Weekhoroscoop Stier

Weekhoroscoop Stier

Weekhoroscoop Stier

Geboortedatum 20 april t/m 20 mei - Week 23

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
Het begin van de week zijn gebonden mensen erg gericht op seksualiteit. Heb je een gezonde relatie, dan zal er veel te genieten zijn. Let wel op dat het niet alleen om seks gaat en dat je ook intimiteit en liefde aan de ander geeft. Heb je een minder gezonde relatie, dan kan er wel wat frustratie bij jou zitten omdat je je gevoel niet kunt uiten. Vanaf dinsdag is er een zeer krachtige energie, die ervoor zorgt dat jij een zeer mooie en charmante uitstraling hebt. Hierdoor zal je tot aan het begin van juli een sterke aantrekking op je partner hebben, maar ook op anderen. Tot en met woensdag zal je het erg leuk vinden om vrienden en familie te ontmoeten. Let donderdag op dat er mensen kunnen zijn, die jou willen misleiden met mooie praatjes. Vrijdag en zaterdag zal er veel liefde en wijsheid in je leven zijn en geniet je van intimiteit. Let op dat je niet teveel discussieert, omdat dit de band kan verstoren.

Singles ervaren t/m woensdag seksuele gevoelens, die ze niet altijd onder controle hebben. Je kunt hier niet altijd een juiste weg in vinden en zal op moeten letten dat seksualiteit je leven niet gaat beheersen. Je wilt veel geld uitgeven om jezelf te verwennen met kleding en andere materiële dingen. Je zult hier gunstig door gestemd worden en dit heeft een positieve werking op contact met het andere geslacht. Zondag en maandag moet je geduldig zijn, omdat je teveel wilt. Beter wacht je tot dinsdag, omdat je dan een krachtige sensuele uitstraling hebt en dan veel kans maakt om een vaste relatie aan te kunnen gaan. Vanaf donderdag zal je nieuwe dingen ontdekken, omdat je onderbewustzijn geprikkeld wordt. Hierdoor zal je bepaalde dingen belangrijk gaan vinden, die je eerder niet zo zag. Let op dat seks lekker is, maar er zijn andere waarden in het leven die veel belangrijk zijn.

Carrière en financiën
Het zal een week zijn, waarin geld belangrijk is. Je wilt luxe in je leven, maar overdrijf dit niet. Geef alleen geld uit dat je werkelijk overhebt en geef niet al je geld uit en ga vooral niet lenen. In je carrière ga je een aantal weken tegemoet, waarin je veel werk op je afkrijgt en dat is niet altijd werk dat leuk is. Wees hier geduldig mee en blijf verstandig bij beslissingen die je neemt en bij het samenwerken met anderen. Tot en met woensdag kun je prima met collega’s opschieten en doe je er verstandig aan om er gebruik van te maken. Er kunnen grote mogelijkheden komen. Vanaf donderdag moet je voorzichtig zijn, omdat er mensen zijn, die jou kunnen misleiden. Als je hier alert op blijft zal het allemaal wel meevallen. Vrijdag is een prima dag om te beleggen of andere financiële zaken af te wikkelen. Het weekend ben je sympathiek en wijs en kun je juiste stappen nemen om veel te bereiken.

Gezondheid en karakter
De Volle Maan staat zondagochtend om 5:43 in de Boogschutter en zal het gehele weekend en zeker t/m woensdag voor heel wat uitdaging zorgen. Er zijn flink wat tegenstrijdigheden, omdat we ook te maken krijgen met de rustgevende en stabiele energie van de Stier, de communicatieve kracht van de Tweeling en de passionele kracht van de Boogschutter. Je zult geregeld ervaren dat elke actie ook een reactie oproept, waardoor er Yin en Yang energieën zullen ontstaan. Elke reactie zal een tegenreactie oproepen, elke handeling een tegenhandeling en elke positieve energie zal een zeer sterke negatieve energie oproepen. Sommige mensen kunnen hier prima mee omgaan, maar er zullen ook mensen zijn, die hier zelf negatief door kunnen worden. Omdat de Tweeling heel erg kritisch is en de Boogschutter heftig en passioneel is, kunnen er geregeld momenten zijn dat er conflicten of andere grote problemen ontstaan. We zullen moeten trachten deze energie in de juiste banen te leiden en overzicht te houden. Dat kan lastig zijn, maar tegelijk ook erg verfrissend werken, omdat we nu geprikkeld worden om het een en ander te veranderen. Daarbij kan energie van Neptunus die richting de Vissen reist, gebruikt worden om spirituele energieën in ons los te maken. We hebben dromen, die voorspellende waarde hebben en we denken hierdoor veel na over de vraag hoe we balans in ons leven kunnen houden.

Let op dat er retrograde bewegingen zijn, die soms het verleden sterk in ons naar boven brengen. Deze kunnen wat druk geven en zorgen dat we minder goed in staat zijn om te presteren. Bijna de hele week zal energie van de Maan ons beroeren en tezamen met genoemde krachten instabiliteit brengen. Als de week vordert, krijgen we te maken met de energie van de Steenbok en zwoele invloed van Venus, die naar de Leeuw reist. We kunnen hieruit liefdevolle gevoelens krijgen, waaruit serene en zachtmoedige sfeer kan ontstaan. De wisselvalligheid van de eerste dagen van de week zal plaatsmaken voor lieve en stabiele energie, waardoor er veel liefde en sensualiteit ontstaat. Vanaf donderdag zal dit zorgen dat we op goede wijze in het leven kunnen staan en we daardoor qua gezondheid veel minder negatieve invloed ervaren. Voor die tijd dienen we op te letten dat de invloed onze weerstand verlaagt. De Volle Maan in combinatie met heftige kosmische energie kan zorgen dat bacteriën meer kans krijgen om ons ziek te maken. We doen er verstandig aan het huis of andere omgevingen, waar vaak verbleven wordt, schoon te houden. Sociaal gezien is het een week aan de medemens te denken. We zijn soms teveel met onszelf bezig en problemen lijken een ‘ver-van-mijn-bed-show, omdat we ons hier niet altijd mee bezighouden. Er wordt aangeraden om stil te staan bij dingen die er in de wereld gebeuren. Bedenk dat we de wereld alleen verbeteren door eerst onszelf te verbeteren.

Er wordt aangegeven dat juni voor de Stier een drukke maand wordt. Er wordt vooral gedoeld op het schoonmaken van je eigen mentale vermogens. De start lijkt te liggen in de periode van de Volle Maan van 4 juni. De kans is groot dat je er niet aan ontkomt om een belangrijke beslissing te nemen. Doe je dit niet dan zal de kans op depressie sterk aanwezig zijn. De beslissing die je moet nemen, heeft dan vooral betrekking op je gevoel van eigenwaarde. Er wordt aangeraden geen kleine aanpassingen te maken, maar een risico te nemen tot drastische verandering. Het zal je gezondheid met name mentaal verbeteren en het kan geen kwaad extra mineralen en vitaminen te nemen. Dat heeft je lichaam nodig.

Overzicht voor alle tekens
Mercurius komt deze week in de Tweelingen binnen en brengt ontspanning, waardoor er evenwicht in emoties is en dat is dan ook te merken bij de meeste mensen. Negatieve herinneringen kunnen ons veel minder snel raken of we kunnen in staat zijn eventuele problemen snel op te lossen. Natuurlijk kunnen er mensen zijn, die moeite met de energie van die stabiele combinatie hebben. Vooral mensen, die van nature nuchter zijn en naar stabiliteit zoeken, kunnen last hebben. Andere mensen kunnen negatieve acties en gebeurtenissen uit het verleden naast zich neer leggen. Zij hebben minder stress en kunnen over het algemeen zorgeloos zijn en eventuele problemen uit het verleden makkelijker verwerken. We moeten nog steeds oppassen voor intense invloed van de retrograde Pluto. In combinatie met energie van de Boogschutter en andere kosmische krachten kunnen relaties onder druk staan en is het mogelijk dat er een breuk ontstaat, in relaties met een geliefde, maar ook in andere sociale contacten en vooral in familiecontacten. Venus zal een stuk zachter zijn, omdat die naar Leeuw reist, waardoor we zeer standvastig in het leven staan als we het over romantiek hebben. Venus heeft positieve invloed op vriendschap, waarbij vooral Neptunus en Jupiter in Stier harmonieuze energie brengen. We zijn nu erg rationeel en tegelijk intuïtief genoeg om beslissingen te blijven nemen. We stelden al dat energie van de Volle Maan een sterke invloed kan hebben. We voelen een sterke drang om veel tijd aan elkaar te besteden. Dit kan vooral voor gevoelige mensen wel eens minder fijn zijn, omdat zij teveel aandacht willen en dan nog wel eens teleurgesteld kunnen raken als ze deze te weinig krijgen. Het is op zich een prima periode om elkaar veel liefde en vriendschap te geven en mensen op te zoeken. Er is deze tijd een verhoogde vorm van spiritualiteit, waardoor we meer contact met de hogere wereld hebben. Niet alleen paragnosten en mediums maken daar gebruik van, ook anderen kunnen veel voelen en ervaren.

Venus gaat gelijk aan het begin van de week de Leeuw binnen, terwijl de planeet tegenover de intens krachtige Pluto staat. Deze planeet staat retrograde in de Steenbok, terwijl Mercurius inmiddels in de Tweeling binnenkomt. Deze combinatie aan planeten en sterrenbeelden kan niet altijd gunstig zijn. Er kunnen vooral de eerste dagen van de week conflicten zijn, die ontstaan omdat er mensen kunnen zijn, die macht en controle houden. Wanneer we hier niet goed mee om kunnen gaan, zal dit dus problemen geven in de vorm van woede en verliezen van verstand en ratio. Gelukkig zal deze energie woensdag verdwijnen en zullen er minder problemen zijn. Vrijdag gaat Mercurius een sextiel met Neptunus aan en dit betekent dat veel mensen emotioneel en spiritueel in het leven staan. Dromen en intuïtie krijgen een sterke invloed en kunnen gebruikt worden bij het nemen van beslissingen of afspreken met andere mensen. Deze tijd vormt Mercurius een driehoek met Ceres en dit kan vooral voor groeien van planten en gewassen gunstig zijn. We krijgen te maken met een goede vorm van landbouw, waaruit we prima voedingsstoffen krijgen. Ceres staat zaterdag tegenover Neptunus en dit kan slapeloze nachten geven, omdat we ons teveel zorgen kunnen maken. Fantasie kan ons namelijk bezighouden en dat kan erg fijn zijn, maar tegelijk kunnen we veel piekeren over dingen, die we graag willen. Het zal vanaf vrijdag een prima periode zijn om financiën te verbeteren of andere mensen te ondersteunen bij het verkrijgen van ideeën. We dienen wel controle te houden over de gedachten, waar we mee rond kunnen lopen. We kunnen de week eindigen door luie emoties en ook fysiek zijn we niet altijd even sterk, waardoor er aangeraden wordt om het weekend te gebruiken om even de rust en ontspanning op te zoeken.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)