Weekhoroscoop Tweelingen

Weekhoroscoop Tweelingen

Weekhoroscoop Tweelingen

Geboortedatum 21 mei t/m 20 juni - week 13

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
Je neemt zondag t/m dinsdag zoveel warme energieën vanuit de kosmos op, dat je een uitzonderlijke uitstraling hebt. Mensen zullen wel erg koel moeten zijn om hier niet door aangetrokken te worden. Je hebt een natuurlijk schoonheid over je, waardoor je vertrouwen toe zal nemen. Ben je single dan ben je charmant in zowel je uiterlijk als bewoordingen. Je kunt hier flink gebruik van maken, waardoor je de kans hebt nieuwe mensen te leren kennen. Ben je gebonden, dan zal je partner er niet onderuit kunnen en dit ook niet willen om je te verwennen en leuke dingen te doen. In het midden van de week ben je nog steeds zeer romantisch, maar moet je opletten dat je hier niet al je tijd aan besteedt. Je hebt dan de neiging om teveel met je partner of mensen, die je aantrekkelijk vindt, aan de telefoon te hangen of berichten uit te wisselen. Tracht dit zoveel mogelijk in je pauze of na je werk te doen. Je zult tot en met vrijdag veel energie ervaren, waardoor je de leukste dingen wilt doen. Je spreekt met vrienden af en vindt het leuk om nieuwe dingen te ontdekken en activiteiten te ontplooien. Voor singles kan er een date op hun pad komen, waarbij energie moeilijk onder controle wordt gehouden. Let op dat je niet overdrijft en houd controle over je emoties. Heb je een relatie, dan zal je partner soms trachten om je passionele energie te controleren. Met name in het weekend kun je wel eens dingen zeggen of doen die anderen kan storen. Er is kans op minder problemen als je tracht hier op te letten en te controleren.

Carrière en financiën
Het kan wel eens een lastige week worden. Aan de ene kant heb je passionele en warme gevoelens, waarbij je veel tijd en aandacht aan je privéleven schenkt. Aan de andere kant kun je juist weer zeer zakelijk en nuchter reageren en wil je je ambities en doelstellingen alle aandacht geven. Je zult hier dus de hele week controle op uit dienen te oefenen om een balans te vinden tussen werk en privé. Zorg er maandag en dinsdag voor dat je niet teveel onnodige uitgaven doet en het liefst de hand op de knip houdt. Je hebt namelijk de kans dat je in euforische contacten met de liefde of vrienden lekker wilt feesten en niet altijd let op kosten die dit met zich meebrengt. In je werk doe je er verstandig aan om vooral efficiënt en adequaat met werk om te gaan. Je kunt beter efficiënt en adequaat aandacht aan je werk besteden en kwalitatief goede resultaten behalen, dan dat je snel en slordig werkt. Je wint in het begin dan wel tijd, maar verliest uiteindelijk tijd als je bepaalde zaken moet herstellen. In contact met mensen zal je vooral het tweede deel van de week merken dat je veel gedaan krijgt, waarbij je charme je kan helpen om veel gedaan te krijgen. Het eind van de week kan er een bespreking zijn, waaruit blijkt dat je goede collega’s om je heen hebt en dat je met iedereen op kunt schieten. Werk je in het weekend dan zal je veel teamspirit ervaren, waardoor je je lekker voelt en graag naar je werk gaat.

Gezondheid en karakter
Ondanks alle goede energieën die er vanaf de kosmos op je afkomen, is er ook een storende energie te bespeuren. Dit is het gevolg van Saturnus, die de positieve kosmische energie onder druk zet. Je kunt eigenlijk op alle gebieden in je leven geregeld tegenwerking ervaren, waarbij je alle zeilen bij zal moeten zetten om je in het leven staande te houden. Het betekent niet dat alles fout gaat, maar je dient, bij alles wat je doet, geconcentreerd te blijven. Zorg voor een duidelijke planning en breng orde in je leven. Geduld, verantwoording en duidelijkheid zullen zaken zijn, waar je je aan zal moeten houden. Lukt dit dan is er niets aan de hand. Lukt dit niet dan zal je wel eens conflicten en problemen tegen kunnen komen, ondanks dat andere energieën je positief beroeren. Ook de natuur kan flink storen, doordat er een bijzondere situatie is. De natuur is veel eerder de lente ingegaan, maar doordat het de afgelopen periode geregeld te koud was, heeft de natuur zich weer wat teruggetrokken. Ook wij zullen hier invloed van ondervinden, waardoor we ons geregeld moe voelen en futloos kunnen zijn. Als er één teken gek op babbelen is dan is dat de Tweeling en vooral over gezellige, informele onderwerpen. Zware, serieuze gesprekken houden ze meestal niet lang vol. Het zijn mensen die niet snel stil zitten en graag veel afspreken maken. Je bent niet gek op verplichtingen en doet er deze week verstandig om mensen te mijden, die je in een hokje plaatsen of jou verplichten tijd aan ze te besteden. Natuurlijk zal je op werk verplichtingen hebben, maar daar zal je geen moeite mee hebben, omdat je plichtsgetrouw bent. Je hebt het deze week nodig om lekker te ontspannen en leuke dingen te doen met mensen die ontspannen zijn. Je voelt je dan opgewekt en vertrouwd, waardoor je niet alleen mentaal, maar ook fysiek veel energie krijgt. Let op dat het huidige weersbeeld niet gunstig voor de Tweeling is. De kans op slijmvliesontstekingen en astma of bronchitis kunnen opspelen. Gebruik voldoende vitaminen en mineralen om dit te voorkomen.

Overzicht voor alle tekens
De Zon in Vissen brengt deze week sterke emoties, die we kunnen gebruiken om romantiek in ons leven te brengen. Zowel gebonden mensen als singles krijgen mogelijkheden door de zeer gunstige krachten die er op ons afkomen. Mars in Tweeling brengt passie en plezier en heeft een erg mooie invloed op mensen. Saturnus reist tot februari 2026 in Vissen en geeft daar samen met de Zon intense aantrekking naar de Aarde toe. Dit brengt weersomstandigheden van slag, waarbij we waarschuwen voor vernietigende krachten die de aarde teisteren. Rampen en natuurkrachten blijven dan ook zeker invloed op de aarde houden. Oorlogen en andere geweldsincidenten worden gewelddadiger, maar er is tegelijkertijd meer ruimte voor vredelievende activiteiten. Neptunus in Vissen heeft een verzachtende werking, waardoor we meer balans vinden door versterkte krachten, die intuïtie en empathie kunnen ondersteunen. Venus reist tot 11 april in de Stier en zorgt dat zintuigen versterkt worden en mensen bewuster kunnen leven. Mensen hebben deze gehele maand een versterkte kans op problemen. Je bent in staat meer bezig te zijn met aangaan van een warme band met geliefden. Ook is er sterke energie die gunstige werkt op sensualiteit, erotiek en romantiek. Venus blijft gezamenlijk met Jupiter bewegen en zorgt voor flink wat vuur. Mercurius geeft energie om problemen op te lossen, wat een reinigende werking kan hebben. Mercurius in de Ram maakt de geest actief en zorgt voor ideeën en plannen die vooruitgang brengen. Mars reist door de Kreeft en ook deze energie heeft een oplossend vermogen, waardoor we toch op een zeer goede wijze door de week komen. Pluto in Waterman geeft energie die transformerend werkt en sterke invloed blijft houden op mensen die de macht willen. De combinatie van Vissen- en Ramenergie, brengt de komende maanden wisselende emoties, waarbij spiritualiteit en mysterie versterking geven aan van emoties en mentale krachten. Mars zal tot 20 mei in de spirituele en sympathieke kreeft reizen. We moeten oppassen dat stress en zware emoties ons parten spelen.

Mercurius zal tot donderdag nostalgische energie losmaken, waardoor veel mensen over het verleden nadenken. Gevoelens zullen ons parten spelen en we zitten zowel mentaal als sociaal lekker in ons vel. We letten veel op elkaars gevoelens en dat zal meestal voor goede contacten zorgen. Deze week zullen carrière en privéleven door elkaar heenlopen, maar dat hoeft niet verkeerd uit te pakken. In principe is het deze week belangrijk minder met technologie bezig te zijn. Dagelijks zien we dat mensen meer geconcentreerd zijn op de telefoon dan op wat er om hen heen gebeurt. Verder worden kinderen vaak zoet gehouden door ze achter de televisie, spelcomputer of telefoon te zetten. Neem de moeite samen een spelletje te doen of trek er vaker op uit. De planetaire energie zal mensen er attent op gaan maken. Daardoor zullen we een hoger bewustzijn ervaren, waardoor we meer met elkaar en niet teveel met technologische middelen communiceren. Zondagochtend brengt Mercurius geweldige energie voor spirituele krachten. Mensen ervaren voorspellende dromen en kunnen zelfs krachtige hogere energieën waarnemen. Het is een prima periode voor meditatie, de natuur of om lekker te genieten van rust met geliefden. Maandag en dinsdag zal de Maan voor een wisselvallige energie zorgen en er wordt dan ook aangeraden niet teveel te plannen en veel te ontspannen. De kosmische kracht zorgt ervoor dat mensen ruimte voor vrijheid en avontuur nodig hebben. Ze willen liever wat actie in hun leven. Overigens zijn mensen, die voor hun carrière intensief met hun lichaam bezig zijn, gebaat bij de energie. Venus zal vanaf dinsdag ruimte voor romantiek bieden, maar ga niet teveel in fantasie leven. Mensen die nu al teveel in die fantasiewereld leven, kunnen hier veel last van hebben, maar ook mensen die normaal al nuchter zijn, kunnen de realiteit uit het oog verliezen. Fantasie en irrealiteit zijn niet verkeerd, maar wel als het je in carrière of andere plekken stoort. Vanaf woensdag is er veel plezier, omdat Venus en Uranus zich positief vermengen. De Maan plaatst deze tijd emoties en nuchterheid tegenover elkaar. Daardoor kunnen emoties van mensen flink geprikkeld worden. Voordeel zal wel zijn dat Mercurius frustraties kan verminderen, waardoor de maand uiteindelijk toch wel goed afgesloten kan worden.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)