Weekhoroscoop Leeuw

Geboortedatum 22 juli t/m 22 augustus - week 21

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je kunt zondag erg verzekerd zijn, waardoor mensen het gevoel hebben dat je wat arrogant bent. Laat ze zien dat je dit niet bent, maar dat je gewoon vertrouwen hebt. Zorg ervoor dat je je partner duidelijk laat merken dat je deze waardeert. Hiermee kan je veel goodwill kweken en kan de week goed starten. Je zult zondag en maandag dan ook op een fijne manier beleven. Dinsdag en woensdag zijn minder voor romantiek, maar voor intellectuele en culturele aspecten is het juist een prima tijd. Plan dan ook op deze gebieden leuke evenementen en andere activiteiten. Let woensdag en donderdag op dat je erg koppig kunt zijn en dat wordt je niet altijd in dank afgenomen. Donderdag en vrijdag open jij je hart en ben je zeer goed in staat naar je partner te luisteren. Vrijdagavond en zaterdag zijn er romantische uitdagingen, waarbij je het fijn vindt samen met je partner het avontuur op te zoeken. Omdat je vooral zaterdag sociaal bent, zal je er niet voor schromen om plekken te bezoeken waar veel mensen komen.

Singles
Zondag is een prima dag om er op uit te trekken. Je bent reislustig en wilt graag plekken bezoeken, die je wellicht nooit eerder bezocht. Het is een prima dag om dit met een vriend te delen. Je bent deze tijd zeer sympathiek en bereid mensen te ondersteunen. Hiermee kan je veel goodwill kweken. Maandag en dinsdag zijn prima dagen voor de omgang met sociale contacten, maar misschien minder voor de romantiek. Laat deze dus buiten beschouwing. Woensdag en donderdag zijn bijzondere dagen, waarbij je aan de ene kant eigenwijs en koppig bent. Aan de andere kant ben je slim genoeg om je gevoelens te tonen, waardoor je juist mensen aan kunt trekken. Tracht evenwicht te vinden, omdat je mensen anders kunt verwarren. Vrijdag ben je intellectueel krachtig, waarbij je leuke ideeën hebt. Let op dat liefde en ratio niet altijd een goede match zijn. Zorg voor een goede afweging en gebruik beiden op de juiste momenten maar niet door elkaar. Zaterdag ben je emotioneel en liefdevol en heb je behoefte aan erotiek en avontuur. Overdrijf niet, omdat je anders het ongeluk op je afroept.

Mentale en fysieke gesteldheid
Van zondagochtend tot dinsdagochtend reist de Maan door de Boogschutter. Dit is op zich een prima energie voor mensen om zich lekker te voelen. Mensen willen er op uittrekken en zijn nieuwsgierig naar het leven. Normaal gesproken zijn mensen fysiek gezien in orde. Mensen die last van reuma of zwakke gewrichten hebben, kunnen hier extra last van hebben. Let dan op met intense sportactiviteiten en zware werkzaamheden. In het algemeen moeten mensen opletten voor lange of zware inspanningen, waar ledematen bij betrokken zijn. Qua voedsel doe je er goed aan om vet te mijden en het liefst lichte maaltijden te gebruiken. Het kan geen kwaad om dierlijke vetten even te mijden. Vanaf circa 10.00 uur op dinsdagochtend zal de Maan naar de Steenbok reizen en daar tot donderdagavond blijven. Dit geeft positieve energie, waardoor alles over het algemeen prima verloopt. Let wel op dat jijzelf niet negatief wordt. Je kunt de neiging hebben om te klagen over mensen die dingen op een ander wijze doen. Dit kan spanning geven, die vooral op de maag, lever en nieren werkt. Ook de rug kan kwetsbaarder zijn. Let ook nu op wat je eet, maar zorg voor voldoende dierlijke of plantaardige eiwitten. Koolhydraten kun je het best zo min mogelijk gebruiken, omdat je last van je spijsvertering kunt hebben. In dit geval kun je beter extra vezels gebruiken. De Maan zal donderdagavond rond 20.00 uur naar de Waterman gaan en daar tot zondag blijven. Er is fijne energie, die ervoor zorgt dat mensen zelfstandig zijn, maar er zijn ook stressmomenten mogelijk. Merk je dit aan jezelf zorg dan voor extra ontspanning, zodat je even na kunt denken over hoe je de stress kunt minderen. De Leeuw lijkt vaak dominant, maar van binnen is het iemand met een klein hartje, die ook wel onzeker is. De onzekerheid zorgt dat Leeuwen in het middelpunt van de belangstelling staan, omdat ze graag gewaardeerd willen worden. Ze doen er van alles aan om aardig gevonden te worden. Hierdoor zijn Leeuwen populair en komen ze toch wel sterk en zeker over. Een Leeuw die hierdoor een positief zelfbeeld vormt zal op latere leeftijd wel een bepaalde zekerheid behalen. Een minder ontwikkelde Leeuw zal arrogant en depressief worden. Deze week moet je opletten dat je ogen kwetsbaar zijn als gevolg van verlaagde weerstand. Ook je spieren en gewrichten kunnen enige problemen geven. Zorg er dus voor dat je hier aandacht aan besteedt.

Carrière en financiën
Er komende goede tijden, waardoor je de komende weken prima presteert. Je moet opletten dat je ook veel met je privéleven bezig bent en je daardoor evenwicht moet bewaren. Je kunt anders jezelf wel eens voorbijlopen. Omdat je communicatief sterk kunt zijn, zal je wel in staat prima samen te werken en sta je er niet alleen voor. Verder kun je t/m de 1ste week van juni beloningen en waardering krijgen. Dit geldt dan meer voor mensen die de afgelopen tijd veel inspanningen hebben gedaan om hun eigen mogelijkheden af te dwingen. Je moet echter t/m eind juni opletten voor storende energie, waardoor er bedreigingen en andere gevaarlijke situaties kunnen ontstaan. Let extra op het verkeer en bij donkere plekken. Zondag en maandag zijn prima dagen, omdat je erg creatief bent. Daardoor kun je veel ideeën hebben. Enig minpunt kan zijn dat je op romantisch gebied actief bent en dat dit zo leuk is, dat je fouten in je werk kunt maken. Dinsdag en woensdag zijn fantastische dagen om voortgang te boeken. Wees voorzichtig bij ondertekenen van belangrijke contracten en kopen van apparaten of computers. Donderdag t/m zaterdag is geschikt voor samenwerking, onderhandelingen en afsluiten van contracten. Let op dat er mensen zijn, die jou niet gunstig gezind zijn. Zij kunnen roet in het eten gooien. Over het algemeen lukt het hiermee om te gaan. Je presteert prima en kunt jezelf goed ontwikkelen.

Overzicht van de week voor alle tekens (periode van wisselvallige emoties en gedragingen)
De Zon reist door de Stier en wordt vergezeld door Venus, die daar t/m de 1ste week van juni blijft. Er is hierdoor veel nuchterheid in de liefde en bij zakelijke aspecten in het leven van mensen. Er zijn veel verlangens en sommigen willen teveel, waardoor er stress kan ontstaan. Dit is omdat Mars tot begin juli door de emotionele Kreeft reist. Ook deze energie heeft een wisselvallige en passionele invloed op mensen. Je doet er goed aan rust te bewaren en vooral niet te impulsief te handelen, zowel qua liefde, vriendschappen, familie als op zakelijk gebied. Gelukkig is er respect door de betrouwbare Stier en liefdevolle Kreeft. De Maan beweegt zondag t/m dinsdagochtend in de Boogschutter. Dit biedt goede energie voor diepzinnige gesprekken over leven en dood, de spirituele wereld en allerlei andere diepe onderwerpen. Ook is het een prima tijd om de natuur in te gaan en van rust te genieten en de diepere energieën in je op te nemen, die zich in de natuur afspelen.

Dinsdagochtend reist de Maan naar de Steenbok en dit biedt energie om op zakelijk gebied te presteren. Mensen zijn positiever en hebben de neiging om discipline op te brengen. Daardoor volgen mensen makkelijker bevelen op en zijn ze wat volgzamer. Er zijn ook mensen die materialistisch ingesteld zijn. Doelen kunnen bereikt worden en er is minder stress, omdat mensen met kritiek om kunnen gaan. Mensen die dit niet ambiëren kunnen wel meer klagen en aangeven dat er oppervlakkigheid is. De Zon zal deze dag op één lijn met Mercurius in de Tweeling staan. Mensen kunnen hierdoor sneller handelen en het is dan ook aan te raden dat doelen voor de korte termijn te plannen. Deze energie is namelijk de komende weken erg sterk, dus beter hier gebruik van maken. Mensen kunnen nieuwsgierig zijn, waardoor er zeer avontuurlijke en spannende momenten in je leven mogelijk zijn. Er is ruimte voor communicatie, zodat mensen eerder geneigd zijn om gevoelens te uiten en problemen te bespreken. Woensdagochtend zal Mars in de Kreeft een sextiel vormen met de excentrieke Uranus in de Stier. Mensen kunnen anders zijn, dan je gewend bent, maar dat geldt ook voor jouzelf. Dit kan ergernis opwekken, maar kan ook erg spannend en leuk zijn. Donderdagavond komt de Maan in de Waterman terecht en zal daar tot zondagochtend blijven. Er is een sociale energie, waardoor je er goed aandoet afspraken te maken of evenementen te bezoeken om mensen te ontmoeten. Let op, er kunnen gevoelens van eenzaamheid zijn. Je kunt dan misschien wel teveel nadruk leggen op het ontmoeten van mensen en dan dwingerig worden. Dit kan vooral als er afwijzing is. Mensen hebben dan de neiging om op sociaal gebied koud en afstandelijk te worden.

Leeuw

Lees gratis de horoscopen bij Astroangels van de Leeuw