Weekhoroscoop Waterman

Weekhoroscoop Waterman

Weekhoroscoop Waterman

Geboortedatum 20 januari t/m 18 februari - week 40

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Liefdesrelaties en sociale contacten
De retrograde bewegende Uranus zal energie geven om met nieuwe zaken te starten. Daardoor ben je het 1ste deel van de week communicatief sterk en vind je het fijn diverse zaken met je partner te delen. Het zal misschien een minder romantische periode zijn, maar intellectueel kan het niet beter. Hierdoor kunnen jullie leuke dingen voor de nabije toekomst bedenken. Maandagavond zal Venus een sterke energie met Pluto delen en dit biedt bijzondere kansen. Jullie kunnen zeer belangrijke veranderingen meemaken, althans als jullie hier voor in zijn. De Zon zal een harmonieuze energie bieden, waardoor je dinsdag en woensdag de meeste kans hebt op beslissingen die jullie maken. Het 2de deel van de week zullen Venus en Mercurius een energieke kracht bieden. Jullie kunnen daardoor heel leuke activiteiten plannen om elkaar te verwennen en gevoelsmatig dichter bij elkaar te staan. Vrijdag en zaterdag zijn ook vol liefde en erotiek, maar je moet wel uitkijken dat je jaloers kunt zijn. Dit kun je beter controleren door jezelf er niet door te laten beïnvloeden.

Singles
Het is een week, waarin Saturnus voorwaarts de Steenbok in gaat. Dit kan voor de Waterman wel eens een periode worden, waarin je gaat vernieuwen en het verleden los laat. Er kan door krachtige energie van Jupiter, de retrograde Uranus en Mars maandag een bijzondere gebeurtenis plaatsvinden. Er hangt sowieso deze week spirituele energie, waardoor er een grote liefdesvolle energie op je afkomt. Deze kan in de periode van dinsdag tot en met donderdag voor romantische en zelfs erotische ontmoetingen zorgen. Dit komt vooral, omdat Venus je veel warmte en liefde biedt. Je ervaart een onderbuikgevoel, waardoor je liefde ervaart en deze wilt delen. Dit zal vooral iemand zijn waar je eerst niet aan dacht, maar waar je wel spanning en passie bij kunt voelen. Je bent flirterig en zal de aandacht van anderen kunnen trekken, waardoor de kans dat je mensen ontmoet erg groot is. Er wordt aangeraden controle te houden en geldende normen en waarden niet teveel los te laten. Zaterdag zal jouw sociale leven passioneel en romantisch zijn en kan Mars ervoor zorgen dat je erg veel seksuele energie ervaart.

Mentale en fysieke gesteldheid
De Maan brengt zondag wat vermoeidheid. Probeer deze dag rustig aan te doen en je op te laden voor de nieuwe week. Het is een prima dag, waarbij kunst, muziek en creativiteit belangrijk kunnen zijn om de rust in je huis te vinden en alleen met harmonieuze mensen door te brengen. Let op je nieren, omdat die kwetsbaar voor infecties zijn. Drink voldoende water, omdat ontstekingen, eczeem en huidziektes makkelijker optreden. Met name overgang van koud naar warm en vochtig weer kan voor problemen zorgen. Maandagmiddag brengt de Maan flink wat emoties mee. Mensen zullen geprikkeld worden en dit kan metabolisme verzwakken. Je doet er goed aan meer groenten en vezelrijk voedsel te eten. Vet en vlees kun je beter laten staan. Mannen moeten vooral opletten met hun geslachtsorganen. Vrouwen kunnen meer last krijgen van de blaas en menstruatie die te snel of juist te langzaam op kan treden. Pas maandag op met seksualiteit, omdat dit problemen kan geven. Woensdagmiddag brengt de Maan meer rust, waardoor je fysiek lekkerder in je vel kunt zitten dan de dagen ervoor. Let vooral op bij zware werkzaamheden of sport. Je kunt sneller last hebben van spierblessures en ook je botten kunnen het zwaar te verduren krijgen. Vrijdagavond en zaterdag brengt de Maan vooral positieve energie voor de carrière. Mensen zullen niet snel iets verkeerds doen en dat zorgt voor veel rust en mentale kracht. Je kunt deze dagen beter niet teveel pittige of zure producten eten, omdat het spijsverteringsstelsel wat kwetsbaar kan zijn. Ook nu moet je opletten met botten en gewrichten en dan vooral je onderrug.

Je bent als Waterman één van de serieuzere tekens en denkt na over allerlei zaken, die in het leven spelen. Met name de ernstige Saturnus biedt jou deze energie. Je schuwt het niet op zoek te gaan naar de diepere zin des levens. Je kunt hierbij teleurgesteld raken als dit je niet lukt. Watermannen zijn intelligent en onorthodox in hun denken. Ze zijn inventief en denken graag na hoe ze bepaalde zaken verbeteren. Je wordt soms beïnvloed door energie van de grillige Uranus, waardoor je niet altijd krachtig overkomt en vooral als je omgeving niet gestructureerd is. Deze week moet je oppassen dat je schenen en enkels niet overbelast worden. Wanneer je verkeerde voeding eet kun je last van allergieën en maagkrampen krijgen. Mensen die te zwaar zijn, kunnen last krijgen van de bloedsomloop, wat zich uit in moeheid en kortademigheid. In dat geval doe je er goed aan om een arts te raadplegen.

Carrière en financiën
De Waterman is normaal gesproken iemand, die vooral intellectueel actief is. Dat zal deze week soms wat minder zijn, omdat Jupiter je avontuurlijk en actief maakt. Maandag en dinsdag is het een goede periode om kennis met anderen te delen als gevolg van Mercurius. Je kunt je hierbij vooral richten op collega’s of mensen die voor je werken. Heb je een eigen bedrijf, dan heb je de neiging om je teveel met concurrentie bezig te houden. Dit moet je onder controle houden en vooral niet negatief doen. Kan je positief bezig zijn, dan zal je veel goodwill kweken en krijg je er later meer voor terug. Planetaire energie kan jou zondag t/m woensdag veel kracht geven om met iets nieuws te starten. Venus kan jou vanaf woensdag veel kracht bieden, waardoor je dingen kunt doen, die jou verrijken en waarbij je veel goede prestaties neerzet. Het is deze tijd mogelijk dat er familie of vrienden zijn die jou ondersteunen en waar je extra veel aan kunt hebben. Het wordt een nuttige periode, waarbij je veel nieuwe kennis op kunt doen of kunt delen. Vrijdag zal je de neiging hebben te laten zien wat je kunt en wat je allemaal weet. Dit komt door de macho-energie van Mars en Pluto, waardoor je graag conflicten opzoekt. Dit kun je beter niet teveel doen, omdat mensen hierdoor in opstand kunnen komen of achteruit gaan. Dit wekt alleen maar irritatie in de hand. Zaterdag kun je nieuwe strategieën en plannen overdenken en eventueel aanpassen. Je vindt het lastig om iets nieuws te proberen, maar er wordt toch aangeraden om ervoor te gaan. De vooruitzichten zijn bemoedigend als je buiten je comfortzone durft te treden.

Overzicht van de week voor alle tekens
De machtige Zon is inmiddels in het teken van de Weegschaal verschenen en zal daar tot 23 oktober verblijven. Deze tijd merken we dat we meer geneigd zijn tot diepere overpeinzingen, zowel in daden als gedragingen. Het is als een innerlijke reis, introspectie van een zeldzame diepte. Misschien zal jij jezelf wel eens betrappen dat je aarzelt en dat je moeite hebt beslissingen te nemen. Doch weet dat dit voortspruit uit verlangens om grondig te overwegen wat we in bepaalde situaties kunnen doen. Het is een geweldige tijd voor kunstzinnige uitdrukkingen en spirituele belevingen te ervaren. De schoonheid om ons heen zal onze ziel verwarmen en inspireren tot creatieve uitingsvormen. Het is wellicht een tijd waarin we kunst aanschouwen en te verdiepen in literaire werken. Ook zijn mensen in staat verborgen creatief talent te ontwikkelen. De natuur kan een bron van voeding voor de ziel zijn, en het wordt dan ook aangeraden momenten te koesteren waarin we even alleen zijn. In die stilte kunnen we tot onszelf komen en zijn we in staat gedachten en gevoelens te ordenen. Het begrijpen van onszelf zal bouwen aan een fundament van zekerheid en innerlijke voldoening. Het is een periode van introspectie en een transformatie, die ons dichter bij onze ware ‘’IK’ kan brengen en helpt doelen te verwezenlijken. Er is een kosmische dans met diverse planeten. Jupiter, symbool van groei, expansie en overvloed, beweegt tot eind december retrograde door het teken van de Stier. In deze tijd legt het universum de nadruk op zelfreflectie en herzien van overtuigingen en waarden. Dus ook deze energie kan ervoor zorgen dat we tot onszelf komen en kunnen groeien zowel in daden als mentale mogelijkheden. Saturnus, de hoeder van structuur, discipline en verantwoordelijkheid, vervolgt zijn retrograde beweging in het teken van Vissen en verblijft daar tot begin november. Tijdens deze periode kan het een ware uitdaging zijn om vast te houden aan dagelijkse routine en verplichtingen, omdat er onvoorspelbare zaken mogelijk zijn.

Wees bedachtzaam in toezeggingen en nemen van belangrijke besluiten. Uranus, de planeet van verandering, innovatie en opstandigheid, blijft tot eind januari retrograde in de Stier. Hierbij ligt de nadruk op verlangen naar stabiliteit en weerstand tegen plotselinge wendingen. Veel mensen zullen dus minder geneigd zijn om grote veranderingen na te streven. We kunnen zelfs gefrustreerd raken als er teveel gebeurt. Neptunus, de heerser van spiritualiteit, dromen en illusies, zal tot begin december retrograde in het teken van Vissen bewegen. Deze tijd is het eenvoudig de sluier der illusie en bedrog te doorzien. We worden aangemoedigd tot introspectie en herzien van bepaalde routines. De intuïtie zal een waardevolle gids zijn, net als boodschappen uit het diepste van ons onderbewustzijn en dromen die tot ons komen. Wees waakzaam, omdat idealiseren van situaties en mensen tot teleurstellingen kan leiden. Helaas is de realiteit vaak afwijkend van dromen die we hebben en gedrag van mensen. Verder hebben we maken met Pluto, die tot half oktober retrograde in de Steenbok beweegt. Deze periode zijn er onverwerkte trauma's of onopgeloste kwesties, die invloed hebben en als een donkere wolk boven ons hoofd hangen. Uiteindelijk kan dit leiden tot de neiging ons te transformeren tot iets wat we al een tijdje willen. Venus, die momenteel in de Leeuw doorbrengt, heeft veel invloed op ons, waardoor er zowel gespannen als heilzame energie tot ons komt. Mensen kunnen zich merkwaardig gedragen, wat voor de nodige spanning zorgt. Maar tevens schenkt deze planeet gunstige energie aan relaties en romantiek. Zo kunnen zowel gebonden mensen als singles, veel momenten van geluk ervaren. Omdat de assertieve Mars veel invloed heeft, wordt aangeraden geregeld ruimte voor jezelf te houden. Het is een periode van rust en bezinning, waarin we vrede kunnen vinden en zonden kunt overdenken.

Er zijn flink wat kosmische gebeurtenissen, die deze week een boeiende reeks invloeden op ons leven en gedrag hebben. Zaterdag en zondag zullen Mercurius en Uranus een krachtige en harmonieuze driehoek vormen. Deze verbinding biedt mensen een frisse benadering en geeft een erg grote kans om innovatief na te denken. Het is een uitstekend moment om grote ideeën te verkennen en nieuwe wegen in te slaan. Zondag worden we aangespoord flexibel te zijn en de kern van zaken te begrijpen. Deze houding kan nieuwe kansen onthullen, vooral als we bereid zijn buiten de gebaande paden te denken. Het is een tijd om vooruit te plannen en te overwegen welke projecten we kunnen aanpakken. Ook zijn we goed in staat impulsief gedrag te beheersen en innovatief bezig te zijn. Maandag staat Mercurius tegenover Neptunus, wat aan het begin van de week tot gebrek aan focus kan leiden. Dit komt vooral, omdat verbeelding de overhand heeft, wat wel gunstig voor creatieve projecten is. Het kan echter ook uitdaging brengen om de realiteit helder te blijven zien. We zullen deze dag geduldig moeten zijn om, als het nodig is realistisch te blijven. Dinsdag vormt Mercurius een harmonieuze driehoek met Pluto, waardoor diepgaand begrip en scherpere communicatie mogelijk zijn. Er is nu een gunstige energie om bepaalde onderwerpen naar voren te brengen en dieper in bepaalde zaken te duiken om te kunnen ontwikkelen. We zullen ons moeten inspannen om er werkelijk iets mee te kunnen. Woensdag verhuist Mercurius naar Weegschaal, wat de nadruk legt op diplomatieke en evenwichtige communicatie in relaties. Het is een tijd, waarin we beter in staat zijn standpunten van anderen te begrijpen en om de geschillen op te lossen. Het laatste deel van de week zijn er belangrijke gebeurtenissen. Ten eerste een vierkant tussen Mars en Pluto met intense en gepassioneerde energie. Deze kan worden gericht op die projecten die vastberadenheid en wilskracht vereisen. Wordt deze energie niet in balans gebracht, dan kunnen we te maken krijgen met conflicten en machtsstrijd. Een tweede gebeurtenis is de toetreding van Venus tot het gebied van de Maagd, waardoor nadruk zal liggen op aandacht voor detail in liefde en relaties. Terwijl Mars, de Zon en Mercurius zich richting de Schorpioen begeven, komt de focus op intimiteit en passie te liggen. Dit kan leiden tot diepgaand onderzoek en intense momenten, die een gezonde uitlaatklep nodig hebben. Deze week biedt een gevarieerde mix van kosmische invloeden, variërend van creativiteit en diepgang tot diplomatie en passie. Het is een uitnodiging om bewust om te gaan met energie van de kosmos, terwijl we streven naar persoonlijke groei en evenwicht.

 

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)