Weekhoroscoop Tweelingen

Weekhoroscoop Tweelingen

Weekhoroscoop Tweelingen

Geboortedatum 21 mei t/m 20 juni - week 39

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
Je vindt het zondag erg lekker om in je bed te blijven, maar je voelt je ook onrustig om er vroeg op uit te trekken. Doe wat je hart je ingeeft. Ben je gebonden, dan moet je wel oppassen dat je partner hier moeite mee kan hebben. Tracht hier dan over te communiceren en vindt een middenweg. Singles zijn ook wat minder fit en doen er goed aan in de ochtend uit te rusten en te genieten van rust en eenvoud. In de middag zal je juist erg veel kracht ervaren en kan je er het best lekker op uittrekken. Je bent erg stout en de kans op een korte relatie is niet klein. De week zal voor de Tweeling in het teken staan van een zeer krachtige energie, waardoor je liefdevol en romantisch bent. Aan het eind van de week zal de Maan hier nog een spirituele kracht bij geven, waardoor er in de liefde en in sociale contacten mooie momenten kunnen zijn. Maandag ben je sociaal en liefdevol en zoek je naar het mooie van het leven. Gebonden mensen kunnen leuke activiteiten doen om liefde met hun partner te versterken. Er zal dan ook meestal krachtige energie zijn om je te prikkelen. Vooral de Zon en Mars bieden veel liefde. Je wilt eigenlijk de hele week de romantiek in je leven voelen en bent niet bij je partner weg te slaan. Je zou er bijna vrij voor willen nemen om van elkaar te genieten. Let op dat er teleurstelling kan zijn als je partner hier niet op in wil gaan. Je kunt dit vooral woensdag en donderdag opmerken. Voor singles zullen de Zon en Mars erg gunstig uitpakken en zal ook Jupiter aan het eind september invloed hebben op jouw mentale en fysieke energie. Je bent de hele werkweek zeer romantisch en speels in de liefde. Er wordt dan ook aangeraden plekken op te zoeken, waar je nieuwe mensen kunt ontmoeten. Dinsdag kunnen dromen werkelijkheid worden en woensdag en donderdag zijn geschikt om af te spreken en te daten. Gebonden mensen kunnen donderdag impulsief reageren en drastische uitspraken of negatief gedrag vertonen. De meeste mensen houden zichzelf wel in controle en zullen veel passie en plezier beleven. Vrijdag en zaterdag zullen verder prima dagen zijn. Je bent eigenzinnig en speels en kunt je partner op seksueel gebied het hoofd op hol brengen. Singles zijn deze dagen eigenzinnig en kunnen mensen van zich afduwen, omdat ze te wisselvallig zijn. Het is dan ook een periode om meer tijd aan vrienden en familie te besteden en minder aan het zoeken naar een nieuwe partner.

Carrière en financiën
Op zakelijk gebied kun je wat last hebben van de retrograde beweging van Mercurius. Je kunt emoties moeilijk onder controle houden en reageert nog wel eens heftig op mensen en bepaalde situaties, waar je normaal gesproken intellect of humor bij zou gebruiken. Er wordt aangeraden dit zoveel mogelijk te onderdrukken en empathisch en sympathiek te blijven. Dit past veel beter bij jouw karakter. Anderen snappen anders niet, waarom je dit doet en kunnen hierop reageren. Daar kunnen dan op zakelijk, maar ook financieel gebied grote problemen uit ontstaan. Het is hierbij helemaal niet uitgesloten dat je dan je rappe tong op een verkeerde manier gebruikt en verkeerde dingen zegt. Het is aan te raden je soms even terug te trekken door bijvoorbeeld een vrije dag te nemen. De conflicten of andere problemen, die je nu krijgt, kunnen namelijk moeilijk meer opgelost worden. Wanneer je in discussies, gesprekken of vergaderingen iets wilt zeggen, doe je er goed aan eerst na te denken en jezelf dan pas te uiten. Laat je niet verleiden tot impulsief gedrag. Je kunt dit doen door bedenktijd aan te vragen om zo jezelf op een goede wijze te uiten. Het wordt geen makkelijke week, maar uiteindelijk sluit je prima af.

Mentale en fysieke gesteldheid
Je gezondheid zal deze week wisselvallig zijn, waarbij je aan de ene kant veel positiviteit ervaart, maar aan de andere kant wel stressvolle energie zult voelen. Met name de planeet Uranus kan jou opstandig maken, waardoor je jezelf een bepaalde mate van stress op kunt leggen. Deze stress kan problemen geven met betrekking tot je zenuwstelsel van waaruit diverse kwaaltjes kunnen ontstaan, zoals irritatie van de huid, een zenuwenhoestje, longproblemen, griep en astma. Tracht rust te bewaren en ga anders even naar de apotheek om een rustgevend middeltje te vragen. Verder moet je deze periode opletten dat je niet omgaat met mensen, die een besmettelijke ziekte over kunnen dragen. Doordat je weerstand verzwakt lijkt te zijn, kunnen ze je aansteken. Naast groente en fruit doe je er goed aan extra eiwitten te gebruiken. Een rood stukje vlees of vis zijn aan te raden en geven je extra energie. Ook producten als melk en eieren kunnen je een positieve impuls geven. Doordat je van jezelf uit al erg actief bent, hoef je niet extra veel te sporten om fit te blijven, maar mocht je toch minder actief zijn, dan kun je dit beter wel gaan doen. Dat zal je lichaam alleen maar ten goede komen.

Overzicht voor alle tekens
Mercurius gaat retrograde in de Weegschaal bewegen. De energie laat ons nadenken over het verleden en zal ertoe dwingen te evalueren wat we anders kunnen doen. Het is ook een erg goede energie om te communiceren met diverse relaties die we hebben. De retrograde Mercurius brengt een cyclus teweeg om ons bewust te worden van vooroordelen die we onbewust meedragen. Dit kan ertoe leiden dat er toch het een en ander kan veranderen in contact met mensen, waar we goed of misschien minder mee omgaan. We gaan het Weegschaal seizoen in met de retrograde Mercurius en passionele Mars, die hier doorheen bewegen. Deze zullen ons beiden tot beter bewustzijn brengen van onszelf, maar ook van de behoeften en verlangens van anderen. Er ligt een sterke nadruk op intellect, ratio en communicatie en er zal een week aankomen van harmonie en vele mooie contacten. De retrograde beweging kan ervoor zorgen dat we sterke beslissingen nemen om het verleden los te laten. We kunnen bepaalde trauma’s, stress en andere ongemakken achter ons laten. Mercurius zal de cyclus van zondag op maandag starten en dit samen doen met de Maan, die deze periode door de Tweeling reist. Beiden kunnen zorgen voor sterke communicatieve energie. Het wordt een periode van ideeën en plannen die we kunnen maken. We moeten opletten dat we niet overdrijven en dan dingen gaan doen, die helemaal niet mogelijk zijn. Het kan gebeuren dat er mensen om je heen zijn die over grenzen gaan. We dienen t/m dinsdag op te passen met sluimerende problemen, die moeilijk op te lossen zijn. Wees voorzichtig in woorden en daden, dan zal het allemaal meevallen. Woensdag is zeer spannend als de romantische Venus met de fantasievolle Neptunus in contact komt. Dit kan spirituele, maar dromerige energie brengen. Dit kan spannend zijn, omdat we dan romantische energieën kunnen ervaren en veel fantasiebeelden hebben.

In liefdesrelaties kunnen we dingen doen, die we misschien normaal niet snel zouden doen, waardoor er buiten de comfortzone gestapt kan worden. Singles kunnen ook flink wat spanning opzoeken en ook zij zullen dingen doen, die zij niet dagelijks doen. Omdat de energieke Zon in harmonie is met de zeer nuchtere Saturnus kan er echter een energie zijn, die juist het rationele losmaakt. We kunnen zweven tussen fantasie en spanning van Venus en Neptunus en de geaardheid van de Zon en Saturnus. Vooral standvastige mensen kunnen de speelse en spannende kant kiezen of juist de nuchtere kant. Niet een ieder kan hier evengoed mee omgaan. Vooral onzekere mensen of mensen die negatief in het leven staan, kunnen in de war raken en dingen doen, die voor problemen zorgen. Donderdag zullen we het grootste deel van de dag met kleine uitdagingen te maken krijgen. Beter zijn we nu afwachtend en niet te serieus bij dingen die gebeuren. Houd vooral je emoties onder controle als er iets gebeurt wat je niet prettig vindt. Vrijdag kunnen we energie ervaren van de vijf buitenplaneten die retrograde bewegen. Dit geeft dan ook een sterke energie naar het verleden, waardoor we het weekend dingen doen en voelen die we vroeger ook gedaan of gevoeld hebben. Deze gedachten zullen overuren maken, maar kunnen vruchtvol zijn, waardoor het een periode van herstel en onderhoud wordt, bij dingen die we nu wel goed doen. Mensen zullen vooral bezig zijn met de vraag waarom iets gebeurt en hoe je ervoor kunt zorgen dat alles vlot verloopt. Het is een prima periode om nieuwe vaardigheden of kennis op te doen. Merk je aan jezelf dat je (soms) niet verantwoord leeft, dan is het belangrijk stabiel en geduldig te zijn en te zorgen dat je het leven waardeert zoals het komt en mensen accepteert zoals ze zijn. Het wordt geen makkelijke week, door alle intense energieën, maar met een beetje geduld en het intomen van emoties kunnen we over het algemeen wel de juiste dingen doen en alsnog veel geluk ervaren.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)