Weekhoroscoop Boogschutter

Weekhoroscoop Boogschutter

Weekhoroscoop Boogschutter

Geboortedatum 22 november t/m 22 december - week 40

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
Het is een bijzondere week voor gebonden mensen, omdat er wisselende energieën op ze afkomen. Er kunnen energieën zijn, die zorgen dat een gezonde relatie alleen maar beter wordt, maar een mindere of slechte relatie zwaar onder druk gezet wordt. In het eerste geval is het een prima week, vol mooie momenten en activiteiten. In het tweede geval zal het een week worden, waarbij je alle zeilen bij moet zetten om de relatie te redden. Met name de periode rondom 5 oktober zal belangrijk worden. Gezonde relaties kunnen een nieuw niveau bereiken en eventuele problemen kunnen opgelost worden of erger worden. Het is een prima week om financiële uitgaven te doen en dingen te kopen die de relatie een positieve boost geven. Dit kan gaan om een toekomstige reis of onroerend goed, maar kan ook te maken hebben omtrent gezondheid of het vernieuwen van het meubilair. De energie die er voor singles op kun afkomt, werkt zeer krachtig op de gemoedstoestand, waardoor je liefdevolle gevoelens kunt hebben, die voor romantiek, maar ook erotiek kunnen zorgen. Daarbij heb je zin om het avontuur op te zoeken en op jacht te gaan naar een geschikte partner. Het is een week om fouten uit het verleden op te lossen. Dit kan betekenen dat je contact met een ex-partner maakt om het een en ander te bespreken. Doe dit echter alleen als deze daar geen bezwaar tegen heeft en ga niet over grenzen heen. Omdat de energie er op financieel gebied goed voorstaat, zal je de behoefte hebben geld uit te geven. Heb je die kans, dan kun je dat doen. Met name uiterlijk, woning of een reisje kunnen aan de orde zijn. In ieder geval is het een prima week om sociaal en persoonlijk te ontplooien, omdat geluk je goed gezind is.

Carrière en financiën
Je ambities leiden tot positieve gebeurtenissen. Je moet wel even geduld hebben, omdat je pas vanaf dinsdag gaat merken dat er meer mogelijk kan zijn. Zondag en maandag is je energie nog vrij laag en ben je meer met je privéleven bezig dan met je carrière. Vanaf dinsdag komt er een goede energie aan, maar moet je alert zijn dat het nog geen periode is om echt tot daden over te gaan. Het is beter om nu plannen te maken en deze pas aan het eind van de maand uit te voeren. Je kunt dinsdag en woensdag actief zijn en je intuïtie is ook erg sterk, waardoor je weet wat je kunt doen om te presteren. Vertrouw op je intuïtie. Deze zal je goed op weg helpen. Er is echter wel een storende energie, waardoor goed en slecht hand in hand lopen. Wees voorzichtig, zelfs als het allemaal goed lijkt te gaan. Woensdagavond t/m vrijdag is er relaxte energie, die jou juiste dingen laat doen en waaruit je vooruitgang kunt boeken. Zaterdag is geschikt voor het tekenen van contracten en aangaan van financiële verbintenissen. Je zult de aandacht trekken van autoriteiten en leidinggevenden, waarbij er positieve mogelijkheden zijn.

Emotioneel en fysiek welzijn
Deze week doe je er verstandig aan je energie zo goed mogelijk in de juiste banen te leiden. Je hebt erg veel energie in je en bent ambitieus en krachtig. Hierdoor doe je er verstandig aan om je energie er uit te gooien door lekker te sporten en leuke activiteiten te doen. Beweeg je te weinig dan zal energie zich ophopen, wat voor fysieke klachten zorgt, die zich uiteindelijk omzetten in mentale klachten. Fysiek omdat je lichaam het nodig heeft om te bewegen. Doe je dit niet, dan wordt je lichaam lui en hoopt er teveel energie op in je spieren. Mentaal kun je depressief worden, omdat je zenuwstelsel teveel spanning ervaart en je daardoor negatieve energieën opneemt. Hoofd- en nekpijn kunnen je dan storen. Er wordt de komende week aangeraden wat meer vlees te eten en jezelf er toe te bewegen om te sporten, zodat je ze wel weer kunt verbranden. De eiwitten uit het vlees kunnen je namelijk even de kracht geven die je nodig hebt. De Boogschutter is een vuurteken en dit element richt zich nu eenmaal op het interne verbrandingssysteem. Hoe meer je beweegt hoe beter je in balans bent. Ben je goed in balans dan zuivert het vuur toxinen, virussen, bacteriën en schimmels, waardoor je niet ziek te krijgen bent. Heb je het element vuur teveel in je, dan merk je dit doordat je snel ongeduldig en boos bent. Je voelt je onevenwichtig en hebt niet altijd zin om te bewegen. Dit kan leiden tot ontstekingen, een hoge bloeddruk en hartproblemen. Je kunt het element in evenwicht brengen door koud, vochtig en langzaam verbrandend voedsel te gebruiken, evenals veel water. Langzaam verbrandend voedsel activeert je metabolisme en je gehele lichaam. Producten als graansoorten en wortelgroenten zijn hier geschikt voor, evenals kruiden als kamille, citroenmelisse en valeriaan. Gekruid voedsel en rood vlees kun je beter mijden. Heb je het element vuur te weinig in je, dan merk je dit doordat je snel last van kwaaltjes hebt, zoals allergieën en verkoudheid. Ook huidproblemen kunnen soms ontstaan. Je neemt minder goed het voedsel op en verteert slechter. Eet in dit geval warm voedsel dat gekruid, licht en droog is of producten zoals citroen en groene groenten, evenals kruiden zoals cayennepeper, mosterd, kruidnagel, kaneel, knoflook en gember. Vermijd vooral koude producten, zuivel en vet vlees.

Overzicht voor alle tekens
Jupiter reist tot eind oktober in de filosofische Waterman en geeft mensen avontuurlijke energie. Er zijn deze week dan ook prettige mogelijkheden. De retrograde Uranus in Stier geeft positieve energie, zowel in het privéleven, bij professionele zaken als andere activiteiten. Veel mensen kunnen een sterk en warm gevoel ervaren en intuïtie zal een belangrijke factor zijn om aan te voelen of iets goed zit. De beperkende Saturnus kan wel wat roet in het eten gooien. Er is namelijk een uitdagend vierkant tussen deze planeten, waardoor er in de maatschappij tegenstellingen zijn in de politiek, medische wereld, wereldpolitiek en mensen onderling. Verantwoordelijkheid en verstandige communicatie zijn deze week belangrijk. Op die wijze voorkomen we meningsverschillen, conflicten en andere problemen. We doen er goed aan na te blijven denken en stabiliteit te behouden. Vermijd onnodige discussies en probeer een ander te begrijpen. Zakelijk gezien kunnen we prima verder met de opgestarte projecten, waarbij succes te behalen is. Venus beweegt tot 23 oktober in gracieuze Weegschaal. De combinatie brengt rust en stabiliteit in romantiek en relaties, waarbij emoties op een evenwichtige wijze beïnvloed worden. Mercurius en Venus zullen gezamenlijk positief zijn voor de commercie, onderwijs, recht, journalistiek, schrijven, politiek, kunst of sociologie. Mensen die in de zorg werken, kunnen het soms moeilijk vinden om te functioneren. Blijf volhouden, omdat er betere momenten aankomen.

Mercurius beweegt van de 2de tot 11de voorwaarts in de Maagd en zal gunstige energie geven om ons fysiek te versterken. Ook is er energie van Mars, die positieve verandering aanbrengt in minder goede gewoontes. Deze planeet gaat langzamerhand naar een retrograde beweging, die de 30ste zal starten. Er wordt aangeraden deze week vooral te letten op het op tijd betalen van rekeningen en om flexibel te blijven in sociale contacten. De Zon staat tot 23 oktober in de Weegschaal, waardoor mensen serieus nadenken over handelen van zichzelf en anderen. De Zon en Venus zullen er gezamenlijk voor zorgen dat we stabiele en harmonische energie krijgen om zowel in vriendschappen, sociale contacten en de romantiek geluk te ervaren. We kunnen zondag genieten van de energie van de Maan in Boogschutter, waardoor veel mensen een sterke drang ervaren om er op uit te trekken. Vooral natuur en buitenland zijn aantrekkelijk en er is dus een sterke energie om voor nu of voor de komende vakantie een reis te boeken. Omdat Venus en Jupiter tegenover elkaar staan, moet je wel opletten dat sensuele en erotische verlangens overdreven kunnen worden. Er zijn mensen, die teveel buiten hun comfortzone komen en dan kan teleurstelling de kop opsteken als iets niet naar wens verloopt.

Mercurius beëindigt zondag zijn retrograde cyclus in de Maagd. Dit is een prima energie om bepaalde zaken, die je verwaarloosd hebt, aandacht te geven. Je kunt er de verdere week gebruik van maken en bepaalde problemen oplossen of nieuwe zaken opstarten. Donderdag gaat Mercurius een harmonieuze relatie met Pluto aan en dan komt er op communicatief gebied sterke energie vrij. Hierdoor is er sterke drang om diepgaande gesprekken te voeren, die mooie, maar ook conflictueuze situaties geven. De Maan gaat deze periode over in de spirituele Vissen, waardoor er donderdag en vrijdag voorspellende dromen zijn. Het is belangrijk deze zo mogelijk te onthouden en te bekijken wat ze zeggen. Zaterdag, de 8ste, beëindigt Pluto zijn retrograde cyclus, die de planeet vanaf eind april voerde. Dit wordt niet echt opgemerkt, maar we moeten ons bewust zijn dat we minder fysieke en mentale energie ervaren. Ben je vermoeider dan gewoonlijk, dan wordt aangeraden vaker rust te zoeken. Forceer dit weekend geen problemen en vooral niet omdat de Maan dan door de assertieve Ram beweegt. Passie en emoties kunnen communicatie beïnvloeden en dat kan in ons eigen leven, maar ook die in de wereldpolitiek voor problemen zorgen. Er zijn vanaf vrijdag dus zeer intense energieën, die een grote invloed kunnen hebben en problemen kunnen geven, die heel moeilijk af te wenden zijn.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)