Weekhoroscoop Kreeft

Lees gratis de horoscopen bij Astroangels van de Kreeft

Weekhoroscoop Kreeft

Geboortedatum 21 juni t/m 22 juli - week 28

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
Voor gebonden mensen kunnen er spirituele energieën zijn, die aan het begin van de week een signaal afgeven. Wees alert, omdat deze erg belangrijk kan zijn voor de verdere week. Je moet hierbij creatief zijn om je partner eens flink te verrassen. Je zit t/m woensdag lekker in je vel en hebt een positieve kijk op je relatie en op de mensen met wie je omgaat. Dinsdag wordt aangeraden wat bijdehanter te zijn, waarbij je best wat branie mag laten zien. Je zult datgene afdwingen wat je graag wilt. Je intuïtie is sterk en je hebt goed door hoe je de romantiek in je leven kan houden. Donderdag en vrijdag kunnen emoties wel eens wat verwarrend zijn. Je bent wel charmant en liefdevol, maar op de een of andere wijze gaan dingen toch niet zoals jij wilt. Je doet er verstandig aan het weekend vrij te houden voor jou en je partner. Er hangt romantische energie en er zal dan ook veel liefde en saamhorigheid zijn. Voor singles kan er aan het begin van de week iemand zijn, die jou een non-verbaal signaal geeft. Omdat je hier niet altijd voor openstaat, zal je er minder alert op zijn. Je bent bescheiden en verlegen en hierdoor zal je misschien niet eens durven om het op te vangen. Daardoor zal je zondag en maandag meer naar vrienden en familie toetrekken. Vooral dinsdag en woensdag zijn fantastische dagen om aandacht te trekken. Je bent liefdevol en dit straal je uit, waardoor je mensen aantrekt en veel liefde kunt delen. Vanaf donderdag zal je zeer assertief zijn en dit zorgt dat je aantrekkelijk bent, maar dan meer voor mensen die naar spanning op zoek zijn. Wees voor jezelf en anderen duidelijk wat je wilt en ga niet over grenzen heen. Je laat donderdag en vrijdag veel van jezelf zien, maar vooral naar mensen waar je vriendschappelijk mee omgaat. Het weekend kies je voor jezelf en ben je graag alleen, maar toch wordt er aangeraden om hier doorheen te breken en wel met mensen af te spreken.

Carrière en financiën
Je zult krachtig in het leven staan, alhoewel er ook wel mensen kunnen zijn, die helemaal niet zo blij zijn. Dit kan met allerlei zaken te maken hebben. De meeste Kreeften zullen wel op een goede wijze in het leven staan. Persoonlijk kom je goed bij mensen over en ben je qua werk of zakelijkheden heel erg adequaat en effectief. Je kunt dan over het algemeen prima presteren. Je doet er goed aan hier van te profiteren en actie te ondernemen. Overdrijf niet, dan kan in principe veel, van wat je doet, lukken. Financieel moet je opletten dat er aan het eind van de week vertragende energie ontstaat. Zorg dat je belangrijke zaken nu doet, dan heb je de meeste kans dat je slaagt. Zondag is geschikt voor je privé. Maandag t/m woensdagochtend kun je hard werken, maar heb je minder behoefte aan mensen om je heen, waardoor je het liefst je eigen gangetje gaat. Moet je toch samenwerken, dan zal je jezelf er toe moeten zetten. Het 2de deel van de week voel je je vrij en ga je prima je gang. Je bent zelfverzekerd en werkt goed samen. Let vrijdag en zaterdag op dat je soms de neiging hebt om niet goed na te denken en teveel geld uit te geven. Vrijdag kan gecompliceerd zijn, waardoor je dus op moet passen. Zaterdag functioneer je makkelijker en kun je veel werk verzetten en op financieel gebied goed presteren.

Mentale en fysieke gesteldheid (in de week na de Volle Maan)
Zondagochtend de 5de zal de Volle Maan, in de Steenbok, om 6:44:57 aan de hemel staan en dit geeft bijzondere energie. Emoties zullen onder controle zijn en we zijn over het algemeen in staat om rust te vinden. De Steenbokmaan geeft duidelijke grenzen aan, waardoor we meer in staat zijn zelfdiscipline te tonen. Mensen zullen over het algemeen respect voor zichzelf en dus ook voor anderen hebben en dit geeft zowel mentaal als fysiek een gunstige periode. Let op dat sommige mensen soms wel moeite kunnen hebben om zich onder controle te houden en dan impulsief kunnen worden. Dit zijn over het algemeen de mensen die minder lekker in hun vel zitten of onverantwoordelijk gedrag vertonen. Merk je dit aan jezelf, dan doe je er verstandig aan om dit toch wel onder controle te krijgen en te wachten met belangrijke besluiten tot een andere week. De Maan staat deze periode recht tegenover de Zon en de asteroïde Vesta, die in de Kreeft staat. Daardoor is het belangrijk deze week contact te zoeken met mensen waar we een band mee hebben. Veiligheid en liefde zijn nuttig om je lekker te voelen. Bedenk dat er retrograde planeten zijn, die het verleden terugbrengen, waardoor we emoties voelen, die niet altijd onder controle zijn. Daar zullen we echt wel nuchtere energie van de Steenbok bij nodig hebben.

Aangezien de eclips tegenover de retrograde Mercurius in de Kreeft staat, is er deze week krachtige energie om mentaal lekker in ons vel te zitten. Wel zullen we gedwongen zijn om herinneringen en tradities met geliefden en vrienden te delen. Het is belangrijk niet te blijven hangen in herinneringen die stress en trauma’s brengen. Je kunt dan danig in de problemen komen en je veiligheid kan in het geding komen. Maak gebruik van de doelgerichte Saturnus in de Steenbok, die verantwoordelijkheid brengt. Deze week kan elk teken weer anders op de Maan en de stand van de andere hemellichamen reageren. De Kreeft kan gevoelig zijn en je bent niet goed bestand tegen kritiek. Er wordt aangeraden je voorzichtig op te stellen en dingen niet te persoonlijk te nemen. Gebruik relaties en andere sociale contacten om te praten over stress of andere moeilijke zaken waar je mee rondloopt. Zit je lekker in je vel, dan zal je fysieke gesteldheid prima zijn. Je kunt een goede week meemaken en zal niet snel ziek worden, alhoewel je voorzichtig moet zijn met mensen die een besmettelijke ziekte hebben.

Overzicht voor alle tekens (Periode van gevaren, beproeving, zuivering en relatieve rust )
De Maan reist net als Pluto, Saturnus en Jupiter in de Steenbok. Dit geeft robuuste en pragmatische energie. Mensen zijn zich bewust van hun eigen bewustzijn en dit kan voor velen erg fijn zijn. Er is ruimte om te ontwikkelen, minder goede gedragingen aan te pakken en dus lekkerder in het leven te staan. We zien in de wereld echter het coronavirus nog aardig bezig zijn. Dit lijkt vooral te komen, omdat landen een soepeler beleid krijgen en ook Nederland doet hier aan mee. Mensen die op vakantie gaan, moeten extra voorzichtig zijn. De Volle Maan zal een energiepiek geven, omdat die recht tegen over de Zon staat. Hierdoor is er een verduistering, die uitdagingen en ontberingen tempert. Hierdoor kunnen we ook zeker rust vinden, onderling tussen mensen, maar ook in de maatschappij. Saturnus zal deze periode veel invloed hebben en als heerser gelden voor doorzetting en beproeving. Onze intenties zullen gebaseerd zijn op wijsheid, maar ook op bevrijding en zuivering van slechte handelingen en gedragingen. Er wordt aangeraden vooral lief voor jezelf te zijn, omdat je dan ook automatisch meer gevoel en warmte naar anderen uitdraagt. Zondagavond laat en maandag zal de Maan samen komen met Jupiter en Pluto. Dit geeft diepe energie om emoties te helen en om te communiceren.

Maandag verhuist de Maan naar de sympathieke en filosofische Waterman. We hebben behoefte aan vrijheid en zoeken naar avontuur. Mensen die nu al op vakantie zijn, dienen echt op te letten, omdat er aanwijzingen zijn van gevaarlijke situaties. Zoals we al eerder zeiden, het coronavirus is ‘echt’ niet weg. Ben je net op het verkeerde moment op de verkeerde plek, dan kun je aardig in de problemen komen. Op woensdag zal Mercurius een plein vormen met Mars en dit kan in de middag voor flink wat energie zorgen. Jij kunt woede voelen, maar ook anderen en dit kan dus zeker wel voor conflicten zorgen. Mercurius staat namelijk in de gevoelige Kreeft en Mars in de impulsieve Ram. Hierdoor zijn er sneller situaties en gesprekken mogelijk, die kunnen escaleren of voor misverstanden zorgen. Dit deel van de week kan rusteloosheid en onvrede brengen als er onrechtvaardigheid is. Veel mensen zullen dit erg moeilijk vinden, maar tegelijk kunnen we zelf ook onverantwoordelijk zijn. Dit geldt uiteraard ook voor jouzelf. Kom je dus in hevige gesprekken en meningsverschillen terecht dan doe je er goed aan die op woensdag niet te voeren en af te houden. Beter kun je die vanaf donderdag doen.

Donderdag t/m vrijdagavond is namelijk een zachtere periode, omdat de Maan door de spirituele en sensuele Vis reist. Donderdag is een geschikte dag om problemen op te lossen. Je zult merken dat de wereld er vriendelijker uitziet. Vrijdag is een superdag voor romantiek en erotiek. Er is veel ruimte voor seks en heb je een kinderwens, dan is de energie zeer vruchtbaar. Zaterdag is een bijzondere tijd, omdat Chiron retrograde gaat bewegen, Mercurius direct gaat bewegen en de Zon een driehoek vormt met Neptunus. Chiron kan veel energie bieden om oude wonder te herstellen. Chiron zelf mag dan niet zo sterk zijn, maar de Maan, Zon en Mercurius zijn dit wel. Met name de Maan in de Ram, die zich nu verbindt met Mars en Chiron kan als katalysator gelden. Daardoor kunnen we effectief met verdriet, boosheid, angst en andere gevoelens omgaan. Het kan dan ook een weekend worden van transformatie en individuele ontwikkeling. Durf jezelf kwetsbaar op te stellen door gevoelens te uiten en mensen die jij vertrouwt hulp te vragen. Het zal niet altijd relaxt zijn, omdat er ook heus problemen kunnen zijn tussen mensen onderling, maar uiteindelijk kan je het weekend gebruiken om veel lekkerder in je vel te zitten. Er is een periode van relatieve vrede, saamhorigheid en vriendschappelijke energieën.