Weekhoroscoop Kreeft

Lees gratis de horoscopen bij Astroangels van de Kreeft

Weekhoroscoop Kreeft

Geboortedatum 21 juni t/m 22 juli - week 39

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
Pluto zal invloed hebben op sociale contacten. Je krijgt meer controle en kunt daardoor veel beter met mensen omgaan. De kans dat je nieuwe mensen ontmoet is daarom een stuk groter. Ook Mars zal zijn invloed laten gelden, waardoor je meer energie krijgt. Je hebt een krachtige drive en concentreert je deze week dan ook op activiteiten die je kunt delen met anderen. Het is een prima periode om met vrienden en familie op te trekken. Het maakt niet zoveel uit of je vrijgezel bent of gebonden. Ga dus niet al je tijd aan je partner of aan het vinden van een andere single besteden, maar geef aandacht aan mensen die er ook voor jou zijn. Je wilt dat mensen jou respectvol behandelen en dan is het ook zeker belangrijk zelf respect voor anderen te hebben. Mercurius en Venus kunnen er overigens toe bijdragen dat je behoefte aan een familiebijeenkomst hebt. Wat houd jou dus tegen? Ook singles zullen Pluto en Mars ervaren als krachtige hulp. Deze combinatie is sterk, mede omdat Jupiter een sterke verbinding met deze planeten zal aangaan. Hierdoor vind je het fijn de 1ste dagen van de week tijd aan je partner te besteden. Dit kun je doen door liefde te geven, maar je vindt het ook fijn om samen naar vrienden of familie te gaan. Je hebt het gevoel dat de saamhorigheid daardoor toe kan nemen en geniet ervan om dit te delen. Mars biedt energie, waardoor je fit bent en er graag op uittrekt, maar je vindt het ook leuk om samen op de bank te hangen om romantiek te delen. Erotisch zal je de passie van Mars gebruiken om je partner het hoofd op hol te brengen. Ook Venus zal zijn steentje bijdragen doordat deze door je sector van liefde reist en de relatie versterkt kan worden. Singles kunnen ook gebruik maken van de zeer gunstige planetaire energie. Daardoor ervaar je veel liefde, maar krijg je ook erg veel liefde van anderen terug. Pluto beweegt retrograde in de Steenbok en zal hulp krijgen van Mars. Je zult een drang voelen om een nieuwe persoon in je leven toe te laten en geniet ervan aandacht te krijgen. Het krijgen van een relatie zal prioriteit hebben, maar daar kun je wel eens in overdrijven, omdat de kracht van Mars je passie flink opschroeft. Houd controle en zorg voor balans in je leven, waarbij je niet alleen tijd aan een partner besteedt, maar ook sociale contacten en werk aandacht geeft. Vanaf vrijdag zal de Maan in de Waterman voor een sociale en sympathieke energie zorgen. Daarom ga je geregeld met vrienden om en kun je nieuwe vrienden maken. Er kan het weekend energie hangen om een verbinding te vormen, tussen een vriend(in) en een persoon, waar jij warme gevoelens voor kunt krijgen.

Carrière en financiën
Niet alleen privé, maar ook zakelijk zullen Jupiter en de Zon positiviteit bieden. Omdat Mercurius ook veel energie biedt, ben je ook intellectueel erg sterk. Je bent zowel mentaal als fysiek zeer krachtig en kunt hierdoor makkelijke tot resultaten komen. Je bent productief en houdt emoties onder controle en kan daardoor de dingen doen, die je wilt doen. In contact met mensen ben je sensitief en empathisch en gebruikt emoties om te bereiken wat je wilt bereiken. Overigens biedt de Zon energie, waarbij je een sterke drang ervaart je huis op te knappen of andere dingen in orde te maken. Omdat Mercurius in de Weegschaal gaat reizen, is het een prima tijd om jezelf en je werk onder de loep te nemen. Je kunt contracten en zakelijke overeenkomsten analyseren en kan in je werk aanpassingen maken. Voor de Kreeft zal Mars, in je werksector, zorgen voor efficiëntie en productiviteit, maar je kunt wel worstelen met details en communicatieproblemen. Tracht duidelijk te zijn, zodat mensen weten wat ze aan je hebben. Doordat je in het weekend energie van Venus ervaart, werk je graag en veel samen en zijn er ook mogelijkheden om je op financieel gebied flink te versterken en nieuwe doelen te stellen.

Mentale en fysieke gesteldheid
Zondag staat de Maan in de spirituele Schorpioen. Mensen zijn geneigd impulsiever te reageren als dingen niet goed gaan. Emoties zorgen dat men niet altijd in staat is zich op een goede wijze uit te drukken. Je kunt je wat sneller aangevallen voelen en de kans op ruzies en zelfs vechtpartijen is nu een stuk groter. Mensen die geregeld last hebben van de uitscheidingsorganen kunnen er last van hebben. De darmen kunnen opspelen en ook zijn er meer kansen op verkoudheid, griep en zelfs een verzwakte algehele weerstand. Beter eet je nu licht verteerbare voeding. Pas bijvoorbeeld ook op met rauwkost en eet het liefst gare groenten. Ook koolhydraten en producten die voor gasvorming zorgen, kun je beter minderen. Zondag kun je beter opletten met seks, omdat er ook op dit gebied problemen kunnen zijn. Maandagavond verhuist de Maan naar de Boogschutter. Dit is een zachte energie vergeleken met die van de Schorpioen. Mensen zijn relaxter, maar er wordt aangeraden vooral op fysiek gebied actiever te zijn. De Boogschutter zorgt voor veel energie en die moet er weer uit. Mensen die te weinig willen of kunnen bewegen, hebben dan ook de meeste last van opgekropte energie en daaraan gekoppeld stress en frustraties. Ga je bewegen, pas dan op voor de heupen en dijen, omdat deze nu kwetsbaar kunnen zijn. Ook zijn er problemen met gewrichten en botten mogelijk. Woensdagnacht zal de Maan naar de Steenbok reizen en positieve energie aan mensen schenken. Toch zijn er minder goede aspecten aan de energie, omdat de huid en knieën kwetsbaar kunnen zijn en er maagproblemen mogelijk zijn. Deze kunnen leiden tot huidziektes en problemen met de spijsvertering. Zaterdagochtend verhuist de Maan naar de Waterman en dit geeft een ietwat emotionele energie, waardoor veel mensen zich automatisch niet heel sterk voelen. Vele mensen zijn afstandelijk en onzeker en dit kan misverstanden opleveren. Er wordt aangeraden deze periode iets meer voor jezelf te kiezen en minder met mensen af te spreken. Beter kun je tijd besteden aan eigen zaken en aan mensen waar jij je helemaal jezelf kunt voelen. Pas op voor de enkels en de knieën, omdat deze nog wat zwak kunnen zijn.

Overzicht voor alle tekens (periode van serieuze energie, die overgaat in luchtige energie)
We hebben te maken met retrograde planeten, waardoor mensen geregeld naar het verleden kijken. Dit is terecht, omdat het coronavirus en de lockdown veel invloed op ons dagelijks leven hebben gehad. De medische wereld heeft het moeilijk en jongeren krijgen weinig kans om hun jeugdige energie er uit te gooien. Depressiviteit beheerst dan ook de maatschappij en mensen worden ongeduldig. Ze vinden het moeilijk zich aan de nieuwe normen te houden. Het corona zal nog steeds prominent aanwezig zijn en kan een prominente dreiging vormen. Zondag t/m woensdag vormt Mercurius een vierkant met Pluto en Saturnus en zal de Zon het gebied van de Weegschaal betreden. Zondag begint met intense energie, omdat de Maan in de Schorpioen reist. Toch zal deze dag niet verkeerd zijn en mensen zullen meer over het leven nadenken en onderzoeken wat ze kunnen doen om te ontwikkelen. De combinatie van Pluto en Mercurius brengt waarheid en harmonie, waardoor mensen eerlijk en prettig met elkaar omgaan. Het is een evenwichtige periode, die zo van maandag t/m woensdag zal blijven. Maandag zal de Boogschutter invloed hebben door mensen intellectueel te versterken. Ook zullen mensen meer de neiging hebben met elkaar te communiceren en kennis te delen. De 22ste en 23ste start de astronomische herfst wat nog eens versterkt wordt door de Boogschutter. Daardoor is er onrust. De Weegschaal zal harmonie, gerechtigheid en vrede brengen. Mensen zijn in staat zichzelf onder de loep te nemen en te bekijken wat goed was en wat niet. Let op dat energie negatief kan worden, omdat mensen meer risico nemen. Er wordt gewaarschuwd niet te overdrijven, omdat de dreiging van het corona versterkt wordt.

Voordeel is dat Mars in staat is mensen te bewegen actie te ondernemen, maar ook om voorzichtig te blijven. Al met al kunnen er dan ook zeker verwarrende momenten zijn, waarbij emoties veel mensen parten kunnen spelen. Er wordt aangeraden verantwoord te blijven en je niet te laten verleiden dingen te doen die jou of mensen in je omgeving in de gevaar brengen. Het voordeel aan de energie is dat mensen een drang voelen oude vrienden en familie op te zoeken. Er wordt aangeraden t/m woensdag meer activiteiten te plannen en afspraken te maken. Onthoud dat Mars ongeduld en impulsiviteit zal brengen en constant een uitdagende energie geeft aan de planeten in de Steenbok. Dat kan binnenkort veranderen als de zware Steenbok plaats maakt voor de luchtige Waterman en Mercurius donderdag naar de vreedzame Weegschaal beweegt. Deze planeet vormt een vierkant met Saturnus in de stabiele en vastberaden Steenbok. Dit is een periode van wederopbouw, wat betekent dat er vooral zakelijk veel in orde komt. Mensen moeten zich actief opstellen, maar ook wel geduld bewaren. Met name in de communicatie moeten we opletten dat we niet de verkeerde dingen zeggen. Mensen kunnen deze tijd makkelijk over grenzen gaan. Verder is het belangrijk vanaf woensdag extra op te letten als jij je in het verkeer begeeft of laat op straat bent. Donderdag t/m zaterdag staat Mars in de Ram tegenover Mercurius. Op persoonlijk en sociaal gebied krijgen we te maken met contacten die zeer intens zijn. Dit zien we in zakelijke gesprekken, waarbij we flinke strijd kunnen verwachten. Toch zal er een zeer relaxte energie op vrijdagavond zijn en zal zaterdag over het algemeen sociaal en sympathiek verlopen als gevolg van de Waterman-Maan. Het kan dus een uitdagende, maar tegelijk ook een sympathieke en liefdevolle periode zijn en we zullen de week dan ook prima afsluiten.