Weekhoroscoop Kreeft

Geboortedatum 21 juni t/m 22 juli - week 51

 

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je kunt het 1ste deel van de week nog wat impulsief zijn als het om de romantiek gaat. Vanaf het eind van de week zal hier verandering in komen. Dit betekent dat je minder passioneel bent als het om erotiek gaat. Aan de andere kant zal je in de relatie relaxter en sympathieker zijn, waardoor je partner graag met je omgaat. Het eind van de week komt er intense energie aan, die tot eind januari invloed blijft houden. Daardoor kun je met je partner veel romantiek delen en zijn er intense krachten die jouw relatie een positieve boost geven. Hierdoor kan de relatie een positieve stimulans krijgen. Daarnaast zal je sociaal een graag geziene gast zijn, waardoor je prima contacten kunt hebben. Zondag ben je wat nuchter en meer gericht op zakelijkheden. Maandag t/m woensdag ben je krachtig en liefdevol en zal de liefde opbloeien. Let op dat je passie nadelige effecten heeft. Woensdagnacht t/m vrijdag zijn er geheimzinnige energieën, die kans op romantiek en erotiek geven. Daardoor zal de relatie zeker een nieuwe en fijne periode ingaan.

Singles
Je kunt erg veel energie ervaren en zal vooral tot donderdag erg passioneel en open zijn. Je hormonen lijken op hol te slaan en je wilt kansen aangrijpen om er voor te gaan. Toch wordt aangeraden op te passen met eventuele relaties die je met mensen aangaat. Het wordt zeker geen tijd om een nieuwe en serieuze relatie op te starten. Daarnaast kan er, als je niet duidelijk bent, iemand zijn, die veel meer van je wil. Heb jij gevoelens voor iemand en vind je deze persoon wel geschikt, dan wordt aangeraden om nog even geduld te hebben en pas vanaf donderdag te daten. Kom je voor die tijd iemand tegen en heb je gevoelens, houd dan in de gaten dat dit meer voor spanning en erotiek is. Zondag t/m woensdag moet je duidelijk zijn in wat je wilt. Ook moet je met seks oppassen, omdat de vruchtbaarheid sterk zal zijn en ongewenste zwangerschap mogelijk is. Vanaf donderdag laait de romantische energie in je op en wordt het een goede tijd om op zoek te gaan naar een vaste relatie en minder naar avontuur en seks. Vanaf vrijdag zal er een relaxte energie aankomen. Wel is dan bijzonder dat er iemand in je leven kan komen, die misschien een stuk jonger of ouder is, die jou sterk aantrekt.

Mentale en fysieke gesteldheid
Zondagochtend beweegt de Maan naar de Leeuw, wat een emotionele en tegelijk sterke energie geeft. Het is een tijd, waarin mensen met hart- en vaatziekten op moeten letten. Voor anderen kunnen vooral de rug, ogen en benen kwetsbaar zijn. Iedereen moet opletten niet te vet te eten en ook is het belangrijk geregeld te bewegen. Merk je echter dat je vermoeid bent, neem dan even wat rust. Dinsdagochtend reist de Maan naar de Maagd. Dit is over het algemeen een kalmerende energie, waardoor je lichaam tot donderdagochtend tot rust kan komen. Dit komt vooral, omdat je door deze energie veel discipline hebt en niet snel impulsief bent, zelfs niet als je dit van jezelf wel bent. Mensen die last hebben van de maag, lever en milt moeten oppassen. Tracht alle belangrijke voedingsstoffen binnen te krijgen en ga vooral niet met al te strenge diëten aan de slag. Wel is het belangrijk producten, waarvan je weet dat je er maagproblemen door krijgt, te laten staan. De Maan komt donderdagochtend in de Weegschaal. Dit zal vooral sociaal veel energie geven, waardoor je veel fijne energie aan anderen geeft en anderen aan jou. Wel moeten mensen, die snel last van hun nieren hebben, opletten dat ze nu meer dan gewoonlijk voldoende water drinken. Mensen die onder de hoogtezon gaan of op vakantie naar een warm land, moeten opletten dat hun huid kwetsbaar is. Anderen dienen op te letten dat de huid droog wordt als ze te warm douchen. In dit geval kan er kans zijn op huidkwalen.

Zaterdagmiddag verhuist de Maan naar de Schorpioen en dit is tot maandagavond de 23ste een periode van emoties, impulsiviteit en jaloers gedrag. Er is best kans dat mensen er mentaal door in de problemen komen en er stress optreedt. Pas op voor verandering, omdat sommigen dit lastig vinden. Mensen die makkelijk last hebben van de blaas, geslachtsorganen en de dikke darm moeten oppassen en voorzorgsmaatregelen nemen. Andere mensen kunnen met verkoudheid te maken krijgen en ook is de kans op griep nu extra groot. Er wordt aangeraden om op te letten met wie je naar bed gaat. Qua voeding doe je er goed aan minder zwaar te eten en nu al even te bedenken dat je tijdens de feestdagen veel gaat eten en minder bewegen. Het is een periode van loslaten van oude patronen en nieuwe kansen af te dwingen. Voor de Kreeft betekent dit dat je onzekerheden en angsten uit het verleden achter je kunt laten. Praat er eens met anderen over en bekijk wat je echt op moet lossen. Doe je dit niet, dan is de kans op frustratie of depressie een stuk sterker en zijn er niet alleen mentaal problemen mogelijk, maar ook fysiek. Qua gezondheid kun je dan problemen krijgen, omdat je de neiging hebt ongezond te eten. Je kunt je dan verlaten op verslavende producten zoals chocolade, alcohol en andere producten. Je lichaam kan vermoeid raken, waardoor je passief wordt. Aan het eind van de week zullen diverse energieën vanuit de Steenbok jouw gevoel op een romantische manier versterken. Dit zal je veel ontspanning en rust bieden.

Carrière en financiën
Er zijn deze week zeker wel wat vertragende energieën, waardoor jij je soms erg moe voelt en niet altijd volledig kunt presteren. Er wordt aangeraden om zware, inspannende taken pas na woensdag in te plannen. Is dit niet mogelijk en moeten bepaalde zaken eerder, zorg dan voor voldoende slaap en maak ook volledig gebruik van je pauzes. Ook een goed ontbijt is belangrijk, zodat je de dag krachtig begint. Heb je fysiek zwaar werk, ga dan niet te veel sporten of andere fysieke activiteiten doen. Heb je juist mentaal en intellectueel zwaar werk, dan wordt aangeraden om tussendoor frisse lucht op te zoeken en extra te bewegen of te sporten. Vanaf donderdag verandert de energie en kun je meer kracht ervaren. Je krijgt kansen om je leven een zeer positieve wending te geven. Toch wordt voor de Kreeft aangeraden tot na de feestdagen te wachten om echt met iets te starten. Zondag de 15de ben je veel met achterstallig werk bezig en kan je veel opruimen van wat er moet gebeuren. Donderdagochtend t/m vrijdag kan je zeker een grote kans maken op financieel succes. Zaterdag ben je aan het nadenken en zal je waarschijnlijk al plannen maken om snel dingen te gaan ontwikkelen. Je zult je waarschijnlijk niet echt door de feestdagen tegen laten houden, maar beter doe je dat dus wel.

Overzicht van de week voor alle tekens (periode van doelstellingen op de lange termijn)
Niet alle planeten hebben deze periode invloed, waardoor we vooral de sterkste energieën bespreken. Jupiter zal gedurende een lange periode in de Steenbok bewegen en dit zorgt dat we grote plannen voor de toekomst kunnen maken. Over het algemeen geeft de energie verantwoordelijkheid en kunnen we in staat zijn blokkades, conflicten en andere problemen op te lossen. Let op, het is geen makkelijke energie is. We zullen er hard voor moet werken en niets zal zomaar komen. De Zon zal tot het eind van de week in de Boogschutter blijven, samen met Mercurius. Deze combinatie maakt ons positief en optimistisch, waardoor er over het algemeen een kerstsfeer hangt. Misschien niet op straat, door alle tegenstellingen tussen mensen, maar zeker in het hart van mensen. Het is belangrijk positieve energie te gebruiken om vreugde en vrede te brengen op de plekken waar we komen. Het best kunnen we veel tijd doorbrengen met geliefden en laten we negatief ingestelde mensen links liggen. De intense Mars beweegt tot het begin van januari in de spirituele Schorpioen. Dit zal mensen over het algemeen zowel fysiek als mentaal kracht geven. Het is belangrijk dat we weten wat we willen, omdat de energie zich anders tegen ons kan keren, vooral als we onzeker zijn of te weinig motivatie hebben. De energie kan zorgen voor intense jaloersheid en in een relatie kunnen mensen zelfs zo bezitterig worden dat hun partner achteruit gaat. Een bijzondere energie komt vanuit Chiron in de Ram. Deze zorgt dat mensen moeite hebben zichzelf altijd even goed te kennen. Er zijn fouten mogelijk, die lijken te komen door het gegeven dat jij niet doorhebt wat anderen van je denken. Praat er met mensen over en vraag hen wat zij vinden. Leer hiervan en ga vooral niet in de verdediging als ze iets zeggen wat jij niet herkent.

Jupiter komt in een harmonieuze driehoek met Uranus komen en het hoogtepunt ervan kan op zondag en maandag plaatsvinden. We staan open voor plannen en ideeën en deze zijn over het algemeen op de lange termijn gericht. Jupiter, in de Steenbok, beïnvloedt ons om te reizen en onszelf duidelijker te profileren. Uranus, in de Stier, is meer de planeet van inspanning, opwinding en opstand. Gelukkig staan beide in een Aarde-element. Hierdoor zal er vreedzame opstand zijn en kunnen we dit gebruiken om op een positieve wijze dingen te veranderen en aan te pakken. Dinsdag en woensdag zal de Maan door de Maagd reizen en dit zorgt voor energie om dingen op te ruimen, orde op zaken te stellen en te zorgen dat problemen opgelost worden. Maak er gebruik van, omdat je nu goed kunt functioneren om inderdaad schoon schip te maken, zowel privé als zakelijk. Donderdag komt Venus het gebied van de Waterman binnen, wat ons energie geeft om onszelf te leren kennen en op de eigen beslommeringen te richten. Venus blijft hier tot half januari. We moeten opletten dat we soms angst kunnen voelen, omdat we eigenlijk emotioneel wat vrijer willen zijn. Het is verstandig om te vertrouwen op eigen talenten en vaardigheden en te genieten van mensen waar we ons lekker bij voelen. De energie vriendelijk en is er al een echte feeststemming, waardoor we al plannen voor de feestdagen en vakantie kunnen maken. De nacht van zaterdag op zondag zal de winterwende rond 4.00 zijn. Omdat er veel planeten zijn, die invloed hebben, wordt verwacht dat dit een sterke boost geeft voor grote doelstellingen. Vooral t/m de equinox in maart kunnen er plannen gemaakt worden. Er wordt aangeraden daar gebruik van te maken en al bezig te gaan met het uitwerken van iets wat je een tijd in gedachten hebt. Omdat de emotionele Maan en strijder Mars in de intens emotionele Schorpioen verblijven, kan onze ziel versterkt worden. Je zult zaterdag en zondag de 22ste merken dat je er alles aan kunt doen om nu al plannen te maken om de feestdagen op een leuke wijze door te brengen. Mensen kunnen veel liefde en warmte bieden.

Kreeft

Lees gratis de horoscopen bij Astroangels van de Kreeft