Weekhoroscoop Stier

Weekhoroscoop Stier

Weekhoroscoop Stier

Geboortedatum 20 april t/m 20 mei - Week 26

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag is ideaal om quality time met je gezin en partner door te brengen. Sta vroeg op; de energie is gunstig en schenkt veel liefde en aantrekkelijkheid, die je voor een groot deel van de week meedraagt. Vooral de eerste dagen van de week voel je je erotisch en vruchtbaar. Dit is een uitstekende periode voor een mogelijke zwangerschap. Maandag en dinsdag kun je beter letten op gedrag. Vermijd zeuren en bezitterig gedrag, omdat je partner dit als storend kan ervaren. Deze dagen zijn minder geschikt voor vriendschap; stel sociale afspraken uit. Woensdag tot vrijdag ben je liefdevol en sympathiek, met een sterke focus op je partner en gezamenlijke activiteiten. Zaterdag daarentegen draait om zakelijke bezigheden. Je bent nuchterder en hebt minder aandacht voor romantiek. Singles zijn momenteel sterk gericht op het zakelijke leven, wat je ongeduldig maakt omdat je verlangt naar iemand om liefde mee te delen. Je lijkt je te verliezen in werk om gemis van een relatie te compenseren, wat je besluiteloos maakt. Luister naar je intuïtie; deze zal je de weg wijzen. Zondag is een goede dag om te daten, mits je jezelf niet te bescheiden opstelt. Dit zal echter waarschijnlijk slechts tot vluchtig contact leiden. Maandag en dinsdag zijn beter voor vriendschap, met een kans op een energetische verbinding tussen vriendschap en nieuwe liefde. Woensdag tot vrijdag kun je beter geen grote stappen in de liefde zetten. Zaterdag biedt een kans om verliefd te worden, maar wees eerlijk om onnodige pijn te voorkomen.

Carrière en financiën
Deze week is perfect om taken af te ronden waar je al een tijd tegenaan hikt. Je bent ontspannen en effectief. Het is ook een goede periode voor communicatie, zakelijke reizen en bureauwerk. Pas op voor negatief gedrag van leidinggevenden of autoriteiten, wat je onzeker kan maken. Meestal kun je hier goed mee omgaan, maar soms kunnen je enthousiasme en ambities vertraagd worden door trage reacties van anderen. Maandag en dinsdag zijn goed voor haalbare doelen, maar vermijd onrealistische verwachtingen. Vraag om hulp als je vastloopt. Woensdag tot vrijdag biedt gunstige energie voor intellectuele en culturele groei, maar pas op dat je niet arrogant overkomt. Dit is ook een periode waarin je veel kunt bereiken en jezelf kunt ontwikkelen. Zaterdag is het raadzaam om te vertragen, zodat je door impulsief gedrag geen fouten maakt.

Mentale en fysieke gesteldheid
De energieën van Saturnus, de Zon, en Mars geven je veel mentale en fysieke kracht. Je bent in staat anderen gerust te stellen, zelfs bij negatieve bedoelingen. Woensdag en donderdag zijn ideaal voor lichaamsverzorging, gezonde voeding en sporten. Als actieve sporten niet jouw ding zijn, overweeg dan wandelen, fietsen, zwemmen, yoga of meditatie. Als je nog niet sport, vraag dan een familielid of vriend(in) om samen te gaan. In het weekend is de natuur perfect voor ontspanning. Gebruik al jouw zintuigen om de schoonheid van de wereld te ervaren, geniet van kunst, mooie kleding, lekker eten, en andere dingen die het leven mooi maken. Let op voor allergieën; deze kunnen deze periode vaker opspelen. Tijdens rustperiodes is het wijs te genieten van lekker eten, muziek en liefdevolle mensen om je heen. Maak je niet te veel zorgen over voeding; je verbrandt nu veel, en met regelmatige beweging en natuurbezoeken voel je je helemaal goed.

Overzicht van de week voor alle tekens
We staan aan de vooravond van een buitengewone tijd van reflectie, groei, en ontdekking, met een scala aan planeten die invloed uitoefenen op verschillende aspecten van ons leven. Laten we deze energieën omarmen en optimaal benutten om persoonlijke en materiële doelen te verwezenlijken.
Er is met de retrograde Ceres in Steenbok en Pluto tot april 2026 in Stier een periode van geduldig plannen en groeien. Dit biedt kans om te reflecteren en te ontwikkelen. Deze invloeden vragen om geduldig te zijn en zorgvuldig over toekomst na te denken. Stel lange termijndoelen op die resoneren met persoonlijke ambities. Wees gemotiveerd en vooral vastberaden, maar gun jezelf ook de tijd om stapsgewijs vooruitgang te boeken. Het is een tijd waarin de weg naar succes vaak ligt in geduld en doorzettingsvermogen. Met Saturnus tot februari 2026 in Vissen kunnen vertrouwen en gebruik van talenten en vaardigheden naar voren komen. Saturnus herinnert ons eraan dat vertrouwen in je eigen capaciteiten cruciaal is. Gebruik je talenten ten volle, terwijl je ook openstaat voor nieuwe ideeën en perspectieven van anderen. Deze lange invloed helpt je om evenwicht te vinden tussen persoonlijke groei en samenwerking. Zet in op je sterkste talenten en vaardigheden en werk samen om nog meer te bereiken. Het is een perfecte tijd om je zelfvertrouwen te laten bloeien en talenten te ontwikkelen. Jupiter tot 9 juni 2025 in Tweelingen geeft een scala aan mogelijkheden. Dat brengt dus een overvloed aan kansen en positieve energie. Dit is een fase waarin we onze horizon kunnen verbreden en onszelf kunnen onderdompelen in nieuwe ervaringen. Of het nu gaat om reizen, studeren, of aangaan van boeiende gesprekken, je zult merken dat het leven vol zit met spannende mogelijkheden.

Laat nieuwsgierigheid je leiden en geniet van de mentale stimulatie die deze periode biedt. Creativiteit en communicatieve vaardigheden bloeien op, waardoor dit een perfecte tijd is voor journalistiek, schrijven of andere vormen van expressie. Verken nieuwe ideeën en ontdek innovatieve manieren om je uit te drukken. Probeer nieuwe dingen en ontdek perspectieven vanuit een andere kijk, die mensen hebben. Reizen, studeren of nieuwe hobby's oppakken zijn uitstekende manieren om je te verrijken. Laat je inspireren door energie om je heen en zoek nieuwe manieren om je uit te drukken. Maak ook gebruik van je verbeterde communicatieve vaardigheden om diepgaande gesprekken te voeren en waardevolle connecties te leggen. Mars tot 20 juli in de Stier zorgt voor een aandacht op materiële waarden en financiële stabiliteit. Dit is een uitstekende tijd om financiën te herzien, te sparen en investeren. Je werkethiek en vastberadenheid zijn op hun hoogtepunt, waardoor je effectief aan lange termijndoelen kunt werken. Tegelijkertijd versterkt deze invloed je zintuiglijke en seksuele energie, wat kan leiden tot intense en bevredigende relaties. Geniet van passie die deze periode brengt en investeer in je romantische banden. Focus op sparen en investeringen om je financiële doelen te bereiken. Gebruik je vastberadenheid om projecten met succes af te ronden. Er is een sensuele energie, waardoor je in persoonlijke relaties kunt investeren. Omarm de reis naar groei en zelfontplooiing. Er is een rijkdom aan mogelijkheden voor persoonlijke groei, financiële stabiliteit, en nieuwe ontdekking. Laat je leiden door geduld, vertrouwen, nieuwsgierigheid en passie. Er is de komende weken unieke kans om op verschillende fronten te ontwikkelen en floreren. Sta open voor wat deze kosmische invloeden je te bieden hebben, en geniet van de reis naar een vervullend en verrijkt leven.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)