Weekhoroscoop Tweelingen

Weekhoroscoop Tweelingen

Weekhoroscoop Tweelingen

Geboortedatum 21 mei t/m 20 juni - week 43

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
De sterke planetaire energie zorgt ervoor dat wisselvallige karaktertrekken omhoog komen. Daardoor ben jij niet alleen wisselvallig, maar zal ook de week niet altijd soepel verlopen. Je kunt daardoor ook moeite krijgen om fysiek gezond te blijven. Dit kan nog wel eens te wensen overlaten en zelfs qua liefde voor irritaties en probleempjes zorgen. Ook doe je er goed aan in de gaten te houden dat je werk misschien belangrijk is, maar dat sociale contacten en liefde ook aandacht verdienen. Slaap voldoende en ontspan overdag, zodat je zowel mentaal als fysiek lekker in je vel zit. Gebonden mensen zullen het zondag t/m dinsdag fijn vinden om intimiteit met hun partner te delen. Je bent vriendelijk en liefdevol en in staat geregeld tijd vrij te maken voor je partner en sociale contacten. Singles voelen zich deze week niet altijd even sterk, vooral als de gezondheid verslechtert. Hoe beter je in je vel zit, hoe meer liefde je kunt voelen. Ook zij dienen dus voldoende ontspanning te zoeken en trachten om niet alleen maar met zakelijkheden bezig te zijn. Zit je lekker in je vel, dan straal je dit uit en kan er dus ook meer liefde in je leven komen. Zo niet, dan zal dit ten koste gaan van het zoeken naar een geschikte partner. Over het algemeen zal je hier doorheen komen en heb je vrienden of kennissen genoeg om de week op een prettige wijze door te komen. Voor een nieuwe liefde is het t/m vrijdag een mindere periode. Een relatie die je nu start, kan lastig vast te houden zijn. Alleen een hernieuwde relatie met een ex-partner of een korte flirt zullen kans maken. Gebonden mensen kunnen van dinsdagnacht t/m vrijdag een zeer mysterieuze energie ervaren. Hierdoor heb je een aantrekkelijke uitstraling. Je partner zal daarom veel tijd aan je besteden. Let op met een bezitterige partner, omdat deze jaloers kan zijn als je aandacht van een ander krijgt. Vooral vrijdagavond kan je beter tijd voor jezelf vrijmaken. Zaterdag is een prima dag om samen door te komen. Singles kunnen vrijdag en zaterdag erotische energie ervaren. Ontmoet je iemand, dan heb je de neiging om te snel te gaan en gelijk te denken dat dat deze lang in je leven kan blijven. Wees hier voorzichtig mee en ga geen dingen beloven die je niet waar kunt maken.

Carrière en financiën
Het is een bijzondere week, waarin er mogelijkheden zijn je te ontwikkelen en financieel meer kansen te krijgen. De planetaire energie is sterk en ook vanuit de kosmos kan er flink wat gelukzalige energie zijn. Het geluk zal je toelachen, maar bedenk wel dat je dit zelf af moeten dwingen. Je werkt er hard voor en bent creatief genoeg om de juiste dingen op het juiste moment te doen. Mensen die geen werk hebben, maken een grote kans om deze periode een nieuwe baan te vinden. De 1ste dagen van de week zal je, naast een druk privéleven, hard werken en is er een positieve boost vanuit collega’s en zakelijke contacten. Je kunt namelijk veel steun van ze krijgen bij dingen waar je mee bezig bent. Dinsdag t/m vrijdag zal je over het algemeen hard werken, maar wordt aangeraden voldoende te slapen en gezond te eten. Je kunt anders zeer snel door je energie heen zijn. Voor investeringen is het een prima periode, grijp kansen aan die er op je pad komen. Er kunnen voor sommige mensen wel juridische zaken zijn, die niet lekker verlopen. Tracht relaxt te blijven en gebruik je intellect om hier doorheen te komen. Met name vrijdagochtend kun je oplossingen vinden zakelijke en financiële problemen.

Mentale en fysieke gesteldheid (week van saamhorigheid en innerlijke liefde)
Het coronavirus beheerst ons leven en zorgt dat mensen niet alleen lichamelijk klachten hebben, maar ook mentaal in de knoop zitten. Niet alleen de energie op aarde is verstoord, er komt vanuit de kosmos een sterke energie naar ons toe. We moeten niet vergeten dat we verbonden zijn en dat alles bestaat uit dezelfde trillingen en energiestromen. Individueel geeft dit geregeld bezorgdheid, angst en verdriet. Toch zit er ook een positief aspect aan deze tijd, waarin we te maken hebben met een ‘voor het oog’ onzichtbare vijand. We worden sterk met onszelf en omgeving geconfronteerd. Veel mensen denken na over de zin van het leven. Het sociale leven wordt beknot en we zijn zeer voorzichtig in contact tot elkaar. Daardoor zien we de details en zin van het leven meer. We gaan ervaren hoe belangrijk het is dat wij in een veilig land kunnen leven en we gaan ook zien hoe belangrijk mensen voor ons zijn. Dit brengt ook tegenstellingen aan het licht. Veel mensen vinden het maar vervelend dat we in een soort van ‘lockdown’ leven en dat we bepaalde dingen niet meer kunnen. Hoeveel mensen vinden het wel niet erg dat we beperkt worden bij vakanties, cafébezoek, disco’s en concerten. Maar is dit nu echt zo belangrijk? Moeten we er niet meer voor geliefden zijn en zorgen dat we zij aan zij staan om door deze moeilijke periode te komen. Zijn alcohol en andere genotsproducten werkelijk belangrijker dan liefde en saamhorigheid? Gelukkig zijn er veel mensen die aangeven dat compassie en verbondenheid wel veel belangrijker zijn. We raden dan ook aan om deze week bezig te gaan om de thuisbasis veilig te gaan stellen en er voor onze geliefden, maar ook voor hulpbehoevenden te zijn. Bedenk dat veiligheid en saamhorigheid ons opladen, waardoor we niet alleen mentaal lekker in ons vel zitten, maar fysiek sterker worden. De kosmische energie laat sterker dan de afgelopen tijd zien dat we beter meer tijd thuis door kunnen brengen. Laten we zorgen dat we ons leven op orde krijgen, door de basis sterker te krijgen. Laten we het coronavirus niet alleen maar als tegenstander zien, maar als een kracht die ons als mens wil wijzen op de dingen die werkelijk belangrijk zijn. Laten we onze verantwoordelijkheid nemen en ons focussen op innerlijke waarden en sociale contacten. Hierdoor komen we in contact met ons astrale lichaam en zal contact met de hogere wereld ons veel meer gaan brengen. Het is een week, waarin we met onze angsten en onzekerheid geconfronteerd worden. Tegelijk zullen er kosmische krachten vrijkomen, die ons steeds beter bestand maken tegen alles wat ons instabiel wil maken. Goed zal kwaad opheffen, haat zal veranderen in liefde en we zullen veel meer in staat zijn om naar ons hart te luisteren. Laten we met z’n allen trachten het positieve, het hogere naar boven te brengen en bestand zijn tegen hetgeen ons nu even verzwakt en raakt.

Overzicht voor alle tekens (een tijd van sterk geladen kosmische energie)
Zondag vormt de Zon vroeg in de ochtend een vierkant met Jupiter en verbindt zich met Neptunus. Er wordt aangeraden zondagochtend rust te zoeken en niet met grote ideeën en activiteiten te starten. Als gevolg van Jupiter en Neptunus zal je vooral in je dromen en fantasieën spanning opzoeken en zal je minder geneigd zijn er op uit te trekken. Ook donderdag zal je erg dromerig zijn en heb je moeite de week op te starten. Jupiter zal in die ochtend namelijk een sextiel met Neptunus vormen en flink wat fantasievolle energie brengen. Veel mensen kunnen nadenken over de toekomst en over dingen die ze willen gaan doen. Dit is een stuk lastiger, omdat we niet weten wat de toekomst brengt. Mercurius zal deze dag een sextiel met Venus vormen en dit zorgt ervoor dat we in staat zijn sympathiek en liefdevol met mensen om te gaan. Maandag is prima om te communiceren met vrienden, geliefden en andere sociale contacten. Wel wordt aangeraden grote beslissingen of afsluiten van contracten uit te stellen, omdat Mercurius tot 3 november retrograde in de Schorpioen beweegt. De laatste keer zorgde deze retrograde cyclus van Mercurius ervoor dat er oneerlijkheid over de wereld waarde en de wereldorde onder druk stond. De Schorpioen kan spirituele energie brengen en liefdevolle emoties versterken. Veel mensen kunnen echter de destructieve kant van de Schorpioen kiezen en dan krijgen de slechte energieën de kans. Mercurius vormt deze dagen een sextiel met Venus, terwijl de Zon tegenover Mars en Mercurius beweegt. Deze hemellichamen zullen een intuïtieve band met de Schorpioen vormen en dit zorgt over het algemeen voor veel positieve krachten. Hierdoor zullen mensen die slechte energie kiezen sterk in de minderheid zijn. Het goede zal daardoor veel meer kansen krijgen.

Omdat water en vuur van de hemellichamen en sterrenbeelden in een sextiel staan, zullen emoties en ratio in evenwicht zijn. We zijn ontvankelijker en kunnen beter in elkaars behoeften voorzien. Dit zal geweldige kansen bieden om elkaar emotioneel te begrijpen en nieuwe contacten aan te gaan. Er is dan meer mogelijkheid dat mensen elkaar gaan steunen. Omdat de diplomatieke Zon een evenwichtige oppositie met de retrograde Mars in de Ram vormt, zal er een polaire kracht zijn, die vrede en oorlog met elkaar in evenwicht brengt. Daardoor zullen er momenten zijn dat de mensheid de adem inhoudt, maar tegelijk kunnen er vredelievende momenten zijn, die rust in de wereld brengen. Toch moeten we altijd onthouden dat Mars woede en confrontatie brengt, ondanks vredelievende energieën. Woensdag vormen de Zon en Pluto een krachtige eenheid en dit geeft problemen, die een tijd geleden ontstonden en nu weer in alle hevigheid terugkomen. Daarnaast zal de energie van de Maan sterk geladen zijn. Er is ook een tegenwerking van Mars, die een serieuze uitdaging biedt aan Jupiter, Saturnus en Pluto in Steenbok. Er is een verscheidenheid aan krachten, die allemaal hun eigen aandacht opeisen. We dienen hier niet alleen positief mee om te gaan, maar ook diplomatiek. We moeten openstaan voor nieuwe ideeën, maar zullen bezig moeten te bedenken welke dingen wel of niet kunnen. Het is een periode om dingen met elkaar te delen, maar er zullen ook mensen zijn, die puur voor zichzelf kiezen. Zij zullen egoïstisch in het leven staan. Er zullen mondiale uitdagingen zijn, die flink wat problemen brengen. We zien energieën, die diplomatieke inspanning brengen. Hierdoor zullen moeilijkheden overwonnen worden door te communiceren, maar verergeren als er met geweld wordt gereageerd. Evenwicht zal zorgen voor het oplossen van problemen. Op persoonlijk gebied moeten we onze energie sparen om zelf een klein stukje vrede te geven. De Maan zal deze periode voor vrede en gerechtigheid zorgen en dus kunnen we er van uitgaan dat er een harmonieuze tijd aankomt. Dit geldt niet voor de gezondheid van mensen. Daarvan is het einde van de rit nog niet te zien, ook niet op kosmisch gebied.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)