Weekhoroscoop Tweelingen

Weekhoroscoop Tweelingen

Weekhoroscoop Tweelingen

Geboortedatum 21 mei t/m 20 juni - week 9

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Liefdesrelaties
Zondag zal relaxt zijn, maar maandag tot en met woensdag wil je meer actie. Je intellectuele vermogen wordt versterkt en dat zal je flink prikkelen. Daardoor vind je het leuk om activiteiten met je partner te ontplooien en concentreer je je liever op liefde en passie, dan op werk of andere zakelijkheden. Hierbij maakt het niet uit of jullie elkaar pas kennen of al veel langer. De romantiek lijkt alsof jullie elkaar pas ontmoet hebben. Donderdag en vrijdag kan er iets gebeuren, wat de liefde op zijn kop zet. Heb je een goede relatie, dan is het genieten. Heb je een minder goede relatie, dan moet je oppassen dat deze verrassing negatief uit kan pakken en dat maakt de relatie er niet beter op. Vanaf vrijdagavond zal het allemaal een stuk beter gaan. Venus zal een minder goede beweging maken, maar deze zal jou minder beïnvloeden. Het kan een periode zijn om leuke activiteiten te plannen en samen met jouw partner mensen te bezoeken. Singles zullen naar spanning en passie in hun leven zoeken en willen veel minder alleen doen en zoeken naar relaties, die juist wat oppervlakkig zijn en wat seksuele spanning brengen. Je ervaart complexe energie, waardoor je zoveel energie hebt, dat je er op uit wilt trekken. Misschien is het een prima periode om een leuke reis te gaan boeken en dan liefst een vrijgezellentrip. In het midden van de week is je intuïtie erg sterk en zal je fantastische inzichten hebben om plannen te maken. Van donderdag tot en met zaterdag kan je deze ideeën zeker wel uitwerken. Bedenk in ieder geval dat de energie er zeer goed voorstaat en dat je zeker een uitstekende kans maakt om een nieuwe partner te vinden. Let op dat er vanaf zaterdagavond wat obstakels kunnen zijn, waardoor je sociale en je liefdesleven verstoord wordt. Kijk zondag uit voor iemand die het minder goed met je bedoelt, omdat je dan het vertrouwen wel eens kunt verliezen.

Carrière en financiën
Je bent het begin van de week gevoelig, waardoor je zondag en maandag iets minder gelukkig bent met werkzaamheden die je moet doen. Dit heeft niet eens betrekking op je werk zelf, maar meer op de manier hoe mensen met jou omgaan. Je kunt je nog wel eens storen aan mensen die bazig reageren of ongevoelig zijn. Tracht niet de fout te maken om zelf ook zo te reageren. Gebruik energie om mensen te inspireren en ze het juiste voorbeeld te geven. Dinsdag tot en met donderdag ervaar je bijzondere energie. Hierbij kun je veel vragen en ideeën hebben, maar weet je niet goed hoe je hier mee om moet gaan. Misschien doe je er goed aan mensen om hulp te vragen, zodat je misschien meer antwoorden krijgt en er mogelijkheden komen. Heb je een eigen bedrijf dan kan je vrijdag een nieuwe zakelijke partner ontmoeten. Tot en met het weekend ben je erg inspirerend, maar heb je verschillende taken, waardoor je verward kunt raken. Zondag is de dag van de toekomst, met veel mooie plannen.

Mentale en fysieke gesteldheid
De krachten uit het universum kunnen pijntjes en klachten verminderen en dat kan een opluchting zijn voor degenen die hier veel last van hebben of hebben gehad. Ook mentale irritaties kunnen verdwijnen en de rust zal meer in je lichaam terugkomen. Het is belangrijk bepaalde activiteiten of gedragingen, die in het verleden fysieke of mentale problemen hebben gegeven, te gaan vermijden. Je kunt hier wel eens eigenwijs in zijn, maar dat is niet verstandig. Durf te experimenteren met gezonde voeding, die je eerder niet lekker vond. Je zult verrast zijn en zult waarschijnlijk deze gezonde leefstijl in je leven integreren. Adolescenten dienen hun drukke agenda los te laten en meer rust in te bouwen. Je kunt van hot naar her reizen in zowel je privé als zakelijke leven, omdat je jezelf anders uitput. Vermijd deze periode vooral eten waar je digestie van krijgt. Mensen die met huidproblemen te maken krijgen, dienen geen huis-tuin- en-keukenmiddeltjes te gebruiken. Een professionele behandeling is veel beter. Mensen die niet of weinig sporten of bewegen, doen er goed aan om hier actie in te ondernemen.

Overzicht voor alle tekens
Tot 22 maart geeft Mars zijn intense en passionele energie in de energieke Waterman, terwijl Venus een magisch kracht in ons losmaakt in datzelfde teken tot 11 maart. Dit zorgt voor een gave mix van liefde en avontuur, waarbij het verlangen naar verliefdheid en knuffelen naar voren komt en er een drang en hunkering naar diepgaande romantiek is. De Zon zal voor ontspanning in de Vissen zorgen, wat intense trillingen en positieve veranderingen met zich meebrengt. Mercurius, boodschapper van de goden, beweegt dromerig in de Vissen, waardoor er magie in onze communicatie en denkprocessen zal ontstaan. Er is balans tussen nuchterheid en dagdromen, met een flinke dosis intuïtieve vibes. Door de energie van de Volle Maan van afgelopen zaterdag kunnen we een kracht voelen om datgene af te maken waar we mee bezig zijn. De ontspannen Maan geeft namelijk drang naar verantwoordelijkheid en eerlijkheid. Zelfliefde is de sleutel om tot goede mogelijkheden te komen. Venus en Jupiter geven een extra boost van overvloed en expansie. Maar blijf wel verantwoordelijkheid tonen en denk na over wat je doet. Kijken we naar de week, dan zien we dat Mars dinsdag in een kosmisch potje worstelpartij met Jupiter belandt. Dat kan zorgen voor wrijving tussen de energieke Mars en de altijd optimistische Jupiter. Het is alsof je er vol voor wilt gaan, maar je moet ook een beetje chillen. Dezelfde dag vormt Mercurius een harmonieuze energie met Ceres, waardoor positieve communicatie en zorgzaamheid in de lucht hangen. Een tijd waarin woorden zeer liefdevol kunnen zijn en zorgen dat de meeste mensen in staat zijn om gezellig en liefdevol in het leven te staan. Woensdag brengen de Zon, Mercurius en Saturnus een communicatieve versterking. Onze innerlijke stem wordt luid en duidelijk en we kunnen serieus nadenken over doelen voor de lange termijn. Mercurius voegt zich ook bij Saturnus, waardoor onze gesprekken ook wel serieus en nuchter kunnen zijn. Donderdag danst Mercurius met Jupiter in een sextiel, wat betekent dat positieve communicatie de scepter zwaait. Een tijd waarin we ideeën laten groeien en een optimistische sfeer aanmoedigt kennis te delen en van elkaar te leren. Vrijdag brengt de Zon een liefdevol sextiel met Jupiter, wat een mix is van kracht en expansie. Een tijd van optimisme, zelfvertrouwen en het zien van mogelijkheden als een zonovergoten pad dat voor ons ligt. Als we zaterdagnacht naderen, moeten we opletten voor het vierkant tussen Venus en Uranus. Dat kan onverwachte wendingen en verstoringen in relaties veroorzaken. Over het algemeen is er respect en is het belangrijk flexibel te blijven en open te staan voor spontane avonturen in ons leven.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)