Weekhoroscoop Kreeft

Weekhoroscoop Kreeft

Weekhoroscoop Kreeft

Geboortedatum 21 juni t/m 22 juli - week 13

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
Maandag en dinsdag heb je het gevoel dat er veel geroddeld wordt en merk je dat dit ook over jou gebeurt. Over het algemeen zullen mensen echter goede dingen vertellen. Dit versterkt je zekerheid, waardoor je je emotioneel lekker voelt. Singles doen er het begin van de week verstandig aan niet al teveel moeite te doen om iemand te versieren. De energie is er niet goed voor en flirten en romantische handelingen kunnen tot mislukking leiden. In ieder geval zullen veel dingen je niet blij maken. In een relatie ben je wel in staat voldoende liefde te geven en kun je genieten van activiteiten die jullie samen ontplooien. Je wilt dit het liefst thuis doen of in besloten kring met familie en vrienden. Woensdag en donderdag is er meer ruimte voor romantiek. Je hebt volledige controle over emoties en kunt in de liefde datgene doen, wat je wilt. Je intuïtie is zeer sterk en je weet precies wat je wel of niet moet doen of zeggen om romantiek te krijgen. Vrijdag denk je na over de toekomst en heb je bijzondere ideeën. Singles zullen deze dagen veel sterker in hun schoenen staan en wellicht kunnen ze nu op een veel effectievere manier flirten en mensen versieren. Gebonden mensen zitten ook lekker in hun vel. Alle Kreeften hebben behoefte zichzelf te verwennen en doen er alles aan zich zowel innerlijk als uiterlijk te versterken. Breng een bezoekje aan de kapper of koop iets leuks voor jezelf. Het weekend leent zich er uitstekend voor om er met vrienden op uit te trekken, maar ook om ideeën nog meer vorm te geven.

Carrière en financiën
Je intuïtie zal sterk zijn, waardoor je de juiste dingen kunt doen om te ontwikkelen of doelen na te streven. Mensen zullen deze periode van de week over je spreken, maar over het algemeen in woorden van bewondering en respect. Natuurlijk zijn er altijd negatieve mensen, maar je stoort je daar nu niet zoveel aan. Let op dat je emoties het begin van de week kwetsbaar zijn. Hierbij zal intuïtie belangrijk zijn en gelukkig is deze op hoog niveau. Je bent in staat voldoende informatie te vinden of mensen om advies te vragen. Je moet deze dagen belangrijke besluiten nemen en er wordt ook van je verwacht dat je assertief bent. Slaap dus voldoende en ontspan tussen je werk door, zodat je goed voor de dag kunt komen. Woensdag of donderdag zal je behoefte hebben een grote aankoop te doen. Het kan gaan om computers, meubelen of zelfs een verbouwing. Het kan ook zijn dat je iets gedwongen moet betalen. Over het algemeen zal dit positieve gevolgen hebben, waardoor je er blij van kunt worden. Het zal de moeite waard zijn een investering te doen of een financieel risico te nemen. Kijk wel of je het kunt veroorloven of dat een investering verantwoord is. Heb je daar je bedenkingen bij dan doe je er goed aan even te wachten tot je er een beter gevoel over hebt. Donderdag en vrijdag kun je aandacht trekken door je extravagante maniertjes. Toch zullen de meeste mensen dit prettig en interessant vinden. Ook in het weekend zal je doorwerken, maar wordt er gewaarschuwd om toch ook wel de rust op te zoeken.

Gezondheid en karakter
Ondanks alle goede energieën die er vanaf de kosmos op je afkomen, is er ook een storende energie te bespeuren. Dit is het gevolg van Saturnus, die een storende energie teweeg kan brengen, als deze op retrograde manier door de Boogschutter reist. Hierdoor kan positieve kosmische energie verstoord worden. Je kunt eigenlijk op alle gebieden in je leven geregeld tegenwerking ervaren, waarbij je alle zeilen bij zal moeten zetten om je in het leven staande te houden. Het betekent niet dat alles fout gaat, maar je dient, bij alles wat je doet, geconcentreerd te blijven. Zorg voor een duidelijke planning en breng orde in je leven. Bedenk dat deze retrograde storing niet alleen deze week, maar ook volgende weken nog wel eens wat problemen kan geven. Geduld, verantwoording en duidelijkheid zullen zaken zijn, waar je je aan zal moeten houden. Lukt dit dan is er niets aan de hand. Lukt dit niet dan zal je wel eens conflicten en problemen tegen kunnen komen, ondanks dat andere energieën je positief beroeren. Ook de natuur kan flink storen, doordat er een bijzondere situatie is. De natuur is veel eerder de lente ingegaan, maar doordat het de afgelopen periode geregeld te koud was, heeft de natuur zich weer wat teruggetrokken. Ook wij zullen hier invloed van ondervinden, waardoor we ons geregeld moe voelen en futloos kunnen zijn. Kreeften zijn liefdevol en emotioneel en zoeken altijd naarstig naar mensen die hen een gevoel van waardering geven. Van nature ben je namelijk erg onzeker en heb je het echt nodig om respect te krijgen en te ervaren. De komende week dien je hier goed op te letten en je niet teveel laten beïnvloeden door mensen die het minder goed bedoelen. Geloof in jezelf en kijk naar de dingen die je goed doet. Als jij tevreden bent met de dingen die je doet, dan is dit ook al voldoende, mits je natuurlijk wel op een verantwoorde manier leeft. Het is belangrijk je de komende week af te vragen of je stress ervaart. Ervaar je dat je snel humeurig of emotioneel wordt, dan is het belangrijk om hier wel iets mee te doen, omdat je anders last van je zenuwstelsel kunt krijgen. Hierdoor kunnen er zaken als hoofd- en rugpijn optreden, maar ook ernstiger klachten met de maag en de darmen.

Overzicht voor alle tekens
De Zon in Vissen brengt deze week sterke emoties, die we kunnen gebruiken om romantiek in ons leven te brengen. Zowel gebonden mensen als singles krijgen mogelijkheden door de zeer gunstige krachten die er op ons afkomen. Mars in Tweeling brengt passie en plezier en heeft een erg mooie invloed op mensen. Saturnus reist tot februari 2026 in Vissen en geeft daar samen met de Zon intense aantrekking naar de Aarde toe. Dit brengt weersomstandigheden van slag, waarbij we waarschuwen voor vernietigende krachten die de aarde teisteren. Rampen en natuurkrachten blijven dan ook zeker invloed op de aarde houden. Oorlogen en andere geweldsincidenten worden gewelddadiger, maar er is tegelijkertijd meer ruimte voor vredelievende activiteiten. Neptunus in Vissen heeft een verzachtende werking, waardoor we meer balans vinden door versterkte krachten, die intuïtie en empathie kunnen ondersteunen. Venus reist tot 11 april in de Stier en zorgt dat zintuigen versterkt worden en mensen bewuster kunnen leven. Mensen hebben deze gehele maand een versterkte kans op problemen. Je bent in staat meer bezig te zijn met aangaan van een warme band met geliefden. Ook is er sterke energie die gunstige werkt op sensualiteit, erotiek en romantiek. Venus blijft gezamenlijk met Jupiter bewegen en zorgt voor flink wat vuur. Mercurius geeft energie om problemen op te lossen, wat een reinigende werking kan hebben. Mercurius in de Ram maakt de geest actief en zorgt voor ideeën en plannen die vooruitgang brengen. Mars reist door de Kreeft en ook deze energie heeft een oplossend vermogen, waardoor we toch op een zeer goede wijze door de week komen. Pluto in Waterman geeft energie die transformerend werkt en sterke invloed blijft houden op mensen die de macht willen. De combinatie van Vissen- en Ramenergie, brengt de komende maanden wisselende emoties, waarbij spiritualiteit en mysterie versterking geven aan van emoties en mentale krachten. Mars zal tot 20 mei in de spirituele en sympathieke kreeft reizen. We moeten oppassen dat stress en zware emoties ons parten spelen.

Mercurius zal tot donderdag nostalgische energie losmaken, waardoor veel mensen over het verleden nadenken. Gevoelens zullen ons parten spelen en we zitten zowel mentaal als sociaal lekker in ons vel. We letten veel op elkaars gevoelens en dat zal meestal voor goede contacten zorgen. Deze week zullen carrière en privéleven door elkaar heenlopen, maar dat hoeft niet verkeerd uit te pakken. In principe is het deze week belangrijk minder met technologie bezig te zijn. Dagelijks zien we dat mensen meer geconcentreerd zijn op de telefoon dan op wat er om hen heen gebeurt. Verder worden kinderen vaak zoet gehouden door ze achter de televisie, spelcomputer of telefoon te zetten. Neem de moeite samen een spelletje te doen of trek er vaker op uit. De planetaire energie zal mensen er attent op gaan maken. Daardoor zullen we een hoger bewustzijn ervaren, waardoor we meer met elkaar en niet teveel met technologische middelen communiceren. Zondagochtend brengt Mercurius geweldige energie voor spirituele krachten. Mensen ervaren voorspellende dromen en kunnen zelfs krachtige hogere energieën waarnemen. Het is een prima periode voor meditatie, de natuur of om lekker te genieten van rust met geliefden. Maandag en dinsdag zal de Maan voor een wisselvallige energie zorgen en er wordt dan ook aangeraden niet teveel te plannen en veel te ontspannen. De kosmische kracht zorgt ervoor dat mensen ruimte voor vrijheid en avontuur nodig hebben. Ze willen liever wat actie in hun leven. Overigens zijn mensen, die voor hun carrière intensief met hun lichaam bezig zijn, gebaat bij de energie. Venus zal vanaf dinsdag ruimte voor romantiek bieden, maar ga niet teveel in fantasie leven. Mensen die nu al teveel in die fantasiewereld leven, kunnen hier veel last van hebben, maar ook mensen die normaal al nuchter zijn, kunnen de realiteit uit het oog verliezen. Fantasie en irrealiteit zijn niet verkeerd, maar wel als het je in carrière of andere plekken stoort. Vanaf woensdag is er veel plezier, omdat Venus en Uranus zich positief vermengen. De Maan plaatst deze tijd emoties en nuchterheid tegenover elkaar. Daardoor kunnen emoties van mensen flink geprikkeld worden. Voordeel zal wel zijn dat Mercurius frustraties kan verminderen, waardoor de maand uiteindelijk toch wel goed afgesloten kan worden.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)