factor geeft. Je moet er rekening mee houden dat de Dubbele #2 Ster jouw energie op kan eten. Slaap voldoende, eet gezond en zorg dat je sympathiek en liefdevol met mensen omgaat. Het zal dus voor de Draak een lastige maand zijn, omdat de elementen Water en Vuur met elkaar kunnen botsen. Daarnaast zal de Ster van Ziekte in jouw sector voor heel wat onrust kunnen zorgen. Deze zal invloed hebben op je mentale, maar ook fysieke gesteldheid. Er wordt aangeraden je te ontspannen en te zorgen dat je wat meer rust neemt. Let vooral op je hart- en bloedvaten en op je maag- en darmstelsel. Toch hoef je je over het algemeen niet echt druk te maken, omdat je heus wel in staat bent goede keuzes te maken. Er wordt aangeraden Gezondheidsamuletten van Metaal bij je te dragen. Een accessoire van de Wu Lou met zirkonium kan steun bieden om geluk op je af te roepen. Qua relaties is het een prima maand en heb je over geluk niet te klagen. Omdat je qua gezondheid, werk en financiën minder geluk hebt, moet je opletten dat je soms onder druk staat. In dit geval kan je optimistische gevoel de kop ingedrukt worden. Dan heb je de neiging dit mee naar huis te nemen of mensen weg te duwen. Het is belangrijk gevoelens en meningen met je partner te bespreken. Vrienden kunnen erg belangrijk zijn. Er is een correlatie tussen werk en privé, maar ook tussen communicatie en gevoelens. Singles moeten opletten dat ze het niet allemaal alleen doen, maar vertrouwde mensen advies vragen. Het is geen maand, waarin je haast hebt om een partner te vinden.

Je bent bedachtzaam voor als er een nieuwe partner in je leven komt. Het is een maand van introspectie om je levensstijl onder controle te houden. Hoe meer je slaapt en hoe beter je ontspant hoe prettiger jij in contact met mensen bent. Het wordt een maand met veel geluk in de liefde. Op zich zijn er weinig problemen te bespeuren en zal je romantische leven stabiel zijn. Je bent aanhankelijk en hebt veel voor anderen over. Het is op zakelijk gebied een maand vol veranderingen, waarin je jezelf flink onder de loep dient te nemen. Daardoor zal het de komende tijd moeilijker worden. Lukt het veranderingen snel te implementeren, dan kun je het geluk afdwingen. Mensen die voor zichzelf werken, maken overigens meer kans te ontwikkelen dan mensen die voor een baas werken. Je kunt conflicten tegenkomen als leidinggevenden bepaalde dingen van je verwachten. Werk je in een economische/financiële setting, dan zal het ook lastiger zijn, dan als je in hulpverlenende of onderwijskundige setting werkt. Misschien wel het grootste probleem ontstaat als je te makkelijk met werk en afspraken bent. Toch is er ook uitdaging bij interpersoonlijke contacten met collega’s en vooral als er competitie onderling is. Financieel zal het wat lastiger gaan, waardoor je voorzichtig dient te zijn. Vooral bij het ondertekenen van contracten, investeringen en leningen moet je opletten voor addertjes onder het gras. Tenslotte moeten mensen, met lichamelijk zwaar werk, opletten dat ze zichzelf niet overbelasten. Zorg na het werk voor voldoende ontspanning en let op voeding. Het gebruik van stimulerende middelen is voor alle Draken af te raden.

De invloed van de Vliegende Sterren op het algemene leven van de Chinese tekens

Het Oosten verwelkomt de tweeling #1 Overwinningsster met een overvloed aan kansen, persoonlijke impact en potentieel succes. Mensen met een woning op het Oosten, zullen veel kansen voor erkenning krijgen. Dit geldt ook voor het Konijn en de oudste zoon en mensen die in deze sector slapen of werken. Om de groei van je carrière te versnellen, is een symbool van Haan met Drakenschildpad in het Oosten te plaatsen. Succes zal gemakkelijk voor je zijn en vooral als je een ondernemer bent, die streeft naar uitbreiding. Geef gunstige energie een boost met het Windpaard van de 9de periode. In het Zuidoosten staat de Dubbele #2 Ziektester, waardoor ongunstige omstandigheden verergeren. Slangen, Draken, oudste dochter en mensen met woningen, slaapkamers of kantoren gericht op het Zuidoosten moeten voorzichtig zijn. Zij kunnen vermoeid zijn en gevoelig voor ziektes. Om welzijn te beschermen, plaats je de Wu Lou van Overvloed of Medicijnboeddha in dit gebied of draag je deze bij je voor bescherming. Het is verstandig voor ouderen of zieken dit gebied tijdelijk te vermijden. Het Centrum wordt overspoeld met versterkende effecten van de dubbele Ruziemakende #3 Ster, wat kans op conflicten en potentiële juridische problemen kan brengen. Zorg ervoor dat dit gebied ongestoord blijft en introduceer de Drie Harmonieuze Dieren om verstorende energieën af te zwakken als amulet of als beeldje. Gebonden mensen met de slaapkamer in het Zuidoosten kan een Stel Rozenkwarts Vredesappels erg heilzaam zijn om de huwelijkse vrede te beschermen. Het verdubbelen van de #4 Ster in het Noordwesten voorspelt veel goeds voor academische prestaties en romantische ontwikkelingen. Mensen kunnen hun leermogelijkheden versterken met een beeldje van de Leraar met de Adelaar. Een Manjushri amulet van succes helpt bij creatieve en intellectuele inspanningen. Deze ster belooft ook een toename van romantische kansen. Mensen die op zoek zijn naar liefde kunnen een amulet van de Mandarijn Eenden gebruiken. Getrouwde stellen kunnen hun band behouden met de Kam van Romantiek. De samenkomst van de dubbele Gele #5 Ster in het Westen verhoogd vooral het risico voor de Haan, de jongste dochter en mensen die met uitzicht op het Westen wonen of veel tijd doorbrengen in deze sector.

Dit kan obstakels en financiële zorgen met zich meebrengen. Weer deze uitdagingen af met Pagode van de Witte Parasolgodin of Vijf Elementen Pagode. Door de Som-van-Tien zal er echter veel geluk zijn. Houd het Amulet van de Som-van-Tien bij je om dit volledig te benutten. In het Noordoosten wordt de lucht doordrenkt met overvloedig geluk, financiële verbetering en begeleiding van mentoren. De dubbele #6 Ster versterkt netwerken en verwijdert blokkades en andere problemen. Veelvuldig gebruik van deze sector wordt aangemoedigd, waardoor aangeraden wordt veel licht en muziek in deze sector te gebruiken. Plaats een Tai Kat Tai Ley voor goddelijke ondersteuning en een talisman van het Hemelse Zegel om gunstige aspecten aan te trekken. Het Zuiden wordt deze maand belast met vijandige energieën van de dubbele #7 Ster, waardoor het een gebied wordt voor potentieel geweld, bedrog en verlies. Het is raadzaam niet veel in deze sector te verblijven en vooral op te letten met bezittingen, die in het zuiden staan. Bescherm je huis of kantoor tegen indringers met de Anti Inbraak Plaquette of een beeldje van de Blauwe Olifant en Neushoorn Met name het Paard en middelste dochter kunnen problemen krijgen. Zakenmensen moeten hun financiën veiligstellen met de Kameel van Uitgaven om verlies te voorkomen. Het Noorden krijgt met welvaart te maken, omdat de dubbele #8 Ster van Voorspoed perfect is voor financiële groei en vergroten van bezitting. Ga aan de slag met de welvarende energie met de Watergolf met Paarse Parel in deze sector. Breng voldoende tijd door in deze sector, vooral als je werkruimte hier is en plaats de Groene Draak om investering en verkoop te zien bloeien. Het Zuidwesten wordt gezegend met een samenvloeiing van de #9 Ster van Toekomstige Voorspoed, waardoor succes, tevredenheid en kansen vergroot worden. De #9 Ster kan positieve verandering geven en zal ook een sterke motivatie brengen om een goede toekomst in te gaan. Dit is vooral voor oudere mannen binnen een familie gunstig, evenals voor het Schaap, de Aap of als je in een huis woont met voordeur op het zuidwesten.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)