Weekhoroscoop Schorpioen

Weekhoroscoop Schorpioen

Weekhoroscoop Schorpioen

Geboortedatum 23 oktober t/m 21 november - week 22

Vragen over de Liefde, Werk of Financiƫn? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent sensueel en spiritueel en daardoor sympathiek en warm naar anderen. Ook je partner kan veel fijne energie van je krijgen. Het is wel een week, waarin je veel met het leven, maar vooral de dood bezig bent. Dat maakt jou wel ondoorgrondelijk en dat kan voor een partner of anderen erg moeilijk zijn. Je partner zal waarschijnlijk aanhankelijk zijn en zorgt dat je er geregeld op uit wilt trekken om leuke dingen te doen en de relatie een flinke positieve boost te geven. Het is een week, waarin diepte van emoties voor een nieuwe periode in je leven kan zorgen. Het is een prima week voor een nieuw kindje, huwelijksaanzoek, samenwonen of iets anders om de relatie te versterken. Zondag t/m dinsdag is een tijd waarin je graag jezelf en je partner verwent. Je bent romantisch en creatief in het bedenken van leuke activiteiten. Woensdag en donderdag zijn relaxte dagen, maar er is een storende planetaire energie, waardoor je op moet letten dat er mensen zijn, die jou relatie verstoren. Donderdagavond t/m zaterdag is verder een zeer romantische periode, waarin je veel liefde en geluk kunt delen.

Singles
Het is een bijzondere week met spirituele energieƫn, waardoor je op een emotionele wijze in het leven kunt staan. Dit is voor jou alleen maar goed, omdat je hiermee mensen aantrekt die ook werkelijk bij je passen. Je hebt veel meer kans op een nieuwe partner, maar daar moet je wel wat voor doen. Er zijn aanwijzingen dat je vooral op een informele plek mensen kunt ontmoeten op je werk, studie of op een culturele plek. Met name je sterke intellect zal opvallen en mensen aantrekken. Zondag t/m dinsdag ben je gericht op het maken van plezier en verwennen van jezelf. Je vindt het fijn om nieuwe kleren aan te schaffen en jezelf een fysieke opknapbeurt te geven. Je ziet het leven positief tegemoet, maar moet opletten dat zakelijkheden roet in het eten gooien, als die teveel tijd in beslag nemen. Voor het aantrekken van een nieuwe relatie zijn woensdag en donderdag minder geschikt. Beter geef je dan wat tijd aan vrienden of familie. Vanaf vrijdag zal de romantiek zeer sterk worden en komen er kansen op een nieuwe persoon in je leven.

Mentale en fysieke gesteldheid
De Schorpioen kan deze week veel emoties hebben. Soms voel je je dromerig en emotioneel en heb je positieve gevoelens naar de wereld toe. Op zakelijk gebied voel je je soms wat teleurgesteld en kun je negatieve gevoelens ervaren. Je ziet de wereld dan soms negatief. Deze intense emoties zijn op zich bekend bij de Schorpioen, maar je moet deze er dan wel voldoende uit kunnen gooien. Er wordt nu aangeraden voldoende te bewegen en zeker een paar keer per week intens te sporten. Dit heb je nodig om voldoende energie kwijt te kunnen. Je nieren zijn wat kwetsbaar, wat je zou kunnen opvangen door voldoende water te drinken. Er zijn ook aanwijzingen dat je aandacht aan je lever dient te geven. Eet niet teveel vet, maar eet vooral groente- en graanproducten. Een reiniging van zowel je nieren als je lever zou zeker geen kwaad kunnen. Laat je hierbij wel voorlichten door een professional.

CarriĆØre en financiĆ«n
Er zijn intense energieĆ«n te bespeuren, waardoor er veel emoties loskomen, die ook je zakelijke leven beroeren. Je kunt je eenzaam voelen en weet niet zo goed hoe dit komt. Ook vind je het erg moeilijk je op financieel gebied staande te houden. Niet omdat je nu opeens minder verdient, maar meer omdat je denkt dat je ondergewaardeerd wordt. Merk je dit aan jezelf spreek hier dan eens met leidinggevenden over. Ben je eigenbaas, dan dien je te bekijken of je wel voldoende rekent voor het werk wat je doet. Ook doe je er goed aan te bekijken of je gelukkig bent met wat je doet. Allemaal belangrijke zaken, die jou bezig houden. Blijf hier wel reĆ«el in en ga je geen dingen voor de geest halen, die niet zo zijn. Deze neiging kun je wel eens hebben. Je bent echter op zakelijk gebied iemand die zeer begaan is met je werk en de mensen voor wie je werkt. Daarom zullen juist klanten of anderen waar je voor werkt blij met je zijn. Zondag t/m dinsdag is een prima tijd om te handelen. Er is een gelukkige planetaire energie, die ervoor zorgt dat alles wat je doet goed verloopt. Haal dus geen gekke dingen in je hoofd, dat is helemaal niet nodig. Je bent zeer creatief en je mag best wat risico nemen. Er is een gelukkige energie, waardoor je zeker veel kunt bereiken. Dinsdagavond t/m donderdag is er iets minder geluk. Er wordt aangeraden geen grote aankopen te doen. Vooral machines, autoā€™s en computers worden afgeraden. Er is een misleidende energie en vooral woensdag dien je op te letten voor het eten van rauw of besmet voedsel. Dit kan je danig in de weg zitten bij de taken die je moet volbrengen. Vrijdag en zaterdag zijn verder prima dagen, waarin je veel kunt bereiken en er ook veel rust kan hangen.

Wat brengt de week voor alle tekens?
De Volle Maan van vorige week inspireert nog steeds tot nieuwe ideeƫn als je maar openstaat voor kansen die zich voordoen. Zowel persoonlijk als professioneel is het een prima week om nieuwe mensen te ontmoeten. Ceres beweegt retrograde in Steenbok terwijl Pluto tot april 2026 retrograde in de Stier beweegt. Dit duidt op een periode van vooruitgang, maar ook op vertraging, waardoor we alert moeten blijven en controle moeten houden op wat we willen bereiken. Mercurius staat ook in de Stier en helpt praktische ideeƫn te bedenken om obstakels te overwinnen. Saturnus beweegt tot februari 2026 in Vissen en zal voorwaarts bewegen. Daardoor komt er meer energie om te vertrouwen op eigen talenten, maar staan we open voor ideeƫn en gedachten van anderen. Venus in Tweeling voegt een plezierige energie toe en geeft sociale verbinding en plezierige communicatie. De Zon staat ook in de Tweeling en dit is gunstig voor nieuwe ideeƫn en activiteiten. Hierdoor trekken er veel mensen op uit en hebben ze ook veel behoefte om te communiceren. Ook Jupiter in de Tweeling brengt deze week expansieve en optimistische energie. Het is dus een tijd van groei, ontdekking en nieuwe kansen op gebied van leren, communicatie en reizen. Maandag geeft energie van Mercurius, die een sextiel met Saturnus vormt, uitstekende kracht voor serieuze gesprekken en maken van lange termijnplannen. De planeet staat garant voor goede communicatie en intellectuele kracht, waarbij discipline en structuur belangrijk lijken te zijn. Dit zorgt dat we problemen beter oplossen en weloverwogen beslissingen nemen. We raden aan om deze dag belangrijke besprekingen of onderhandelingen te voeren. Dinsdag vormt Mars een vierkant met de retrograde Ceres. Dit geeft mogelijkheid tot actie van Mars, terwijl Ceres zorgt voor zorg en voeding. Dit kan spanning en conflicten aanwakkeren. Gevoel van frustratie of onenigheid over diverse zaken zijn zeker mogelijk.

We adviseren extra geduldig en begripvol te zijn, vooral in persoonlijke relaties of situaties. Woensdag vormt Mercurius een driehoek met Ceres en dit bevordert vooral een harmonieuze communicatie en begrip in zorgsituaties. Dit geeft gunstige momenten om oude kwesties rond verantwoordelijkheid en zorg opnieuw te bespreken en herzien. We moedigen je aan om openhartige gesprekken te voeren over emotionele behoeften en ondersteuning. Je kunt donderdag de energie van het laatste kwartier van de Maan in Vissen voelen. Deze markeert een periode van het loslaten van oude frustraties. Wel dien je intuĆÆtie te gebruiken om oude projecten en afronden van emotionele processen vorm te geven. Het is belangrijk om nu tijd te nemen voor zelfreflectie en meditatie en te focussen op het loslaten van wat niet langer dient. Dit kan leiden tot versterken van ons zelfbeeld. Vrijdag zal Mercurius in conjunctie met Uranus staan en zorgen voor onverwachte inzichten en doorbraken. Uranus staat bekend om een revolutionaire en innovatieve energie, waardoor ons denken of communicatie sterk kan veranderen. Dit is een uitstekende dag voor het bedenken van creatieve oplossingen en omarmen van nieuwe ideeĆ«n. We waarschuwen voor impulsiviteit, omdat je zaterdag in de problemen kunt komen als je te onverhoeds actie onderneemt. Eind van de week bevordert een sextiel tussen Mercurius en Neptunus vooral de creatieve en spirituele communicatie. Het is een geweldige tijd voor artistieke inspanningen, dromen en intuĆÆtieve inzichten. Tegelijkertijd zorgt de driehoek tussen Jupiter en Pluto voor energie, die voor transformatie zorgt. Er zijn nu groeimogelijkheden om ambitieuze doelen te bereiken en persoonlijke of professionele transformatie te ervaren. Wij adviseren vooral deze dag te gebruiken voor zelfontplooiing en nastreven van grote dromen.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(ā‚¬0,90/min)
BE: 0907-37071
(ā‚¬1,50/min)