Maandhoroscoop Weegschaal

Gratis jouw horoscoop voor het sterrenbeeld Weegschaal lees je bij Astroangels

Maandhoroscoop Weegschaal

Geboortedatum: 23 september t/m 22 oktober - April 2020

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Algemeen
De planetaire stand laat zien dat de Weegschaal van de 1 t/m de 10 fijne momenten heeft, ondanks dat de angst van het coronavirus er is. De sector van romantiek is namelijk erg actief en gericht op liefde en sociale contacten. Je bent populair, omdat je empathisch en liefdevol bent. In een relatie zal je erg begaan zijn met het leed van je partner en in het algemeen ook met andere geliefden die je leven kleuren. Omdat de energie op zakelijk gebied doorwerkt, zal je daar ook slagen, omdat je krachtig en nuchter met je werk bezig bent. Op je werk zal je daarom geliefd zijn, waardoor mensen je daar ook graag bijstaan. Je voelt je de eerste dagen fysiek goed, maar bent als het om jezelf gaat mentaal wat wisselvallig. Durf je te uiten en geef mensen aan als je bepaalde gevoelens hebt. Voel je je minder goed, ga je dan niet beter voordoen en laat mensen toe. Je hoeft er niet altijd voor anderen te zijn en mag soms ook zelf wel wat hulp vragen. Niet alle Weegschalen kunnen zich goed uitdrukken. Merk je dit dan doe je er goed aan dit wel te leren. Met name met vrienden, familie en een partner is het eerlijker om ze niet constant te laten raden naar wat jij bedoelt. Ze kunnen jouw woorden en daden anders uit gaan leggen. De periode van de 4de t/m de 6de ben je romantisch, energiek en expressief en sta je open voor een partner. De 7de t/m de 9de kun je egocentrisch worden, maar misschien is dat even goed. Ben je single, dan kun je aantrekkelijke voor de dag komen en krijg je veel aandacht. De 10de t/m de 12de is een periode vol liefde en fijne momenten. Je kunt een relatie verbeteren en staat open om problemen op te lossen. Singles kunnen deze tijd actief zijn en met vrienden afspreken, maar voor liefde ben je verwend om een vaste relatie te nemen.

Zakelijk gezien kunnen vooral Weegschalen, die in het verleden niet verantwoordelijk zijn geweest, een minder goede karma hebben. Daardoor zijn er schulden of onverwachte kosten mogelijk. Tracht dit voor deze periode op te lossen en alsnog verantwoordelijker te handelen. Gelukkig zijn de 13de en 14de wel beter, waardoor je dan ook al veel op kunt lossen. De 15de zal Mercurius een positieve baan beschrijven, waardoor jij jezelf makkelijker kunt uiten. Zowel zakelijk als in de liefde kan je veel bereiken. Als je echter nog worstelt met schuld en onverantwoordelijkheid, maak je dan klaar voor een inspannende energie tussen de 15de en 22ste. Goedwillende, betrouwbare mensen hebben een streepje voor en kunnen betere resultaten boeken. Blijf gewoon jezelf, zorg voor liefde naar de medemens en neem geen rol aan die bij je past, dan zal het allemaal loslopen. Saturnus en Pluto brengen deze periode de spanning wat betreft familie en gezin naar jou toe. Je zult je moeten inspannen en aanpassen als dingen anders gaan dan jij wilt. Wees empathisch en tracht emoties onder controle te houden. De 19de komt de Zon in de Stier binnen. Je trekt je dan wat terug en bent meer met je eigen dingen bezig, waardoor je goed na kunt denken. Je weet heel goed wat je kunt doen om in het leven te slagen. In de liefde ben je verleidelijk en geheimzinnig. De 20ste en 21ste heb je voorspellende dromen. De Nieuwe Maan biedt de 23ste veel kracht op sociaal gebied, carrière, liefde en carrière. Je bent evenwichtig en gericht op harmonie en saamhorigheid. De stappen die je nu neemt, kunnen tijdens de Volle Maan in mei wel eens versterkt worden en voor veel profijt zorgen. Let op dat dit ook negatief kan doorwerken. Ben je onverantwoord bezig, dan kun je de rekening gepresenteerd krijgen. Vanaf de 24ste zal Venus positieve energie bieden, waardoor je van het leven geniet en nieuwe ervaringen opdoet. Voor singles is er veel avontuur en passie. Ben je gebonden dan zal je de relatie interessant maken. Je kunt de maand goed afronden en zal er klaar voor zijn om vol goede moed de nieuwe maand in te gaan.

Liefde en relaties
Voor alle tekens zal het een vreemde maand zijn, waarbij er veel onduidelijk is. Mensen zoeken heil bij elkaar en dat geeft wel veel saamhorigheid. Er wordt dan ook aangeraden om de liefde uit te dragen aan iedereen waar je een warme band mee hebt, maar ook mensen die je in je werk of op straat tegenkomt. Liefde en saamhorigheid zullen positieve kosmische krachten oproepen. Daarbij is het belangrijk dat we het goede aan de mensheid, de natuur en de hogere wereld laten zien. Laten we als mens stoppen met negativiteit, met het maken van ruzies en het eindeloos geven van meningen. Ieder mens mag zijn eigen ideeën hebben, maar we zijn er gewend aan geraakt om ideeën van anderen te bekritiseren en dan onze eigen ideeën door te drukken. In april is er een krachtige planetaire energie, die positief uit kan pakken, maar dan wel als we in staat zijn liefde en vriendschap te brengen. Laten we daar alsjeblieft zorg voor dragen en elkaar een warm hart toewensen. Ik wil in ieder geval de lezers veel kosmische liefde geven en wil dit doen, tezamen met mijn collega’s. Ik hoop dat jullie hier ook in mee willen gaan en de maand april gebruiken om de kwade energieën een halt toe te roepen. Als gevolg van een sterke planetaire invloed kan de Weegschaal wel eens verward raken en vooral door eigen emoties. Aan de ene kant wil je graag met mensen omgaan, maar aan de andere kant merk je dat je geregeld tegenhouden wordt bij het aangaan van vriendschappen, relaties of andere contacten. Dit komt voornamelijk, omdat je de lat soms erg hoog legt voor mensen. Hierdoor kunnen ze bijna niet voldoen aan de eisen die je stelt. Je doet er goed aan hier relaxt mee om te gaan en te bedenken dat je leven een stuk makkelijker kan zijn als je wat losser in het leven staat. Doe je dit niet voldoende dan kunnen mensen conflicten bij jou opzoeken, die uiteindelijk gevolgen hebben, die niet snel meer recht te breien zijn. Wanneer jij jezelf op emotioneel gebied weet te controleren, zal je merken dat je de energie kunt gebruiken om leuke dingen met vrienden te doen. Let wel op dat er deze periode restricties zijn, zodat je niet alles kunt doen wat je graag zou willen. Ook in een relatie kun je wat relaxter zijn, zodat je de ander meer de ruimte geeft zichzelf te zijn. Je kunt je richten op bijzondere eigenschappen van je partner en kunt je dan richten op het verdiepen van jullie band. In het algemeen zal de Weegschaal meestal wel relaxt blijven. Je zult dan ook merken dat je, als je relaxt blijft, vooral in het 2de deel van de maand kwalitatieve verbetering zien. Daardoor kunnen conflicten en andere problemen afnemen. Let vooral op je uitstraling, omdat mensen hierdoor beïnvloed kunnen worden. Je hebt namelijk niet altijd van jezelf door dat je afstandelijk kunt reageren.

Carrière en zakelijkheden
Normaal gesproken zijn Weegschalen mensen die graag samenwerken. Dat zal je nu een stuk minder fijn vinden, waardoor je zelfs wel eens eenkennig bent. Je vermijdt liever mensen en vindt het vreselijk als er strijd is of als er conflicten zijn. In april hangt er een bijzondere energie en vind je het prettig om de competitie aan te gaan, maar wel op een bescheiden wijze. Je kunt ontwikkelen en vindt het zelfs erg fijn om vol enthousiasme de strijd aan te gaan. Dit kan gaan om zakelijke aspecten, waarbij je zeer goed in staat bent juiste keuzes te maken. Het kan echter ook gaan om sociale aspecten, waarbij je andere mensen af kunt troeven door hard te werken en vooral adequaat en efficiënt bezig te zijn. Toch kan het ook wel een moeilijke maand worden, waarbij de coronacrisis jou flink parten kan spelen en je daardoor wel eens gedwongen wordt om drastische maatregelen te maken. Vooral met zakelijke beslissingen en financiële zaken moet je oppassen. Je moet alle zeilen bijzetten om tot juiste oplossingen te komen. Je zult merken dat de ideeën die je hierover hebt het 1ste deel van de maand ontstaan. Dat is ook logisch, omdat je juist dan de perikelen van de crisis binnen kunt krijgen. Toch zal je sterk in je schoenen staan en weet je zeker wel wat je moet doen. Het 2de deel van de maand zal je er de vruchten van plukken en ben je in staat om resultaten te boeken. Er wordt aangeraden om je vooral sympathiek en empathisch op te stellen. Mensen die al een tijd rondlopen met het idee een nieuwe carrière op te starten, zullen in deze maand goede kansen krijgen dat dit ook daadwerkelijk gebeurt, ondanks de crisis. Dit zal niet direct tot een nieuwe baan leiden, maar de eerste stappen kunnen genomen worden. Mensen die een eigen bedrijf ambiëren, zullen daar deze maand goede energie bij ervaren, maar het ligt er dan wel aan op welk gebied jij iets wilt starten. Op gebied van financiën zal er na de 14de krachtige energie optreden. Wil je een lening aanvragen of investering doen dan is het een prima moment. De energie zal je vasthoudend en krachtig maken, waardoor er zeker goede mogelijkheden zijn. Toch moet je er wel rekening mee houden dat er ook veel kosten kunnen zijn, waardoor je balans moet zien te vinden. Je inkomen zal niet naar beneden gaan, maar ook niet verbeteren. Wil je de komende periode meer verdienen dan zal je een strategie moeten bedenken en dan het liefst in het eerste deel, omdat er dan goede energie is.

Mentale en fysieke gezondheid
De Volle Supermaan van de 8ste zal 04:35:36 aan de hemel verschijnen. De Maan zal groot en glanzend lijken, waarbij de natuur zich lijkt te herstellen. Er zijn aanwijzingen dat deze Volle Maan een reinigende werking op ons kan hebben. Daardoor zal deze in staat zijn negatieve energie op te ruimen en voor een nieuw begin te zorgen. De Volle Maan zal energie uitstralen die ons kracht geeft en ervoor te gaan en te zorgen dat we met zijn alles onze schouders er onder zetten om de gezondheid weer onder controle te krijgen en het coronavirus aan te pakken. Veel mensen zullen weerstand krijgen of, als ze ziek geweest zijn, weerstand hebben. Let op, dit geldt dus niet voor mensen die een zwak gestel hebben, jonge baby’s en ouderen. Zij zullen wel degelijk op moeten passen dat er een gevaar heerst die niet onderschat moet worden. De Maan zal zich ook richten op het zakelijke aspect van ons leven. Velen van ons zullen moeite hebben het hoofd boven water te houden. Doelen, ambities en idealen staan onder druk en dit kan zowel mentaal als fysiek veel druk geven. We kunnen de energie van de Maan gebruiken om ons er bovenop te werken en te strijden tegen kwade energieën die er over de wereld reizen. De Nieuwe Maan van de 23ste zal 04:27:00 zijn en deze wordt voorafgegaan door een meteorenregen. Deze krachtige energieën zorgen dat mensen gedwongen zullen worden om empathisch en begripvol naar anderen te zijn. Het zal belangrijk zijn niet vanuit jezelf te denken, maar te kijken wat anderen vinden. Durf te spreken en fouten toe te geven. Dit zal zorgen dat jij beter in staat bent mentaal lekker in je vel te zitten. April zal voor alle tekens een maand worden waarin verandering plaatsvindt en er mentaal en fysiek veel zal gebeuren. Weegschalen zijn elegante mensen en vallen vaak op door hun vriendelijke voorkomen. Fysiek gezien moet je opletten dat je niet teveel vet en suiker gebruikt, omdat je nieren kwetsbaar zijn. Je doet er goed aan voldoende water te drinken en zaken als alcohol, sigaretten, snoep en koolzuurhoudende dranken achterwege te laten. Drink voldoende water, dan zullen je nieren over het algemeen prima werken. Er hangt prima energie, waardoor je creatief bent en met leuke ideeën komt om deze periode toch voldoende actief te zijn. Het is een prima moment om je huis een grondige beurt te geven. Daar ga je je emotioneel prettig door voelen en ervaar je een bepaald gelukzalig gevoel. Je bent in staat om discipline te hebben en maakt de juiste keuzes. Het wordt een maand, waarbij vooral je wilskracht belangrijk is. Heb je deze niet, dan zal je nog wel eens wat mentale en fysieke problemen tegenkomen.

Algemeen overzicht voor alle tekens
Er is t/m eind mei een planetaire uitlijning met negatieve energie op de Aarde. Er is een onverklaarbare energie vanuit de kosmos en er zullen schokkende veranderingen zijn, waarbij het eind niet in zicht is. Vanaf de 4de zal de Jupiter-Pluto verbinding zorgen dat er overal op de wereld versterking van het gezag komt en wellicht is dit goed om orde te herstellen. Voor de burgers zal dit moeilijk zijn, omdat we minder gewend zijn aan discipline. De schrik zal er in ieder geval inzitten, mede omdat we feitelijk niet weten wat het coronavirus teweeg brengt en of er meer ellende aan zit te komen. Vanuit de kosmos zijn er duidelijke signalen, die aangeven dat we pas op de plaats moeten maken. Mercurius zal tussen de 11de en 27ste door de Ram reizen. Hierdoor kunnen mensen impulsief en ongeduldig zijn. Er kan zelfs een grote mate van intense prikkelbaarheid zijn. Omdat Jupiter en Pluto de 24ste t/m de 26ste een gespannen verhouding met Mercurius aangaan, zijn deze dagen cruciaal. Deze planeten zullen echter de gehele maand zorgen dat de meeste mensen eerlijker worden en begrijpen dat we zo niet door moeten gaan. Deze hemelse combinatie zal in staat zijn extreme veranderingen en transformaties te creëren. Ondanks dat mensen meer empathie en begrip krijgen, moeten we oppassen dat er ook mensen en organisaties zijn, die misbruik van de huidige ellende maken, waardoor er wel degelijk verwarring en onrust zijn.

Er zijn aanwijzingen dat april een maand is, waarin het de start zal zijn dat sommige huidige politieke leiders het veld ruimen. Niets zal zomaar veranderen, we zullen een moeilijke tijd ingaan. Daarbij zullen veel mensen vrede met een nieuwe orde hebben, maar anderen zullen hier moeite mee hebben of er zelfs tegenin gaan. Er zullen mensen zijn die oude gewoontes oppakken en zij laten zich dan meer leiden door negatieve planetaire energieën. Bescheidenheid zal veel meer goeds brengen en laten we dan ook met zijn allen zorgen dat we hulp geven aan zwakkeren in de maatschappij. Ben jij dit zelf, wees dan niet bang dit aan te geven en vraag hulp. Mensen kunnen deze maand fysieke problemen ondervinden en dat is natuurlijk logisch, omdat het coronavirus invloed houdt. Het zal een langdurig proces zijn, waarbij de medische wereld zoekt naar een vaccin. April geeft te zien dat relaties tussen mensen veranderen en er ook maatschappelijk het een en ander verandert. Er zal een soort revolutie plaatsvinden, waarbij we radicale beslissingen moeten nemen. Waar maart al flink wat verschuivingen liet zien, zal dat in april nog intenser doorgaan en zullen kosmische energieën gericht zijn op uitroeien van het kwaad, waarbij er een intense strijd kan zijn Pas op voor deze strijd der machten, omdat die niet alleen op Aarde, maar ook in hogere energieën plaatsvinden. Positief aan de coronacrisis is dat we meer in staat zijn bepaalde zaken aan te pakken. Mensen in de zorg, dienstverlening, het onderwijs en andere belangrijke beroepen zullen beloond worden. De kosmische energie zal de regering hier van doordringen.

Vanaf eind maart reist Mars al in de Waterman en Venus vanaf de 3de door de Tweeling. Deze energieën zorgen dat er in de liefde het een en ander verandert. Mensen zullen merken dat het gezin belangrijk is en dat familie en vrienden nodig zijn om zich veilig te voelen. Wij zijn minder op uiterlijk en financiën gericht, maar meer op de intellectuele en emotionele aard van mensen. Gemiddeld worden mensen veel socialer en zetten we ons minder naar elkaar af en trekken we meer naar elkaar toe. Singles zullen veel minder bezig zijn met zoeken naar liefdes- of seksuele relaties. Zij neigen naar een vriendschappelijke sfeer met platonische relaties. Mensen die gebonden zijn, zullen de neiging hebben elkaar vrijheid te geven. Dit zal, ondanks of misschien wel juist door de corona, zorgen voor meer liefde en vriendschap tussen mensen. Er is minder jaloersheid en we zijn minder bezitterig, waardoor de negatieve invloed van deze crisisperiode ook een positieve component kent. We zullen meer dan anders communiceren en vooral door naar elkaar te luisteren. Problemen en misverstanden kunnen opgelost worden. De planeten zorgen er dus voor dat er gunstige, intense energieën zijn om op een nuchtere en rationele wijze in het leven te staan. Mensen kunnen op een objectieve wijze gesprekken voeren en er zal veel ruimte zijn voor optimisme en ontspanning. Jupiter en de Zon zullen rond het midden van de maand voor kracht zorgen, waardoor er zeer mooie energieën aankomen, die wel eens kunnen zorgen voor het (tijdelijk) overwinnen van het coronavirus. In onze weekhoroscoop zal ik er uitgebreid over schrijven. De Zon zal de 19de naar de Stier reizen en Mercurius de 27ste. Omdat ook Uranus een verbinding met aangaat, is er ook vanuit daar een zeer krachtige energie. Veel mensen zijn praktisch ingesteld en vindingrijk om deze moeilijke maand door te komen. Er zal een gewenning zijn en mensen kunnen toch lekker in hun vel zitten. Pas op dat er rond de 29ste een waarschuwing vanuit de kosmos kan komen, die zelfs angst kan opwekken. Op zich hoeven we er niet bang voor te zijn, maar het kan net even die druppel zijn, die mensen nu niet kunnen gebruiken. We raden aan vooral geliefden op te zoeken en tijd te besteden aan mensen die belangrijk zijn, maar waar je op emotioneel gebied net niet die aandacht aan hebt gegeven die zij verdienden. Houd hierbij wel de richtlijnen in de gaten die de overheid geeft. Je kunt mensen tegenwoordig via de app en andere communicatiemiddelen opzoeken.