Maandhoroscoop Waterman

Maandhoroscoop Waterman

Maandhoroscoop Waterman

Geboortedatum: 20 januari t/m 18 - December 2021

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Algemeen
December is over het algemeen een maand, waarin je privéleven goed is. Je bent wel iemand die graag alleen is, maar toch ook een familiemens. Je vindt kracht uit mensen in je omgeving. Singles vinden het deze maand extra fijn om met vrienden en familie af te spreken. Is de kwaliteit van de band met hen matig, dan kan het een moeilijke maand worden. De maand zal voor de Waterman starten met een verbinding tussen Venus en Pluto. Deze zal gelijk de toon zetten hoe de maand verder verloopt. Voel jij je positief, dan kan je ervan uitgaan dat de hele maand goed verloopt. De combinatie geeft namelijk energie aan behoeften van de Waterman om te communiceren en diepgang met mensen op te zoeken. Er is door deze verbinding dus veel mogelijk als het om je carrière gaat, wat te maken kan hebben met familie, je partner of met buitenlandse contacten. Let op dat jij je niet teveel richt op bezittingen of andere zaken die met geld te maken hebben. Je kunt het belangrijk vinden als jouw partner zakelijk succesvol is, omdat je dan automatisch meer waardering voelt. Ben je single, dan kan je vooral aangetrokken worden tot mensen die een goede baan hebben. Bedenk dat het handig is geld te hebben, maar dat dit niet het voornaamste aspect is. Dit is een gevaarlijke mentaliteit en je kunt waardevolle mogelijkheden missen, die het leven van de Waterman juist zo mooi maken, zoals liefde, mentale en intellectuele overeenkomsten en fysieke aantrekkelijkheid. Je moet ook oppassen dat eigenwaarde en zelfvertrouwen onder druk kunnen staan, waardoor je minder lekker in je vel komt te zitten. Dat kan jij dan uitstralen naar je omgeving en sociale contacten. Deze maand staat de Nieuwe Maan in de Boogschutter en zal een intense verbinding met Mercurius aangaan. Dit kan voer geven aan jouw drang om intellectueel bezig te kunnen zijn en nieuwe mogelijkheden op te zoeken. Deze Maan zal in jouw sector van vriendschappen staan. Dit hoeft niet altijd even goed zijn, omdat vriendschappen ook nog wel eens onder druk kunnen staan. De vrienden die deze periode ‘echt’ blijken te zijn, zullen de test prima doorstaan. Anderen kunnen nu laten zien er niet voor jou te zijn als jij hen nodig hebt.

Omdat de meeste planeten tot de 20ste voorwaarts bewegen, zal je meestal veel geluk ervaren. Er staan andere planeten en krachten in deze sector, waardoor de kosmos jou over het algemeen wel goed gezind is. Je sterkste talenten en vaardigheden komen naar voren komen, vooral als dingen minder goed verlopen. Opvallend is dat er onregelmatige krachten zijn, die vooral machines en apparaten kunnen verstoren. Houd er rekening mee dat er dingen kapot kunnen gaan. Je zult er fysiek niet veel last van hebben, maar technisch gezien wel. Je doet er bijvoorbeeld verstandig aan om, als je wat langer van huis bent, elektrische apparaten zoveel mogelijk uit het stopcontact te halen. Ook kan je maar beter een back-up van computerbestanden maken. Tevens wordt gewaarschuwd dat je op moet letten bij het beantwoorden van apps en e-mails. Lees deze eerst goed door voor je verstuurt. Mars zal een conjunctie aangaan met de Zuidknoop van de Maan (Ketu), die in je sector van opwinding plaats kan vinden. Ketu heeft de neiging de kracht van elke planeet, die binnen zijn bereik komt, te storen en dat betekent voor de Waterman dat de meest negatieve energie afgewend gaat worden. De Volle Maan staat de 19de in de Tweelingen en in je sector van communicatie en sympathie. Hierdoor ben je in het 2de deel van de maand open en enthousiast, waardoor je lekker in je vel zit. Het is een goede periode voor het maken van plannen voor het komende jaar. De Volle Maan is sociaal en moedigt aan contact te maken met anderen. Je hebt veel liefde en vriendschap voor mensen in je omgeving. De 21ste zal de Zon in jouw sector van warmte en liefde komen. Daardoor zal je rond de feestdagen in relaties lekker in je vel zitten. Romantiek kan voor singles opbloeien. Met name via sociale media lijken er kansen te komen, maar ook zijn er mogelijkheden via vrienden en familie op een nieuwe liefde. Gebonden mensen halen het beste in hun partner naar boven. Er is een krachtige spirituele energie, waardoor de Waterman een sterke uitstraling heeft en je partner heel sterk aangetrokken kan worden. Jupiter in de Vissen zal het eind van het jaar in de sector van de financiën en bezittingen komen, waardoor je dit jaar prima afsluit en je nu al weet dat de dingen die je deze maand nog doet, voorspoed kunnen geven in het volgend jaar. Je bent avontuurlijk en ambitieus en kan met voorspellende dromen te maken krijgen. Deze kan je zeker opvolgen, omdat ze echt wel een betrouwbare gids kunnen zijn.

Liefde, relaties en sociale contacten
December kan voor de Waterman een goede periode zijn, waarbij je in staat bent je eigen geluk af te dwingen. Je bent normaal gesproken zeer eigenzinnig en zal ambitieus en enthousiast zijn. Blijf dan wel opletten dat je dit niet overdrijft. Je krijgt vanuit de planeten enorm veel kracht en, omdat je van nature zelf ook al veel kracht hebt, zal je dit wel eens overdrijven. Tracht dit in de juiste banen te leiden en gebruik je wilskracht om mensen te ondersteunen en niet om ze naar beneden te halen. Met name tijdens de periode, waarin Mercurius een verstandige energie geeft tot aan het midden van de maand, kan je hier moeite mee hebben. Singles zullen deze maand moeite hebben de planetaire energie in de juiste banen te leiden. Je hebt het doel een nieuwe partner te vinden en wil daar ver ingaan, maar juist daardoor kun je overdrijven en mensen wegjagen. Er wordt aangeraden de 1ste twee weken niet op jacht te gaan en je te richten op familie en vrienden. Kom je iemand tegen waar je liefde bij voelt, dan wordt aangeraden er niet gelijk op af te springen, maar te kijken of die persoon bij je past. Pas vanaf de 3de week is er namelijk meer kans dat een relatie die je aangaat een kans van slagen heeft. In die periode ben je namelijk zeer spiritueel en sociaal en zal je openstaan voor iemand die net als jij emotioneel zeer diep gaat. Gebonden mensen kunnen de eerste periode kleine problemen hebben, die te maken lijken te hebben met kinderen of een zwangerschap. Het zal belangrijk zijn veel met elkaar te praten en elkaar te begrijpen. Verplaats je in het gevoel van je partner. December is een goede maand om te trouwen of definitieve plannen te maken om binnenkort te trouwen. Dit is het gevolg van een mystieke, spirituele energie. Daardoor hangt er een goede zegen op jullie relatie. Pas op, dit moet dan wel een relatie zijn, waarbij jullie bij elkaar passen. Hebben jullie nu al problemen, dan zal de zegen minder zijn. Het zal sowieso een maand worden, waarin goede relaties positieve energieën ervaren en deze alleen maar beter wordt. Mindere relaties, ervaren negatieve energieën, waardoor die juist minder goed worden. Er kan zowel geluk als ongeluk in de liefde zijn. Er zijn teleurstellingen mogelijk en doe je hier niets mee, dan zal de relatie die je hebt niet al te lang meer duren of voor ellende zorgen. Er wordt aangeraden om hier verstandig in te blijven en te bekijken wat er nodig is om de relatie nog te redden. Deze kan toch niet helemaal verdwenen zijn? Wellicht kan de magische kerstperiode jullie steunen. Over het algemeen zullen de meeste Watermannen goede energie ervaren en is het een maand vol liefde, warmte en erotiek. Jullie genieten van de magische energie die de feestdagen zullen bieden.

Carrière en zakelijkheden
Mensen die een eigen bedrijf hebben, kunnen deze maand goede ontwikkelingen meemaken. Doordat je een krachtige uitstraling hebt, zal je geluk afdwingen en kom je betrouwbaar over. Je bent ook iemand, die niet snel anderen zal teleurstellen. Je rust niet, voordat je er alles aan gedaan hebt taken en projecten te volbrengen. Mensen zullen je dan ook zeker bij andere sociale of zakelijke contacten noemen, waardoor je meer klanten kunt krijgen. Doordat er een krachtige intellectuele energie vanuit de kosmos komt, kunnen mensen, die met een opleiding bezig zijn, veel successen behalen. Je neemt veel informatie op en, ondanks dat het een feestmaand is, toch geregeld met je studie bezig zijn. Ook mensen, die op een ander gebied informatie of kennis verkrijgen, zullen makkelijk informatie op kunnen nemen. Het is een heel erg productieve tijd voor mensen die medisch, onderwijskundig of maatschappelijk bezig zijn. Je kunt je intuïtie gebruiken en kan daar prima mee analyseren wat er nodig is om mensen te helpen. Kortom, je straalt een krachtige karma uit en zal op alle gebieden prima presteren. Belangrijk is dat jij je in je werk of studie fijn voelt, omdat je je dan volledig kunt richten op datgene wat je moet doen om je werk uit te voeren. Zit je niet op je plek, dan zal het een ander verhaal zijn en zal het een maand zijn, waarin je op zoek bent naar iets anders. Doordat je toch een goede uitstraling hebt, zal je waarschijnlijk veel kans maken een baan te vinden. Toch doe je er verstandig aan naar je intuïtie te luisteren en het vooral niet doen als je merkt dat je gevoel nee zegt. Mensen die een eigen bedrijf hebben, doen er verstandig aan contacten met concurrenten aan te gaan. Er hangt namelijk een goede energie om samen te werken. Wil je dit niet, dan is het altijd handig om positieve contacten met concurrenten te hebben. Dit kan altijd van pas komen als er problemen zijn of als je later toch wilt samenwerken. Financieel gezien is het een maand om je heen te kijken en oog te houden voor lucratieve mogelijkheden. Er zijn aanwijzingen voor investeringen of om op een andere manier financiële projecten te starten. Het is echter een mindere maand om een riskante onderneming op te zetten of te gokken. Op beiden rust geen goede zegen. Over het algemeen zal het een positieve maand worden, waarbij je naar je intuïtie moet luisteren en zeker geen risicovolle ondernemingen moet doen. Het is verstandig om, als dat kan, zoveel mogelijk alleen te werken, omdat je daar het sterkst in bent.

Mentale en fysieke gezondheid
December lijkt een maand van onverantwoordelijk gedrag. Dit komt niet, omdat mensen het echt rot bedoelen, maar omdat ze het gehad hebben met covid en de maatregelen. We zullen gelukkig energie krijgen in de periode van de Nieuwe en Volle Maan, waaruit veel rechtgezet kan worden. Het is een sociale maand en we kunnen geregeld nieuwe contacten maken, waardoor we mensen ontmoeten en bestaande relaties versterken. Hierdoor zitten we mentaal en fysiek lekker in ons vel. Kunnen we dan nu zorgen voor verantwoordelijkheid, dan wordt het toch een prima maand. We kunnen er van uitgaan dat er voldoende situaties komen, die fysieke weerstand verbeteren. Houd rekening dat er maatregelen zijn om het coronavirus aan te pakken en dat er mensen in opstand komen. Deze maand is er sterke goddelijke energie, die er echter ook voor zorgt dat mensen met zichzelf in het reine komen. Daarom zijn er ook veel mensen, die vrede hebben met de besluiten. Dit geeft dan een tweedeling in de maatschappij, maar de planeten bieden mentaal en fysiek reinigende energie. Deze positieve energie kan duistere invloeden verdrijven, waardoor mensen beseffen dat empathie en sympathie belangrijke kernwaarden zijn. De hemelse krachten zullen hierdoor krachtige ondersteuning geven om ellende van de laatste jaren achter ons te laten. Behalve deze hemelse krachten wordt aangeraden zelf ook actie te ondernemen om gezond in het leven te staan. Het zal belangrijk zijn geregeld vitamine D te gebruiken, de buitenlucht op te zoeken en niet teveel dierlijke producten te eten. Verder is het belangrijk niet te opstandig te zijn en je te houden aan adviezen die er gegeven worden. Qua voeding dien je voorzichtig te zijn, omdat er aanwijzingen zijn dat er meer kans is op voedselvergiftiging en problemen met alcohol. Ook suiker en zout worden afgeraden, maar omdat veel mensen natuurlijk lekker willen gaan kokerellen, zullen we producten noemen, die als heilzame kruiden in feestmaaltijden verwerkt kunnen worden. We denken dan aan korenbloem, duizendblad, venkel, lavendel, jasmijn, sandelhout, rozemarijn en producten van de berk. Het sap van de berk is suikerhoudend en voedzaam en daarnaast gezonder dan gewone suiker. Er bestaat zelfs appetijtelijke wijn van het sap van de berk. De schors is heilzaam tegen reuma, jicht, artrose, psoriasis, huidkwalen, botproblemen, spierklachten en blaasontsteking. Thee van berkenbladeren is enigszins bitter, maar geschikt om bloed in conditie te houden en een probaat middel om klachten van diabetes te minderen. Het kruid is bloedzuiverend en koortswerend en kan aderen schoon houden. Naast gezonde voeding en voldoende beweging is het belangrijk liefde, warmte en vriendschap te geven en te krijgen. Ieder teken krijgt andere energie, maar de meesten zullen een mentale en fysieke transformatie meemaken.

De Waterman moet deze maand erg op de houding letten. Er is namelijk storende energie, die jou uitdaagt, waardoor je dingen doet, die je beter niet kunt doen. Pas op in het verkeer en al helemaal als je moe bent of gedronken hebt. De kans op ongelukken of andere negatieve situaties is niet klein en kan voor veel leed zorgen. Verder is het een maand, waarin je je uiterlijk een flinke beurt kunt geven. Je hebt een drang er aantrekkelijk uit te zien en doet er van alles aan om dit te bewerkstelligen. Vanaf het begin van de maand zullen energieën van Venus, Mars en Uranus je flink prikkelen. Je haat het om saaie dingen te doen en zoekt geregeld spanning op. Zorg dat je niet onverantwoordelijk wordt. Je doet er goed aan je fysieke kracht er uit te gooien door te sporten. Om mentaal relaxt te worden, is het verstandig yoga of meditatie te doen. Vanaf de 19de komen er energieën op je af, waardoor je wilt feesten en andere leuke dingen wil doen. Het is een tijd van genotsproducten en schadelijke producten en dat zal je dus echt moeten voorkomen. Wees dus sterk en verzet je hiertegen. Vanaf de 22ste zal Mercurius positieve energie bieden, waardoor je meer na gaat denken over wat wel en niet kan. Ook zal je gezonder leven, waardoor je de feestdagen gezond en toch plezierig door kunt brengen.

Algemeen overzicht voor alle tekens
December is gunstig voor mensen die op financieel gebied evenwichtig zijn en weten hoe te handelen. Qua gevoelens zullen er wisselvallige gedachten zijn, waardoor contact met mensen onvoorspelbaar kan zijn. Dit kan uitdagingen brengen. Veel mensen gebruiken deze maand om hun jaar te overdenken en er zijn mensen die zelfs hun leven in ogenschouw nemen. De planeten brengen flink wat kracht en er staat dan ook heel wat te gebeuren. Venus reist tot maart in de Steenbok en geeft krachtige energie, waardoor sommigen qua liefde minder actief zijn door emotionele kwetsbaarheid. Ze kunnen moeite hebben zich in relaties te geven. Relaties zullen deze periode meer gericht zijn op veiligstellen van de sociale en zakelijke status, dan op romantiek en passie. De Zon staat tot de 21ste in de Boogschutter. Dit geeft deze maand een positieve en optimistische kijk op het leven. Mensen hebben hier sociaal veel vertrouwen door, waardoor vriendschap en andere sociale contacten veel goeds gaan brengen. Voordelig is dat deze energie zorgt dat mensen in de stemming zijn om veel te bewegen en ook is de drang om te sporten sterker dan eerder. Discipline en verlangen kunnen dan ook toenemen om dit vol te houden. Dit gedeelte van de maand is over het algemeen stabiel wat betreft zakelijkheden, familie, gezin en een stabiele relatie. Is je liefdesleven niet stabiel, dan zal het lastig zijn. Mercurius beweegt tot de 13de in Boogschutter. Dit gaf eind november al rust bij mensen, wat nu voortgezet zal worden. We kunnen ervan uitgaan, dat de meeste mensen op moreel gebied sympathiek en verstandig zijn, waardoor er veel steun onderling is. De Nieuwe Maan van de 4de kent veel kracht in de Boogschutter. Daardoor zullen mensen een sterke drang voelen om dromen, die we meer hebben, na te streven. We krijgen daar in principe van de 3de t/m de 6de mee te maken. Jupiter en Mars verbinden zich rond de Nieuwe Maan, waardoor passionele en avontuurlijke krachten loskomen. Deze krachten blijven de verdere maand door sudderen en beroeren ons flink. Veel mensen hebben de neiging en behoeften zich vrij te voelen. Ze willen zich niet meer vast laten binden en dit kan het moeilijk maken. Dit is vooral als regeringen besluiten tot drastischer maatregelen en groepen hiertegen ageren. Dan is de kans op grote problemen in dit geval niet uit te sluiten met krachten vanuit de kosmos. Rond Sinterklaas, Kerst en Nieuwjaar zijn er dan conflicten en andere problemen mogelijk Groepen mensen kunnen tegen elkaar komen te staan. Mensen hebben inmiddels redenen genoeg boos te zijn. Er wordt aangeraden roekeloos en destructief gedrag te voorkomen en eerst na te denken voor we handelen. Mars reist t/m de 13de in de intense Schorpioen en kan ondertussen de strijd met Jupiter aangaan. In het meest erge geval brengt dit destructieve energie. Tezamen met de eerder genoemde planeten kunnen machtsstrijd, en geweld het gevolg zijn. Positief is dat er een invloed is van Ketu en Mercurius. Deze geven energie om ons te richten op waarheden en verantwoordelijkheden. De twee krachten geven absorberende energie om het ergste af te wenden. Hierdoor zullen velen weinig invloed ondervinden van negatieve krachten. We moeten oppassen voor mensen met donkere energie, die destructief gedrag vertonen.

De 13de verhuist Mercurius tot begin januari naar de Steenbok om Venus en Pluto te vergezellen en later de Zon. Dit is een periode van respect, waarbij we meer nadenken hoe we met elkaar om moeten gaan. Iedereen gaat er op een andere wijze mee om. De een is afwachtend en een ander zal anderen tevreden houden. Afhankelijk van de situatie waarin we ons bevinden, maakt de kosmos positieve of negatieve energie los. De 13de zal Mars naar de Boogschutter reizen en daar tot eind januari blijven. Mensen kunnen zachter worden, maar willen avontuur opzoeken. Met krachten in de Boogschutter zal dit deel van de maand een actieve, maar sympathieke energie geven. Mensen willen graag bewegen en er op uittrekken. Ook is het een fijne periode liefde in het leven te halen of deze te versterken. Venus zal vanaf de 19de t/m januari retrograde in de Steenbok bewegen. Uranus beweegt retrograde in de Stier en geeft onverwachte resultaten. Het is belangrijk niet teveel op impulsen te reageren en geduldig te blijven. Dan heb je de minste last van de kritische energie. Venus staat deze maand in verbinding met Pluto in de Steenbok. Er zullen passionele emoties zijn en er zijn erg veel verlangens. Hierbij kan Saturnus zorgen dat dit meestal op goede wijze ervaren wordt, waarbij de meesten plezierige energie voelen. Liefdesenergie van Venus en strijdlustige energie van Pluto geeft nu andere energie, waardoor zelfs de Steenbok emotioneel en gevoelig is. De Volle Maan staat zondagnacht de 19de in Tweelingen en geeft wisselvallige, maar helende energie om problemen uit het verleden op te lossen. Mensen hebben de 18de t/m de 22ste profijt van de energie, waardoor mensen op zoek kunnen zijn naar kennis, informatie en samenwerking. Verstandige mensen maken sociaal en zakelijk mooie dagen mee. Zij die onverantwoordelijk zijn of uit zijn op negativiteit kunnen een heel andere energie oproepen. Kom je in aanraking met dit soort mensen, dan doe je er goed aan afstand te nemen. De kans op grote problemen is namelijk groot. De Zon beweegt na de 21ste naar de Steenbok en blijft daar tot eind januari. De energie werkt vertragend en mensen zijn hierdoor minder ambities om te ontwikkelen, te werken of te studeren. Saturnus en Uranus gaan dit deel van het jaar een vierkant aan, wat bijzondere invloed heeft. Er zijn grote veranderingen, maar alleen als je er al eerder dit jaar mee gestart bent. Blokkades zullen verdwijnen, maar er zijn ook kritische geluiden. We moeten Mars niet uitvlakken, omdat zijn agressie zorgt dat Saturnus veel negativiteit kan brengen. Alhoewel positieve krachten overheersen, moeten we dit aspect goed in de gaten houden, omdat dit roet in het eten kan gooien. Mensen die van zichzelf niet agressief, opstandig of negatief zijn, kunnen wijs bezig zijn om de energie te kanaliseren en het juiste te doen. Gelukkig zullen de meesten zo bezig zijn. We kunnen dan ook goede feestdagen meemaken, waarbij niet alleen romantiek fijn is, maar ook contact met vrienden, familie en gezin. We kunnen het jaar op een goede wijze afsluiten, omdat Jupiter naar de Vissen reist. Deze stand zal het grootste deel van 2022 zo blijven en positiviteit brengen. Deze periode, maar ook het volgend jaar lijkt er wellicht een goede tijd aan te komen en kunnen we grote stappen maken het een en ander te herstellen. Daarbij zijn er kansen op oplossingen en kunnen weerstand, opstand en boosheid grotendeels verdwijnen.

We wensen jullie fijne feestdagen met veel liefde en saamhorigheid. Als kerst- en nieuwjaarswens willen we stellen dat slechte daden afgewezen moeten worden, maar niet de individuele mens. We kunnen mensen, die niet goed bezig zijn, ondersteunen om hun volgende daad er één van goedheid en liefde te laten zijn. We leven in een maatschappij met een tweedeling, maar laten we respect houden. Dat kunnen we!

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)