Weekhoroscoop Leeuw

Geboortedatum 22 juli t/m 22 augustus - week 51

 

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het wordt voor de Leeuw een prima week, door krachtige planetaire energieën. Deze zijn vooral op de passie en erotiek gericht. Je bent zeer aantrekkelijk en dat komt vooral, omdat je vel vertrouwen hebt en je daardoor ook een goede uitstraling hebt. Schoonheid en plezier in liefde zijn dan ook belangrijk voor je. Je hebt het 1ste deel van de week verliefde gevoelens voor je partner, zelfs als deze de laatste tijd een stuk minder waren geworden. Daardoor doe je erg je best om de ander te verwennen en laat je duidelijk merken dat je van je partner houdt. Zondag t/m woensdag ben je passioneel en liefdevol en is erotiek erg belangrijk. Donderdag t/m vrijdag zal je wat gas terugnemen, omdat je dan wat nuchterder bent en meer tijd nodig hebt voor je carrière. Je zult wel mogelijkheden vinden om je partner aandacht te geven. Zaterdag ben je ook veel met zakelijkheden bezig, maar vanaf de avond laat je alles even los om je voor te bereiden op de feestdagen die er aankomen.

Singles
Het 1ste deel van de week ben je gericht op romantiek en erotiek. Je bent fysiek erg actief als gevolg van de hormonen die jou ophitsen. Je besteedt veel tijd aan uiterlijk en bent gericht op mensen die zich bijzonder kleden. Je kunt hierdoor zelfs een ex-partner aantrekkelijk vinden, als deze nu wel voldoet aan wat jij belangrijk vindt. Gebeurt dit, dan wordt aangeraden vooral woensdag actie te ondernemen en te trachten een date te maken. Je bent echter minder creatief, waardoor het lastig wordt om de ander daadwerkelijk te veroveren. Is er echter een wederzijdse klik, dan trekken jullie vanzelf wel naar elkaar toe. Ook als je geen ex-partner in je omgeving hebt, ben je aantrekkelijk genoeg om een nieuwe persoon aan te trekken. Bedenk dat het niet verstandig is om hier al mee te starten. Doe rustig aan en onderneem pas vanaf zondag de 22ste actie. Vanaf donderdag ga je namelijk op romantisch gebied achteruit. Tot die periode kun je beter tijd besteden aan familie of je kinderen. Vanaf de 22ste zal je echter openstaan voor liefde en komt er meer mogelijkheid om een relatie te starten

Mentale en fysieke gesteldheid
Zondagochtend beweegt de Maan naar de Leeuw, wat een emotionele en tegelijk sterke energie geeft. Het is een tijd, waarin mensen met hart- en vaatziekten op moeten letten. Voor anderen kunnen vooral de rug, ogen en benen kwetsbaar zijn. Iedereen moet opletten niet te vet te eten en ook is het belangrijk geregeld te bewegen. Merk je echter dat je vermoeid bent, neem dan even wat rust. Dinsdagochtend reist de Maan naar de Maagd. Dit is over het algemeen een kalmerende energie, waardoor je lichaam tot donderdagochtend tot rust kan komen. Dit komt vooral, omdat je door deze energie veel discipline hebt en niet snel impulsief bent, zelfs niet als je dit van jezelf wel bent. Mensen die last hebben van de maag, lever en milt moeten oppassen. Tracht alle belangrijke voedingsstoffen binnen te krijgen en ga vooral niet met al te strenge diëten aan de slag. Wel is het belangrijk producten, waarvan je weet dat je er maagproblemen door krijgt, te laten staan. De Maan komt donderdagochtend in de Weegschaal. Dit zal vooral sociaal veel energie geven, waardoor je veel fijne energie aan anderen geeft en anderen aan jou. Wel moeten mensen, die snel last van hun nieren hebben, opletten dat ze nu meer dan gewoonlijk voldoende water drinken. Mensen die onder de hoogtezon gaan of op vakantie naar een warm land, moeten opletten dat hun huid kwetsbaar is. Anderen dienen op te letten dat de huid droog wordt als ze te warm douchen. In dit geval kan er kans zijn op huidkwalen.

Zaterdagmiddag verhuist de Maan naar de Schorpioen en dit is tot maandagavond de 23ste een periode van emoties, impulsiviteit en jaloers gedrag. Er is best kans dat mensen er mentaal door in de problemen komen en er stress optreedt. Pas op voor verandering, omdat sommigen dit lastig vinden. Mensen die makkelijk last hebben van de blaas, geslachtsorganen en de dikke darm moeten oppassen en voorzorgsmaatregelen nemen. Andere mensen kunnen met verkoudheid te maken krijgen en ook is de kans op griep nu extra groot. Er wordt aangeraden om op te letten met wie je naar bed gaat. Qua voeding doe je er goed aan minder zwaar te eten en nu al even te bedenken dat je tijdens de feestdagen veel gaat eten en minder bewegen. Het is een periode van loslaten van oude patronen en nieuwe kansen. Voor de Leeuw betekent dit dat je op moet letten voor je dominante manier van handelen. Je vindt het fijn het leven te leiden zoals jij dit wil, maar dit gaat niet altijd. Je kunt dan stress ervaren en dit verzwakt mentaal en fysiek. Hoofdpijn en verstoorde bloeddruk kunnen het gevolg zijn. Je slaapt een stuk minder en hebt ook wel eens de neiging om te veel suikerproducten te eten. Hierdoor kun je wisselvallig overkomen, waardoor je druk uit de omgeving ervaart. Als je echter in staat bent losser met mensen om te gaan en niet zo zeer het voortouw te willen nemen, zal je merken dat er meer rust komt. Qua voeding moet je opletten dat je voldoende mineralen en vitaminen gebruikt en extra vlees is ook zeker niet overbodig. Je verbruikt veel energie en hierdoor kun je even bijtanken. Je zult fysiek, maar ook mentaal sterker worden.

Carrière en financiën
Het 1ste deel van de week zal voor carrière helemaal niet fijn zijn. De energie zorgt dat je gericht bent op je privéleven, maar toch moet je aan verplichtingen voldoende. Je zult tot donderdag wat evenwicht moeten vinden. Er zijn anders zeker wel wat problemen mogelijk. Heb je in je privéleven problemen, dan kun je deze ook mee naar je werk nemen. Je bent deze tijd minder creatief en zult daardoor ook minder efficiënt en adequaat met werk omgaan. Woensdagochtend moet je opletten met het gebruik van apparatuur, omdat er een storende energie hangt. Ook met gereedschap en scherpe voorwerpen die je voorzichtig te zijn. Vanaf donderdag zal je minder met privéleven bezig gaan en komt er een lange periode waarin je het belangrijker vindt om met zakelijkheden om te gaan. Let op dat er problemen met gezondheid kunnen komen als je niet voldoende rust neemt. Merk je dat er wat stress is of dat je op fysiek gebied erg veel spanning voelt, zorg dan dat je hier stappen in neemt. Maak dan gebruik van je pauzes, slaap voldoende en zorg voor ontspanning. Donderdag en vrijdag zal het geluk je toelachen en kun je gerust met bepaalde zaken starten, die je al eerder wilde doen. Het is een prima periode voor investeringen en je kunt ook gerust wat risico nemen. Na zaterdag zal je er werkelijk voor gaan. Fysiek gezien kunnen wel je gewrichten en huid kwetsbaar zijn. Let daar dus op en neem geen risico.

Overzicht van de week voor alle tekens (periode van doelstellingen op de lange termijn)
Niet alle planeten hebben deze periode invloed, waardoor we vooral de sterkste energieën bespreken. Jupiter zal gedurende een lange periode in de Steenbok bewegen en dit zorgt dat we grote plannen voor de toekomst kunnen maken. Over het algemeen geeft de energie verantwoordelijkheid en kunnen we in staat zijn blokkades, conflicten en andere problemen op te lossen. Let op, het is geen makkelijke energie is. We zullen er hard voor moet werken en niets zal zomaar komen. De Zon zal tot het eind van de week in de Boogschutter blijven, samen met Mercurius. Deze combinatie maakt ons positief en optimistisch, waardoor er over het algemeen een kerstsfeer hangt. Misschien niet op straat, door alle tegenstellingen tussen mensen, maar zeker in het hart van mensen. Het is belangrijk positieve energie te gebruiken om vreugde en vrede te brengen op de plekken waar we komen. Het best kunnen we veel tijd doorbrengen met geliefden en laten we negatief ingestelde mensen links liggen. De intense Mars beweegt tot het begin van januari in de spirituele Schorpioen. Dit zal mensen over het algemeen zowel fysiek als mentaal kracht geven. Het is belangrijk dat we weten wat we willen, omdat de energie zich anders tegen ons kan keren, vooral als we onzeker zijn of te weinig motivatie hebben. De energie kan zorgen voor intense jaloersheid en in een relatie kunnen mensen zelfs zo bezitterig worden dat hun partner achteruit gaat. Een bijzondere energie komt vanuit Chiron in de Ram. Deze zorgt dat mensen moeite hebben zichzelf altijd even goed te kennen. Er zijn fouten mogelijk, die lijken te komen door het gegeven dat jij niet doorhebt wat anderen van je denken. Praat er met mensen over en vraag hen wat zij vinden. Leer hiervan en ga vooral niet in de verdediging als ze iets zeggen wat jij niet herkent.

Jupiter komt in een harmonieuze driehoek met Uranus komen en het hoogtepunt ervan kan op zondag en maandag plaatsvinden. We staan open voor plannen en ideeën en deze zijn over het algemeen op de lange termijn gericht. Jupiter, in de Steenbok, beïnvloedt ons om te reizen en onszelf duidelijker te profileren. Uranus, in de Stier, is meer de planeet van inspanning, opwinding en opstand. Gelukkig staan beide in een Aarde-element. Hierdoor zal er vreedzame opstand zijn en kunnen we dit gebruiken om op een positieve wijze dingen te veranderen en aan te pakken. Dinsdag en woensdag zal de Maan door de Maagd reizen en dit zorgt voor energie om dingen op te ruimen, orde op zaken te stellen en te zorgen dat problemen opgelost worden. Maak er gebruik van, omdat je nu goed kunt functioneren om inderdaad schoon schip te maken, zowel privé als zakelijk. Donderdag komt Venus het gebied van de Waterman binnen, wat ons energie geeft om onszelf te leren kennen en op de eigen beslommeringen te richten. Venus blijft hier tot half januari. We moeten opletten dat we soms angst kunnen voelen, omdat we eigenlijk emotioneel wat vrijer willen zijn. Het is verstandig om te vertrouwen op eigen talenten en vaardigheden en te genieten van mensen waar we ons lekker bij voelen. De energie vriendelijk en is er al een echte feeststemming, waardoor we al plannen voor de feestdagen en vakantie kunnen maken. De nacht van zaterdag op zondag zal de winterwende rond 4.00 zijn. Omdat er veel planeten zijn, die invloed hebben, wordt verwacht dat dit een sterke boost geeft voor grote doelstellingen. Vooral t/m de equinox in maart kunnen er plannen gemaakt worden. Er wordt aangeraden daar gebruik van te maken en al bezig te gaan met het uitwerken van iets wat je een tijd in gedachten hebt. Omdat de emotionele Maan en strijder Mars in de intens emotionele Schorpioen verblijven, kan onze ziel versterkt worden. Je zult zaterdag en zondag de 22ste merken dat je er alles aan kunt doen om nu al plannen te maken om de feestdagen op een leuke wijze door te brengen. Mensen kunnen veel liefde en warmte bieden.

Leeuw

Lees gratis de horoscopen bij Astroangels van de Leeuw