Maandhoroscoop Weegschaal

Gratis jouw horoscoop voor het sterrenbeeld Weegschaal lees je bij Astroangels

Geboortedatum: 23 september t/m 22 oktober - Mei 2019

Overzicht voor de Weegschaal
De dwergplaneet Eris maakt verbinding met de Zon, waardoor negatieve energie van Mars afgestoten wordt. Conflicten worden vermeden en problemen opgelost. Je bent zelfverzekerd en staat assertief in het leven. Het is een maand van goede veranderingen. Je dient relaxt en flexibel te zijn en moet je niet gek laten maken. Is er kans, dan is aan te raden gelijk te handelen en besluiten te nemen. Wat betreft liefde, vriendschap en familie is het een prima tijd. T/m de 10de is het belangrijk duidelijk te maken, wat aandacht nodig heeft en wat je door kunt schuiven. Ook is het een prima tijd voor het oplossen van financiële problemen. Sociaal ben je sterk en zijn er kansen op nieuwe contacten.

Voor singles kan er zelfs liefde uit voortkomen. Toch wordt voor zowel singles als gebonden mensen aangeraden je te richten op bestaande contacten, zoals je partner, vrienden en zakelijk contacten. Stoorzender kan zijn dat je in de romantiek ongeduldig bent. Daardoor kun je drammerig zijn, waardoor er irritaties ontstaan. Wat betreft werk wordt aangeraden te letten op gevaarlijke plekken en machines. Storende energie kan namelijk voor problemen zorgen. Werk je voor een baas, dan krijg je waardering door je efficiënte en adequate werkwijze. Er zijn aanwijzingen dat je zelfs loonsverhoging of promotie kunt krijgen. Heb je een eigen bedrijf vergeet dan niet medewerkers aan te geven dat je ze waardeert. Het is een periode waarbij je nieuwe mensen aan kunt nemen.

Van de 11de t/m de 21ste kunnen langverwachte dromen uitkomen wat betreft promotie, starten van eigen bedrijf, zakelijke of financiële verbeteringen. Je zult dit niet zomaar krijgen, daar moet je wel iets voor doen. Op gebied van familie kunnen er mensen zijn, die een conflict hebben en waarbij je betrokken wordt. Er wordt aangeraden geen partij te kiezen maar te trachten om een oplossing te vinden. Er kan een kans zijn dat ze kritiek op jou hebben. In dat geval wordt aangeraden te luisteren en te kijken of er een kern van waarheid inzit. Het midden van de maand is er mogelijkheid om je partner met iets leuks te verwennen. Het laatste deel van deze maand is druk, maar zeker de moeite waard. Er zijn sociale activiteiten en je kunt mensen ontmoeten, die je al een tijd niet gezien hebt. Het is een goede periode om gezondheid onder de loep te nemen en te zorgen dat je fit wordt. Gezondheidsproblemen kunnen opgelost worden. Onthoud dat je je beter kunt richten op zaken die opgelost moeten worden of achterstallig werk. Nieuwe zaken kun je daarna doen. Zowel mensen met een baan als mensen met eigen bedrijf zijn volhardend en nemen besluiten voor nieuwe doelen en beslissingen. Doe dit in samenwerking met privé- of zakelijke contacten.

Liefde en relaties
Je zult je deze maand niet vervelen en gelijk al in de 1ste periode zal Mars, in de Tweeling, zorgen dat er heel wat ruimte voor plezier en avontuur is. Je kunt gerust even kalm aandoen en tijd besteden aan romantiek. Ben je gebonden, dan zullen jij en je partner waarschijnlijk relaxt in de liefde staan. Ben je single, dan trek je makkelijk mensen aan. Je flirt er op los en zal je niet snel binden aan iemand die een relatie wil. Merk je dat iemand dit wil en heb je daar geen behoefte aan, maak dit dan gelijk duidelijk ongeacht of de ander er emotioneel van wordt. De 1ste t/m de 3de straal je goede energie uit. Je hebt een sterke karma en zal niet alleen zelf blij zijn, maar kan ook mensen in je omgeving gelukkig maken. De 6de t/m de 8ste zal je invloed ondervinden van een spannend retrograde plein van Venus en Saturnus. Je bent creatief en weet precies wat je moet doen om het mensen naar de zin te maken. Mensen doen ook hun best voor jou, waardoor je veel terug krijgt. Let op dat dit plein stress met zich meebrengt, waardoor niet alles even goed verloopt. Merk je dit en kun je hier relaxt mee omgaan, dan zal je echter in staat zijn je eigen lot te bepalen. Kortom, je hebt deze gehele eerste periode van de maand het leven in eigen handen. Let de 9de en 10de op dat er mensen zijn, die jou willen testen en je dan onder druk zetten. Wanneer je geduldig blijft, zal je dit echter af kunnen wenden. Er zal de 11de t/m de 13de een fantastische energie zijn, waardoor zowel gebonden mensen als singles op een positieve wijze veel liefde afdwingen. De 14de is er een positieve sextiel tussen Venus en Mars. Deze combinatie is uniek, omdat je op een zeer liefdevolle wijze erg passioneel bent. Let op! Mensen, die een mindere relatie hebben, kunnen deze tijd te maken krijgen met een breuk, die jij zelf afdwingt. Heb je er goed over nagedacht en heb je er vrede mee, dan zal dit goed uitpakken.

De 15de zal de romantische Venus naar het gebied van de Stier reizen en dit brengt een hoop sensualiteit in de liefde. Singles kunnen zo’n sterke energie uitstralen dat er genoeg aanbidders zijn. Let op dat je hierdoor verwend kunt raken en in dit 2de deel van de maand dan te opdringerig wordt. In dat geval wordt aangeraden er controle over te houden. Zo duw je mensen alleen maar van je af. Ben je gebonden, dan zal je partner verliefde gevoelens hebben, omdat je een sensuele en aantrekkelijke uitstraling hebt. Er wordt aangeraden om hier niet te intens op te reageren. Ook dan kun je je partner afschrikken. Wees gerust, zowel singles als gebonden mensen weten uiteindelijk evenwicht te vinden. Voor de 17de en 18de wordt aangeraden om jezelf fysiek op te laden. Het zijn prima dagen om voor jezelf te kiezen. Maak mensen duidelijk dat je rust nodig hebt. Vanaf de 21ste zullen zowel de Zon als Mercurius in de Tweeling bewegen. Deze combinatie is gunstig voor de Weegschaal en maakt het leven er makkelijker op. Je vindt het prettig om het plezier op te zoeken en te genieten van avontuurlijke activiteiten met je partner. Ben je single, dan is het een goede periode om activiteiten te plannen waarin je andere singles tegen kunt komen. Let op dat er zowel voor gebonden mensen als singles misleidende energie kan zijn, waardoor je in de gaten dient te houden wat mensen van je willen. Van de 23ste t/m de 28ste zal je werk veel tijd in beslag nemen. De laatste dagen zal er een oppositie zijn tussen Mercurius en de retrograde Jupiter. Dit geeft opwindende energie, waardoor er veel verlangens zijn en je veel zin hebt om de erotiek na te streven.

Carrière en zakelijkheden
Je zult het begin van de maand veel passie ervaren, door planeten die jou stimuleren om met van alles aan de slag te gaan. Huidige en achterstallig taken kun je afronden. Ook heb je een sterke drang om met nieuwe zaken te starten. Je bent energiek en kunt je concentreren op zaken of werkzaamheden waarmee je bezig bent. Je kunt nieuwe doelen stellen en verrassende resultaten behalen. De planetaire energie van de 1ste week is gunstig om samen te werken. Vooral de sextiel tussen Mercurius en Mars in de Tweeling geven kracht. Mensen hebben waardering voor jouw adequate en efficiënte werkwijze. Mensen die voor een baas werken, kunnen het gevoel hebben dat ze tegengewerkt worden. Dit kan door je eigen onzekerheid zijn, maar soms kunnen mensen ook afgunst tonen. De 5de zal de Nieuwe Maan in de Stier zorgen dat je alles wat je deze maand zaait ten tijde van de volgende Nieuwe Maan kunt oogsten. Onderneem actie en wees niet terughoudend. Je kunt succes behalen, maar omdat je niet gelijk het resultaat kunt zien, wil je soms opgeven. Er wordt aangeraden de 6de en 7de los te komen van alle werkzaamheden. Beter kan je meer tijd besteden aan vrienden, je partner of andere geliefden. Bedenk dat je je veel beter voelt als je goede sociale contacten hebt.

De 9de zal jouw heersende planeet Venus een verbinding aangaan met Jupiter. Hierdoor voel je je open en spontaan, waardoor prima samenwerkt en persoonlijk lekker in je vel zit. Pluto zal in de periode van de 13de t/m de 15de krachtige energie bieden, waardoor je huidig werk prima afrondt en nieuwe zaken op wilt te starten. Je hebt een sterke neiging om grote aankopen te doen. Doe dit alleen als jij je dit kunt veroorloven. Er wordt aangeraden om bescheiden en behoudend te zijn als je een grote aankoop moet doen of als er onverwachte kosten zijn. Positief is dat je nu kunt oogsten van zaken of projecten die je de 10de t/m de 12de hebt opgestart.

Vanaf de 15de komt er een gelukkige periode aan als gevolg van Venus in je sector van financiën. Doe nu die dingen, waar je al een tijdje aan denkt. Mars is ook actief, maar door deze passie kan je van je oorspronkelijke doelen afgebracht worden. Let ook op dat je je concentreert in het verkeer en bij het gebruik van machines en gereedschap. Een ongelukje is snel gebeurd. Vanaf de 21ste bieden de Zon en Mercurius krachtige energie in jouw sector van uitbreiding en ontwikkeling. Je kunt dingen doen, die van de 21ste t/m de 23ste voor een transformatie zorgen. Durf buiten je comfortzone te treden en breng veranderingen in je zakelijke leven. Je zult de maand zeer goed eindigen door de sextiel tussen Venus en Saturnus. Liefde en ambities komen samen, waardoor je hart voor je werk hebt en je weet wat je moet doen om te slagen. Het is niet zomaar dat er mooie dingen gebeuren, dit komt door je manier van werken, waarbij je in staat bent evenwicht te bewaren.

Mentale en fysieke gezondheid
Je wordt geprikkeld door energie van Mars in de Tweeling. Je zit hoog in je energie en bent fysiek en mentaal sterk. Grijp de energie aan om fysiek bezig te zijn. Heb je een sport, dan is het fijn er extra tijd aan te besteden. Heb je nog geen sport of doe je deze te weinig, dan kun je actie ondernemen. Wees beducht dat je deze periode niet teveel verplichtingen hebt.

Het 2de deel van de maand zal Mars in de Kreeft komen en dan je leven vertragen, waardoor je bepaalde activiteiten niet meer wilt. Er wordt dus aangeraden tot de 15de actief te zijn, maar niet teveel, zodat de vertragende werking van Mars niet erg doorwerkt. Vanaf de 16de kan je je concentreren op je emotionele welzijn. Ondanks dat je vrolijk en enthousiast bent, voel je innerlijk frustraties. Er wordt aangeraden een intense sport te doen om frustraties er uit te gooien. Doe je dit niet, dan kan opgekropte energie niet alleen mentaal problemen geven, maar kunnen organen als lever en nieren opspelen. Vanaf de 21ste zullen de Zon en Mercurius door de Tweeling reizen. Je hebt meer evenwicht, waardoor je energiek en mentaal erg sterk bent.