Maandhoroscoop Kreeft

Maandhoroscoop Kreeft

Maandhoroscoop Kreeft

Geboortedatum: 21 juni t/m 22 juli - Maart 2024

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Algemeen voor de Kreeft

Beste Kreeft, de kosmische uitlijning belooft een unieke en krachtige maand voor jou, ondersteund door de magie van de Maan en Saturnus. Deze zeldzame combinatie van energieën brengt een buitengewone invloed met zich mee, vooral op intellectueel niveau. Het is een tijd waarin jouw talenten en capaciteiten op diverse gebieden tot bloei kunnen komen. Terwijl deze krachtige energie je carrière en professionele doelen aandrijft, schenkt het ook overvloedige energie aan romantiek. Het is echter van essentieel belang om een harmonie en balans te vinden tussen werk en privéleven. Als een perfectionist, wil je alles goed doen, maar onthoud dat het vinden van balans cruciaal is om niet in een neerwaartse spiraal van depressie te belanden. Het begin van de maand brengt belangrijke beslissingen met zich mee, met veelbelovende resultaten op het privéfront. Het midden van de maand schijnt gunstig licht op zakelijk succes. Maar wees waakzaam voor de kosmische energie en vooral de invloed van Mars. Deze planeet kan geregeld voor positieve krachten zorgen, maar soms ook anders dan normaal, minder positief zijn en zelfs voor schadelijke invloeden zorgen. Vermijd conflicten en ruzies, want ze kunnen nu meer schade veroorzaken dan je lief is. Voor degenen met een diepgeworteld geloof, kunnen er uitdagingen opdoemen, maar onthoud dat het belangrijk is om je overtuigingen niet te verloochenen, ongeacht de omstandigheden. Geloof kan erg mooi zijn, maar niet als je dit te ver doordrijft. Maart presenteert zich als een overgangsmaand, waarbij je soms onafhankelijk handelt en soms afhankelijk bent van je eigen talenten om doelen te bereiken. Als deze talenten ontbreken, weet dan dat hard werken en vastberadenheid je toch naar je doelen kunnen leiden. Kreeft, omarm de kosmische energieën die je ondersteunen, vind de balans tussen werk en privé, en wees alert op de signalen van het universum. Deze maand biedt een prachtige kans om te groeien, te bloeien en jezelf te ontwikkelen. Geloof in je kracht en blijf gefocust op de positieve stappen die je zet. Je bent klaar voor een maand vol mogelijkheden en inspiratie.

Liefde en relaties

Kreeft, bereid je voor op een maand vol opwinding en romantiek, waarbij de kosmische krachten je pad verlichten. Voor singles liggen er verrassende ontmoetingen in het verschiet, met de kans op hereniging met een ex-partner of een gloednieuwe liefde die je hart zal veroveren. Ook voor gebonden mensen kan de vonk van verliefdheid overspringen, en het is essentieel die gevoelens grondig te overdenken. Wees alert op het onderscheid tussen een bevlieging en iets serieus. Als het lichtzinnig lijkt, druk het dan snel de kop in. Maar als het dieper gaat, neem de tijd om erover na te denken. In het midden van de maand zullen romantische momenten je verleiden om een relatie aan te gaan, maar wees voorbereid dat dit waarschijnlijk niet meteen tot serieuze verbintenissen leidt. Singles, houd in gedachten dat de energie voor het vinden van een nieuwe partner na maart gunstiger zal zijn. Voor de Kreeftvrouw is er een waarschuwing voor te veel spanning in gevoelens. Vind een uitlaatklep bij vriendinnen of familie om positieve feedback en complimenten te ontvangen. Hierdoor zul je de maand met liefdevolle gevoelens doorkomen. Kreeftmannen, wees open in expressie naar je partner, zodat kleine irritaties geen spanning veroorzaken. Een reis kan positieve romantische impulsen brengen, maar wees communicatief met familie om stress te vermijden. Dat zal je over het algemeen wel lukken, maar wees wel alert.

Onder de invloed van Venus zul je een verlangen voelen om aan de realiteit te ontsnappen en meer passie in je leven te brengen. Dit kan dan ook nog eens versterkt worden door Mercurius, die zorgt dat je communicatief goede contacten aan kunt gaan. Zakelijke aspecten en carrière blijven belangrijk, maar het universum zal je helpen om spanning en passie te omarmen. Laat de controle wat vieren en voel het vuur in je branden. Erotiek op bijzondere plekken en op spannende momenten zal je romantische fantasie tot leven brengen. Kreeft, je zult merken dat je een onweerstaanbare passie uitstraalt. Of je nu een partner hebt die verbaasd is over de nieuwe vurigheid of single bent en je onbezonnen in een spannende relatie stort, de erotische energieën deze maand zullen je zeker prikkelen. Vanaf de 10de zal de Maan passionele krachten in je losmaken, waardoor je seksuele ideeën tot leven komen en harten sneller laten kloppen. Op de 23ste word je nog eens extra aangespoord erotiek voorrang te geven boven intimiteit of warmte. Deze maand brengt ongetwijfeld prachtige erotische energieën met zich mee, die jou intens prikkelen. Onthoud echter dat je ze in balans moet houden. Kreeft, geniet van de sensuele reis die voor je ligt en laat de passievolle energieën je ziel in vuur en vlam zetten. Je bent klaar voor een maand vol verrassingen en gepassioneerde ontmoetingen. Maar wees wel steeds alert op uitdagingen die er op je wachten.

Werk en financiën

Qua carrière komt er een lastige maand aan, waarbij je met stemmingswisselingen te maken krijgt. Hierdoor kan je erg fel reageren als er mensen zijn, die dingen doen die jij niet waardeert en kun je flink prikken. Je bent iemand die graag zijn zin wil hebben, maar daar moet je controle overhouden. Je kunt tegen concurrenten heftig uitvallen, waardoor er wel eens conflicten kunnen zijn. Dit maakt jou dan weer erg onzeker. Je zult veel werk hebben en soms heb je het gevoel dat je er mee wilt stoppen. Je kunt dan depressies ervaren en vindt werk dan vervelend en weinig boeiend, zelfs als je werk juist afwisselend is. Tracht jezelf toe te spreken en bekijk of je reëel bent. Is het werk werkelijk eentonig, dan is het verstandig naar een nieuwe baan te zoeken. Is het werk okay, dan is het belangrijk om jezelf streng toe te spreken en weer zo snel mogelijk te zorgen dat je het werk leuk gaat vinden. Financieel wordt het zeker geen verkeerde maand. Heb je een bedrijf, dan kun je redelijk wat verdienen voor taken, die je afrondt. Verder is het een goede maand voor een gokje in de loterij. De vooruitzichten zijn hier goed voor en vooral als de laatste cijfers te maken hebben met iets wat belangrijk voor je is. Omdat er toch wel wat werk op je afkomt, moet je in de gaten houden, dat je ook nog een privéleven hebt. De vrouwelijke Kreeft zal deze maand veel aandacht besteden aan het opbouwen van relaties met collega’s of andere contacten en wie weet wat er allemaal voor kansen komen. Financieel zullen vrouwen geen slechte maand hebben, maar dat betekent niet dat je zomaar geld moet uitgeven. De man, zal ondanks wat tegenzin, hard aan het werk zijn, maar moet opletten dat er financieel storingen zijn. Met name familie kan hier de oorzaak van zijn, maar je zult hier wel goed doorheen komen

Gezondheid

Het is een maand om slechte gewoontes af te leren en nieuwe juist in je leven te halen. De beste tijd om hiermee te beginnen zal tussen de Nieuwe Maan van de 10de en de Volle Maan van de 23ste zijn. Deze energie activeert de neiging en het gevoel om prioriteiten te stellen en de juiste handeling te kiezen om er voor te gaan en negativiteit af te wenden. De Zon geeft hierbij ook heel wat kracht om te handelen en de juiste keuzes te maken. Deze gezamenlijke energie zorgt ervoor dat je op je intuïtie kunt vertrouwen. Ook kun je creatieve vermogens gebruiken om wijs en sympathiek te handelen. Het is een maand, waarin aangeraden wordt een verbinding te herstellen tussen hogere energieën en datgene wat we op de Aarde allemaal nastreven. Richt je dus niet op materiële en financiële zaken, maar op liefde, menselijkheid, en spiritualiteit. Deze kan je dan vooral aanwenden om contacten met mensen te herstellen of te versterken. Durf het daarbij aan om televisie, internet en zelfs de telefoon minder te gebruiken, maar juist tijd te nemen voor echt sociaal en fysiek contact. Overwin overmatig gebruik van alcohol, sigaretten, voeding en andere mindere gedragingen. Laat je auto staan en ga wandelen of neem de fiets. Het zal je leven verrijken en zorgen dat je er uiteindelijk beter voor komt te staan. Hogere energieën zullen ondersteunen.

Maart zal een maand zijn, waarin de Kreeft strijd met zichzelf voert, maar ook met slechte invloeden. Het beste richt je je op jezelf richten in plaats van op anderen hun gedrag. Leer slechte gewoontes af en zorg er met name voor dat je suikerhoudende producten vermijdt. Zorg voor veel plantaardige eiwitten, maar gebruik ook voldoende dierlijke eiwitten, omdat die ook belangrijk zijn om krachtig te blijven. Met name ijzer en kalium zijn belangrijk voor een gezond bloedsysteem. Magnesium en calcium zijn belangrijk voor de botten en spieren. Het is tevens belangrijk om vitamines en mineralen te gebruiken om het immuunsysteem te versterken. Kortom, het kan dan wel een maand zijn, waarin het weersbeeld verbetert, maar je dient gezond te eten en op te letten welke kleding je aandoet als je naar buiten gaat. Het is belangrijk dat je je slaapkamer ventileert, omdat je anders last van luchtwegen kunt krijgen. Mensen die graag exotische producten gebruiken, moeten opletten dat ze niet teveel pepers eten, omdat je maag kwetsbaar kan zijn. Verder kun je soms wel eens wat gestrest zijn. Is dit gedurende een langere periode, dan kun je last van je zenuwstelsel krijgen, waardoor je niet alleen mentaal, maar ook fysiek in de problemen komt. Tenslotte is het belangrijk werk en privé gescheiden te houden, zodat je bepaalde problemen niet naar de verkeerde plekken meeneemt.

Overzicht voor de maand maart

Mars reist tot 22 maart door de Waterman en biedt ons de gelegenheid waardering te tonen aan vrienden, familie en loyaliteit. Morele waarden staan momenteel sterk centraal, maar laten we niet te veel drama maken als mensen zich niet zo keurig gedragen. Dus, blijf ontspannen, lieve mensen! De maand begint opwindend met het Laatste Kwartier van de Maan in het mega-intense teken Schorpioen. Het is een tijd van reflectie, loslaten en transformatie, waarin we in staat zijn een spirituele voorjaarsschoonmaak te creëren. Dit kan verlichtend zijn als bepaalde emoties belasten of als er problemen spelen. Tegelijkertijd staan Jupiter en Neptunus klaar voor een magisch samenspel, waardoor de lucht gevuld is met dromerige en spirituele vibes. Het is het perfecte moment om dromen te omarmen, heerlijk te ontspannen en nieuwe plannen te smeden. Laten we echter ook met beide voeten op de grond blijven en af en toe rationeel zijn. Saturnus viert tot februari 2026 feest in Vissen, wat betekent dat we afscheid nemen van strikte regels en ruimte maken voor gezellige feestjes en sociale warmte. De Zon blijft tot 19 maart en Mercurius tot de 9de in Vissen. Met meerdere planeten in Vissen voelen we ons tot de 19de creatief, medelevend en intuïtief. Laten we deze energie benutten om op te laden en orde te scheppen in chaos. De Zon staat voor intuïtieve kracht, waar empathie en vriendelijkheid de boventoon voeren. Voor singles die dreigen weg te zakken in luiheid of depressie, omring jezelf met vrienden en familie om een stabiliteit te bereiken. Mercurius zal deze periode krachtig zijn in het versterken van non-verbale communicatie, waardoor mensen vriendelijk met elkaar omgaan. Fysiek is er vermoeidheid en twijfel die roet in het eten kunnen gooien, maar ook zal er een mentale kracht zijn. Laten we deze gebruiken om ons mentaal te versterken, omdat dit uiteindelijk fysieke kracht oplevert. Financiële uitdagingen kunnen zich voordoen, maar geen stress, de meesten van ons kunnen deze aanpakken met vastberadenheid en een vleugje humor. Venus blijft tot de 11de in de Waterman, samen met de enthousiaste Pluto. Verandering is daardoor vruchtbaar en we kunnen ons omhullen met nieuwe energie. In de Waterman blijft Pluto nuchter maar opstandig, symbolisch voor revoluties en loslaten van oude ballast. Een tijd van transformatie en vernieuwing, maar ook van mogelijke conflicten, waardoor er soms wat moeilijker energieën zijn.

Op 9 maart reist Mercurius naar de Ram, wat mentale energie een boost geeft en meer kans geeft voor ideeën en plannen. Let op dat je niet te snel beslissingen maakt, anders ben je erg beïnvloedbaar. De Nieuwe Maan op 10 maart betekent dat we een frisse start maken, gericht op emotionele groei en een spirituele kracht. Dit opent de deur naar spirituele groei, creativiteit en helpen van anderen, waardoor we een sterke neiging hebben naar kunstzinnige, empathische of intuïtieve uitingen. Venus stapt 11 maart tot 5 april op vrolijke wijze in de assertieve Ram, wat betekent dat romantische relaties extra pit krijgen, zowel positief als negatief. Over het algemeen worden goede stralingen versterkt, waardoor we harmonieuzer met elkaar omgaan. Op 17 maart geeft het Eerste Kwartier van de Maan aan dat het tijd is concrete stappen te zetten richting doelen die we tijdens de Nieuwe Maan hebben gesteld. Op 19 maart is het feest, want de Zon reist naar de Ram, wat het begin van de astrologische lente betekent en tijd maakt voor energie, moed en nieuwe avonturen. Mars reist van 23 maart tot 30 april in Vissen, waardoor ons gedrag ontspannen en cool lijkt, terwijl we ware gevoelens misschien verbergen. Bij andermans ellende en onrechtvaardigheid kunnen we minder cool zijn en geduld verliezen. Wees dus alert en handel als je merkt dat je controle verliest. Er zijn echter ook mensen die wat te bescheiden en verlegen zijn, waardoor emoties onder druk staan. Mars brengt echter ook energie en motivatie voor spirituele vibes, creativiteit en intuïtie. Dat betekent tijd om te ontspannen in tijden dat we even minder lekker in ons vel zitten. De Volle Maansverduistering van 23 maart om 08:01 vraagt meer aandacht voor relaties en hoe we met elkaar omgaan. De eclips kan problemen uitvergroten, maar biedt ook kans om ze op te lossen. Sterke connecties worden nog sterker en meer toegewijd. Op 29 maart gaat de asteroïde Pallas retrograde in Schorpioen. Dit markeert een periode van heroverweging en innerlijke reflectie over strategieën en intellectuele benaderingen. Laten we deze maand omarmen met een grote glimlach en positieve vibes, wetende dat elke uitdaging uiteindelijk een kans is voor groei en vernieuwing.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)