Weekhoroscoop Tweelingen

Weekhoroscoop Tweelingen

Weekhoroscoop Tweelingen

Geboortedatum 21 mei t/m 20 juni - week 49

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
Mars, in de Ram, biedt goede energieën, waardoor je geen moment stil wilt zitten en erg actief bent. Een Tweeling is nu eenmaal een bezige bij, maar let wel op dat je in enthousiasme een aantal minder goede eigenschappen kunt laten zien. Hieronder zijn eigenwijsheid en je gevoel dat je moet bewijzen. Vooral bij mensen, die om je geven, hoef jij je helemaal niet te bewijzen, dus tracht dit niet te doen. Mensen in je omgeving vinden je warme en vriendelijke kant veel leuker. Doe dus gewoon zoals je bent en ga je niet beter voordoen. Mocht je de mogelijkheid hebben, dan is dit een goede periode om de natuur in te trekken of andere dingen te doen voor ontspanning, zoals sport, culturele uitstapjes of een dagje met vrienden of je geliefde weg. In een relatie, zal je partner ervan genieten als je je energie aan hem/haar besteedt. Gaandeweg de week zal je merken dat je socialer wordt en kun je, naar zowel bekende als onbekende mensen, heel empathisch en sensitief zijn. Ook singles zijn zeer sociaal en maken deze week veel kans op het ontmoeten van een nieuwe liefde. Aan het begin van de week zal de Volle Maan spirituele energie geven. Deze maakt jou emotioneel sterk en hierdoor kun je liefde en warmte laten zien. Mensen zullen van je humor en speelse karakter genieten en er vrolijk van worden.

Carrière en financiën
Mars motiveert op zakelijk gebied om meer met je leven te doen. Je hebt het gevoel dat je afgelopen tijd te weinig gedaan hebt en wilt er nu wel voor gaan. Op zich is daar niets op tegen. Je moet er echter wel voor oppassen dat je kracht gericht is om er zelf tevreden over te zijn. Wanneer je je te druk maakt om andere mensen tevreden te stellen door je te willen bewijzen, ben je niet op de goede manier bezig. Je kunt dan nog wel eens dingen doen, die je beter niet kunt doen. Doe je dat, dan zal dit gaandeweg de week, als de Maan meer invloed krijgt, negatieve aspecten bieden. Tracht jezelf toe te spreken en blijf zuiver handelen. Je zult merken dat je dan tot veel betere resultaten kunt komen. De energie van Mars en de Maan zullen je dan versterken, waardoor je veel beter in staat bent om aan te geven wat je wilt. Ook Mercurius kan jou dan veel positieve energie geven, waardoor je op een goede wijze kritiek kunt geven, maar ook ontspannen. Hierdoor hebben mensen veel respect voor jouw zeer sensitieve en vriendelijke manier van communiceren. Ook zakelijk zullen Mercurius en de Maan ervoor zorgen dat je empathisch bent, waardoor je in de gaten kunt houden wat mensen voelen en van jou verwachten.

Mentale en fysieke gesteldheid (week van toename van fysieke zwakte en versterking corona)
Mensen worden zondag wakker met stressvolle energie vanuit de Maan in de Stier. We kunnen de dag dan ook beter rustig opstarten en niet teveel bezig te zijn met te zware of stressvolle werkzaamheden. Breng overdag tijd door met vertrouwde mensen, dat zal een rustiger energie geven. In de namiddag verhuist de Maan naar de Tweeling en dit geeft andere energie. Mensen zullen uit hun starheid komen en in staat zijn met verandering om te gaan en nieuwe mogelijkheden te zoeken. Fysiek gezien kunnen we meer last van ons ademhalingssysteem hebben. De kans op longziekten of een verergering ervan is levensgroot aanwezig. Pas op met wisselende weersomstandigheden en kleed je hier naar. Wel is het verstandig lekker naar buiten te gaan en het liefst in een natuurgebied. Maandagochtend om 10:32 zal de Volle Maan ontstaan. Deze geeft communicatieve energie, waardoor mensen erg sociaal zijn. Ook is er begrip onderling en zullen de meesten een goede mentaliteit hebben. Alleen mensen die spanning ervaren, kunnen stress en zelfs depressies krijgen. Tracht met mensen te praten en gooi emoties er uit. Ook sport kan een prima uitlaatklep zijn. Dinsdagnacht naar woensdag reist de Maan naar de Kreeft en dit breng emoties met zich mee. Veel mensen zijn nu graag thuis en hebben meer behoefte aan het tijd doorbrengen met hun partner, kinderen of andere geliefden. Gezondheid van mensen kan deze dagen wat minder goed zijn, omdat de weerstand verlaagd. De energie van de Maan zorgt namelijk voor wat klachten aan de maag, slokdarm, lever en nieren, waardoor er flink wat mensen ziek kunnen worden. Natuurlijk moeten we opletten dat het corona meespeelt en de kosmische energieën wijze er dan ook op dat er een gevaarlijke week aan kan komen. Vooral op koopavonden moeten we dus erg voorzichtig zijn. Vrijdagmiddag verhuist de Maan naar de Leeuw. Er is nog steeds een sympathieke energie, maar die is anders dan die van de Kreeft. Er kunnen mensen zijn, die soms een grote mond hebben. Er zijn ook mensen die hooghartig overkomen. Ook moeten we oppassen dat veel mensen onder invloed van Sinterklaasavond te sociaal zijn, wat zorgt dat mensen veel meer bij elkaar zijn en ook gaan winkelen. Er zijn aanwijzingen op onlusten tussen mensen, maar ook toename van het coronavirus. We zullen dit niet gelijk merken, maar er is een groter besmettingsgevaar en dat kan later grote problemen geven.

Mars versterkt het passionele gevoel dat de Tweeling diep van binnen in zich heeft. Je kunt dan veel onrust ervaren en hebt dan neiging om te gehaast te handelen en onnodige risico’s te nemen. Doordat je onzeker bent, kun je deze verdoezelen door branieachtig gedrag. Je kunt dan te eigenwijs en koppig reageren, maar dit leidt dan tot stress. Hierdoor wordt je zenuwstelsel verstoord. Dit kost energie en je hebt dan de neiging mentaal achteruit te gaan. Je kunt dan ook fysiek gezien zwakker worden, omdat je ademhalingssysteem verstoord wordt en je longen kwetsbaar worden. Verkoudheid, bronchitis en astma zijn veelgenoemde kwalen voor de Tweeling. Probeer er tijd voor te nemen om rust te vinden met yoga of meditatie. Het is moeilijk voor je, maar de mentale stilte zal je erg goed doen. De Volle Maan kan jou helpen, omdat deze al aan het begin van de week spirituele energie biedt. Je kunt door deze energie zowel mentaal als fysiek sterker worden, waardoor je lekker in je vel komt te zitten.

Overzicht voor alle tekens
Zondag kan overdag somber zijn, omdat er onder mensen een negatieve energie hangt. Zorg voor rust en ontspanning en breng tijd door met mensen die jij vertrouwt en waar je een goede energie mee kunt delen. De avond wordt een stuk beter met veel plezier en sociale activiteit. De Zon vormt deze periode een hoek met Uranus en hierdoor kunnen mensen jaloers en kritisch zijn. Daardoor zijn er dus mensen, die helemaal niet prettig in de omgang zijn. Zondag maakt Mercurius in de Schorpioen een sextiel met Jupiter in de Steenbok, waardoor er aan de ene kant mysterieuze en spirituele energie van Mercurius is, terwijl Jupiter daar aan de andere kant avontuur en nuchterheid tegenover zet. Niet iedereen zal zich hier lekker bij voelen, omdat er mensen zijn, die verward raken en niet weten wat ze met hun emoties aan moeten. Vanaf zondag reist Neptunus, na een tijd retrograde geweest te zijn, voorwaarts. Daardoor hadden veel mensen moeite om het verschil te zien tussen werkelijkheid en fantasie. Dat zal nu beter gaan. Mensen kunnen met de realiteit bezig zijn, maar ook nuchter zijn. Voordeel is dat we minder emotioneel en gevoelig zijn en dus minder kwetsbaar. Je mag dromen ervaren, maar het is beter ze nu werkelijk uit te voeren. Omdat Neptunus tijd nodig heeft om door een sterrenbeeld te reizen, zullen de effecten een tijd aanwezig zijn. Nuchterheid en realiteit zullen meer aan de orde zijn. Omdat Neptunus nog door de Vissen reist, zal niet iedereen even nuchter zijn. Vooral Water- en Luchttekens hebben erg veel moeite om emotioneel sterk te blijven. Aan hen wordt aangeraden zich te richten op muziek, dans en creativiteit. De energie zal er gezonder voorstaan en mensen zullen zich fijner voelen.

Maandag de 30ste zal om 10:32 de Volle Maan ontstaan. Bijzonder is de gedeeltelijke verduistering, omdat de Maan zich door de bijschaduw van de Aarde begeeft. Helaas zullen we die in Nederland niet zien. Deze energie kunnen we wel ervaren, mede omdat de Zon in de Boogschutter in oppositie staat met de Maan in de Tweeling. De Boogschutterzon stimuleert mensen open te staan voor het ontdekken van nieuwe meningen, waarbij religie of spiritualiteit aandacht krijgen. De Tweelingmaan zal trachten nieuwe mogelijkheden te geven op nieuwe contacten en om te communiceren. Dit contact tussen deze twee machten wordt gezien als één van de meest gevreesde verbindingen, omdat woorden en daden nu vlak bij elkaar liggen. We moeten voorzichtig zijn en nadenken voor we iets zeggen. De Perzische dichter Maulana stelde dat “Stilte de taal van God is, woorden die eruit voortkomen alleen menselijke vertalingen en misleidingen zijn. De Volle Maan heeft invloed op energie en dwingt te communiceren. Het probleem is dat we denken elkaar te begrijpen, maar dat dit uiteindelijk niet makkelijk is. Tracht niet teveel met mensen te communiceren en zoek meer je eigen vertier. De Volle Maan geeft een zeer langzame stofwisseling en dat betekent dat we rond deze periode op moeten letten dat onze weerstand verzwakt en dat we relatief gezien meer kans hebben om ziek te worden. We kunnen ons moe voelen en zelfs humeurig, omdat er een intense en negatieve energie aanwezig is. Veel mensen kunnen dan minder goed tegen stress en zullen als dit gebeurt minder goed handelen. Er wordt toch aangeraden om jezelf rustig te houden en je niet te laten gaan. Houd controle over opkomende boosheid en woede.

De hierboven genoemde energieën komen een groot deel van de week naar voren en zullen ons dus sterk beïnvloeden. De maand december begint met Jupiter en Saturnus die richting de Waterman reizen en later deze maand een conjunctie vormen. Dit is een zeldzame gebeurtenis die ruim 20 jaar geleden voor het laatst plaatsvond. Dit moment zal Saturnus zich van zijn slechtste kant laten zien en dit zorgt er voor dat mensen elkaar in vrijheid beperken. Relaties kunnen problemen ondervinden en we zullen er vanaf dinsdag dus sterk op moeten letten om emoties onder controle te houden en geen conflicten uit te lokken. Wat betreft de wereld is dit een dramatische energie en we moeten daarom alert zijn op situaties die uit de hand kunnen lopen. Het is niet duidelijk wat er gaat gebeuren, maar in Nederland kunnen er rond deze periode mensen zijn, die in opstand komen en voor erg veel onrust zorgen. In de wereld kan extremisme de kop verder opsteken en kunnen er groepen mensen zijn, die voor flink wat onrust zorgen. In principe zal dit de 1ste week van december zo blijven. Op de 1ste is er wel beschermende energie van Mercurius in de Boogschutter en deze zal juist een beschermende en optimistische energie bieden, mede omdat de Zon daar ook staat. De energie van de Boogschutter zal mensen bijstaan problemen aan te pakken en bescherming te bieden tegenover de kwade machten die over de aarde woeden. Dit teken geeft de mensheid voldoende vermogen om de kracht te hebben met tegenslagen aan de slag te kunnen. Mensen zullen daardoor minder snel in paniek raken als er grote problemen zijn. En dit kan wel eens nodig zijn, omdat er toch wel heel wat zou kunnen gebeuren.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)