Chinese Jaarhoroscoop Os

Chinese Jaarhoroscoop Os

Chinese Jaarhoroscoop Os

Geboorte jaar: 2009 1997 1985 1973 1961 1949 1937 1925 1913

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Chinese 3de maand in het jaar van de Groene Houtdraak
Tot 6 mei

De Vliegende Sterren van de Feng Shui voor de Os in de noordoostelijke sector

In je noordoostelijke sector zal er een Dubbele #6 Ster van Hemels Geluk staan, waarbij de Maandelijkse en de Jaarlijkse versie samenkomen. Dit brengt dus nog meer positieve kracht vergeleken met vorige maand. Je bent betrouwbaar en zal geregeld voor mensen klaarstaan, maar wees wel voorzichtig met de strikte normen en waarden die de Os kan gebruiken. Je kunt dan iets meer moeite hebben om hier een weg in te vinden als mensen om je heen minder strikt zijn of onverantwoordelijk gedrag vertonen. De Witte #6 Ster brengt veel Metaal en dit is op zakelijk gebied gunstig voor promotie, financiën en voor mensen die in de handel werken. De Ster staat voor autoriteit, leiderschap en geluk en helpt macht en invloed te vergroten, maar wel op sympathieke wijze. Dankzij deze #6 Ster zal jouw zelfvertrouwen groot zijn. De Os wordt momenteel ook gezegend met een kosmische zegen door het samenkomen van deze #6 Sterren. Hierdoor is er een overvloed aan kansen en is er een krachtige mentor-energie. Dit betekent dat jouw inzet en vastberadenheid tot buitengewoon succes en voldoening kunnen leiden. Sta open voor nieuwe mogelijkheden en omarm het onbekende. Je natuurlijke talenten en geluk stralen en je brengen je naar ongekende hoogten. In de liefde is er veel om naar uit te kijken, wat jouw persoonlijke leven verrijkt en vervult. Versterk geluk met Gui Ren Plaque en Hemelse Zegel Talisman om goddelijke energie te omarmen. Gebruik hiervoor de edele Gui Ren Talisman en de Jadekeizer Gui Ren Gold om de goedheid aan te trekken. Op gebied van carrière zit je momenteel in een opwaartse spiraal. Met steun van je leidinggevenden en collega's ben je goed gepositioneerd voor promoties en groei in je loopbaan. Bouw een sterke band op met je baas en deel je successen om eventuele jaloezie te verminderen.

In zaken is het nu tijd met vertrouwen nieuwe kansen te grijpen. Het verkennen van nieuwe richtingen of diversifiëren van activiteiten wordt aangemoedigd en je beslissingen zullen vruchtbare resultaten opleveren. Op liefdesgebied straalt de Os momenteel charmante energie uit, waardoor dit het perfecte moment is voor vrijgezellen om die ene speciale persoon te ontmoeten. In bestaande relaties is het tijd om romantiek nieuw leven in te blazen en de band tussen jullie te versterken. Voor wat betreft educatie is het belangrijk te onthouden dat jouw inspanningen en doorzettingsvermogen zullen worden beloond. Pak nieuwe uitdagingen met vertrouwen aan, want jouw vaardigheden zijn perfect in lijn met jouw ambities. Blijf hoopvol en optimistisch, want er liggen prachtige kansen en successen op jouw pad. Vertrouw daarom op intuïtie, maar handel en beslis alleen als je werkelijk weet dat het goed is. Je kunt Spirituele Essentie versterken met amulet van de Hemelse Eenhoorn. Je levenskracht is zeer sterk en kan innerlijke passie intensiveren. Hierdoor kan je krachtig genoeg zijn om negativiteit te absorberen. Jouw Lung Ta is neutraal, maar onder werking van de Dubbele Zes Sterren zal dit versterkt worden. Een amulet van het Windpaard kan nuttig zijn. Over het algemeen zijn er voor dit jaar bepaalde Feng Shui accessoires, die jou ondersteunen. Plaats een beeldje van Tai Sui met Pi Yao in het zuidoosten van huis of werkplek. Een Tai Sui Amulet kan handig zijn om beschermd te worden. Andere accessoires zijn: Kuan Kung te Paard, Kuan Kung met Vijf Vlaggen, Kuan Kung met Zwaard, Medicijnboeddha, Wu Lou met Helende Kruiden, Hamsa Hand van Levenskracht, de Hemelse Lung Ta met Spirituele Essentie, een stel Kleurige Liuli Mandarijn Eenden, Perzikbloesem Haan en de Kam van Gelukkige Relaties.

Overzicht van de maand voor de Os

In het noordoostelijke deel is er een gunstige kracht van de Sterren. Een hemelse gunst overlaadt dit gebied met overvloedig geluk, wat kleine tegenvallers, maar met grote financiële verbeteringen. Ook is er een sterkere lans op begeleiding van mentoren. Dit wordt beloofd door de #6 Ster en zal vooral ten goede komen aan mensen, die geregeld in de Noordoostelijke sector verblijven. De dubbele Zes versterkt netwerken en zal blokkades tenietdoen, waardoor de weg naar succes wordt geplaveid. Regelmatig gebruik van deze sector wordt aangemoedigd door lichten en muziek hier te plaatsen, waardoor dit gebied vriendelijke en sympathiek blijft. Installeer de Tai Kat Tai Ley Grote Gunstige Versterker of Gui Ren Plaque voor goddelijke ondersteuning. Ook worden dan financiële winsten verkregen. Draag de Hemelse Zegel om invloedrijke bondgenoten aan te trekken. Je gezondheid wordt versterkt door de #6 Ster, omdat deze goddelijke kracht met zich meebrengt, waardoor de Jaarlijkse Negatieve Ster minder invloed op je heeft. Omdat de Hemelse Ster in element Metaal verblijft, kunnen negatieve energieën en ongeluk geneutraliseerd worden. Heb je uit de vorige maand nog klachten of problemen dan kunnen die waarschijnlijk verdwijnen. Je kunt Hemelse geluk versterken door de Zes Hemelse Gouden Munten met de Draak bij je te dragen. Ook een afbeelding van de Jade Keizer kan goed zijn om je zowel mentaal als fysiek te versterken. Ook vrienden en familie kunnen een verbindende factor zijn om je prettig te voelen. Dit jaar van de Draak met de Dubbele #6 Ster zullen er mysterieuze en betoverende energieën zijn.

Je voelt innerlijke tweestrijd, een dans tussen de roep van materiële welvaart en diepe hunkering naar liefde en verbondenheid. Maar beste Os weet dat innerlijke strijd een teken is van jouw rijke innerlijke wereld en spirituele groei. Je bent gezegend met een diepe intuïtie en groot hart dat verlangt naar ware connectie. In relaties kan het zijn dat je soms moeite hebt jezelf volledig uit te drukken of om je aandacht volledig te geven aan je partner. Maar weet dat dit slechts een kans is om te groeien, te leren jezelf meer open te stellen en liefde vrijer te laten stromen. Verwen je geliefde met kleine attenties, met woorden van liefde en genegenheid, en zie hoe je band alleen maar sterker wordt. Voor singles kan het zijn dat je soms eenzaam bent en naar een diepe verbinding zoekt. Maar weet dat deze tijd van alleen een tijd van innerlijke groei en zelfontdekking kan zijn. Werk aan het versterken van je communicatievaardigheden en blijf openstaan voor nieuwe ontmoetingen en verbindingen. Jouw liefdevolle energie zal anderen als magneet aantrekken. Op zakelijk gebied kan het zijn dat je je soms verloren voelt, niet wetend welke richting je moet kiezen. Maar weet dat deze periode van verwarring slechts een voorbode is van de grote successen die voor je liggen. Jouw creativiteit en vastberadenheid zullen je naar nieuwe hoogten brengen. Blijf trouw aan jezelf, luister naar je innerlijke stem en vertrouw erop dat alles op zijn plaats zal vallen. Wees geduldig en weet dat elke keuze die je maakt een stap is op het pad van jouw bestemming. Blijf trouw aan jezelf, vertrouw op je intuïtie en laat je hart je gids zijn. Met elke stap die je zet, groei je sterker en dichter bij het verwezenlijken van je dromen. Geloof in jezelf en weet dat je alles hebt wat nodig is om te gedijen, te bloeien en te stralen als de prachtige Os die je bent.

De invloed van de Vliegende Sterren op het algemene leven van de Chinese tekens

Het Oosten verwelkomt de tweeling #1 Overwinningsster met een overvloed aan kansen, persoonlijke impact en potentieel succes. Mensen met een woning op het Oosten, zullen veel kansen voor erkenning krijgen. Dit geldt ook voor het Konijn en de oudste zoon en mensen die in deze sector slapen of werken. Om de groei van je carrière te versnellen, is een symbool van Haan met Drakenschildpad in het Oosten te plaatsen. Succes zal gemakkelijk voor je zijn en vooral als je een ondernemer bent, die streeft naar uitbreiding. Geef gunstige energie een boost met het Windpaard van de 9de periode. In het Zuidoosten staat de Dubbele #2 Ziektester, waardoor ongunstige omstandigheden verergeren. Slangen, Draken, oudste dochter en mensen met woningen, slaapkamers of kantoren gericht op het Zuidoosten moeten voorzichtig zijn. Zij kunnen vermoeid zijn en gevoelig voor ziektes. Om welzijn te beschermen, plaats je de Wu Lou van Overvloed of Medicijnboeddha in dit gebied of draag je deze bij je voor bescherming. Het is verstandig voor ouderen of zieken dit gebied tijdelijk te vermijden. Het Centrum wordt overspoeld met versterkende effecten van de dubbele Ruziemakende #3 Ster, wat kans op conflicten en potentiële juridische problemen kan brengen. Zorg ervoor dat dit gebied ongestoord blijft en introduceer de Drie Harmonieuze Dieren om verstorende energieën af te zwakken als amulet of als beeldje. Gebonden mensen met de slaapkamer in het Zuidoosten kan een Stel Rozenkwarts Vredesappels erg heilzaam zijn om de huwelijkse vrede te beschermen. Het verdubbelen van de #4 Ster in het Noordwesten voorspelt veel goeds voor academische prestaties en romantische ontwikkelingen. Mensen kunnen hun leermogelijkheden versterken met een beeldje van de Leraar met de Adelaar. Een Manjushri amulet van succes helpt bij creatieve en intellectuele inspanningen. Deze ster belooft ook een toename van romantische kansen. Mensen die op zoek zijn naar liefde kunnen een amulet van de Mandarijn Eenden gebruiken. Getrouwde stellen kunnen hun band behouden met de Kam van Romantiek. De samenkomst van de dubbele Gele #5 Ster in het Westen verhoogd vooral het risico voor de Haan, de jongste dochter en mensen die met uitzicht op het Westen wonen of veel tijd doorbrengen in deze sector.

Dit kan obstakels en financiële zorgen met zich meebrengen. Weer deze uitdagingen af met Pagode van de Witte Parasolgodin of Vijf Elementen Pagode. Door de Som-van-Tien zal er echter veel geluk zijn. Houd het Amulet van de Som-van-Tien bij je om dit volledig te benutten. In het Noordoosten wordt de lucht doordrenkt met overvloedig geluk, financiële verbetering en begeleiding van mentoren. De dubbele #6 Ster versterkt netwerken en verwijdert blokkades en andere problemen. Veelvuldig gebruik van deze sector wordt aangemoedigd, waardoor aangeraden wordt veel licht en muziek in deze sector te gebruiken. Plaats een Tai Kat Tai Ley voor goddelijke ondersteuning en een talisman van het Hemelse Zegel om gunstige aspecten aan te trekken. Het Zuiden wordt deze maand belast met vijandige energieën van de dubbele #7 Ster, waardoor het een gebied wordt voor potentieel geweld, bedrog en verlies. Het is raadzaam niet veel in deze sector te verblijven en vooral op te letten met bezittingen, die in het zuiden staan. Bescherm je huis of kantoor tegen indringers met de Anti Inbraak Plaquette of een beeldje van de Blauwe Olifant en Neushoorn Met name het Paard en middelste dochter kunnen problemen krijgen. Zakenmensen moeten hun financiën veiligstellen met de Kameel van Uitgaven om verlies te voorkomen. Het Noorden krijgt met welvaart te maken, omdat de dubbele #8 Ster van Voorspoed perfect is voor financiële groei en vergroten van bezitting. Ga aan de slag met de welvarende energie met de Watergolf met Paarse Parel in deze sector. Breng voldoende tijd door in deze sector, vooral als je werkruimte hier is en plaats de Groene Draak om investering en verkoop te zien bloeien. Het Zuidwesten wordt gezegend met een samenvloeiing van de #9 Ster van Toekomstige Voorspoed, waardoor succes, tevredenheid en kansen vergroot worden. De #9 Ster kan positieve verandering geven en zal ook een sterke motivatie brengen om een goede toekomst in te gaan. Dit is vooral voor oudere mannen binnen een familie gunstig, evenals voor het Schaap, de Aap of als je in een huis woont met voordeur op het zuidwesten.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)