Weekhoroscoop Kreeft

Weekhoroscoop Kreeft

Weekhoroscoop Kreeft

Geboortedatum 21 juni t/m 22 juli - week 4

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
Deze week ben je in de liefde minder serieus en heb je zin om je gevoel achterna te gaan. Zolang je dit niet overdrijft, zal dit tot goede gevoelens en activiteiten leiden. Er is veel romantiek en vriendschap in je leven en je voelt je dan erg gelukkig. Overdrijf je het wel dan kun je soms gestrest raken, waardoor je geprikkeld overkomt. Afhankelijk hoe je partner er mee omgaat, kan dit gevolgen hebben, die niet altijd even goed uitpakken. Controleer jezelf en zorg voor een ontspannen sfeer. Je hebt dan zelfs kans om dingen te doen, die je gezondheid in gevaar brengen. Er is een gunstige energie van de Zon die door de Waterman reist en Mercurius die hier ook in beweegt. Hierdoor kun je jezelf goed geven en ben je in staat emoties op een goede manier naar buiten te brengen, zelfs als je innerlijk minder lekker in je vel zit. Aan het eind van de maand kan de stabiele Saturnus een gunstige relatie aangaan met de Maan en Zon. Je bent hierdoor in staat je gevoel aan te kunnen en nuchter met zaken om te gaan. Je bent niet snel van je stuk te brengen. Let op dat Pluto kan tarten, waardoor je niet altijd eerlijk blijft.

Carrière en financiën
Er kunnen nog wat zaken zijn, waardoor je problemen ervaart. Deze lijken te komen van iets wat een tijdje geleden gespeeld heeft en die nu terug komen onder invloed van de retrograde beweging van de planeet Mercurius. Het is belangrijk dat je hier alert op bent en eventueel stappen onderneemt om dit op te lossen. Opgekropte trauma’s kunnen er namelijk voor zorgen, dat je op emotioneel gebied nog wel eens kunt ontploffen. Je hebt dan zelfs op zakelijk gebied niet altijd de controle om je hoofd koel te houden. Mocht je dit herkennen, dan doe je er goed aan iemand in vertrouwen te nemen en er over te praten. Zorg ervoor dat dit een persoon is die objectief is. Door de gunstige energie van Mercurius, de Zon en de Maan zal je vooral in het laatste deel van de week je emoties goed kwijt kunnen. Je bent dan in staat om emoties die je ervaart meer onder controle te hebben. Er wordt dan ook aangeraden om belangrijke zaken aan het eind van de week te doen. Let op dat Pluto een stoorzender kan worden en je nog wel eens kan prikkelen om je geduld te verliezen, zelfs aan het eind van de week. Het blijft dus oppassen geblazen. Toch zal je de week uiteindelijk wel goed doorkomen.

Mentale en fysieke gesteldheid (stress en depressie kunnen ons wel eens flink raken)
Zondag staat de Maan in de Tweeling en geeft sociale energie. Deze is dus niet gunstig, omdat we er niet veel mee kunnen. Het is verstandiger op sociaal gebied gas terug te nemen. De energie maakt de mens onverantwoordelijk en de burgerlijke ongehoorzaamheid zal toenemen. Er zal meer dan ooit een gevaarlijke energie zijn, waardoor mensen sneller last van hun longen kunnen hebben en ontstekingen en besmettingen aan de orde van de dag zijn. Maandagavond reist de Maan naar de Kreeft en geeft erg veel emoties, waardoor niet iedereen lekker in zijn vel zit. Mensen kunnen hun energie moeilijk kwijt en dit geeft een fysieke spanning, waardoor de maag, lever, nieren en spijsvertering voor problemen kunnen zorgen. Opkomend maagzuur en allergische reacties verzwakken de weerstand en de kans op ernstige ziektes is veel groter. Woensdagnacht reist de Maan naar de Leeuw en donderdagavond zal de Volle Maan te bewonderen zijn. Moeheid en negatieve emoties kunnen onze mentaliteit beïnvloeden. Omdat mensen er graag op uittrekken, zal frustratie overheersen, omdat dit nu moeilijker kan Emoties brengen stress en depressie met zich mee. Mensen met een zwak hart moeten nu extra voorzichtig zijn. Andere problemen met het bloedsysteem zijn ook mogelijk. De dagen rond de Volle Maan brengen uitdagingen met zich mee. We zullen ons aan moeten passen en dat is lastig. Omdat deze periode ook de Waterman prominent aanwezig is, moeten we trachten even niet zo negatief bezig te zijn met het drama dat de wereld bezighoudt. Mars maakt ons echter ongeduldig en Uranus brengt weerstand met zich mee. Gelukkig brengen Venus en Pluto beschermende energie, waardoor we balans vinden om de controle niet te verliezen. Zaterdag reist de Maan naar de Maagd reizen en brengt flink wat spanning, waardoor mensen zich zeer onrustig voelen. We kunnen ons dan beter op sociaal gebied ontspannen en wegblijven bij sociale activiteiten. Wanneer we bij mensen zijn, die we 100% kunnen vertrouwen zal het weekend relaxt verlopen en kunnen we stress en spanning juist buiten de deur houden.

Ondanks je wisselvallig karakter ben je vastberaden en doelgericht. Je bent over het algemeen lief en zorgzaam en geeft in een relatie veel liefde. Doordat je echter hetzelfde van anderen verwacht, kan je bezitterig en eisend zijn. Hierbij vergeet je dat de ander ook een mening heeft. Je gaat dan voorbij aan gevoelens van de ander. Let vooral op in contact met vrienden. Laat mensen in hun waarde en ga op een empathische wijze met hun mening en gevoel om. Zorg deze week dat je bepaalde schadelijke gewoontes en verslaafdheden afleert, omdat je er op de lange termijn last van krijgt. Er is een positieve energie, waardoor je standvastig bent. Daardoor kan jij je emoties beter onder controle houden.

Overzicht voor alle tekens (week waarin onze gemoedstoestand onder druk komt te staan)
Jupiter, Saturnus en de Zon staan in de Waterman. Dit zorgt voor een sympathieke energie, waardoor de meeste mensen zich aanpassen aan de lockdown en problemen die hiermee gepaard gaan. Toch zijn en stemmingswisselingen mogelijk, waardoor mensen niet stabiel zijn in contact met geliefden. Beter gaan we deze week onze eigen weg en zorgen we dat we geen problemen krijgen. Blijf bij vertrouwde mensen, omdat de kans op conflicten daar nihil is. Zondag de 24ste zal de Zon een verbinding vormen met Saturnus en komt Mercurius in contact komen met de energie van de Zon. Deze tijd is Mercurius goed met het blote oog te zien. Ook zal de Maan in de Tweeling actief zijn. Zondag is een sociale dag, waarin mensen er op uit willen trekken en het fijn vinden contacten op te zoeken. Ook is het een tijd om makkelijk nieuwe vrienden te maken. Helaas kunnen maatregelen roet in het eten gooien en dan kunnen mensen geïrriteerd raken, waardoor deze energie juist negatief uit kan werken. Het is echter geen dag voor serieuze zaken. Zijn er bepaalde dingen die besproken moeten worden, dan kunnen we deze beter later deze week doen. Maandag zal een betere dag zijn om problemen op te lossen. Er is een krachtige energie, die mensen empathisch maakt en meer dan zondag is er diepgang. Mensen zijn wat serieuzer dan zondag. Het is verder een dag om niet teveel op de voorgrond te treden. We kunnen dan ook beter bescheiden optreden en ons niet teveel met anderen bemoeien, zodat we meer thuis blijven.
Dinsdag en woensdag zijn bijzondere dagen als de Zon in Waterman een vierkant vormt met Uranus in de Stier. Ook zal de Maan naar de Kreeft reizen. De Kreeft maakt jou gevoeliger, waardoor je het best thuis bij vertrouwde mensen kunt blijven. Het is geen periode in omgevingen te komen met mensen, die aanvallend of onbetrouwbaar zijn. Het vierkant van de Zon en Uranus zorgt voor wisselvalligheid in ons handelen. Je zult in ieder geval je routine even kwijtraken. Merk je dat jij negatief gedrag laat zien, tracht je dan zoveel mogelijk in te houden en neem afstand. Mensen die van zichzelf wisselvallig zijn, kunnen de meeste last hebben. Dit vierkant heeft de neiging mensen eigenwijs te maken, mede omdat de eigenzinnige Waterman invloed heeft. Veel mensen zullen aangemoedigd worden om dingen op hun eigen wijze te doen, waardoor er mensen zijn, die tegenover elkaar komen te staan. Egoïstisch ingestelde mensen kunnen dit nu nog meer doen. Mensen die bescheiden zijn, kunnen zich juist terug trekken. We zullen alert moeten zijn dat dominante mensen de overhand hebben en er opstanden en grote conflicten op straat mogelijk zijn. Ook zijn relatieproblemen mogelijk als je een partner hebt, die anders dan jij denkt. Dit kan ook gelden voor familieproblemen. Breng de dagen dus door met mensen waar je mee op één lijn zit. Dit zal meer rust in je leven brengen.
Donderdagavond zal de Volle Maan, met als hoogtepunt 20:18, te bewonderen zijn. We moeten alert zijn dat alles langzamer verloopt. Veel mensen kunnen zich vooral donderdag en vrijdag moe voelen en niet weten waarom. Hoeveel je ook slaapt en ontspant, je lichaam voelt moe aan. Ook kunnen we humeuriger zijn, omdat Venus in de ochtend al een conjunctie met Pluto vormt. Het zullen een paar lastige dagen worden. Deze energie versterkt datgene wat jij normaal gesproken al naar anderen laat zien. Goed en slecht staan tegenover elkaar. Mensen kunnen elkaar liefhebben, maar ook haten. We kunnen elkaar aantrekken, maar ook afstoten. Dit geldt voor veel positieve en negatieve zaken die tegenover elkaar staan. Dit is afhankelijk van hoe jij in je vel zit. Voel jij je goed en heb je een positief zelfbeeld, dan zal je minder jaloerse, bezitterige om manipulatieve handelingen verrichten. Mensen met een slecht zelfbeeld, zullen in staat zijn tot negatief gedrag. Ook zal de kans op zelfdestructie en destructie van bestaande relaties groter zijn. Donderdag en vrijdag zijn er aanwijzingen voor verraad, misbruik en geweld. Wees voorzichtig in de omgang met mensen en mijd negatieve gedragingen en bepaalde plekken. De Zon en retrograde bewegende Mercurius, in de Waterman, zullen de 29ste en 30ste beschermende energie geven. Er is een verhoogd bewustzijn, waardoor mensen meer stabiliteit in sociaal contact ervaren. We zijn meer in staat luchtig met problemen om te gaan. Ook is deze energie geschikt voor zelfexpressie, creativiteit en uitwerken van ideeën. Het is een prima periode voor nieuwe zakelijkheden, maar ook om contact met mensen positiever te maken. Mensen snakken wel even naar wat rust en zullen zich gemiddeld genomen erg goed gedragen met veel liefde en warmte naar elkaar.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)