Weekhoroscoop Vissen

Weekhoroscoop Vissen

Weekhoroscoop Vissen

Geboortedatum 19 februari t/m 20 maart - week 3

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
Als Vis ben je de komende week erg sexy en straal je dit ook naar anderen uit. Met name de energie van Neptunus, die in jouw teken beweegt en Venus in de Steenbok maken jou erg dromerig, waardoor je onweerstaanbaar kunt zijn. Anderen zullen daardoor geregeld hun aandacht op je richten. Ben je single, dan kan je niet alleen aandacht van onbekende mensen krijgen, maar zijn er ook vrienden of mensen in je omgeving, die meer aandacht voor je krijgen. In een relatie kan je partner jaloers worden, als je teveel aandacht krijgt. Tracht hier begripvol mee om te gaan en laat je partner duidelijk merken dat deze voor jou veel belangrijker is. Wanneer je aangeeft dat die alle aandacht van jou krijgt als het om liefde gaat, zal deze hoogstwaarschijnlijk tevreden zijn. Er kan door de energie van deze planeten veel romantiek zijn, maar ook kunnen jullie op communicatief gebied erg veel aandacht voor elkaar hebben. Het is dan ook een prima week om belangrijke zaken te bespreken die jou lang bezighouden en om bepaalde problemen of conflicten uit het verleden voor eens en voor altijd op te lossen. Ben je single, dan zal je zeker veel aan je magnetische uitstraling hebben, omdat deze je sexappeal vergroot en je veel vertrouwen ervaart. De uitstraling kan veel mensen aantrekken, maar je moet wel oppassen dat je de goede mensen aantrekt. Er zijn nog wel eens mensen die de verkeerde bedoeling hebben.

Carrière en financiën
Net als de afgelopen week kan Mars veel kracht bieden, waardoor je de behoefte hebt er ook veel mee te doen. Je kunt eigenlijk geen moment stilzitten en voelt de kracht van deze planeet sterk door je heen stromen. Omdat ook de energie van Neptunus in jouw teken erg sterk is, kan je aan de ene kant erg aantrekkelijk zijn, waardoor mensen graag met je samenwerken en je ook veel gunnen. Aan de andere kant kan je echter door deze planeet de neiging hebben conflicten op te zoeken. Vooral als mensen dingen doen, die jou niet bevallen, kan je de strijd opzoeken. Je doet er goed aan om hier balans in aan te brengen. Je mag best zeggen wat je dwars zit, maar doe dit dan op een empathische en vriendelijke wijze. Dit brengt uiteindelijk meer positiviteit en minder problemen. Sociaal vind je het deze week vooral moeilijk met dominante mensen om te gaan. Je laat je wel eens overheersen en weet dan niet hoe je er mee om moet gaan. Tracht rustig te blijven en geef duidelijk aan wat je vindt, zonder het geduld te verliezen. Dit kan echter wel gebeuren als iemand echt te ver gaat. Je kunt dan flink uit je slof schieten en vooral Mars zal zorgen voor een daadkrachtig energie, waardoor je dan misschien wel eens te duidelijk bent. Dit kan mensen dan flink afschrikken en dit kan dan zakelijke relaties schaden.

Mentale en fysieke gesteldheid (week waarin je beter in besloten kring kunt verblijven.)
De Maan staat zondag in de Vissen en dit geeft fantasie en empathie, maar minder ratio. Er zijn ook mensen die minder lekker in hun vel zitten en daardoor op emoties teren. Dit kan wel eens problemen geven, omdat er mensen zijn, die tegen de regels in sociaal actief zijn. De kans op besmettelijkheid is vooral deze dag erg groot. Er wordt aangeraden thuis in besloten kring te blijven. Met name de buik en benen zijn nu kwetsbaar. Ook hebben mensen nu meer de neiging om zich te richten op verslavende producten. Maandagochtend zal de Maan naar de Ram verhuizen. Dit kan t/m woensdagavond een intense energie geven, waardoor er aangeraden wordt je ook nu terug te trekken. Door deze kracht is de kans op ruzies en andere conflicten groot. Mensen zullen erg makkelijk hun geduld verliezen en de strijd opzoeken. Verborgen trauma’s en andere negatieve dingen uit het verleden kunnen je weerstand verzwakken. Niet alleen besmettelijke ziektes kunnen ons storen, ook worden er problemen met het hoofd, zenuwstelsel en de ogen gemeld. Woensdagavond zal de Maan naar de Stier reizen. Dit brengt flink wat spanning teweeg, waarbij mensen zichzelf niet altijd onder controle hebben qua emoties. De fysieke weerstand van veel mensen kan nu een stuk minder worden en de kans op zware verkoudheid, griep, maar ook zeker covid-19 is een stuk groter. Dit betekent dat we alert moeten zijn. Het wordt er niet beter op als de Maan zaterdag naar de Tweeling reist. We zijn ook onder deze invloed sociaal en normaal gesproken is dit gunstig, maar niet in deze periode, waarin het verstandiger is om op sociaal gebied gas terug te nemen. De energie kan mensen onverantwoordelijk maken en niet omdat ze het verkeerd bedoelen, maar meer uit stoutheid. Er zal nu meer dan ooit gevaarlijke energie zijn, waardoor mensen snel last van hun longen hebben en ontstekingen en besmettingen aan de orde van de dag zijn.

Er wordt deze week op aangedrongen rust te nemen. Dit kun je doen door vrije dagen op te nemen of om tussendoor meer pauze te nemen. Zorg er in ieder geval voor dat je voldoende nachtrust krijgt. De uren aan het eind van de avond en het begin van de nacht tellen dubbel. Deze rust is belangrijk, omdat je anders teveel gaat piekeren en mentaal in de problemen komt. Een Vis met mentale problemen zal over het algemeen ook meer kans op fysieke klachten krijgen. Let deze week op dat je mensen met griep of andere kwaaltjes een beetje mijdt, maar wees nog alerter dat het corona een stuk gemener is en vaak niet echt te bemerken is. De kans dat je aangestoken wordt, is wel degelijk aanwezig. Je doet er verstandig aan extra vitaminen te gebruiken en ook extra eiwitten zijn aan te raden.

Overzicht voor alle tekens (week van tegenstrijdigheden)
Jupiter, in de Waterman, zal zondag een uitdagend vierkant met Uranus in de Stier vormen. Dit is een intellectueel stimulerende energie. Mensen hebben grote ideeën en bedenken geregeld allerlei dingen om te ontplooien. Heb je toekomstplannen, dan wordt aangeraden de energie te gebruiken. Dinsdag reist de Zon van de Steenbok naar Waterman om Jupiter en Saturnus te vergezellen. De Zon blijft daar tot 18 februari. Zondag en maandag werkt de Zon vertragend, waardoor mensen egoïstisch handelen en teveel gericht zijn op ontspannende en minder op serieuze activiteiten. Er is vanaf dinsdag drang tot onafhankelijkheid. Mensen hebben een sterk verlangen hun eigen weg te volgen. Er zal empathische energie zijn, waardoor mensen zich aanpassen aan ellende die we in de wereld en onze maatschappij meemaken. Zij zijn over het algemeen evenwichtig. Dit kan echter schijn zijn, omdat er mensen zijn, die last van stemmingswisselingen hebben. Zij kunnen soms vrolijk en gezellig zijn om op een ander moment juist serieus en streng te zijn. Omdat ze zich vooral richten op hun eigen omgeving, kunnen enkelen het voor velen verpesten. Venus in de Steenbok zal deze week een sterke invloed hebben. De energie kan trots van mensen aantasten. Sommigen zoeken dan ook hun eigen veilige omgeving op, om te voorkomen dat ze door anderen negatief bejegend worden. Het is een zeer goede periode om vrienden en andere sociale contacten extra aandacht te geven. Dit kan dan namelijk steun geven in het opbouwen van zelfvertrouwen. Woensdag de 20ste kan een zeer bewogen dag worden als Mars zich bij Uranus aansluit. Deze combinatie brengt vernieuwing van denken en hoe mensen in het leven staan. Er zullen vooruitstrevende mensen zijn, die in staat zijn te genieten van vooruitgang.
Er zijn echter mensen die bang zijn voor vernieuwingen. Zij vertonen opstandig en zelfs gewelddadig gedrag. Dit zet de wereld op zijn kop en vooral de 19de t/m de 21ste is er onheil. We moeten serieus zijn in de omgang met mensen die de rechtsstaat in gevaar brengen, wat in de hele wereld op kan treden. Wees alert, mijd negatief ingestelde mensen en laat je niet meeslepen. Positief is dat verantwoordelijk ingestelde mensen juist goede energieën delen en vindingrijk zijn in hun ideeën om de wereld beter te maken. Het weekend van de 22ste zal sociale energie kennen als de Maan in de Tweeling reist. Mensen hebben veel ambities en er kunnen nieuwe vriendschappen ontstaan. Let op, omdat er nog steeds zeer kritisch ingestelde mensen zijn, die storende energie verspreiden. Laat je niet beïnvloeden en richt je op mensen die spirituele, religieuze en andere hogere waarden verspreiden, vol saamhorigheid en erg veel liefde. Zaterdag zal Venus in de Steenbok een sextiel vormen met Neptunus in Vissen. Dit biedt passionele, romantische en sensuele energie, waardoor het weekend voor gebonden mensen veel liefde en erotiek bevat. Singles hebben een zeer sterke drang naar seks en een aantrekkelijke en magnetische uitstraling. Mars zal dit weekend een plein met Jupiter vormen en heeft een positieve invloed. Mensen zijn energiek, enthousiast en seksueel aantrekkelijk. Er zal echter zoveel energie zijn, dat er mensen zijn, die hun energie niet kwijt kunnen. Dit leidt tot agressie of impulsieve en onbezonnen acties. Er is een grote mate van liefde en erotiek, maar ook gevaarlijke energie, waardoor we voorzichtig moeten blijven. Er zijn mensen die slechte praktijken bezigen, als gevolg van dat seksueel verlangen. Pas op bij stille plekken en in de vroege of late uurtjes. Bescherm jezelf en zeg niet dat het jou niet overkomt.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)