Weekhoroscoop Kreeft

Geboortedatum 21 juni t/m 22 juli - week 25

 

Liefdesrelaties en sociale contacten
T/m de 20ste zit je minder lekker in je vel. Je voelt je moe en dit geeft weerslag op je relatie. Beter geen conflicten of andere problemen bespreken. Wees voorzichtig met gezondheid, woorden en daden. Het is een periode van tegenstellingen, waarbij je eenzaam en ongelukkig kunt zijn, maar je aan de andere kant gelukkig en vrolijk bent. Zondag lijkt alles goed te gaan, maar let op dat dit schijn kan zijn. Beter trek je er alleen op uit, zelfs als je een leuke relatie hebt. Maandag t/m woensdag gaan beter, maar dan dien je juist tijd aan je partner en andere geliefden te besteden. Woensdag zijn er obstakels, waar je voorzichtig mee om moet gaan. Woensdagavond t/m vrijdag zijn romantisch met veel passie. Mensen met een mindere relatie kunnen eenzame gevoelens hebben. Ga naar vrienden om plezier te hebben. Zaterdag is een dag om met familie af te spreken. Blijf vooral niet thuis, maar doe leuke activiteiten.

Singles
Het is een bijzondere week met twee gezichten. Je kunt een onderbuikgevoel hebben, waardoor je een mening hebt dat het leven jou niet goed gezind is. Je kunt eenzaam en ongelukkig zijn. Aan de andere kant ben je in contact met vrienden en anderen juist vrolijk. Blijf niet thuiszitten, dan zal je lekkerder in je vel zitten. Je kunt je moe voelen en hebt de neiging om passief te blijven. Word je echter actiever dan zal er meer kans zijn op liefde, vriendschap en andere fijne contacten. Let zondag op dat je dan beter geen date met een vreemde kunt maken. De kans dat dit goed gaat, is erg klein. Maandag t/m woensdag is geschikt om veel na te denken over je verleden, maar ook over de toekomst. Praat er met vertrouwde mensen over, dat zal opluchten. Woensdag is overigens minder voor liefde, omdat er wat obstakels zijn. Donderdag en vrijdag zijn echter zeer fijn en dan is er een goede energie om een leuke persoon tegen te komen. Ga je nog met een ex om, pas dan op dat er conflicten kunnen zijn. Zaterdag is een dag om lekker je eigen gang te gaan en vertrouwde mensen op te zoeken.

Mentale en fysieke gesteldheid
De Maan staat tot maandagavond in Boogschutter, waardoor bij veel mensen de metabolisme sloom verloopt en zij zich moe kunnen voelen. Er is frustrerende energie, waarbij mensen chagrijnig kunnen zijn. Let op met wie je omgaat en vooral hoe je dat doet. Voor communicatie is het een wisselvallige tijd, waardoor je alert moet zijn. Mensen kunnen vermoeide benen hebben als gevolg van mindere doorstroming van spieren en aders. Mensen met een zwak hart dienen rustig aan te doen. Je kunt deze periode beter niet teveel bewegen. Gezonde mensen doen er goed aan rustig te blijven en vooral vet en moeilijk verteerbaar eten te mijden, dus ook rauwe groenten. Maandagavond verhuist de Maan naar de Steenbok en blijft daar tot woensdagnacht. Dit geeft over het algemeen positieve energie. De meesten hebben veel discipline en zijn nuchter in contact met anderen. Let op dat je huid snel kan beschadigen door zwaar werk of als je in de volle zon bent. Je gewrichten kunnen kwetsbaar zijn. Let verder op dat je maag gevoelig is. Woensdagnacht gaat de Maan t/m zaterdagmiddag naar de Waterman. Dit kan wat eenzaamheid en onzekerheid bij mensen brengen. Sommigen worden afstandelijk. Anderen zullen juist te open en toegeeflijk worden. Fysiek kunnen je benen wat zwakker zijn en daardoor kan je beter niet te intens sporten of zware werkzaamheden doen. Zaterdagmiddag gaat de Maan naar de Vissen. Er zijn dan in de nacht spirituele energieën, die in dromen of intuïtie boodschappen kunnen geven. Deze week kun je erg gevoelig zijn voor de energie van de Maan. Je maag kan opspelen, waardoor het belangrijk is niet teveel of te vet voedsel tot je te nemen. Gebruik lichte maaltijden en het liefst ook zo gevarieerd mogelijk. Je doet er verstandig aan fruit apart te eten en niet tegelijk met eiwitten. Verwerk voldoende vitamine B soorten in de maaltijden, omdat deze stress verlagen. Vermijd sporten waar overdreven discipline bij wordt gevraagd, omdat je de neiging hebt weerstand te bieden. Je kunt sport dan minder leuk vinden en dit werkt averechts. Zwemmen, fietsen, zeilen of wandelen zijn het meest geschikt.

Carrière en financiën
Je kunt fysiek t/m woensdag vermoeid zijn, maar verricht je taken prima. Ben je leidinggevende of zelfstandige, dan doe je er goed aan je werknemers te vertrouwen en werk te delegeren. Werk je voor een baas, dan kun je je werk prima aan. Je bent vastberaden om te presteren en bent ook zeker iemand die zijn werk perfect wil doen. Let op dat dit stress kan geven als iets niet helemaal lukt. Pas ook op je woorden. Je bent nogal spraakzaam en kunt dingen vertellen, die je misschien beter niet kunt doen. Zondag en maandag zijn geschikt voor communicatie, in- en verkoop, bureauwerk en routinematige taken. Pas op bedrieglijke energie, omdat niet alles zo zal gaan als je wilt. Moet je een nieuwe of lastige taak doen, bereid je dan voor en wees niet te impulsief. Maandag is een dag om te overdenken en nieuwe plannen te maken. Dinsdag moet je opletten dat mensen zich wel eens aan je storen, maar over het algemeen ga je hier sympathiek mee om. Woensdag zijn er conflicten mogelijk, omdat de opvattingen van anderen jou storen. Je bent iets minder sympathiek. Donderdag en vrijdag zijn over het algemeen prima dagen. Je bent creatief en er kunnen verrassende mogelijkheden zijn. Deze dwing je overigens zelf af door risico te nemen. Vrijdag kunnen er kleine obstakels zijn, waar je alle zeilen bij moet zetten. Dit lukt meestal wel, maar laat ze niet liggen, dan kunnen ze groter worden. Zaterdag is geschikt voor kleinere en routinematige taken.

Overzicht van de week voor alle tekens (week van empathie en saamhorigheid)
Jupiter reist door de Boogschutter en geeft een vrijheidslievend gevoel, waardoor mensen hun eigen gang gaan. Uranus, in de Stier, zal zorgen dat mensen teveel de verdediging ingaan als ze belemmerd worden in doen en laten. Venus in de Tweeling zal echter speelsheid en liefde geven, waardoor de meeste problemen met humor of liefde worden opgelost. Mars en Mercurius reizen door de Kreeft en mensen moeten dan opletten op wat ze zeggen en doen. Dat is lastig en er zijn mensen, die teveel kletsen, maar ook mensen die te weinig zeggen. Het beste is hier balans in te vinden. Zondagochtend is er wat traagheid, maar de middag is prima om leuke dingen te doen. Het is een dag waarin mensen veel voor elkaar over hebben en er geregeld saamhorigheid is. Let op dat er spirituele energie is, die kan zorgen dat mensen teveel in een droomwereld leven. Nuchtere mensen zullen echter teveel naar realiteit kijken, waardoor er conflicten mogelijk zijn tussen andersdenkende mensen. De Volle Maan zal zondag om 23:39:31 in de Boogschutter verschijnen. Bijzonder is dat de energie vanuit het midden van de Melkweg komt. De energie die vrijkomt, geeft mensen ruimte om hogere doelen na te streven. Mensen zullen meer over religie of spiritualiteit nadenken. Er wordt aangeraden er over na te denken, dat niets zomaar ontstaat. We zijn met een doel in de kosmos.

Het is een prima periode om stil te staan bij anderen en ze te ondersteunen. Mensen hebben al vaak de neiging andersdenkenden af te wijzen. Vooral de 16de t/m de 19de is een tijd dit te doorbreken. De Boogschutter heeft een krachtige energie om geloof van mensen te versterken en duidelijke boodschappen te geven. Mercurius (communicatie) en Mars (strijd) zullen versneld worden, evenals Pluto (transformatie) en Saturnus (zelfvertrouwen). Het is een periode van actie en wilskracht, maar blijf nuchter en handel niet impulsief. Woensdag moet je voorzichtig zijn en bescheiden leven. Ook wordt aangeraden negatief ingestelde mensen en mensen die te impulsief zijn te mijden. Donderdag en vrijdag zijn betere dagen als de Maan in de Waterman komt. Let vrijdag op dat er een intense planetaire energie vrijkomt. De verbinding tussen Mercurius en Mars gaat namelijk een conflictueuze strijd aan met Saturnus en Pluto. Gelukkig zullen Venus, Jupiter en Neptunus een mooie band vormen. Daardoor zijn mensen ondanks de intense energieën in staat om op een positieve wijze met elkaar om te gaan. Het blijft echter oppassen geblazen. Zaterdagmiddag zal de Maan naar de spirituele en tegelijk nuchtere Vissen bewegen. Daardoor is er rust en zullen mensen zich relaxt door het leven bewegen. Mercurius zal vanaf 7 juli in een retrograde beweging reizen en daar voelen we nu al de energie van. Let op de manier hoe je communiceert en met intellectuele zaken omgaat. Elke handeling of actie die je nu maakt, kunnen later terugkomen en voor problemen, maar ook voor positiviteit gaan zorgen. Wees dus verantwoord en tracht zo positief mogelijk te leven.

Kreeft

Lees gratis de horoscopen bij Astroangels van de Kreeft