Weekhoroscoop Kreeft

Geboortedatum 21 juni t/m 22 juli - week 34

 

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent de eerste dagen sympathiek en empathisch, waardoor de relatie over het algemeen erg goed gaat en jullie veel kunnen delen. Je vindt het erg belangrijk om te praten en hebt waarschijnlijk geen moeite om genegenheid en respect te bieden. Je vindt het erg fijn als je iets leuks voor de ander kunt doen, zonder dat deze gelijk iets voor jou terug hoeft te doen. Let op dat je dinsdag t/m donderdag zoveel liefde en emoties ervaart dat je niet altijd weet wat je er mee aan moet. Je doet er in deze dagen goed aan wat gas terug te nemen en te trachten om emoties onder controle te houden. Van donderdag t/m zaterdag kan je bewuste keuzes maken over dat wat je van je partner verlangt. Zaterdag ervaar je romantische gevoelens en heb je behoefte om je partner te verrassen en te verwennen Het is een prima tijd voor romantisch uitje en om de relatie nog eens extra te bekrachtigen.

Singles
De emoties kunnen aan het begin van de week wel eens wat kwetsbaar zijn. Je bent deze tijd wel eens erg verlegen, zacht en liefdevol zijn en dat kan wel eens teveel zijn. Je bent graag bij vrienden, omdat ze weten hoe jij bent en jij dan jezelf kunt zijn. Zij kunnen je gevoelens goed doorgronden en dat geeft jou zelfvertrouwen. Wat betreft de liefde ben je wat terughoudend en kun je erg voorzichtig zijn als je merkt dat jij iemand leuk vindt of als iemand anders jou leuk vindt. Je zult deze week door krachtige kosmische stralingen een aantrekkelijke en magnetische uitstraling hebben. Je zult dus zeker wel heel wat aandacht krijgen en de kans op een nieuwe liefde is dan ook niet ondenkbaar. Wees dus niet te afstandelijk, maar geniet ervan als je merkt dat iemand meer over jou te weten wil komen. Toch zal je dit moeilijk vinden, omdat je onzeker kunt zijn en dan bang bent om afgewezen te worden. Wees dan ook subtiel en laat niet gelijk het achterste van je tong zien. Je kunt anderen gerust even prikkelen door ze zelf het initiatief te laten nemen. Dan houd jij toch de controle, ook al denken ze van niet.

Mentale en fysieke gesteldheid
Tot zondagavond beweegt de Maan in de Vissen en dit biedt ontspannende energie. Let op dat er wat emoties loskomen. Ook kun je de neiging hebben teveel genotsproducten te gebruiken en dit moet je binnen paal en perken houden. In de avond beweegt de Maan naar de Ram. Dit geeft intense energie, waardoor mensen actief zijn en zoeken naar activiteiten om energie kwijt te kunnen. Voordeel is dat mensen niet snel van slag raken en met tegenslagen om kunnen gaan. Het is t/m woensdagochtend een periode, waarin mensen last van hoofdpijn kunnen hebben. Met name nek- en rugpijn en klachten met de ogen kunnen de oorzaak zijn. Tracht relaxt te blijven, slaap voldoende en vermijdt stress. Beter kan je de natuur ingaan en geregeld kiezen voor ontspannende activiteiten. Van woensdagochtend tot en met vrijdagmiddag beweegt de Maan door de Stier. Dit geeft een zeer positieve en saamhorige energie, waardoor mensen over het algemeen prima met elkaar om kunnen gaan. Let op het weersbeeld, omdat deze wisselvallig kan zijn. Met name kinderen, ouderen en mensen met een lage weerstand hebben dan meer kans op verkoudheid en zelfs griep. Ook is er mogelijkheid voor aandoeningen in de keelstreek. Bij zowel mannen als vrouwen kunnen de geslachtsorganen en spijsverteringsorganen kwetsbaar zijn.

De rest van de week zal de Maan door de Tweeling reizen. De stand van de Maan zorgt ervoor dat er een relaxte energie is die voor regeneratie zorgt. Mensen willen dingen met elkaar delen en daardoor is de communicatie onderling meestal erg positief. Deze zullen over het algemeen voor mooie momenten zorgen. Let op dat er mensen zijn die moeite hebben om tot besluiten te komen. Niet iedereen is even daadkrachtig en in staat de juiste dingen op het juiste moment te doen. Heb je hier last van, dan wordt aangeraden er een weg in te vinden en eventueel advies en ondersteuning te vragen. De ledematen en de rug zijn kwetsbaar, wat voort lijkt te komen uit problemen met de longen. Heb je al een chronische aandoening, dan moet je vooral opletten. Het is echter verstandig voor iedereen geregeld naar buiten te gaan en frisse lucht op te nemen. Omdat je fysiek kwetsbaar bent, moet je wel opletten met zware werkzaamheden en sport. Voor je het weet heb je een blessure te pakken. De Kreeft laat zich nog wel eens snel uit het veld slaan. Dit moet je proberen te overwinnen. Als Kreeft heb je wel eens last van je middenrif, lever en maag. Dit komt hoofdzakelijk door verkeerde voeding. Je spijsverteringsorganen zijn nu eenmaal kwetsbaar en je zult daar voor op moeten passen. Met name meloenen, komkommers, pompoenen, rapen en paddenstoelen zijn prima geschikt om je systeem schoon te houden. Met warm weer doe je er goed aan veel water te drinken. Wat extra zout kan dan ook zeker geen kwaad.

Carrière en financiën
Als gevolg van krachtige kosmische energie kan het zakelijk gezien een goede week worden en krijg jij veel productieve energie om te doen wat je al een tijd in gedachten had. Je hebt oog voor details en hebt veel motivatie om te presteren. Je doet er verstandig aan wel eerst de alledaagse taken en klusjes af te ronden. Deze kunnen zich anders opstapelen en stress geven. De energie van Mars geeft fysiek veel kracht, waardoor je je dagelijkse levensstijl op een positieve manier verbetert. Venus zal ervoor zorgen dat je veel liefde voor je werk en financiën hebt. Je kunt dus erg hard werken en zal, naarmate je meer werkt, steeds energieker worden. Je bent door die kracht dus niet moe te krijgen, waardoor je veel nieuwe doelen kunt stellen. Daarbij kan je geholpen worden door de energie van de intellectuele Mercurius. Let dan wel op dat dit reële doelen zijn, omdat je overmoedig kunt worden en dan dingen doet die geënt zijn op fantasievolle gedachten. Venus en Mars bieden ook veel energie, waardoor je op intellectueel gebied allerlei ideeën krijgt en je deze ook met anderen kunt delen. De energie biedt over het algemeen controle over gevoelens en handelingen, waardoor je zeker wel goed kunt werken.

Overzicht van de week voor alle tekens (periode van intense, maar stabiele krachten)
Uranus beweegt retrograde tot aan januari en dit geeft nog steeds verrassende energie, zodat mensen in staat zijn kansen af te dwingen. Veel mensen zullen verbaasd zijn over wat er allemaal mogelijk is. Er kunnen mensen zijn, die met verrassende uitspraken komen, waardoor er in de maatschappij wel eens met de wenkbrauwen gefronst wordt. Mercurius zal de hele week door de Leeuw bewegen. Daardoor kunnen mensen zich meestal goed uitdrukken. Er is ook een eerlijke en betrouwbare energie. Venus reist tot woensdagochtend in de Leeuw, waardoor er nog zeker veel energie is om de liefde te ervaren en uit te dragen. De Zon reist tot vrijdag in de Leeuw en biedt vooral veel energie om creatief in het leven te staan. Ook zal energie ervoor zorgen dat mensen, die leiding willen geven, dit op krachtige wijze kunnen doen. Er zijn dus mogelijkheden om nieuwe ideeën te krijgen en om plannen uit te gaan voeren. Mars start aan het begin van de week met zijn reis door de Maagd. Er is dan ook naast alle kracht, van de eerder genoemde hemellichamen, een sterke energie om alles op het juiste moment te doen. Mentaal kunnen mensen veel kracht ervaren en aanvoelen wat het beste is. Er is evenwichtige energie, maar let op dat er goede, maar ook slechte momenten kunnen zijn. De meeste mensen zijn in staat om dingen op het juiste moment te doen. Ga vooral geen dingen doen, waarvan je denkt dat je het beter niet kunt doen.

Woensdagochtend zal Venus naar de Maagd reizen. Dit kan in relaties nog wel eens voor wat starheid zorgen, waardoor mensen het moeilijk vinden om begrip en sympathie voor een ander op te brengen. Het is overigens goede energie om enthousiast en ambitieus met zakelijkheden om te gaan. Woensdag zal Mercurius een driehoek vormen met Jupiter in de Boogschutter en dit geeft aardig wat kracht om ambities vorm te geven. Er is niet alleen communicatief en intellectueel veel mogelijk, maar ook fysiek is er flink wat energie. Vrijdag zal de Zon naar de Maagd reizen en dit geeft over het algemeen een energie, waarbij mensen geneigd zijn om op alle slakken zout te leggen. Kun je deze energie echter op gezonde wijze gebruiken, dan ben je in staat de puntjes op de i te zetten. Het is een prima periode om orde in het leven te brengen en niet alleen werkzaamheden af te ronden, maar ook nog eens nauwkeurig en prestatiegericht aan de slag te gaan. Zaterdag zal Venus een verbinding aangaan met Mars, waardoor mensen moeite hebben losjes in de relatie te staan. Er wordt aangeraden niet teveel van een partner of andere geliefden te eisen en iedereen in zijn waarde te laten. De intense kosmische energieën zorgen er deze week voor dat het een krachtige, stabiele en fijne week wordt. De kosmos zal mensen wel dwingen om gas terug te nemen en te wachten tot de veranderingen vorm gaan krijgen. Het is belangrijk goed na te denken wat je wilt en welke veranderingen er aan staan te komen.

Kreeft

Lees gratis de horoscopen bij Astroangels van de Kreeft