Erotische horoscoop Schorpioen

Erotische horoscoop Schorpioen

Geboortedatum: 23 oktober t/m 21 november

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken
Het erotische leven van de Schorpioen in 2021 (door Frank Post)

Algemeen wat betreft seksualiteit en romantiek voor de Schorpioen

Seksualiteit is altijd belangrijk, maar het 1ste deel van het jaar nog belangrijker, maar wel in combinatie met spiritualiteit. Je zoekt warmte en intimiteit en zal pas van seks genieten als deze aanwezig zijn. Dit betekent dat je heus wel het bed deelt, maar dat je jezelf niet kunt laten gaan als er geen band is tussen jou en een sekspartner. Dit is bijzonder, omdat een Schorpioen normaal gesproken gericht is op erotiek en dit ook zonder emoties kan doen. Een passionele sekspartij zal, meer dan ooit, dus ingeleid moeten worden met een geestelijk contact. Ervaar je wantrouwen of hou je niet voldoende van een ander, dan kan je moeilijk van seks genieten en leef je in een fantasiewereld. Je kunt deze periode nog wel eens erg eenzaam zijn en ervaart ook een diepe onrust. Vanaf eind januari zal Mars je emoties overnemen en zal je veel meer een seksuele energie ervaren. Deze wil je er uitgooien, maar weet niet altijd hoe. Om een bevredigende seksuele relatie te hebben zal je een verlangen moeten ervaren. Schorpioenen die dit bij iemand hebben, zullen genieten van passie en hartstocht. Discipline, betrokkenheid en verlangen zijn dan zeer belangrijk. Je zult op spiritueel niveau sterk zijn en dingen aanvoelen. Je weet daarom hoe je een partner kunt verwennen en laten genieten. De eerste zes maanden van dit jaar zal je naar verlangen zowel fysiek, mentaal als spiritueel aan je trekken te komen. Het fysieke niveau kan bereikt worden als het mentale en spirituele tussen jou en een liefdespartner goed is. Oprechtheid en intense communicatie zijn dan belangrijk zijn. Je kunt hulp krijgen als Pluto samen met Mars intense energie geven.

Je hebt een seksuele energie er kunt deze beheerst, maar passioneel gebruiken om een sekspartner liefde te geven. Schorpioenen die niet lekker in hun vel zitten, hebben minder controle en laten bij seks extreem gedrag zien. Mocht je dit ervaren, dan is het belangrijk er iets mee te doen, omdat je er relaties mee stuk kunt maken. Tussen mei en juli neemt je fysieke energie toe als Jupiter in de Vis komt. Dit is een prima energie en maakt spirituele kracht los. Dit heeft een spannende werking op de wijze hoe jij seks beleeft. Je bent sensueel en sentimenteel en bereikt een uitgebalanceerde emotionele diepte. Heb je een partner dan ben je in staat liefde te geven, maar ook te ontvangen. Heb je een mindere relatie, dan kan je energie wel gebruiken om harmonie in de relatie te brengen. Ben je single, dan is deze periode geschikt voor een nieuwe persoon. Schorpioenen die niet lekker in hun vel zitten, krijgen emotie minder onder controle en kunnen zelfs extreem gedrag met obsessieve neiging vertonen. Vanaf augustus is er een sensuele en erotische energie aanwezig, waardoor er een onbewust verlangen ontstaat. Ben je single, dan kan je je richten op meerdere mensen en ben je intens met emoties en passioneel in bed. Heb je een relatie, dan moet je jezelf controleren dit niet te extreem te doen. Deze periode heb je behoefte aan fysieke seks, om mentaal aan je trekken te komen. Blijf eerlijk en ga niet over grenzen heen. De laatste maanden komt er passionele energie vanuit Mars, Pluto, Jupiter en retrograde Venus. Hierdoor ben je vurig en heftig, maar ook sentimenteel. Liefde komt op de achtergrond en seksuele lusten krijgen voorrang. Toch zal dit goede gevoelens geven en zorgen voor liefde en loyaliteit, waarbij jij een partner voldoende liefde kunt geven.

Overzicht van het jaar wat betreft seksualiteit en romantiek voor de Schorpioen
Neptunus blijft in 2021 in je sector van Passie en Genegenheid. Daardoor concentreer jij je op romantiek. Je bent empathisch en sympathiek voor vrienden en familie. Het jaar zal niet altijd even seksueel getint zijn, maar je krijgt wel waardering. Mensen zullen je sensuele en empathische uitstraling waarderen. Een groot deel van het jaar is stabiel, waarbij er meer oog is voor een gezin, familie en thuissituatie. In een relatie ben je stabiel, liefdevol en begaan. Het wordt een jaar, waarin je een transformatie meemaakt. Je vindt seksualiteit wel belangrijk, maar dan wel gepaard met vriendschap en genegenheid. Je zult een sterke waardering voor jezelf voelen en dit straal je ook uit. Erotiek en Schorpioen zijn synoniem voor elkaar. Mars, je heersende planeet, zal aan het begin van het jaar naar de Stier reizen en in jouw sector van partnerschap verblijven. Hierdoor weet je steeds beter wat jij precies in een relatie wilt en hoe jij erotiek in je leven wilt beleven. Maart en april kan je seks voorrang geven. In een relatie kan je aandacht aan anderen geven, waarbij driften er uit komen en je niet altijd even goede beslissingen maakt. Tracht jezelf te controleren en maak geen waardevolle relatie stuk. Singles kunnen deze periode het gevoel hebben dat ze anderen alleen met erotiek kunnen verleiden, maar dit kan teleurstelling geven. Richt je daarom in deze periode vooral op een persoon, die naar een vaste relatie op zoek is en niet naar mensen, die alleen maar naar seksualiteit zoeken. De Volle Maan van eind april zal in jouw teken staan en dit geeft energie om jouw leven eens flink aan te pakken en oude patronen los te laten. Op gebied van seks zal je leven flink verbeteren. Uranus bezoekt half mei tot begin november je sector van relaties. Er zijn dan veranderingen in je relaties mogelijk. Dit kan voor meer mensen zo zijn, waardoor je op moet letten dat ook een partner iets heel anders wil. Bijzonder zal zijn dat je door deze energie aangetrokken kunt worden tot mensen die je normaal niet leuk vindt. Je kunt nu opeens flink buiten je comfortzone treden.

Eind mei zal er een krachtige energie vanuit de Maan komen, waardoor er ook nu een prima energie is om een relatie te verbeteren of een nieuwe relatie te starten. Je zult merken dat de zomer op gebied van erotiek erg fijn is en romantiek overheerst. De vooruitzichten zijn dat jij je het tweede deel van het jaar op erotisch en passioneel gebied goed kunt geven, maar ook kunt ontvangen. Dit komt, omdat je steeds lekkerder in je vel zit en je hierdoor veel meer zelfvertrouwen krijgt. Let op dat je, in deze periode waarin Venus sterk aanwezig is, geen ondoordachte dingen in de liefde doet. Je kunt anders passie en seksualiteit verkeerd gebruiken en dit kan voor misverstanden zorgen. Voor singles is de kans op een vaste relatie overigens het grootst in juni en juli. Over het algemeen geldt voor de Schorpioen dat je een spiritueel teken bent, waardoor jij je beter op romantiek en passie richt en minder op seks. Half oktober kan de passionele energie van het sterrenbeeld Schorpioen steeds sterker aanwezig zijn. Er zijn kosmische vibraties die jou bedwelmen en zorgen dat je heel erg met seks bezig bent. Je kunt als single zoveel aanbiedingen krijgen dat je soms niet eens weet wat en wie je moet kiezen. Een huidige relatie kan ook zeer intens zijn en over het algemeen zal je de erotiek ook zeker versterken. Hierdoor kan er veel liefde zijn en zal jij nog zekerder van jezelf worden. In november en december kan de Maan jou flink opwinden en ook nu is het een prima energie om tot veel seks en romantiek te komen. Je bent wel serieus en zal niet snel een relatie verbreken. Ben je single, dan wil je liever een serieuze, dan een losse relatie, maar seks zal wel een sterke voorkeur hebben. Mars bevindt zich midden november tot het einde van het jaar in je sector van genegenheid. Je kunt je meer concentreren op het delen van gevoelens en zal een zeer goede partner zijn. Heb je een relatie, dan kan je deze erg intens beleven. Het is voor singles een goede periode om te daten en er wordt dan ook echt op aangedrongen om er op uit te trekken.

     
Seksualiteit met de Schorpioen vrouw

De Schorpioen vrouw is sensueel en onweerstaanbaar. Toch is ze ook wel bescheiden, waardoor ze niet snel toenadering zoekt of laat merken dat ze iemand aantrekkelijk vindt. Ze is emotioneel en heeft een sterke passie in zich, die echter pas naar buiten komt als ze iemand werkelijk toelaat. Dan zal ze volledig draaien en kan ze een ongekende erotische kracht laten zien. Haar passie zal ze hierbij niet alleen voor seks gebruiken, maar ook om een partner voldoende steun te geven. Ze gaat voor het vuur voor de ander. Ondanks dat ze sensueel overkomt, zal ze niet snel flirten. Een man, die zelf afstandelijk is, vindt ze veel aantrekkelijker en mysterieuzer. Ze kan daar erg opgewonden van raken. In bed is de Schorpioen- vrouw van alle tekens misschien wel de meest intense. Ze is een engel in bed en heeft een enorme passie om van seks te genieten. Daarbij zal ze steeds meer technieken krijgen om een partner te bespelen en op te winden. Ze heeft zoveel uitstraling dat ze niet onopgemerkt in een groep mensen kan verblijven. Haar ogen spreken boekdelen, maar toch zullen mensen niet doorgronden wat ze nou echt wil. De meeste mensen zullen daar waarschijnlijk nooit achter komen. Een man, die de liefde met haar wil bedrijven, moet mentaal en fysiek krachtig zijn om intense passie aan te kunnen. Een onderdanige of zachtaardige man zal ze afstoten. Seks is voor haar gevoel en als ze ruzie met haar partner heeft, zal ze dit het liefst in bed willen beslechten. Tijdens erotiek zal zij al haar zintuigen gebruiken om de ander te raken, maar ook om zelf aangeraakt te worden. Ze vindt het opwindend om geluiden, trillingen en door middel van haar nagels opwinding te laten merken. Jonge vrouwen zullen overigens moeite hebben om hun intense libido onder controle te houden. Ze hebben veel sekspartners en leren op die manier de seks aan. Ze zijn relatief jong als ze ontmaagd worden. Een persoon die een Schorpioen-vrouw wil, moet in staat zijn op passionele manier met seks bezig te zijn, maar ook verlangt om spiritueel tot haar door te dringen.

  Seksualiteit met de Schorpioen man

De Schorpioen man verbergt zijn passie en emoties achter een koude muur. Heeft hij eenmaal een relatie, dan uit hij zich intens. Hij heeft een sterk verlangen naar liefde en neemt deze serieus. Hij houdt ervan veel over seksualiteit te weten te komen en experimenteert graag. Op die manier weet hij heel erg goed hoe hij een vrouw moet bespelen om haar opgewonden te krijgen. Het is echter ook een zeer bezitterig en jaloers type, waarbij hij de neiging heeft om zijn partner duidelijk te maken wie er wel of niet bij haar mag komen. Hij kan absoluut niet omgaan met mensen, die flirten en erg sociaal zijn. Heeft hij geen controle over zijn partner, dan kan hij de strijd zoeken. Dit geldt overigens meer voor jongeren. De oudere Schorpioen heeft meer controle en is toleranter. Hij is moeilijk te doorgronden en eigenlijk zal er een enkeling zijn die dit wel kan, zolang hij dit zelf wil. Het enige wat je in dat geval kunt doen, is dus wachten tot hij moeite doet om zijn diepste gevoelens te delen. In de slaapkamer is de Schorpioen intens en passioneel en wil hij een diepere spirituele energie voelen. Fantasie en werkelijkheid zullen in perfecte harmonie zijn. In bed wil hij je controleren en beheersen, maar vindt hij het ook erg spannend als je dominant genoeg bent om hem te weerstaan. Hij wil de geest van zijn partner beheersen en al in gedachten opwinden en klaar laten komen. Toch kan een vrijpartij ook zomaar tot een teleurstelling leiden, omdat de realiteit niet kan tippen aan zijn fantasiewereld. Hij is zeer emotioneel en wil volledige trouw. Beschaam je dat, dan zal hij je wegduwen en nooit meer toelaten. Kan je wel zijn vertrouwen winnen, dan zal hij zijn fantasie gebruiken om je op te winden en je te laten genieten van ongekende erotische handelingen. Wil jij de Schorpioen-man, dan zal je moeten accepteren dat hij jou wil bezitten en voor zichzelf houden. Zo niet, ga dan niet met hem om, zijn scherpe angel zal jou anders hard raken.

 

De seksuele energie in het jaar 2021 voor alle tekens van de zodiac

Saturnus en Jupiter verblijven dit jaar in de Waterman. Mensen worden vrijer en ieder zal op eigen wijze van seks en romantiek genieten. We willen ontdekken en veranderen en worden aangemoedigd minder preuts te zijn. Dit jaar worden verlangens en passie meer dan vorig jaar ontwikkeld en zijn we minder braaf. Misschien logisch, omdat covid-19 ons op de feiten wijst. Kosmische energieën laten zien dat we dit jaar meer experimenteren. We dienen wel eerlijk tegenover elkaar te zijn. Deze krachtige planeten zullen namelijk veel seksuele energie geven. Oneerlijkheid kan kwetsuren en misverstanden geven. Wanneer je een relatie en behoefte aan meer seks hebt, doe je er goed aan dit met je partner te bespreken om het spannend te maken. Jupiter en Saturnus laten de passie stromen. Ben je single, dan is het een fijn jaar om geregeld seksueel contact te hebben. Uranus komt begin januari direct in de Stier en Mars zal daar tot eind februari blijven. Deze twee planeten bieden verrassingen en passie, waardoor seksualiteit en aantrekking sterk zijn. Goede relaties kunnen spannender en intenser worden. Minder goede relaties moeten communiceren om te bekijken wat er mogelijk is. Singles zullen geneigd zijn tot korte, maar meer seksuele contacten. Voor veel mensen geldt dat er een sterke drang is op spannende plekken te vrijen. Ook zullen veel het fijn vinden om seksuele materialen of stimulerende producten te gebruiken.

Eind maart begint het Ram seizoen en nemen passie en opwinding toe. Mensen willen vaker erotiek en kunnen snel opgewonden raken. Krijg je niet voldoende seks, dan kun je frustratie en eenzaamheid ervaren. Er wordt aangeraden jezelf onder controle te houden en geen gekke dingen te doen. Eind april reist de Volle Maan in Schorpioen. Er is een climax van seksuele spanning en helemaal als Mars eind april tot half juni in de Kreeft beweegt. Dit brengt mystieke emoties en mensen zullen gericht zijn op emotionele verbinding tijdens seks. Door de energie zal vruchtbaarheid sterk zijn. De schorpioen heerst over voortplanting, waardoor vrouwen makkelijker zwanger raken. Singles kunnen beter veilig vrijen als ze dit niet willen. De Kreeft brengt mysterieuze energie met een sterke drang tot seks. Omdat er niet altijd nagedacht wordt, kunnen er drastische veranderingen in je liefdesleven zijn. De zomermaanden kenmerken zich door retrograde bewegingen, die drang geven tot seks met vrienden, vriendinnen of ex-partner. Hoe groter je weerstand om dit te doen, hoe meer seksuele drang. Er kan deze tijd geregeld een kat-en-muis spel zijn. Omdat veel mensen dit hebben, is er veel kans op erotiek, maar zijn er ook misverstanden en conflicten. Waar Mars in de Kreeft intense passie en erotiek bracht, zal de retrograde Jupiter vanaf mei mystieke kracht geven. Mensen hebben behoefte aan knuffelen en andere liefkozingen.

Er is ruimte voor activiteiten om elkaar opgewonden te maken met een uitgebreid voorspel. Er wordt aangeraden elkaars seksuele gevoelens te stimuleren met erotische films, seksspeeltjes of Kamasutra. Het is een tijd van experimenten met een sekspartner. Als vrouw is het belangrijk dat jij je partner niet te snel laat klaarkomen, maar de ander laat verlangen, zodat die smeekt klaar te mogen komen. Als man is het belangrijk dat jij je partner niet te snel penetreert, maar gevoelige plekjes zoekt. Retrograde Neptunus zal de zomer voor dromerige, fantasievolle emoties zorgen. Veel mensen zijn minder met ratio bezig, maar meer met prikkelen van de liefde. Gebonden mensen bedwelmen hun partner met spannende activiteiten. Singles dromen van de ideale partner, maar let op teleurstelling als iemand niet zo perfect is. De periode van de Schorpioen is vanaf oktober intens voor seks. Mars heerst en veel mensen gaan op onderzoek en experimenteren met seks en partner. Dit is een spannende en avontuurlijke periode, maar ook een bedreiging voor huidige relaties. Mensen hebben de neiging vreemd te gaan of spannende dingen aan hun partner voor te stellen. Singles genieten intens van seks en zijn op zoek naar bondage, SM en andere extreme vormen van seks. Ook trio’s, erotische worstelpartijen en seks met hetzelfde geslacht (zelfs voor hetero’s) komen vaak in gedachten van mensen. Jupiter en Saturnus brengen het eind van het jaar veranderende energieën mee, waardoor relaties kunnen eindigen, maar ook ontstaan. Vanaf eind november zal er op fysiek gebied sterke energie zijn, waardoor mensen niet alleen veel seks willen, maar lang willen vrijen met voorspel, seks en naspel.

 

 

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)