Weekhoroscoop Leeuw

Geboortedatum 22 juli t/m 22 augustus - week 34

 

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent zondag en maandag zeer romantisch en tegelijk vind je het belangrijk om vriendschappen te koesteren. Let op dat je niet in tijdnood komt, als je teveel mensen aandacht wilt geven. Ook je werk is er natuurlijk nog en dan kan je in de problemen komen. Van dinsdag t/m donderdag zal je in de liefde gas terugnemen. Je bent zeker niet koud en gevoelloos, maar je volgt je intuïtie. Je bent daardoor veel meer bezig met het opknappen van je huis of andere zaken die jouw aandacht nodig hebben. Daarbij heb je nog wel eens de neiging om teveel te verwachten dat je partner jou ondersteunt. Houd je dit onder controle, dan zal je partner vanzelf wel helpen. Vrijdag en zaterdag zal de romantiek door een stellaire energie versterkt worden, waardoor je het fijn vindt romantische dingen te doen om je partner te verwennen. Vooral zaterdag heb je veel vuur, wat jou erg aantrekkelijk maakt. Er wordt aangeraden om leuke activiteiten te plannen en er samen op uit te trekken.

Singles
Je bent deze week erg open, waardoor mensen duidelijk kunnen zien wie jij bent en wat je wilt. In de liefde zullen mensen wel eens wanhopig worden. Ze zoeken geregeld toenadering tot je, maar jij hebt daar wel eens minder zin in. Ook dat laat je dan zeker merken. Let op dat mensen lichtgeraakt kunnen worden en dan dingen zeggen, waar jij je weer aan kunt storen. Tracht hier begrijpend mee om te gaan en bedenk dat het hun eigen onzekerheid is, die daarvoor zorgt. Hierdoor kunnen sommigen hard bij je weglopen en weer anderen zullen trachten om jou met woorden te prikkelen. Zij zullen je dan uit willen lokken om open te staan voor avances. Je hebt een passionele uitstraling en mensen worden door je krachtige, sexy ogen aangetrokken. Je zult deze week erg beschermend zijn en moet opletten dat je niet boven anderen gaat staan. Je komt dan arrogant over en dat is zonde, omdat je dat niet bent.

Mentale en fysieke gesteldheid
Tot zondagavond beweegt de Maan in de Vissen en dit biedt ontspannende energie. Let op dat er wat emoties loskomen. Ook kun je de neiging hebben teveel genotsproducten te gebruiken en dit moet je binnen paal en perken houden. In de avond beweegt de Maan naar de Ram. Dit geeft intense energie, waardoor mensen actief zijn en zoeken naar activiteiten om energie kwijt te kunnen. Voordeel is dat mensen niet snel van slag raken en met tegenslagen om kunnen gaan. Het is t/m woensdagochtend een periode, waarin mensen last van hoofdpijn kunnen hebben. Met name nek- en rugpijn en klachten met de ogen kunnen de oorzaak zijn. Tracht relaxt te blijven, slaap voldoende en vermijdt stress. Beter kan je de natuur ingaan en geregeld kiezen voor ontspannende activiteiten. Van woensdagochtend tot en met vrijdagmiddag beweegt de Maan door de Stier. Dit geeft een zeer positieve en saamhorige energie, waardoor mensen over het algemeen prima met elkaar om kunnen gaan. Let op het weersbeeld, omdat deze wisselvallig kan zijn. Met name kinderen, ouderen en mensen met een lage weerstand hebben dan meer kans op verkoudheid en zelfs griep. Ook is er mogelijkheid voor aandoeningen in de keelstreek. Bij zowel mannen als vrouwen kunnen de geslachtsorganen en spijsverteringsorganen kwetsbaar zijn.

De rest van de week zal de Maan door de Tweeling reizen. De stand van de Maan zorgt ervoor dat er een relaxte energie is die voor regeneratie zorgt. Mensen willen dingen met elkaar delen en daardoor is de communicatie onderling meestal erg positief. Deze zullen over het algemeen voor mooie momenten zorgen. Let op dat er mensen zijn die moeite hebben om tot besluiten te komen. Niet iedereen is even daadkrachtig en in staat de juiste dingen op het juiste moment te doen. Heb je hier last van, dan wordt aangeraden er een weg in te vinden en eventueel advies en ondersteuning te vragen. De ledematen en de rug zijn kwetsbaar, wat voort lijkt te komen uit problemen met de longen. Heb je al een chronische aandoening, dan moet je vooral opletten. Het is echter verstandig voor iedereen geregeld naar buiten te gaan en frisse lucht op te nemen. Omdat je fysiek kwetsbaar bent, moet je wel opletten met zware werkzaamheden en sport. Voor je het weet heb je een blessure te pakken. De Leeuw dient er goed op te letten dat wilskracht niet in macht omgezet wordt. Vooral frustraties die eruit voortkomen, leiden tot hartklachten, omdat er een verstoorde bloedcirculatie kan zijn. Het is belangrijk dat je gezond eet en niet teveel dierlijke vetten. Mocht je dit wel doen dan is het belangrijk dat je voldoende beweegt op een manier dat voedingsstoffen goed verbranden. Vooral rijst, pasta en aromatische kruiden zijn goed om je voldoende energie te geven, waardoor je minder behoefte aan dierlijke vetten hebt. Tevens dien je goed op te letten dat je je rug niet teveel belast. Een goede massage op zijn tijd verricht wonderen.

Carrière en financiën
Er is deze week een zeer krachtige energie vanuit de kosmos en deze heeft niet alleen veel energie in de liefde, maar ook zeker in je carrière. Met name de kracht van Venus, Mercurius en Mars zorgt ervoor dat jij op een nuchtere en zakelijke wijze in staat bent om energie om te zetten in productiviteit en efficiëntie. Je hebt plezier in je werk en kunt je concentreren op activiteiten en werkzaamheden die jou profijt kunnen bieden. Het is een prima periode om tijd aan hobby’s te besteden en vooral gericht op ontspanning en plezier. Dit zal echter niet alleen ontspanning geven, maar er kunnen waardevolle ideeën in je opkomen om nieuwe kansen af te dwingen. Let op dat je deze week niet zo goed bent in het doen van routinematig werk, omdat je je dan kunt vervelen. Wel is het een periode, waarin je er steeds voor moet waken om plezier aan te brengen. Je kunt anders minder gemotiveerd zijn en dan zal je automatisch minder bereiken. De Zon zal zich bij Venus voegen, waardoor je in staat zult zijn om er zeker lol in te kunnen hebben. Venus zal tevens energie bieden om je vertrouwen op financieel gebied te versterken. Je hebt normen en waarden en bent op een stabiel, betrouwbare wijze met je werk bezig.

Overzicht van de week voor alle tekens (periode van intense, maar stabiele krachten)
Uranus beweegt retrograde tot aan januari en dit geeft nog steeds verrassende energie, zodat mensen in staat zijn kansen af te dwingen. Veel mensen zullen verbaasd zijn over wat er allemaal mogelijk is. Er kunnen mensen zijn, die met verrassende uitspraken komen, waardoor er in de maatschappij wel eens met de wenkbrauwen gefronst wordt. Mercurius zal de hele week door de Leeuw bewegen. Daardoor kunnen mensen zich meestal goed uitdrukken. Er is ook een eerlijke en betrouwbare energie. Venus reist tot woensdagochtend in de Leeuw, waardoor er nog zeker veel energie is om de liefde te ervaren en uit te dragen. De Zon reist tot vrijdag in de Leeuw en biedt vooral veel energie om creatief in het leven te staan. Ook zal energie ervoor zorgen dat mensen, die leiding willen geven, dit op krachtige wijze kunnen doen. Er zijn dus mogelijkheden om nieuwe ideeën te krijgen en om plannen uit te gaan voeren. Mars start aan het begin van de week met zijn reis door de Maagd. Er is dan ook naast alle kracht, van de eerder genoemde hemellichamen, een sterke energie om alles op het juiste moment te doen. Mentaal kunnen mensen veel kracht ervaren en aanvoelen wat het beste is. Er is evenwichtige energie, maar let op dat er goede, maar ook slechte momenten kunnen zijn. De meeste mensen zijn in staat om dingen op het juiste moment te doen. Ga vooral geen dingen doen, waarvan je denkt dat je het beter niet kunt doen.

Woensdagochtend zal Venus naar de Maagd reizen. Dit kan in relaties nog wel eens voor wat starheid zorgen, waardoor mensen het moeilijk vinden om begrip en sympathie voor een ander op te brengen. Het is overigens goede energie om enthousiast en ambitieus met zakelijkheden om te gaan. Woensdag zal Mercurius een driehoek vormen met Jupiter in de Boogschutter en dit geeft aardig wat kracht om ambities vorm te geven. Er is niet alleen communicatief en intellectueel veel mogelijk, maar ook fysiek is er flink wat energie. Vrijdag zal de Zon naar de Maagd reizen en dit geeft over het algemeen een energie, waarbij mensen geneigd zijn om op alle slakken zout te leggen. Kun je deze energie echter op gezonde wijze gebruiken, dan ben je in staat de puntjes op de i te zetten. Het is een prima periode om orde in het leven te brengen en niet alleen werkzaamheden af te ronden, maar ook nog eens nauwkeurig en prestatiegericht aan de slag te gaan. Zaterdag zal Venus een verbinding aangaan met Mars, waardoor mensen moeite hebben losjes in de relatie te staan. Er wordt aangeraden niet teveel van een partner of andere geliefden te eisen en iedereen in zijn waarde te laten. De intense kosmische energieën zorgen er deze week voor dat het een krachtige, stabiele en fijne week wordt. De kosmos zal mensen wel dwingen om gas terug te nemen en te wachten tot de veranderingen vorm gaan krijgen. Het is belangrijk goed na te denken wat je wilt en welke veranderingen er aan staan te komen.

Leeuw

Lees gratis de horoscopen bij Astroangels van de Leeuw