Weekhoroscoop Boogschutter

Weekhoroscoop Boogschutter

Weekhoroscoop Boogschutter

Geboortedatum 22 november t/m 22 december - week 49

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Liefdesrelaties en sociale contacten
Voor Boogschutters is er deze week een hoog energieniveau, waardoor je een krachtig charisma hebt en je partner dit erg aantrekkelijk vindt. Ga je goed met deze energie om, dan zal je genieten van alle aandacht en passie die je partner aan jou geeft. Ga je echter verkeerd met deze energie om, dan zijn er teleurstellingen en conflicten mogelijk. Vooral als je overdrijft in de liefde kan je partner schrikken van de intense krachten die jij laat zien en dan is het mogelijk dat deze zich wat terugtrekt. Dit kan jou teleurstellen en daar kunnen dan conflicten uit komen. Je hebt nu eenmaal een krachtig eergevoel en dan is het belangrijk dat jij je passie onder controle houdt. Maandag t/m woensdag zal vooral gericht zijn op contact met familie of vrienden. Je bent erg enthousiast en vrolijk en mensen gaan daarom graag met je om. Let op storende energie en vooral wat betreft familie. Donderdag en vrijdag ben je romantisch en vind je het leuk activiteiten te ontplooien om je partner te verwennen. Zaterdag ben je erg avontuurlijk en vind je het erg leuk om samen met je partner spannende dingen te doen.

Singles
Er is een krachtige energie, waardoor je erg passioneel bent. Je ervaart veel erotische gevoelens en soms kan je wel eens te ver over grenzen gaan. Je bent dan te assertief en geniet ervan om met mensen te flirten, zowel in je privéleven als op je werk. Het wordt dus een week, waarin je veel contacten kunt maken. Let op dat je passie voor sommige mensen te heftig is, maar dit zijn dan ook niet de mensen die bij jou passen. Het best kun je met mensen omgaan, die net als jij avontuur en spanning willen. Je kunt zondag je energie gebruiken voor boodschappen en activiteiten met familie of vrienden en op maandag wil je vooral in huiselijke sferen verblijven. De andere dagen ervaar je onrustige energie, waardoor je elke dag wilt stappen of op internet rondkijken om nieuwe mensen te ontmoeten. Het is een prima tijd om iemand uit het verleden terug te zien. Donderdag zal de passionele energie een stuk verminderen en ervaar je een drang naar een duurzame relatie. Vanaf deze tijd zal je meer op zoek zijn naar mensen die dit graag willen en vind je erotiek minder belangrijk dan intellectuele herkenning.

Carrière en financiën
Er is deze week een zeer krachtige planetaire energie, waardoor je de 1ste dagen erg snel en goed kunt handelen en je vanaf de 5de juist relaxt en doordacht handelt. Op je werk zal je veel gebruik maken van dit hoge energieniveau dat je deze periode bezit. Houd wel in de gaten dat energie niet onuitputtelijk is en dat je geregeld ook naar ontspanning dient te zoeken. Je bent niet alleen in je werk erg actief, maar kunt ook in je privéleven met veel activiteiten bezig zijn. Je doet er ook goed aan om voldoende slaap, gezonde voeding en passieve hobby’s in je leven te nemen. Houd je je hieraan, dan zal het een week worden, waarin je met belangrijke projecten kunt starten en op zakelijk gebied veel nieuwe contacten kunt maken. Je bent een leiderstype en dat zal je ook deze week laten zien. Tracht dit wel zo te doen dat je niet te dominante overkomt, omdat er dan conflicten van kunnen komen. Mensen hebben veel meer respect voor je als je op een relaxte wijze communiceert en handelt. Je voorkomt er conflicten mee als je dit sympathiek doet en mensen zullen dan veel beter naar je luisteren. Op maandag ben je met papierwerk bezig, dinsdag t/m donderdag zullen er belangrijke gesprekken zijn en kun je met veel plannen komen. Let vrijdag op dat je in het verkeer of met gevaarlijke of zware werkzaamheden wel erg voorzichtig bent. Er hangt een storende energie, waardoor er kwetsuren mogelijk zijn en vooral als je niet voldoende slaapt of als je dus niet goed oppast met waar je mee bezig bent. Zaterdag vind je het fijn om kleine klusjes op te knappen en besteed je liever tijd aan geliefde mensen.

Mentale en fysieke gesteldheid
Er is een maanstand, die van zondag tot dinsdagochtend minder goede energie biedt, waarbij verdriet en onvrede aanwezig kunnen zijn. Dit kan fysieke spanning geven en kan zich omzetten in spier- en gewrichtspijnen. Tracht in dit geval te zorgen dat je stress vermindert. Ga je sporten, wandelen of fietsen, doe dit dan beheerst. Dinsdagochtend zal de Maan vriendelijker energie geven, waardoor we mentaal een stuk sterker zijn en stress verdwijnt als sneeuw voor de zon. Er is een spirituele energie, waardoor dromen een voorspellende waarde hebben. Minpunt is dat je deze periode de neiging hebt je op genotsproducten te richten. Doe je dit te veel, dan kan de maag opspelen en kun je geregeld last van opkomend maagzuur hebben. Ook de darmen kunnen minder goed werken, waardoor je nog wel eens diarree kunt krijgen. In dit geval doe je er verstandig aan meer vezels te eten en meer water te drinken. Let vooral sinterklaasavond op dat je last kunt hebben van intense planetaire krachten, waardoor je de neiging krijgt ongezonde dingen te eten. Ook is er een aanwijzing dat mensen conflicten kunnen gaan krijgen en dan vooral in de huiselijke sferen. Pas dus op met wie je deze avond doorbrengt en let ook op als je laat in de avond nog op pad moet. Er is vrijdag en zaterdag een grotere kans op infecties. Er wordt aangeraden om op te letten dat je niet op onhygiënische plekken komt of met mensen in aanraking komt, die ziektes met zich meedragen. Tracht deze dagen vooral stress en zware sport en werkzaamheden te voorkomen, omdat de kans op blessures sterker aanwezig is.

Je moet als Boogschutter soms niet te snel gaan. Je bent enthousiast en vol vuur dat je niet altijd nadenkt over gevolgen van je daden. Tracht dus wat rust in te bouwen. Normaal gesproken heeft je lichaam veel beweging nodig en dat doe je meestal ook wel. Nu lijkt je lichaam echter behoefte te hebben aan rust. Dat zal je goed doen en geeft mentaal ook een rustige energie. Je botten en gewrichten kunnen nu wat kwetsbaar zijn en met name de heupen en knieën. Opgepast dus bij de dingen die je doet. Je dient deze week op te letten om zo min mogelijk genotsproducten te gebruiken. Deze kunnen een belasting voor je lever zijn en die lijkt soms wat kwetsbaar. Let op nicotine, alcohol en andere verslavende producten, maar ook op vet en suiker. Wat betreft vlees kun je dit vervangen door vis, kip en vleesvervangers. Het best kun je kleinere maaltijden over de dag verdelen en voldoende water drinken.

Overzicht van de week voor alle tekens
Mercurius gaat deze periode van serieuze Steenbok richting levendige en avontuurlijke Boogschutter. Daar moeten we nu al rekening mee houden, omdat dit dus vanaf volgende week dinsdag de 12de in retrograde stijl zal zijn. De planeet heeft invloed op communicatie en reizen, maar ook op beslissingen die we nemen. In retrograde stand kan dit leiden tot misverstanden en vertragingen. Er wordt dan ook aangeraden nu al te bekijken of we de komende tijd iets belangrijks moeten beslissen. Zijn invloed omhelst morele facetten, waardoor mensen in staat zijn conflicten te vermijden. Deze week zijn onze gedachten vrij, maar zijn er toch ook wel veel mensen, die met twijfels rondlopen. De gedisciplineerde Saturnus reist tot februari 2026 door de mystieke Vissen. Structuur en verantwoordelijkheid blijven als leidend voor ons bewustzijn, waardoor we op zoek zijn naar dat wat ons leven ordelijk maakt. Houd in de gaten dat de retrograde Uranus in Stier tot 27 januari stress en frustratie geeft, zowel mondiaal als op persoonlijk vlak. Nu Mercurius nog voorwaarts beweegt en dan ook nog in de nuchtere en stabiele Steenbok, kan je die het beste nu doen. Verder wordt aangeraden om voorzichtig te zijn bij het plannen van lange reizen, omdat er bij verkeerde keuzes problemen kunnen ontstaan. Qua weersbeeld zien we deze periode wat bijzonders, omdat Mercurius over de wind heerst en Steenbok over de kou. Dat kan er op duiden dat het weer een instabiele fase ingaat. Emotioneel is het belangrijk je te concentreren op de kern van je leven, en niet te veel energie te verspillen aan externe zaken. Overigens zal Mercurius tot begin februari tussen de Steenbok en de Boogschutter blijven reizen. Op financieel gebied duidt dit erop dat het een goede tijd is financiën op orde te brengen en relaties te verdiepen. De assertieve Mars zal tot 4 januari in deze optimistische Boogschutter staan. Het is een geschikte tijd voor avontuurlijke reizen en intellectuele vraagstukken. Mars in dit teken brengt passie en strijd met zich mee.

Het is een uitstekende tijd voor zaken en projecten buiten ons eigen land of met buitenlanders. De passie voor het vinden van de waarheid, strijden voor gerechtigheid, en nastreven van onderwijs zijn prominent. Wees voorzichtig met overmatig optimisme en accepteren van te veel verplichtingen, omdat opstandigheid kan ontstaan. Venus, de planeet van liefde en schoonheid, verhuist maandag naar de Schorpioen en zal daar tot de 29ste verblijven. Dit kan leiden tot intense emoties en passie, maar het is ook een tijd om je financiële situatie te verbeteren. Deze week is geschikt voor mensen, die een complexe en mysterieuze inborst hebben. Veel mensen hebben wel eens de neiging verleiding van het verbodene op te zoeken. Weerstand hiervan wordt verkleind en we zijn bevattelijk voor het zoeken naar taboes. Gevoelens kunnen deze tijd dan ook intens zijn. Woensdag zal Neptunus, de planeet van dromen en visioenen, zijn retrograde beweging beëindigen. Over het algemeen zal dit erop duiden dat we een helder inzicht krijgen. Wees wel voorzichtig met autorijden in de dagen rond die verandering, omdat we neiging kunnen hebben in gedachten te zijn en concentratie te verliezen. Het is een goede overgang om deze energie te gebruiken om innerlijke rust te vinden en ons alvast voor te bereiden op de feestdagen en het nieuwe jaar. Derhalve wordt geadviseerd verstandig en geduldig doelen na te streven, om zo financiële moeilijkheden en andere uitdagingen te vermijden. Tenslotte willen we nog wijzen op de Zon, die tot 22 december in de Boogschutter staat en nog steeds opstandige energie geeft. Mensen hebben moeite naar autoriteiten te luisteren. Dit kan zich uiten in ongehoorzaamheid en een toename van protesten en conflicten. Wees voorzichtig in het verkeer, want anders kunnen ongelukken ontstaan die aanzienlijke problemen geven. Negativiteit kan soms overheersen, vooral donderdag en vrijdag. De meeste mensen kunnen wel de discipline opbrengen om op sociaal gebied verstandig met conflicten en andere problemen om te gaan.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)