Chinese Jaarhoroscoop Haan

Chinese Jaarhoroscoop Haan

Chinese Jaarhoroscoop Haan

Geboorte jaar: 2005 1993 1981 1969 1957 1945 1933 1921 1909

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Chinese 3de maand in het jaar van de Groene Houtdraak.
Tot 6 mei

Vliegende Sterren van de Feng Shui voor de Haan in de westelijke sector

De onheilspellende Gele #5 Aardester van Ongeluk, Tragedie en Pech zorgt voor spanning en stress en dit zal deze maand nog zwaarder zijn, door een Dubbele aanwezigheid van deze Ster. Dit is ongunstig voor gezondheid en geeft grotere kans op ongeluk. De Ster staat bekend als Grote Hertog, die negatieve invloed heeft en dus obstakels en uitdagingen geeft. Het is essentieel effecten van deze ster te verzachten en te onderdrukken, omdat er deze maand dus nog eens extra veel gevaren zijn. Positief blijft wel dat de Jaarlijkse Houtdraak flink wat kracht bieden om ermee om te gaan en problemen aan te pakken. Maak gebruik van beschermende symbolen zoals Emerald Pagode in je leefruimte om negatieve invloeden te minderen. Je kunt negatieve energie zeker omzetten in positieve en daardoor zijn er transformatie en een grote kans op vooruitgang mogelijk. Er is zijn uitstekende levenskracht en spirituele essentie en daardoor zal je niet alleen veel vertrouwen hebben, maar kan je ook veel aandacht trekken en dus mensen op een goede manier tegemoet treden. In je zoektocht naar kennis stel je hoge doelen en heb je dus ook ondersteuning van je eigen intuïtie, maar ook van hogere machten. Je bent geïnspireerd en daardoor kan je dus aandacht trekken zowel persoonlijk als professioneel. Let op dat je Lung Ta neutraal is, waardoor je minder geluk hebt om succes te behalen en dus harder moet werken om iets te bereiken. Bereid je voor en draag symbolen van bescherming, zoals Vijf Elementen Pagode of Ping An Kou. Elke uitdaging is een kans en deze maand zal je hier ondanks de negatieve energie toch veel bereiken. De Haan staat wel voor een complexe maand met verdubbeling van de Gele #5 Ster, wat uitdagingen aangeeft maar ook potentieel biedt voor gunstige uitkomsten door de Som-van-Tien, die dus optreedt. Ondanks de hindernissen zijn bevredigende en soms zeer gunstige prestaties waarschijnlijk.

Blijf waakzaam voor kansen, benader ze bedachtzaam en wees voorzichtig in beslissingen die je neemt. Met voorzichtige navigatie kan deze maand leiden tot positieve ontwikkelingen in jouw voordeel. Tegen de Dubbele #5 Ster kun je de Witte Paraplu Godin Pagode of de 6 inch Vijf Elementen Pagode in het Westen plaatsen en de Witte Paraplu Godin Pagode Amulet dragen. Draag een Som-van-Tien Amulet om het beste uit de energieën van de maand te halen. In je carrière doe je er verstandig aan om bescheiden te blijven en je verantwoordelijk op te stellen. Vermijd overhaaste beslissingen of vestigen van de aandacht op jouw prestaties. Dan kunnen mensen je hooghartig vinden. Wees ijverig en houd je aan de regels op de werkplek om conflicten te vermijden. In zaken is het geen tijd voor gedurfde initiatieven. Richt je op afronden van losse eindjes en versterken van interne activiteiten. Zoek naar mogelijkheden om de moraal van het personeel te verbeteren en je huidige positie te consolideren. Draag een Superior Jade Coin Ping An Kou Hanger om jezelf te ondersteunen. In de liefde doe je er verstandig aan om jezelf te beheersen en je temperament in balans te houden. Op die wijze zal je harmonie in relaties behouden. Singles dienen voorzichtig te zijn bij nieuwe contacten, die tot romantiek kunnen leiden. In bestaande relaties is het belangrijk geduld en begrip te laten zien. Je kunt dit versterken met behulp van het Slot van Harmonie. Mensen die studeren kunnen soms wat obstakels krijgen, maar toch zal je deze meestal wel gebruiken om vooruitgang te boeken. Plaats de Kleurrijke Liuli 9-Level Pagode bij je bureau. Beschermende amuletten kunnen zijn: Amulet van de Godin met de Witte Paraplu Pagode, Amulet van de Jonge Groene Draak, Amulet van 3 Harmonie Dieren, Amulet van het Windpaard van 9de Periode en de Gelukamulet van 9 Charmes.

Overzicht van de maand voor de Haan

Stap vol vertrouwen en vastberadenheid de komende periode in, beste Haan, want de kosmos heeft een aantal boeiende ontwikkelingen voor je in petto als gevolg van de Som-van-Tien die door de Dubbele #5 Ster geboden wordt. Als een teken dat bekend staat om zijn grondige analyse en vastberadenheid, ben jij klaar om deze tijd volop te benutten. Toch moet je altijd wel opletten dat de afzonderlijke #5 Sterren ook negatieve energie kunnen brengen. Volgens de Chinese astrologie belooft deze maand een tijd van groei en mogelijkheden te zijn voor de Haan. Met de combinatie van ongunstige sterren, maar dan wel in deze Som-van-Tien, kun je verwachten dat geluk en voorspoed op verschillende gebieden van je leven voor zullen komen. Echter, wees je bewust van de invloed van bepaalde negatieve sterren, die voor enige onrust kunnen zorgen. Het is belangrijk je energie te richten op het maximaliseren van de positieve invloeden en het minimaliseren van de negatieve. Op het gebied van carrière en financiën kun je uitkijken naar nieuwe kansen en mogelijkheden voor groei. Je kunt grote kansen krijgen en deze ook benutten. Je hebt veel talenten en vaardigheden en kunt hier zeker het een en ander mee bereiken. Je vastberadenheid en analytische vaardigheden zullen van pas komen bij het nemen van belangrijke beslissingen. Dit is een uitstekende tijd om te investeren in jezelf, nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en ambitieuze doelen na te streven. Wees niet bang om risico's te nemen, maar zorg ervoor dat je goed geïnformeerd bent voordat je grote stappen onderneemt. In relaties zul je merken dat je charme en diplomatieke vaardigheden deze maand in de schijnwerpers staan. Dit is een gunstige tijd om je sociale kring uit te breiden en nieuwe vriendschappen te sluiten. Voor degenen die al een relatie hebben, kan deze periode een tijd van verdieping en verbinding zijn. Wees openhartig en eerlijk in je communicatie, en investeer tijd en energie in versterken van banden met je geliefden. Op gebied van gezondheid is het belangrijk om goed voor jezelf te zorgen en balans te vinden tussen werk en ontspanning. Luister naar de signalen van je lichaam en neem de tijd om te rusten en te herstellen wanneer dat nodig is. Door een gezonde levensstijl te handhaven en regelmatig te bewegen, kun je je energieniveau hoog houden en je welzijn optimaliseren. Kortom, deze maand belooft een tijd van groei, kansen en welzijn te zijn voor de Haan. Blijf gefocust, wees veerkrachtig en laat je innerlijke kracht schitteren. Met de juiste mindset en inzet kun je alles bereiken wat je maar wilt. Blijf trouw aan jezelf en laat je unieke talenten stralen. Dan zal je in staat zijn om de negatieve energieën van de afzonderlijke #5 Sterren aan te pakken.

De invloed van de Vliegende Sterren op het algemene leven van de Chinese tekens

Het Oosten verwelkomt de tweeling #1 Overwinningsster met een overvloed aan kansen, persoonlijke impact en potentieel succes. Mensen met een woning op het Oosten, zullen veel kansen voor erkenning krijgen. Dit geldt ook voor het Konijn en de oudste zoon en mensen die in deze sector slapen of werken. Om de groei van je carrière te versnellen, is een symbool van Haan met Drakenschildpad in het Oosten te plaatsen. Succes zal gemakkelijk voor je zijn en vooral als je een ondernemer bent, die streeft naar uitbreiding. Geef gunstige energie een boost met het Windpaard van de 9de periode. In het Zuidoosten staat de Dubbele #2 Ziektester, waardoor ongunstige omstandigheden verergeren. Slangen, Draken, oudste dochter en mensen met woningen, slaapkamers of kantoren gericht op het Zuidoosten moeten voorzichtig zijn. Zij kunnen vermoeid zijn en gevoelig voor ziektes. Om welzijn te beschermen, plaats je de Wu Lou van Overvloed of Medicijnboeddha in dit gebied of draag je deze bij je voor bescherming. Het is verstandig voor ouderen of zieken dit gebied tijdelijk te vermijden. Het Centrum wordt overspoeld met versterkende effecten van de dubbele Ruziemakende #3 Ster, wat kans op conflicten en potentiële juridische problemen kan brengen. Zorg ervoor dat dit gebied ongestoord blijft en introduceer de Drie Harmonieuze Dieren om verstorende energieën af te zwakken als amulet of als beeldje. Gebonden mensen met de slaapkamer in het Zuidoosten kan een Stel Rozenkwarts Vredesappels erg heilzaam zijn om de huwelijkse vrede te beschermen. Het verdubbelen van de #4 Ster in het Noordwesten voorspelt veel goeds voor academische prestaties en romantische ontwikkelingen. Mensen kunnen hun leermogelijkheden versterken met een beeldje van de Leraar met de Adelaar. Een Manjushri amulet van succes helpt bij creatieve en intellectuele inspanningen. Deze ster belooft ook een toename van romantische kansen. Mensen die op zoek zijn naar liefde kunnen een amulet van de Mandarijn Eenden gebruiken. Getrouwde stellen kunnen hun band behouden met de Kam van Romantiek. De samenkomst van de dubbele Gele #5 Ster in het Westen verhoogd vooral het risico voor de Haan, de jongste dochter en mensen die met uitzicht op het Westen wonen of veel tijd doorbrengen in deze sector.

Dit kan obstakels en financiële zorgen met zich meebrengen. Weer deze uitdagingen af met Pagode van de Witte Parasolgodin of Vijf Elementen Pagode. Door de Som-van-Tien zal er echter veel geluk zijn. Houd het Amulet van de Som-van-Tien bij je om dit volledig te benutten. In het Noordoosten wordt de lucht doordrenkt met overvloedig geluk, financiële verbetering en begeleiding van mentoren. De dubbele #6 Ster versterkt netwerken en verwijdert blokkades en andere problemen. Veelvuldig gebruik van deze sector wordt aangemoedigd, waardoor aangeraden wordt veel licht en muziek in deze sector te gebruiken. Plaats een Tai Kat Tai Ley voor goddelijke ondersteuning en een talisman van het Hemelse Zegel om gunstige aspecten aan te trekken. Het Zuiden wordt deze maand belast met vijandige energieën van de dubbele #7 Ster, waardoor het een gebied wordt voor potentieel geweld, bedrog en verlies. Het is raadzaam niet veel in deze sector te verblijven en vooral op te letten met bezittingen, die in het zuiden staan. Bescherm je huis of kantoor tegen indringers met de Anti Inbraak Plaquette of een beeldje van de Blauwe Olifant en Neushoorn Met name het Paard en middelste dochter kunnen problemen krijgen. Zakenmensen moeten hun financiën veiligstellen met de Kameel van Uitgaven om verlies te voorkomen. Het Noorden krijgt met welvaart te maken, omdat de dubbele #8 Ster van Voorspoed perfect is voor financiële groei en vergroten van bezitting. Ga aan de slag met de welvarende energie met de Watergolf met Paarse Parel in deze sector. Breng voldoende tijd door in deze sector, vooral als je werkruimte hier is en plaats de Groene Draak om investering en verkoop te zien bloeien. Het Zuidwesten wordt gezegend met een samenvloeiing van de #9 Ster van Toekomstige Voorspoed, waardoor succes, tevredenheid en kansen vergroot worden. De #9 Ster kan positieve verandering geven en zal ook een sterke motivatie brengen om een goede toekomst in te gaan. Dit is vooral voor oudere mannen binnen een familie gunstig, evenals voor het Schaap, de Aap of als je in een huis woont met voordeur op het zuidwesten.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)