Maandhoroscoop Maagd

Maandhoroscoop Maagd

Maandhoroscoop Maagd

Geboortedatum: 23 augustus t/m 22 september - April 2024

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Algemeen

April staat voor de deur en brengt een golf van uitdagingen met zich mee, maar weet je, jij bent klaar om ze met open armen te ontvangen! Je sprankelende enthousiasme en ontembare moed maken je een ware pionier in het nemen van beslissingen. Ja, soms voel je je misschien wat rusteloos, maar dat is alleen maar een teken dat je klaar bent om het leven volledig te omarmen en te verkennen. Deze maand belooft een ware ontdekkingsreis te worden, waarbij elke dag een nieuwe kans biedt om te groeien en te bloeien. Je zult niet stilzitten, nee, je zult actief zijn en positiviteit en vreugde verspreiden waar je ook gaat. Het is tijd om eropuit te trekken, de wereld te verkennen, de natuur op te zoeken en kostbare momenten te delen met de mensen die je dierbaar zijn. Hoewel de energie in april misschien minder gunstig is voor privéaangelegenheden en spiritualiteit, betekent dit niet dat je niet krachtig en doortastend kunt zijn. Integendeel, je zult worden aangemoedigd om je doelen na te streven met vastberadenheid en snelheid. Onthoud echter altijd om empathisch en vriendelijk te blijven in je persoonlijke relaties, en om de gevoelens van anderen te respecteren. In je carrière wordt het tijd om de krachtige energie van april te benutten door nieuwe wegen te verkennen. Start die nieuwe opleiding, geef aandacht aan je verborgen talenten, of geef je carrière een welverdiende boost. Deze maand gaat niet alleen over plezier en vriendschap, maar ook over het versterken van je intellectuele vermogens en het verbeteren van je fysieke conditie. Wees je echter bewust van je emoties en vermijd rusteloosheid en assertiviteit die kunnen leiden tot onnodige conflicten. Kies je discussies verstandig en vermijd zware onderwerpen waarover je later spijt zou kunnen krijgen. Blijf gefocust op je doelen, wees liefdevol naar anderen en laat je stralen in alles wat je doet. Deze maand is van jou, maak er iets prachtigs van!

Liefde en relaties

April brengt voor gebonden mensen een zee van mogelijkheden en een overvloed aan succes, vooral als je een sterke, stabiele relatie hebt. Deze maand zou zomaar eens een keerpunt kunnen zijn in je sociale leven en zelfs in je carrière. Een stevige relatie geeft namelijk niet alleen vertrouwen in jezelf, maar opent ook de deuren naar nieuwe connecties en kansen. Richt je doelen op het gebied van humanitaire betrokkenheid en zie hoe je sociale netwerk als vanzelf groeit. Deze toegenomen sociale interactie zal een positieve gloed werpen op jullie relatie en je leven in het algemeen. Het is belangrijk aandacht te besteden aan de behoeften van je partner, want wanneer jullie je allebei goed voelen, bloeit liefde op. Ontspanning en verbondenheid gaan hand in hand, en jullie merken dat de passie tussen jullie opbloeit. In langdurige relaties zorgen positieve energieën ervoor dat jullie elkaar steeds meer gaan waarderen en respecteren. Jullie vertrouwen is diep geworteld, gebaseerd op gedeelde ervaring en een sterke band van vriendschap en liefde. Voor singles schijnt de planetaire energie op gebied van liefde en romantiek fel en helder. Deze maand biedt volop mogelijkheden om diepe connecties aan te gaan en passie te ervaren. Belangrijk is wel om empathisch en aanpasbaar te zijn aan de wensen van potentiële partners. De werkplek of formele activiteiten kunnen vruchtbare grond zijn voor het vinden van nieuwe liefde. Energie van samenwerking en partnerschap is voelbaar in de lucht, zowel zakelijk als romantisch. Gezamenlijke activiteiten versterken jullie band en creëren gevoel van gedeelde verantwoordelijkheid en gemeenschappelijke doelen. Voor singles kunnen zakelijke contacten de weg wijzen naar liefdevolle connecties. Hoewel de energie niet optimaal is voor mensen met kinderwens, kunnen zij toch genieten van de warmte en liefde die deze maand te bieden heeft. De toekomst houdt misschien nog wat geduld in, maar in de tussentijd kunnen jullie genieten van de verbindingen die jullie nu maken. Wees niet bang om jezelf open te stellen voor nieuwe mensen en ervaringen. April is een uitnodiging om te groeien, te bloeien en nieuwe wegen te verkennen. Neem de tijd om te genieten van de liefde en de vriendschappen om je heen, en wees dankbaar voor de positieve energie die deze maand met zich meebrengt.

Werk en financiën

April kan een zeer gunstige maand kan zijn om indruk op een leidinggevende te maken. Ben je zelf eigen baas of leidinggevende dan kun je indruk maken op iemand die invloed op je bedrijf heeft, zoals een opdrachtgever of iemand die hoger dan jij is. Je zult deze maand wel op moeten letten dat je op tijd op je werk verschijnt en afspraken nakomt. Je neemt namelijk wel eens teveel hooi op je vork en dan kan de goede indruk, die mensen van je hebben, snel verdwijnen. Je raakt dan het overzicht kwijt en kunt zelfs fouten maken. Organisatie en verantwoordelijkheid zullen de sleutelwoorden zijn om je op zakelijk gebied goed te profileren en de beste resultaten te behalen. Je dient de gehele maand balans te vinden tussen leidinggevende capaciteiten, waarbij je doortastend en assertief bent en empathische en sympathieke capaciteiten, waarbij je juist weer bescheiden bent en ruimte aan anderen laat om zelf een duidelijke inbreng te hebben. Financieel zal april een waardevolle maand kunnen zijn, waarbij het vragen om een loonsverhoging zeker geen sinecure is. Je karma is namelijk zeer goed en mensen zullen moeilijk nee tegen je kunnen zeggen. Schroom er niet voor om te onderhandelen, omdat je ambitieuze en krachtige persoonlijkheid zeker wel beloond mogen worden. Ben je zelfstandige, dan kun je bepaalde transacties of investeringen doen, maar je zult dan wel geduld moeten houden, omdat het je niet zomaar aan komt waaien. Daar moet je wel iets voor doen. Het zal een goede maand zijn om eens om je heen te kijken of er een passende functie is. Er is overigens een driedeling in april te bespeuren. In het eerste deel kun je het beste risico’s nemen, het middelste deel is beter voor het doen van administratief werk, reclame en organisatie de aandacht, terwijl je in het laatste gedeelte van de maand het meest op veilig kan spelen, omdat er in die periode teveel spanningen en problemen op kunnen treden. In het algemeen zal april geschikt zijn om je loopbaan onder de loep te nemen en te bekijken waar je veranderingen aan kunt brengen. Diplomatie en teambuilding zijn belangrijk als het om contacten gaat waar conflicten of problemen uit voortkomen. Je zult merken dat er misschien mogelijkheden zijn om deze op te lossen.

Fysieke en mentale gezondheid

Maagden, met jullie gemiddelde postuur stralen jullie kracht en vitaliteit uit. Jullie streven naar een gezond leven en dit wordt vaak weerspiegeld in jullie delicate verschijning, die anderen aantrekt als een magneet. Deze maand is het belangrijk om extra aandacht te besteden aan jullie dieet en gezondheid. Let goed op dat je niet te veel zure producten of dierlijke vetten consumeert, aangezien dit problemen kan veroorzaken met de werking van de twaalfvingerige darm. Als je merkt dat je last hebt van oprispend zuur, aarzel dan niet om medisch advies in te winnen. Met de juiste medicatie kun je snel weer op de been zijn. Zorg ervoor dat je gedurende de hele maand voldoende vezels binnenkrijgt door fruit en volkoren producten te eten. Vermijd sinaasappels, aangezien het zuur niet bevorderlijk is voor je spijsvertering. Een gebalanceerd dieet zal je energie op peil houden en je gezondheid ondersteunen. Hoewel je geneigd bent om veel tijd aan werk en andere zakelijke verplichtingen te besteden, is het belangrijk om ook tijd vrij te maken voor rust en ontspanning. Geef je lichaam en geest de kans om op te laden en te herstellen. Houd ook de weersomstandigheden in de gaten, vooral omdat Maagden vatbaar zijn voor verkoudheden. Kleed je warm en neem extra voorzorgsmaatregelen om jezelf te beschermen tegen wisselvallig weer. Blijf jezelf voeden met extra vitaminen en mineralen om je immuunsysteem te versterken en je algehele welzijn te bevorderen. Je lichaam is in staat om zichzelf te herstellen, maar het is altijd verstandig om preventieve maatregelen te nemen en voor jezelf te zorgen. Laat deze maand een tijd zijn van gezondheid, welzijn en zelfzorg, zodat je vol energie en vitaliteit kunt blijven stralen.

Algemeen overzicht voor alle tekens

De 1ste gaat Mercurius retrograde bewegen, waardoor er een grotere kans is dat we emotioneel uit balans raken. Mensen zijn vatbaar voor irritatie en ongebruikelijke impulsiviteit. Tot de 7de borrelt frustratie onder de oppervlakte. Hierdoor is een gezonde uitlaatklep nodig om te voorkomen dat we uitbarsten. Er wordt aangeraden gezond te eten en geregeld naar buiten te gaan om frisse lucht te happen. Ook sport is belangrijk of minimaal het regelmatig doen van een wandeling of fietstochtje. Halverwege de 1ste week zullen intimiteit en passie versterkt worden en zorgen dat we erg veel behoefte aan erotiek en actie hebben. Let op dat er mensen zijn, die deze actie negatief op kunnen nemen en hun frustraties op anderen kunnen botvieren. Merk je dit aan jezelf, dan wordt aangeraden te bekijken wat je kunt doen om dit te verminderen. Identificeer stressoren voor frustratie, breng orde aan en gebruik je fantasie om het een en ander vorm te geven. Ook is het belangrijk ondersteuning te vragen als dit nodig is. De reden van de negatieve energie is de ongrijpbare beweging van retrograde Mercurius. Dit zal tot de 25ste in de vurige Ram plaatsvinden. Dit fenomeen kan energie instabiel maken en ongeduld, impulsiviteit en moedwillige acties brengen. We krijgen echter steun van Venus, die sierlijk in dezelfde Ram beweegt. Deze zorgt van de 5de t/m de 8ste voor harmonieuze vibraties. De 8ste zorgt een Zonsverduistering in de Ram voor een kosmische alliantie tussen retrograde bewegingen en verduistering, die tweede kansen en verlangens in ons los maken. Deze Zonsverduistering draagt een immense kracht die niet alleen de wereld om ons heen beïnvloedt, maar die gedurende een langere periode diep doordringt in onze innerlijke wereld. Het is een tijd van transformatie met mogelijkheden om slechte gewoontes af te leren. Op persoonlijk vlak vervagen ongezonde patronen of relaties vervagen en kan er een nieuw begin zijn. Leugens worden nu afgewend en waarheden komen aan het licht. Voor veel mensen is het een periode van bevrijding, waarin datgene dat niet meer nodig is, achtergelaten wordt en de ziel gereinigd wordt. Met de Zonsverduistering komen diepgewortelde geheimen aan het licht en kunnen we ons ook krachtig opladen.

Ook in de week van de 8ste tot 14de brengt de Zonsverduistering gunstige krachten, waardoor we ondernemingen kunnen starten. De retrograde Mercurius verbindt zich met de conjunctie van Mars en Saturnus. Deze brengt discipline en een focus om verstandig na te denken over aspiraties en toekomstige acties. De 15de tot 21ste kunnen emoties verstoord worden en zijn er haperingen in middelen of financiën. Wees echter niet bang, omdat er snel weer energie en vastberadenheid zijn om positieve veranderingen teweeg te brengen. In het weekend van de 19de tot de 21ste zal de Jupiter-Uranus conjunctie namelijk één van de belangrijkste aspecten van 2024 aankondigen. Deze stuwt ons naar een expansieve verandering, die ons op financieel gebied heil kunnen brengen. Vermijd machtsstrijd die ontstaat als mensen hun gelijk willen behalen en geduld verliezen. Dit kan tot frustratie of geweld leiden. Er wordt geadviseerd rust en ontspanning op te zoeken om stabiliteit te bewerkstelligen. De Zon zal rond de 19de naar de Stier reizen en dit zorgt voor een subtiele energieverschuiving. De Volle Schorpioenmaan van de 24ste brengt diep gewortelde zaken naar boven en zorgen voor emotionele extremiteiten en zware aangelegenheden. Toch zal deze energie ervoor zorgen dat we problemen bloot kunnen leggen, omdat Mercurius uitnodigt cruciale kwesties aan te pakken. Deze kunnen intens zijn en confrontatie hiermee kan cruciaal voor ontwikkeling en groei zijn. Met name de 22ste tot de 28ste kan de Maan emoties intensiveren. Dit spoort aan kwesties aan te pakken in plaats van ze te ontwijken en kan zorgen dat we met positieve gevolgen te maken krijgen. Als Mercurius de 29ste uit de retrograde stand komt, krijgen we een groter gevoel van controle en richting en kunnen we mogelijkheden krijgen. De 29ste is er gunstige energie voor fantasie en creativiteit. Dit zijn ideale omstandigheden voor spiritualiteit, kunst, muziek en andere vormen van creativiteit. Empathie is sterk aanwezig, maar aan de andere kant is er een waarschuwing voor een machtsstrijd en moeten we alert zijn op negatieve en zelfs donkere krachten. Er is echter ook positieve energie van Venus die de 29ste stabiliserende energie in de Stier brengt. Mars zal de 30ste in de Ram binnenkomen en dit geeft vitaliteit en enthousiasme met ruimte voor mooie initiatieven.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)