Maandhoroscoop Ram

Maandhoroscoop Ram

Maandhoroscoop Ram

Geboortedatum: 21 maart t/m 19 april - December 2020

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Algemeen
Mercurius voegt zich bij de Zon in de vurige Boogschutter. Daardoor zijn er avontuurlijke energieën in jou en over het algemeen zal dit jou veel fijne gevoelens geven. Je hebt behoefte om je lekker te laten gaan en zal grenzen geregeld verleggen om de spanning op te zoeken. Er wordt aangeraden je wat minder met werk bezig te houden en het plezier op te zoeken. Ga leuke dingen bedenken en trek er geregeld op uit. Dat zal jou veel goeds doen en zorgen dat het vuur in jou versterkt zal worden. Ook is het belangrijk dat jij je op communicatief gebied kunt uiten. Er zijn zoveel leuke manieren waarop je jezelf nu kunt uiten, dus doe dat ook. De Zon in Boogschutter zal de 1ste weken geregeld invloed hebben op Mars in jouw teken. Aan het eind van de 2de week is het zelfs een periode om ontzettend goede resultaten te bereiken. Je bent enthousiast en ambitieus en hebt erg veel kracht om de competitie met mensen aan te gaan. Je wilt met alles de eerste zijn en neemt er geen genoegen mee als dit niet lukt. Je kunt nu dromen van mogelijkheden om het leven op een goede wijze in te gaan en veel te bereiken. Het is een maand om je te ontplooien en nieuwe mogelijkheden op te zoeken. Vanaf de 15de zal Venus in de Boogschutter binnenkomen en zorgen voor heel wat sensatie en spanning om financiële zaken na te streven. Je neemt graag risico en moedigt jezelf en anderen aan om contracten af te sluiten en belangrijke beslissingen te nemen. Er zijn goede vooruitzichten, waarin je in staat bent veel te bereiken. Als zich een spontane kans voordoet die misschien te mooi is om iets mee te doen, wordt er aangeraden om er voor te gaan. Tot de 21ste zal de maand explosief en spannend zijn met nieuwe mogelijkheden. Vanaf deze periode zal de Zon in de nuchtere en ambitieuze Steenbok reizen. Hierdoor komt er rust in je leven. Je concentreert je dan meer op toekomstige doelen en kunt hard werken. Je bent nu ook wat minder met sociale contacten bezig en werkt liever dan dat je bij mensen op visite gaat of feest viert. Je hebt nog wel erg veel ambities en zal er zeker voor kunnen gaan, alleen ben je een stuk behoudender. Het is een prima maand om met deadlines te werken, omdat deze jou scherp houden om te bereiken wat je wilt. Je kunt de maand overigens wel zeer relaxt afsluiten, waarbij je er goed aandoet om wat extra vrije dagen op te nemen.

Liefde en relaties
Mercurius en de Zon in de Boogschutter hebben invloed op communicatie. Dit is prima energie voor plezier, liefde en sociale contacten. Wel moet je zorgen dat je woorden en daden onder controle houdt, omdat je bijdehand en risicovol bent. Voordeel is dat mensen jou niet over het hoofd zien. Nadeel dat ze jou als druktemaker kunnen beschouwen. Ben je gebonden, dan zal je partner het fijn met je vinden en geregeld tijd met je doorbrengen. Ook singles kunnen aandacht krijgen en het vuur dat je uitstraalt zal spanning en avontuur opleveren. Zowel singles als gebonden mensen beleven qua erotiek spannende momenten. Het midden van de maand is de beste tijd voor een nieuwe relatie of om een bestaande relatie nieuw leven in te blazen. Je bent deze periode speels en hebt veel geduld en tegelijk passie om mensen aan je te binden. Ook ben je zeer aantrekkelijk en zal je aandacht genoeg krijgen. Let de 9de t/m de 14de op dat de Zon in boogschutter een intense verbinding met Mars in jouw teken aangaat. Je bent misschien zelfverzekerd en zeer actief, maar tegelijk kun je veel kracht uitstralen. Veel mensen kunnen hier van genieten, maar er zijn ook mensen die niet met jouw agressie om kunnen gaan. Dit is niet het moment om alles op zijn beloop te laten. Zoek uit wat je wilt en ga daar achteraan, maar overdrijf ook weer niet en ga niet teveel over de grenzen van anderen heen. De liefdesplaneet Venus zal vanaf het midden van de maand in de vurige Boogschutter komen. Dit is een uitdagende tijd met veel avontuur en erotische spanning. Je zit vol vertrouwen en laat dit zeker merken. Je partner zal van jou genieten, omdat je zo krachtig bent. Singles kunnen moeilijk met afwijzingen omgaan en zullen soms te overdreven trachten alsnog iemand te veroveren. Cheiron zal veel invloed hebben en zorgen dat je fysiek zeer sterk bent. Er breekt een relaxte periode aan als deze periode Saturnus de Waterman in reist en Jupiter er de 19de naar toe beweegt. Daarnaast zal de Zon naar de nuchtere Steenbok reizen en Mercurius gezelschap houden. Daardoor zal je deze periode behoudender worden. Je hebt meer behoefte aan rust en zal wat serieuzer in relaties zijn en ook bij het veroveren van een nieuwe partner. Je bent zowel in de liefde, sociaal als op je werk een stuk serieuzer en gericht op toekomstplannen. Alleen de Volle Maan kan het eind van de maand negativiteit brengen. Beter kun je sporten, ontspannen en mensen opzoeken. Blijf geduldig, dan zijn er prima feestdagen en is romantiek voor singles en gebonden mensen over het algemeen zeer goed.

Carrière en zakelijkheden
Het wordt een maand om veel te bereiken. Heb je eerder te weinig kunnen doen, dan zal je deze maand meer kans hebben om resultaat te behalen. Je ervaart een krachtige intellectuele energie van planeten, waardoor jij geregeld bezig bent om te ontwikkelen. Dit komt, omdat de kosmische energie in jouw sector van mentale processen beweegt. De expressieve Venus biedt jou een groot deel van deze maand een grote liefde voor je werk en werkt graag zoveel mogelijk op een zelfstandige wijze. Venus zal zorgen dat de energie van Mercurius op communicatief gebied nog sterker is dan gewoonlijk. Je kunt goed nadenken en gebruikt talenten en datgene wat je aangeleerd hebt op uitstekende wijze om werk af te ronden en kennis op te nemen. Je bent toegewijd en hebt hart voor je werk en voor de mensen met wie en voor wie je werkt. De 1ste week zal een perfecte periode zijn om je plannen uit te werken en deze in je carrière te implementeren. Waar andere tekens een vertragende energie kunnen ervaren, zal jij juist actief blijven. De 5de t/m 10de vormt de actieve en passionele Mars een band met de nuchtere, serieuze Saturnus. Je bent in staat de passie van Mars op krachtige, efficiënte wijze te gebruiken om alles wat je moet doen te voltooien. Je weet wat je moet doen en bent zeer impulsief, maar dat is bij de Ram wel een garantie dat je je werk perfect uitvoert. Je bent nu eenmaal iemand die onder druk kan werken. Vanaf de 10de zal de Zon in de Boogschutter zich met Mars en Mercurius verbinden. Je zult hierna de gehele periode positief en optimistisch zijn en kunt tijd vrijmaken om met werk bezig te zijn. Let op dat je tijd neemt om te ontspannen, omdat je jezelf anders voorbijloopt. De Maan kan vanaf de 18de een zeer mooie en krachtige energie bieden. Dit kan positief zijn voor het starten met activiteiten die in de toekomst veel op gaan leveren. De zakelijke Saturnus heeft ook een zeer positieve invloed op jouw zakelijke leven. Je carrière zal dan ook goed verlopen. Er wordt wel aangeraden om verantwoordelijk te blijven in datgene wat je aan het doen bent. Lukt jou dit moeilijker, dan kan je met achteruitgang te maken krijgen. Lukt het wel, dan zal je carrière een zeer goede energie krijgen en kan je veel bereiken. Vanaf de 26ste kan er een gelukkige tijd aankomen en zijn er grote mogelijkheden om meer geld te verdienen. De rest van de maand zal zeker waardevol en nuttig verlopen, waardoor je de maand goed af kunt sluiten.

Mentale en fysieke gezondheid voor alle tekens
We krijgen aan het begin van de maand te maken met onverantwoordelijk gedrag en dat kunnen we deze maand net niet gebruiken, door sluimerende gevaar van het corona. We zullen de 1ste dagen nog energie ondervinden van de Volle Maan van eind november. Deze zal flink wat nieuwsgierigheid bieden en kan zorgen dat mensen sociale energie ervaren, die mentaal en fysiek doorwerkt. Mensen zitten dan over het algemeen lekker in hun vel, maar waar we november goed afsloten, moeten we begin december opletten niet te enthousiast in het leven te staan. We krijgen deze maand te maken met een periode, die de Maan van de langste nacht genoemd wordt. Strikt genomen is dit de periode van de Nieuwe Maan van de 13de tot de Nieuwe Maan in de 2de week van januari. Daar tussenin zal de Volle Maan de 30ste in de Kreeft verschijnen. Deze periode symboliseert een tijd die ons doet denken aan die van 2015. Er kunnen storingen zijn, die zowel kosmisch, klimatologisch als menselijk kunnen zijn. We spraken in 2015 al over aanstaande rampen, die een voorbode lijken te zijn van het verschijnen van het Goddelijke licht. Ook nu wordt er gevraagd ons te wenden tot religie of spiritualiteit. Het is een periode van bekering en vergeving van zonden. We kunnen deze maand gebruiken om onszelf onder de loep te nemen. Richt je minder op de splinter in anderen hun vinger, maar meer op de balk in je eigen ogen. De Volle Maan aan het eind van de maand kan als gevolg van de spirituele en herstellende energie van de Kreeft negatieve krachten absorberen. Er is een Goddelijke kracht, die vooral het 2de deel van de maand de leiding neemt, waardoor we geraakt worden door het witte licht. Niet alleen mentaal kunnen we gereinigd worden, ook fysiek kunnen we ons een stuk beter gaan voelen, maar dit is wel afhankelijk welk teken je bent.

De Ram kan het grootste deel van de maand actief zijn en geregeld spanning ervaren. Deze kan jou scherp houden, maar er wordt aangeraden vanaf de 23ste rust te nemen. In deze periode is het fijn liefde te ervaren en er voor elkaar te zijn. Dit zal mentaal een enorme boost geven en zorgen dat jij je volledig op het nieuwe jaar richt. Zorg voor voldoende lichaamsbeweging, waarbij sport niet het belangrijkste is. Het gaat er soms om dat je ontspannen wandelt of een activiteit doet, waarin je veel beweegt. Ook zal het vanaf de 23ste belangrijk zijn bepaalde voornemens te hebben, waarbij je jezelf dwingt deze ook te volbrengen. Dit kan gaan om bepaalde verslavingen, maar ook om bepaalde voedingspatronen die je af moet leren. Over het algemeen wijst de kosmos op een gezonde maand, waarbij je je op zich erg goed voelt. Het is belangrijk om veel activiteiten te plannen en te zorgen dat je weinig tijd voor stress hebt. Rammen ervaren meer stress als ze niets doen, dan als ze actief bezig zijn. Zorg er echter wel voor dat je voldoende tijd hebt om te ontspannen. December kan ook mentaal zeer goed zijn, omdat er veel spirituele energieën zijn, die jou versterken, waardoor je het nieuwe jaar mentaal sterk in kunt gaan.

Algemeen overzicht voor alle tekens
Mercurius reist naar de Boogschutter, waardoor communicatie een positieve boost krijgt. Aan de andere kant kunnen mensen zo druk met pleziertjes bezig zijn, dat er weinig tijd voor serieuze zaken is. Sociale media, contacten en afspraken zullen voorkeur hebben. We moeten balans aanbrengen en dat kan lastig zijn. Het 1ste deel van de maand zal snel en actief zijn door de Zon in de Boogschutter. Er is een neiging om impulsief bezig te zijn, waardoor concentratieverlies en fouten ontstaan. De Boogschutter is energiek en hierdoor komt het meeste op zijn pootjes terecht. Gevoelige mensen ondervinden emotionele schade en dominante mensen hebben de neiging misverstanden en conflicten te veroorzaken. Jupiter staat in de laatste periode van de Steenbok. Aangezien deze planeet heerst over de Boogschutter kan dit een botsing van speelsheid en avontuur teweeg brengen. We zullen de zonsverduistering van de 14de in Nederland niet zien, maar er is een mondiale invloed. Jupiter geeft een groot deel van de maand opwinding door de energiedeling met Saturnus in de Steenbok. De 5de zal Venus in Schorpioen een verbinding aangaan met Neptunus in de Vissen en rond deze dag is er veel neiging tot dromen en fantasie. Er zijn echter wel mensen die zich afvragen wat er reëel is en wat niet. Een andere krachtige kosmische energie komt van Mars in de Ram, die zich met Eris verbindt. Deze hemellichamen vormen een vierkant met Pluto, die in het teken staat van dood en wedergeboorte. Dit klinkt dramatisch, maar is in principe een gunstige energie om het oude achter ons te laten en het nieuwe na te streven. Toch zullen er mensen zijn, die er moeite mee kunnen hebben. Mensen kunnen innerlijk voelen dat zij het oude niet kwijt willen. Toch zullen we wel moeten, omdat de kracht zo sterk is, dat we te maken krijgen met transformatie en grote veranderingen. Het is niet helemaal duidelijk hoe dit er uit gaat zien, maar er wordt aangeraden om met de stroom mee te gaan en te accepteren als er dingen gaan veranderen. De 9de zal de Zon in Boogschutter een vierkant vormen met Neptunus in Vissen en dit kan vertrouwen schaden, waardoor we beter geen belangrijke beslissingen of afspraken maken. Meningsverschillen kunnen tot grote problemen leiden.

De 10de gaat de Zon een verbinding aan met de passionele Mars in vurige Ram. Dit is positieve energie en geschikt om belangrijke dingen te doen. De periode van de 11de t/m de 13de kan dramatisch verlopen omdat er over de wereld destructieve krachten rondwaren. De kans op ziektes, rampen, terroristische aanslagen en oorlog wordt groter. Mercurius in de Boogschutter en Neptunus in de Vissen vormen wel een vierkant, die bescherming en verlichting kan brengen, zodat we niet te hard getroffen worden. De 14de om 17:18 zal de Nieuwe Maan transformerende energie bieden en kunnen we negativiteit achter ons laten. Er lijkt een nieuwe tijd vol vrede en rust aan te komen, maar ook mensen die dit opzettelijk willen verstoren. Vanaf de 15de is er bijzondere energie, omdat Venus zich bij de Boogschutter aansluit, wat een gunstige werking op het liefdesleven heeft. Vanaf de 17de reist Saturnus naar de Waterman en kunnen mensen toekomstige plannen maken voor de feestdagen het jaar 2021. Er lijkt een kentering te zijn wat betreft het coronavirus, maar de dreiging blijft. De 19de reist Jupiter naar dit teken en zal ook Mercurius versterkend werken. Hierdoor is er een hernieuwde cyclus voor intellectuele ontwikkeling. De 21ste zal de winterzonnewende in de Steenbok plaatsvinden, waardoor belangrijke activiteiten en besluiten goed volbracht kunnen worden. Jupiter en Saturnus gaan een sterke verbinding aan, waardoor we financieel en zakelijk goede acties ervaren. De kerstdagen krijgen een prima energie met Venus in de spannende Boogschutter en de dromerige, liefdevolle Neptunus. Het is een prima periode voor liefde en vriendschap. De laatste week zal een krachtige afsluiting van het verleden zijn. We doen er goed aan dit los te laten en op toekomst te richten. Vertrouwen neemt toe en er is ruimte voor verbetering van banden met de familie en vriendschappen. De maand eindigt met de Maan in Leeuw om het jaar prima af te sluiten en zo het nieuwe jaar in te luiden met meer positiviteit dan het afgelopen jaar. We kunnen 2021 dan ook inluiden als jaar van vreugde en bereidheid om het goede na te streven.

Wij wensen jullie fijne feestdagen met liefde en saamhorigheid. Als kerst- en nieuwjaarswens willen we stellen dat slechte daden afgewezen moeten worden, maar niet de individuele mens. We kunnen mensen, die niet goed bezig zijn, ondersteunen om hun volgende daad er één van goedheid en liefde te laten zijn.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)