Maandhoroscoop Weegschaal

Maandhoroscoop Weegschaal

Maandhoroscoop Weegschaal

Geboortedatum: 23 september t/m 22 oktober - Januari 2021

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Algemeen
Er zijn krachtige energieën die ervoor zorgen dat we met heel wat veranderingen te maken krijgen. Weegschalen kunnen het emotioneel en relationeel moeilijk hebben, omdat ze nu eenmaal van balans houden. De sector van carrière wordt deze maand krachtig beïnvloed en het is belangrijk evenwicht te vinden tussen de zakelijke kant van je leven en aan de andere kant romantiek en sociale contacten. Je zult merken dat je aan het begin van de maand veel plannen en ideeën hebt. Je hebt veel doelen, die je wilt bereiken en die ook zeker binnen je mogelijkheden liggen. Het zal wel verstandig zijn om dingen die je wilt doen met je omgeving te delen, althans privécontacten. Het is natuurlijk ook belangrijk om de liefde in je leven veel aandacht te geven, omdat er anders misverstanden mogelijk zijn. Hoe minder je deelt, hoe meer problemen je namelijk op gebied van de liefde kunt krijgen. Januari zal zeker geen makkelijke maand worden. Blijf je echter nuchter en verstandig reageren, dan zal het allemaal prima in orde komen en ben je in staat om evenwichtig te blijven. Ook zal je gezondheid dan een stuk beter blijven, omdat je minder stress ervaart en dit heeft natuurlijk een zeer gunstige invloed op je fysieke welzijn. Bedenk dat een goede conditie ervoor zorgt dat je een gezond hart hebt en hierdoor zullen virussen en andere ziekmakers je minder snel raken. Plan op efficiënte wijze, zodat je niet teveel tijd aan werk besteedt, maar je wel alles doet wat je moet doen. Sociale contacten zijn belangrijk om doelen te bereiken. Hoe meer mensen jou ondersteunende mensen, hoe prettiger jij je voelt. Toch zal je in staat zijn onafhankelijk bezig te zijn en kun je op een zelfstandige wijze tot zeer goede resultaten komen. Je bent sociaal gezien sympathiek en zal zeker veel mensen verblijden en liefhebben. Bijzonder aan de 1ste week is dat je een bepaalde onrust ervaart. Je weet niet zo goed wat je nou precies moet doen om deze kwijt te raken. Je voelt een onweerstaanbare kracht om je met iemand te verbinden. Het zal belangrijk zijn om naar je intuïtie te luisteren. Zijn er emoties die je echt niet kwijt kunt, ga dan wat extra sporten of praat er met vertrouwde mensen over Je hoeft emoties niet binnen te houden en kunt zeggen wat je voelt. Rond de 8ste kan Uranus ook wat weerstand geven, waarbij bepaalde zaken niet zo goed gaan als jij zou willen. Je kunt rond deze tijd dan beter meer tijd aan liefde en vriendschap besteden. Van de 9de t/m de 15de is het een prima maand en gaat alles erg lekker. Het midden van de maand kunnen er enige problemen zijn en moet je alle zeilen bijzetten. Daarna komt er veel meer rust en kan je zelfs ervaren dat het leven soms te rustig is. Je doet er goed aan tegen het einde van de maand spanning in je leven te halen en wat activiteiten op te zetten. Dan zal je de maand prima afsluiten.

Liefde en relaties
Januari is voor de liefde geen verkeerde maand. Singles krijgen meer kans op een romantische partner. Bijzonder is dat deze kans zich meer voordoet via zakelijke contacten, dan op andere vlakken van het leven. De kans op een relatie met collega, zakelijke partner of studiegenoot is groot. Maatschappelijk ben je dan zeer actief en kan je daardoor leuke activiteiten ontplooien. Je bent zeer liefdevol. Heb je een partner dan krijgen jullie de kans gezamenlijke activiteiten op te zetten. Deze zorgen niet alleen voor contact met vrienden en ontmoeten van nieuwe mensen, maar ook romantiek tussen jullie zal een flinke boost krijgen. Qua familie is het een maand, waarin je tijd aan mensen besteedt, maar je ook weer niet heel actief bent. Je kunt je soms zelfs aan sommige mensen storen en dit kan een domper zijn, omdat je dit liever niet wilt en dan met een kater rondloopt. Dit is niet nodig, omdat ieder mens dit soort gevoelens soms kan ervaren. Maak je dus niet te druk en zorg ervoor dat je deze gevoelens snel achter je kunt laten. Over het algemeen ben je deze maand sympathiek en aantrekkelijk. Mensen zullen graag met je omgaan en jouw enthousiasme en sympathie waarderen. Je bent open en communiceert graag met anderen over van alles en nog wat. Ook vind je het leuk extra geld aan vertrouwde mensen te besteden als deze het moeilijker dan jij hebben. Ook vind je het fijn om anderen in het zonnetje te zetten. Met name de 1ste week straal je een sterke karma uit en ben je heel erg onweerstaanbaar om mee om te gaan. Dit zal zowel qua liefde als andere sociale contacten kansen geven, waardoor jij je sociale leven uit kunt breiden.

Heb je een relatie zal de periode van de 8ste t/m de 15de lastig zijn. Je bent ongeduldig en hebt het gevoel dat de relatie niet gaat als je zou willen. Maak je geen zorgen. Je bent misschien onzeker, maar er komen vanzelf mooiere tijden aan, waarbij jullie elkaar veel bieden. Na deze periode ben je in staat om er weer veel meer moois van te maken. De periode van de 10de tot de 14de zal veel beter zijn met veel momenten van liefde en singles kunnen hier zeker van profiteren. Je kunt dan zelfs minder controle over je emoties hebben en zoekt geregeld de grenzen op. Van de 15de t/m de 20ste moet de Weegschaal zich voorbereiden dat er nog het een en andere aan zakelijkheden kunnen zijn, die aandacht nodig hebben. Het is geen slechte tijd voor de romantiek, maar je hebt wel wat minder tijd hiervoor. Na deze geen periode zal de liefde steeds meer aan bod komen. Ben je gebonden, dan kun je voor de 20ste nog wat koeler zijn en heb je minder aandacht voor je partner. Je doet er goed aan om dit niet teveel te overdrijven, omdat je partner zich aan je kan storen, waaruit conflicten en irritaties kunnen komen. Na de 20ste zal je echter een tijd meemaken, waarbij je vrolijk en enthousiast bent. Je hebt zin om nieuwe activiteiten te bedenken. Deze periode is geschikt voor mensen met trouwplannen of kinderwens. Het is tot en met de 25ste aan te raden werk minder aandacht te geven en je te richten op vriendschap, liefde en familie. Heb je die mogelijkheid neem dan vrije dagen op. Vanaf de 26ste zal de energie meer gericht zijn op zakelijkheden en zullen sociale contacten minder tijd krijgen. Tracht toch wat tijd vrij te maken voor geliefde mensen.

Carrière en zakelijkheden
Zakelijk gezien wordt het zeker geen makkelijke maand. Je hebt vertrouwde mensen nodig om je hier op een goede wijze doorheen te slaan. Zijn er mensen om je heen , die jou tegenwerken, dan kan je zelfs erg negatief gedrag vertonen. Financieel gezien is het een prima maand, waarbij extra inkomsten mogelijk zijn. Vooral Jupiter en Saturnus bieden een positieve energie om bepaalde zaken te veranderen. Hierdoor zal je wel hard moeten werken, maar uiteindelijk zal je grote kans maken om te bereiken wat je wilt. Let op dat de retrograde bewegende Mercurius storend werkt. Houd de wekelijkse voorspelling dus goed in de gaten. Neem deze periode niet teveel risico wat betreft investeringen en andere zakelijke besluiten. Wil je geld aan iets uitgeven, dan wordt aangeraden producten te kopen, waar je na verloop van tijd winst uit kunt halen, zoals onroerend goed, juwelen of edelmetalen. Ook zijn beleggingen aan te raden, maar laat je dan wel goed adviseren. Het zal voor de Weegschaal belangrijk zijn steun van een partner te krijgen. Mensen die een goede relatie hebben, zullen deze maand betere resultaten behalen, dan mensen met een mindere relatie of als je single bent. Een goede relatie biedt namelijk mentale kracht en daaruit zal je intellectueel een stuk sterker zijn. Hierdoor kun je betere beslissingen nemen en nieuwe mogelijkheden afdwingen. Hieruit kun je dan veel zakelijke vooruitgang behalen.

Het is belangrijk communicatieve vaardigheden te ontwikkelen. Hoe minder deze ontwikkeld zijn, hoe minder positief je overkomt. Bedenk dat je privéleven hieraan gerelateerd is. Heb je veel vrienden en andere sociale contacten, dan zal je communicatief lekker in je vel zitten. Je kunt je dan beter op zakelijk gebied ontwikkelen. Vooral de 1ste week is belangrijk om je sociale leven onder de loep te nemen. Mocht je merken dat deze goed is, dan is er niets aan de hand. Is deze niet goed, dan wordt aangeraden er gelijk iets aan te doen. Je zult er verbaasd over zijn hoeveel sociale contacten je de eerste dagen van deze maand op kunt doen. Je leven kan hierdoor ook op zakelijke gebied een verrassende wending nemen en de komende tijd veel goeds bieden. De periode van de 8ste tot de 12de kun je je minder prettig voelen. Je hebt het idee dat je stilstaat en niet volledig kunt ontwikkelen. Er wordt aangeraden er met collega’s of vertrouwde mensen over te spreken. Tracht dit gevoel voor de 16de op te lossen. Lukt dit niet, dan kun je de rest van de maand last van houden. Over het algemeen zal dit lukken en verloopt de maand goed. Let de 21ste t/m de 23ste op dat je fysiek moe kunt zijn. Het zal belangrijk zijn voldoende te slapen en gezond te eten. Je doet er ook goed aan om stress uit je leven te halen. Je zult t/m de 27ste hard moeten werken, maar daarna kun je meer rust inplannen. Dit zal je zeker verdiend hebben en het is dan ook verstandig om hiervan te genieten en je niet schuldig te voelen als je even iets minder doet.

Mentale en fysieke gezondheid voor alle tekens
De Maan neemt in januari een prominente rol in en zal de hele maand zorgen voor helende energie om bepaalde problemen zowel mentaal als fysiek op te lossen. Hoogtepunten zijn de Nieuwe en de Volle Maan. De Nieuwe Maan zal woensdag de 13de om 6:02 uur verschijnen. Deze energie zorgt dat we geduld kunnen bewaren en hierdoor kans maken om in onze carrière stappen te maken die ons hoger op de maatschappelijke ladder brengen. We kunnen besluiten om een studie te gaan doen of andere dingen om te ontwikkelen. Ook kunnen we in de liefde goede emoties krijgen, waardoor we op dat gebied lekker in ons vel zitten. De Nieuwe Maan vraagt wel eerlijk en verantwoordelijk te blijven. Mensen die dit niet doen, kunnen met onvoorziene obstakels te maken krijgen. Je dient dan ook volledig je verstand erbij te houden. Dat kan voor sommige mensen wel lastig zijn. Alles wat we nu bewerkstelligen, zal tijdens de Volle Maan van de 28ste om 20:18 nog extra versterkt worden. De energie van de Volle Maan laat zien dat mensen in staat zijn hun talenten onder de loep te nemen en nog sterker om nieuwe talenten te leren kennen. Er is een hogere spirituele energie, waardoor we goed aanvoelen wat we kunnen doen. Ook nu geldt dat we verantwoordelijk moeten blijven. De Volle Maan reageert nog sterker als je dit niet doet. De Weegschaal is een luchtteken, dat altijd op zoek is evenwicht. De Maan zal je hierbij ondersteunen om je verstandelijk op de wereld te richten, waardoor je prettig in de omgang bent en diplomatiek bent in contact met anderen. Je zult tactisch en liefdevol overkomen, waardoor mensen naar je toetrekken en je veel terug kunnen geven. De Volle Maan kan helpen bij negatieve aspecten. Je zult hierdoor minder negatief worden en in staat zijn je te richten op de goede kant van het leven. Zaken als narcisme, ijdelheid en onevenwichtigheid zullen verdwijnen en je op emotioneel gebied een stuk laten groeien.

Algemeen overzicht voor alle tekens
De 1ste maand zal starten met Jupiter en Saturnus in de eigenzinnige Waterman, waardoor mensen soms de neiging hebben net even anders te reageren, dan ze normaal doen. De 6de zal de krijger Mars naar de sensuele Stier reizen en dit brengt flink wat passie en intimiteiten. Dit kan over het algemeen wel een positieve werking hebben. Door andere planeten moeten we opletten dat er weerstand en veranderingen kunnen ontstaan. Mercurius kan soms een moeizame energie geven om te communiceren. Deze planeet gaat de 8ste de afstandelijke Waterman in. Dit zorgt voor misverstanden in vriendschappen. Mensen zijn, als gevolg van het coronavirus nog steeds afstandelijk en niet iedereen zal hier even goed mee omgaan. Tracht zo empathisch mogelijk te zijn. Het zal een maand worden van positieve, maar ook negatieve gebeurtenissen op gebied van communicatie en technologie. We moeten vooral opletten met apparatuur en digitale zaken, omdat er op dat gebied flink wat misleiding kan zijn. Venus gaat deze periode naar de nuchtere en actieve Steenbok, waardoor er toch wel veel energie is om te willen presteren. We zullen vooral op moeten passen dat wij, als we teveel werken, problemen in een relatie kunnen krijgen. Dit kan in de liefde zijn, maar ook in andere contacten. Het is geen makkelijke energie, maar de meeste mensen zijn wel in staat om via communicatie tot oplossingen te komen. Het is belangrijk dat we de lockdown weten te overwinnen door op een vriendelijke wijze contact met elkaar te hebben, zelfs als we elkaar niet veel zien. Mensen die samenwonen, moeten opletten dat er geen onnodige ruzies komen als je teveel bij elkaar bent. De kans op irritatie is nu groter dan vorige maand. Singles moeten trachten contact via internet te maken, om toch geregeld nog wat sociale communicatie te hebben.

Januari is een maand, waarin we extra alert moeten zijn op problemen die de wereld teisteren. Vooral racisme, geweld tegen ouderen, vrouwen en kinderen zal deze maand de kop opsteken. Blijf hier alert op en neem geen risico. In de wereld kan deze energie zorgen dat bepaalde staatshoofden zeer dwars reageren, waardoor er problemen kunnen ontstaan. Deze kunnen het wereldtoneel danig beïnvloeden. De 13de zal de Nieuwe Maan in de Steenbok krachtige energie geven om problemen op te lossen en op financieel gebied schoon schip te maken. Vanaf de 14de gaat Uranus voorwaarts bewegen. Het vorige jaar gaf deze planeet geregeld aan hoe we met moeilijke problemen om kunnen gaan. Niet iedereen heeft dit bewust ervaren, maar zonder de energie van Uranus had het misschien nog moeilijker geweest om ons staande te houden. Er was veel kritiek en mensen waren eigenlijk nooit tevreden, maar dit was voor de politiek en andere regeerders wel goed, omdat men gedwongen werd om toch te luisteren. De directe Uranus zal minder kritisch zijn en dit geeft ontspanning, waardoor mensen wat relaxter zijn. Dat lijkt goed, maar we kunnen hierdoor te makkelijk worden. Laten we onze ogen niet sluiten voor problemen die er in de wereld zijn of verdriet en pijn die mensen hebben. De 19de doet de Waterman zijn intrede en dit is een eigenzinnige, maar normatieve energie. Hierdoor gaan mensen automatisch wat relaxter met elkaar om. Ook zullen mensen elkaar minder snel aanvallen bij meningsverschillen. De Volle Maan van de 28ste vindt in de vurige Leeuw plaats. Dit is prima energie voor relaties, omdat mensen nu sympathiek en empathisch zijn, waardoor er minder conflicten zijn. Let wel, de Leeuw kan vurig zijn, maar alleen als mensen onrechtvaardig handelen. De vraag is, wie bepaalt wat er onrechtvaardig is? Daar kunnen meningsverschillen over zijn. Aan het eind van de maand gaat Mercurius retrograde in de Waterman. Het verleden kan ons parten spelen, waardoor een ex-partner of problemen van vroeger ons raken. Pas op met beantwoorden van mail of uitpraten van liefdesproblemen. De meesten zullen de energie op een gelukkige wijze gebruiken, waardoor we er het beste uit kunnen halen om goed in het leven te staan.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)