Weekhoroscoop Tweelingen

Weekhoroscoop Tweelingen

Weekhoroscoop Tweelingen

Geboortedatum 21 mei t/m 20 juni - week 49

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Liefdesrelatie en sociale contacten
Er is aan het begin van de week liefdevolle energie, waardoor jij en je partner naar elkaar toetrekken en er veel liefde is. De 3de en de 4de zal de verliefdheid door jullie heen stromen, maar vanaf de 5de ben je meer bezig met zakelijkheden. De eerste dagen zijn zeer drukke dagen, met veel sociale activiteiten en ook veel aandacht voor je carrière. Overigens is er een nostalgische energie, waardoor het mogelijk is dat je iemand terugziet, die je al een tijd niet gezien hebt. Je ontvangt deze persoon met open armen, maar pas op dat je partner het hier moeilijk mee kan hebben. Merk je dat deze negatief reageert, tracht hier dan begrijpend mee om te gaan en betrek de ander bij dit contact. Dinsdag en woensdag loop je met je hoofd in de wolken en denk je alleen maar aan je partner en liefde, spanning en avontuur. Het is afhankelijk van je werk of je hier iets mee kunt. Donderdag en vrijdag voel je een krachtige positieve energie en je vindt het dan erg fijn om tijd met geliefden door te brengen. Je bent speels en wilt het liefst samen met je partner activiteiten ondernemen. Wil deze niet mee, dan zal je je niet tegen laten houden. Zaterdag ben je wat relaxter en wil je die tijd vooral met je partner en familie doorbrengen.

Singles
De week begint met een krachtige liefdevolle energie, waardoor je de eerste dagen met je hoofd in de wolken loopt en denkt aan liefde en passie. Hierbij kan je er zelfs voor kiezen om een vriend(in) uit te nodigen, waarbij je stiekem hoopt dat deze op je avances ingaat. Overigens hangt er bijzondere energie en kan deze ervoor zorgen dat je, als je gaat stappen of naar plekken gaat om singles te ontmoeten, je een grotere kans maakt op een nieuwe liefde. Blijf wel relaxt en doe geen overhaaste dingen, omdat je dan de neiging hebt om te opdringerig te worden. Je ervaart zondag en maandag een zeer gelukkig gevoel, omdat je de avond doorbrengt in gezelschap van mensen waar je je fijn bij voelt. Maandag is ook een dag waarin je iemand uit het verleden tegen kunt komen. Dinsdag en woensdag is er een dromerige energie, waardoor je kunt denken aan een droompersoon. Pas op dat dit zo erg kan zijn dat niemand daar in werkelijkheid aan kan voldoende. Beter kun je niet veel fantaseren, omdat de energie toch wel erg negatief is. Donderdag en vrijdag zijn dagen om te flirten en te experimenteren, waarbij je flink over grenzen kunt gaan. Zaterdag zal vooral een periode van rust en sociale contacten zijn.

Carrière en financiën
Er zijn deze week heftige energieën, die je echter vooral op privégebied kunt gebruiken. Als deze je gunstige gevoelens geven, dan kun je deze gebruiken om ook in je werk positieve zaken te doen of op een krachtige manier werk af te ronden. Daarbij kan de energie ook gebruikt worden om op financieel gebied veel te bereiken. Je hebt namelijk veel liefde voor werkzaamheden en kunt daardoor ambities hebben om het één en ander te bereiken. Grote kans dat je op zondag ook moet werken en deze dag is zeer goed om een nieuwe zakenpartner te ontmoeten. Dit geldt overigens wel meer voor mensen met een eigenbedrijf. Ook al heb je er dan geen zin in, toch wordt aangeraden om dit wel te doen en de kansen te grijpen. Maandag zal je iets minder met werk bezig zijn, omdat je dan al met je hoofd bij de avond bent, waarin je ongetwijfeld leuke afspraken kunt hebben. Dinsdag en woensdag kun je met je gedachten bij je privéleven zijn, maar ben je ook bezig na te denken wat je in je carrière wilt. Er wordt aangeraden werk en privé in balans te houden en te zorgen dat je voldoende ontspant, omdat je dan veel beter kunt presteren. Mensen die van werk willen veranderen, doen er goed aan dat niet te doen en te wachten tot aan het eind van januari. Donderdag is een prima periode om te communiceren en over werk of andere zakelijkheden te praten. Vrijdag is geschikt voor financiële zaken en het afsluiten van zakelijke contracten. Heb je de kans, neem dan zaterdag vrij.

Mentale en fysieke gesteldheid
Er is een maanstand, die van zondag tot dinsdagochtend minder goede energie biedt, waarbij verdriet en onvrede aanwezig kunnen zijn. Dit kan fysieke spanning geven en kan zich omzetten in spier- en gewrichtspijnen. Tracht in dit geval te zorgen dat je stress vermindert. Ga je sporten, wandelen of fietsen, doe dit dan beheerst. Dinsdagochtend zal de Maan vriendelijker energie geven, waardoor we mentaal een stuk sterker zijn en stress verdwijnt als sneeuw voor de zon. Er is een spirituele energie, waardoor dromen een voorspellende waarde hebben. Minpunt is dat je deze periode de neiging hebt je op genotsproducten te richten. Doe je dit te veel, dan kan de maag opspelen en kun je geregeld last van opkomend maagzuur hebben. Ook de darmen kunnen minder goed werken, waardoor je nog wel eens diarree kunt krijgen. In dit geval doe je er verstandig aan meer vezels te eten en meer water te drinken. Let vooral sinterklaasavond op dat je last kunt hebben van intense planetaire krachten, waardoor je de neiging krijgt ongezonde dingen te eten. Ook is er een aanwijzing dat mensen conflicten kunnen gaan krijgen en dan vooral in de huiselijke sferen. Pas dus op met wie je deze avond doorbrengt en let ook op als je laat in de avond nog op pad moet. Er is vrijdag en zaterdag een grotere kans op infecties. Er wordt aangeraden om op te letten dat je niet op onhygiënische plekken komt of met mensen in aanraking komt, die ziektes met zich meedragen. Tracht deze dagen vooral stress en zware sport en werkzaamheden te voorkomen, omdat de kans op blessures sterker aanwezig is.

Voor de Tweeling geldt dat eigenwijsheid kan zorgen dat jij weinig van mensen aanneem. Je kunt adviezen in de wind slaan en dus ook dingen die je beter wel aan kunt nemen. Omdat je nu niet altijd even goed met je gevoelens omgaat, kun je verkeerd ademen. Er kunnen dan problemen met hyperventilatie en zenuwpijnen ontstaan. Deze week kunnen hierdoor je schouders, sleutelbeen en armen kwetsbaar zijn. Dit komt vooral door een gespannen houding die je aanneemt. Als gevolg hiervan kun je minder goed slapen en krijgt je astrale lichaam niet de kans om zich in de nachtelijke uren voldoende op te laden. Wanneer je eigenwijsheid in weet te tomen, zal je merken dat je een stuk rustiger bent. Je kunt dan tot rust komen, waarbij je ademhaling goed verloopt en je zenuwbanen niet verstoord raken. Qua voeding dien je voldoende fruit en groente te eten en laat je vlees beter staan. Vervang deze door ei, vis, kaas en soja. Zorg dat je voldoende frisse lucht krijgt, wat goed is voor je luchtwegen en gemoedstoestand.

Overzicht van de week voor alle tekens
Mercurius gaat deze periode van serieuze Steenbok richting levendige en avontuurlijke Boogschutter. Daar moeten we nu al rekening mee houden, omdat dit dus vanaf volgende week dinsdag de 12de in retrograde stijl zal zijn. De planeet heeft invloed op communicatie en reizen, maar ook op beslissingen die we nemen. In retrograde stand kan dit leiden tot misverstanden en vertragingen. Er wordt dan ook aangeraden nu al te bekijken of we de komende tijd iets belangrijks moeten beslissen. Zijn invloed omhelst morele facetten, waardoor mensen in staat zijn conflicten te vermijden. Deze week zijn onze gedachten vrij, maar zijn er toch ook wel veel mensen, die met twijfels rondlopen. De gedisciplineerde Saturnus reist tot februari 2026 door de mystieke Vissen. Structuur en verantwoordelijkheid blijven als leidend voor ons bewustzijn, waardoor we op zoek zijn naar dat wat ons leven ordelijk maakt. Houd in de gaten dat de retrograde Uranus in Stier tot 27 januari stress en frustratie geeft, zowel mondiaal als op persoonlijk vlak. Nu Mercurius nog voorwaarts beweegt en dan ook nog in de nuchtere en stabiele Steenbok, kan je die het beste nu doen. Verder wordt aangeraden om voorzichtig te zijn bij het plannen van lange reizen, omdat er bij verkeerde keuzes problemen kunnen ontstaan. Qua weersbeeld zien we deze periode wat bijzonders, omdat Mercurius over de wind heerst en Steenbok over de kou. Dat kan er op duiden dat het weer een instabiele fase ingaat. Emotioneel is het belangrijk je te concentreren op de kern van je leven, en niet te veel energie te verspillen aan externe zaken. Overigens zal Mercurius tot begin februari tussen de Steenbok en de Boogschutter blijven reizen. Op financieel gebied duidt dit erop dat het een goede tijd is financiën op orde te brengen en relaties te verdiepen. De assertieve Mars zal tot 4 januari in deze optimistische Boogschutter staan. Het is een geschikte tijd voor avontuurlijke reizen en intellectuele vraagstukken. Mars in dit teken brengt passie en strijd met zich mee.

Het is een uitstekende tijd voor zaken en projecten buiten ons eigen land of met buitenlanders. De passie voor het vinden van de waarheid, strijden voor gerechtigheid, en nastreven van onderwijs zijn prominent. Wees voorzichtig met overmatig optimisme en accepteren van te veel verplichtingen, omdat opstandigheid kan ontstaan. Venus, de planeet van liefde en schoonheid, verhuist maandag naar de Schorpioen en zal daar tot de 29ste verblijven. Dit kan leiden tot intense emoties en passie, maar het is ook een tijd om je financiële situatie te verbeteren. Deze week is geschikt voor mensen, die een complexe en mysterieuze inborst hebben. Veel mensen hebben wel eens de neiging verleiding van het verbodene op te zoeken. Weerstand hiervan wordt verkleind en we zijn bevattelijk voor het zoeken naar taboes. Gevoelens kunnen deze tijd dan ook intens zijn. Woensdag zal Neptunus, de planeet van dromen en visioenen, zijn retrograde beweging beëindigen. Over het algemeen zal dit erop duiden dat we een helder inzicht krijgen. Wees wel voorzichtig met autorijden in de dagen rond die verandering, omdat we neiging kunnen hebben in gedachten te zijn en concentratie te verliezen. Het is een goede overgang om deze energie te gebruiken om innerlijke rust te vinden en ons alvast voor te bereiden op de feestdagen en het nieuwe jaar. Derhalve wordt geadviseerd verstandig en geduldig doelen na te streven, om zo financiële moeilijkheden en andere uitdagingen te vermijden. Tenslotte willen we nog wijzen op de Zon, die tot 22 december in de Boogschutter staat en nog steeds opstandige energie geeft. Mensen hebben moeite naar autoriteiten te luisteren. Dit kan zich uiten in ongehoorzaamheid en een toename van protesten en conflicten. Wees voorzichtig in het verkeer, want anders kunnen ongelukken ontstaan die aanzienlijke problemen geven. Negativiteit kan soms overheersen, vooral donderdag en vrijdag. De meeste mensen kunnen wel de discipline opbrengen om op sociaal gebied verstandig met conflicten en andere problemen om te gaan.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)