Weekhoroscoop Kreeft

Lees gratis de horoscopen bij Astroangels van de Kreeft

Weekhoroscoop Kreeft

Geboortedatum 21 juni t/m 22 juli - week 5

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

 

Relaties, singles en sociale contacten
Alhoewel Mars en Venus gevoelens flink kunnen prikkelen, zal vooral de spirituele Neptunus voor de Kreeft belangrijk zijn. Daardoor ben je deze week in de liefde minder serieus en heb je zin om gevoel achterna te gaan. Zolang je dit niet overdrijft, zal dit tot goede gevoelens en activiteiten kunnen leiden en zal je dit met over het algemeen met je partner kunnen. Je kunt echter ook wel eens overdrijven en dan kun je zoveel energie krijgen dat je overprikkelt wordt. Dan heb je de neiging om de liefde ook buiten je partner om te zoeken. Let op voor stress, omdat je dan mentaal en fysiek nog wel eens wat problemen kunt krijgen. Afhankelijk van hoe je partner daarmee omgaat, kan dit wel gevolgen hebben, die niet altijd even goed uit kunnen pakken. Controleer jezelf en zorg voor een ontspannen sfeer. Singles kunnen de energie gebruiken om er flink voor te gaan. Je zult veel erotische gevoelens ervaren en aangezien de Zon ook flink wat kracht geeft, is het zeker een week voor spanning en avontuur. Je bent in staat om emoties op een goede manier naar buiten te brengen, zelfs als je innerlijk minder lekker in je vel zit. Aan het eind van deze week kan de speelse Neptunus een gunstige relatie aangaan met andere planeten. Je bent hierdoor in staat om je gevoel even los te laten en lekker weg te dromen in fantasieën en dromen. Hierdoor ben je niet snel van je stuk te brengen. Let wel op dat Mars je soms kan tarten, waardoor je wel eens over grenzen kunt gaan en dat kan problemen geven.

Venus en Mars zijn deze week voor alle tekens actief. Venus daagt Mars vanaf zondag uit en vraagt sterke normen en waarden. Het is ook een dag waarin we gedwongen worden om meer met anderen om te gaan. Daarbij zijn discussies niet uitgesloten en dat leidt nog wel eens tot confrontaties, maar ook tot warme en liefdevolle contacten. We kunnen door krachtige energie van de planeten uitgedaagd worden om de hogere visie van het leven in daden om te zetten en warmte en liefde aan de wereld te geven. Venus zal zich maandag met Neptunus verbinden en dat geeft spirituele en intuïtieve kracht. Let op dat dromen en wensen zorgen voor een irrealistische kijk op de wereld. Daardoor kunnen verwachtingen tot teleurstelling leiden voor zowel gebonden mensen als singles.. Dinsdagochtend komt de ambitieuze Mars sterk naar voren en zal dan zowel een energie met Venus als met Neptunus delen. Dit is bijzondere energie, waardoor er een soort test in ons leven is. We zijn dan sterk bezig met normen, waarden, relaties en ambities. Dit geeft een groot deel van de week intense energie, waarbij we tussen illusie en ratio in leven. Nuchtere mensen zullen moeite hebben om rationeel te handelen. Spiritueel ingestelde mensen hebben moeite om sensitief te zijn en zij kunnen wel eens de meeste teleurstelling ervaren. Januari eindigt vrijdag met de Maan in leegte-fase totdat die zaterdag in de Stier komt. Zorg vrijdag dat je alles afrondt om het weekend te gebruiken voor een liefdevolle periode.

Mentale en fysieke gesteldheid
Zondag overdag kunnen we last van de Maan in de Waterman hebben, waardoor emoties niet altijd even goed onder controle te krijgen zijn. Zondagavond laat zal de Maan echter naar de Vissen reizen. Dit is een bijzondere energie, waardoor mensen zeer empathisch en liefdevol zijn. Ratio is nu minder belangrijk dan emoties en spiritualiteit. Daarom zullen mensen t/m woensdagochtend veel moeite doen om het anderen naar de zin te maken. Let hierbij op dat je jezelf niet wegzet. Die neiging kun je wel eens hebben en dan loop jij jezelf voorbij. Ook deze dagen zijn de benen kwetsbaar. Zorg vooral dat jij je voeten warm en droog houdt. Doe je dit niet, dan kan je weerstand verlagen en is er meer kans op griep. Verder kunnen mensen sociaal zijn en hebben ze de neiging zich te verlaten op genotsproducten. Dat is op zich niet erg, maar als je gaat merken dat je er niet meer zonder kan, moet je voorzichtig zijn. Woensdagmiddag beweegt de Maan naar de Ram en dit kan wisselvallige energie opleveren, waardoor veel mensen met vraagtekens komen te zitten. Dit kan mentale problemen geven en ook is er extreme vermoeidheid mogelijk. Toch zal deze energie ervoor zorgen dat mensen makkelijker over problemen heenkomen door flexibel en soms wat speels te zijn. Overigens kan hoofdpijn bij mensen wel de kop opsteken, vooral als je van nature wat onzeker of gevoelig voor stress bent. Vanaf zaterdag zal de Maan in de Stier reizen, waardoor mensen nog wel eens wat koppig of eigenwijs kunnen zijn. Ook moet je opletten dat je nog wel eens erg passief bent. Ga je dit ook de komende tijd zo doen, kan je lichaam teveel stoffen opbouwen en gaan organen daardoor minder goed werken. Kreeften zijn gevoelige mensen, die afhankelijk zijn van de omgeving. Deze periode met wisselvallig weer kun je er verstandig aan doen de volgende producten in je voeding te verwerken: tarwe, volkoren rogge, rijst, haver, fruit, bananen, gestoomde groenten, broccoli, kool, bloemkool, tomaten, bieten, pompoenen, komkommers, zeewier, veganistische yoghurt, bonen en natuurlijke suikers. Vermijd vooral vette voedingsmiddelen, zout, snoep, en geraffineerde suikers. Een kreeft heeft behoefte aan een sfeervol huis waar deze zich goed in voelt. Besteed hier week aandacht aan en kijk of je je goed voelt. Wanneer je dit gevoel niet hebt, doe je er goed aan verandering aan te brengen. Een kaarsje of sfeerverlichting doet wonderen. Voel je je thuis goed, dan voel je je meestal ook mentaal en fysiek goed.

Carrière en financiën
Op maandag ben je ontvankelijk voor meningen van anderen. Je bent in staat om deze te gebruiken om jezelf te kunnen ontwikkelen. Je spant je hierbij erg in om het collega’s of zakelijke mensen naar de zin te maken, waardoor je een graag gezien persoon bent. Op dinsdag zit je speels in je vel en zoek je vooral naar dingen die anders dan anders zijn. Het is een prima periode om ideeën uit te werken en met innovatieve plannen te komen. Je bent in staat om deze periode met zeer creatieve oplossingen te komen voor problemen die er op je werk spelen. Let woensdag op dat je jezelf niet altijd even goed uit kunt drukken. Daardoor kun je dingen zeggen, die niet altijd even goed door andere mensen begrepen worden. Er kunnen misverstanden optreden als je niet voldoende nadenkt. Doe dus je best om eerst goed na te denken en dan pas iets te zeggen, dat zal een hoop problemen schelen. Donderdag en vrijdag zit je veel lekkerder in je vel en ben je bijna lyrisch als mensen met nieuwe ideeën komen. Je bent enthousiast en kunt niet alleen de ideeën van anderen opnemen, maar bent in staat om zelf ook overtuigend te zijn. Je hebt een krachtige intuïtie en weet wat je moet doen. Je zult in de schijnwerpers staan en voelt je gewaardeerd. Je zult het weekend vol vertrouwen in kunnen gaan en zeer positief zijn.

Overzicht voor alle tekens (periode van verantwoordelijkheid en het innerlijke stemmetje)
Mercurius beweegt in de Waterman en geeft veel zachte, vriendelijke krachten aan de mens. Er is dus nog steeds een week van aanpassing, maar ook veranderingen. Mensen kunnen wel eens tegenover elkaar komen te staan als de een dominant is en de ander te terughoudend. Dit kan problemen geven. Uranus beweegt in de Stier, waardoor veel mensen creatief zijn en geregeld met nieuwe plannen rond kunnen lopen. Omdat Mars nog steeds in de Boogschutter reist is er avontuurlijke energie, waardoor mensen de neiging hebben soms te speels in het leven te staan. Verantwoordelijkheden kunnen dan wel eens verwaarloosd worden. Volwassen mensen kunnen wel eens gedrag vertonen dat vrij puberaal lijkt en jongeren kunnen zich wel eens erg opstandig naar volwassenen gedragen. Merk je dit aan jezelf, tracht dit dan in te tomen. Er is wisselvalligheid, maar niet meer zoals vorige week waarbij mensen geregeld somber waren. Nu zullen mensen dus soms speels en avontuurlijk zijn, maar soms worden ze teruggefloten omdat ze toch ook de verantwoording voelen. De Zon en Mercurius zorgen er namelijk voor dat dat de meeste mensen toch ook wel dat innerlijke stemmetje ervaren om bescheiden en eerlijk te zijn. Venus zal samen met Neptunus in de Vissen verblijven en de spirituele energie zal zeer sterk zijn. Veel mensen kunnen te maken hebben met voorspellende dromen, die dus duidelijk een richting geven hoe we in het leven moeten staan en welke richting we op moeten. Jupiter en Saturnus in de Steenbok blijven wat storingen geven en ook deze week dien je hier voorzichtig mee om te gaan. Ga vooral niet te impulsief handelen, omdat de kans op problemen in je werk en op financieel gebied erg groot kan zijn. Het zal dan ook een week worden, waarin mensen geregeld verantwoordelijkheden voelen en met hun innerlijke stemmetje te maken krijgen. Zorg dat je hiernaar luistert en ga er niet te veel tegenin in. Uiteindelijk ben jij het die tegen jezelf praat, maar is er een spirituele component bij.