Weekhoroscoop Kreeft

Geboortedatum 21 juni t/m 22 juli - week 43

 

Liefdesrelaties en sociale contacten
Aan het begin van de week kan je wat kwetsbaar zijn, als gevolg van de Maan die door jouw teken reist. Hierdoor heb je veel moeite om je partner die liefde te geven die je eigenlijk wilt. Je bent niet alleen mentaal kwetsbaar, maar kan ook fysiek minder energie ervaren. Je doet er goed aan de eerste dagen van de week rustig aan te doen. Venus, in de Schorpioen, zal jou deze periode zoveel energie geven dat je partner heus wel sympathie en warmte voor je voelt. Daardoor zal er een relaxte energie zijn, waardoor er veel begrip voor elkaar is. Woensdag en donderdag voel je je mentaal en fysiek erg sterk en zal je zelfvertrouwen alleen maar groeien. Je bent wel erg bijdehand en brutaal. Doordat je dit op sympathieke wijze doet, zal je partner dit erg interessant vinden en kunnen er leuke activiteiten en gebeurtenissen zijn. Vrijdag en zaterdag vormen Venus en Pluto een krachtige energie en weet jij je partner veel aandacht te geven. Je bent vrolijk en spontaan en wilt leuke activiteiten delen.

Singles
Je bent zondag en maandag zeer relaxt als gevolg van de Maan in de Kreeft. Daardoor ben je deze dagen niet altijd even fit. Je hebt deze periode familie en vrienden nodig, omdat je niet lekker in je vel zit. Vanaf dinsdagavond zal dit veranderen, doordat de energie van Venus zich koppelt aan die van de spirituele Neptunus. Je ervaart een krachtige energie en vraagt jezelf geregeld af hoe je aan een nieuwe partner kunt geraken. Je verlangt naar liefde en doet er alles aan om juiste stappen te nemen en nieuwe mensen te ontmoeten. Woensdag en donderdag zal de Maan in de Maagd een krachtige energie delen met Venus en de Zon in de Schorpioen. Daardoor ben je sexy en onweerstaanbaar, waardoor je nieuwe mensen aan kunt trekken. Vrijdag en zaterdag zullen Venus en Pluto ervoor zorgen dat je veel passie en warmte uitstraalt. Daardoor is er een goede energie voor een nieuwe relatie, maar vraag jezelf wel af of jij wilt gaan voor iets vasts. Je voelt de liefde door je heen stromen, maar blijf wel eerlijk.

Mentale en fysieke gesteldheid
Zondag beweegt de Maan in de Kreeft en dit is fysiek en mentaal een periode van relaxte, herstellende energie. Let op dat er momenten kunnen zijn dat de rust jou laat nadenken en dan kun je emotioneel worden. Tot maandagavond moet je oppassen wat je eet, omdat je lever, maag en slokdarm kwetsbaar zijn. De spijsvertering kan soms minder goed verlopen, waarbij je zelfs last van infecties kunt krijgen. Maandagavond zal de Maan naar de Leeuw bewegen. De emoties zijn dan over het algemeen een stuk sterker en de meeste mensen zullen nu weinig last van fysieke problemen hebben. Alleen mensen die last van hun hart- en bloedvaten hebben, moeten nu voorzichtig aandoen. Zorg vooral dat je situaties en mensen, die voor opwinding en stress kunnen zorgen, vermijdt. Woensdagavond verhuist de Maan naar de Maagd. Dit is een tijd waarin mensen soms teveel gericht zijn op discipline en ordelijkheid. Op zich niet erg, maar wel als je jezelf teveel oplegt en ook te hoge eisen naar anderen stelt. Dit kan er toe leiden dat je vertrouwen minder sterk wordt en dat kan dan weer voor spanningen zorgen. Fysiek gezien wordt aangeraden niet te scherpe en vette producten te gebruiken. Ook rood vlees kun je beter mijden. Vrijdagavond gaat de Maan tot zondag naar de Weegschaal. Dit is vooral een energie die zorgt dat mensen sociaal zijn en open staan voor nieuwe contacten. Let op dat er ook wel eens een negatieve energie kan zijn, waardoor je de neiging hebt jezelf teveel op te dringen. Deze periode dien je vooral veel water te drinken en doe je er goed aan suiker en zout zo min mogelijk te gebruiken. Pas ook op dat je je goed kleedt als je naar buiten gaat. De kans op verkoudheid, griep of infecties is anders nog groter dan normaal gesproken. De Kreeft is iemand met een ijzersterk geheugen en je vergeet niets. Let op want dit kunnen dus ook wel eens dingen zijn, die mensen bij jou gedaan hebben en wat bij jou geen goede indruk achter heeft gelaten. Dit kan wat stress met zich meebrengen, tracht dus zo nuchter mogelijk te blijven. Probeer deze week de weinige tijd die je over hebt, zoveel mogelijk rust te nemen, zodat jij je op kunt laden. Je mag best wel eens wat extra vlees eten, omdat je de stoffen daarin hard nodig kunt hebben. Crème, wit, rood en geel passen deze week goed bij je, omdat deze je toegankelijk, maken, maar tegelijk ook een zeer krachtige uitstraling geven. .

Carrière en financiën
De Maan in de Kreeft zorgt ervoor dat je zondag en maandag vooral mentaal erg sterk bent. Je kunt echter fysiek wat zwak zijn, waardoor je er verstandig aandoet om rustig aan te doen. Je kunt je deze dagen beter richten op taken en doelen die je routinematig kunt volbrengen. Met name zittend werk of financiële zaken zijn deze tijd aan te raden. Let op dat je je moeilijk kunt concentreren en dat het wel mogelijk is dat je fouten maakt. Dit komt vooral door energie van de meteoren die door Orion reizen en een storende werking op planeten kunnen hebben. Blijf steeds goed nadenken bij dingen waar je mee bezig bent, dan kan je over het algemeen op een goede wijze met je werk bezig zijn. Woensdag en donderdag heeft de Maan in de Maagd veel invloed. Je bent nu efficiënt en adequaat, waardoor je over het algemeen prima kunt presteren. Let op dat je soms erg emotioneel bent, als gevolg van de Zon die in de Schorpioen reist. Daardoor heb je soms de neiging je collega’s of zakelijke contacten te kwetsen, zonder dat je dit zo bedoelt. Tracht te communiceren en houd in de gaten dat een misverstand snel uit de hand kan lopen. Neem liever het voortouw voor vrede en saamhorigheid. Vrijdag en zaterdag zal je kracht vanuit Venus en Pluto krijgen. Daardoor zal je taken krijgen of situaties tegenkomen, die een bijzondere aanpak nodig hebben. Je zult flexibel moeten zijn om hier een weg in te kunnen vinden. Je kunt daardoor veel bereiken en er zijn vele mogelijkheden die op je pad komen.

Overzicht van de week voor alle tekens (periode van kunstzinnigheid, transformatie en romantiek)
De Zon zal tot woensdagavond in de Weegschaal bewegen om dan naar de Schorpioen te reizen. Tot die tijd zijn veel mensen geneigd serieus in het leven te staan. Dat komt ook wel, omdat deze energie wisselvalligheid meebrengt. Hierdoor zijn mensen besluiteloos en weten ze niet altijd wat ze precies moeten doen om met name de zakelijke dingen in goede banen te leiden. Voordeel is wel dat er veel spiritualiteit is en mensen dit veelal uiten in kunstzinnige activiteiten. Dit kan gaan om schilderen, de dichtkunst, muziek en vele andere vormen van kunst. Het is tevens een goede periode om geregeld de natuur in te trekken. Je hebt dan de kans om te overdenken hoe je leven er uitziet en het een en ander op een rijtje te zetten. Bijzonder zal zijn dat de Zon woensdagavond naar de Schorpioen gaat en ook deze energie leidt tot zelfreflectie. Mensen worden over het algemeen besluitvaardig en dit zal sneller leiden tot het bereiken van doelen. Omdat Pluto erg actief is, is het 2de deel van de week geschikt om te transformeren, omdat de energie zorgt dat jij je donkerste kanten kunt overwinnen. Pluto reist door de Steenbok en zorgt dat obsessies, trauma’s en intense verlangens onder controle zijn. Mercurius zal door de Schorpioen bewegen en je moet dan wel opletten dat je veel mentale energie kunt kwijtraken. Over het algemeen zal dit vooral in de nacht plaatsvinden, waardoor jij je ook wel weer op kunt laden en je overdag in staat bent zowel fysiek als mentaal lekker in je vel te zitten. Mars zal nog steeds in de Weegschaal bewegen en daar tot half november blijven. Er zijn mensen, die deze energie omzetten in rationaliteit en nuchterheid. Vooral mensen die van nature koud zijn, kunnen hier veel last van hebben. Anderen zullen de energie gebruiken om boosheid, passie en opwinding in te tomen. Ook Jupiter en Uranus zijn zeer actief. Zij zorgen ervoor dat veel mensen de neiging hebben om nieuwe activiteiten te gaan doen. Ook zijn er nieuwe kansen om in de toekomst te ontwikkelen of nieuwe projecten te gaan starten.

De week zal zondag relaxt beginnen met de Maan in de Kreeft. Maandag is er een zeer intense, maar liefdevolle energie door Venus, in de Schorpioen, die harmonieuze energie deelt met spirituele Neptunus in de Vissen. Dit is een prima energie voor liefdesrelaties en de contacten tussen mensen onderling. Bijzonder is dat er deze periode een meteorenzwerm in Orion plaatsvindt. Maandag en dinsdag zal deze op zijn hoogtepunt zijn en invloed op andere planeten hebben. Mensen zullen een erg bijzondere energie ervaren, waarbij er mensen zijn die negatief beïnvloed worden. Over het algemeen zijn de meeste mensen in staat om een positieve spirituele invloed te ervaren. Het blijft een prima tijd voor sociale contacten en romantiek. Woensdag en donderdag lijkt vooral de Maan in de Maagd veel invloed te hebben. Mensen zijn efficiënt en adequaat, waardoor zakelijkheden en werkzaamheden bij mensen over het algemeen goed verlopen. Let op dat de Zon, in de spirituele Schorpioen, woensdag veel emoties brengt. Hierdoor kunnen mensen wel eens te serieus zijn en veel nadenken. Het is dan ook een mindere dag. Vrijdag vormt Venus een sextiel met Pluto in de Steenbok en zal de Maan in de Weegschaal veel sociale en vrolijke energie brengen. Daardoor zijn vrijdag en zaterdag prima dagen om energie met anderen te delen en leuke activiteiten te plannen.

Kreeft

Lees gratis de horoscopen bij Astroangels van de Kreeft