Weekhoroscoop Vissen

Weekhoroscoop Vissen

Weekhoroscoop Vissen

Geboortedatum 19 februari t/m 20 maart - week 40

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Vissen (19 februari – 20 maart)
Liefdesrelaties en sociale contacten
Venus kan voor de Vis wel eens erg fijne energie brengen, versterkt door de energie van Jupiter en Mars. Er hangt deze week daarom een krachtige en liefdevolle planetaire energie, waardoor je de week gelijk al goed begint. Zondag zal je dit nog niet helemaal voelen en ben je vrij lui en heb je meer zin om lekker thuis te blijven en je eigen dingen te doen. Maandag en dinsdag zal je het fijn vinden om veel met je partner te doen en elkaar alle liefde te geven. Je vindt het wel erg fijn om waardering en respect te krijgen. Let op als je een partner hebt, die dit minder vaak zegt. Je kunt dan nog wel eens wat teleurgesteld raken. Woensdag en donderdag heb je verbeeldingskracht en deze kun je gebruiken om de relatie een positieve boost te geven. Vrijdag beweegt Mars op een krachtige wijze en zal deze planeet zich verbinden met Pluto en Neptunus. Dit is ingewikkelde, maar spannende combinatie voor de Vis. Daardoor ben je soms wat opstandig, maar geregeld zal je vooral vrijdag en zaterdag erg romantische dingen kunt bedenken. Het is dan ook een prima periode om er samen lekker op uit te trekken en de romantiek op te zoeken.

Singles
Ook singles kunnen erg veel verbeeldingskracht hebben als gevolg van een aantal liefdevolle planeten. Hierdoor kun je te maken krijgen met voorspellende dromen. Tracht te bedenken wat ze je doorgeven, omdat de boodschap nogal raadselachtig kan zijn. Als gevolg van Jupiter en Uranus heb je de behoefte om een nieuwe partner in je leven te krijgen. Je vindt het daarbij juist fijn om iemand te versieren, die op een andere wijze in het leven staat. Je hebt het gevoel dat deze je veel biedt, omdat je dan beter in evenwicht kunt zijn. Van zondag t/m dinsdag zal dit echter geen goede tijd zijn om iemand te vinden. Pas vanaf woensdag, als Venus meer invloed krijgt, neemt de kans toe dat je iemand aantrekt. Komt deze in je leven dan zal je hart in vuur en vlammen staan. Er wordt wel aangeraden om niet thuis te blijven hangen, maar er op uit te trekken. Is dit niet mogelijk dan kun je altijd nog op sociale media rondkijken. Overigens zijn vrijdag en zaterdag de beste dagen om een nieuwe partner te vinden.

Mentale en fysieke gesteldheid
De Maan brengt zondag wat vermoeidheid. Probeer deze dag rustig aan te doen en je op te laden voor de nieuwe week. Het is een prima dag, waarbij kunst, muziek en creativiteit belangrijk kunnen zijn om de rust in je huis te vinden en alleen met harmonieuze mensen door te brengen. Let op je nieren, omdat die kwetsbaar voor infecties zijn. Drink voldoende water, omdat ontstekingen, eczeem en huidziektes makkelijker optreden. Met name overgang van koud naar warm en vochtig weer kan voor problemen zorgen. Maandagmiddag brengt de Maan flink wat emoties mee. Mensen zullen geprikkeld worden en dit kan metabolisme verzwakken. Je doet er goed aan meer groenten en vezelrijk voedsel te eten. Vet en vlees kun je beter laten staan. Mannen moeten vooral opletten met hun geslachtsorganen. Vrouwen kunnen meer last krijgen van de blaas en menstruatie die te snel of juist te langzaam op kan treden. Pas maandag op met seksualiteit, omdat dit problemen kan geven. Woensdagmiddag brengt de Maan meer rust, waardoor je fysiek lekkerder in je vel kunt zitten dan de dagen ervoor. Let vooral op bij zware werkzaamheden of sport. Je kunt sneller last hebben van spierblessures en ook je botten kunnen het zwaar te verduren krijgen. Vrijdagavond en zaterdag brengt de Maan vooral positieve energie voor de carrière. Mensen zullen niet snel iets verkeerds doen en dat zorgt voor veel rust en mentale kracht. Je kunt deze dagen beter niet teveel pittige of zure producten eten, omdat het spijsverteringsstelsel wat kwetsbaar kan zijn. Ook nu moet je opletten met botten en gewrichten en dan vooral je onderrug.

De Vis is over het algemeen dromerig en gevoelig. Je wordt geleid door de krachtige Neptunus, maar fantasievolle gevoelens worden meestal gevoed door Venus, de godin van de artisticiteit en liefde. Je bent creatief en denkt diep na over de ware essentie van het leven. Je wilt je graag vasthouden aan het verleden en kan nog wel eens melancholische gevoelens krijgen. Je ziet het verleden soms mooier dan die eigenlijk is. Deze week geeft Jupiter je een drang om begrepen te worden en als dat niet gebeurt, kun je je onzeker voelen. Toch weet je je te beheersen en ga je er nuchter mee om. Deze week is je lymfestelsel kwetsbaar. Hierdoor kun je last van ontstekingen en gezwellen krijgen. Bepaalde stoffen, dus ook medicijnen, kunnen voor allergische reacties zorgen. Houd dit goed in de gaten.

Carrière en financiën
Er is deze week krachtige energie, waardoor de Vis flink geprikkeld wordt. Je bent iemand die erg ambitieus is en dat zal je deze week ook zeker laten merken. Aan het begin van de week kunnen er gesprekken of vergaderingen zijn, die ervoor zorgen dat er meer mogelijkheden komen. Daarbij kan Venus een actieve rol spelen, omdat deze de liefde voor financiële mogelijkheden versterkt. Je vindt het erg belangrijk om je te ontwikkelen en vooral jezelf financieel te verbeteren. Let op de ambitieuze Mars, omdat deze jouw verwachtingen hooggespannen maakt. Daardoor kan jij, maar kunnen ook anderen denken dat het gelijk tot goede prestaties moet leiden. Het is belangrijk je geduld te bewaren en je te richten op lange termijndoelen. Het is verstandig om deze tussentijds te evalueren. Heb je een eigen bedrijf, dan is het belangrijk doelen goed te omschrijven, zodat niet alleen jij weet waar je aan toe bent, maar ook je werknemers. Woensdag brengt Venus lastige energie, door de invloed van Pluto en Mars. Dit kan storend werken. Op woensdag en donderdag kun je daardoor veel stress ervaren en zal je er alles aan moeten doen deze niet teveel op te laten lopen. Op zich zal dit lukken, maar blijf geduld houden. Je zult vrijdag en zaterdag als gevolg van Mars met uitdagingen te maken krijgen. Het is belangrijk niet te twijfelachtig te zijn en gelijk te zorgen voor beslissingen. Deze vallen niet altijd in goede aarde, maar het is even tijd om aan jezelf te denken. Uiteindelijk zal je merken dat je hier veel mooie resultaten door kunt boeken.

Overzicht van de week voor alle tekens
De machtige Zon is inmiddels in het teken van de Weegschaal verschenen en zal daar tot 23 oktober verblijven. Deze tijd merken we dat we meer geneigd zijn tot diepere overpeinzingen, zowel in daden als gedragingen. Het is als een innerlijke reis, introspectie van een zeldzame diepte. Misschien zal jij jezelf wel eens betrappen dat je aarzelt en dat je moeite hebt beslissingen te nemen. Doch weet dat dit voortspruit uit verlangens om grondig te overwegen wat we in bepaalde situaties kunnen doen. Het is een geweldige tijd voor kunstzinnige uitdrukkingen en spirituele belevingen te ervaren. De schoonheid om ons heen zal onze ziel verwarmen en inspireren tot creatieve uitingsvormen. Het is wellicht een tijd waarin we kunst aanschouwen en te verdiepen in literaire werken. Ook zijn mensen in staat verborgen creatief talent te ontwikkelen. De natuur kan een bron van voeding voor de ziel zijn, en het wordt dan ook aangeraden momenten te koesteren waarin we even alleen zijn. In die stilte kunnen we tot onszelf komen en zijn we in staat gedachten en gevoelens te ordenen. Het begrijpen van onszelf zal bouwen aan een fundament van zekerheid en innerlijke voldoening. Het is een periode van introspectie en een transformatie, die ons dichter bij onze ware ‘’IK’ kan brengen en helpt doelen te verwezenlijken. Er is een kosmische dans met diverse planeten. Jupiter, symbool van groei, expansie en overvloed, beweegt tot eind december retrograde door het teken van de Stier. In deze tijd legt het universum de nadruk op zelfreflectie en herzien van overtuigingen en waarden. Dus ook deze energie kan ervoor zorgen dat we tot onszelf komen en kunnen groeien zowel in daden als mentale mogelijkheden. Saturnus, de hoeder van structuur, discipline en verantwoordelijkheid, vervolgt zijn retrograde beweging in het teken van Vissen en verblijft daar tot begin november. Tijdens deze periode kan het een ware uitdaging zijn om vast te houden aan dagelijkse routine en verplichtingen, omdat er onvoorspelbare zaken mogelijk zijn.

Wees bedachtzaam in toezeggingen en nemen van belangrijke besluiten. Uranus, de planeet van verandering, innovatie en opstandigheid, blijft tot eind januari retrograde in de Stier. Hierbij ligt de nadruk op verlangen naar stabiliteit en weerstand tegen plotselinge wendingen. Veel mensen zullen dus minder geneigd zijn om grote veranderingen na te streven. We kunnen zelfs gefrustreerd raken als er teveel gebeurt. Neptunus, de heerser van spiritualiteit, dromen en illusies, zal tot begin december retrograde in het teken van Vissen bewegen. Deze tijd is het eenvoudig de sluier der illusie en bedrog te doorzien. We worden aangemoedigd tot introspectie en herzien van bepaalde routines. De intuïtie zal een waardevolle gids zijn, net als boodschappen uit het diepste van ons onderbewustzijn en dromen die tot ons komen. Wees waakzaam, omdat idealiseren van situaties en mensen tot teleurstellingen kan leiden. Helaas is de realiteit vaak afwijkend van dromen die we hebben en gedrag van mensen. Verder hebben we maken met Pluto, die tot half oktober retrograde in de Steenbok beweegt. Deze periode zijn er onverwerkte trauma's of onopgeloste kwesties, die invloed hebben en als een donkere wolk boven ons hoofd hangen. Uiteindelijk kan dit leiden tot de neiging ons te transformeren tot iets wat we al een tijdje willen. Venus, die momenteel in de Leeuw doorbrengt, heeft veel invloed op ons, waardoor er zowel gespannen als heilzame energie tot ons komt. Mensen kunnen zich merkwaardig gedragen, wat voor de nodige spanning zorgt. Maar tevens schenkt deze planeet gunstige energie aan relaties en romantiek. Zo kunnen zowel gebonden mensen als singles, veel momenten van geluk ervaren. Omdat de assertieve Mars veel invloed heeft, wordt aangeraden geregeld ruimte voor jezelf te houden. Het is een periode van rust en bezinning, waarin we vrede kunnen vinden en zonden kunt overdenken.

Er zijn flink wat kosmische gebeurtenissen, die deze week een boeiende reeks invloeden op ons leven en gedrag hebben. Zaterdag en zondag zullen Mercurius en Uranus een krachtige en harmonieuze driehoek vormen. Deze verbinding biedt mensen een frisse benadering en geeft een erg grote kans om innovatief na te denken. Het is een uitstekend moment om grote ideeën te verkennen en nieuwe wegen in te slaan. Zondag worden we aangespoord flexibel te zijn en de kern van zaken te begrijpen. Deze houding kan nieuwe kansen onthullen, vooral als we bereid zijn buiten de gebaande paden te denken. Het is een tijd om vooruit te plannen en te overwegen welke projecten we kunnen aanpakken. Ook zijn we goed in staat impulsief gedrag te beheersen en innovatief bezig te zijn. Maandag staat Mercurius tegenover Neptunus, wat aan het begin van de week tot gebrek aan focus kan leiden. Dit komt vooral, omdat verbeelding de overhand heeft, wat wel gunstig voor creatieve projecten is. Het kan echter ook uitdaging brengen om de realiteit helder te blijven zien. We zullen deze dag geduldig moeten zijn om, als het nodig is realistisch te blijven. Dinsdag vormt Mercurius een harmonieuze driehoek met Pluto, waardoor diepgaand begrip en scherpere communicatie mogelijk zijn. Er is nu een gunstige energie om bepaalde onderwerpen naar voren te brengen en dieper in bepaalde zaken te duiken om te kunnen ontwikkelen. We zullen ons moeten inspannen om er werkelijk iets mee te kunnen. Woensdag verhuist Mercurius naar Weegschaal, wat de nadruk legt op diplomatieke en evenwichtige communicatie in relaties. Het is een tijd, waarin we beter in staat zijn standpunten van anderen te begrijpen en om de geschillen op te lossen. Het laatste deel van de week zijn er belangrijke gebeurtenissen. Ten eerste een vierkant tussen Mars en Pluto met intense en gepassioneerde energie. Deze kan worden gericht op die projecten die vastberadenheid en wilskracht vereisen. Wordt deze energie niet in balans gebracht, dan kunnen we te maken krijgen met conflicten en machtsstrijd. Een tweede gebeurtenis is de toetreding van Venus tot het gebied van de Maagd, waardoor nadruk zal liggen op aandacht voor detail in liefde en relaties. Terwijl Mars, de Zon en Mercurius zich richting de Schorpioen begeven, komt de focus op intimiteit en passie te liggen. Dit kan leiden tot diepgaand onderzoek en intense momenten, die een gezonde uitlaatklep nodig hebben. Deze week biedt een gevarieerde mix van kosmische invloeden, variërend van creativiteit en diepgang tot diplomatie en passie. Het is een uitnodiging om bewust om te gaan met energie van de kosmos, terwijl we streven naar persoonlijke groei en evenwicht.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)