Weekhoroscoop Boogschutter

Weekhoroscoop Boogschutter

Weekhoroscoop Boogschutter

Geboortedatum 22 november t/m 22 december - week 22

Vragen over de Liefde, Werk of Financiƫn? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Liefdesrelaties en sociale contacten
Tot zeker eind juni ben je sensueel en gericht op erotiek. Je vindt het fijn je partner soms te verrassen met een spannende activiteit of andere leuke dingen. Je kunt onstuimig zijn en daar moet je wel mee opletten, omdat je partner dit te intens kan vinden. Dit heeft een averechts effect en dit is dan zonde van de goede sfeer die er hangt. De periode van zondag t/m dinsdag is perfect voor liefde, vriendschap en je gezin. Besteed tijd aan mensen waar je van houdt en laat zakelijke dingen liggen. Die komen vanzelf weer. Dinsdagavond t/m donderdag voel je je liefdevol en zie je het leven door een roze bril. Dit kan je je partner duidelijk maken, waardoor er veel mooie momenten zijn. Let op woensdag dat er misleidende energie is, waardoor de relatie een deuk op kan lopen. Er kan zelfs jaloersheid bij komen. Over het algemeen zal je echter in staat zijn hiermee om te gaan. Vrijdag en zaterdag ben je minder op erotiek gericht, maar je bent sympathiek en geeft je partner veel aandacht, waardoor het toch leuk is.

Singles
Je moet deze week opletten dat er een zeer erotische energie vanuit de kosmos komt en dit betekent dat je geregeld aan seks denkt. Is er geen persoon om dit mee te delen, dan heb je de neiging om er een te gaan zoeken. Je kunt dus geregeld in een uitgaansgelegenheid of andere plek zijn om een nieuwe persoon aan te trekken. Ook kan je deze week wel eens verlangen naar een ex-partner of een vriend(in) waar je tot nu toe een platonische relatie mee had. Let op dat je hier niet te ver ingaat, omdat je anders een waardevol persoon kunt verliezen. Ook kun je tot eind juni erg assertief zijn en dan kun je ook wel eens over de grenzen van mensen gaan. Houd jezelf dus onder controle en doe geen dingen die over de grenzen van anderen gaan. Deze week zijn vooral zondag t/m dinsdagochtend, vrijdag en zaterdag zeer geschikt om een nieuwe persoon in je leven toe te laten. Dinsdagmiddag t/m donderdag moet je oppassen voor een zeer storende energie, waardoor conflicten of misleidingen kunnen ontstaan.

Mentale en fysieke gesteldheid
De Boogschutter gaat over het algemeen een goede week tegemoet. Je zit lekker in je vel en weet dit ook voldoende naar je omgeving uit te dragen. Doordat je lekker in je vel zit en veel met anderen om wilt gaan, heb je de neiging je te goed te doen aan lekker eten, alcohol en andere zaken die het leven een stuk plezieriger maken. Dit is op zijn tijd helemaal niet erg, maar je moet er voor oppassen dat je dit niet te vaak doet. Met name alcohol en producten met teveel koolhydraten kunnen je gewicht in disbalans brengen, omdat je lever dan overuren moet maken om alle schadelijke producten uit je lichaam te filteren. Gebruik deze producten met mate en probeer evenredig veel tijd aan sport of andere bewegingsvormen te doen, zodat je overtollige stoffen goed kunt verbranden.

CarriĆØre
Er komt een periode aan waarin er veel kansen zijn. Je kunt prima onderhandelen en bent ook in staat besluiten te nemen, die voor de lange termijn gelden. Let op dat je assertief bent en dat niet iedereen dit prettig vindt. Er zijn dus conflicten en andere problemen mogelijk. Je doet er goed aan om op een diplomatieke wijze de rust te bewaren. Hoe minder jij de confrontatie zoekt, hoe minder problemen er zijn. Wijs je mensen op hun goede punten, dan zullen ze eerder naar die van jou wijzen. Tot eind juni ben je passioneel en kan je deze omzetten in creativiteit en ambities in je werk. Hiermee kun je veel nieuwe ideeƫn hebben, die je op de korte termijn zou kunnen gaan doen. Wees nog wel even geduldig, omdat er pas later in juni een zeer gunstige energie voor hangt om er daadwerkelijk mee te starten. Zondag t/m dinsdag zal je meer met je gezin of familie bezig zijn en vind je het leuk kleine karweitjes te doen. In je werk zal je heus prima presteren, omdat je zeer efficiƫnt en adequaat bent, waardoor je in korte tijd meer kunt verrichten. Je houdt dan dus meer tijd over. Dinsdagmiddag t/m donderdag ben je zeer rationeel, maar moet je er rekening mee houden dat er misleidende energie is, die woensdag voor problemen kan zorgen. Voor de rest hoef je niet bang te zijn dat het mis gaat, omdat je over het algemeen goed met problemen om kunt gaan. Vrijdag en zaterdag zijn zeer geschikt om achterstallige taken af te ronden. Het is ook een prima periode voor het kopen van apparatuur en machines. Mensen die dit idee hadden, kunnen loonsverhoging vragen. Doe dit echter alleen als je het werkelijk verdient.

Wat brengt de week voor alle tekens?
De Volle Maan van vorige week inspireert nog steeds tot nieuwe ideeƫn als je maar openstaat voor kansen die zich voordoen. Zowel persoonlijk als professioneel is het een prima week om nieuwe mensen te ontmoeten. Ceres beweegt retrograde in Steenbok terwijl Pluto tot april 2026 retrograde in de Stier beweegt. Dit duidt op een periode van vooruitgang, maar ook op vertraging, waardoor we alert moeten blijven en controle moeten houden op wat we willen bereiken. Mercurius staat ook in de Stier en helpt praktische ideeƫn te bedenken om obstakels te overwinnen. Saturnus beweegt tot februari 2026 in Vissen en zal voorwaarts bewegen. Daardoor komt er meer energie om te vertrouwen op eigen talenten, maar staan we open voor ideeƫn en gedachten van anderen. Venus in Tweeling voegt een plezierige energie toe en geeft sociale verbinding en plezierige communicatie. De Zon staat ook in de Tweeling en dit is gunstig voor nieuwe ideeƫn en activiteiten. Hierdoor trekken er veel mensen op uit en hebben ze ook veel behoefte om te communiceren. Ook Jupiter in de Tweeling brengt deze week expansieve en optimistische energie. Het is dus een tijd van groei, ontdekking en nieuwe kansen op gebied van leren, communicatie en reizen. Maandag geeft energie van Mercurius, die een sextiel met Saturnus vormt, uitstekende kracht voor serieuze gesprekken en maken van lange termijnplannen. De planeet staat garant voor goede communicatie en intellectuele kracht, waarbij discipline en structuur belangrijk lijken te zijn. Dit zorgt dat we problemen beter oplossen en weloverwogen beslissingen nemen. We raden aan om deze dag belangrijke besprekingen of onderhandelingen te voeren. Dinsdag vormt Mars een vierkant met de retrograde Ceres. Dit geeft mogelijkheid tot actie van Mars, terwijl Ceres zorgt voor zorg en voeding. Dit kan spanning en conflicten aanwakkeren. Gevoel van frustratie of onenigheid over diverse zaken zijn zeker mogelijk.

We adviseren extra geduldig en begripvol te zijn, vooral in persoonlijke relaties of situaties. Woensdag vormt Mercurius een driehoek met Ceres en dit bevordert vooral een harmonieuze communicatie en begrip in zorgsituaties. Dit geeft gunstige momenten om oude kwesties rond verantwoordelijkheid en zorg opnieuw te bespreken en herzien. We moedigen je aan om openhartige gesprekken te voeren over emotionele behoeften en ondersteuning. Je kunt donderdag de energie van het laatste kwartier van de Maan in Vissen voelen. Deze markeert een periode van het loslaten van oude frustraties. Wel dien je intuĆÆtie te gebruiken om oude projecten en afronden van emotionele processen vorm te geven. Het is belangrijk om nu tijd te nemen voor zelfreflectie en meditatie en te focussen op het loslaten van wat niet langer dient. Dit kan leiden tot versterken van ons zelfbeeld. Vrijdag zal Mercurius in conjunctie met Uranus staan en zorgen voor onverwachte inzichten en doorbraken. Uranus staat bekend om een revolutionaire en innovatieve energie, waardoor ons denken of communicatie sterk kan veranderen. Dit is een uitstekende dag voor het bedenken van creatieve oplossingen en omarmen van nieuwe ideeĆ«n. We waarschuwen voor impulsiviteit, omdat je zaterdag in de problemen kunt komen als je te onverhoeds actie onderneemt. Eind van de week bevordert een sextiel tussen Mercurius en Neptunus vooral de creatieve en spirituele communicatie. Het is een geweldige tijd voor artistieke inspanningen, dromen en intuĆÆtieve inzichten. Tegelijkertijd zorgt de driehoek tussen Jupiter en Pluto voor energie, die voor transformatie zorgt. Er zijn nu groeimogelijkheden om ambitieuze doelen te bereiken en persoonlijke of professionele transformatie te ervaren. Wij adviseren vooral deze dag te gebruiken voor zelfontplooiing en nastreven van grote dromen.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(ā‚¬0,90/min)
BE: 0907-37071
(ā‚¬1,50/min)