Weekhoroscoop Leeuw

Lees gratis de horoscopen bij Astroangels van de Leeuw

Weekhoroscoop Leeuw

Geboortedatum 22 juli t/m 22 augustus - week 29

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
Je kunt aan het begin van de week wat gesloten zijn, waardoor je je wel eens tegen mensen afzet. Dat kan zelfs jouzelf wel eens storen. Je doet dit vooral tegen vrienden en familie, maar veel minder tegen je gezin of je partner. Heb je een relatie, dan kan een familielid zich tegen je partner afzetten, wat jou enorm stoort. Tracht hier relaxt in te blijven en bedenk dat niet iedereen elkaar even aardig vindt. Het beste is om dit met je partner te bespreken, omdat er conflicten onderling mogelijk zijn. Wanneer je je er wel aan stoort, kan je partner zich weer aan jou storen en dat brengt niet veel goeds. Ben je single dan kan je humor wel eens te wensen overlaten, waarmee je mensen afstoot, zelfs als je iemand heel aardig vindt. Je doet er goed aan voldoende te slapen, omdat je dan beter in je vel zit en vertrouwen uitstraalt. In een relatie is er dan meer ruimte voor liefde en vriendschap. Ben je single, dan stoot je mensen veel minder van je af en kun je juist zeer aantrekkelijk zijn, omdat je lekker in je vel zit en er uitgerust uitziet. Het eind van de week zal de Nieuwe Maan veel energie bieden, waardoor je nog meer charme uitstraalt en mensen naar je toegetrokken worden. Je zit vol met ideeën en doet er goed aan om veel plannen te maken. Het is een prima periode voor leuke activiteiten en gebeurtenissen. Je trekt vanaf deze periode zelf ook weer veel meer naar mensen toe.

Carrière en financiën
Je zult aan het begin van de week zowel sociaal als intellectueel goed in je vel zitten. Daardoor ben je zeer actief en kan je veel achterstallig en huidig werk afronden. Je bent zeer enthousiast en wilt veel dingen doen om jezelf te ontplooien en nieuwe dingen te starten. Dit zal veel mensen zeker opvallen en daardoor trek je ze ook aan. Ook ben je niet bang om je mening en gedachten te verkondigen en aangezien je dit op een sympathieke en open wijze doet, zullen de meeste mensen hier wel vrede mee hebben. Toch zijn er ook mensen, die denken dat je hoog van de toren blaast. Tracht dit te voorkomen door goed naar anderen te luisteren en dan vooral als ze op een andere wijze denken. Sta je open voor ze, dan voelen mensen dat je belangstelling voor ze hebt. Ze doen dan veel meer voor je en zullen dan ook zelf openstaan. Het midden van de week kunnen er mensen zijn, die een strijd met je aan willen gaan. Je doet er goed aan hier niet in mee te gaan en op een relaxte manier duidelijk te maken dat je niet zit te wachten op strijd. Je kunt je beter richten op samenwerking o zoeken naar compromissen. Tegen het eind van de week zal het relaxter worden, maar lijkt het wel alsof je achteruit wilt gaan. Het is een goede periode om inderdaad wat tijd voor jezelf vrij te maken, zodat je ideeën en plannen uit kunt werken. Dit kan je in de toekomst veel opleveren. Het is ook een goede periode voor de Leeuw om met een opleiding te starten. Mensen die er nu mee beginnen, kunnen gerust zijn, dat dit in de toekomst veel op kan leveren. Tevens zijn er deze periode kansen om verhoging van inkomsten.

Mentale en fysieke gesteldheid
De Maan reist door de Ram en vormt met Mars intense energie, die over het algemeen niet slecht zal uitwerken. Het is een kalmerende, herstellende energie, waardoor mensen op vele gebieden problemen op kunnen lossen en mentale pijn verminderen. Ook de natuur kan zich enigszins herstellen, waardoor de atmosferische omstandigheden lijken te verbeteren. Toch moeten we opletten, omdat er flink wat kosmische storingen zijn. Daardoor wordt het later in de week wisselvallig. Fysiek gezien kunnen mensen vermoeid raken, omdat er tegenstrijdigheid op kan treden. De Maan in Ram is misschien wel een krachtige ondersteuner om het leven aan te kunnen, maar tegelijk kan deze uitputten. Gemiddeld genomen, krijgen mensen meer last van hoofdpijn en slapeloosheid. Maandagavond verhuist de Maan naar de Stier en dit kan flink wat stress geven en vooral omdat veel mensen te perfectionistisch willen zijn. Relatief gezien zullen mensen moeite hebben om zichzelf te kennen en zullen ze naarstig op zoek gaan om hier antwoord op te vinden. Voordeel aan deze energie is dat je wel veel meer voor anderen klaarstaat en dit geeft goede gevoelens. Fysiek gezien is er meer kans op problemen met de keelstreek en nek. Verkoudheid of griep is mogelijk. Maandagochtend vroeg reist de Maan naar de Tweelingen en maakt een sociaal gevoel bij mensen los. Over het algemeen zal stress verdwijnen en komt er meer rust. Wel zijn er relatief gezien meer mensen die last van de longen hebben. Dit kan chronisch zijn, maar kan ook betekenen dat je meer kans op longontsteking hebt. Er wordt aangeraden meer buiten te zijn. Regent het, doe dan goede kleding aan, omdat de kans op infectie groter is. Let op dat je spieren en gewrichten kwetsbaarder zijn. Zaterdagmiddag zal de Maan naar de Kreeft verhuizen en op weg naar de Nieuwe Maan zal dit een overgangsfase worden naar meer stabiliteit en fijne gevoelens.

Overzicht voor alle tekens (Periode van verergering, verandering en de weg naar positiviteit )
We gaan naar het 2de deel van het jaar 2020 en ondanks dat we in Nederland het coronavirus aardig onder controle hebben, zien we overal in de wereld verergeringen. Dagelijks zijn er uitbraken en gaan bepaalde gebieden in lockdown. Veel mensen denken dan ook dat wij niet meer getroffen worden. De aanwijzingen vanuit de kosmos laten iets anders zien. Onze economie en sociale systeem, waar we gewend aan zijn, zullen onder druk staan. Bepaalde ongelijkheden worden kenbaar gemaakt en deze zijn zo onduidelijk dat veel mensen niet waar ze aan toe zijn. Mensen wijzen naar elkaar, zonder echt te weten wat er nu werkelijk speelt. Er wordt vanuit de kosmos aangegeven dat we beter naar onszelf moeten kijken en afvragen wat wij kunnen doen om de wereld weer beter te maken. Er is een ernstige energie die op ons afkomt en juli lijkt een maand van veranderingen te worden. Dit wordt ingeluid met de krijger Mars, die een aantal maanden door de passionele Ram reist. Spanningen kunnen oplopen en we hebben het nodig een collectief gevoel te creëren. Het is dan ook een maand om veel met vrienden en familie om te gaan en te zoeken naar saamhorigheid en verbinding. Saturnus beweegt retrograde en daardoor zijn er gevoelens die teruggaan naar het verleden. Er is geen weg terug en bepaalde zaken zijn niet meer terug te draaien. Er wordt aangeraden teveel stress en trauma’s uit het verleden terug te halen. Er komt een nieuwe periode aan en we zullen een paar maanden in de stress zitten, maar er zijn toch ook wel aanwijzingen dat we er uiteindelijk sterker uitkomen.

Mercurius zal vanaf zondagochtend voorwaarts in de Kreeft reizen. Omdat de Zon en Neptunus voor flink wat spirituele energie zorgen, zijn mensen dromerig en sensitief. Er wordt dan ook aangeraden de dag rustig te beginnen met een partner, gezin of andere geliefden. Deze periode gaat Chiron retrograde bewegen en deze asteroïde wordt gezien als brenger van genezing. Meestal gaat dat niet zonder slag of stoot. De Maan zal in de Ram verblijven en zich verbinden met Mars en Chiron. Deze kracht versterkt het bewustzijn van mensen om verstandige keuzes te maken wat betreft fysieke gezondheid. Ook zijn mensen assertief naar elkaar en dit kan conflicten geven. Chiron in de Ram betekent verder dat mensen duidelijk zien wat hun rol is in contact met anderen. Het is mogelijk bepaalde problemen op te lossen. Maandag vormt de Zon in de Kreeft een driehoek met Neptunus in de Vis wat ook bewustwording en genezing brengt. Het element Water is sterk aanwezig en versterkt emoties. Over het algemeen zullen mensen hier verstandig mee omgaan. Er lijkt veel verdeeldheid onder mensen te komen, maar er is ook kans op vrede en saamhorigheid. Dinsdag en woensdag staat de Zon tegenover Jupiter en Pluto in de Steenbok en diezelfde periode verbindt Mars zich met Chiron. Dit zijn geen dagen om diepzinnige gesprekken te voeren en helemaal niet tegen mensen met een ander denkpatroon dan jij. Het is wel een periode om jezelf onder de loep te nemen en nieuwe doelen te stellen.

De energie van de Zon, in oppositie met Jupiter en Pluto, is gericht op financiën en middelen om te ontplooien. Let op dat het corona steeds op de achtergrond meespeelt en vooral Pluto mensen hierover na laat denken. Veel mensen zullen twijfelen wat te doen, verder gaan en zich ontwikkelen en meer inkomen te vergaren of voorzichtig blijven en kiezen voor gezondheid. Pas op dat er nu veel woede kan ontstaan en dat er bepaalde mensen zijn, die zich moeilijk kunnen controleren. Kom je dit soort mensen tegen, maak je dan liever uit de voeten. Merk je aan jezelf dat jij veel woede meedraagt, dan doe je er goed aan hier wel iets mee te doen om dit op te lossen. Vanaf donderdag zal er een rustiger periode aankomen als de Maan door de Tweeling gaat bewegen en Mercurius een positieve energie brengt. Er is veel ruimte voor sociale contacten en mensen kunnen sympathieker met elkaar praten. Omdat de Nieuwe Maan, in de Kreeft, tegenover Mercurius staat, is er veel ruimte voor liefde, warmte en leuke contacten. Het klinkt afgezaagd, maar moet toch gezegd worden. Er is een mooie planetaire energie, maar tegelijk is er de dreiging op de Aarde van het coronavirus. Blijf weg bij groepen mensen en al helemaal als er alcohol of agressie in het spel is. De kans dat er in deze periode van de week veel misgaat, is zeker niet klein te noemen. Neem jezelf dus in acht en ga op dit gebied geen risico nemen.