Weekhoroscoop Boogschutter

Weekhoroscoop Boogschutter

Weekhoroscoop Boogschutter

Geboortedatum 22 november t/m 22 december - week 5

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
De energie die Venus en Mercurius brengen, is zeer sterk en liefdevol. Je krijgt geestelijk veel kracht en gebruikt deze om minder passie en erotiek in een relatie te brengen, maar wel om mentale energie met je partner te delen. Je vindt het fijn veel met je partner om te gaan en vooral als deze je waardeert om wie je bent. Het is een periode waarin je, als je partner niet op één lijn met je zit, teleurgesteld kunt raken en dan zelfs de neiging hebt de relatie te verbreken. Ben je single, dan kan je energie gebruiken om mensen aan te trekken. Mensen vinden je sympathiek en gaan graag met je om. Je wilt echter geen mensen die gericht zijn op erotiek en passie, maar mensen die veel meer diepgang aan jou brengen. Je vrienden zullen belangrijk voor je zijn, waardoor je je gevoel kunt uiten als er problemen op andere gebieden zijn. Aan het begin van de week kunnen er minder goede gevoelens zijn, waardoor er minder ruimte voor romantiek is. Vanaf dinsdag zal er positiviteit zijn, waarbij je veel genot na kunt streven. Je hebt gevoel voor humor en trekt er mensen mee aan. Vanaf woensdag zal de Zon jou een sterke liefde brengen, waardoor je gericht bent op vertrouwde mensen. Je wilt je prettig voelen en hebt ook erg veel behoefte aan mensen waar je een diepe band mee hebt, zoals familie, vrienden en een partner. Vrijdag ben je direct, maar let op dat je vertrouwde en geliefde mensen kunt kwetsen. Let op wat je zegt, maar vooral ook op de manier hoe je iets zegt.

Carrière en financiën
De eerste dagen van de week zal je privéleven je aandacht wel eens van werkzaamheden afleiden en ben je niet altijd even geconcentreerd. Let op dat dit maandag bij belangrijke zaken tot problemen kan leiden. Tracht in dit geval bepaalde zaken later in de week te doen of zet jezelf er toe om het alsnog op een goede manier af te ronden. Op dinsdag heb je in contact met anderen een sterke karma over je, waardoor mensen graag met je omgaan en respect hebben voor de ideeën en meningen die je hebt. Je kunt deze periode zeer overtuigend zijn en weet mensen te motiveren om boven zichzelf uit te stijgen. Je bent op woensdag onbaatzuchtig en hebt veel voor mensen over. Op woensdag heb je enorm veel energie, waardoor je er goed aan doet juist deze periode de dingen te doen die belangrijk zijn of veel inspanningen vergen. Hoogstwaarschijnlijk zal je deze prima af kunnen ronden. Je bent idealistisch en weet goed wat je wilt en zal nog steeds erg inspirerend voor andere mensen zijn. Gaandeweg de week zullen mensen je reputatie roemen, waardoor je meer zelfvertrouwen krijgt. Je voelt je op vrijdag dan ook erg gelukkig en kan dit in het weekend doortrekken. Hierdoor kun je gewoon even tot rust komen en geniet je van activiteiten die niets met werk te maken hebben, maar financieel gunstig kunnen zijn.

Emotionele en fysieke gezondheid
Zondag en maandag zijn er prima emoties, waardoor we onszelf prima onder controle hebben en we een sterke drang ervaren om bepaalde minder goede gewoontes af te leren. Denk er over na wat je zou kunnen veranderen en op welke wijze je dit kunt doen. De Vissen en Waterman hebben nu een sterke invloed, waardoor er bijzondere energie is, die ons empathisch en liefdevol maakt. Ratio is minder belangrijk dan emoties en spiritualiteit. Daarom zullen mensen een groot deel van de week moeite doen het anderen naar de zin te maken. Let hierbij op dat je jezelf niet teveel wegcijfert. Veel mensen kunnen dat wel eens hebben en zichzelf dan voorbij lopen. Door de weersomstandigheden kunnen we deze week kwetsbare benen en voeten hebben. Zorg vooral dat jij je voeten warm en droog houdt. Doe je dit niet, dan kan je weerstand verlagen en is er meer kans op griep. Ook bestaat er een grotere kans op problemen met de keel en de longen. In het weekend vanaf de 3de zijn veel mensen erg sociaal en is er een sterke neiging ons te verlaten tot genotsproducten. Dat is op zich niet erg, maar als je merkt dat je er niet meer zonder kan, moet je voorzichtig zijn. De Maan kan vanaf woensdag zeer wisselvallige energie geven, die mensen wel eens onzeker kan maken. Er zijn zelfs mentale problemen mogelijk, waardoor we meer kans hebben op extreme vermoeidheid mogelijk. De meesten van ons kunnen hier redelijk makkelijk mee omgaan en zijn flexibel en speels genoeg om alsnog de ontspanning te zoeken. Bij anderen bestaat er kans op stress, waarbij er ook fysiek gezien hoofdpijn de kop op kan steken. Ben je van jezelf van nature al onzeker of gevoelig dan kan je hier de meeste kans toe hebben. Vanaf vrijdag is er een energie, die ons koppig of eigenwijs kan maken. Ook hebben we de neiging passief te zijn, bij de gewoontes die we het begin van de week af wilden leren. Daardoor kan het lichaam alsnog teveel stoffen opbouwen en kunnen mensen uiteindelijk te maken krijgen met minder goed werkende organen. Natuurlijk zal dit niet gelijk gebeuren, maar het is verstandig dit nu al de kop in te drukken en te zorgen dat er een gezonde en ontspannen leefwijze is, zodat we later geen problemen krijgen.

Boogschutters zijn relatief gezien erg sterk en gezond. Je bent gedisciplineerd en wilt veel sporten en bewegen. Dit geldt echter voor jongere Boogschutters. De ouderen doen er goed aan om te blijven bewegen, maar ze kunnen nog wel eens snel stoppen. Neem jezelf voor om voldoende te bewegen. Qua sport wil je het liefst wel competitie, omdat je graag wilt winnen. Qua voeding doe je er goed aan om de volgende producten in voeding te verwerken: volkoren granen, peren, appels, sinaasappels, aardbeien, wortelgroenten (bijv. aardappelen, wortelen, en radijs), uien, olijven, vijgen, en knoflook. Vermijd vooral pittig eten, snoep, geraffineerde suikers en alcohol. Grote kans dat de griep dan aan jou voorbijgaat. Ook doe je er verstandig aan om geregeld de frisse buitenlucht op te zoeken, zelfs als het weer wat tegenzit. Je kunt juist door koud weer meer fysieke weerstand opbouwen en gezond blijven.

Overzicht voor alle tekens
Zondag en maandag zijn gunstige dagen als gevolg van de Maan, in de krachtige Stier. Daardoor zijn het nuttige dagen om op praktische wijze veel te kunnen bereiken. De Zon en Mars zullen vooral op fysiek gebied geregeld krachten brengen. Met name in de avonden is er veel ruimte voor gesprekken met vrienden. De spraakzame Mercurius maakt een zeer harmonieuze driehoek met de sympathieke Uranus. We krijgen te maken met een intense week, waarin het seizoen van de Waterman start. Deze periode staat te boek als periode van verandering door experimenten, innovatie, technologie, maar ook zeker de drang om humaan met elkaar om te gaan. De collectieve geest zal versterkt worden, waardoor mensen hun best doen er samen iets van te maken. We kunnen spanningen tegemoet zien in de wijze hoe mensen met de overheid omgaan, maar ook hoe de wereldpolitiek steeds meer polariseert. Dit is natuurlijk al een tijd aan de gang en we zien steeds meer negatieve energie. Bijzonder is dat de meeste mensen gewoon verder leven en niet in de gaten lijken te hebben dat het een gevaarlijke tijd is. We zien ook dat de natuur zich roert en veel mensen er een tegengestelde mening over lijken te hebben. De natuur en de hogere wereld zijn echter niet in een hokje te stoppen. Natuurkrachten zorgen voor wisselvallige weersomstandigheden met veranderingen die onomkeerbaar lijken te zijn. Houd er dan ook rekening mee dat er een koude of gure periode aankomt. De kosmische stand zorgt er ook voor dat mensen met een lagere sociale status steeds meer problemen krijgen en in de verdrukking komen. Er heerst meer ontevredenheid en ook hier kan het maar zo gebeuren dat mensen het niet meer nemen. De stand van de planeten symboliseert steeds meer normen en waarden, die verdedigd worden. Daardoor kunnen mensen die invloedrijk zijn, de neiging krijgen om de lagere klassen en onderdrukte groepen te ondersteunen. Er is veel onrecht en vrede en dat zullen we steeds meer inzien. Houd wel in de gaten dat de Hogere Wereld het minder accepteert als mensen geweld gebruiken. Het is prima om terug te vechten, maar doe dit op energetisch niveau. Er wordt aangeraden het voorbeeld te geven. Spreek je verbaal uit en zorg dat je mensen, die het moeilijk hebben, ondersteunt en er voor ze bent, waarbij liefdadigheidswerk ook zeker loont. Ook kun je aan goede doelen geven, als je dit kunt veroorloven. Laat je deze week verbaal zien, maar doet dit op sympathieke wijze. Geweld en negativiteit lonen minder, laat je niet leiden door afgunst, jaloezie, boosheid en onverantwoordelijk gedrag.

In de wereld zullen we merken dat er een belangrijk keerpunt is. Tijdens deze periode zullen de erg passionele Mars en Saturnus energetisch botsen. Dit kan een periode zijn, waarin burgers van onze zogenaamd vrije westerse landen het niet meer pikken. Er zijn meer opstanden en ook zijn mensen het zat altijd maar sociaal wenselijk gedrag te laten zien. Ook in de wereldpolitiek zien we dit optreden, waardoor wereldmachten steeds meer van elkaar afdrijven. Er zullen bevolkingsgroepen zijn, die de trend van de afgelopen jaren blijven volgen en via revolutie en gewelddadige protesten trachten om het kwaad te bevechten. Er zijn echter ook sympathieke en liefdevolle energieën en dan kunnen mensen, die positief gedrag laten zien, hogere energie als medestander krijgen. De Maan gaat een uitdagende energie met de eigenzinnige Uranus aan. Daardoor hebben veel mensen behoefte uit hun comfortzone te treden en de wereld te verkennen. Doe dit niet teveel, omdat jijzelf of anderen in de problemen kunnen komen. Zorg voor wat rustige avonden en bespreek moeilijke relationele zaken op een ander moment. Venus en Jupiter, die bekend staan om liefde en avontuur brengen romantiek, warmte en veel gelukkige energie. Deze energie kan overigens ook financieel een sterke mogelijkheid geven en je kunt dan ook zeker wel een gokje bij een loterij wagen. Je zult goed naar je intuïtie moeten luisteren en alleen een gokje wagen als het werkelijk goed voelt. Overdrijf niet en wordt niet te hebberig, omdat je dan energieën tegen je krijgt. Je bent woensdag mentaal zeer sterk. Je wilt er op uittrekken en zal nieuwe mogelijkheden ontdekken. Woensdagavond zal Mercurius krachtige sociale energie brengen, die een aantal dagen doorwerkt. Dit is een prima tijd voor vriendschap en andere sociale contacten. Ook het aangaan van nieuwe contacten zal positieve energie opleveren. Jupiter kan donderdag samen met Mars spannende en romantische energie brengen. Er is veel vuur, waardoor het een motiverende periode is. Je doet er goed aan naar je gevoelens te luisteren. Respect is belangrijk, waarbij je anderen moet behandelen zoals je zelf behandeld wilt worden. Vrijdag en zaterdag zal de Maan mensen sociaal en enthousiast maken om hun eigen kansen en mogelijkheden af te dwingen. Wanneer februari start zien we overigens dat we naar een periode gaan, waarin alle planeten voorwaarts bewegen. Het is dus een tijd om meer naar de toekomst te gaan kijken, maar we moeten dan wel in de gaten houden dat de mens een eigenzinnig wezen is, dat zich moeilijk laat temmen. Een grote uitkomst kan de romantische Venus zijn, die een groot deel van de maand in Vissen doorbrengt. Deze zorgt niet alleen voor liefde, maar maakt spirituele krachten in ons los om een hogere visie te hebben en zachtheid in het leven te brengen. Laten we hopen dat onze wereldleiders hier toch ook positief door geraakt kunnen worden.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)