Weekhoroscoop Stier

Weekhoroscoop Stier

Weekhoroscoop Stier

Geboortedatum 20 april t/m 20 mei - Week 49

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Liefdesrelatie en sociale contacten
Er is een krachtige energie, waarbij je niet zo goed weet wat er aan de hand is. Je gevoelens gaan alle kanten op en dit zal zowel voor sociale contacten als de liefde gevolgen hebben. Ga je hier echter goed mee om, dan kun je geprikkeld worden dit gevoel in avontuur en erotiek om te zetten. In een relatie zal je het fijn vinden spannende avontuurtjes en seksuele uitspattingen met je partner te delen. Vooral in de periode van zondag t/m woensdag hangt er een gelukzalige energie, waardoor er in die periode veel mooie momenten zijn en liefde volop aandacht krijgt. Doordat je lekker in je vel zit, straal je dit ook zeker uit, waardoor mensen graag met je omgaan. Woensdag moet je opletten dat je met normen en waarden te maken krijgt. Dit kan vooral als je een partner hebt, die dingen doet, waar jij vraagtekens bijzet. Ga er relaxt mee om, omdat je anders met conflicten te maken krijgt. Donderdag en vrijdag zijn prima dagen om met geliefden door te brengen en relaxt in het leven te staan. Zaterdag is je energie erg sterk en kan je instinct helpen om leuke dingen te bedenken voor het verrassen van je partner.

Singles
Singles kunnen deze week met mysterieuze en spannende energie te maken krijgen. Hierdoor vraag je je soms af waarom je nog alleen bent. Daardoor kan jij je t/m woensdag erg onzeker en soms zelfs heel eenzaam voelen. Je doet er goed aan deze dagen niet thuis te blijven en er lekker met vrienden op uit te trekken. Mensen, die dit niet willen of kunnen, doen er goed aan om op sociale media rond te kijken. Blijf je met deze energie rondlopen en doe je er niets mee, dan kan het 1ste deel van december wel eens zeer slecht verlopen en dan kun je zelfs mentale problemen krijgen. Op zich zal de periode van de 3de t/m de 5de geschikt zijn om nieuwe mensen te ontmoeten. Er is dan een intense energie, waardoor de liefde een flinke prikkel krijgt. Je hebt deze periode een aantrekkelijke energie, waardoor er mensen kunnen zijn die tot je aangetrokken worden. Je bent zowel bij vrienden als bij anderen zeer populair en vooral donderdag en vrijdag zijn prima dagen om met geliefden door te brengen. Vrijdag en zaterdag moet je oppassen voor een storende energie. Deze kan ervoor zorgen dat je dan erg behoedzaam bent bij het toelaten van een nieuwe liefde. Daarbij vind je werk ook erg belangrijk om tijd aan te besteden.

Carrière en financiën
De energie is nog steeds wat wisselvallig, waardoor je ook deze week op zakelijk gebied de vraag kunt hebben hoe jij je kunt ontwikkelen. Het is een periode, waarbij je er qua bezittingen of op financieel gebied veel beter voor komt te staan. Zondag en maandag ben je namelijk erg ambitieus en kun je veel ideeën hebben om je te ontwikkelen. Ook dinsdag kan je de positieve energie ervaren, maar woensdag kan een moeilijker dag worden. Je bent dan met een ethisch dilemma bezig, waarbij je je kunt storen. Maar je vindt je privéleven ook wel erg belangrijk. Dit kan te maken hebben met collega’s of andere zakelijke contacten die dingen doen waar jij het niet mee eens bent. Donderdag en vrijdag stel je orde op zaken door een goede planning te maken. Je bent dan ook erg efficiënt en ordelijk, waardoor je de prettiger en sneller kunt werken en alvast dingen kunt bedenken of vooruitplannen, die je volgende week kunt gaan doen. Daarvoor zal je nu al de basis leggen om een stuk productiever te worden. Je doet er donderdag t/m vrijdag wel verstandig aan om tijd vrij te maken voor geliefden, door vrije dagen op te nemen of in ieder geval meer tijd om daar ruimte voor te hebben. Let vrijdag op dat er een energie hangt die jouw sociale gevoel stoort. Je kunt dan moeilijker samenwerken. Als je zaterdag moet werken, dan zal je veel energie ervaren en kun je makkelijk tot zeer goede prestaties komen.

Mentale en fysieke gesteldheid
Er is een maanstand, die van zondag tot dinsdagochtend minder goede energie biedt, waarbij verdriet en onvrede aanwezig kunnen zijn. Dit kan fysieke spanning geven en kan zich omzetten in spier- en gewrichtspijnen. Tracht in dit geval te zorgen dat je stress vermindert. Ga je sporten, wandelen of fietsen, doe dit dan beheerst. Dinsdagochtend zal de Maan vriendelijker energie geven, waardoor we mentaal een stuk sterker zijn en stress verdwijnt als sneeuw voor de zon. Er is een spirituele energie, waardoor dromen een voorspellende waarde hebben. Minpunt is dat je deze periode de neiging hebt je op genotsproducten te richten. Doe je dit te veel, dan kan de maag opspelen en kun je geregeld last van opkomend maagzuur hebben. Ook de darmen kunnen minder goed werken, waardoor je nog wel eens diarree kunt krijgen. In dit geval doe je er verstandig aan meer vezels te eten en meer water te drinken. Let vooral sinterklaasavond op dat je last kunt hebben van intense planetaire krachten, waardoor je de neiging krijgt ongezonde dingen te eten. Ook is er een aanwijzing dat mensen conflicten kunnen gaan krijgen en dan vooral in de huiselijke sferen. Pas dus op met wie je deze avond doorbrengt en let ook op als je laat in de avond nog op pad moet. Er is vrijdag en zaterdag een grotere kans op infecties. Er wordt aangeraden om op te letten dat je niet op onhygiënische plekken komt of met mensen in aanraking komt, die ziektes met zich meedragen. Tracht deze dagen vooral stress en zware sport en werkzaamheden te voorkomen, omdat de kans op blessures sterker aanwezig is.

Bij de Stier komt het koppige en eigenwijze karakter op. Hierdoor kun je jezelf uitputten, waardoor je fysiek moe kunt worden. Met name de amandelen, hals, schildklier en neusholte kunnen kwetsbaar zijn. Door je koppigheid kun je soms in conflict met anderen komen. Om je af te reageren heb je de neiging veel te eten en weinig te bewegen. Tracht dus wat relaxter in het leven te staan. Hierdoor verbetert ook je levensstijl, waardoor je lekkerder in je vel zit en je ook veel dieper slaapt. Omdat we ons in de nacht opladen, omdat ons astrale lichaam contact zoekt met de hogere wereld, kun je als je dieper slaapt rust vinden. Wanneer je vette voedingsmiddelen eet, heb je meer last van ontstekingen, waardoor je die het best zoveel mogelijk kan mijdt. Drink voldoende water en niet te veel alcohol. Geef je lichaam ondersteuning door geregeld te bewegen, omdat je schildklier ook op kan spelen.

Overzicht van de week voor alle tekens
Mercurius gaat deze periode van serieuze Steenbok richting levendige en avontuurlijke Boogschutter. Daar moeten we nu al rekening mee houden, omdat dit dus vanaf volgende week dinsdag de 12de in retrograde stijl zal zijn. De planeet heeft invloed op communicatie en reizen, maar ook op beslissingen die we nemen. In retrograde stand kan dit leiden tot misverstanden en vertragingen. Er wordt dan ook aangeraden nu al te bekijken of we de komende tijd iets belangrijks moeten beslissen. Zijn invloed omhelst morele facetten, waardoor mensen in staat zijn conflicten te vermijden. Deze week zijn onze gedachten vrij, maar zijn er toch ook wel veel mensen, die met twijfels rondlopen. De gedisciplineerde Saturnus reist tot februari 2026 door de mystieke Vissen. Structuur en verantwoordelijkheid blijven als leidend voor ons bewustzijn, waardoor we op zoek zijn naar dat wat ons leven ordelijk maakt. Houd in de gaten dat de retrograde Uranus in Stier tot 27 januari stress en frustratie geeft, zowel mondiaal als op persoonlijk vlak. Nu Mercurius nog voorwaarts beweegt en dan ook nog in de nuchtere en stabiele Steenbok, kan je die het beste nu doen. Verder wordt aangeraden om voorzichtig te zijn bij het plannen van lange reizen, omdat er bij verkeerde keuzes problemen kunnen ontstaan. Qua weersbeeld zien we deze periode wat bijzonders, omdat Mercurius over de wind heerst en Steenbok over de kou. Dat kan er op duiden dat het weer een instabiele fase ingaat. Emotioneel is het belangrijk je te concentreren op de kern van je leven, en niet te veel energie te verspillen aan externe zaken. Overigens zal Mercurius tot begin februari tussen de Steenbok en de Boogschutter blijven reizen. Op financieel gebied duidt dit erop dat het een goede tijd is financiën op orde te brengen en relaties te verdiepen. De assertieve Mars zal tot 4 januari in deze optimistische Boogschutter staan. Het is een geschikte tijd voor avontuurlijke reizen en intellectuele vraagstukken. Mars in dit teken brengt passie en strijd met zich mee.

Het is een uitstekende tijd voor zaken en projecten buiten ons eigen land of met buitenlanders. De passie voor het vinden van de waarheid, strijden voor gerechtigheid, en nastreven van onderwijs zijn prominent. Wees voorzichtig met overmatig optimisme en accepteren van te veel verplichtingen, omdat opstandigheid kan ontstaan. Venus, de planeet van liefde en schoonheid, verhuist maandag naar de Schorpioen en zal daar tot de 29ste verblijven. Dit kan leiden tot intense emoties en passie, maar het is ook een tijd om je financiële situatie te verbeteren. Deze week is geschikt voor mensen, die een complexe en mysterieuze inborst hebben. Veel mensen hebben wel eens de neiging verleiding van het verbodene op te zoeken. Weerstand hiervan wordt verkleind en we zijn bevattelijk voor het zoeken naar taboes. Gevoelens kunnen deze tijd dan ook intens zijn. Woensdag zal Neptunus, de planeet van dromen en visioenen, zijn retrograde beweging beëindigen. Over het algemeen zal dit erop duiden dat we een helder inzicht krijgen. Wees wel voorzichtig met autorijden in de dagen rond die verandering, omdat we neiging kunnen hebben in gedachten te zijn en concentratie te verliezen. Het is een goede overgang om deze energie te gebruiken om innerlijke rust te vinden en ons alvast voor te bereiden op de feestdagen en het nieuwe jaar. Derhalve wordt geadviseerd verstandig en geduldig doelen na te streven, om zo financiële moeilijkheden en andere uitdagingen te vermijden. Tenslotte willen we nog wijzen op de Zon, die tot 22 december in de Boogschutter staat en nog steeds opstandige energie geeft. Mensen hebben moeite naar autoriteiten te luisteren. Dit kan zich uiten in ongehoorzaamheid en een toename van protesten en conflicten. Wees voorzichtig in het verkeer, want anders kunnen ongelukken ontstaan die aanzienlijke problemen geven. Negativiteit kan soms overheersen, vooral donderdag en vrijdag. De meeste mensen kunnen wel de discipline opbrengen om op sociaal gebied verstandig met conflicten en andere problemen om te gaan.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)