Weekhoroscoop Leeuw

Lees gratis de horoscopen bij Astroangels van de Leeuw

Weekhoroscoop Leeuw

Geboortedatum 22 juli t/m 22 augustus - week 39

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
Sociaal gezien, zal je deze week geregeld met mensen afspreken. Of het nu om de liefde gaat, je werk of vrienden, je zult aandacht aan mensen besteden. Je staat niet alleen klaar als er leuke dingen zijn, maar zal er ook zeker voor mensen zijn als ze hulp nodig hebben. Ook met je gezin of familie ben je sympathiek en vind je het leuk om activiteiten te ontplooien. Je vindt het erg fijn om met mensen af te spreken, waar je intellectueel door geïnspireerd kunt worden. Daarom is het belangrijk om vrienden te hebben, waar je mentaal en intellectueel mee kunt sparren. Heb je die niet, dan is het prima periode om deze op te zoeken. Dit kun je doen door sociale verenigingen te zoeken of een studie om mensen te leren kennen. Gebonden mensen krijgen steun van Pluto, die retrograde in de Steenbok reist, en Mars, die in de Ram reist. Dit zorgt dat je andere keuzes gaat maken en je partner hier van kan profiteren. Je krijgt meer controle over je eigen gevoelens en zal sympathiek en sensitief zijn. Er komt een positieve week aan, omdat de Zon en Venus warmte bieden. Mars biedt misschien meer energie aan je carrière, maar omdat je effectief en sociaal bent, zal je tijd voor je privéleven overhouden. Je doet er goed aan leuke afspraken te maken en te genieten van momenten dat jij en je partner samen kunnen zijn. Mars zorgt niet alleen voor passie en liefde, maar ook voor fysieke fitheid. De Waterman-maan zal aan het eind van de week veel spirituele energie bieden, waardoor het weekend een prima periode is om elkaar liefdevolle aandacht te geven. Singles kunnen veel tijd en aandacht aan hun werk, studie of andere zakelijkheden besteden. Toch houden ze voldoende tijd over om naar liefde te zoeken. Met name de Zon, Pluto en Mars zullen je namelijk zeer efficiënt en productief maken, waarbij je redelijk fit blijft. Je geniet ervan met mensen af te spreken. Omdat je spiritueel bent, zullen mensen het fijn vinden met je om te gaan. Wellicht krijg je de mogelijkheid iemand te ontmoeten die jou ook heel erg leuk vindt. Omdat Pluto retrograde beweegt, zal je veel dingen bedenken die je in het verleden ook nog wel eens gedaan hebt. Je doet dit niet alleen mentaal, maar is er een sterke drang om jezelf flink te verwennen met een bezoekje aan de kapper of het kopen van een nieuwe outfit. Hierdoor dwing je mogelijkheden af om liefde te vinden. In het weekend zal de energie van de Maan diverse ideeën brengen, waar zeker tijd en aandacht aan besteed kan worden. Het zou jammer zijn als je dit niet zou doen.

Carrière en financiën
De Zon in de liefdevolle Weegschaal en Venus kunnen je erg veel energie bieden, waardoor je flink wat ideeën kunt hebben, die in de toekomst voor veel profijt zorgen. Je wilt geïnspireerd worden en vindt het fijn als mensen zelf ook met ideeën komen. Omdat Pluto retrograde in de Steenbok beweegt, zal je meer controle hebben over dingen waar je in je werk mee bezig bent. Het kan een periode van transformatie zijn, waarbij je zelfs een promotie of een nieuwe carrière af kunt dwingen. Voordeel is dat Mars in staat is mensen te bewegen actie te ondernemen, maar ook dwingt om erg voorzichtig te blijven. Onthoud dat Mars ongeduld en impulsiviteit brengt en je daardoor steeds na moet blijven denken wat je moet doen en hoe. Mercurius beweegt donderdag naar de vreedzame Weegschaal en zal hier de Zon gezelschap houden. Ook Pluto in de Steenbok zorgt ervoor dat je normen en waarden kunt versterken. Hierdoor kan je ervoor zorgen dat je werk op een zeer goede manier aandacht kunt geven. Je hebt veel passie en bent erg fit en vindt het belangrijk dat mensen zich aan de regels houden. Let op dat je hier te heftig in kunt zijn. Je kunt niet verwachten dat mensen altijd doen wat jij wilt. Tracht controle te houden en laat mensen in hun waarde. Het is verstandiger met de zachte hand bezig te zijn dat dat je op een heftige manier mensen tracht te overtuigen. Financieel kan het een prima week zijn om inkomsten te vergaren. Ga het dan echter niet gelijk uitgeven. Die neiging heb je namelijk wel.

Mentale en fysieke gesteldheid
Zondag staat de Maan in de spirituele Schorpioen. Mensen zijn geneigd impulsiever te reageren als dingen niet goed gaan. Emoties zorgen dat men niet altijd in staat is zich op een goede wijze uit te drukken. Je kunt je wat sneller aangevallen voelen en de kans op ruzies en zelfs vechtpartijen is nu een stuk groter. Mensen die geregeld last hebben van de uitscheidingsorganen kunnen er last van hebben. De darmen kunnen opspelen en ook zijn er meer kansen op verkoudheid, griep en zelfs een verzwakte algehele weerstand. Beter eet je nu licht verteerbare voeding. Pas bijvoorbeeld ook op met rauwkost en eet het liefst gare groenten. Ook koolhydraten en producten die voor gasvorming zorgen, kun je beter minderen. Zondag kun je beter opletten met seks, omdat er ook op dit gebied problemen kunnen zijn. Maandagavond verhuist de Maan naar de Boogschutter. Dit is een zachte energie vergeleken met die van de Schorpioen. Mensen zijn relaxter, maar er wordt aangeraden vooral op fysiek gebied actiever te zijn. De Boogschutter zorgt voor veel energie en die moet er weer uit. Mensen die te weinig willen of kunnen bewegen, hebben dan ook de meeste last van opgekropte energie en daaraan gekoppeld stress en frustraties. Ga je bewegen, pas dan op voor de heupen en dijen, omdat deze nu kwetsbaar kunnen zijn. Ook zijn er problemen met gewrichten en botten mogelijk. Woensdagnacht zal de Maan naar de Steenbok reizen en positieve energie aan mensen schenken. Toch zijn er minder goede aspecten aan de energie, omdat de huid en knieën kwetsbaar kunnen zijn en er maagproblemen mogelijk zijn. Deze kunnen leiden tot huidziektes en problemen met de spijsvertering. Zaterdagochtend verhuist de Maan naar de Waterman en dit geeft een ietwat emotionele energie, waardoor veel mensen zich automatisch niet heel sterk voelen. Vele mensen zijn afstandelijk en onzeker en dit kan misverstanden opleveren. Er wordt aangeraden deze periode iets meer voor jezelf te kiezen en minder met mensen af te spreken. Beter kun je tijd besteden aan eigen zaken en aan mensen waar jij je helemaal jezelf kunt voelen. Pas op voor de enkels en de knieën, omdat deze nog wat zwak kunnen zijn.

Overzicht voor alle tekens (periode van serieuze energie, die overgaat in luchtige energie)
We hebben te maken met retrograde planeten, waardoor mensen geregeld naar het verleden kijken. Dit is terecht, omdat het coronavirus en de lockdown veel invloed op ons dagelijks leven hebben gehad. De medische wereld heeft het moeilijk en jongeren krijgen weinig kans om hun jeugdige energie er uit te gooien. Depressiviteit beheerst dan ook de maatschappij en mensen worden ongeduldig. Ze vinden het moeilijk zich aan de nieuwe normen te houden. Het corona zal nog steeds prominent aanwezig zijn en kan een prominente dreiging vormen. Zondag t/m woensdag vormt Mercurius een vierkant met Pluto en Saturnus en zal de Zon het gebied van de Weegschaal betreden. Zondag begint met intense energie, omdat de Maan in de Schorpioen reist. Toch zal deze dag niet verkeerd zijn en mensen zullen meer over het leven nadenken en onderzoeken wat ze kunnen doen om te ontwikkelen. De combinatie van Pluto en Mercurius brengt waarheid en harmonie, waardoor mensen eerlijk en prettig met elkaar omgaan. Het is een evenwichtige periode, die zo van maandag t/m woensdag zal blijven. Maandag zal de Boogschutter invloed hebben door mensen intellectueel te versterken. Ook zullen mensen meer de neiging hebben met elkaar te communiceren en kennis te delen. De 22ste en 23ste start de astronomische herfst wat nog eens versterkt wordt door de Boogschutter. Daardoor is er onrust. De Weegschaal zal harmonie, gerechtigheid en vrede brengen. Mensen zijn in staat zichzelf onder de loep te nemen en te bekijken wat goed was en wat niet. Let op dat energie negatief kan worden, omdat mensen meer risico nemen. Er wordt gewaarschuwd niet te overdrijven, omdat de dreiging van het corona versterkt wordt.

Voordeel is dat Mars in staat is mensen te bewegen actie te ondernemen, maar ook om voorzichtig te blijven. Al met al kunnen er dan ook zeker verwarrende momenten zijn, waarbij emoties veel mensen parten kunnen spelen. Er wordt aangeraden verantwoord te blijven en je niet te laten verleiden dingen te doen die jou of mensen in je omgeving in de gevaar brengen. Het voordeel aan de energie is dat mensen een drang voelen oude vrienden en familie op te zoeken. Er wordt aangeraden t/m woensdag meer activiteiten te plannen en afspraken te maken. Onthoud dat Mars ongeduld en impulsiviteit zal brengen en constant een uitdagende energie geeft aan de planeten in de Steenbok. Dat kan binnenkort veranderen als de zware Steenbok plaats maakt voor de luchtige Waterman en Mercurius donderdag naar de vreedzame Weegschaal beweegt. Deze planeet vormt een vierkant met Saturnus in de stabiele en vastberaden Steenbok. Dit is een periode van wederopbouw, wat betekent dat er vooral zakelijk veel in orde komt. Mensen moeten zich actief opstellen, maar ook wel geduld bewaren. Met name in de communicatie moeten we opletten dat we niet de verkeerde dingen zeggen. Mensen kunnen deze tijd makkelijk over grenzen gaan. Verder is het belangrijk vanaf woensdag extra op te letten als jij je in het verkeer begeeft of laat op straat bent. Donderdag t/m zaterdag staat Mars in de Ram tegenover Mercurius. Op persoonlijk en sociaal gebied krijgen we te maken met contacten die zeer intens zijn. Dit zien we in zakelijke gesprekken, waarbij we flinke strijd kunnen verwachten. Toch zal er een zeer relaxte energie op vrijdagavond zijn en zal zaterdag over het algemeen sociaal en sympathiek verlopen als gevolg van de Waterman-Maan. Het kan dus een uitdagende, maar tegelijk ook een sympathieke en liefdevolle periode zijn en we zullen de week dan ook prima afsluiten.