Weekhoroscoop Kreeft

Weekhoroscoop Kreeft

Weekhoroscoop Kreeft

Geboortedatum 21 juni t/m 22 juli - week 49

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
Mars zal een krachtige invloed bieden, waardoor je een sterke energie ervaart. Doordat je het gebruik hiervan wel eens kunt overdrijven, wil je soms teveel doen en dit word niet altijd in dank afgenomen. Je bent namelijk veel met je werk bezig en biedt niet altijd evenveel aandacht aan mensen in je directe omgeving. Dit geldt niet voor heel goede vrienden en een liefdespartner, alleen kun je bij hen nog wel eens erg jaloers en bezitterig zijn. Hierdoor kun jij ze dingen verwijten, die je eigenlijk zelf fout doet. Je doet er goed aan nuchter te blijven en vooral eerlijk om te gaan met je eigen gevoelens, maar zeker ook die van andere mensen. Het midden van de week kan de Volle Maan veel energie bieden. Je denkt hierdoor veel terug aan zaken, die jou in het verleden positieve en negatieve zaken hebben gebracht. Je zult toch moeten bedenken dat je het verleden beter het verleden kunt laten. De Maan kan je spirituele energie bieden, waardoor je dit ook wel doorhebt, en het aandurft het een en ander achter je te laten. Hierdoor kun je een verrassende emotionele verandering meemaken. Overigens zijn de energieën van de Zon en Jupiter wel zeer gunstig om aan romantiek een positieve bijdrage te leveren.

Carrière en financiën
Je bent, als gevolg van de passionele Mars in de Tweeling, veel met werk bezig. Je bent wilskrachtig en met verschillende dingen bezig, waardoor je jezelf wel eens voorbijloopt. Tracht dit te controleren en zorg voor een duidelijke lijn in de dingen die je doet. Wanneer je merkt dat je chaotisch bezig bent, is een duidelijke planning belangrijk. Misschien nog belangrijker is echter dat je het aandurft hulp te vragen. Je bent soms eigenwijs en kunt dan te koppig zijn om dit te doen, maar zet jezelf er toe om mensen te vertrouwen. Het zal je goed doen, omdat je dan meer tijd voor je privéleven hebt. Je kunt dan ook meer tijd besteden aan mensen die dit van je vragen. Mocht je het gevoel hebben dat je teveel werkt, dan doe je er goed aan er rust in aan te brengen. Het gevaar bestaat namelijk dat zelfvertrouwen anders kan verminderen. Energie van de Maan kan overigens dwingen om bepaalde zaken sterk te veranderen, maar dat deze uiteindelijk voor heel goede ontwikkelingen kunnen zorgen.

Emotioneel en fysiek welzijn in de week van de Volle Maan
Met Venus in de Boogschutter, die de 4de en 5de een vierkant vormt met Neptunus in de Vissen, kan het een week zijn om medeleven te voelen, maar ook grenzen te bewaken, omdat er mensen zijn, die misbruik van goedheid maken. Dit kan stress brengen, die mentale en fysieke problemen kan geven. De Maan staat in de Stier en hierdoor is er meer kracht om stabiel in het leven te staan. De energie van Venus en Neptunus brengt wel illusies met zich mee, die kan zorgen dat we teveel in een droomwereld leven. Zorg dat je blijft communiceren en in de romantiek realiteit voor ogen blijft houden. Maandag is er een bijzondere verbinding tussen de Maan en Uranus in de Stier. Er wordt aangeraden je hart te openen en nieuwe mogelijkheden te zoeken. Het is een prima periode om je emoties te ordenen en de verandering, die ingezet is, te aanvaarden. Het zal je blij stemmen en geluk brengen om warmte en liefde in je hart te laten. Het vierkant, dat Mercurius in Boogschutter en Jupiter in Vissen de 6de en 7de brengen, geeft optimistische energie, die zorgt dat veel mensen in staat zijn controle over emoties te houden en realistisch te blijven. Woensdag op donderdag zal de Volle Maan om 05:09 in de Tweeling staan. Deze energie maakt mensen nieuwsgierig en zal intellectuele energie losmaken, waardoor er verlangens zijn om te handelen. Hierbij is er een sterke verbinding met de strijder Mars, die retrograde beweegt en in uitlijning met de Maan staat. Mars is vol actie en ambitie en in combinatie met de Maan impulsief. We moeten fysiek oppassen, omdat er gevaar aankleeft. Wees voorzichtig in het verkeer en vooral als je moe bent. Ook moet je opletten bij gebruik van gereedschappen en scherpe voorwerpen. De Maan in Tweeling zal een kracht brengen om energie van de Zon te versterken, waardoor we een diepere filosofische lading ervaren. Kunnen we impulsiviteit van Mars en ideeën en nieuwsgierigheid van de Tweeling in balans brengen, dan geeft dit emotionele ontspanning. Er wordt aangeraden om de 7de t/m de 9de tijd aan familie en vrienden te besteden en de romantiek in het leven toe te laten. Je kunt dan namelijk minder impulsief zijn, omdat je de rust vindt die mensen jou geven. Let op dat er tijdens deze stand van de Maan een oppositie is van de Zon in Boogschutter en Mars in Tweelingen. Er kan frustrerende energie zijn, die sommige mensen kunnen uiten door ongezond gedrag te vertonen. Het zal belangrijk zijn alcohol, drugs en andere ongezonde producten te mijden, omdat dit er niet voor zal zorgen dat jij je gelukkiger gaat voelen. Energie van Venus kan rust brengen, waardoor je uiteindelijk de week rustig en gelukkig af kunt sluiten. Het weekend zal de Maan in Kreeft aantrekkelijke energie brengen, waardoor we veel geluk ervaren, mede door een sextiel met Uranus in de Stier. Er wordt nu aangeraden te genieten van muziek, kunst en creatieve activiteiten, die emotionele ontspanning geven.

Door passionele energie van Mars heeft de Kreeft deze week wel eens moeite grenzen duidelijk af te bakenen. Je ervaart krachtige energie en in principe kan die jou mentaal en fysiek versterken. Echter niet als je overdrijft en teveel werkt. Je kunt dan spanningen ervaren, die tot stress leiden. Dit kan er dan voor zorgen dat je minder efficiënt en adequaat wordt en dat is zonde van de energie. Tracht zuiver voor jezelf en anderen te blijven. Je emoties versterken hierdoor, waardoor je zelfvertrouwen groeit. Overwerk je jezelf, dan is er kans op emotionele problemen. Vooral als mensen dingen doen, die je niet begrijpt, kan je emotioneel in de problemen komen. Er kan dan een aparte wisselvalligheid in je opkomen. Je hebt namelijk de neiging bij conflicten jezelf de schuld te geven, maar lijkt het alsof je het anderen kwalijk neemt. Je doet er goed aan hier balans in te vinden en zuiver te blijven. Als jij vindt dat jij het niet goed gedaan hebt, geef dat dan gewoon toe. Als andere mensen iets niet goed doen, tracht dit dan op een vriendelijke manier aan te geven. Dit zal een hoop problemen en conflicten schelen en rust bieden. Als gevolg van de Volle Maan kun je soms gevoelig voor teleurstellingen zijn en daaruit zijn maag- en darmklachten mogelijk. Je doet er goed aan om spanningen te vermijden en eventueel langs de dokter te gaan. Negeer je de klachten, dan kunnen er grotere problemen komen, die leiden tot nierstenen en leverkwalen. Je zou er ook voor kunnen kiezen om emoties en gedachten met iemand, waar je vertrouwen in hebt, te bespreken. Je zult fysiek en mentaal veel opluchting ervaren.

Overzicht voor alle tekens
Mars staat over het algemeen garant voor ambitie en succes, waardoor we een sterk gevoel ervaren om nieuwe kennis en vaardigheden aan te leren. Het is een week om te zoeken naar nieuwe mogelijkheden om ons te verrijken of te ontwikkelen. Mars zorgt voor communicatie en delen van zakelijke emoties en meningen. Het kan op zakelijk gebied een periode worden, waarin er veel kansen ontstaan, omdat we er actiever naar op zoek zijn. We moeten opletten dat we het weekend van de 3de niet teveel richten op het kopen van dure cadeaus. Het zal veel belangrijker zijn om elkaar liefde, vriendschap en warmte te geven. Verder is het een prima week om de medemens te ondersteunen. Kijk eens om je heen of je, in plaats van het kopen van dure cadeaus, wat kunt geven aan mensen, die het werkelijk nodig hebben. Venus en Mercurius staan in de avontuurlijke en intelligente Boogschutter, maar beide planeten reizen naar de nuchtere en zakelijke Steenbok. Mercurius zal dinsdag naar dit teken reizen en tot 12 februari er blijven. Dit brengt fijne en sympathieke gevoelens. Er zal onder mensen meer respect komen en we zullen ons soms onzeker voelen als we denken dat iemand ons niet waardeert. Mensen kunnen soms wat stiller zijn en vooral als ze onzeker worden. Toch is er ook energie om relaties gezond te houden en humor te behouden. Bijzonder is dat de energie van de Boogschutter wel zeer actief blijft en intense en spannende energieën blijft geven. De liefde zal opbloeien; voor elkaar, onszelf en voor romantiek. Wat betreft erotiek zullen mensen aan het eind van de week voelen dat ze er veel behoefte aan hebben.

Singles kunnen naarstig op zoek gaan en gebonden mensen zullen van alles bedenken om hun relatie leuk te houden. Venus zal zaterdag naar de Steenbok reizen. Tot die tijd zullen persoonlijke vrijheid en aantrekking tot onderwijs en carrière belangrijk zijn. Venus zal tot begin januari in dit teken staan. Er zijn toch veel mensen, die hierdoor hun emoties niet kunnen tonen in contact met collega’s, vrienden en familie. Je kunt wat afstandelijk zijn en je terugtrekken. Er zijn nu aanwijzingen dat veel mensen de keuze op een nieuwe partner zullen baseren op status. Liefde en maatschappelijke status zijn dan ook meer met elkaar verbonden. De Zon zal tot de 21ste in de Boogschutter verblijven en deze energie geeft rust, waardoor de maatschappij wat meer gebaseerd is op mensen, die normen en waarden uit gaan dragen. We hebben gezien hoe het gedrag van sommige mensen kan zijn, maar we zien deze periode dat meer mensen gaan inzien dat er wat moet veranderen. Er kan meer vraag naar discipline zijn, maar er kan een sterke roep naar verandering van autoriteiten. Er zijn sterke gevoelens om beslissingen te nemen, die de maatschappij veranderen. Bijzonder hierbij is dat Neptunus, die tot in 2025 in de Vissen verblijft, een grote mentale kracht aan mensen geeft. Deze zal kalmte en geduld brengen. Mars, die tot 12 januari in de Tweeling verblijft, brengt passie en impulsieve emoties naar voren. Er kunnen mensen zijn, die andere normen en waarden nastreven. Dit kan dan zeker voor onrust zorgen, omdat een kleine groep het voor een grotere groep kan verpesten. Laten we dan ook verstandig blijven en zorgen dat we in de gaten houden dat de meeste mensen het goed bedoelen, welke cultuur het dan ook is.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)