Weekhoroscoop Vissen

Geboortedatum 19 februari t/m 20 maart - week 51

 

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het wordt een prima week en je kunt dit gelijk al de 1ste dagen merken. Al vanaf het begin zal er een gelukkige energie hangen en voel jij je ook erg blij. Zondag t/m dinsdag zal deze vooral positief zijn voor je carrière, maar maandag t/m woensdag zal deze ook in je sociale en liefdesleven plaatsvinden. Je hebt dan ook veel geluk in qua romantiek en kunt mooie momenten en activiteiten met je partner delen. Je dwingt dit prima af omdat je enthousiast en ambitieus in de liefde staat. De energie zal je hier goed bij gezind zijn en je vindt het erg fijn met je partner te flirten en spannende dingen te bedenken. Je fantasie zal je meenemen, waardoor je ook erg spannende dingen kunt bedenken om je partner eens flink op te winden. Donderdag en vrijdag trek je je even wat terug, omdat je met andere dingen bezig bent. Zaterdag zullen romantische energieën je raken en dat zorgt ervoor dat je samen met je partner en geliefden voorbereidingen treft om er sfeervolle feestdagen van te maken.

Singles
Er is een gelukkige energie en daardoor wordt zeker aangeraden om eens om je heen te kijken. Toch doe je er verstandig aan om de 1ste dagen nog geen serieuze verbinding met iemand aan te gaan en te wachten tot later in de week werk. Je kunt t/m woensdag tijd besteden aan dierbare mensen, zoals je kinderen, familie of vrienden. Als je iemand ontmoet, waar je spannende gevoelens voor krijgt, zal dit waarschijnlijk voor een korte tijd zijn. Vind je dit niet erg, dan kan je er gerust van genieten en de spanning opzoeken. Wil je een vaste relatie, dan wordt aangeraden controle over de situatie te houden en even te wachten. Toch ben je wel een flirterig type en vind je het fijn mensen het hoofd op hol te brengen. Woensdagavond t/m vrijdag trek je je emotioneel wat terug. Je denkt veel over het verleden na en de gedachten aan een ex-partner kan jou flink bezighouden. Heb je de kans, dan wordt er toch wel aangeraden diegene eens op te zoeken. Zaterdag zal er een krachtige energie op je afkomen en kun je in de liefde effectief zijn om mensen te ontmoeten waar je juiste gevoelens mee kunt delen.

Mentale en fysieke gesteldheid
Zondagochtend beweegt de Maan naar de Leeuw, wat een emotionele en tegelijk sterke energie geeft. Het is een tijd, waarin mensen met hart- en vaatziekten op moeten letten. Voor anderen kunnen vooral de rug, ogen en benen kwetsbaar zijn. Iedereen moet opletten niet te vet te eten en ook is het belangrijk geregeld te bewegen. Merk je echter dat je vermoeid bent, neem dan even wat rust. Dinsdagochtend reist de Maan naar de Maagd. Dit is over het algemeen een kalmerende energie, waardoor je lichaam tot donderdagochtend tot rust kan komen. Dit komt vooral, omdat je door deze energie veel discipline hebt en niet snel impulsief bent, zelfs niet als je dit van jezelf wel bent. Mensen die last hebben van de maag, lever en milt moeten oppassen. Tracht alle belangrijke voedingsstoffen binnen te krijgen en ga vooral niet met al te strenge diëten aan de slag. Wel is het belangrijk producten, waarvan je weet dat je er maagproblemen door krijgt, te laten staan. De Maan komt donderdagochtend in de Weegschaal. Dit zal vooral sociaal veel energie geven, waardoor je veel fijne energie aan anderen geeft en anderen aan jou. Wel moeten mensen, die snel last van hun nieren hebben, opletten dat ze nu meer dan gewoonlijk voldoende water drinken. Mensen die onder de hoogtezon gaan of op vakantie naar een warm land, moeten opletten dat hun huid kwetsbaar is. Anderen dienen op te letten dat de huid droog wordt als ze te warm douchen. In dit geval kan er kans zijn op huidkwalen.

Zaterdagmiddag verhuist de Maan naar de Schorpioen en dit is tot maandagavond de 23ste een periode van emoties, impulsiviteit en jaloers gedrag. Er is best kans dat mensen er mentaal door in de problemen komen en er stress optreedt. Pas op voor verandering, omdat sommigen dit lastig vinden. Mensen die makkelijk last hebben van de blaas, geslachtsorganen en de dikke darm moeten oppassen en voorzorgsmaatregelen nemen. Andere mensen kunnen met verkoudheid te maken krijgen en ook is de kans op griep nu extra groot. Er wordt aangeraden om op te letten met wie je naar bed gaat. Qua voeding doe je er goed aan minder zwaar te eten en nu al even te bedenken dat je tijdens de feestdagen veel gaat eten en minder bewegen. Het is een week van loslaten van oude patronen en nieuwe kansen. Voor de Vis betekent dit om een balans te vinden tussen spirituele energie en je intellectualiteit. Je hebt soms de neiging om van de ene naar de andere kant te switchen en jezelf dan onzeker te maken. Bedenk dat jouw kracht ligt in het contact dat je met anderen hebt. Je weet dingen goed aan te voelen en kunt op een scherpe en spirituele manier tot de kern van zaken te komen. Wanneer je je door je onzekerheid laat beïnvloeden, kan je echter heel anders zijn. Je bent dan kwetsbaar en hebt de neiging om je soms even terug te trekken. Dit is niet heel nodig, vertrouw op jezelf dan ben je een stuk sterker. Mensen zullen sterk tot je aangetrokken worden, waardoor je goed in je vel komt te zitten. Hierdoor zal je niet alleen mentaal krachtig zijn, maar ook op fysiek gebied. Aan het eind van de week zijn er krachtige energieën in de Steenbok, waardoor je toch wel in staat bent om nuchter te zijn en daardoor ben je meer in staat om een warme sfeer te creëren. Let op dat je niet te veel eet. Die neiging kun je hebben en is de kans op een lagere weerstand groter.

Carrière en financiën
Het 1ste gedeelte van de week lacht het geluk je toe, waarbij je flink veel werk verzet en er ook kansen zijn om je financieel te verbeteren. Dit kan gaan om je carrière, maar ook in de privésfeer kan je het een en ander bereiken. Je hebt gelijk al vanaf het begin van de week het gevoel dat je er veel mogelijk is. Je bent optimistisch en ambitieus en durft risico’s te nemen. Daarbij staat de kosmische energie er zeer goed voor. In contact met mensen kan je t/m woensdag veel bereiken en geniet je van de dingen die er nu op je pad komen. Sommige dingen zal je waarschijnlijk al maanden geleden bedacht hebben en nu is het de tijd ervoor om te gaan oogsten. Je carrière kan een positieve wending nemen, maar toch is er soms wel misleidende energie. Er wordt aangeraden te wachten en pas na de feestdagen verder te gaan met grote projecten, investeringen of andere belangrijke zaken. Donderdag en vrijdag heb je het gevoel dat je wat achteruit gaat. Dit is waarschijnlijk wel verstandig en je kunt dan ook beter naar je gevoel luisteren. Vanaf zaterdag zal dit veranderen en wordt aangeraden met veranderingen te komen. Het is een prima tijd om een contract te tekenen of belangrijke besluiten te nemen. De energie zal je dan ook zeker tot begin januari goed gezind zijn en veel moois bieden.

Overzicht van de week voor alle tekens (periode van doelstellingen op de lange termijn)
Niet alle planeten hebben deze periode invloed, waardoor we vooral de sterkste energieën bespreken. Jupiter zal gedurende een lange periode in de Steenbok bewegen en dit zorgt dat we grote plannen voor de toekomst kunnen maken. Over het algemeen geeft de energie verantwoordelijkheid en kunnen we in staat zijn blokkades, conflicten en andere problemen op te lossen. Let op, het is geen makkelijke energie is. We zullen er hard voor moet werken en niets zal zomaar komen. De Zon zal tot het eind van de week in de Boogschutter blijven, samen met Mercurius. Deze combinatie maakt ons positief en optimistisch, waardoor er over het algemeen een kerstsfeer hangt. Misschien niet op straat, door alle tegenstellingen tussen mensen, maar zeker in het hart van mensen. Het is belangrijk positieve energie te gebruiken om vreugde en vrede te brengen op de plekken waar we komen. Het best kunnen we veel tijd doorbrengen met geliefden en laten we negatief ingestelde mensen links liggen. De intense Mars beweegt tot het begin van januari in de spirituele Schorpioen. Dit zal mensen over het algemeen zowel fysiek als mentaal kracht geven. Het is belangrijk dat we weten wat we willen, omdat de energie zich anders tegen ons kan keren, vooral als we onzeker zijn of te weinig motivatie hebben. De energie kan zorgen voor intense jaloersheid en in een relatie kunnen mensen zelfs zo bezitterig worden dat hun partner achteruit gaat. Een bijzondere energie komt vanuit Chiron in de Ram. Deze zorgt dat mensen moeite hebben zichzelf altijd even goed te kennen. Er zijn fouten mogelijk, die lijken te komen door het gegeven dat jij niet doorhebt wat anderen van je denken. Praat er met mensen over en vraag hen wat zij vinden. Leer hiervan en ga vooral niet in de verdediging als ze iets zeggen wat jij niet herkent.

Jupiter komt in een harmonieuze driehoek met Uranus komen en het hoogtepunt ervan kan op zondag en maandag plaatsvinden. We staan open voor plannen en ideeën en deze zijn over het algemeen op de lange termijn gericht. Jupiter, in de Steenbok, beïnvloedt ons om te reizen en onszelf duidelijker te profileren. Uranus, in de Stier, is meer de planeet van inspanning, opwinding en opstand. Gelukkig staan beide in een Aarde-element. Hierdoor zal er vreedzame opstand zijn en kunnen we dit gebruiken om op een positieve wijze dingen te veranderen en aan te pakken. Dinsdag en woensdag zal de Maan door de Maagd reizen en dit zorgt voor energie om dingen op te ruimen, orde op zaken te stellen en te zorgen dat problemen opgelost worden. Maak er gebruik van, omdat je nu goed kunt functioneren om inderdaad schoon schip te maken, zowel privé als zakelijk. Donderdag komt Venus het gebied van de Waterman binnen, wat ons energie geeft om onszelf te leren kennen en op de eigen beslommeringen te richten. Venus blijft hier tot half januari. We moeten opletten dat we soms angst kunnen voelen, omdat we eigenlijk emotioneel wat vrijer willen zijn. Het is verstandig om te vertrouwen op eigen talenten en vaardigheden en te genieten van mensen waar we ons lekker bij voelen. De energie vriendelijk en is er al een echte feeststemming, waardoor we al plannen voor de feestdagen en vakantie kunnen maken. De nacht van zaterdag op zondag zal de winterwende rond 4.00 zijn. Omdat er veel planeten zijn, die invloed hebben, wordt verwacht dat dit een sterke boost geeft voor grote doelstellingen. Vooral t/m de equinox in maart kunnen er plannen gemaakt worden. Er wordt aangeraden daar gebruik van te maken en al bezig te gaan met het uitwerken van iets wat je een tijd in gedachten hebt. Omdat de emotionele Maan en strijder Mars in de intens emotionele Schorpioen verblijven, kan onze ziel versterkt worden. Je zult zaterdag en zondag de 22ste merken dat je er alles aan kunt doen om nu al plannen te maken om de feestdagen op een leuke wijze door te brengen. Mensen kunnen veel liefde en warmte bieden.

Vissen

Lees van het Sterrenbeeld Vissende week, maand en jaar horoscopen online bij Astroangels.nl