Weekhoroscoop Vissen

Weekhoroscoop Vissen

Weekhoroscoop Vissen

Geboortedatum 19 februari t/m 20 maart - week 26

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Liefdesrelaties en Sociale Contacten
Voor Vissen belooft de week vol romantiek en sociale activiteiten te zijn. Je zult veel tijd besteden aan je uiterlijk en genieten van evenementen waar je je creativiteit en passie kunt uiten. Dit is een ideale tijd om je partner te verwennen en samen tijd door te brengen. Je zult echter moeten opletten als je partner een meer nuchtere kijk op de dingen heeft, want je zou gekwetst kunnen raken als je niet de verwachte liefde en aandacht terugkrijgt. Niet alleen deze week, maar ook volgende week begint het liefdevol en avontuurlijk. Je bent scherp in je observaties en waardeert de mensen om je heen, zowel in de liefde als in sociale contacten. Vanaf vrijdag verschuift de energie, waardoor je meer aandacht aan je werk wilt besteden. Het is belangrijk om een evenwicht te vinden tussen je werk en persoonlijke leven. Maandag en dinsdag zijn gunstige dagen voor sociale interacties, romantiek, en erotiek. Op woensdag en donderdag verschuift je focus naar andere zaken, maar je zult nog steeds tijd vinden voor romantiek. Vrijdag en zaterdag kunnen intensief zijn, zowel op sociaal vlak, in de liefde, als in je carrière. Zorg ervoor dat je goed balanceert tussen deze aspecten om overbelasting te vermijden. Als single Vis ben je deze week sterk gericht op de liefde, maar je moet ook een balans vinden omdat je de neiging hebt je in werk te begraven. Je besteed veel aandacht aan uiterlijk en geniet ervan als mensen dit opmerken. Je creativiteit in romantische kwesties zorgt ervoor dat je risico’s durft te nemen om een nieuwe partner te vinden. Mannen zullen vooral aangetrokken worden tot iemand die hen waardeert en veel tijd en aandacht geeft. Vrouwen richten zich meer op een partner met een zekere status in het zakelijke leven. Zondag besteed je liefdevolle aandacht aan familie, gezin of andere sociale contacten. Van maandag t/m woensdag heb je een opvallende uitstraling, wat aandacht oplevert. Dinsdag in de avond is gunstig voor ontmoeten van een nieuwe persoon. Woensdagavond t/m vrijdag brengt een spirituele energie, waardoor je op zoek bent naar mensen waarmee je een mentale klik hebt. Je hecht minder belang aan uiterlijk en meer aan intellect en warmte. Let op vrijdag en zaterdag, want dan kan storende energie zorgen voor verwarring en uitdaging. Blijf rustig en vermijd impulsieve beslissingen.

Carrière en Financiën
Op zakelijk vlak zullen mensen naar je toetrekken vanwege je sympathieke en charmante uitstraling. Gebruik deze tijd om dingen te realiseren die je al langer wilde doen. Zorg er wel voor dat je zakelijke en romantische aspecten niet verwart, vooral als je intensief met bepaalde mensen samenwerkt. Vanaf vrijdag komt er intense energie vrij die meer dan twee maanden bij je blijft. Dit maakt je actief en communicatief sterk. Let erop dat je ook tijd vrijmaakt voor je privéleven om een goede balans te behouden. Een Vis kan zich volledig op werk storten, maar het is essentieel om jezelf op te laden door liefde en ontspanning te zoeken. Zondag is geen echt gunstige dag voor zakelijke inspanningen; neem liever wat gas terug. Van maandag tot en met donderdag ben je ambitieus en kun je je vaardigheden en talenten laten zien. Dit is een ideale tijd om je wensen en dromen waar te maken en mensen zullen je inspanningen waarderen. Op vrijdag en zaterdag moet je opletten voor storende energie die kan leiden tot conflicten en vertragingen. Vermijd risico’s, blijf bescheiden, en neem niet teveel hooi op je vork. Geniet dus van romantische en sociale activiteiten, maar zorg ervoor dat je tijd vrijmaakt voor werk en persoonlijke verplichtingen. Blijf alert op storende energieën tegen het einde van de week en zorg ervoor dat je een evenwichtige aanpak behoudt.

Mentale en fysieke gesteldheid
Saturnus en de spirituele en geheimzinnige Schorpioen bieden veel kracht, waardoor je zeer actief bent en je het fijn vindt op zoek te gaan naar de mystieke zaken van het leven. Door de energie ben je zeker niet bang om jezelf te laten zien en kun je je diepste overtuigingen er uitgooien. Gebruik je de energie op de juiste manier dan heb je hier veel profijt van. Zo niet, dan kun je vooral last van je fysieke gesteldheid krijgen. De meeste Vissen zullen de energie echter prima gebruiken, waardoor ze een week meemaken die zowel sociaal, mentaal als fysiek prettig zal zijn. Mars zal jou mentaal prikkelen, waardoor veel behoefte aan seksualiteit hebt, maar ook aan hobby’s, sport en de omgang met vrienden of familie. Je hebt in ieder geval sterke kracht in je om van alles en nog wat te ondernemen. Sommige mensen zullen zelfs moeite hebben je bij te houden. Normaal gesproken ben je iemand die spiritualiteit en intellect boven fysieke zaken zet, maar dat zal deze week soms wat anders zijn. Je geest vertelt je dat sport belangrijk is en dat het goed is om te bewegen, waardoor je ook fysiek erg actief kunt zijn. Sport en gezonde voeding zal een belangrijk thema zijn. Over het algemeen ben je je daar bewust van. Dans, aerobic, zwemmen en andere watersporten zijn geschikt. Doordat je deze week spirituele energie in je hebt, kan het heilzaam zijn om te mediteren of aan yoga te doen. Je zult de spirituele energie door je heen voelen stromen.

Overzicht van de week voor alle tekens
We staan aan de vooravond van een buitengewone tijd van reflectie, groei, en ontdekking, met een scala aan planeten die invloed uitoefenen op verschillende aspecten van ons leven. Laten we deze energieën omarmen en optimaal benutten om persoonlijke en materiële doelen te verwezenlijken.
Er is met de retrograde Ceres in Steenbok en Pluto tot april 2026 in Stier een periode van geduldig plannen en groeien. Dit biedt kans om te reflecteren en te ontwikkelen. Deze invloeden vragen om geduldig te zijn en zorgvuldig over toekomst na te denken. Stel lange termijndoelen op die resoneren met persoonlijke ambities. Wees gemotiveerd en vooral vastberaden, maar gun jezelf ook de tijd om stapsgewijs vooruitgang te boeken. Het is een tijd waarin de weg naar succes vaak ligt in geduld en doorzettingsvermogen. Met Saturnus tot februari 2026 in Vissen kunnen vertrouwen en gebruik van talenten en vaardigheden naar voren komen. Saturnus herinnert ons eraan dat vertrouwen in je eigen capaciteiten cruciaal is. Gebruik je talenten ten volle, terwijl je ook openstaat voor nieuwe ideeën en perspectieven van anderen. Deze lange invloed helpt je om evenwicht te vinden tussen persoonlijke groei en samenwerking. Zet in op je sterkste talenten en vaardigheden en werk samen om nog meer te bereiken. Het is een perfecte tijd om je zelfvertrouwen te laten bloeien en talenten te ontwikkelen. Jupiter tot 9 juni 2025 in Tweelingen geeft een scala aan mogelijkheden. Dat brengt dus een overvloed aan kansen en positieve energie. Dit is een fase waarin we onze horizon kunnen verbreden en onszelf kunnen onderdompelen in nieuwe ervaringen. Of het nu gaat om reizen, studeren, of aangaan van boeiende gesprekken, je zult merken dat het leven vol zit met spannende mogelijkheden.

Laat nieuwsgierigheid je leiden en geniet van de mentale stimulatie die deze periode biedt. Creativiteit en communicatieve vaardigheden bloeien op, waardoor dit een perfecte tijd is voor journalistiek, schrijven of andere vormen van expressie. Verken nieuwe ideeën en ontdek innovatieve manieren om je uit te drukken. Probeer nieuwe dingen en ontdek perspectieven vanuit een andere kijk, die mensen hebben. Reizen, studeren of nieuwe hobby's oppakken zijn uitstekende manieren om je te verrijken. Laat je inspireren door energie om je heen en zoek nieuwe manieren om je uit te drukken. Maak ook gebruik van je verbeterde communicatieve vaardigheden om diepgaande gesprekken te voeren en waardevolle connecties te leggen. Mars tot 20 juli in de Stier zorgt voor een aandacht op materiële waarden en financiële stabiliteit. Dit is een uitstekende tijd om financiën te herzien, te sparen en investeren. Je werkethiek en vastberadenheid zijn op hun hoogtepunt, waardoor je effectief aan lange termijndoelen kunt werken. Tegelijkertijd versterkt deze invloed je zintuiglijke en seksuele energie, wat kan leiden tot intense en bevredigende relaties. Geniet van passie die deze periode brengt en investeer in je romantische banden. Focus op sparen en investeringen om je financiële doelen te bereiken. Gebruik je vastberadenheid om projecten met succes af te ronden. Er is een sensuele energie, waardoor je in persoonlijke relaties kunt investeren. Omarm de reis naar groei en zelfontplooiing. Er is een rijkdom aan mogelijkheden voor persoonlijke groei, financiële stabiliteit, en nieuwe ontdekking. Laat je leiden door geduld, vertrouwen, nieuwsgierigheid en passie. Er is de komende weken unieke kans om op verschillende fronten te ontwikkelen en floreren. Sta open voor wat deze kosmische invloeden je te bieden hebben, en geniet van de reis naar een vervullend en verrijkt leven

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)