Weekhoroscoop Vissen

Lees van het Sterrenbeeld Vissende week, maand en jaar horoscopen online bij Astroangels.nl

Weekhoroscoop Vissen

Geboortedatum 19 februari t/m 20 maart - week 5

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

 

Relaties, singles en sociale contacten
De Vis kan bedwelmd worden door energie van Venus. Je bent zeer mysterieus en in een relatie zal je partner niet tekort komen. Singles kunnen deze energie gebruiken om nieuwe mensen aan te trekken. Je kunt onzeker zijn en wel eens denken dat je niet zo vriendelijk overkomt. Als mensen ook maar even minder open zijn, neem jij dat jezelf kwalijk. Tracht daar de hele week op te letten en trek jezelf niet zoveel aan. Zondag t/m dinsdag kun je twee gezichten laten zien. Gebonden mensen kunnen zeer magnetisch zijn, waardoor je partner naar je toetrekt. Er kunnen liefdevolle momenten zijn, waarbij jullie het leuk vinden activiteiten te ontplooien. Singles kunnen deze dagen mensen aantrekken met mystieke energie, waardoor mensen hun ogen niet van je af kunnen houden. Je kunt bijna als drugs op anderen werken. Zowel gebonden mensen als singles moeten wel opletten dat ze tegen vrienden en familie chagrijnig kunnen zijn. Gebonden mensen ook tegen hun partner. Daardoor kan je dus mensen tegen je in het harnas jagen en kunnen er conflicten ontstaan. Vanaf woensdag zal een single een heel ander soort mens aantrekken. Deze zijn voornamelijk erg serieus, waardoor de kans op het aantrekken van een vaste partner een stuk groter zal zijn. Gebonden mensen zullen deze tijd met sociale contacten bezig zijn. Venus maakt jou wat impulsiever en dit brengt mooie momenten, maar je moet opletten dat je rekening met je partner houdt. Singles zijn vanaf vrijdag zeer aantrekkelijk. Je trekt dan mensen aan, die avontuur en spanning zoeken. Het is overigens een prima weekend om tijd aan familie te geven.

Venus en Mars zijn deze week voor alle tekens actief. Venus daagt Mars vanaf zondag uit en vraagt sterke normen en waarden. Het is ook een dag waarin we gedwongen worden om meer met anderen om te gaan. Daarbij zijn discussies niet uitgesloten en dat leidt nog wel eens tot confrontaties, maar ook tot warme en liefdevolle contacten. We kunnen door krachtige energie van de planeten uitgedaagd worden om de hogere visie van het leven in daden om te zetten en warmte en liefde aan de wereld te geven. Venus zal zich maandag met Neptunus verbinden en dat geeft spirituele en intuïtieve kracht. Let op dat dromen en wensen zorgen voor een irrealistische kijk op de wereld. Daardoor kunnen verwachtingen tot teleurstelling leiden voor zowel gebonden mensen als singles.. Dinsdagochtend komt de ambitieuze Mars sterk naar voren en zal dan zowel een energie met Venus als met Neptunus delen. Dit is bijzondere energie, waardoor er een soort test in ons leven is. We zijn dan sterk bezig met normen, waarden, relaties en ambities. Dit geeft een groot deel van de week intense energie, waarbij we tussen illusie en ratio in leven. Nuchtere mensen zullen moeite hebben om rationeel te handelen. Spiritueel ingestelde mensen hebben moeite om sensitief te zijn en zij kunnen wel eens de meeste teleurstelling ervaren. Januari eindigt vrijdag met de Maan in leegte-fase totdat die zaterdag in de Stier komt. Zorg vrijdag dat je alles afrondt om het weekend te gebruiken voor een liefdevolle periode.

Mentale en fysieke gesteldheid
Zondag overdag kunnen we last van de Maan in de Waterman hebben, waardoor emoties niet altijd even goed onder controle te krijgen zijn. Zondagavond laat zal de Maan echter naar de Vissen reizen. Dit is een bijzondere energie, waardoor mensen zeer empathisch en liefdevol zijn. Ratio is nu minder belangrijk dan emoties en spiritualiteit. Daarom zullen mensen t/m woensdagochtend veel moeite doen om het anderen naar de zin te maken. Let hierbij op dat je jezelf niet wegzet. Die neiging kun je wel eens hebben en dan loop jij jezelf voorbij. Ook deze dagen zijn de benen kwetsbaar. Zorg vooral dat jij je voeten warm en droog houdt. Doe je dit niet, dan kan je weerstand verlagen en is er meer kans op griep. Verder kunnen mensen sociaal zijn en hebben ze de neiging zich te verlaten op genotsproducten. Dat is op zich niet erg, maar als je gaat merken dat je er niet meer zonder kan, moet je voorzichtig zijn. Woensdagmiddag beweegt de Maan naar de Ram en dit kan wisselvallige energie opleveren, waardoor veel mensen met vraagtekens komen te zitten. Dit kan mentale problemen geven en ook is er extreme vermoeidheid mogelijk. Toch zal deze energie ervoor zorgen dat mensen makkelijker over problemen heenkomen door flexibel en soms wat speels te zijn. Overigens kan hoofdpijn bij mensen wel de kop opsteken, vooral als je van nature wat onzeker of gevoelig voor stress bent. Vanaf zaterdag zal de Maan in de Stier reizen, waardoor mensen nog wel eens wat koppig of eigenwijs kunnen zijn. Ook moet je opletten dat je nog wel eens erg passief bent. Ga je dit ook de komende tijd zo doen, kan je lichaam teveel stoffen opbouwen en gaan organen daardoor minder goed werken. Vissen zijn erg sensitieve mensen. Ze hebben soms een diep verdriet en ervaren vaak een onbestemd gevoel, waarbij zij zich afvragen wat dit gevoel inhoudt. Het is verstandig dit gevoel op een positieve manier te uiten. Denk bijvoorbeeld aan kunstzinnige activiteiten of muziek. Soms is het wel eens fijn om activiteiten te doen waar je niet teveel mensen om je heen hebt. Wat betreft voeding, doe je er verstandig aan om de volgende producten in de voeding te verwerken: tarwe, volkoren granen, rijst, haver, vruchten, appels, druiven, sinaasappelen, citroenen, perziken, pruimen, gestoomde groenten, spinazie, uien, zeewier, bonen, dadels en natuurlijke suikers. Vermijd koffie, vette voedingsmiddelen, gist, asperges, zout, snoep en geraffineerde suikers.

Carrière en financiën
Op maandag zal je niet superfit zijn, waardoor je er goed aandoet om je niet al teveel in te spannen en zaken te plannen die je op routinematig gebied prima aankunt. Neem jezelf niet voor om op deze dag belangrijke vergaderingen of beslissingen te plannen. Op dinsdag en woensdag zal dit wel een stuk beter gaan en kun je eventueel verloren tijd weer inhalen. Net als in je privéleven ben je deze periode op zakelijk gebied zeer aantrekkelijk. Je hebt een soort uitstraling over je, waardoor mensen je zullen betitelen als charismatisch en iemand met sexappeal. Je weet mensen te boeien met een uitstekende vorm van communicatie en kunt je ideeën prima naar voren brengen. Mensen die in de verkoop zitten of op een andere manier bezig zijn om mensen te overtuigen, kunnen dit op hoog niveau aan. Je moet opletten dat je mensen niet verleidt tot dingen of diensten die niet verantwoord zijn. In dat geval kun je later in de maand problemen krijgen. Blijf dus verantwoord en eerlijk. Op donderdag ben je weer iets minder met werk bezig, maar ben je serieus genoeg om datgene te doen, wat je moet doen. Vrijdag ben je weer productiever en heb je zelfs het gevoel dat je in het weekend door wilt werken. Misschien is dit een goed idee, omdat de energie er goed voor staat en je hierdoor goede prestaties kunt leveren.

Overzicht voor alle tekens (periode van verantwoordelijkheid en het innerlijke stemmetje)
Mercurius beweegt in de Waterman en geeft veel zachte, vriendelijke krachten aan de mens. Er is dus nog steeds een week van aanpassing, maar ook veranderingen. Mensen kunnen wel eens tegenover elkaar komen te staan als de een dominant is en de ander te terughoudend. Dit kan problemen geven. Uranus beweegt in de Stier, waardoor veel mensen creatief zijn en geregeld met nieuwe plannen rond kunnen lopen. Omdat Mars nog steeds in de Boogschutter reist is er avontuurlijke energie, waardoor mensen de neiging hebben soms te speels in het leven te staan. Verantwoordelijkheden kunnen dan wel eens verwaarloosd worden. Volwassen mensen kunnen wel eens gedrag vertonen dat vrij puberaal lijkt en jongeren kunnen zich wel eens erg opstandig naar volwassenen gedragen. Merk je dit aan jezelf, tracht dit dan in te tomen. Er is wisselvalligheid, maar niet meer zoals vorige week waarbij mensen geregeld somber waren. Nu zullen mensen dus soms speels en avontuurlijk zijn, maar soms worden ze teruggefloten omdat ze toch ook de verantwoording voelen. De Zon en Mercurius zorgen er namelijk voor dat dat de meeste mensen toch ook wel dat innerlijke stemmetje ervaren om bescheiden en eerlijk te zijn. Venus zal samen met Neptunus in de Vissen verblijven en de spirituele energie zal zeer sterk zijn. Veel mensen kunnen te maken hebben met voorspellende dromen, die dus duidelijk een richting geven hoe we in het leven moeten staan en welke richting we op moeten. Jupiter en Saturnus in de Steenbok blijven wat storingen geven en ook deze week dien je hier voorzichtig mee om te gaan. Ga vooral niet te impulsief handelen, omdat de kans op problemen in je werk en op financieel gebied erg groot kan zijn. Het zal dan ook een week worden, waarin mensen geregeld verantwoordelijkheden voelen en met hun innerlijke stemmetje te maken krijgen. Zorg dat je hiernaar luistert en ga er niet te veel tegenin in. Uiteindelijk ben jij het die tegen jezelf praat, maar is er een spirituele component bij.