Weekhoroscoop Kreeft

Weekhoroscoop Kreeft

Weekhoroscoop Kreeft

Geboortedatum 21 juni t/m 22 juli - week 49

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent zondag erg liefdevol, maar ook erg onzeker. Daardoor heb je het idee dat het leven minder leuk is geworden. Je ervaart te veel routines en richt je dan wel eens heel erg veel op je werk. Dat maakt het er niet beter op, omdat je dan nog minder energie hebt om je partner aandacht te geven. Je doet er goed aan de eerste dagen van de week meer tijd aan je partner te besteden. Dat zal vergemakkelijkt worden, omdat je zondagavond een bepaald mysterieus gevoel ervaart en hieruit kunnen zelfs sterke seksuele prikkels komen. Het kan dus een spannende avond worden. Maandag t/m woensdag ervaar je zachte en liefdevolle energie, waardoor je veel behoefte hebt om tijd met je partner, heel goede vrienden en je familie door te brengen. Je hebt geen behoefte aan mensen waar je al te veel moeite voor moet doen, omdat je dan onzeker kunt worden. Het is een prima periode om een reisje voor de komende tijd te regelen. Vanaf donderdag is er een gelukkige energie, waardoor eigenlijk alles wel lekker zal lopen en je een relaxt en liefdevol weekend tegemoet gaat. Het zal over het algemeen dus een spannende week worden, waarbij er veel liefde is, maar pas op dat je soms ook heel erg veel met werk bezig bent.

Singles
Er is zondag t/m dinsdag krachtige energie, waardoor er een liefdevolle, maar tegelijk ook spannende periode is. Je hebt veel drang tot seks en zal er alles aandoen dit ook te bewerkstelligen. Let op dat je dit kunt overdrijven. Het kan zijn dat afspraken maakt met mensen waar je geen relatie mee hebt, maar wel eens mee vrijt. Pas op dat je erg aantrekkelijk kunt zijn en dan makkelijk mensen aantrekt, dus ook partners van een vriend(in). Ook bestaat de kans dat je aangetrokken wordt tot iemand waar je tot nu toe platonisch mee omging. Ook kan je stiekem een gevoel hebben voor een vriend(in). Maar vraag je zelf dan af of het verstandig is om dit aan te geven. Vanaf woensdag zal de energie een stuk rustiger worden en zal je meer tijd besteden aan werk, gewone vrienden en familie. Je kunt je soms vervelen en daardoor voel je je minder prettig. Toch zijn er de hele week planetaire energieën die liefde brengen, maar het lijkt alsof ze jou niet raken. Beter denk je even aan andere dingen, zoals gezondheid, werk en plannen voor de toekomst. Kreeften hebben rust en stabiliteit nodig en ervaar je die eenmaal dan ben je er klaar voor en kan je vanaf donderdag mensen aantrekken, waar misschien wel de juiste bij zit.

Carrière en financiën
Waar je privé nog wel eens een sleur ervaart, zal je in je werk keihard werken om er iets van te maken. Je ervaart een krachtige druk, omdat je voor jezelf bepaalt dat je voor de 24ste allerlei dingen af wilt hebben. Je voorgevoel ondersteunt je hierbij en dat is terecht, omdat de energie er inderdaad tot die tijd het beste voorstaat om van alles af te ronden. Ook doe je er goed aan om nu alvast plannen voor de toekomst te maken. Alles wat je deze week ontwikkelt, kan later deze maand veel profijt geven. Je moet deze week opletten dat je fysiek niet altijd in orde bent. Zorg deze week voor voldoende gezonde voeding en gebruik extra vitamines. Ook is het verstandig om je goed aan te kleden als je buiten bent. Daarnaast is het belangrijk voldoende te ontspannen, omdat je dan extra energie krijgt en je dan meer aankunt. Zondag hangt er op financieel gebied positieve energie, waardoor je meer geluk kunt hebben. De kans op een meevaller of ander financieel voordeel is dan veel groter. Deze energie zal tot en met woensdag aanwezig zijn. Let op dat het geluk woensdagavond een stuk minder is, waardoor je geen financiële risico’s moet nemen. Donderdag en vrijdag ben je ambitieus en kun je hard werken om taken af te ronden. Heb je die kans, neem dan zaterdag wat gas terug om je even op te laden.

Mentale en fysieke gesteldheid
Er is een maanstand, die van zondag tot dinsdagochtend minder goede energie biedt, waarbij verdriet en onvrede aanwezig kunnen zijn. Dit kan fysieke spanning geven en kan zich omzetten in spier- en gewrichtspijnen. Tracht in dit geval te zorgen dat je stress vermindert. Ga je sporten, wandelen of fietsen, doe dit dan beheerst. Dinsdagochtend zal de Maan vriendelijker energie geven, waardoor we mentaal een stuk sterker zijn en stress verdwijnt als sneeuw voor de zon. Er is een spirituele energie, waardoor dromen een voorspellende waarde hebben. Minpunt is dat je deze periode de neiging hebt je op genotsproducten te richten. Doe je dit te veel, dan kan de maag opspelen en kun je geregeld last van opkomend maagzuur hebben. Ook de darmen kunnen minder goed werken, waardoor je nog wel eens diarree kunt krijgen. In dit geval doe je er verstandig aan meer vezels te eten en meer water te drinken. Let vooral sinterklaasavond op dat je last kunt hebben van intense planetaire krachten, waardoor je de neiging krijgt ongezonde dingen te eten. Ook is er een aanwijzing dat mensen conflicten kunnen gaan krijgen en dan vooral in de huiselijke sferen. Pas dus op met wie je deze avond doorbrengt en let ook op als je laat in de avond nog op pad moet. Er is vrijdag en zaterdag een grotere kans op infecties. Er wordt aangeraden om op te letten dat je niet op onhygiënische plekken komt of met mensen in aanraking komt, die ziektes met zich meedragen. Tracht deze dagen vooral stress en zware sport en werkzaamheden te voorkomen, omdat de kans op blessures sterker aanwezig is.

Voor de Kreeft geldt dat deze wisselvallige emoties heeft. De ene keer kan je sympathiek en gevoelig zijn en een andere keer juist weer hard en aanvallend. De spanning die hieruit voortkomt, zorgt ervoor dat je dan niet lekker in je vel zit. Vooral je borst- en buikstreek kunnen kwetsbaar zijn en daaruit kunnen klachten ontstaan in de borst- en buikstreek, de galblaas en de nieren. Door zenuwen kun je maagzuur krijgen, waardoor je je geregeld misselijk voelt. Als gevolg hiervan kun je mensen mijden, omdat je je dan niet lekker voelt. Tracht emoties onder controle te houden door er over te praten. Je zult merken dat dit voor opluchting zorgt, waardoor je lekkerder in je vel zit. Omdat je dan ook beter slaapt, krijgt je astrale lichaam meer kans om zich op te laden. Let op dat je qua voeding niet te weinig eet en neem dus voldoende van gezonde stoffen die je nodig hebt. Zorg voor voldoende calcium, omdat deze niet alleen de botten sterk houdt, maar ook zorgt voor een gezonde stofwisseling.

Overzicht van de week voor alle tekens
Mercurius gaat deze periode van serieuze Steenbok richting levendige en avontuurlijke Boogschutter. Daar moeten we nu al rekening mee houden, omdat dit dus vanaf volgende week dinsdag de 12de in retrograde stijl zal zijn. De planeet heeft invloed op communicatie en reizen, maar ook op beslissingen die we nemen. In retrograde stand kan dit leiden tot misverstanden en vertragingen. Er wordt dan ook aangeraden nu al te bekijken of we de komende tijd iets belangrijks moeten beslissen. Zijn invloed omhelst morele facetten, waardoor mensen in staat zijn conflicten te vermijden. Deze week zijn onze gedachten vrij, maar zijn er toch ook wel veel mensen, die met twijfels rondlopen. De gedisciplineerde Saturnus reist tot februari 2026 door de mystieke Vissen. Structuur en verantwoordelijkheid blijven als leidend voor ons bewustzijn, waardoor we op zoek zijn naar dat wat ons leven ordelijk maakt. Houd in de gaten dat de retrograde Uranus in Stier tot 27 januari stress en frustratie geeft, zowel mondiaal als op persoonlijk vlak. Nu Mercurius nog voorwaarts beweegt en dan ook nog in de nuchtere en stabiele Steenbok, kan je die het beste nu doen. Verder wordt aangeraden om voorzichtig te zijn bij het plannen van lange reizen, omdat er bij verkeerde keuzes problemen kunnen ontstaan. Qua weersbeeld zien we deze periode wat bijzonders, omdat Mercurius over de wind heerst en Steenbok over de kou. Dat kan er op duiden dat het weer een instabiele fase ingaat. Emotioneel is het belangrijk je te concentreren op de kern van je leven, en niet te veel energie te verspillen aan externe zaken. Overigens zal Mercurius tot begin februari tussen de Steenbok en de Boogschutter blijven reizen. Op financieel gebied duidt dit erop dat het een goede tijd is financiën op orde te brengen en relaties te verdiepen. De assertieve Mars zal tot 4 januari in deze optimistische Boogschutter staan. Het is een geschikte tijd voor avontuurlijke reizen en intellectuele vraagstukken. Mars in dit teken brengt passie en strijd met zich mee.

Het is een uitstekende tijd voor zaken en projecten buiten ons eigen land of met buitenlanders. De passie voor het vinden van de waarheid, strijden voor gerechtigheid, en nastreven van onderwijs zijn prominent. Wees voorzichtig met overmatig optimisme en accepteren van te veel verplichtingen, omdat opstandigheid kan ontstaan. Venus, de planeet van liefde en schoonheid, verhuist maandag naar de Schorpioen en zal daar tot de 29ste verblijven. Dit kan leiden tot intense emoties en passie, maar het is ook een tijd om je financiële situatie te verbeteren. Deze week is geschikt voor mensen, die een complexe en mysterieuze inborst hebben. Veel mensen hebben wel eens de neiging verleiding van het verbodene op te zoeken. Weerstand hiervan wordt verkleind en we zijn bevattelijk voor het zoeken naar taboes. Gevoelens kunnen deze tijd dan ook intens zijn. Woensdag zal Neptunus, de planeet van dromen en visioenen, zijn retrograde beweging beëindigen. Over het algemeen zal dit erop duiden dat we een helder inzicht krijgen. Wees wel voorzichtig met autorijden in de dagen rond die verandering, omdat we neiging kunnen hebben in gedachten te zijn en concentratie te verliezen. Het is een goede overgang om deze energie te gebruiken om innerlijke rust te vinden en ons alvast voor te bereiden op de feestdagen en het nieuwe jaar. Derhalve wordt geadviseerd verstandig en geduldig doelen na te streven, om zo financiële moeilijkheden en andere uitdagingen te vermijden. Tenslotte willen we nog wijzen op de Zon, die tot 22 december in de Boogschutter staat en nog steeds opstandige energie geeft. Mensen hebben moeite naar autoriteiten te luisteren. Dit kan zich uiten in ongehoorzaamheid en een toename van protesten en conflicten. Wees voorzichtig in het verkeer, want anders kunnen ongelukken ontstaan die aanzienlijke problemen geven. Negativiteit kan soms overheersen, vooral donderdag en vrijdag. De meeste mensen kunnen wel de discipline opbrengen om op sociaal gebied verstandig met conflicten en andere problemen om te gaan.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)