Weekhoroscoop Tweelingen

Weekhoroscoop Tweelingen

Weekhoroscoop Tweelingen

Geboortedatum 21 mei t/m 20 juni - week 10

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
Aan het begin van de week is er een kosmische invloed, waardoor jij meer met zakelijkheden of je carrière bezig bent. Met name Venus geeft jou een sterke drang om veel geld te willen verdienen. Heb je die mogelijkheid, dan wordt dit zeker aangeraden, maar let wel op dat me mensen in je omgeving niet wegduwt. Je hebt namelijk minder aandacht voor liefde en bent vrij oppervlakkig als het om een relatie gaat of in vriendschappen en contacten met familie. Dit komt echter, omdat je onzeker kunt zijn en je graag wilt laten zien dat je meer in je mars hebt, dan alleen een vlotte babbel. Je komt hierdoor zelfverzekerd en aantrekkelijk over, maar innerlijk voel je dat niet. Dit kan mensen op het verkeerde been zetten. Tracht dus balans te vinden tussen je krachtige uitstraling en hoe jij je innerlijk voelt. Let op dat Mercurius er, tot halverwege de week, voor zorgt dat je je op communicatief gebied niet altijd even krachtig emoties kunt verwoorden. Het gaat hierbij niet om wat je zegt, maar meer om hoe je het zegt. Toon jezelf op een diplomatieke manier. Hierdoor voorkom je misverstanden. Singles kunnen door hun zelfverzekerdheid zeer aantrekkelijk overkomen bij het andere geslacht en krijgen vooral vanaf woensdag kansen op een nieuwe persoon in het leven. Gebonden mensen kunnen vooral vanaf deze periode meer tijd voor hun partner vrijmaken en zijn ook sociaal zeer actief.

Carrière en financiën
Er is een zeer krachtige energie vanuit Mercurius en die kan zorgen dat je over het algemeen prima met mensen om kunt gaan en je communicatief ook zeer sterk bent. Toch zal je wel op moeten letten, omdat er mensen zijn, die het minder goed kunnen hebben. Zij kunnen jou wel eens betichten dat je te mondig bent. Tracht duidelijk te zijn en probeer ook wel grenzen te bewaken. Wees daar bewust van en zorg ervoor dat je jezelf motiveert om met je werk bezig te zijn. Dit zal zeker tot aan het midden van de week gelden. Wees secuur in je werk, zodat je geen belangrijke fouten maakt. Hierbij moet je alert zijn op het gegevens dat de Zon, Venus, Mars en Mercurius zeer veel invloed hebben op jouw gevoel van verantwoordelijkheid. Dit vind je fijn, omdat je hierdoor aandacht en respect van anderen krijgt. Er is echter een nadeel. Je hebt door die invloed sterk de neiging meer verantwoordelijkheden op je schouder te nemen, dan je eigenlijk aan kunt. Wees hier duidelijk in en baken je grenzen goed af. Je mag best nee zeggen als een bepaalde taak niet duidelijk is. Loyaliteit hoeft niet altijd te betekenen dat je alles maar aanneemt. Dit zorgt er tevens voor dat mensen jou meer gaan waarderen.

Mentale en fysieke gesteldheid
De kracht van de Nieuwe Maan zal zaterdag om 11:23 op zijn sterkst zijn, maar eigenlijk zullen we de hele week de energie voelen, mede omdat er gunstige planetaire standen zijn. De Nieuwe Maan zelf zorgt voor overgang van moeheid naar nieuwe en verkwikkende energie, die de lentegevoelens inluidt. Mensen krijgen de hele week nieuwe gedachten en fijne gevoelens. Omdat de Nieuwe Maan in Vissen beweegt, zal er spirituele energie zijn, die we kunnen gebruiken van de Volle Maan van vorige maand naar de Volle Maan deze maand. Ook zal er gastvrije energie zijn, waardoor veel mensen ook erg open naar elkaar zijn. Het wordt een week van fantasie en versterkt onderbewustzijn. Intuïtie zal zeer intens zijn en we kunnen een sterke behoefte voelen om onszelf flink te verwennen. Er komt een kosmische energie, die kan zorgen voor genezing en verlichting van pijnen en mentale problemen. Er wordt dan ook aangeraden deze week te gebruiken voor het oplossen van dingen waar je al een tijd mee loopt. De energie is gunstig en niet alleen zakelijk, sociaal of in de liefde, maar dus ook qua gezondheid. Binnen bepaalde stromingen van de astrologie wordt er zelfs vermeldt dat we krachtige spirituele genezende energie krijgen, die tot september doorgaat als de Volle Maan dan in de Vissen staat.

Tweelingen hebben een sterk contact met hun zenuwstelsel. Ze voelen dingen sterk aan en kunnen zich goed in anderen inleven. Van nature hebben ze veel calcium nodig, waardoor het aan te raden is om daar wat meer van te gebruiken. De Tweeling is een luchtteken. Wanneer het element lucht echter te hoog is, zijn het mensen die hyperactief, rusteloos en nerveus zijn. Het is dan verstandig voldoende rust te nemen en qua voeding kleine, lichte maaltijden te nemen en de tijd te nemen om te eten. Licht gestoomde groenten, zuivelproducten en noten zijn aan te raden. Wanneer het element lucht te laag is, kan de energie niet goed door je lichaam heen stromen, waardoor je stofwisseling vertraagt. Je hebt dan producten nodig waar calcium en magnesium inzitten. Je kunt het best rauwkost, groentesappen en gekiemde zaden eten. Ginkgo, cayennepeper, knoflook en gember zijn ook aan te raden.

Overzicht voor alle tekens (positieve energie zorgt voor meer hoop op een gunstige toekomst )
De positieve en avontuurlijke Jupiter zal deze week goede energie bieden om veel te bereiken. In de eigenzinnige Waterman is er vriendelijke en empathische energie. Deze zorgt voor prettige energie, waardoor er meer rust zal zijn, dan in januari en februari. Er zal een sterke energie komen, waardoor mensen aan de ene kant energie voelen om er op uit te trekken, maar toch kracht ervaren om geduld te houden. Er wordt dan ook aangeraden om je meer te richten op familie en vrienden en minder bezig te zijn met beperkingen die gelden. Er is positieve energie te bespeuren, die binnen enige tijd zorgt dat we met rust te maken krijgen. Net als vorige week zal er positieve energie zijn, die voor bescherming en harmonie zorgt. Zowel fysiek als mentaal zullen veel mensen lekker in hun vel zitten. Saturnus zal dit versterken, waardoor er meer dan eerder dit jaar hoop aan de horizon gloort. Er wordt aangeraden ideeën en plannen, die je vorige periode had, meer vorm te geven, maar ze nog wel vast te houden. Aarzel echter niet als er zich mogelijkheden voordoen en grijp de kansen. Het blijft belangrijk dat je alles zorgvuldig overweegt en niet zomaar aan de gang gaat. Houd er rekening mee dat het een week van uitdagingen is, maar ook van bescheidenheid en verantwoordelijkheid. Er zijn mensen die negatief gedrag vertonen, maar de energie zal dit meer aanpakken, zodat er toch wel veel mensen zien dat hun denkbeelden niet kloppen. Tijd om te veranderen en een nieuwe richting aan je leven te geven.

Voor zondag en maandag wordt aangeraden iets actiefs te doen en een constructieve draai aan je leven te geven. Dit komt vooral door de pragmatische Maan in de Steenbok. Deze geeft een bepaalde drang om te presteren. Het is een weekend, waarin mensen minder met sociale contacten bezig zijn, maar met zakelijkheden of bepaalde klusjes die er in huis moeten gebeuren. Een prima periode om lekker thuis te blijven en van huiselijkheid te genieten. Dit kan je maandag en dinsdag meenemen, waardoor er veel mogelijkheden zijn om te ontplooien. Ook kunnen er positieve berichten komen voor mensen die door beperkingen veel geleden hebben. Woensdag staat de Zon op één lijn met Neptunus in Vissen en dit is mooie energie voor meditatie, ontwikkelen van intuïtie en sociale contacten. Vanaf deze dag zal er een verandering zijn en kunnen mensen meer ruimte krijgen om sociaal en in de liefde actief te zijn. Ook is het een prima tijd om mentaal te ontwikkelen. Mensen kunnen een betere kijk op zichzelf hebben en dit kan kansen geven om op persoonlijk gebied te ontwikkelen. Donderdag en vrijdag wordt gevolgd door de Maan die dan in de Vissen staat. Ook deze energie is goed voor sociale contacten, romantiek en andere fijne energieën om problemen, teleurstellingen en andere negatieve dingen achter ons te laten. We gaan een prima tijd tegemoet, waar mensen liefdevol en vriendelijk zijn. Op plekken waar mensen samenkomen is saamhorigheid en minder haat en nijd onder groepen mensen.

Venus is deze periode uitgelijnd met de liefde van Neptunus en beiden weer met de Nieuwe Maan. Het hele weekend van de 12de t/m de 14de is een tijd om naar uit te kijken. Intuïtie is sterk en de meeste mensen zijn mentaal verstandig. We zeggen de meesten, omdat er ook een negatieve kant aan deze energie zit. Er zullen mensen zijn, die hun emoties niet onder controle hebben en deze kunnen wel eens alle energie uit de goedbedoelende personen trekken. Er wordt dan ook aangeraden tijd door te brengen met mensen, die spiritueel een hoog niveau bereiken. We voelen ons dan een stuk beter en zullen dan juist veel energie ontvangen. Mars maakt een harmonieuze Driehoek met Saturnus, zodat we over het algemeen ook op zakelijk gebied veel bereiken. Veel mensen zijn ambitieus en kunnen juist nu allerlei dingen doen, die gelijk voor beloningen zorgen. Vooral de Luchttekens zullen veel bereiken, maar ook Vuurtekens kunnen veel kracht krijgen om datgene te bereiken wat ze willen. Een kritische noot willen we stellen aan de planeten Saturnus en Uranus. Deze delen een heftige energie, waardoor er overal op de wereld mensen zijn, die naarstig op zoek zijn naar veiligheid en vrijheid. Dit kan tweedeling opleveren, omdat iedereen vrijheid weer op een andere wijze uitlegt. Er wordt dan ook een instabiliteit voorspeld, waarbij niet duidelijk is wat deze precies gaat betekenen. Het zal wel op hoog niveau uitgevochten worden, waardoor de meeste mensen er geen of weinig last van hebben.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)