Chinese Jaarhoroscoop Slang

Chinese Jaarhoroscoop Slang

Chinese Jaarhoroscoop Slang

Geboorte jaar: 2013 2001 1989 1977 1965 1953 1941 1929 1917

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Chinese 3de maand in het jaar van de Groene Houtdraak
Tot 6 mei

De Vliegende Sterren van de Feng Shui voor de Slang in de zuidoostelijke sector

Er is mindere energie in jouw zuidoostelijke sector als gevolg van de Dubbele Zwarte #2 Houtster van Ziekte en Fysieke Bedreiging. Deze combinatie geeft gynaecologische aandoeningen en problemen met het spijsverteringstelsel en heeft indirect invloed op relaties, huwelijk, vriendschap en familieharmonie. Het tevreden houden van deze combinatie aan Sterren kan helpen bij het verbeteren van relaties en zorgt dan dat je gezondheid goed blijft. In dit jaar van de Draak zal deze Ster namelijk minder negatief actief zijn als het om bepaalde fysieke aandoeningen gaat. Wees voorzichtig, omdat de negatieve combinatie bedreigende factoren brengt. Ben je voorzichtig, dan zal deze maand veel kansen bieden om je innerlijke veerkracht te laten zien, zelfs te midden van uitdagingen. Hoewel de samenvloeiing van de jaarlijkse en maandelijkse Ziektesterren misschien wat lusteloosheid en vatbaarheid voor gezondheidsproblemen met zich meebrengt, weet dat je de kracht hebt om dit te overwinnen. Je kunt er sterker uitkomen en terwijl werk- en gezinsverplichtingen toenemen, kan je hierdoor wel balans vinden en je welzijn vooropstellen. Door haalbare doelen te stellen en taken te delegeren waar mogelijk, creëer je ruimte om te bloeien. Neem de tijd je conditie te versterken, voed jezelf met gezonde voeding en neem rust die je nodig hebt om verhoogde energie van ziekte te bestrijden. Laat je niet ontmoedigen door deze dubbele ziekte-energieën, omdat je veel mogelijkheden hebt om jezelf te beschermen. Plaats een Medicijnboeddha in het zuidoosten van je huis en draag een Wu Lou Amulet bij je. Oudere Slangen doen er goed aan om een amulet van de Medicijnboeddha bij zich te dragen voor extra bescherming en welzijn. Op het werk kunnen energieniveaus schommelen, maar dit biedt juist een kans om samen te werken en te excelleren. Vraag hulp wanneer nodig en deel je succes met je collega's. Wees grondig en gefocust in je taken om eventuele uitdagingen te overwinnen en vermijd stress vanuit je werk. In zaken, concentreer je op het behouden van je huidige activiteiten en pak interne uitdagingen aan voor groei en succes.

In de liefde kunnen er liefdevolle en ondersteunende mensen zijn. Hoewel sociaal doen misschien minder aantrekkelijk lijkt, kunnen deze verbindingen juist leiden tot mooie en betekenisvolle relaties. Voor degenen in relaties, weet dat je partner een bron van steun en liefde is tijdens deze periode. Mensen, die studeren, kunnen een balans vinden om orde te houden. Zorg dat jij je werklast op een effectieve manier indeelt en vermijd overbelasting. Draag het liefst een Metalen Wu Lou met 5 Keizerlijke Munten bij je voor geluk en welzijn. Het zal ook belangrijk zijn om positief te blijven en in jezelf te blijven geloven. Deze maand zal je sterker maken, juist door de Dubbele #2 Ster. Blijf gefocust op je doelen en weet dat je de kracht hebt om te slagen. Let wel op dat energie van Levenskracht en Geestelijke Essentie minder is en je hierdoor kwetsbaar bent. Jouw Lung Ta zal dit jaar ook matig zijn, waarbij je vooral met financiële zaken voorzichtig dient te zijn. Geduld zal cruciaal zijn en impulsiviteit dient vermeden te worden. De Slang en energie van de Jaarlijkse Houtdraak staat garant voor bruisende intellectuele en romantische mogelijkheden. Je scherpzinnigheid is op zijn hoogtepunt, waardoor dit perfect is om grote veranderingen in je leven te krijgen. Je magnetische aanwezigheid trekt zowel sociaal als in je werk mensen aan. Geef jouw toekomst een extra boost met beeldjes van de Os, Haan en Draak, die zorgen dat je vooral sociaal een positieve energie uitstraalt. Positieve Feng Shui-accessoire zijn: de Hamsa Levenskrachtamulet, Hemelse Lucht Eekhoorn met Spirituele Kracht, Vrolijke Lung Ta, Spiegel van Succesvibraties, Wu Lou met Helende Kruiden, Wu Lou met Acht Onsterfelijken, Blauwe Liuli Medicijnboeddha, Tibetaanse Dzi-hanger en talisman van Goede Gezondheid met Gouden Kaart. Plaats accessoires in het zuidoosten of draag ze als amulet. Voor de romantiek is vooral een Stel Kleurige Liuli Mandarijn Eenden geschikt om romantiek te versterken. Plaats deze in het zuidoosten van je slaapkamer.

Overzicht van de maand voor de Slang

De gelukssterren zijn de Slang ongunstig gezind en de dubbele #2 Ster kan dus voor aardig wat ongemak zorgen, ook al is de ziekmakende energie dit jaar wel wat minder sterk aanwezig dan normaal gesproken. Het kan een zware maand worden, waarbij je hard zal moeten werken alles op goede wijze voor elkaar te krijgen. Met name carrière, financiën en relaties zullen goede krachten krijgen, maar gezondheid zal onder druk staan. Je moet er dus rekening mee houden dat je gezondheid het deze maand zwaar krijgt en je dus op moet letten wat je eet of je voldoende beweegt en of je verslavende producten kunt laten staan. Word je eenmaal wat zwakker, dan zal het op andere gebieden ook minder worden. Je hoeft echter niet bang te zijn dat dit heel erg zal worden. Je hebt genoeg geduld om zware uitdagingen aan te kunnen en jezelf staande te houden. Je kunt grote uitgaven hebben, maar uiteindelijk kunnen die goed uitpakken en is er uiteindelijk aan het eind van deze Chinese Maand veel geluk. Ook je carrière zal dan vooruitgang boeken. De Dubbele Ster van Ziekte zal dus in jouw sector verblijven, maar gek genoeg kan dit juist erg positief zijn. Je bent normaal altijd een bezige bij, maar nu zal je de behoefte hebben juist rustiger aan te gaan doen. Je voelt je minder energiek en er kunnen heus wel wat kwaaltjes zijn, maar deze zijn niet heel ernstig. Het zal belangrijk zijn om geduld te bewaren, geconcentreerd te blijven bij bepaalde taken en in het verkeer een gezond levenspatroon te hebben. Omdat er Positieve Bergsterren zijn, zal je op een krachtige manier alsnog de juiste weg weten te bewandelen. Je kunt onder andere een Wu Lou of Medicijnboeddha bij je dragen om te zorgen dat je je lekker kunt voelen. Qua relaties zal je normaal gesproken heus wel lekker in je vel zitten. Je kunt prima met mensen omgaan en lastige problemen of conflicten vermijden. Je krijgt energie van de mythische Draak en deze geeft voldoende liefdevolle gevoelens. Je kunt romantische energieën krijgen en deze maken je aantrekkelijk.

Gebonden mensen zullen daarom veel aandacht van hun partner krijgen. Singles krijgen veel aandacht in de liefde en maken geregeld kans op een nieuwe partner. Toch zal je voorzichtig zijn, juist omdat je zoveel aandacht krijgt. Je wilt van het leven genieten en laat je niet zo snel strikken. Zowel mannen en vrouwen kunnen snel verliefd raken. Voor gebonden mensen is het een prima maand om problemen met een partner, het gezin of familie op te lossen. Gebruik de maand om juist die dingen, die al een tijdje sudderen, uit de wereld te helpen. Let op dat je nog wel eens gevoelens voor een ander krijgt en dat kan je partner storen als het te duidelijk is. Qua vriendschappen ben je kieskeurig en zal je mensen toelaten die op één lijn zitten. Je bent niet iemand die emoties uit en dat is moeilijk voor een liefdespartner of vrienden. Je zal deze maand wel een sterke energie ervaren om op een trouwe wijze in een relatie te staan. Zakelijk gezien zal de mythische Draak veel kracht geven, waardoor je prima kunt handelen. Ook intellectueel zit je op hoog niveau en weet je wat je kunt doen om te ontwikkelen. Door je sympathieke uitstraling en intellectuele vermogens is het een maand om fouten te maken, maar deze ook ongedaan te maken. Je zult opvallen bij leidinggevenden en anderen waar je nauw mee samenwerkt. Het is de start van een nieuwe periode, waarin je relatie de juiste kant opgaat. Financieel kan er een dipje zijn, waarbij er aanwijzingen zijn op onverwachte uitgaven die even op je budget drukken. Overigens kun je wel dingen doen, die deze maand mogelijkheden geven om inkomen te vergroten. Let op dat er een verbinding lijkt te zijn tussen hoe jij je op je werk voelt en hoe je privé in het leven staat. Gaat de een goed, dan gaat de ander goed, maar andersom is natuurlijk ook mogelijk. Let op dat bepaalde voedingsproducten niet goed zijn voor je maag en darmen en ervoor kunnen zorgen dat je dan minder lekker in je vel zit. Dit belemmert dan je werkprestaties. Er is een speciale waarschuwing voor jongere Slangen. Zij kunnen snel hun interesse verliezen en dan van baan veranderen. Beter kun je deze maand nog even blijven zitten waar je zit.

De invloed van de Vliegende Sterren op het algemene leven van de Chinese tekens

Het Oosten verwelkomt de tweeling #1 Overwinningsster met een overvloed aan kansen, persoonlijke impact en potentieel succes. Mensen met een woning op het Oosten, zullen veel kansen voor erkenning krijgen. Dit geldt ook voor het Konijn en de oudste zoon en mensen die in deze sector slapen of werken. Om de groei van je carrière te versnellen, is een symbool van Haan met Drakenschildpad in het Oosten te plaatsen. Succes zal gemakkelijk voor je zijn en vooral als je een ondernemer bent, die streeft naar uitbreiding. Geef gunstige energie een boost met het Windpaard van de 9de periode. In het Zuidoosten staat de Dubbele #2 Ziektester, waardoor ongunstige omstandigheden verergeren. Slangen, Draken, oudste dochter en mensen met woningen, slaapkamers of kantoren gericht op het Zuidoosten moeten voorzichtig zijn. Zij kunnen vermoeid zijn en gevoelig voor ziektes. Om welzijn te beschermen, plaats je de Wu Lou van Overvloed of Medicijnboeddha in dit gebied of draag je deze bij je voor bescherming. Het is verstandig voor ouderen of zieken dit gebied tijdelijk te vermijden. Het Centrum wordt overspoeld met versterkende effecten van de dubbele Ruziemakende #3 Ster, wat kans op conflicten en potentiële juridische problemen kan brengen. Zorg ervoor dat dit gebied ongestoord blijft en introduceer de Drie Harmonieuze Dieren om verstorende energieën af te zwakken als amulet of als beeldje. Gebonden mensen met de slaapkamer in het Zuidoosten kan een Stel Rozenkwarts Vredesappels erg heilzaam zijn om de huwelijkse vrede te beschermen. Het verdubbelen van de #4 Ster in het Noordwesten voorspelt veel goeds voor academische prestaties en romantische ontwikkelingen. Mensen kunnen hun leermogelijkheden versterken met een beeldje van de Leraar met de Adelaar. Een Manjushri amulet van succes helpt bij creatieve en intellectuele inspanningen. Deze ster belooft ook een toename van romantische kansen. Mensen die op zoek zijn naar liefde kunnen een amulet van de Mandarijn Eenden gebruiken. Getrouwde stellen kunnen hun band behouden met de Kam van Romantiek. De samenkomst van de dubbele Gele #5 Ster in het Westen verhoogd vooral het risico voor de Haan, de jongste dochter en mensen die met uitzicht op het Westen wonen of veel tijd doorbrengen in deze sector.

Dit kan obstakels en financiële zorgen met zich meebrengen. Weer deze uitdagingen af met Pagode van de Witte Parasolgodin of Vijf Elementen Pagode. Door de Som-van-Tien zal er echter veel geluk zijn. Houd het Amulet van de Som-van-Tien bij je om dit volledig te benutten. In het Noordoosten wordt de lucht doordrenkt met overvloedig geluk, financiële verbetering en begeleiding van mentoren. De dubbele #6 Ster versterkt netwerken en verwijdert blokkades en andere problemen. Veelvuldig gebruik van deze sector wordt aangemoedigd, waardoor aangeraden wordt veel licht en muziek in deze sector te gebruiken. Plaats een Tai Kat Tai Ley voor goddelijke ondersteuning en een talisman van het Hemelse Zegel om gunstige aspecten aan te trekken. Het Zuiden wordt deze maand belast met vijandige energieën van de dubbele #7 Ster, waardoor het een gebied wordt voor potentieel geweld, bedrog en verlies. Het is raadzaam niet veel in deze sector te verblijven en vooral op te letten met bezittingen, die in het zuiden staan. Bescherm je huis of kantoor tegen indringers met de Anti Inbraak Plaquette of een beeldje van de Blauwe Olifant en Neushoorn Met name het Paard en middelste dochter kunnen problemen krijgen. Zakenmensen moeten hun financiën veiligstellen met de Kameel van Uitgaven om verlies te voorkomen. Het Noorden krijgt met welvaart te maken, omdat de dubbele #8 Ster van Voorspoed perfect is voor financiële groei en vergroten van bezitting. Ga aan de slag met de welvarende energie met de Watergolf met Paarse Parel in deze sector. Breng voldoende tijd door in deze sector, vooral als je werkruimte hier is en plaats de Groene Draak om investering en verkoop te zien bloeien. Het Zuidwesten wordt gezegend met een samenvloeiing van de #9 Ster van Toekomstige Voorspoed, waardoor succes, tevredenheid en kansen vergroot worden. De #9 Ster kan positieve verandering geven en zal ook een sterke motivatie brengen om een goede toekomst in te gaan. Dit is vooral voor oudere mannen binnen een familie gunstig, evenals voor het Schaap, de Aap of als je in een huis woont met voordeur op het zuidwesten.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)