Weekhoroscoop Tweelingen

Weekhoroscoop Tweelingen

Weekhoroscoop Tweelingen

Geboortedatum 21 mei t/m 20 juni - week 27

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
Het is een week waarin je financieel gezien wat moeite hebt rond te komen. Er wordt aangeraden om niet teveel activiteiten te plannen als deze veel kosten. Er zijn genoeg gratis dingen te doen. Denk aan een wandeling, een dinertje thuis of door gezamenlijke vrienden of familie te bezoeken en gezelligheid op te zoeken. Voor gebonden mensen zal er t/m dinsdag sensuele energie van ze uitgaan. Deze energie zorgt ervoor dat je partner graag bij je is. Het is een prima tijd geregeld seks te hebben. Singles zijn het 1ste deel van de week bezig met de vraag waarom je eigenlijk nog alleen bent. Je vindt het aan de ene kant leuk om zelfstandig te zijn, maar hebt ook wel behoefte aan een partner. Je kunt t/m dinsdag zeer charmant zijn en trekt makkelijk mensen aan. Je moet echter opletten dat je gezondheid een storende factor kan zijn. Tweelingen die minder gezond zijn, kunnen namelijk helemaal niet charmant zijn en juist mensen afstoten. Zorg in dit geval voor gezonde voeding en trek geregeld de natuur in. De meeste Tweelingen zullen echter gezond en dus aantrekkelijk zijn. Woensdag t/m vrijdag is voor gebonden mensen een goede periode zijn, maar wel met een confronterende energie. Hierdoor kom je eigenwijs over. Er kunnen weinig irritaties met je partner zijn, maar wel met anderen. Heb je een sociaal contact dat onder het teken van de Waterman valt, dan wordt aangeraden hiermee te praten. Dat zal een hoop lucht geven. Woensdag t/m vrijdagmiddag zijn er voor singles storende energieën en ben je minder met de liefde bezig. Beter kan je met vrienden of familie optrekken. Vanaf vrijdagavond zal dit weer anders zijn en vind je het fijn te verleiden, maar ook om verleid te worden. Het is een prima periode om je passionele energie er uit te gooien en te genieten van spanning en seks. Gebonden mensen zijn zaterdag erg gelukkig en stralen een seksuele aantrekkingskracht uit. Hierdoor is er tussen jou en je partner veel liefde mogelijk en dat zal de relatie er alleen maar beter op maken.

Carrière en financiën
Rahu en Mars kunnen tot woensdag veel energie brengen en hierdoor kan de Tweeling de natuurlijke speelsheid gebruiken om fantasievol financiële en zakelijke mogelijkheden te creëren. Als je maar niet te speels bent, kan het geluk zeker wel aan jouw zijde staan. Je kunt in contact met collega’s prima voor de dag komen en samenwerken. Je moet tot woensdag wel opletten dat de energie jou wel eens onrustig maakt en dan kan je minder goed functioneren. Saturnus in de Waterman kan tegenstrijdige energie brengen en dat kan chaos brengen. Je moet dan oppassen dat je concentratie kan verzwakken en er fouten mogelijk zijn. Let op dat je belangrijk papierwerk of afspraken deze weken afrondt. Er is geregeld vertragende energie en dan kan er het een en ander fout gaan als je deze niet afgerond hebt. Het is dan belangrijk er nog even vol voor te gaan en belangrijke taken voor de vakantie af te ronden. Dit geldt ook voor het opstarten van een groot project of als je een eigen bedrijf wilt starten. Zondag wordt aangeraden rustig aan te doen en je vooral fysiek en mentaal op te laden. Je kunt de tijd beter gebruiken om te overdenken en bepaalde plannen te maken om te ontwikkelen. Tot woensdagochtend ben je wel zeer energiek en kan je op veel gebieden goed presteren. Vanaf woensdag komt er meer rust onder de mensen, maar zijn we wel geneigd met ons privéleven bezig te zijn en minder zin te hebben om zakelijk bezig te zijn. Gelukkig zullen Mars, Uranus en Mercurius op zakelijk gebied wel zoveel kracht geven dat de meeste mensen in staat zijn op een ordelijke en sympathieke wijze bezig te zijn. Woensdag en donderdag ligt het accent op financiën en het doen van bepaalde aankopen. Belangrijke zaken kan je op dat gebied beter die dagen doen. Moet je een contract afsluiten, let dan op de kleine lettertjes, omdat er bedrieglijke energie kan zijn. Moet je kiezen tussen doelen voor de lange of korte termijn, dan wordt aangeraden voor de lange termijn te kiezen. Vrijdag en zaterdag kan je meestal wel goed presteren, maar moet je opletten dat je soms te ongedurig kunt zijn en dan fouten kunt maken.

Mentale en fysieke gesteldheid door de invloed van Rahu
We kunnen op mentaal en fysiek gebied een krachtige energie ervaren vanaf de conjunctie van Rahu en Mars. Ik wil de speciale aandacht op de combinatie leggen. Rahu is de noordknoop van de Maan en, alhoewel het geen fysieke planeet is, kan de impact krachtige invloed hebben op het leven van de mensen. Deze kracht creëert flink wat illusie en roept een sterk verlangen op naar materialistische zaken zoals geld en bezit. Qua ontwikkeling is er invloed op de IT-sectoren en het ontwerpen van technieken en uitvindingen. Er kan dus een belangrijke vooruitgang zijn. Rahu en Mars staan beiden in de Ram, waar Mars weliswaar vanaf woensdag niet meer in staat, maar de impact zal onvoorspelbaar zijn. De gemiddelde mens zal hier geen last van hebben, maar de verwachtingen zijn dat er voor het noordelijk halfrond van de Aarde voorzichtigheid gevraagd wordt. De agressie wordt ernstiger en een misstap kan wel eens desastreuze gevolgen hebben. Dit kan tot woensdag heftig zijn, daarna komt er een relatief rustige periode. Vanaf de helft van juli kan de energie zich opbouwen, waarbij van begin augustus tot de helft van die maand een hoogtepunt is, waarbij er veel kan gebeuren. Ook al neemt de energie hierna af, toch zullen september en oktober nog onder invloed van Rahu staan.

De grootste problemen verwachten we tot woensdagavond. Rahu en Mars, in vuurteken Ram, kunnen zorgwekkende energie geven. Dit kunnen ernstige natuurrampen, besmettelijke ziektes die ernstige vormen aannemen of rampen zijn die met kernenergie te maken hebben. Dit zijn voorbeelden, maar het is niet te voorspellen op welk gebied de grootste risico’s liggen. Rahu is chaotisch en kan soms bij vlagen opspelen. Mars is vurig en geïrriteerd en dit zorgt voor deze wisselvallige situaties. Let wel, dat het niet altijd negatief hoeft te zijn. Er is bij deze combinatie een tegenstrijdig karakter. Het kwade en goede zullen dan ook strijden en laten we hopen dat het goede het overwint. Of het jou als persoon zal raken, is afhankelijk van je sterrenbeeld en andere aspecten zoals waar je woont, opvoeding, kansen die je in het leven gehad hebt en andere factoren die jou als mens gevormd hebben of nog vormen. We zullen de komende weken berichten wat je kunt doen negatieve invloeden zo klein mogelijk te houden en het positieve van Rahu te gebruiken. Deze week zal de invloed van Rahu en Mars meer liggen op het wereldtoneel en mensen in oorlogsgebieden of plekken waar er kans op ernstige natuurrampen is. Dus minder problemen voor de individuele mens. Dat betekent niet dat we helemaal niets gaan voelen, omdat oorlogen en andere dramatische gebeurtenissen ons indirect kunnen raken.

Omdat de Tweeling geregeld onder spanning leeft, kan het soms wel een lastige week zijn. De stress hieruit wordt overigens vaak door jouzelf gecreëerd. Daardoor kan je niet alleen mentale problemen kennen, maar kunnen er ook fysieke klachten optreden. Deze week zijn het de been- en rugspieren en de schouders die opspelen. Dit is natuurlijk ook niet zo gek, omdat de spanning ervoor zorgt dat je wel eens een verkeerde houding aanneemt. Het is misschien verstandig hier hulp bij te zoeken. Vooral als je ouder bent, kun je anders aardig wat last krijgen. Nog steeds zijn er aanwijzingen dat je psychisch gezien onder druk staat. Het is echt verstandig om jezelf eens open en bloot te stellen aan mensen die je vertrouwt. Je wilt vaak vrolijk overkomen, waarbij je je je problemen verdoezelt. De vraag is maar of vrienden en familie het recht hebben om te weten wie je nu werkelijk bent? Het antwoord is zeker bevestigend. Let met de voeding op dat je genoeg eiwitten binnenkrijgt en let op verslaafdheden. Op den duur kun je hier op psychisch gebied problemen door krijgen, die niet snel meer te keren zijn.

Overzicht voor alle tekens
We gaan een periode in van retrograde planeten, die flink wat invloed hebben op het leven dat wij leiden. Het verleden, heden en de toekomst kunnen wel eens sterk met elkaar verbonden zijn en dan ook flink wat kracht hebben om ons na te laten denken. Het wordt een periode, waarin we in staat zijn om na te denken over ons handelen en de dingen die we verkeerd of juist goed hebben gedaan. Pluto
zal tot 8 oktober retrograde bewegen en haalt het verleden terug. Deze is wel gericht op conflicten, die er toen ontstaan zijn. Pluto is dwingend, waardoor veel mensen de neiging hebben om normatief voor anderen te zijn, maar zichzelf daarin te vergeten. Er wordt aangeraden heel goed naar je eigen gedrag te kijken en niet teveel bezig te zijn met anderen de les te lezen. Verbeter de wereld, maar begin bij jezelf. Respect en waardering zijn deze week verstandig, waarbij we elkaar niet moeten overtuigen van ons gelijk. Net als vorige week zullen groepen mensen tegenover elkaar staan en zal de maatschappij druk ervaren. Zoals we eerder aangaven is het belangrijk je afzijdig te houden en bij negativiteit weg te blijven. Donkere energieën teisteren de wereld en ons land zal daar niet bij weg kunnen blijven. Zoals we zeiden, zorgt de invloed van Rahu dat vuurhaarden overal op de wereld voor onrust zorgen. De wereldorde kan weleens met veranderingen te maken krijgen. Of deze nu al gebeuren, is absoluut niet te zeggen, maar we gaan naar een tijd toe, waarin er ons heel wat te wachten staat.

Neptunus beweegt tot begin december retrograde, waardoor we te maken krijgen met dromen met een voorspellende waarde, intuïtieve gevoelens en verhoging van het contact met de hogere wereld. Dit laatste kan deze week bijzonder zijn, omdat mensen die er gevoelig voor zijn, krachtige boodschappen doorkrijgen. Mediums en andere spiritueel begaafde mensen kunnen veel informatie geven. Hierdoor raden we zeker aan deze week contact te zoeken met onze consulenten en hen een voorspelling te laten doen op grond van boodschappen die zij doorkrijgen. Deze kunnen een sterk gehalte van het verleden bevatten. Deze kan je in toekomst gebruiken om je leven een verandering te laten ondergaan, maar ook om problemen op te lossen. Mars zal t/m dinsdag in de Ram verblijven en dit geeft erg veel passie aan mensen, waardoor de 1ste dagen van de week gunstig zijn voor avontuur, passie en erotiek. We kunnen hierbij ook de energie van Venus in de Tweeling ervaren en ook deze energie is gericht op avontuur en romantiek. Let dus op dat Rahu voor verleidingen en uitdagingen kan zorgen, die voor zowel singles als gebonden mensen gunstig of minder gunstig uit kunnen pakken. Houd dit goed in de gaten. Omdat ook Saturnus tot eind oktober retrograde in de Waterman beweegt, zal er tegenstrijdige energie zijn en dit kan wisselvalligheid en dus ook chaos brengen.

Veel mensen kunnen deze eerste periode van de maand geregeld in de war raken. Vanaf woensdag zal er meer rust bij de individuele mens komen en kunnen we in de maatschappij een betrekkelijk relaxte energie ervaren. Er wordt aangeraden je meer te richten op liefde, vriendschap en sociale contacten, maar minder op erotiek. Er is weinig stress in ons directe leven en we kunnen dan zeker belangrijke beslissingen nemen en activiteiten plannen om het leven een positieve wending te geven. Mars reist vanaf woensdag door de Stier om Uranus gezelschap te houden. Mars blijft daar tot de laatste week van augustus. Over het algemeen zal deze combinatie gunstig zijn en zal Mars minder invloed van Rahu ondervinden. Zowel materieel, financieel als educatief kunnen we veel mogelijkheden zien om te ontwikkelen. Let wel enigszins op de seksualiteit die Mars los kan maken, waardoor contacten met collega’s, klanten en leidinggevenden verward kunnen worden met erotische emoties. Gelukkig zal de Zon in de Kreeft zorgen dat we grenzen stellen en zullen de meesten geen dingen doen, waar ze later spijt van hebben. Mercurius is vooral op communicatief gebied actief, waardoor veel mensen zich prima verwoorden en er daardoor een gunstige energie is voor mensen die op school zitten, moeten studeren of op zakelijk gebied belangrijke besluiten moeten nemen. Vanaf woensdag zal Mercurius de Zon in Kreeft gezelschap houden. Dit brengt onder mensen sympathie en laten we hopen dat we ons hier bewust van zijn. De wereldorde staat onder druk en laten we onze eigen maatschappij niet stuk maken door hieraan mee te gaan doen, hoe goed dit ook te begrijpen is. Het wordt een wisselvallige week, waarbij goed en kwaad elkaar afwisselen, maar blijven we positief, dan overwint het goede.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)