Weekhoroscoop Kreeft

Weekhoroscoop Kreeft

Weekhoroscoop Kreeft

Geboortedatum 21 juni t/m 22 juli - week 26

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Liefdesrelaties en sociale contacten
Voor gebonden Kreeften komt er krachtige energie aan die zowel mentaal als fysiek een positief effect heeft. De energie geeft een charismatische uitstraling en moedigt aan om dingen te doen die je normaal niet zou durven. Deze gunstige periode voor je relatie duurt tot eind oktober, wat heel veel kansen en mogelijkheden biedt voor versterking van je band met je partner. Je bent deze tijd seksueel zeer actief en je partner zal zich sterk tot je aangetrokken voelen. Wees wel alert, je aantrekkingskracht kan ook anderen aantrekken. Blijf sterk en laat je vooral niet verleiden tot iets dat problemen kan veroorzaken. Zondag ben je creatief en romantisch, wat ideaal is voor het bedenken van leuke dingen met je partner. Maandag t/m woensdag zijn liefdevol, maar je moet wel aandacht besteden aan normen en waarden binnen je relatie om conflicten te vermijden. Donderdag ben je veel meer gefocust op zakelijke zaken. Vanaf vrijdagavond voel je sterke seksuele driften, wat de rest van het weekend spannend kan maken.
Voor singles is er vanaf het begin van de week een bijzondere energie die jou aantrekt naar liefde en avontuur. Je hoeft je niet te haasten, omdat deze energie tot eind oktober blijft. Je schenkt heel veel aandacht aan je uiterlijk, wat je aantrekkelijk maakt. Je hebt een magnetische aantrekkingskracht, wat zowel spannend als vervelend kan zijn, omdat je ongewenst aandacht kunt krijgen. Wees duidelijk in je communicatie zodat mensen weten waar ze aan toe zijn. Zondag is er een romantische energie, wat een uitstekende dag is om een nieuwe partner te ontmoeten. Maandag en dinsdag moet je opletten hoe jij je gedraagt, omdat je anders onbedoeld onprettige situaties kunt gaan veroorzaken. Woensdag en donderdag straal je minder energie uit, wat je kalmte kan geven. Vanaf vrijdag straal je met erotische kracht veel energie uit. Als je behoefte hebt aan avontuur, ga er dan op uit. Anders is het beter om met vertrouwde mensen af te spreken, wat veiliger is.

Carrière en financiën
In je carrière moet je deze week en de komende maanden opletten dat emoties en ratio niet met elkaar in conflict komen. Je hebt krachtige energie en een charismatische uitstraling, wat je effectief en vastberaden maakt. Dit is een uitstekende periode om nieuwe taken of projecten te starten. **Als je overweegt een eigen bedrijf te starten, promotie na te streven, of een nieuwe baan te zoeken**, zal deze energie je goed van pas komen. Mensen willen graag met je samenwerken vanwege je openheid en aantrekkelijkheid. Let op dat je gevoelige en sensuele uitstraling niet leidt tot enige ongepaste prikkelingen bij collega's of zakelijke contacten. Voorkom dit zoveel mogelijk, tenzij je gevoel aan zal geven dat het goed zit. Tot eind oktober is het ook een geschikte tijd om te investeren, beleggen, of andere financiële transacties te doen. Laat je echter goed adviseren om fouten te vermijden die je veel geld kunnen kosten. De beste dagen om te werken zijn dinsdag tot en met donderdag. Op de andere dagen moet je oppassen voor de speelse en zelfs erotische energieën die je flink kunnen afleiden.

Mentale en fysieke gesteldheid
Het energetisch energieveld van Saturnus zal op veel gebieden veel goeds brengen. In de liefde ben je charmant en straal je een spirituele energie uit. In je werk weet je de juiste dingen te doen om te slagen en fysiek kun je zoveel energie krijgen dat je erg actief bent. Je bent hierdoor over het algemeen erg fit en gezond en voelt je mentaal sterk. Van nature heb je een spiritueel karakter welke nog eens versterkt kan worden, door een lijntje met de hogere wereld. Je voelt een rust over je, waardoor je in staat bent, in tijden van spanning, de juiste stappen te nemen. Je doet er goed aan geregeld te ontspannen en de nachtelijke uurtjes te benutten om voldoende te slapen. Juist dan zal je de kracht ervaren en in dromen kan er veel aan je verteld worden. Ook Mars zal veel passie en kracht bieden, waardoor je enthousiast bent en je intellect een krachtige impuls krijgt. Ondanks deze kracht kun je wel eens wat gevoelig zijn. Lichamelijk kun je, ondanks dat je kracht ervaart, wat problemen met de maag krijgen. Je doet er dan ook goed aan vet zoveel mogelijk te mijden en vooral licht voedsel te nemen. Tracht kleine maaltijden te nemen, die je over de dag verspreidt. Je doet er goed aan om fruit niet tezamen met koolhydraten en eiwitten te eten, omdat je maag daar te gevoelig voor is. Het is belangrijk om voldoende vitamine B te gebruiken, omdat deze ervoor zorgt dat je makkelijker met stress en spanning om kunt gaan. Sporten als zwemmen, fietsen, zeilen of gewoon lekker wandelen zijn zeer geschikt om je fit te houden.

Overzicht van de week voor alle tekens
We staan aan de vooravond van een buitengewone tijd van reflectie, groei, en ontdekking, met een scala aan planeten die invloed uitoefenen op verschillende aspecten van ons leven. Laten we deze energieën omarmen en optimaal benutten om persoonlijke en materiële doelen te verwezenlijken.
Er is met de retrograde Ceres in Steenbok en Pluto tot april 2026 in Stier een periode van geduldig plannen en groeien. Dit biedt kans om te reflecteren en te ontwikkelen. Deze invloeden vragen om geduldig te zijn en zorgvuldig over toekomst na te denken. Stel lange termijndoelen op die resoneren met persoonlijke ambities. Wees gemotiveerd en vooral vastberaden, maar gun jezelf ook de tijd om stapsgewijs vooruitgang te boeken. Het is een tijd waarin de weg naar succes vaak ligt in geduld en doorzettingsvermogen. Met Saturnus tot februari 2026 in Vissen kunnen vertrouwen en gebruik van talenten en vaardigheden naar voren komen. Saturnus herinnert ons eraan dat vertrouwen in je eigen capaciteiten cruciaal is. Gebruik je talenten ten volle, terwijl je ook openstaat voor nieuwe ideeën en perspectieven van anderen. Deze lange invloed helpt je om evenwicht te vinden tussen persoonlijke groei en samenwerking. Zet in op je sterkste talenten en vaardigheden en werk samen om nog meer te bereiken. Het is een perfecte tijd om je zelfvertrouwen te laten bloeien en talenten te ontwikkelen. Jupiter tot 9 juni 2025 in Tweelingen geeft een scala aan mogelijkheden. Dat brengt dus een overvloed aan kansen en positieve energie. Dit is een fase waarin we onze horizon kunnen verbreden en onszelf kunnen onderdompelen in nieuwe ervaringen. Of het nu gaat om reizen, studeren, of aangaan van boeiende gesprekken, je zult merken dat het leven vol zit met spannende mogelijkheden.

Laat nieuwsgierigheid je leiden en geniet van de mentale stimulatie die deze periode biedt. Creativiteit en communicatieve vaardigheden bloeien op, waardoor dit een perfecte tijd is voor journalistiek, schrijven of andere vormen van expressie. Verken nieuwe ideeën en ontdek innovatieve manieren om je uit te drukken. Probeer nieuwe dingen en ontdek perspectieven vanuit een andere kijk, die mensen hebben. Reizen, studeren of nieuwe hobby's oppakken zijn uitstekende manieren om je te verrijken. Laat je inspireren door energie om je heen en zoek nieuwe manieren om je uit te drukken. Maak ook gebruik van je verbeterde communicatieve vaardigheden om diepgaande gesprekken te voeren en waardevolle connecties te leggen. Mars tot 20 juli in de Stier zorgt voor een aandacht op materiële waarden en financiële stabiliteit. Dit is een uitstekende tijd om financiën te herzien, te sparen en investeren. Je werkethiek en vastberadenheid zijn op hun hoogtepunt, waardoor je effectief aan lange termijndoelen kunt werken. Tegelijkertijd versterkt deze invloed je zintuiglijke en seksuele energie, wat kan leiden tot intense en bevredigende relaties. Geniet van passie die deze periode brengt en investeer in je romantische banden. Focus op sparen en investeringen om je financiële doelen te bereiken. Gebruik je vastberadenheid om projecten met succes af te ronden. Er is een sensuele energie, waardoor je in persoonlijke relaties kunt investeren. Omarm de reis naar groei en zelfontplooiing. Er is een rijkdom aan mogelijkheden voor persoonlijke groei, financiële stabiliteit, en nieuwe ontdekking. Laat je leiden door geduld, vertrouwen, nieuwsgierigheid en passie. Er is de komende weken unieke kans om op verschillende fronten te ontwikkelen en floreren. Sta open voor wat deze kosmische invloeden je te bieden hebben, en geniet van de reis naar een vervullend en verrijkt leven.

Leeuw (22 juli – 22 augustus)

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)