Maandhoroscoop Weegschaal

Gratis jouw horoscoop voor het sterrenbeeld Weegschaal lees je bij Astroangels

Geboortedatum: 23 september t/m 22 oktober - Juni 2019

Overzicht voor de Weegschaal
De Weegschaal is een teken dat wisselvallig kan zijn en dat zal deze maand versterkt worden, omdat er kosmische krachten zijn, die voor extra turbulentie in je leven zorgen. Met name Mars en Mercurius zijn hier debet aan. Mars maakt je passioneel en intens, waardoor je soms zeer impulsief in het leven kunt staan. Mercurius brengt meer ratio en voorzichtigheid. Daardoor zal je leven vanaf het begin van de maand niet gaan, zoals je gewend bent. Routines kunnen verstoord worden en je zult dus flexibel moeten zijn. Let er in ieder geval op dat je aan jezelf denkt en dat je positieve kanten je door het leven zullen leiden. Dit heb je zeker nodig, omdat de Zon tot de 20ste in de Tweeling staat. Dit geeft ruimte voor conflicten en discussies die zeer intens kunnen zijn. Je hebt namelijk de neiging over alles een mening te hebben en dat zal niet iedereen fijn vinden. Er zijn echter momenten dat je oppervlakkig bent en helemaal geen behoefte hebt om je al teveel met anderen te bemoeien. Positief aan de energie is dat je in staat bent nieuwe contacten te maken en allerlei activiteiten te doen. Toch kan deze wisselvalligheid zoveel energie kosten dat je niet altijd weet hoe ermee om te gaan. Daarbij is het dus mogelijk dat je te maken krijgt met teleurstelling en andere problemen. Er wordt dan ook aangeraden je geduld te bewaren.

Een perfecte periode is die van de 7de t/m de 9de. Je kunt dan goed naar je intuïtie luisteren en bent erg gelukkig. Je kunt de 14de t/m de 16de geregeld humeurig zijn en dat kan negatieve gevolgen hebben. je doet er goed aan deze periode geregeld even de natuur in te gaan of er lekker op uit te trekken. De 20ste en de 21ste zijn dagen waarbij je moet nadenken over je relatie met mensen. Bekijk wat er goed gaat, maar ook zeker wat er minder goed gaat. Verander dit zoveel mogelijk. Vanaf de 26ste zal het waarschijnlijk makkelijker gaan, omdat er een stabiele energie vanuit Mercurius komt, die naar de Leeuw doorschuift. Er wordt aangeraden je energie meer te richten op de liefde, familie en vrienden. Je bent charmant en sympathiek en zal zeker veel energie van deze mensen krijgen. Profiteer dan ook van de mensen die er in je leven zijn en aandacht voor je hebben. Durf hulp te vragen en zorg dat je er zakelijk en privé niet alleen voorstaat. Daarbij kan je gebruik maken van charmante energie die de Leeuw biedt. Je kunt de maand goed afsluiten door alles wat je doet, tot goed einde te brengen.

Liefde en relaties
Voor de liefde zal er spanning en opwinding zijn als gevolg van de energie van de Zon in de Tweeling. Het is een tijd om idealen na te streven en er zullen vele mogelijkheden zijn om kansen af te dwingen. Het is een uitstekende maand om problemen op te lossen en orde te brengen bij de dingen die net even wat minder goed verlopen. Mercurius in de Kreeft kan voor gebonden mensen problemen geven. Je bent gevoelig en dit zorgt dat je niet altijd in staat bent je partner in de waarde te laten. Je zult toch tot compromissen moeten komen, omdat er anders dingen gebeuren die de relatie onder druk kunnen zetten. Singles zullen in de periode van de Volle Maan veel energie ontvangen om te communiceren en mensen aan te trekken. Dit betekent niet dat je op andere momenten geen kans maakt, maar nu is het gewoon iets meer. Over het algemeen zal je een groot deel van de maand charmant en hoffelijk zijn, zodat je heus meer mogelijkheden krijgt. De eerste dagen van de maand kun je soms wisselvallig zijn. Dit komt vooral, omdat emoties een loopje met je nemen. Ben je single, dan kan een ex-partner jou gevoelsmatig parten spelen. Vraag jezelf af wat je hier mee wil doen en of er nog mogelijkheden zijn. Gebonden mensen zullen zich afvragen wat ze kunnen doen om de relatie naar een hoger level te brengen. Moet je dat doen door er juist op uit te trekken of door meer een huiselijke sfeer te creëren. Luister naar je intuïtie en doe alleen maar die dingen, waarvan je denkt dat ze goed voelen.

De Nieuwe Maan in de Tweeling van de 3de biedt een geschikte energie voor liefde en zal Mars, die de hele maand in de Kreeft zit, versterken. Wel zullen emoties wisselvallig zijn. Singles hebben een sterke drang om een nieuwe relatie op te starten. Je bent vrolijk en nieuwsgierig en vindt het leuk om te relaxen en op een ontspannen wijze met mensen om te gaan. Heb je eenmaal beet, dan zal je libido hoog zijn en heb je veel zin in erotiek. In een relatie moet je opletten dat Mercurius in de Kreeft zit en je daardoor wel moeite hebt om emoties er uit te gooien. Vanaf de 8ste zullen Venus en de Zon samen in de Tweeling komen en zal er t/m de 21ste een uitstekende energie zijn om actief bezig te zijn. Ook nu zal je zeer passioneel zijn en gericht op erotiek. De periode van de 14de t/m de 16de wordt aangeraden om even minder met relaties en erotiek bezig te zijn en je meer te richten op activiteiten om te ontspannen en tijd aan jezelf te besteden. De 17de en 18de kan je enorm veel passie en avontuur ervaren als gevolg van de Volle Maan, die in de Boogschutter reist. Je hebt veel zin om iets leuks met je partner te doen en het liefst iets wat jullie vaker doen. Voor erotiek is het een prima periode. Singles zijn charmant en trekken makkelijk mensen aan. Je doet er goed aan om geen vaste relatie te ambiëren, maar voor een losse flirt te gaan. De 19de zal de retrograde oppositie van Mars en Pluto negatief op de Weegschaal werken. Je kunt stress ervaren en nadenken over dingen die in het verleden niet zo goed zijn gegaan. Tracht er niet te diep op in te gaan en bedenk dat je het verleden niet kunt veranderen. Vanaf de 21ste zal je klaar zijn met moeilijke gedachten en emoties. Je kunt de energie van Mercurius ontvangen als deze door de krachtige Leeuw reist. Daardoor zal de maand goed eindigen met veel liefde en erotiek.

Carrière en zakelijkheden
Je moet aan het begin van de maand nadenken hoe jij je leven inplant. Je hebt namelijk de neiging om teveel te willen en dan gaat er het een en ander fout. Daarom wordt aangeraden niet teveel te willen en vooral een duidelijke planning te maken, zodat je orde en regelmaat houdt. Ook moet je opletten dat je niet te hoog van de toren blaast. Ook die neiging kun je hebben, maar dat zal je niet zoveel opleveren. Wel zal je de 1ste dagen, als je rust weet te bewaren, je eigen geluk afdwingen en kansen krijgen. Soms mag je best via trial en error bezig zijn. Over het algemeen zal je hier geluk bij hebben. Voor de 1ste week wordt aangeraden te zorgen voor pauze en ontspanning, zodat je jezelf niet overwerkt. De 3de zal de Nieuwe Maan in de Tweeling reizen en dit geeft enorm veel inspiratie. Bedenk dat alles wat je nu bedenkt of plant, in de periode tot de volgende Nieuwe Maan veel kan bieden. Heb je behoefte aan een nieuwe baan, bedrijf of iets anders wat je leven kan veranderen, dan is het een prima maand. De 4de zal Mercurius zich bij Mars in de Kreeft aansluiten. Aangezien deze in je sector van carrière beweegt, zal die energie je behulpzaam zijn. Je bent volhardend en zakelijk, maar ook charismatisch en sympathiek.

De 8ste zal Venus door de Tweeling reizen en dit brengt avontuur in je leven, omdat dit teken toch wel erg ambitieus is en Venus ook nog eens gericht is op financiën. Er wordt aangeraden geregeld even je werk los te laten en je vooral op creatief of muzikaal gebied te laten gelden. Het is tevens een periode, waarin je nieuwe dingen ontdekt. Je kunt de periode van de 10de t/m de 12de geluk afdwingen. Doe dan ook nu de grotere zaken die je ambieert of neem belangrijke besluiten. Ook ben je communicatief erg sterk, waardoor je ook op dit vlak goed aan kunt geven wat je wilt en hoe. Heb je kans, neem dan de 14de en 15de rust. Je kunt fysiek zwakker zijn en dan is extra slaap en meer ontspanning wel aan te raden. Vanaf de 16de zal Jupiter veel invloed hebben en daardoor kan je fysieke kracht toe gaan nemen. Deze planeet zorgt dat de fantasie en zweverigheid van Neptunus verplaatst wordt naar nuchterheid en ratio. Daardoor kan je waarschijnlijk veel actie ondernemen en ben je erg ambitieus. De 18de zullen Saturnus en Neptunus een band aangaan. Hierdoor kan je vooral mentaal veel vertrouwen kweken. Je bent vastberaden om het een en ander te bereiken en kunt plannen en ideeën van eerder in de maand nu gaan uitvoeren. Je bent verantwoordelijk en zult weinig fouten maken of dingen doen die niet mogen. Je normen en waarden zullen goed zijn. De 21ste zal de Zon naar de Kreeft reizen. Je blijft ambitieus en nuchter, maar zult nu meer op anderen gericht zijn. Je bent empathisch en zeer begaan en zal mensen ten alle tijden ondersteunen. Je bent intellectueel erg sterk en dat zal je de rest van de maand ook zo houden. Daarbij zal je ondersteund worden door Mercurius in de Leeuw. Omdat je deze energie mee zal nemen naar de nieuwe maand, zal je juni goed eindigen en in juli verder gaan met presteren.

Mentale en fysieke gezondheid
Je hebt genoeg energie om nieuwe dingen te starten. Je verleden ligt achter je, waardoor je in staat bent routines te doorbreken en actief te worden. Aan de andere kant zullen mensen die al actief waren, gas terugnemen. Het is een periode van tegenstrijdige energieën, waarbij zwart wit wordt en wit zwart. Mars in de Kreeft zal de hele maand passie brengen. Mercurius in de Kreeft zorgt dat emoties versterkt worden. Het belangrijkste zal zijn om je te richten op je mentale welzijn. Fysiek fit zijn is natuurlijk belangrijk, maar dit begint bij de Weegschaal eerst in zijn/haar koppie. De periode van de 5de t/m de 10de is een periode om te analyseren wat je kunt veranderen om lekker in je vel te zitten, als gevolg van Venus in de Tweeling. Het midden van de maand is geschikt om te veranderen. Vergeet daarbij niet vrienden om hulp te vragen. De 21ste zal de Zon een fijne energie geven om erop uit te trekken en sociale contacten aandacht te geven. Vanaf de 25ste ervaar je een sterke drang om je voedingspatroon onder de loep te nemen. Je zult er op een gezonde manier uitkomen. Daarbij krijg je ondersteuning van Mercurius die in de Leeuw komt en veel mentale en fysieke kracht geeft.