Weekhoroscoop Waterman

Weekhoroscoop Waterman

Weekhoroscoop Waterman

Geboortedatum 20 januari t/m 18 februari - week 26

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Liefdesrelaties en Sociale Contacten
De Waterman dient deze periode waakzaam te zijn voor de gezondheid, vooral als deze teveel hooi op zijn/haar vork neemt. Vraag steun van vrienden en geliefden wanneer nodig. Je partner kan een grote hulp zijn dankzij de liefdevolle planetaire energie die tot de tweede week van juli blijft hangen. Dit kan je in staat stellen passioneel en intens te zijn, maar je hebt ook de neiging om je soms plotseling terug te trekken. Dit wisselvallige gedrag kan verwarrend zijn voor je partner, vooral als deze gevoelig en emotioneel is. Zondag en maandag voel je je optimistisch en liefdevol, waardoor je graag meer tijd doorbrengt met je partner. Dinsdag en woensdag ben je wat afstandelijker en meer gefocust op andere zaken of mensen, wat je partner kan doen twijfelen aan je betrokkenheid. Donderdag zul je de liefde weer opzoeken en ben je sensueel ingesteld. Vrijdagavond trek je je opnieuw terug, maar zaterdag voel je een krachtige seksuele energie, wat de dag spannend maakt voor jou en je partner. Voor de single Waterman wordt het een week van tegenstellingen. Je bent enerzijds speels en avontuurlijk, terwijl je anderzijds momenten hebt waarin je nuchter en zakelijk bent. Deze wisselingen kunnen verwarrend zijn voor mensen om je heen, die niet altijd weten wat ze van je kunnen verwachten. Tijdens verveling zoek je spanning op en geniet je van flirten en speelse contacten, vaak zonder verdere verwachtingen dan erotiek. Zondag en maandag zijn ideaal om te flirten en je richt je op avontuur en spanning. Je bent dinsdag tot en met donderdag meer gefocust op zakelijke aspecten en je hebt minder behoefte aan liefde of erotiek. Vanaf vrijdag zul je een krachtige energie voelen die meer dan twee maanden aanhoudt, waardoor je relaxt in het leven komt te staan en meer openstaat voor een nieuwe partner. Geduld is belangrijk, want je hebt tijd genoeg om van deze energie te profiteren. Zaterdagavond is ideaal voor erotiek, waarbij je zeer passioneel en tegelijkertijd liefdevol bent.

Carrière en Financiën
Op het gebied van carrière en financiën wordt het een wisselvallige week voor de Waterman. Er zijn dagen waarop je veel bereikt en enthousiast naar je werk gaat, maar ook momenten waarop je moeilijk op gang komt. De wisselende kosmische energie kan ervoor zorgen dat je soms uitstekend presteert en soms juist met vertragingen te maken krijgt. De positieve momenten zullen echter overhand hebben. Je kunt leuke aanbiedingen en grote financiële meevallers verwachten. Voor wie eerder dit jaar bepaalde doelen heeft gesteld, is dit de tijd om de vruchten daarvan te plukken. Vanaf vrijdag tot halverwege juli is het ook een gunstige periode om contracten en overeenkomsten af te sluiten. Let wel op mensen die niet altijd even gunstig tegenover je staan. Zondag ben je ambitieus en wil je belangrijke zaken realiseren. Maandag tot en met woensdag kunnen wensen en dromen uitkomen, maar wees voorzichtig met risico’s rondom grote geldbedragen. Donderdag en vrijdag zijn geschikt om anderen te helpen en je in te zetten voor liefdadigheid, wat later uit goodwill positief kan uitpakken. Balans tussen werk en persoonlijke gezondheid is erg belangrijk, evenals omgaan met wisselvallige emoties en verlangens in relaties. Maak gebruik van de liefdevolle en positieve energie om verbindingen te versterken en kansen op carrièregebied te benutten.

Mentale en fysieke gesteldheid
Saturnus kan deze week storend werken. De energie die hieruit voortkomt, zal mensen, die lekker in hun vel zitten, positieve krachten bieden. Anderen kunnen echter negatieve energie ervaren, waardoor ze erg onzeker worden. In de liefde kun je soms venijnig uithalen als de ander iets doet wat jij niet fijn vindt. In het contact met anderen kun je flink achteruit gaan en weet je in je werk niet zo goed hoe je je doelen moet behalen. Gelukkig zal deze energie niet al te lang op je pad blijven, maar je moet er wel voor oppassen dat je deze controleert. Je hebt namelijk minder zin om te koken, beweegt minder en kunt in de nacht minder goed slapen. Als gevolg van Mars ben je nog steeds wat op jezelf, maar wel bezig om het een en ander op orde te brengen. Zorg voor een duidelijke planning bij dingen die je doet, zodat je minder stress ervaart bij het voltooien van allerlei zaken. Mars biedt namelijk zoveel energie, dat je jezelf wel eens voorbij kunt lopen. Intellectueel zal je een flinke boost krijgen, welke kan helpen om na te denken over je fysieke gesteldheid. Je staat er open voor om signalen, die je lichaam afgeeft, goed op te vangen en kunt bepaalde problemen voorkomen. Misschien doe je er verstandig aan je werk minder aandacht te geven en je meer te richten op sport, ontspanning en sociale contacten. Je hebt op zich energie genoeg om bepaalde werkzaamheden in kortere tijd af te ronden, zodat je tijd overhoudt. Wees deze week voorzichtig met je enkels. Hardlopen, zaalsporten en dansen kunnen dus problemen geven. Zwemmen, fietsen en skaten zijn wat dat betreft geschikter.

Overzicht van de week voor alle tekens
We staan aan de vooravond van een buitengewone tijd van reflectie, groei, en ontdekking, met een scala aan planeten die invloed uitoefenen op verschillende aspecten van ons leven. Laten we deze energieën omarmen en optimaal benutten om persoonlijke en materiële doelen te verwezenlijken.
Er is met de retrograde Ceres in Steenbok en Pluto tot april 2026 in Stier een periode van geduldig plannen en groeien. Dit biedt kans om te reflecteren en te ontwikkelen. Deze invloeden vragen om geduldig te zijn en zorgvuldig over toekomst na te denken. Stel lange termijndoelen op die resoneren met persoonlijke ambities. Wees gemotiveerd en vooral vastberaden, maar gun jezelf ook de tijd om stapsgewijs vooruitgang te boeken. Het is een tijd waarin de weg naar succes vaak ligt in geduld en doorzettingsvermogen. Met Saturnus tot februari 2026 in Vissen kunnen vertrouwen en gebruik van talenten en vaardigheden naar voren komen. Saturnus herinnert ons eraan dat vertrouwen in je eigen capaciteiten cruciaal is. Gebruik je talenten ten volle, terwijl je ook openstaat voor nieuwe ideeën en perspectieven van anderen. Deze lange invloed helpt je om evenwicht te vinden tussen persoonlijke groei en samenwerking. Zet in op je sterkste talenten en vaardigheden en werk samen om nog meer te bereiken. Het is een perfecte tijd om je zelfvertrouwen te laten bloeien en talenten te ontwikkelen. Jupiter tot 9 juni 2025 in Tweelingen geeft een scala aan mogelijkheden. Dat brengt dus een overvloed aan kansen en positieve energie. Dit is een fase waarin we onze horizon kunnen verbreden en onszelf kunnen onderdompelen in nieuwe ervaringen. Of het nu gaat om reizen, studeren, of aangaan van boeiende gesprekken, je zult merken dat het leven vol zit met spannende mogelijkheden.

Laat nieuwsgierigheid je leiden en geniet van de mentale stimulatie die deze periode biedt. Creativiteit en communicatieve vaardigheden bloeien op, waardoor dit een perfecte tijd is voor journalistiek, schrijven of andere vormen van expressie. Verken nieuwe ideeën en ontdek innovatieve manieren om je uit te drukken. Probeer nieuwe dingen en ontdek perspectieven vanuit een andere kijk, die mensen hebben. Reizen, studeren of nieuwe hobby's oppakken zijn uitstekende manieren om je te verrijken. Laat je inspireren door energie om je heen en zoek nieuwe manieren om je uit te drukken. Maak ook gebruik van je verbeterde communicatieve vaardigheden om diepgaande gesprekken te voeren en waardevolle connecties te leggen. Mars tot 20 juli in de Stier zorgt voor een aandacht op materiële waarden en financiële stabiliteit. Dit is een uitstekende tijd om financiën te herzien, te sparen en investeren. Je werkethiek en vastberadenheid zijn op hun hoogtepunt, waardoor je effectief aan lange termijndoelen kunt werken. Tegelijkertijd versterkt deze invloed je zintuiglijke en seksuele energie, wat kan leiden tot intense en bevredigende relaties. Geniet van passie die deze periode brengt en investeer in je romantische banden. Focus op sparen en investeringen om je financiële doelen te bereiken. Gebruik je vastberadenheid om projecten met succes af te ronden. Er is een sensuele energie, waardoor je in persoonlijke relaties kunt investeren. Omarm de reis naar groei en zelfontplooiing. Er is een rijkdom aan mogelijkheden voor persoonlijke groei, financiële stabiliteit, en nieuwe ontdekking. Laat je leiden door geduld, vertrouwen, nieuwsgierigheid en passie. Er is de komende weken unieke kans om op verschillende fronten te ontwikkelen en floreren. Sta open voor wat deze kosmische invloeden je te bieden hebben, en geniet van de reis naar een vervullend en verrijkt leven.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)