Weekhoroscoop Leeuw

Geboortedatum 22 juli t/m 22 augustus - week 25

 

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je zit lekker in je vel en dat zal je sociaal zeker laten zien. Je wilt feesten en leuke dingen doen. Waar je ook komt, mensen zullen van je genieten en je zult de gangmaker zijn. In de relatie ben je actief en positief, waardoor je partner graag met je omgaat. Het is een week, waarin je geregeld uitgenodigd wordt en mensen het boeiend vinden om naar je te luisteren. Je bent niet oppervlakkig en hebt ook interessante stof om over te praten. Mensen zullen graag naar je toekomen voor advies. Zondag en maandag ben je actief en wil je er op uittrekken. Maandagavond t/m woensdag ben je erg druk met van alles en nog wat, zowel in je carrière, in vriendschappen als in de liefde. Let op dat je evenwicht vindt, omdat je gestrest kunt raken, waardoor je humeur onder druk staat. Woensdagnacht en donderdag kan wat minder zijn, door storende planetaire energie. Blijf rustig en tracht sympathiek met problemen om te gaan. Vrijdag is relaxt, waarbij je veel tijd aan geliefden kunt besteden. Het enige minpuntje kan zijn dat je gezondheid iets minder is. Zaterdag is een dag van romantiek en erotiek.

Singles
Singles zijn sympathiek en actief bij het zoeken naar leuke activiteiten. Je wilt mensen ontmoeten en zal ook aandacht voor romantiek hebben. Blijf niet thuiszitten, maar trek er op uit. Let wel op dat er een storende planetaire energie kan zijn, die roet in het eten kan gooien. Kom je iemand tegen waar je gevoelens voor krijgt, wacht dan eerst af of de ander geschikte is. Je wordt namelijk erg snel verliefd, maar kan dan ook zomaar weer afkoelen. Je bent erg flirterig, waardoor je mensen makkelijk aantrekt. Let op als je nog laat op straat bent of als je in uitgaansgelegenheden bent. De energie kan conflicten brengen. Zondag is er een erotische energie. Mensen kunnen intens tot je aangetrokken worden. Alleen als je het avontuur en de spanning zoekt, kun je hier op ingaan. Zoek je iets serieus dan kun je dit beter niet doen. Maandag is een romantische dag, waarbij de kans op een nieuwe vaste partner groter is. Dinsdag en woensdag ben je meer met vrienden en anderen, waarbij je wilt feesten en leuke dingen doen. Voor vaste relaties is dit geen goede periode. Donderdag en vrijdag zijn betere dagen, waarbij je diepzinnige kant naar buiten komt en je meer gericht bent op mensen die serieus in het leven staan. Zaterdag is weer een dag om te feesten en leuke dingen te doen.

Mentale en fysieke gesteldheid
De Maan staat tot maandagavond in Boogschutter, waardoor bij veel mensen de metabolisme sloom verloopt en zij zich moe kunnen voelen. Er is frustrerende energie, waarbij mensen chagrijnig kunnen zijn. Let op met wie je omgaat en vooral hoe je dat doet. Voor communicatie is het een wisselvallige tijd, waardoor je alert moet zijn. Mensen kunnen vermoeide benen hebben als gevolg van mindere doorstroming van spieren en aders. Mensen met een zwak hart dienen rustig aan te doen. Je kunt deze periode beter niet teveel bewegen. Gezonde mensen doen er goed aan rustig te blijven en vooral vet en moeilijk verteerbaar eten te mijden, dus ook rauwe groenten. Maandagavond verhuist de Maan naar de Steenbok en blijft daar tot woensdagnacht. Dit geeft over het algemeen positieve energie. De meesten hebben veel discipline en zijn nuchter in contact met anderen. Let op dat je huid snel kan beschadigen door zwaar werk of als je in de volle zon bent. Je gewrichten kunnen kwetsbaar zijn. Let verder op dat je maag gevoelig is. Woensdagnacht gaat de Maan t/m zaterdagmiddag naar de Waterman. Dit kan wat eenzaamheid en onzekerheid bij mensen brengen. Sommigen worden afstandelijk. Anderen zullen juist te open en toegeeflijk worden. Fysiek kunnen je benen wat zwakker zijn en daardoor kan je beter niet te intens sporten of zware werkzaamheden doen. Zaterdagmiddag gaat de Maan naar de Vissen. Er zijn dan in de nacht spirituele energieën, die in dromen of intuïtie boodschappen kunnen geven. Als Leeuw ben je een krachtig vuurteken, dat soms te emotioneel reageert. Afhankelijk van je natuur val je aan of trek jij je terug. Mensen vinden het soms moeilijk om met je om te gaan. Je doet er goed aan te zorgen dat je emoties onder controle houdt. Je wilt onzekerheid verbergen door je stoer op te stellen. Er wordt aangeraden er deze week relaxed mee om te gaan en je bezig te houden met muziek, dans of kunst. Het maakt je blij en je kunt er energie in kwijt. Let op dat je niet teveel fastfoodproducten eet. Daar zitten dikmakers in en naarmate je ouder wordt, is dat slechter voor hart, bloeddruk en bloedomloop.

Carrière en financiën
Je wordt deze week in beslag genomen door allerlei privéactiviteiten, waardoor je niet altijd even goed kunt presteren. Wees hier alert mee en tracht vrije dagen op te nemen, zodat je wat balans kunt vinden. Je doet er goed aan, als je toch moet werken, te zorgen voor voldoende slaap en jezelf onder controle te houden als je teveel wilt feesten. Het zal wel een prima week zijn om te solliciteren, nieuwe taken te krijgen en projecten op te starten. Je bent enthousiast en optimistisch en krijgt veel voor elkaar. Let op dat er een storende energie is, waardoor je te maken kunt krijgen met onwenselijke situaties. Wees dus alert op donkere plekken, in het verkeer en bij gevaarlijke werkzaamheden. Zondag en maandag zijn geschikt voor handelen, in- en verkoop en communicatie. Er wordt gewaarschuwd voor bedrieglijke energie als het gaat om investeringen. Maandagavond t/m woensdag is geschikt voor reclame, PR, zakelijke reizen, zakelijke contact, bureauwerk en routinematige taken. Let woensdag op gezondheid. Zorg voor voldoende slaap en ontspanning. Donderdag en vrijdag kunnen zakelijke contacten en samenwerkingen minder goed verlopen. Pas op met onroerend goed, veiligheid en investeringen. Lukt het om bescheiden en discreet te blijven, dan kun je goede zaken doen. Ook vrijdag kun je wat minder lekker in je vel zitten. Dit kan met je verleden te maken hebben. Zaterdag is een dag om vrij te nemen of in ieder geval niet teveel te doen.

Overzicht van de week voor alle tekens (week van empathie en saamhorigheid)
Jupiter reist door de Boogschutter en geeft een vrijheidslievend gevoel, waardoor mensen hun eigen gang gaan. Uranus, in de Stier, zal zorgen dat mensen teveel de verdediging ingaan als ze belemmerd worden in doen en laten. Venus in de Tweeling zal echter speelsheid en liefde geven, waardoor de meeste problemen met humor of liefde worden opgelost. Mars en Mercurius reizen door de Kreeft en mensen moeten dan opletten op wat ze zeggen en doen. Dat is lastig en er zijn mensen, die teveel kletsen, maar ook mensen die te weinig zeggen. Het beste is hier balans in te vinden. Zondagochtend is er wat traagheid, maar de middag is prima om leuke dingen te doen. Het is een dag waarin mensen veel voor elkaar over hebben en er geregeld saamhorigheid is. Let op dat er spirituele energie is, die kan zorgen dat mensen teveel in een droomwereld leven. Nuchtere mensen zullen echter teveel naar realiteit kijken, waardoor er conflicten mogelijk zijn tussen andersdenkende mensen. De Volle Maan zal zondag om 23:39:31 in de Boogschutter verschijnen. Bijzonder is dat de energie vanuit het midden van de Melkweg komt. De energie die vrijkomt, geeft mensen ruimte om hogere doelen na te streven. Mensen zullen meer over religie of spiritualiteit nadenken. Er wordt aangeraden er over na te denken, dat niets zomaar ontstaat. We zijn met een doel in de kosmos.

Het is een prima periode om stil te staan bij anderen en ze te ondersteunen. Mensen hebben al vaak de neiging andersdenkenden af te wijzen. Vooral de 16de t/m de 19de is een tijd dit te doorbreken. De Boogschutter heeft een krachtige energie om geloof van mensen te versterken en duidelijke boodschappen te geven. Mercurius (communicatie) en Mars (strijd) zullen versneld worden, evenals Pluto (transformatie) en Saturnus (zelfvertrouwen). Het is een periode van actie en wilskracht, maar blijf nuchter en handel niet impulsief. Woensdag moet je voorzichtig zijn en bescheiden leven. Ook wordt aangeraden negatief ingestelde mensen en mensen die te impulsief zijn te mijden. Donderdag en vrijdag zijn betere dagen als de Maan in de Waterman komt. Let vrijdag op dat er een intense planetaire energie vrijkomt. De verbinding tussen Mercurius en Mars gaat namelijk een conflictueuze strijd aan met Saturnus en Pluto. Gelukkig zullen Venus, Jupiter en Neptunus een mooie band vormen. Daardoor zijn mensen ondanks de intense energieën in staat om op een positieve wijze met elkaar om te gaan. Het blijft echter oppassen geblazen. Zaterdagmiddag zal de Maan naar de spirituele en tegelijk nuchtere Vissen bewegen. Daardoor is er rust en zullen mensen zich relaxt door het leven bewegen. Mercurius zal vanaf 7 juli in een retrograde beweging reizen en daar voelen we nu al de energie van. Let op de manier hoe je communiceert en met intellectuele zaken omgaat. Elke handeling of actie die je nu maakt, kunnen later terugkomen en voor problemen, maar ook voor positiviteit gaan zorgen. Wees dus verantwoord en tracht zo positief mogelijk te leven.

Leeuw

Lees gratis de horoscopen bij Astroangels van de Leeuw