Weekhoroscoop Vissen

Geboortedatum 19 februari t/m 20 maart - week 25

 

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent gericht op liefde en zit over het algemeen lekker in je vel. Ervaar je dit gevoel niet, dan moet je nadenken over de verbetering van de relatie. Er is geluk en je bent aantrekkelijk. Normaal gesproken zal je de liefde sterk ervaren en is er veel kans dat je deze week mooie momenten deelt. Je moet wel opletten dat je ook voor anderen aantrekkelijk bent. Geef duidelijke grenzen aan. Zondag ben je erg gericht op familie en je partner. Ook vriendschappen kunnen prima verlopen. Let op dat je vooral met mensen omgaat, die jou begrijpen. Je bent moeilijk te peilen voor anderen. Maandag t/m woensdag is er spirituele energie, waardoor je intuïtie en magnetisme nog eens extra versterkt worden. Het zijn dan ook prima dagen vol romantiek en leuke activiteiten. Donderdag en vrijdag moet je opletten dat je niet te overdreven met liefde omgaat. Die neiging heb je wel en dan kun je opdringerig zijn. Zaterdag is vooral een goede dag om er met vertrouwde mensen op uit te trekken en activiteiten te bezoeken.

Singles
Je vindt het belangrijk dat je thuissituatie goed is. Daardoor besteed je veel tijd aan je gezin en/of familie. Is je thuissituatie niet goed, dan kun je je ongelukkig voelen en zal je minder aantrekkelijk voor anderen zijn. De meeste Vissen zullen lekker in hun vel zitten en zijn zowel fysiek als mentaal sterk. De kans dat je daarmee een leuke partner aantrekt is niet klein. Zondag en maandag kunnen er kansen zijn en vooral als je met vrienden afspreekt. Dit kan betekenen dat een vriendschap uitgroeit tot iets meer of dat je via vrienden een nieuwe partner leert kennen. Let op dat je jezelf blijft, omdat je onzekerheid anders uitgelegd kan worden. Mensen kunnen je dan zelfs onbetrouwbaar vinden. Er is op dinsdag en woensdag spirituele energie, waardoor je intuïtie versterkt wordt, maar je ook zeer sensueel bent. Een uitstekende periode om een nieuwe relatie te krijgen, maar waarschijnlijk meer een erotisch contact. Donderdag en vrijdag is er energie voor een serieuze relatie. Zaterdag kun je tijd besteden aan familie en andere vertrouwde mensen. Voor een nieuwe relatie is het een mindere periode.

Mentale en fysieke gesteldheid
De Maan staat tot maandagavond in Boogschutter, waardoor bij veel mensen de metabolisme sloom verloopt en zij zich moe kunnen voelen. Er is frustrerende energie, waarbij mensen chagrijnig kunnen zijn. Let op met wie je omgaat en vooral hoe je dat doet. Voor communicatie is het een wisselvallige tijd, waardoor je alert moet zijn. Mensen kunnen vermoeide benen hebben als gevolg van mindere doorstroming van spieren en aders. Mensen met een zwak hart dienen rustig aan te doen. Je kunt deze periode beter niet teveel bewegen. Gezonde mensen doen er goed aan rustig te blijven en vooral vet en moeilijk verteerbaar eten te mijden, dus ook rauwe groenten. Maandagavond verhuist de Maan naar de Steenbok en blijft daar tot woensdagnacht. Dit geeft over het algemeen positieve energie. De meesten hebben veel discipline en zijn nuchter in contact met anderen. Let op dat je huid snel kan beschadigen door zwaar werk of als je in de volle zon bent. Je gewrichten kunnen kwetsbaar zijn. Let verder op dat je maag gevoelig is. Woensdagnacht gaat de Maan t/m zaterdagmiddag naar de Waterman. Dit kan wat eenzaamheid en onzekerheid bij mensen brengen. Sommigen worden afstandelijk. Anderen zullen juist te open en toegeeflijk worden. Fysiek kunnen je benen zwakker zijn en daardoor kan je beter niet te intens sporten of zware werkzaamheden doen. Zaterdagmiddag gaat de Maan naar de Vissen. Er zijn in de nacht spirituele energieën, die in dromen of intuïtie boodschappen geven. Doordat je geest zo actief is, kun je wel eens vergeten dat sport ook belangrijk is om lekker in je vel te zitten. Je ziel huist immers in je lichaam en vergt veel energie. Deze week dien je je hier goed van bewust te zijn. Sporten die discipline vragen zijn over het algemeen nutteloos voor Vissen. Je doet er daarom goed aan een sport te doen zoals dansen, zwemmen en andere watersporten of wandelen. Hier kun je plezier aan beleven en dit soort sporten zie je niet als verplicht, maar als ontspanning. Je hebt veel spirituele energie in je, waardoor een sensuele aromatherapie, meditatie of yoga ook prettig kunnen zijn. Zorg ervoor dat je lichaam dus die energie geeft dat het verdient om je fysiek en mentaal kracht te geven.

Carrière en financiën
Het is een week waarin je veel met je werk bezig bent. Daarbij is het belangrijk om op veiligheid te letten. Dit kan gaan om de werkplek zelf, maar kan ook te maken hebben met beveiligen van internet. Heb je een bedrijf dat te maken heeft met internet, dan moet je helemaal opletten. Ook kan er geweld zijn op plekken waar je komt. Zondag en maandag zijn dagen waarin er kansen zijn om te ontwikkelen en nieuwe dingen te kunnen doen. Het is een prima tijd om contracten af te sluiten en nieuwe zakelijke contacten aan te gaan. Je kunt soms behoudend en rechtlijnig zijn, maar dat is misschien ook wel goed, omdat je hierdoor niet teveel risico neemt. Daardoor heb je meer mogelijkheden omdat je voorzichtig bent. Dinsdag en woensdag ben je intellectueel en emotioneel sterk door krachtige spirituele energie. Je weet hierdoor goed wat je moet doen om de juiste dingen te doen en te presteren. Let dinsdag op dat je beter geen investeringen doet en er rekening mee houdt dat je inspanningen niet lonen. Woensdag moet je opletten dat je chagrijnig kunt reageren. Zorg dat je geduld hebt en relaxt met teleurstellingen omgaat. Donderdag en vrijdag zijn geschikt voor zakelijke reizen, in- en verkoop en voor zaken die je via internet doet. Je hebt veel fantasie en kunt op een creatieve wijze geld verdienen. Zaterdag ben je ambitieus en is de energie geschikt voor de samenwerking met mensen die veel voor je betekenen.

Overzicht van de week voor alle tekens (week van empathie en saamhorigheid)
Jupiter reist door de Boogschutter en geeft een vrijheidslievend gevoel, waardoor mensen hun eigen gang gaan. Uranus, in de Stier, zal zorgen dat mensen teveel de verdediging ingaan als ze belemmerd worden in doen en laten. Venus in de Tweeling zal echter speelsheid en liefde geven, waardoor de meeste problemen met humor of liefde worden opgelost. Mars en Mercurius reizen door de Kreeft en mensen moeten dan opletten op wat ze zeggen en doen. Dat is lastig en er zijn mensen, die teveel kletsen, maar ook mensen die te weinig zeggen. Het beste is hier balans in te vinden. Zondagochtend is er wat traagheid, maar de middag is prima om leuke dingen te doen. Het is een dag waarin mensen veel voor elkaar over hebben en er geregeld saamhorigheid is. Let op dat er spirituele energie is, die kan zorgen dat mensen teveel in een droomwereld leven. Nuchtere mensen zullen echter teveel naar realiteit kijken, waardoor er conflicten mogelijk zijn tussen andersdenkende mensen. De Volle Maan zal zondag om 23:39:31 in de Boogschutter verschijnen. Bijzonder is dat de energie vanuit het midden van de Melkweg komt. De energie die vrijkomt, geeft mensen ruimte om hogere doelen na te streven. Mensen zullen meer over religie of spiritualiteit nadenken.

Er wordt aangeraden er over na te denken, dat niets zomaar ontstaat. We zijn met een doel in de kosmos. Het is een prima periode om stil te staan bij anderen en ze te ondersteunen. Mensen hebben al vaak de neiging andersdenkenden af te wijzen. Vooral de 16de t/m de 19de is een tijd dit te doorbreken. De Boogschutter heeft een krachtige energie om geloof van mensen te versterken en duidelijke boodschappen te geven. Mercurius (communicatie) en Mars (strijd) zullen versneld worden, evenals Pluto (transformatie) en Saturnus (zelfvertrouwen). Het is een periode van actie en wilskracht, maar blijf nuchter en handel niet impulsief. Woensdag moet je voorzichtig zijn en bescheiden leven. Ook wordt aangeraden negatief ingestelde mensen en mensen die te impulsief zijn te mijden. Donderdag en vrijdag zijn betere dagen als de Maan in de Waterman komt. Let vrijdag op dat er een intense planetaire energie vrijkomt. De verbinding tussen Mercurius en Mars gaat namelijk een conflictueuze strijd aan met Saturnus en Pluto. Gelukkig zullen Venus, Jupiter en Neptunus een mooie band vormen. Daardoor zijn mensen ondanks de intense energieën in staat om op een positieve wijze met elkaar om te gaan. Het blijft echter oppassen geblazen. Zaterdagmiddag zal de Maan naar de spirituele en tegelijk nuchtere Vissen bewegen. Daardoor is er rust en zullen mensen zich relaxt door het leven bewegen. Mercurius zal vanaf 7 juli in een retrograde beweging reizen en daar voelen we nu al de energie van. Let op de manier hoe je communiceert en met intellectuele zaken omgaat. Elke handeling of actie die je nu maakt, kunnen later terugkomen en voor problemen, maar ook voor positiviteit gaan zorgen. Wees dus verantwoord en tracht zo positief mogelijk te leven.

Vissen

Lees van het Sterrenbeeld Vissende week, maand en jaar horoscopen online bij Astroangels.nl