Weekhoroscoop Leeuw

Geboortedatum 22 juli t/m 22 augustus - week 43

 

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag is er een krachtige energie vanuit de Maan in de Kreeft. Daardoor besteed je de tijd het liefst aan relaxte activiteiten en het nadenken over het leven. Maandag en dinsdag is er energie van Venus in de Schorpioen die energie deelt met de spirituele Neptunus in de Vissen. Dit brengt heel wat passie en emoties, maar niet altijd even goed. De 1ste dagen van de week kun je wat teleurstelling ervaren als je de liefde met je partner bedrijft. Ga niet gelijk denken dat het fout zit en dan onnodig onzeker worden. Dat is helemaal niet nodig. Je kunt deze dagen je verwachtingen dan ook beter niet hoog stellen. Doe je dit niet en komen er irritaties, dan kunnen deze woensdag en donderdag wel even verminderen. Je hebt echter kans dat ze in het weekend weer volop terug komen. Houd je dus rustig en laat dingen niet uit de handlopen. Woensdag en donderdag voel je je fris en stel je je hart open. Je vindt het leuk om te experimenteren en je partner het hoofd op hol te brengen. Je intuïtie wijst de weg, waardoor je vrijdag en zaterdag over het algemeen veel liefde met je partner deelt en leuke activiteiten doet.

Singles
De single zal deze gehele week een krachtige energie vanuit Venus, in de Schorpioen ervaren en op woensdag zal de Zon daar bij komen en ook erg veel kracht geven. Daardoor zal je de hele week erg lekker in je vel zitten en ben je op gebied van de liefde erg krachtig en aantrekkelijk. Je wilt romantiek ervaren en zal niet rusten voor je de drang in daden omgezet hebt. Zowel maandag als dinsdag ben je zeer relaxt. Omdat Venus een energetische verbinding met Neptunus aangaat, zal je erg veel kansen krijgen om de liefde in je leven te halen. Bedenk wel dat je uitstraling zeer magnetisch werkt en dat je iemand bent die de lat hoog legt. Je kunt dus nog wel eens mensen flink kwetsen als je te eerlijk bent. Woensdag en donderdag heeft de Maan in de Maagd veel invloed, maar zal ook de Zon veel emoties brengen. Hierdoor staan ratio en gevoel recht tegenover elkaar. Let dus op dat je wisselvallig kunt zijn. Donderdag en vrijdag heb je minder tijd voor romantiek. Zaterdag heb je echter een sterke uitstraling en kun je mogelijkheden krijgen om een nieuwe relatie aan te gaan. Vraag jezelf wel af of je dit wilt.

Mentale en fysieke gesteldheid
Zondag beweegt de Maan in de Kreeft en dit is fysiek en mentaal een periode van relaxte, herstellende energie. Let op dat er momenten kunnen zijn dat de rust jou laat nadenken en dan kun je emotioneel worden. Tot maandagavond moet je oppassen wat je eet, omdat je lever, maag en slokdarm kwetsbaar zijn. De spijsvertering kan soms minder goed verlopen, waarbij je zelfs last van infecties kunt krijgen. Maandagavond zal de Maan naar de Leeuw bewegen. De emoties zijn dan over het algemeen een stuk sterker en de meeste mensen zullen nu weinig last van fysieke problemen hebben. Alleen mensen die last van hun hart- en bloedvaten hebben, moeten nu voorzichtig aandoen. Zorg vooral dat je situaties en mensen, die voor opwinding en stress kunnen zorgen, vermijdt. Woensdagavond verhuist de Maan naar de Maagd. Dit is een tijd waarin mensen soms teveel gericht zijn op discipline en ordelijkheid. Op zich niet erg, maar wel als je jezelf teveel oplegt en ook te hoge eisen naar anderen stelt. Dit kan er toe leiden dat je vertrouwen minder sterk wordt en dat kan dan weer voor spanningen zorgen. Fysiek gezien wordt aangeraden niet te scherpe en vette producten te gebruiken. Ook rood vlees kun je beter mijden. Vrijdagavond gaat de Maan tot zondag naar de Weegschaal. Dit is vooral een energie die zorgt dat mensen sociaal zijn en open staan voor nieuwe contacten. Let op dat er ook wel eens een negatieve energie kan zijn, waardoor je de neiging hebt jezelf teveel op te dringen. Deze periode dien je vooral veel water te drinken en doe je er goed aan suiker en zout zo min mogelijk te gebruiken. Pas ook op dat je je goed kleedt als je naar buiten gaat. De kans op verkoudheid, griep of infecties is nog groter dan normaal gesproken. De Leeuw kan deze week wel eens bezitterig en dominant worden. Tracht dit zoveel mogelijk onder controle te houden. Je bent over het algemeen zeer romantisch en je bent gek op fysieke liefdesuitspattingen. Let op dat je energie sterker dan gewoonlijk is. Omdat je van nature al krachtig bent, kunnen mensen daarvan schrikken. Zorg dat je niet teveel vette of zoete producten eet en gebruik voldoende eiwitten. Gouden of rode kleuren staan je goed en maken je erg aantrekkelijk.

Carrière en financiën
De Maan in de Kreeft zorgt voor flink wat ideeën, waardoor je in staat bent om gelijk al met nieuwe mogelijkheden voor de toekomst te komen. Venus en Neptunus zullen je vooral op sociaal gebied een sterke energie bieden. Daardoor vind je het fijn om ook wat betreft je carrière vrienden om advies te vragen. Je kunt vooral maandag en dinsdag verwachtingen hebben en hebt de neiging ten onrechte te denken dat alles wel goed zal gaan. Omdat er storende planetaire energieën zijn, doe je er echter verstandiger aan om toch voorzichtig te blijven en weinig risico te nemen. Met collega’s kun je deze periode erg goed opschieten. Je bent ook zeer creatief en vooral op het gebied van zakelijke inzichten. Woensdag en donderdag heb je minder verwachtingen, maar is je intuïtie erg sterk. Je weet wat je wilt en kunt de juiste stappen nemen om te ontwikkelen en taken af te ronden. Ook ben je intellectueel erg sterk, waardoor je veel ideeën krijgt om in de toekomst aan te werken. Het is een prima periode voor zelfreflectie, omdat met name Pluto jou energie brengt om te veranderen. Je kunt jezelf overdenken en daardoor ben je in staat om bepaalde dingen aan jezelf te veranderen. Vrijdag en zaterdag straal je veel kracht uit en kun je volop in de belangstelling staan. Je bent productief en weet prima met deadlines om te gaan. Ook qua samenwerking ben je erg sterk, waardoor mensen graag met je samenwerken.

Overzicht van de week voor alle tekens (periode van kunstzinnigheid, transformatie en romantiek)
De Zon zal tot woensdagavond in de Weegschaal bewegen om dan naar de Schorpioen te reizen. Tot die tijd zijn veel mensen geneigd serieus in het leven te staan. Dat komt ook wel, omdat deze energie wisselvalligheid meebrengt. Hierdoor zijn mensen besluiteloos en weten ze niet altijd wat ze precies moeten doen om met name de zakelijke dingen in goede banen te leiden. Voordeel is wel dat er veel spiritualiteit is en mensen dit veelal uiten in kunstzinnige activiteiten. Dit kan gaan om schilderen, de dichtkunst, muziek en vele andere vormen van kunst. Het is tevens een goede periode om geregeld de natuur in te trekken. Je hebt dan de kans om te overdenken hoe je leven er uitziet en het een en ander op een rijtje te zetten. Bijzonder zal zijn dat de Zon woensdagavond naar de Schorpioen gaat en ook deze energie leidt tot zelfreflectie. Mensen worden over het algemeen besluitvaardig en dit zal sneller leiden tot het bereiken van doelen. Omdat Pluto erg actief is, is het 2de deel van de week geschikt om te transformeren, omdat de energie zorgt dat jij je donkerste kanten kunt overwinnen. Pluto reist door de Steenbok en zorgt dat obsessies, trauma’s en intense verlangens onder controle zijn. Mercurius zal door de Schorpioen bewegen en je moet dan wel opletten dat je veel mentale energie kunt kwijtraken. Over het algemeen zal dit vooral in de nacht plaatsvinden, waardoor jij je ook wel weer op kunt laden en je overdag in staat bent zowel fysiek als mentaal lekker in je vel te zitten. Mars zal nog steeds in de Weegschaal bewegen en daar tot half november blijven. Er zijn mensen, die deze energie omzetten in rationaliteit en nuchterheid. Vooral mensen die van nature koud zijn, kunnen hier veel last van hebben. Anderen zullen de energie gebruiken om boosheid, passie en opwinding in te tomen. Ook Jupiter en Uranus zijn zeer actief. Zij zorgen ervoor dat veel mensen de neiging hebben om nieuwe activiteiten te gaan doen. Ook zijn er nieuwe kansen om in de toekomst te ontwikkelen of nieuwe projecten te gaan starten.

De week zal zondag relaxt beginnen met de Maan in de Kreeft. Maandag is er een zeer intense, maar liefdevolle energie door Venus, in de Schorpioen, die harmonieuze energie deelt met spirituele Neptunus in de Vissen. Dit is een prima energie voor liefdesrelaties en de contacten tussen mensen onderling. Bijzonder is dat er deze periode een meteorenzwerm in Orion plaatsvindt. Maandag en dinsdag zal deze op zijn hoogtepunt zijn en invloed op andere planeten hebben. Mensen zullen een erg bijzondere energie ervaren, waarbij er mensen zijn die negatief beïnvloed worden. Over het algemeen zijn de meeste mensen in staat om een positieve spirituele invloed te ervaren. Het blijft een prima tijd voor sociale contacten en romantiek. Woensdag en donderdag lijkt vooral de Maan in de Maagd veel invloed te hebben. Mensen zijn efficiënt en adequaat, waardoor zakelijkheden en werkzaamheden bij mensen over het algemeen goed verlopen. Let op dat de Zon, in de spirituele Schorpioen, woensdag veel emoties brengt. Hierdoor kunnen mensen wel eens te serieus zijn en veel nadenken. Het is dan ook een mindere dag. Vrijdag vormt Venus een sextiel met Pluto in de Steenbok en zal de Maan in de Weegschaal veel sociale en vrolijke energie brengen. Daardoor zijn vrijdag en zaterdag prima dagen om energie met anderen te delen en leuke activiteiten te plannen.

Leeuw

Lees gratis de horoscopen bij Astroangels van de Leeuw