Weekhoroscoop Tweelingen

Weekhoroscoop Tweelingen

Weekhoroscoop Tweelingen

Geboortedatum 21 mei t/m 20 juni - week 49

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
Mars, in jouw teken, biedt goede energieën, waardoor je geen moment stil wilt zitten en erg actief bent. Voor een Tweeling is dit niet erg, omdat je nu eenmaal een bezige bij bent. Let op dat je in je enthousiasme een aantal minder goede eigenschappen kunt laten zien, waaronder eigenwijsheid en je gevoel dat je je moet bewijzen. Met name bij mensen, die om je geven, hoef je je helemaal niet te bewijzen, dus tracht dit ook niet te doen. Mensen in je omgeving vinden je warme en vriendelijke kant leuker. Doe dus gewoon zoals je bent en ga je niet beter voordoen. Mocht je die mogelijkheid hebben, dan is dit een goede periode om een kleine trip te maken of een dagje uit te plannen. In een relatie, zal je partner ervan genieten als je je energie aan hem/haar besteedt. Gaandeweg de week zal je merken dat je socialer wordt en kun je, naar zowel bekende als onbekende mensen, empathisch en sensitief zijn. Wanneer de Volle Maan aan de hemel verschijnt, zal deze spirituele energie je emotioneel nog sterker maken. Hierdoor kun je nog meer liefde en warmte naar andere mensen laten zien. Mensen zullen van je humor en je speelse karakter genieten en er vrolijk van worden.

Carrière en financiën
Mars motiveert op zakelijk gebied om meer met je leven te doen. Je hebt het gevoel dat je afgelopen periode te weinig gedaan hebt en wilt er nu wel voor gaan. Op zich is daar niets op tegen. Je moet er echter voor oppassen dat je kracht gericht is om zelf tevreden te zijn. Wanneer je je te druk maakt om het tevreden stellen van andere mensen, door je te willen bewijzen, ben je niet op de goede manier bezig. Je kunt dan wel eens dingen doen, die je beter niet kunt doen. Doe je dat, dan zal dit gaandeweg de week, als de Maan meer invloed krijgt, negatieve aspecten bieden. Tracht jezelf toe te spreken en blijf zuiver handelen. Je zult merken dat je dan tot veel betere resultaten kunt komen. De energie van Mars en de Maan zullen je dan versterken, waardoor je veel beter in staat bent om aan te geven wat je wilt. Je kunt dan op goede wijze kritiek geven, waardoor mensen respect hebben voor de sensitieve en vriendelijke manier van communiceren. Ook op zakelijk gebied zal de Maan zorgen dat je empathisch erg sterk bent, waardoor je in de gaten kunt houden wat mensen voelen en wat ze van jou verwachten. Verder is er een uitstekende energie vanuit de Zon en Jupiter, waardoor je in staat bent om zakelijk gezien nieuwe ontwikkelingen mee te maken en succes te behalen.

Emotioneel en fysiek welzijn in de week van de Volle Maan
Met Venus in de Boogschutter, die de 4de en 5de een vierkant vormt met Neptunus in de Vissen, kan het een week zijn om medeleven te voelen, maar ook grenzen te bewaken, omdat er mensen zijn, die misbruik van goedheid maken. Dit kan stress brengen, die mentale en fysieke problemen kan geven. De Maan staat in de Stier en hierdoor is er meer kracht om stabiel in het leven te staan. De energie van Venus en Neptunus brengt wel illusies met zich mee, die kan zorgen dat we teveel in een droomwereld leven. Zorg dat je blijft communiceren en in de romantiek realiteit voor ogen blijft houden. Maandag is er een bijzondere verbinding tussen de Maan en Uranus in de Stier. Er wordt aangeraden je hart te openen en nieuwe mogelijkheden te zoeken. Het is een prima periode om je emoties te ordenen en de verandering, die ingezet is, te aanvaarden. Het zal je blij stemmen en geluk brengen om warmte en liefde in je hart te laten. Het vierkant, dat Mercurius in Boogschutter en Jupiter in Vissen de 6de en 7de brengen, geeft optimistische energie, die zorgt dat veel mensen in staat zijn controle over emoties te houden en realistisch te blijven. Woensdag op donderdag zal de Volle Maan om 05:09 in de Tweeling staan. Deze energie maakt mensen nieuwsgierig en zal intellectuele energie losmaken, waardoor er verlangens zijn om te handelen. Hierbij is er een sterke verbinding met de strijder Mars, die retrograde beweegt en in uitlijning met de Maan staat. Mars is vol actie en ambitie en in combinatie met de Maan impulsief. We moeten fysiek oppassen, omdat er gevaar aankleeft. Wees voorzichtig in het verkeer en vooral als je moe bent. Ook moet je opletten bij gebruik van gereedschappen en scherpe voorwerpen. De Maan in Tweeling zal een kracht brengen om energie van de Zon te versterken, waardoor we een diepere filosofische lading ervaren. Kunnen we impulsiviteit van Mars en ideeën en nieuwsgierigheid van de Tweeling in balans brengen, dan geeft dit emotionele ontspanning. Er wordt aangeraden om de 7de t/m de 9de tijd aan familie en vrienden te besteden en de romantiek in het leven toe te laten. Je kunt dan namelijk minder impulsief zijn, omdat je de rust vindt die mensen jou geven. Let op dat er tijdens deze stand van de Maan een oppositie is van de Zon in Boogschutter en Mars in Tweelingen. Er kan frustrerende energie zijn, die sommige mensen kunnen uiten door ongezond gedrag te vertonen. Het zal belangrijk zijn alcohol, drugs en andere ongezonde producten te mijden, omdat dit er niet voor zal zorgen dat jij je gelukkiger gaat voelen. Energie van Venus kan rust brengen, waardoor je uiteindelijk de week rustig en gelukkig af kunt sluiten. Het weekend zal de Maan in Kreeft aantrekkelijke energie brengen, waardoor we veel geluk ervaren, mede door een sextiel met Uranus in de Stier. Er wordt nu aangeraden te genieten van muziek, kunst en creatieve activiteiten, die emotionele ontspanning geven.

Mars zal passioneel gevoel bij de Tweeling versterken, waardoor je onrustig en actief bent. Hierdoor heb je de neiging te gehaast te handelen en kun je onnodige risico’s nemen. Omdat je onzeker bent, kun je deze soms verdoezelen door branieachtig gedrag te laten zien. Je kunt dan eigenwijs en koppig reageren. Je kunt dan stress ervaren, waardoor je zenuwstelsel voor problemen kan zorgen. Er zijn echter Tweelingen die, als ze onzeker zijn, conflicten uit de weg gaan. Er ontstaat dan vluchtgedrag, waaruit zelfs depressiviteit op kan treden. Dit kost veel energie, omdat je er zelf niet achter staat en het vervelend vindt als je achteruit gaat of helemaal wegvlucht. Je kunt dan fysiek gezien vitale energie kwijtraken. Omdat je letterlijk en figuurlijk weinig tijd neemt om te ademen, kan je lichaam zeker wel een tekort aan zuurstof krijgen. Dit probleem kan zich omzetten in problemen met de luchtwegen. Je kunt dan te maken krijgen met verkoudheid, bronchitis en astma. Probeer er tijd voor te nemen om rust te vinden door aan yoga of meditatie te doen. Het is moeilijk voor je, maar deze mentale stilte zal je goed doen. De Volle Maan kan daarbij helpen, omdat deze veel spirituele energie biedt. Deze energie kan je, met behulp van yoga of meditatie, opvangen, waardoor je de energie letterlijk en figuurlijk een plekje in je lichaam geeft en jij op veel gebieden lekker in je vel komt te zitten.

Overzicht voor alle tekens
Mars staat over het algemeen garant voor ambitie en succes, waardoor we een sterk gevoel ervaren om nieuwe kennis en vaardigheden aan te leren. Het is een week om te zoeken naar nieuwe mogelijkheden om ons te verrijken of te ontwikkelen. Mars zorgt voor communicatie en delen van zakelijke emoties en meningen. Het kan op zakelijk gebied een periode worden, waarin er veel kansen ontstaan, omdat we er actiever naar op zoek zijn. We moeten opletten dat we het weekend van de 3de niet teveel richten op het kopen van dure cadeaus. Het zal veel belangrijker zijn om elkaar liefde, vriendschap en warmte te geven. Verder is het een prima week om de medemens te ondersteunen. Kijk eens om je heen of je, in plaats van het kopen van dure cadeaus, wat kunt geven aan mensen, die het werkelijk nodig hebben. Venus en Mercurius staan in de avontuurlijke en intelligente Boogschutter, maar beide planeten reizen naar de nuchtere en zakelijke Steenbok. Mercurius zal dinsdag naar dit teken reizen en tot 12 februari er blijven. Dit brengt fijne en sympathieke gevoelens. Er zal onder mensen meer respect komen en we zullen ons soms onzeker voelen als we denken dat iemand ons niet waardeert. Mensen kunnen soms wat stiller zijn en vooral als ze onzeker worden. Toch is er ook energie om relaties gezond te houden en humor te behouden. Bijzonder is dat de energie van de Boogschutter wel zeer actief blijft en intense en spannende energieën blijft geven. De liefde zal opbloeien; voor elkaar, onszelf en voor romantiek. Wat betreft erotiek zullen mensen aan het eind van de week voelen dat ze er veel behoefte aan hebben.

Singles kunnen naarstig op zoek gaan en gebonden mensen zullen van alles bedenken om hun relatie leuk te houden. Venus zal zaterdag naar de Steenbok reizen. Tot die tijd zullen persoonlijke vrijheid en aantrekking tot onderwijs en carrière belangrijk zijn. Venus zal tot begin januari in dit teken staan. Er zijn toch veel mensen, die hierdoor hun emoties niet kunnen tonen in contact met collega’s, vrienden en familie. Je kunt wat afstandelijk zijn en je terugtrekken. Er zijn nu aanwijzingen dat veel mensen de keuze op een nieuwe partner zullen baseren op status. Liefde en maatschappelijke status zijn dan ook meer met elkaar verbonden. De Zon zal tot de 21ste in de Boogschutter verblijven en deze energie geeft rust, waardoor de maatschappij wat meer gebaseerd is op mensen, die normen en waarden uit gaan dragen. We hebben gezien hoe het gedrag van sommige mensen kan zijn, maar we zien deze periode dat meer mensen gaan inzien dat er wat moet veranderen. Er kan meer vraag naar discipline zijn, maar er kan een sterke roep naar verandering van autoriteiten. Er zijn sterke gevoelens om beslissingen te nemen, die de maatschappij veranderen. Bijzonder hierbij is dat Neptunus, die tot in 2025 in de Vissen verblijft, een grote mentale kracht aan mensen geeft. Deze zal kalmte en geduld brengen. Mars, die tot 12 januari in de Tweeling verblijft, brengt passie en impulsieve emoties naar voren. Er kunnen mensen zijn, die andere normen en waarden nastreven. Dit kan dan zeker voor onrust zorgen, omdat een kleine groep het voor een grotere groep kan verpesten. Laten we dan ook verstandig blijven en zorgen dat we in de gaten houden dat de meeste mensen het goed bedoelen, welke cultuur het dan ook is.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)