Weekhoroscoop Schorpioen

Weekhoroscoop Schorpioen

Weekhoroscoop Schorpioen

Geboortedatum 23 oktober t/m 21 november - week 40

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Liefdesrelaties en sociale contacten
Met name jouw heersende planeten Pluto en Mars en de liefdesplaneet Venus kunnen jou deze week veel energie geven. Er hangt spirituele energie, waardoor je zacht en warm bent, waardoor je partner het erg fijn vindt om met jou te zijn. Je weet heel goed wat je wel of niet moet doen om jezelf en je partner gelukkig te houden. Maandag en dinsdag moet je in de liefde in de gaten houden of je partner aandacht wil. Er kan storende energie zijn van Uranus, die zorgt dat je in je leven wilt vernieuwen en waarbij je niet altijd de juiste keuzes maakt. Daarnaast kan Mercurius je gevoel op hol brengen en dit kan zorgen dat jij je partner onbewust afstoot. Bijzondere is dat je denkt dat je partner jou dan afwijst. Vooral Venus kan jou dan wat onzeker maken. Tracht de energie onder controle te houden. Woensdag communiceren jij en je partner liefdevol en warm en is er veel ruimte voor intimiteit en erotiek. Mars zal vrijdag en zaterdag intuïtie versterken. Dit is positief, maar je kunt soms ook erg onzeker zijn.

Singles
Jupiter kan jou samen met Uranus prikkelen om nieuwe mensen te ontmoeten. Daar ben jij toch niet zo sterk in, omdat je niet snel iemand in je leven toelaat. Toch kunnen er mogelijkheden zijn om mensen te ontmoeten, die wel in je leven passen. Je heersende planeet Mars gaat een sterke verbinding met Pluto aan en dit zorgt ervoor dat je spiritueel erg sterk bent. Je kunt mensen aanvoelen en dit kan erg positief zijn, maar negatief ingestelde mensen kunnen jouw emoties ook wel eens flink verwarren. Op maandag en dinsdag zal Venus een uitdagende energie delen met jouw andere heersende planeet Pluto. Er kan dan zielsmatig iemand zijn, die jou diep raakt. Woensdag beweegt Venus op zo’n manier dat je weinig meer over het verleden nadenkt. Daardoor vind je dit verleden ook niet zo belangrijk. Het is dan ook een dag om contact te zoeken met een ex of oude vrienden. Donderdag beweegt Mercurius al enigszins naar jouw teken en dit zorgt ervoor dat je emoties in evenwicht zijn en je gevoelens prima kunt delen. Vrijdag en zaterdag zal Mars energie geven om een nieuw persoon in je leven te halen.

Mentale en fysieke gesteldheid
De Maan brengt zondag wat vermoeidheid. Probeer deze dag rustig aan te doen en je op te laden voor de nieuwe week. Het is een prima dag, waarbij kunst, muziek en creativiteit belangrijk kunnen zijn om de rust in je huis te vinden en alleen met harmonieuze mensen door te brengen. Let op je nieren, omdat die kwetsbaar voor infecties zijn. Drink voldoende water, omdat ontstekingen, eczeem en huidziektes makkelijker optreden. Met name overgang van koud naar warm en vochtig weer kan voor problemen zorgen. Maandagmiddag brengt de Maan flink wat emoties mee. Mensen zullen geprikkeld worden en dit kan metabolisme verzwakken. Je doet er goed aan meer groenten en vezelrijk voedsel te eten. Vet en vlees kun je beter laten staan. Mannen moeten vooral opletten met hun geslachtsorganen. Vrouwen kunnen meer last krijgen van de blaas en menstruatie die te snel of juist te langzaam op kan treden. Pas maandag op met seksualiteit, omdat dit problemen kan geven. Woensdagmiddag brengt de Maan meer rust, waardoor je fysiek lekkerder in je vel kunt zitten dan de dagen ervoor. Let vooral op bij zware werkzaamheden of sport. Je kunt sneller last hebben van spierblessures en ook je botten kunnen het zwaar te verduren krijgen. Vrijdagavond en zaterdag brengt de Maan vooral positieve energie voor de carrière. Mensen zullen niet snel iets verkeerds doen en dat zorgt voor veel rust en mentale kracht. Je kunt deze dagen beter niet teveel pittige of zure producten eten, omdat het spijsverteringsstelsel wat kwetsbaar kan zijn. Ook nu moet je opletten met botten en gewrichten en dan vooral je onderrug.

De intense Mars en Pluto kunnen zorgen dat je je soms richt op strijd en conflicten. Dit doe je niet altijd bewust, maar het overkomt je, doordat jij je scherpe tong niet altijd in kunt tomen. De donkere Pluto zorgt geregeld dat je wraakzuchtig en manipulatief kunt zijn als je je doelen nastreeft en vooral als deze op het gebied van de mystiek liggen. De Schorpioen is gepassioneerd en emotioneel. Je vindt het hierdoor een genoegen om je diepste gevoelens te ontdekken. Mensen die hierin meegaan, omarm je met de grootste liefde. Let deze week op je voortplantingsorganen en uitscheidingsstelsel. Hieruit zijn hoofdpijn en infecties mogelijk en ook koorts is niet uit te sluiten. Je bent fysiek sterk genoeg om hier een weg in te vinden en besluiten te nemen, die jou zeker geen windeieren leggen.

Carrière en financiën
Je ervaart aan het begin van de week mysterieuze energie en dat kan kloppen, omdat deze vanuit Mars komt. Dit is een energie die zorgt dat de energie van andere planeten versterkt wordt. Je kunt daardoor op zielsmatig gebied veel kracht ervaren, waardoor je de juiste dingen op het juiste moment kunt doen. Het is een prima periode om met nieuwe projecten aan de slag te gaan of zelfs voor een nieuwe baan of promotie te gaan. Moet je belangrijke zaken uitvoeren, doe dit niet alleen, maar vraag anderen om ondersteuning en ideeën. Er hangt een goede emotionele energie, waardoor je veel support krijgt en mensen het jou gunnen om te ontwikkelen. Door energie van Mars en Pluto zijn maandag en dinsdag prima dagen om samen te werken. Je bent empathisch en sympathiek, maar tegelijk ook daadkrachtig. Bestaat de kans woensdag en donderdag thuis te werken, dan wordt dit aangeraden, omdat je nog wel eens snel afgeleid kunt worden en je thuis meer resultaten kunt behalen als je alleen bent. Vrijdag en zaterdag zal energie van Venus ervoor zorgen dat je soms teveel met vrienden en familieleden bezig bent. Laat je niet teveel afleiden en zorg dat jij je werk op de juiste wijze afrondt. Je bent creatief genoeg om efficiënt en adequaat bezig te zijn en dus veel te bereiken. Energie van Mars kan vrijdag en zaterdag energie bieden die zorgt dat mensen je graag helpen. Dit is vooral door mensen waar je veel voor gedaan hebt. Neem de hulp aan en ga het niet alleen doen. Soms is het fijn als anderen je helpen.

Overzicht van de week voor alle tekens
De machtige Zon is inmiddels in het teken van de Weegschaal verschenen en zal daar tot 23 oktober verblijven. Deze tijd merken we dat we meer geneigd zijn tot diepere overpeinzingen, zowel in daden als gedragingen. Het is als een innerlijke reis, introspectie van een zeldzame diepte. Misschien zal jij jezelf wel eens betrappen dat je aarzelt en dat je moeite hebt beslissingen te nemen. Doch weet dat dit voortspruit uit verlangens om grondig te overwegen wat we in bepaalde situaties kunnen doen. Het is een geweldige tijd voor kunstzinnige uitdrukkingen en spirituele belevingen te ervaren. De schoonheid om ons heen zal onze ziel verwarmen en inspireren tot creatieve uitingsvormen. Het is wellicht een tijd waarin we kunst aanschouwen en te verdiepen in literaire werken. Ook zijn mensen in staat verborgen creatief talent te ontwikkelen. De natuur kan een bron van voeding voor de ziel zijn, en het wordt dan ook aangeraden momenten te koesteren waarin we even alleen zijn. In die stilte kunnen we tot onszelf komen en zijn we in staat gedachten en gevoelens te ordenen. Het begrijpen van onszelf zal bouwen aan een fundament van zekerheid en innerlijke voldoening. Het is een periode van introspectie en een transformatie, die ons dichter bij onze ware ‘’IK’ kan brengen en helpt doelen te verwezenlijken. Er is een kosmische dans met diverse planeten. Jupiter, symbool van groei, expansie en overvloed, beweegt tot eind december retrograde door het teken van de Stier. In deze tijd legt het universum de nadruk op zelfreflectie en herzien van overtuigingen en waarden. Dus ook deze energie kan ervoor zorgen dat we tot onszelf komen en kunnen groeien zowel in daden als mentale mogelijkheden. Saturnus, de hoeder van structuur, discipline en verantwoordelijkheid, vervolgt zijn retrograde beweging in het teken van Vissen en verblijft daar tot begin november. Tijdens deze periode kan het een ware uitdaging zijn om vast te houden aan dagelijkse routine en verplichtingen, omdat er onvoorspelbare zaken mogelijk zijn.

Wees bedachtzaam in toezeggingen en nemen van belangrijke besluiten. Uranus, de planeet van verandering, innovatie en opstandigheid, blijft tot eind januari retrograde in de Stier. Hierbij ligt de nadruk op verlangen naar stabiliteit en weerstand tegen plotselinge wendingen. Veel mensen zullen dus minder geneigd zijn om grote veranderingen na te streven. We kunnen zelfs gefrustreerd raken als er teveel gebeurt. Neptunus, de heerser van spiritualiteit, dromen en illusies, zal tot begin december retrograde in het teken van Vissen bewegen. Deze tijd is het eenvoudig de sluier der illusie en bedrog te doorzien. We worden aangemoedigd tot introspectie en herzien van bepaalde routines. De intuïtie zal een waardevolle gids zijn, net als boodschappen uit het diepste van ons onderbewustzijn en dromen die tot ons komen. Wees waakzaam, omdat idealiseren van situaties en mensen tot teleurstellingen kan leiden. Helaas is de realiteit vaak afwijkend van dromen die we hebben en gedrag van mensen. Verder hebben we maken met Pluto, die tot half oktober retrograde in de Steenbok beweegt. Deze periode zijn er onverwerkte trauma's of onopgeloste kwesties, die invloed hebben en als een donkere wolk boven ons hoofd hangen. Uiteindelijk kan dit leiden tot de neiging ons te transformeren tot iets wat we al een tijdje willen. Venus, die momenteel in de Leeuw doorbrengt, heeft veel invloed op ons, waardoor er zowel gespannen als heilzame energie tot ons komt. Mensen kunnen zich merkwaardig gedragen, wat voor de nodige spanning zorgt. Maar tevens schenkt deze planeet gunstige energie aan relaties en romantiek. Zo kunnen zowel gebonden mensen als singles, veel momenten van geluk ervaren. Omdat de assertieve Mars veel invloed heeft, wordt aangeraden geregeld ruimte voor jezelf te houden. Het is een periode van rust en bezinning, waarin we vrede kunnen vinden en zonden kunt overdenken.

Er zijn flink wat kosmische gebeurtenissen, die deze week een boeiende reeks invloeden op ons leven en gedrag hebben. Zaterdag en zondag zullen Mercurius en Uranus een krachtige en harmonieuze driehoek vormen. Deze verbinding biedt mensen een frisse benadering en geeft een erg grote kans om innovatief na te denken. Het is een uitstekend moment om grote ideeën te verkennen en nieuwe wegen in te slaan. Zondag worden we aangespoord flexibel te zijn en de kern van zaken te begrijpen. Deze houding kan nieuwe kansen onthullen, vooral als we bereid zijn buiten de gebaande paden te denken. Het is een tijd om vooruit te plannen en te overwegen welke projecten we kunnen aanpakken. Ook zijn we goed in staat impulsief gedrag te beheersen en innovatief bezig te zijn. Maandag staat Mercurius tegenover Neptunus, wat aan het begin van de week tot gebrek aan focus kan leiden. Dit komt vooral, omdat verbeelding de overhand heeft, wat wel gunstig voor creatieve projecten is. Het kan echter ook uitdaging brengen om de realiteit helder te blijven zien. We zullen deze dag geduldig moeten zijn om, als het nodig is realistisch te blijven. Dinsdag vormt Mercurius een harmonieuze driehoek met Pluto, waardoor diepgaand begrip en scherpere communicatie mogelijk zijn. Er is nu een gunstige energie om bepaalde onderwerpen naar voren te brengen en dieper in bepaalde zaken te duiken om te kunnen ontwikkelen. We zullen ons moeten inspannen om er werkelijk iets mee te kunnen. Woensdag verhuist Mercurius naar Weegschaal, wat de nadruk legt op diplomatieke en evenwichtige communicatie in relaties. Het is een tijd, waarin we beter in staat zijn standpunten van anderen te begrijpen en om de geschillen op te lossen. Het laatste deel van de week zijn er belangrijke gebeurtenissen. Ten eerste een vierkant tussen Mars en Pluto met intense en gepassioneerde energie. Deze kan worden gericht op die projecten die vastberadenheid en wilskracht vereisen. Wordt deze energie niet in balans gebracht, dan kunnen we te maken krijgen met conflicten en machtsstrijd. Een tweede gebeurtenis is de toetreding van Venus tot het gebied van de Maagd, waardoor nadruk zal liggen op aandacht voor detail in liefde en relaties. Terwijl Mars, de Zon en Mercurius zich richting de Schorpioen begeven, komt de focus op intimiteit en passie te liggen. Dit kan leiden tot diepgaand onderzoek en intense momenten, die een gezonde uitlaatklep nodig hebben. Deze week biedt een gevarieerde mix van kosmische invloeden, variërend van creativiteit en diepgang tot diplomatie en passie. Het is een uitnodiging om bewust om te gaan met energie van de kosmos, terwijl we streven naar persoonlijke groei en evenwicht.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)