Maandhoroscoop Weegschaal

Maandhoroscoop Weegschaal

Maandhoroscoop Weegschaal

Geboortedatum: 23 september t/m 22 oktober - December 2020

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Algemeen
Het kan een optimistische maand zijn, waarbij liefdesrelaties en sociale contacten belangrijk zijn. Het begin van de maand kunnen Venus en Neptunus speelse en fantasievolle energie aan jou sturen. Je bent t/m de 5de erg dromerig en kan moeite hebben om fantasie en realiteit uit elkaar te houden. Je wilt een goed leven en droomt van een perfecte relatie, intense erotiek en andere dingen die niet altijd maar mogelijk zijn. Tracht er rust in aan te brengen. Fantasie is fijn, maar het moet wel te realiseren zijn. Tot de 21ste zullen de Zon en Mercurius in de Boogschutter jou geestelijk ondersteunen en zorgen dat je erg optimistisch bent. Daarnaast geeft Mars in de Ram een intieme en passionele energie, waardoor je zowel romantisch als erotisch op een fijne manier in elkaar zit. Het zal een prima tijd zijn voor contacten met familie of huisgenoten. Zowel emotioneel als zakelijk zal het dan ook een prima periode zijn. Venus zal van de 6de t/m de 14de vooral op zakelijk gebied een goede energie bieden, waardoor je zowel financieel als qua werkzaamheden de juiste keuzes maakt en goed op je plek bent. Mensen die niet op de goede plek zitten of mensen die werkeloos zijn, maken kans op promotie of nieuwe baan. Let op dat Venus de 16de t/m de 20ste een sterke neiging geeft om te willen reizen, omdat deze planeet door de avontuurlijke Boogschutter gaat reizen. Houd goed in de gaten of dit al mogelijk is en ga vooral geen dingen doen die gevaar voor je gezondheid opleveren. Je hebt namelijk de neiging soms te gewaagd en avontuurlijk te zijn en kunt dan impulsieve acties plegen. Zolang je controle houdt, kan het spannend zijn en kunnen er leuke dingen gebeuren. Vanaf de 21ste zullen de Zon en Mercurius in de Steenbok reizen en een vierkant vormen. Deze energie zal gericht zijn op je huis en familie en minder op romantiek en erotiek. Ook zal de energie gericht zijn op carrière en financiën. Je kunt geïrriteerd raken om kleine dingen die niet lekker lopen. Tracht er geen al te groot punt van te maken en houd controle over emoties. Dit geldt vooral voor de laatste dagen van het jaar. Je zult dan diplomatiek moeten handelen om te zorgen dat je de maand goed afsluit. Verder doe je er verstandig aan bepaalde taken versneld af te ronden, zodat je tijdens de feestdagen meer tijd voor je geliefden en andere dierbaren kunt hebben. De Volle Maan in de emotionele Kreeft zal de 29ste vrouwelijke energie brengen. Je doet er goed aan om naar je gevoel te luisteren en vooral tijd te besteden aan empathie en zorgzaamheid naar anderen. Het is ook een periode om meer tijd te besteden aan oudere vrouwen in je omgeving. Hun wijsheid kan verrassende mogelijkheden bieden.

Liefde en relaties
Jupiter en Saturnus staan in je sector van emoties. Daarnaast is Venus in de Schorpioen t/m de 15de zeer assertief. Daardoor durf je emoties te uiten, wat een positieve invloed op de liefde heeft. Je kunt meer doen om goed in een relatie te staan o een nieuwe relatie te zoeken. Je bent evenwichtig en weet wat je wilt. Pas in een relatie op dat je niet te bezitterig wordt, omdat dit storend werkt en misverstanden op kan leveren. Over het algemeen zal je in staat zijn harmonie te vinden tussen jouw emoties en die van je partner of anderen. Venus en Mars kunnen zorgen voor warmte en romantiek, maar ook voor passie en erotische gevoelens. Ook Neptunus kan er de 5de en 6de positief toe bijdragen, door een driehoek met Venus. Dit is een prima periode om tijd te besteden aan je partner en leuke activiteiten te plannen. Je bent fantasievol en geniet van dromen en gedachten aan mensen waar je eigenlijk niet aan zou mogen denken als het om liefde gaat. In een relatie zal je vooral na de 15de een intens liefdesleven krijgen. Mars in de Ram geeft een krachtige impuls, die jij kunt gebruiken om je partner tevreden te houden. Het is een prima maand voor passie en romantiek tussen jullie. Je gevoelens zijn enthousiast en je kunt ze gebruiken om leuke dingen te ondernemen. Let op dat je dit niet overdrijft, omdat jij anders te impulsief kunt worden en risico’s gaat nemen, die gevaar opleveren. Over het algemeen weet jij dit in de juiste banen te leiden en kan jij prima dagen tegemoet zien om liefde te bekrachtigen. De liefdesplaneet Venus reist vanaf de 15de in avontuurlijke Boogschutter en maakt de Weegschaal een gepassioneerde partner. Singles kunnen vol fantasie zitten en deze in werkelijkheid omzetten. Het is voor hen sowieso een goede maand om mensen te ontmoeten. Er zijn wel aanwijzingen dat een goede relatie kan leiden tot verhuizing. Ben je bereid dan wordt aangeraden verder te kijken dan je huidige omgeving. Het is een juiste maand, maar ga geen overhaaste dingen doen. Overigens kan Mars prikkelen, waardoor je soms naar mensen toetrekt om passie en erotiek. De Zon reist vanaf de 21ste in de Steenbok en geeft veel rust in je liefdesleven. Het is een prima periode om duidelijke stappen te nemen om bepaalde dingen die niet lekker lopen, aan te pakken. De vooruitzichten zijn goed en je kunt voor inspanningen beloond worden. De romantiek zal versterkt worden en voor mooie momenten tijdens de feestdagen zorgen. De 29ste zal de Volle Maan in de Kreeft het jaar positief afsluiten. In een relatie besteed je veel tijd aan je partner en ben je zorgzaam. Ben je single, dan wordt aangeraden vrouwen in je omgeving te vragen te helpen om een nieuwe partner te vinden. Deze Maanstand brengt vrouwelijke energie, die jou kan helpen.

Carrière en zakelijkheden
Op gebied van carrière zal de hele maand positief uitpakken. Je krijgt veel kansen om iets van je leven te maken en kunt veel geld verdienen en je ontwikkelen. Alleen het begin van de maand kan vertragende energie jou parten spelen. Hierdoor dien je op te passen met beslissingen en investeringen. Ook moet je voorzichtig zijn met het maken van afspraken rond deze tijd, omdat je wel eens wat nalatig kunt zijn. Vanaf de 6de zal de energie een stuk beter zijn, als gevolg van Mercurius en andere kosmische krachten, die jou op gebied van onderzoek kunnen ondersteunen. Venus zal in jouw sector van financiën reizen en daardoor op dat gebied een positieve prikkel geven. Vanaf de 9de zal Mars in de Ram op een krachtige wijze aan de hemel staan en zal ook de nuchtere en zakelijke Saturnus veel invloed hebben. Daardoor kan je goed nieuws krijgen en zijn er mensen die jou net dat steuntje in de rug kunnen geven om iets op te starten. Ook kun je deze periode belangrijke contracten afsluiten, alhoewel je wel naar de kleine lettertjes moet kijken. De 14de en 15de zijn geluksdagen als gevolg van de Nieuwe Maan en de Zon in de Boogschutter. Je kunt erg sterk zijn in het contact met mensen en kunt hierdoor nieuwe mogelijkheden afdwingen. Mensen die een nieuwe baan zoeken of een eigen bedrijf willen, kunnen hier een goede kans bij maken. Ook is het een prima periode voor zaken die met communicatie en financiële zaken te maken hebben. Vanaf de 19de kunnen Jupiter en Saturnus jouw vertrouwen toe laten nemen en durf je buiten je comfortzone te treden, waardoor je prima kunt presteren. Vanaf de 21ste gaan de Zon en Mercurius op een positieve wijze door de Steenbok reizen. Daardoor kan je beloond worden voor activiteiten en plannen die je uitvoert. Ook Saturnus en Venus staat zeer positief, waardoor je financiële winst kunt boeken. Je bent nuchter en kunt daardoor nieuwe mogelijkheden afdwingen. Vanaf de 25ste zullen Venus en Saturnus intellectuele energie aan je sturen, waardoor je je kunt verheugen op een fantastisch einde van dit jaar. Deze energie zal je zelfs in januari mee kunnen nemen, zodat je dan net zo hard weer door kunt gaan. Let wel op de Volle Maan, omdat deze jou emotioneel gevoelig kan maken. Blijf rustig handelen en laat je niet teveel meeslepen door negatieve emoties.

Mentale en fysieke gezondheid voor alle tekens
We krijgen aan het begin van de maand te maken met onverantwoordelijk gedrag en dat kunnen we deze maand net niet gebruiken, door sluimerende gevaar van het corona. We zullen de 1ste dagen nog energie ondervinden van de Volle Maan van eind november. Deze zal flink wat nieuwsgierigheid bieden en kan zorgen dat mensen sociale energie ervaren, die mentaal en fysiek doorwerkt. Mensen zitten dan over het algemeen lekker in hun vel, maar waar we november goed afsloten, moeten we begin december opletten niet te enthousiast in het leven te staan. We krijgen deze maand te maken met een periode, die de Maan van de langste nacht genoemd wordt. Strikt genomen is dit de periode van de Nieuwe Maan van de 13de tot de Nieuwe Maan in de 2de week van januari. Daar tussenin zal de Volle Maan de 30ste in de Kreeft verschijnen. Deze periode symboliseert een tijd die ons doet denken aan die van 2015. Er kunnen storingen zijn, die zowel kosmisch, klimatologisch als menselijk kunnen zijn. We spraken in 2015 al over aanstaande rampen, die een voorbode lijken te zijn van het verschijnen van het Goddelijke licht. Ook nu wordt er gevraagd ons te wenden tot religie of spiritualiteit. Het is een periode van bekering en vergeving van zonden. We kunnen deze maand gebruiken om onszelf onder de loep te nemen. Richt je minder op de splinter in anderen hun vinger, maar meer op de balk in je eigen ogen. De Volle Maan aan het eind van de maand kan als gevolg van de spirituele en herstellende energie van de Kreeft negatieve krachten absorberen. Er is een Goddelijke kracht, die vooral het 2de deel van de maand de leiding neemt, waardoor we geraakt worden door het witte licht. Niet alleen mentaal kunnen we gereinigd worden, ook fysiek kunnen we ons een stuk beter gaan voelen, maar dit is wel afhankelijk welk teken je bent.

Het wordt een bijzondere maand voor de beheerste Weegschaal, omdat je minder naar balans zoekt en passionele gevoelens ervaart. Dit zorgt dat je vooral de eerste drie weken krachtig bent en een goede gezondheid kunt hebben. Echter, je werkt hard en kunt jezelf voorbij lopen en er dan na de 3de week achter komen dat je gezondheid zwakker is. Je kunt stress ervaren als gevolg van drukke werkzaamheden die je gehad hebt. Deze stress kan zorgen dat je zowel mentaal als fysiek in de problemen komt. Er wordt dus met klem op aangedrongen om je fysieke en emotionele gesteldheid de eerste weken veel aandacht te geven. Zorg voor voldoende beweging door meer te fietsen en geregeld te wandelen. Ook sport kan stress verlichten, maar dat geldt alleen voor mensen die weinig lichamelijk zwaar werk verrichten. Het is belangrijk een goede nachtrust te hebben en jezelf tussendoor te ontspannen. Mensen die last hebben van winterdepressie kunnen hier maatregelen voor nemen door een zonvakantie te plannen of een speciale hoogtezon in huis te hebben. Het is tenslotte belangrijk dat je veel tijd met familie en vrienden doorbrengt, omdat deze stressvolle emoties kunnen verminderen.

Algemeen overzicht voor alle tekens
Mercurius reist naar de Boogschutter, waardoor communicatie een positieve boost krijgt. Aan de andere kant kunnen mensen zo druk met pleziertjes bezig zijn, dat er weinig tijd voor serieuze zaken is. Sociale media, contacten en afspraken zullen voorkeur hebben. We moeten balans aanbrengen en dat kan lastig zijn. Het 1ste deel van de maand zal snel en actief zijn door de Zon in de Boogschutter. Er is een neiging om impulsief bezig te zijn, waardoor concentratieverlies en fouten ontstaan. De Boogschutter is energiek en hierdoor komt het meeste op zijn pootjes terecht. Gevoelige mensen ondervinden emotionele schade en dominante mensen hebben de neiging misverstanden en conflicten te veroorzaken. Jupiter staat in de laatste periode van de Steenbok. Aangezien deze planeet heerst over de Boogschutter kan dit een botsing van speelsheid en avontuur teweeg brengen. We zullen de zonsverduistering van de 14de in Nederland niet zien, maar er is een mondiale invloed. Jupiter geeft een groot deel van de maand opwinding door de energiedeling met Saturnus in de Steenbok. De 5de zal Venus in Schorpioen een verbinding aangaan met Neptunus in de Vissen en rond deze dag is er veel neiging tot dromen en fantasie. Er zijn echter wel mensen die zich afvragen wat er reëel is en wat niet. Een andere krachtige kosmische energie komt van Mars in de Ram, die zich met Eris verbindt. Deze hemellichamen vormen een vierkant met Pluto, die in het teken staat van dood en wedergeboorte. Dit klinkt dramatisch, maar is in principe een gunstige energie om het oude achter ons te laten en het nieuwe na te streven. Toch zullen er mensen zijn, die er moeite mee kunnen hebben. Mensen kunnen innerlijk voelen dat zij het oude niet kwijt willen. Toch zullen we wel moeten, omdat de kracht zo sterk is, dat we te maken krijgen met transformatie en grote veranderingen. Het is niet helemaal duidelijk hoe dit er uit gaat zien, maar er wordt aangeraden om met de stroom mee te gaan en te accepteren als er dingen gaan veranderen. De 9de zal de Zon in Boogschutter een vierkant vormen met Neptunus in Vissen en dit kan vertrouwen schaden, waardoor we beter geen belangrijke beslissingen of afspraken maken. Meningsverschillen kunnen tot grote problemen leiden.

De 10de gaat de Zon een verbinding aan met de passionele Mars in vurige Ram. Dit is positieve energie en geschikt om belangrijke dingen te doen. De periode van de 11de t/m de 13de kan dramatisch verlopen omdat er over de wereld destructieve krachten rondwaren. De kans op ziektes, rampen, terroristische aanslagen en oorlog wordt groter. Mercurius in de Boogschutter en Neptunus in de Vissen vormen wel een vierkant, die bescherming en verlichting kan brengen, zodat we niet te hard getroffen worden. De 14de om 17:18 zal de Nieuwe Maan transformerende energie bieden en kunnen we negativiteit achter ons laten. Er lijkt een nieuwe tijd vol vrede en rust aan te komen, maar ook mensen die dit opzettelijk willen verstoren. Vanaf de 15de is er bijzondere energie, omdat Venus zich bij de Boogschutter aansluit, wat een gunstige werking op het liefdesleven heeft. Vanaf de 17de reist Saturnus naar de Waterman en kunnen mensen toekomstige plannen maken voor de feestdagen het jaar 2021. Er lijkt een kentering te zijn wat betreft het coronavirus, maar de dreiging blijft. De 19de reist Jupiter naar dit teken en zal ook Mercurius versterkend werken. Hierdoor is er een hernieuwde cyclus voor intellectuele ontwikkeling. De 21ste zal de winterzonnewende in de Steenbok plaatsvinden, waardoor belangrijke activiteiten en besluiten goed volbracht kunnen worden. Jupiter en Saturnus gaan een sterke verbinding aan, waardoor we financieel en zakelijk goede acties ervaren. De kerstdagen krijgen een prima energie met Venus in de spannende Boogschutter en de dromerige, liefdevolle Neptunus. Het is een prima periode voor liefde en vriendschap. De laatste week zal een krachtige afsluiting van het verleden zijn. We doen er goed aan dit los te laten en op toekomst te richten. Vertrouwen neemt toe en er is ruimte voor verbetering van banden met de familie en vriendschappen. De maand eindigt met de Maan in Leeuw om het jaar prima af te sluiten en zo het nieuwe jaar in te luiden met meer positiviteit dan het afgelopen jaar. We kunnen 2021 dan ook inluiden als jaar van vreugde en bereidheid om het goede na te streven.

Wij wensen jullie fijne feestdagen met liefde en saamhorigheid. Als kerst- en nieuwjaarswens willen we stellen dat slechte daden afgewezen moeten worden, maar niet de individuele mens. We kunnen mensen, die niet goed bezig zijn, ondersteunen om hun volgende daad er één van goedheid en liefde te laten zijn.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)