Chinese Jaarhoroscoop Varken

Chinese Jaarhoroscoop Varken

Chinese Jaarhoroscoop Varken

Geboorte jaar: 2007 1995 1983 1971 1959 1947 1935 1923 1911

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Chinese 3de maand in het jaar van de Groene Houtdraak.
Tot 6 mei

De Vliegende Sterren van de Feng Shui voor het Varken in de noordwestelijke sector

In de noordwestelijke sector staat er voor het Varken het hele jaar de liefdevolle en positieve #4 Ster van Romantiek en Onderwijs. Het is dan ook een prima jaar vol kansen en mogelijkheden tot versterken van intellectuele vermogen en verbeteren van geluk in liefdes- en sociale relaties. Deze maand zal het helemaal heel sterk zijn, omdat er ook een Maandelijkse energie van deze #4 Ster zal zijn en er nog veel meer inspiratie en creativiteit zal zijn. Het is ook een prima maand om activiteiten te plannen en leuke dingen te doen. De #4 Ster fungeert ook als oplosser van problemen en brengt ook orde in zaken, die misschien wat minder goed verliepen. Het Varken wordt momenteel omringd door een aura van groei, kansen en magie. Met de verdubbelde invloed van deze #4 Perzikbloesemster is het een periode van ongekende mogelijkheden voor sociale bloei en creatieve uitbarstingen. Voel kracht van deze kosmische samenloop en laat het je aanmoedigen om sociale kringen uit te breiden, diepgaande relaties te koesteren en je creatieve vleugels uit te slaan. Deze periode biedt een vruchtbare voedingsbodem voor vernieuwing en innovatie, zowel in je persoonlijke als professionele leven. Als ondernemer is het tijd om te dromen, te experimenteren en nieuwe wegen te bewandelen. Laat je creativiteit de vrije loop en ontdek verborgen mogelijkheden die je bedrijf naar ongekende hoogten kunnen tillen. Vertrouw op je intuïtie en wees niet bang om risico's te nemen, want het universum staat aan je zijde. In de liefde schijnt je charme helderder dan ooit tevoren, waardoor je gemakkelijk de harten van anderen kunt veroveren. Maar onthoud, ware liefde komt voort uit authenticiteit en diepe verbindingen. Neem de tijd om elke relatie te koesteren en wees open voor wonderen die kunnen ontstaan wanneer twee mensen samenkomen in oprechte liefde.

Voor studenten is dit een tijd van wonderbaarlijke ontdekkingen en academische triomfen. Sta open voor nieuwe kennis, laat je passie je leiden en omarm uitdagingen die voor je liggen. Je bent begiftigd met een ongekende capaciteit om te leren en te groeien, dus grijp elke kans aan om horizon te verbreden en jezelf te overstijgen. Laat deze tijd van overvloed en mogelijkheden je inspireren om te dromen, te durven en te doen. Vertrouw op het universum, vertrouw op jezelf en laat je leiden door de kracht van hoop en optimisme. De toekomst is helder en vol belofte. Het enige wat je hoeft te doen is geloven en actie ondernemen. Er staan voor Varkens uitdagingen te wachten, omdat Levenskracht en Geestelijke Essentie laag zijn, waardoor je innerlijk niet altijd even sterk bent. Er zijn dan ook negatieve invloeden, die wel kunnen zorgen dat je mentale gezondheid met stress te maken kan krijgen. Een amulet van de Hamsa Hand is gunstig om levenskracht te versterken. Om Geestelijke Essentie te versterken wordt aangeraden een Luchteenhoorn te dragen. Jouw energie straalt krachtig uit, waardoor succes als vanzelf lijkt te komen. Het is een goede tijd om succesgeluk te versterken. Gebruik de Lung Ta van 9de Periode of met Vlag van Succes. Draag de Talisman van het Hemelse Zegel of Gui Ren Talisman om kansen af te dwingen. Plaats de Rijzende Gouden Draak met Parel in het Noordwesten en laat Gui Ren stralen. Plaats de Gouden Pagode van Negen Niveaus op jouw studeertafel voor focus en succes op educatief en persoonlijk vlak. Om negatief effect van de #5 te bestrijden, plaats je de Witte Paraplu Godin Pagode of een 6-inch Vijf Elementen Pagode in het noordwesten of draag je ze als amulet. Het dragen van gouden of zilveren sieraden, zoals de Stupa Hanger met Leng Yan Zhou of de Bejeweled Vijf Elementen Pagode Hanger (Goud), kan ook helpen bij het neutraliseren van de aardse energieën van de #5 Ster.

Overzicht van de maand voor het Varken

De voorspellingen voor het Varken zijn buitengewoon gunstig. De #4 Ster van Romantiek en Onderwijs straalt als zowel de Jaarlijkse als de Maandelijkse Ster in jouw sector. Dit betekent dat alle aspecten van jouw relaties, zowel privé, zakelijk als romantisch onder een gelukkig gesternte staan. De sleutel tot het maximaliseren van deze positieve energie ligt in openhartige communicatie en het uiten van gevoelens. Door dit te doen, zul je niet alleen sterke relaties onderhouden, maar ook goodwill kweken bij anderen, waardoor vriendschappen gemakkelijk ontstaan en nieuwe plannen en doelen vorm krijgen. Het zal dan ook een prima maand zijn met veel mogelijkheden om nieuwe contacten te maken. Dit is het moment om actie te ondernemen en dromen na te jagen, want in de komende maanden kunnen de mogelijkheden minder overvloedig zijn. Vooral op romantisch gebied is dit een perfecte tijd om initiatief te tonen. Bekijk dus eens wat je kunt doen om de liefde op te zoeken en romantiek na te streven. Het zal een zeer verlichtende maand zijn of je nu single bent of in een relatie. Voor singles is er een aantrekkelijke energie die aandacht zal trekken, terwijl gebonden mensen worden aangemoedigd om hun emoties te uiten en de banden met hun partner te versterken. De #4 Ster straalt niet alleen op gebied van relaties, maar ook op intellectueel en spiritueel niveau. Een Transparante Kristallen Punt op je bureau kan intellectuele en spirituele kracht brengen en jou versterken, waardoor intuïtie en instinct je kunnen leiden naar nieuwe inzichten en kansen in het leven. Hoewel de maand op zakelijk gebied vol kansen is, vereist het wel om bij het onderhouden van zowel zakelijke als sociale relaties enigszins wat inspanning te verrichten. Let op dat werkstress je humeur niet beïnvloedt, vooral niet in interacties met geliefden. Samenwerking en empathie zijn sleutelwoorden voor een vlotte maand, dus wees attent en geef aandacht aan je dierbaren. Blijf gefocust op ambitieuze doelen, ook al lijkt het geluk op carrièregebied je deze maand niet toe al te intens toe te lachen. Blijf gecontroleerd en zoek samenwerking met anderen, waarbij je sympathie en kracht inzet en je zult waardering oogsten. Onthoud, flexibiliteit is essentieel, vooral in financiële zaken, en laat je niet van de wijs brengen door onplezierige interacties. Blijf trouw aan jezelf en laat je inventieve en originele geest schijnen, wetende dat echte beloningen van je inspanningen later dit jaar zullen komen. Met de liefdevolle Ster van Romantiek en Kennis die in jouw thuissector schijnt, ontvang je een overvloed aan mentale energie en waardering. Wees voorzichtig dat je niet te veel aandacht krijgt, en draag een Medicijnboeddha of lachende Boeddha om fysieke en mentale gezondheid te behouden in drukke situaties. Dus omarm deze maand vol mogelijkheden en toon jezelf als prachtige wezen.

De invloed van de Vliegende Sterren op het algemene leven van de Chinese tekens

Het Oosten verwelkomt de tweeling #1 Overwinningsster met een overvloed aan kansen, persoonlijke impact en potentieel succes. Mensen met een woning op het Oosten, zullen veel kansen voor erkenning krijgen. Dit geldt ook voor het Konijn en de oudste zoon en mensen die in deze sector slapen of werken. Om de groei van je carrière te versnellen, is een symbool van Haan met Drakenschildpad in het Oosten te plaatsen. Succes zal gemakkelijk voor je zijn en vooral als je een ondernemer bent, die streeft naar uitbreiding. Geef gunstige energie een boost met het Windpaard van de 9de periode. In het Zuidoosten staat de Dubbele #2 Ziektester, waardoor ongunstige omstandigheden verergeren. Slangen, Draken, oudste dochter en mensen met woningen, slaapkamers of kantoren gericht op het Zuidoosten moeten voorzichtig zijn. Zij kunnen vermoeid zijn en gevoelig voor ziektes. Om welzijn te beschermen, plaats je de Wu Lou van Overvloed of Medicijnboeddha in dit gebied of draag je deze bij je voor bescherming. Het is verstandig voor ouderen of zieken dit gebied tijdelijk te vermijden. Het Centrum wordt overspoeld met versterkende effecten van de dubbele Ruziemakende #3 Ster, wat kans op conflicten en potentiële juridische problemen kan brengen. Zorg ervoor dat dit gebied ongestoord blijft en introduceer de Drie Harmonieuze Dieren om verstorende energieën af te zwakken als amulet of als beeldje. Gebonden mensen met de slaapkamer in het Zuidoosten kan een Stel Rozenkwarts Vredesappels erg heilzaam zijn om de huwelijkse vrede te beschermen. Het verdubbelen van de #4 Ster in het Noordwesten voorspelt veel goeds voor academische prestaties en romantische ontwikkelingen. Mensen kunnen hun leermogelijkheden versterken met een beeldje van de Leraar met de Adelaar. Een Manjushri amulet van succes helpt bij creatieve en intellectuele inspanningen. Deze ster belooft ook een toename van romantische kansen. Mensen die op zoek zijn naar liefde kunnen een amulet van de Mandarijn Eenden gebruiken. Getrouwde stellen kunnen hun band behouden met de Kam van Romantiek. De samenkomst van de dubbele Gele #5 Ster in het Westen verhoogd vooral het risico voor de Haan, de jongste dochter en mensen die met uitzicht op het Westen wonen of veel tijd doorbrengen in deze sector.

Dit kan obstakels en financiële zorgen met zich meebrengen. Weer deze uitdagingen af met Pagode van de Witte Parasolgodin of Vijf Elementen Pagode. Door de Som-van-Tien zal er echter veel geluk zijn. Houd het Amulet van de Som-van-Tien bij je om dit volledig te benutten. In het Noordoosten wordt de lucht doordrenkt met overvloedig geluk, financiële verbetering en begeleiding van mentoren. De dubbele #6 Ster versterkt netwerken en verwijdert blokkades en andere problemen. Veelvuldig gebruik van deze sector wordt aangemoedigd, waardoor aangeraden wordt veel licht en muziek in deze sector te gebruiken. Plaats een Tai Kat Tai Ley voor goddelijke ondersteuning en een talisman van het Hemelse Zegel om gunstige aspecten aan te trekken. Het Zuiden wordt deze maand belast met vijandige energieën van de dubbele #7 Ster, waardoor het een gebied wordt voor potentieel geweld, bedrog en verlies. Het is raadzaam niet veel in deze sector te verblijven en vooral op te letten met bezittingen, die in het zuiden staan. Bescherm je huis of kantoor tegen indringers met de Anti Inbraak Plaquette of een beeldje van de Blauwe Olifant en Neushoorn Met name het Paard en middelste dochter kunnen problemen krijgen. Zakenmensen moeten hun financiën veiligstellen met de Kameel van Uitgaven om verlies te voorkomen. Het Noorden krijgt met welvaart te maken, omdat de dubbele #8 Ster van Voorspoed perfect is voor financiële groei en vergroten van bezitting. Ga aan de slag met de welvarende energie met de Watergolf met Paarse Parel in deze sector. Breng voldoende tijd door in deze sector, vooral als je werkruimte hier is en plaats de Groene Draak om investering en verkoop te zien bloeien. Het Zuidwesten wordt gezegend met een samenvloeiing van de #9 Ster van Toekomstige Voorspoed, waardoor succes, tevredenheid en kansen vergroot worden. De #9 Ster kan positieve verandering geven en zal ook een sterke motivatie brengen om een goede toekomst in te gaan. Dit is vooral voor oudere mannen binnen een familie gunstig, evenals voor het Schaap, de Aap of als je in een huis woont met voordeur op het zuidwesten.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)