Weekhoroscoop Tweelingen

Weekhoroscoop Tweelingen

Weekhoroscoop Tweelingen

Geboortedatum 21 mei t/m 20 juni - week 40

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Liefdesrelatie en sociale contacten
De Zon zal door jouw sector van romantiek bewegen. Daardoor heb je deze week een sterk verlangen om je speelse kant te laten zien. Je bent zondag en maandag minder serieus en nuchter en wilt je tijd besteden aan je partner, avontuur en veel leuke activiteiten. Je vindt het moeilijk om te communiceren en kunt dan ook beter moeilijke gesprekken doorschuiven. Dinsdag tot en met donderdag hangt er veel romantiek en erotiek in de lucht door de emotionele Maan die energie deelt met dromerige Neptunus. Je partner zal dan ook verrast zijn door alle aandacht en hartstocht die jij laat zien. Je bent deze tijd zelfs poëtisch en kunt in warme bewoordingen je partner lief hebben. Omdat Jupiter zich in je sector van partnerschap bevindt en Mars in je sector van romantiek, wil je vanaf donderdag communiceren en ideeën uitwisselen over de toekomst om de relatie te verdiepen, maar ben je ook zeer passioneel.

Singles
Door een liefdevolle planetaire energie van Venus en de Zon in jouw sector van romantiek zal er veel liefde in je loskomen. Je speelse kant zal sterk naar buiten komen en je wilt verliefd worden en heel veel leuke dingen doen. Zondag en maandag zal je nog redelijk wat controle over jezelf hebben, maar in de periode van dinsdag t/m donderdag ben je niet te stoppen. Je flirt er flink op los en zal erg veel aandacht trekken, maar soms ook wel mensen van je afduwen. Er wordt aangeraden om er lekker op uit te trekken of op internet naar geschikte dates te zoeken. Maandag zullen de Maan en Neptunus je fantasie prikkelen, waardoor je leuke en spannende ideeën kunt hebben. Energie van Mars zal ook in jouw sector van romantiek komen, waardoor je wilt communiceren met mensen die ook nog eens je hart sneller laten kloppen. Het weekend zal dan ook zeker geschikt zijn om te stappen of naar plekken te gaan waar singles komen. Speciale waarschuwing is er voor mensen die verliefd worden op een vriend(in). Pas hierbij op dat je een belangrijke vriendschap niet kapot maakt.

Mentale en fysieke gesteldheid
De Maan brengt zondag wat vermoeidheid. Probeer deze dag rustig aan te doen en je op te laden voor de nieuwe week. Het is een prima dag, waarbij kunst, muziek en creativiteit belangrijk kunnen zijn om de rust in je huis te vinden en alleen met harmonieuze mensen door te brengen. Let op je nieren, omdat die kwetsbaar voor infecties zijn. Drink voldoende water, omdat ontstekingen, eczeem en huidziektes makkelijker optreden. Met name overgang van koud naar warm en vochtig weer kan voor problemen zorgen. Maandagmiddag brengt de Maan flink wat emoties mee. Mensen zullen geprikkeld worden en dit kan metabolisme verzwakken. Je doet er goed aan meer groenten en vezelrijk voedsel te eten. Vet en vlees kun je beter laten staan. Mannen moeten vooral opletten met hun geslachtsorganen. Vrouwen kunnen meer last krijgen van de blaas en menstruatie die te snel of juist te langzaam op kan treden. Pas maandag op met seksualiteit, omdat dit problemen kan geven. Woensdagmiddag brengt de Maan meer rust, waardoor je fysiek lekkerder in je vel kunt zitten dan de dagen ervoor. Let vooral op bij zware werkzaamheden of sport. Je kunt sneller last hebben van spierblessures en ook je botten kunnen het zwaar te verduren krijgen. Vrijdagavond en zaterdag brengt de Maan vooral positieve energie voor de carrière. Mensen zullen niet snel iets verkeerds doen en dat zorgt voor veel rust en mentale kracht. Je kunt deze dagen beter niet teveel pittige of zure producten eten, omdat het spijsverteringsstelsel wat kwetsbaar kan zijn. Ook nu moet je opletten met botten en gewrichten en dan vooral je onderrug.

De Tweeling is een levendig teken, dat valt onder Mercurius, de boodschapper der Goden. Je bent een veranderlijk persoon, die intelligent kan handelen, maar ook wel eens onnadenkend. Je hebt ook wel eens de neiging om te roddelen. Je kunt soms erg rusteloos en verveeld zijn, waardoor je gefrustreerd kunt raken als bepaalde zaken te langzaam gaan. De Zon staat gunstig voor je teken, waardoor je erg sociaal en onderhoudend bent. Mensen zullen graag bij je zijn. Deze week ben je soms erg opgewekt, maar soms ook erg down. Tracht ervoor te zorgen dat je humor overheerst en niet de problemen waar je mee te maken krijgt. Vooral je longen en bovenste ribben kunnen kwetsbaar zijn, vooral als je teveel rookt en/of drinkt. Het zal vooral belangrijk zijn om geregeld de rust op te zoeken en te ontspannen.

Carrière en financiën
De energie van de planeten zal ook op zakelijk gebied en in contact met collega’s en andere mensen zeer intens zijn. Er zijn weinig tekens die zo sociaal en sympathiek zijn in contact met anderen. Je kunt moeiteloos met mensen communiceren en hebt het gevoel dat geluk je toelacht. Mercurius kan veel energie bieden en daardoor ben je aan het begin van de week bezig vooral problemen van anderen op aan het lossen. Ook ben je veel bezig om het mensen naar de zin te maken en dat vind je niet altijd even fijn. Toch zal je hier prima uitkomen en waardering van mensen krijgen. Zondag t/m dinsdag zal je erg hard werken en kun je jezelf prima laten gaan. Woensdag en donderdag ben je zakelijk minder sociaal en kun je misschien beter een vrije dag nemen of zelfstandig werk doen. Mars geeft je zoveel passie en energie, dat je soms wat te heftig kunt zijn en dan kun je nog wel eens de verkeerde dingen doen of zeggen. Je kunt vergaderingen of groepsgesprekken dan beter mijden. Het is wel een prima periode voor mensen die individuele projecten moeten doen. Op vrijdag en zaterdag zal de energie van Mars je innovatief en levendig maken en heb je een sterke drang om bepaalde oude ideeën nieuw leven in te blazen. Toch heb je ook een sterke energie om juist even je werk los te laten en je meer te richten op je privéleven. Heb je kans om vrij te nemen, dan wordt dit zeker aangeraden. Overigens is het wel weer een prima periode voor zakelijke voorstellen, het nemen van beslissingen en afsluiten van contracten. Er kunnen dus nieuwe kansen komen, die voor de toekomst belangrijk kunnen zijn.

Overzicht van de week voor alle tekens
De machtige Zon is inmiddels in het teken van de Weegschaal verschenen en zal daar tot 23 oktober verblijven. Deze tijd merken we dat we meer geneigd zijn tot diepere overpeinzingen, zowel in daden als gedragingen. Het is als een innerlijke reis, introspectie van een zeldzame diepte. Misschien zal jij jezelf wel eens betrappen dat je aarzelt en dat je moeite hebt beslissingen te nemen. Doch weet dat dit voortspruit uit verlangens om grondig te overwegen wat we in bepaalde situaties kunnen doen. Het is een geweldige tijd voor kunstzinnige uitdrukkingen en spirituele belevingen te ervaren. De schoonheid om ons heen zal onze ziel verwarmen en inspireren tot creatieve uitingsvormen. Het is wellicht een tijd waarin we kunst aanschouwen en te verdiepen in literaire werken. Ook zijn mensen in staat verborgen creatief talent te ontwikkelen. De natuur kan een bron van voeding voor de ziel zijn, en het wordt dan ook aangeraden momenten te koesteren waarin we even alleen zijn. In die stilte kunnen we tot onszelf komen en zijn we in staat gedachten en gevoelens te ordenen. Het begrijpen van onszelf zal bouwen aan een fundament van zekerheid en innerlijke voldoening. Het is een periode van introspectie en een transformatie, die ons dichter bij onze ware ‘’IK’ kan brengen en helpt doelen te verwezenlijken. Er is een kosmische dans met diverse planeten. Jupiter, symbool van groei, expansie en overvloed, beweegt tot eind december retrograde door het teken van de Stier. In deze tijd legt het universum de nadruk op zelfreflectie en herzien van overtuigingen en waarden. Dus ook deze energie kan ervoor zorgen dat we tot onszelf komen en kunnen groeien zowel in daden als mentale mogelijkheden. Saturnus, de hoeder van structuur, discipline en verantwoordelijkheid, vervolgt zijn retrograde beweging in het teken van Vissen en verblijft daar tot begin november. Tijdens deze periode kan het een ware uitdaging zijn om vast te houden aan dagelijkse routine en verplichtingen, omdat er onvoorspelbare zaken mogelijk zijn.

Wees bedachtzaam in toezeggingen en nemen van belangrijke besluiten. Uranus, de planeet van verandering, innovatie en opstandigheid, blijft tot eind januari retrograde in de Stier. Hierbij ligt de nadruk op verlangen naar stabiliteit en weerstand tegen plotselinge wendingen. Veel mensen zullen dus minder geneigd zijn om grote veranderingen na te streven. We kunnen zelfs gefrustreerd raken als er teveel gebeurt. Neptunus, de heerser van spiritualiteit, dromen en illusies, zal tot begin december retrograde in het teken van Vissen bewegen. Deze tijd is het eenvoudig de sluier der illusie en bedrog te doorzien. We worden aangemoedigd tot introspectie en herzien van bepaalde routines. De intuïtie zal een waardevolle gids zijn, net als boodschappen uit het diepste van ons onderbewustzijn en dromen die tot ons komen. Wees waakzaam, omdat idealiseren van situaties en mensen tot teleurstellingen kan leiden. Helaas is de realiteit vaak afwijkend van dromen die we hebben en gedrag van mensen. Verder hebben we maken met Pluto, die tot half oktober retrograde in de Steenbok beweegt. Deze periode zijn er onverwerkte trauma's of onopgeloste kwesties, die invloed hebben en als een donkere wolk boven ons hoofd hangen. Uiteindelijk kan dit leiden tot de neiging ons te transformeren tot iets wat we al een tijdje willen. Venus, die momenteel in de Leeuw doorbrengt, heeft veel invloed op ons, waardoor er zowel gespannen als heilzame energie tot ons komt. Mensen kunnen zich merkwaardig gedragen, wat voor de nodige spanning zorgt. Maar tevens schenkt deze planeet gunstige energie aan relaties en romantiek. Zo kunnen zowel gebonden mensen als singles, veel momenten van geluk ervaren. Omdat de assertieve Mars veel invloed heeft, wordt aangeraden geregeld ruimte voor jezelf te houden. Het is een periode van rust en bezinning, waarin we vrede kunnen vinden en zonden kunt overdenken.

Er zijn flink wat kosmische gebeurtenissen, die deze week een boeiende reeks invloeden op ons leven en gedrag hebben. Zaterdag en zondag zullen Mercurius en Uranus een krachtige en harmonieuze driehoek vormen. Deze verbinding biedt mensen een frisse benadering en geeft een erg grote kans om innovatief na te denken. Het is een uitstekend moment om grote ideeën te verkennen en nieuwe wegen in te slaan. Zondag worden we aangespoord flexibel te zijn en de kern van zaken te begrijpen. Deze houding kan nieuwe kansen onthullen, vooral als we bereid zijn buiten de gebaande paden te denken. Het is een tijd om vooruit te plannen en te overwegen welke projecten we kunnen aanpakken. Ook zijn we goed in staat impulsief gedrag te beheersen en innovatief bezig te zijn. Maandag staat Mercurius tegenover Neptunus, wat aan het begin van de week tot gebrek aan focus kan leiden. Dit komt vooral, omdat verbeelding de overhand heeft, wat wel gunstig voor creatieve projecten is. Het kan echter ook uitdaging brengen om de realiteit helder te blijven zien. We zullen deze dag geduldig moeten zijn om, als het nodig is realistisch te blijven. Dinsdag vormt Mercurius een harmonieuze driehoek met Pluto, waardoor diepgaand begrip en scherpere communicatie mogelijk zijn. Er is nu een gunstige energie om bepaalde onderwerpen naar voren te brengen en dieper in bepaalde zaken te duiken om te kunnen ontwikkelen. We zullen ons moeten inspannen om er werkelijk iets mee te kunnen. Woensdag verhuist Mercurius naar Weegschaal, wat de nadruk legt op diplomatieke en evenwichtige communicatie in relaties. Het is een tijd, waarin we beter in staat zijn standpunten van anderen te begrijpen en om de geschillen op te lossen. Het laatste deel van de week zijn er belangrijke gebeurtenissen. Ten eerste een vierkant tussen Mars en Pluto met intense en gepassioneerde energie. Deze kan worden gericht op die projecten die vastberadenheid en wilskracht vereisen. Wordt deze energie niet in balans gebracht, dan kunnen we te maken krijgen met conflicten en machtsstrijd. Een tweede gebeurtenis is de toetreding van Venus tot het gebied van de Maagd, waardoor nadruk zal liggen op aandacht voor detail in liefde en relaties. Terwijl Mars, de Zon en Mercurius zich richting de Schorpioen begeven, komt de focus op intimiteit en passie te liggen. Dit kan leiden tot diepgaand onderzoek en intense momenten, die een gezonde uitlaatklep nodig hebben. Deze week biedt een gevarieerde mix van kosmische invloeden, variërend van creativiteit en diepgang tot diplomatie en passie. Het is een uitnodiging om bewust om te gaan met energie van de kosmos, terwijl we streven naar persoonlijke groei en evenwicht.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)