Weekhoroscoop Tweelingen

Weekhoroscoop Tweelingen

Weekhoroscoop Tweelingen

Geboortedatum 21 mei t/m 20 juni - week 30

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Liefdesrelaties

Je was de afgelopen weken actief en dat zal deze week terugkomen. Je wilt met vrienden afspreken en gaat geregeld bij familie langs. Je moet opletten dat je je partner voldoende aandacht geeft, omdat je dat nog wel eens kunt vergeten. Het wordt een drukke periode, waarin je veel communiceert, reist en de neiging hebt bepaalde verlangens en wensen na te streven. Sociaal ben je open en sympathiek, maar een partner die dit minder prettig vindt, zal wel eens problemen geven. Zondag en maandag ben je zeer reëel en zie je het belang van een relatie, waardoor je deze dagen veel tijd aan de ander geeft. Dinsdag en woensdag vind je je huis en familie belangrijk, maar de relatie een stuk minder. Tracht er wel over te communiceren. Donderdag t/m zaterdagmiddag zijn romantiek, plezier en creativiteit belangrijk en kun je deze in de relatie gebruiken om er iets moois van te maken. Zaterdagavond moet je opletten dat je gezondheid kwetsbaar is. Slaap en eet verstandig en let ook op de weersomstandigheden.

Singles

Het wordt een week van communicatie en korte, oppervlakkige contacten. Je vindt het erg prettig om op een terrasje te zitten, maar wilt niet uren met één persoon doorbrengen. Je zult het leuk vinden om er met groepen op uit te trekken en dan het liefst voor actieve bezigheden. Je zult niet graag stil zitten. In de liefde ben je wisselvallig en zal je geregeld verliefd worden, als  je iemand tegenkomt, die jou aandacht geeft. Tracht jezelf te controleren, omdat je anders teveel en te vaak over grenzen gaat. Het is overigens een prima week om op vakantie te gaan. Zondag en maandag mis je een vaste relatie en kun je stappen nemen om hier naar op zoek te zijn. Dinsdag en woensdag heb je dit gevoel ook en kan je op stap gaan en romantiek aandacht geven. Het is echter beter dit niet te doen en je meer te richten op vrienden of familie. Donderdag tot en met zaterdag heb je minder controle over emoties. Je kunt dan wel eens over grenzen gaan. Let vooral zaterdagavond op dat je dan wel eens erg kwetsbaar bent.

 


Carrière en financiën

Het wordt zakelijk, als je niet op vakantie gaat, een actieve en snelle week. Je bent een graag geziene persoon en over het algemeen positief. Je kunt veel werk aan, waardoor het een prima week is voor boodschappen, achterstallige karweitjes en taakjes, maar je bent niet te beroerd voor vieze werkjes of ingewikkelde taken. Je bent communicatief sterk, maar moet opletten dat je mensen niet overruled met je vlotte babbel. Mensen kunnen wel eens geïrriteerd raken en de strijd zoeken of juist achteruit gaan. Zondag en maandag ben je sympathiek en charmant en werk je goed samen. Dinsdag en woensdag moet je opletten dat je niet teveel taken op je neemt, omdat je dan overwerkt kunt raken en dat is voor je gemoedstoestand niet echt handig. Donderdag en vrijdag ben je niet alleen zeer vrolijk, maar ben je ook creatief om allerlei dingen te plannen, waardoor het een prima tijd voor nieuwe doelstellingen is.

Mentale en fysieke gesteldheid in de week van de Volle Maan

De Volle Maan van deze maand zal zondag om 12:19:50 in de Steenbok ontstaan. In deze periode is het belangrijk dat mensen iets voor elkaar en de spirituele wereld overhebben. Wees dankbaar in deze periode en bekijk welke mensen het verdienen om in het zonnetje gezet te worden. Het is belangrijk jezelf op te offeren, waardoor het niet zomaar iets is om mensen dankbaarheid te tonen. Het zal je veel kracht kosten en emoties geven, waardoor het een hele opgave zal zijn. Uiteindelijk zal je echter wel merken, dat dankbaarheid en opoffering je veel meer zullen brengen dan wanneer je veel met je eigen dingen bezig bent. Het is tevens een periode waarbij je negatieve dingen los dient te laten en het kan gebeuren dat dit iets is, waar je je eigenlijk heel lekker bij voelde. Dit kan bijvoorbeeld een verslaving zijn of een bepaald gedrag dat je beter af kunt leren. Je zult dit symbolisch zien als het afscheid nemen van een goede vriend, waardoor je het er moeilijk mee kan hebben. Bedenk dat je er echter vrede en vrijheid door terug kunt ontvangen. Deze week zullen we de wereld dus het best kunnen bezien vanuit de ogen van anderen. We zullen emoties ervaren, waarbij we gedesillusioneerd kunnen raken. We kunnen echter ook openstaan voor een diep besef dat dit leven een voorportaal is van de energetische wereld waar wij ooit deel van uit gaan maken. Als je je hieraan vasthoudt, zal je merken dat je leven geleid zal worden door licht, liefde en vrede. Ervaar je dit, dan zal je de moed hebben om dingen te veranderen en bepaalde zaken los te laten, waarbij je jezelf op kunt offeren om anderen te helpen. Dit kan een week worden, waarbij jij je licht op anderen laat schijnen en je beloond zal worden omdat anderen ook hun licht op jou laten schijnen.


Overzicht van de week voor alle tekens

Zondag staat de Volle Maan in Steenbok en daarnaast is er een combinatie aan invloedrijke planeten. Een sextiel tussen Venus en Jupiter, een vierkant tussen Mercurius en Uranus, een driehoek tussen de Zon met Neptunus en een driehoek tussen Mars en Pluto. Je zult een climax van intense en magische energie ervaren. De Maan brengt t/m woensdag veel energie om ambities na te streven en dingen waar we al lang mee bezig zijn zoveel aandacht te geven dat er een doorbraak kan zijn. Het wordt sowieso een betoverende week met kosmische energie. We kunnen ons voorbereiden op een week vol kansen, magische momenten en energieke mix van vreugde en uitdaging. Maandag straalt de Zon majestueuze licht in het vurige teken Leeuw wat het begin markeert van een stralende periode van zelfexpressie en vreugde. Dit is je kans om te schitteren als nooit tevoren. Laat creativiteit ontbranden, zoek avontuur op en geniet van de spotlight. Met Zon in Leeuw voel jij je alsof je midden in jouw eigen levensfilm speelt, klaar om het publiek te betoveren met charmes en talenten. Grijp de energie om je dromen na te jagen, nieuwe projecten te beginnen en bovenal niet bang te zijn om jezelf volledig te laten zien. Dit is tijd om te stralen en genieten van festiviteiten van het leven. Dinsdag staat de Zon tegenover Pluto. De confrontatie tussen Zon en Pluto brengt intense diepgang en transformatie. Dit aspect nodigt ons uit de diepten van je ziel te verkennen en oude patronen, die niet langer dienen, los te laten. Je kunt nu wel geconfronteerd worden met krachtige uitdagingen of interne conflicten, maar laat je dan vooral niet ontmoedigen. Gebruik de energie om te groeien, kracht te hervinden en op dieper niveau te begrijpen wat je echt wilt in het leven. De transformatie kan basis leggen voor een sterker, authentieker jij. Sta dan open voor verandering en gebruik deze kracht om te transformeren en te herboren als de stralende ster die je bent. Donderdag gaat Mercurius de Maagd binnen en vormt de Zon een sextiel met Mars. De stand van Mercurius zorgt dat we veel naar details kijken en precisie een flinke boost krijgt. Dit is de perfecte tijd om dingen aan te pakken, plannen te maken en alles tot in de puntjes uit te werken.


Je geest is helder, communicatie scherp en vermogen om problemen op te lossen erg sterk. Gebruik de energie om projecten te stroomlijnen, efficiëntie te maximaliseren en productief te zijn. De Zon sextiel Mars voegt een extra lading dynamische en krachtige energie toe. Je voelt je energiek en klaar om actie te ondernemen. Dit aspect geeft moed en motivatie om doelen na te jagen en obstakels met gemak te overwinnen. Of we nu sportief bezig zijn, een creatieve uitbarsting willen of gewoon de klus willen klaren, deze dag is perfect om alles aan te pakken met sterke, positieve houding. Zaterdag is het laatste kwartier van de Maan in Stier. Deze kracht biedt kalme energie om de week af te sluiten. Dit is een ideaal moment om terug te kijken op wat we bereikt hebben en aanpassingen te maken voor de toekomst. Gebruik stabiele energie van Stier om plannen te evalueren, financiën te beheren en praktische veranderingen door te voeren die zullen helpen om doelen te bereiken. De invloed van de Maan in Stier helpt zaken op een concrete en realistische manier aan te pakken. Of het nu gaat om het balanceren van een budget, organiseren van je huis of tijd te nemen om te genieten van de eenvoudige geneugten van het leven, deze energie zal helpen om op praktische en stabiele manier vooruit te gaan. Wat extra tips, die we willen geven. Begin de week met een gezonde mix van verantwoordelijkheid en plezier. Laat creatieve energie stromen, maar vergeet niet om tijd in te plannen voor zowel werk als ontspanning. Maak een planning die ruimte biedt voor enige speelse momenten en taken die je moet afronden. Gebruik Mercurius in Maagd energie om te focussen op details. Werk projecten uit tot in de puntjes, communiceer duidelijk en zorg dat alles nauwkeurig en efficiënt verloopt. Deze aandacht voor detail helpt successen te boeken en fouten te minimaliseren. Laatste Kwartier Maan in Stier moedigt aan plannen bij te stellen en praktische aanpassingen te maken. Evalueer wat goed gaat en dat wat verbeterd kan worden. Gebruik deze tijd om je basis te versterken en ervoor te zorgen dat je op het juiste pad blijft. Het wordt een week vol succes, plezier en groei, geniet daar dus van.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)