Weekhoroscoop Leeuw

Lees gratis de horoscopen bij Astroangels van de Leeuw

Weekhoroscoop Leeuw

Geboortedatum 22 juli t/m 22 augustus - week 5

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

 

Relaties, singles en sociale contacten
Venus is over het algemeen een planeet die het vuur van de Leeuw wel kan prikkelen. Daar zal je deze week zeker mee te maken krijgen en vooral omdat Mars jou ook nog eens zeer passioneel kan maken. Vervolgens komt ook Neptunus nog eens naar voren, waardoor er een intense mix is van liefde, passie, dromen en fantasieën. Alle ingrediënten om er een spannende week van te maken. Opvallend zal zijn dat niet alleen je privéleven hiermee te maken krijgt, maar ook je zakelijke leven. Er is dus een grote kans dat je iemand op je werk leuk vind en er wellicht een goede klik zal zijn. Zowel voor gebonden mensen als singles wordt er aangeraden om hiermee op te passen, omdat je uiteindelijk problemen zou kunnen krijgen. Het is nu eenmaal niet goed om zakelijke aangelegenheden met privéaangelegenheden te mengen. Aangezien Venus toch wel dominant zal zijn, zal je wel gevoelsmatig vriendelijk en zeer lief zijn. Dit straal je uit naar mensen in je omgeving, waardoor mensen zich fijn bij je voelen en dit zal in de relatie niet anders zijn. Dit zorgt er tevens voor dat je weer beter in je vel komt te zitten wat een positieve werking op je gezondheid kan hebben. Vanaf de 30ste zal je als single weer veel meer open gaan staan voor een nieuwe relatie, waardoor je actief op zoek kunt naar een duurzame relatie.

Venus en Mars zijn deze week voor alle tekens actief. Venus daagt Mars vanaf zondag uit en vraagt sterke normen en waarden. Het is ook een dag waarin we gedwongen worden om meer met anderen om te gaan. Daarbij zijn discussies niet uitgesloten en dat leidt nog wel eens tot confrontaties, maar ook tot warme en liefdevolle contacten. We kunnen door krachtige energie van de planeten uitgedaagd worden om de hogere visie van het leven in daden om te zetten en warmte en liefde aan de wereld te geven. Venus zal zich maandag met Neptunus verbinden en dat geeft spirituele en intuïtieve kracht. Let op dat dromen en wensen zorgen voor een irrealistische kijk op de wereld. Daardoor kunnen verwachtingen tot teleurstelling leiden voor zowel gebonden mensen als singles.. Dinsdagochtend komt de ambitieuze Mars sterk naar voren en zal dan zowel een energie met Venus als met Neptunus delen. Dit is bijzondere energie, waardoor er een soort test in ons leven is. We zijn dan sterk bezig met normen, waarden, relaties en ambities. Dit geeft een groot deel van de week intense energie, waarbij we tussen illusie en ratio in leven. Nuchtere mensen zullen moeite hebben om rationeel te handelen. Spiritueel ingestelde mensen hebben moeite om sensitief te zijn en zij kunnen wel eens de meeste teleurstelling ervaren. Januari eindigt vrijdag met de Maan in leegte-fase totdat die zaterdag in de Stier komt. Zorg vrijdag dat je alles afrondt om het weekend te gebruiken voor een liefdevolle periode.

Mentale en fysieke gesteldheid
Zondag overdag kunnen we last van de Maan in de Waterman hebben, waardoor emoties niet altijd even goed onder controle te krijgen zijn. Zondagavond laat zal de Maan echter naar de Vissen reizen. Dit is een bijzondere energie, waardoor mensen zeer empathisch en liefdevol zijn. Ratio is nu minder belangrijk dan emoties en spiritualiteit. Daarom zullen mensen t/m woensdagochtend veel moeite doen om het anderen naar de zin te maken. Let hierbij op dat je jezelf niet wegzet. Die neiging kun je wel eens hebben en dan loop jij jezelf voorbij. Ook deze dagen zijn de benen kwetsbaar. Zorg vooral dat jij je voeten warm en droog houdt. Doe je dit niet, dan kan je weerstand verlagen en is er meer kans op griep. Verder kunnen mensen sociaal zijn en hebben ze de neiging zich te verlaten op genotsproducten. Dat is op zich niet erg, maar als je gaat merken dat je er niet meer zonder kan, moet je voorzichtig zijn. Woensdagmiddag beweegt de Maan naar de Ram en dit kan wisselvallige energie opleveren, waardoor veel mensen met vraagtekens komen te zitten. Dit kan mentale problemen geven en ook is er extreme vermoeidheid mogelijk. Toch zal deze energie ervoor zorgen dat mensen makkelijker over problemen heenkomen door flexibel en soms wat speels te zijn. Overigens kan hoofdpijn bij mensen wel de kop opsteken, vooral als je van nature wat onzeker of gevoelig voor stress bent. Vanaf zaterdag zal de Maan in de Stier reizen, waardoor mensen nog wel eens wat koppig of eigenwijs kunnen zijn. Ook moet je opletten dat je nog wel eens erg passief bent. Ga je dit ook de komende tijd zo doen, kan je lichaam teveel stoffen opbouwen en gaan organen daardoor minder goed werken. De winter is tot nu toe erg wisselvallig en je moet oppassen dat je niet ziek wordt. Leeuwen hebben namelijk de neiging om niet altijd actief te zijn en kunnen dan nog wel eens lui op de bank hangen en lekker eten. Je doet er goed aan om de volgende producten in je voeding te bereiden: volle granen, rijst, citrusvruchten, appels, perziken, wortelgroenten (bijv. aardappelen, wortelen, en radijs), spinazie, broccoli, bittere kruiden, noten, amandelen, zonnebloempitten, en vijgen. Vermijd pittig eten en zuivelproducten (behalve zaken als kwark en bio-garde). Qua sport doe je er goed aan je te richten op krachtsporten, paardrijden, vechtsporten of yoga. Met name sporten waar je competitie ervaart, kun je prima aan.

Carrière en financiën
Het kan een week worden, waarin je het erg belangrijk vindt je huis een flinke opknapbeurt te geven. Je wilt comfort en ontspanning in je vrije tijd, waardoor je dit erg belangrijk vindt. Het kan wel een erg drukke periode zijn, waardoor je balans moet vinden tussen werk en privé. Op zich heb je passie genoeg, waardoor je aan energie zeker niet tekort zal komen. Op dinsdag en woensdag zal je genieten van collega’s met wie je samenwerkt of zakelijke contacten waar je voor werkt. Het zal een week worden die geschikt is om te brainstormen en gezamenlijk tot nieuwe plannen en ideeën te komen. Mensen zijn intellectueel erg sterk en ook in de stemming om veel te ontwikkelen. Daarnaast kunnen er vrienden zijn die met goede ideeën komen. Het is belangrijk dat je de adviezen van al deze mensen serieus neemt, omdat er goede zaken uit voort kunnen komen. Je zult dan ook blakend van vertrouwen zijn, waarbij mensen onder de indruk zijn van dat wat je allemaal bereikt. Op donderdag is het wel belangrijk dat je rust in je leven aanbrengt. Door alle activiteiten waar je privé en in je werk mee bezig bent, zal je energie niet onuitputtelijk zijn. Tracht deze dag relaxt te blijven, slaap voldoende en neem voldoende pauze. Het weekend is prima geschikt om rust en ontspanning te kunnen vinden.

Overzicht voor alle tekens (periode van verantwoordelijkheid en het innerlijke stemmetje)
Mercurius beweegt in de Waterman en geeft veel zachte, vriendelijke krachten aan de mens. Er is dus nog steeds een week van aanpassing, maar ook veranderingen. Mensen kunnen wel eens tegenover elkaar komen te staan als de een dominant is en de ander te terughoudend. Dit kan problemen geven. Uranus beweegt in de Stier, waardoor veel mensen creatief zijn en geregeld met nieuwe plannen rond kunnen lopen. Omdat Mars nog steeds in de Boogschutter reist is er avontuurlijke energie, waardoor mensen de neiging hebben soms te speels in het leven te staan. Verantwoordelijkheden kunnen dan wel eens verwaarloosd worden. Volwassen mensen kunnen wel eens gedrag vertonen dat vrij puberaal lijkt en jongeren kunnen zich wel eens erg opstandig naar volwassenen gedragen. Merk je dit aan jezelf, tracht dit dan in te tomen. Er is wisselvalligheid, maar niet meer zoals vorige week waarbij mensen geregeld somber waren. Nu zullen mensen dus soms speels en avontuurlijk zijn, maar soms worden ze teruggefloten omdat ze toch ook de verantwoording voelen. De Zon en Mercurius zorgen er namelijk voor dat dat de meeste mensen toch ook wel dat innerlijke stemmetje ervaren om bescheiden en eerlijk te zijn. Venus zal samen met Neptunus in de Vissen verblijven en de spirituele energie zal zeer sterk zijn. Veel mensen kunnen te maken hebben met voorspellende dromen, die dus duidelijk een richting geven hoe we in het leven moeten staan en welke richting we op moeten. Jupiter en Saturnus in de Steenbok blijven wat storingen geven en ook deze week dien je hier voorzichtig mee om te gaan. Ga vooral niet te impulsief handelen, omdat de kans op problemen in je werk en op financieel gebied erg groot kan zijn. Het zal dan ook een week worden, waarin mensen geregeld verantwoordelijkheden voelen en met hun innerlijke stemmetje te maken krijgen. Zorg dat je hiernaar luistert en ga er niet te veel tegenin in. Uiteindelijk ben jij het die tegen jezelf praat, maar is er een spirituele component bij.