Weekhoroscoop Vissen

Geboortedatum 19 februari t/m 20 maart - week 34

 

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je hebt het deze week eigenlijk zo druk dat je er goed aandoet een duidelijk schema te maken. Je kunt namelijk zoveel dingen tegelijk doen dat je partner weinig aandacht van je krijgt. Zo kun je voor jezelf bepalen welke verantwoordelijkheden je hebt, maar vergeet dat ook je partner tijd nodig heeft. Tracht dus een balans aan te brengen, zodat je toch tijd vrijmaakt om je partner gezelschap te houden. Het kan dan juist een week zijn, waarin er leuke activiteiten kunnen zijn. Met name dinsdag en woensdag zal je minder energie hebben om van alles te doen en kun je het best huiselijke activiteiten plannen en het thuis gezellig te maken. Let op dat je partner signalen kan geven en je er aandacht aan moet besteden. Doe je dit te weinig, dan kan je partner zich verwaarloosd voelen. Zaterdag zullen Mars en Venus een spirituele en liefdevolle energie bieden in je sector van partnerschap. Jullie kunnen hier automatisch de beste gevoelens door krijgen, waardoor het weekend geschikt is elkaar de liefde te verklaren.

Singles
Je hebt deze week een dromerig karakter en wilt deze delen met een persoon of misschien wel met meerdere personen. Je hebt veel verlangens, maar bent wat terughoudend als iemand aandacht geeft. Je bent deze week zeker niet makkelijk te krijgen, ook al lijkt dat zo. Je kunt zelfs lastig zijn, waarbij je iemand hard achteruit kunt duwen als deze te dichtbij komt. Toch zijn er momenten dat je juist in een flirterige stemming bent en dan kan je verrassende dingen doen. Je bent wel verlegen, maar dit maakt je juist charmant. Als je dan aandacht krijgt, zal je vertrouwen toenemen en kom je vaker uit je schulp. Mannelijke Vissen hebben de neiging speels en uitdagend te zijn en vrouwen zullen juist onbereikbaar blijken. Let op dat je nog wel eens te opdringerig kunt zijn, waarbij je zelfs zo ver kunt gaan dat je een ander teveel aandacht geeft. Vissen die geen aandacht krijgen, zullen het gevoel hebben dat niemand van ze houdt. Tracht niet de moed op te geven, maar bedenk dat er op ieder potje een dekseltje past.

Mentale en fysieke gesteldheid
Tot zondagavond beweegt de Maan in de Vissen en dit biedt ontspannende energie. Let op dat er wat emoties loskomen. Ook kun je de neiging hebben teveel genotsproducten te gebruiken en dit moet je binnen paal en perken houden. In de avond beweegt de Maan naar de Ram. Dit geeft intense energie, waardoor mensen actief zijn en zoeken naar activiteiten om energie kwijt te kunnen. Voordeel is dat mensen niet snel van slag raken en met tegenslagen om kunnen gaan. Het is t/m woensdagochtend een periode, waarin mensen last van hoofdpijn kunnen hebben. Met name nek- en rugpijn en klachten met de ogen kunnen de oorzaak zijn. Tracht relaxt te blijven, slaap voldoende en vermijdt stress. Beter kan je de natuur ingaan en geregeld kiezen voor ontspannende activiteiten. Van woensdagochtend tot en met vrijdagmiddag beweegt de Maan door de Stier. Dit geeft een zeer positieve en saamhorige energie, waardoor mensen over het algemeen prima met elkaar om kunnen gaan. Let op het weersbeeld, omdat deze wisselvallig kan zijn. Met name kinderen, ouderen en mensen met een lage weerstand hebben dan meer kans op verkoudheid en zelfs griep. Ook is er mogelijkheid voor aandoeningen in de keelstreek. Bij zowel mannen als vrouwen kunnen de geslachtsorganen en spijsverteringsorganen kwetsbaar zijn. De rest van de week zal de Maan door de Tweeling reizen. De stand van de Maan zorgt ervoor dat er een relaxte energie is die voor regeneratie zorgt. Mensen willen dingen met elkaar delen en daardoor is de communicatie onderling meestal erg positief. Deze zullen over het algemeen voor mooie momenten zorgen. Let op dat er mensen zijn die moeite hebben om tot besluiten te komen. Niet iedereen is even daadkrachtig en in staat de juiste dingen op het juiste moment te doen. Heb je hier last van, dan wordt aangeraden er een weg in te vinden en eventueel advies en ondersteuning te vragen. De ledematen en de rug zijn kwetsbaar, wat voort lijkt te komen uit problemen met de longen. Heb je al een chronische aandoening, dan moet je vooral opletten. Het is echter verstandig voor iedereen geregeld naar buiten te gaan en frisse lucht op te nemen. Omdat je fysiek kwetsbaar bent, moet je wel opletten met zware werkzaamheden en sport. Voor je het weet heb je een blessure te pakken. Neptunus geeft de kans aan de Vis om spiritueel ver te komen. Je voelt dingen sterk aan en kunt vrij makkelijk in hogere sferen terechtkomen. Zorg er wel voor dat je niet te sensitief bent. Je voelt dingen aan en wilt deze nog wel eens te sterk op jezelf betrekken. Dat is niet nodig, over het algemeen zullen mensen jou op waarde schatten. Ondanks dat je een vis bent, heb je moeilijkheden met het vochtsysteem. Zorg ervoor dat je voldoende vochthoudende producten eet zoals: pompoenen, meloenen, komkommers, pompoenen, paddenstoelen, kool, sla en waterkers. De kans op overmatig zweten neemt toe, maar is ontgiftend.

Carrière en financiën
Zondag t/m dinsdag is er een prima planetaire energie en zal ook de Maan nog eens voor extra kracht zorgen. Daardoor vind je het fijn vindt om sociale contacten aan te gaan. Je zult prima samenwerken en collega’s en andere zakelijke contacten vinden je spontane en sympathieke manier van omgang erg fijn. Hierdoor zal er het grootste deel van de week goede energie hangen. Mars zal jou deze week veel kracht geven om ideeën in daden om te zetten en Mercurius om op intellectueel gebied erg krachtig te zijn. Let wel op dat je niet te impulsief en ongeduldig bent. Je hebt nog wel eens de neiging om in je enthousiasme teveel plannen te maken. Maak je lange termijnplannen zorg dan dat je hier voldoende over nadenkt. Tracht praktisch te blijven en plan dingen liever voor de korte termijn, zodat je overzicht kunt houden. Als gevolg van Venus en Mars zal je niet alleen ambitieus zijn, maar heb je discipline, zodat je waarschijnlijk wel in staat bent om tot de juiste keuzes te komen. Hierdoor kun je je leven op zakelijk gebied ordelijk vormgeven. Je hoeft je dus in principe geen zorgen te maken, tenzij je merkt dat je leven chaotisch is. Dan kun je beter duidelijke stappen nemen en zorgen dat je dit anders gaat doen. Met name Mercurius zal in staat zijn om energie te bieden om controle over je doelen te houden.

Overzicht van de week voor alle tekens (periode van intense, maar stabiele krachten)
Uranus beweegt retrograde tot aan januari en dit geeft nog steeds verrassende energie, zodat mensen in staat zijn kansen af te dwingen. Veel mensen zullen verbaasd zijn over wat er allemaal mogelijk is. Er kunnen mensen zijn, die met verrassende uitspraken komen, waardoor er in de maatschappij wel eens met de wenkbrauwen gefronst wordt. Mercurius zal de hele week door de Leeuw bewegen. Daardoor kunnen mensen zich meestal goed uitdrukken. Er is ook een eerlijke en betrouwbare energie. Venus reist tot woensdagochtend in de Leeuw, waardoor er nog zeker veel energie is om de liefde te ervaren en uit te dragen. De Zon reist tot vrijdag in de Leeuw en biedt vooral veel energie om creatief in het leven te staan. Ook zal energie ervoor zorgen dat mensen, die leiding willen geven, dit op krachtige wijze kunnen doen. Er zijn dus mogelijkheden om nieuwe ideeën te krijgen en om plannen uit te gaan voeren. Mars start aan het begin van de week met zijn reis door de Maagd. Er is dan ook naast alle kracht, van de eerder genoemde hemellichamen, een sterke energie om alles op het juiste moment te doen. Mentaal kunnen mensen veel kracht ervaren en aanvoelen wat het beste is. Er is evenwichtige energie, maar let op dat er goede, maar ook slechte momenten kunnen zijn. De meeste mensen zijn in staat om dingen op het juiste moment te doen. Ga vooral geen dingen doen, waarvan je denkt dat je het beter niet kunt doen.

Woensdagochtend zal Venus naar de Maagd reizen. Dit kan in relaties nog wel eens voor wat starheid zorgen, waardoor mensen het moeilijk vinden om begrip en sympathie voor een ander op te brengen. Het is overigens goede energie om enthousiast en ambitieus met zakelijkheden om te gaan. Woensdag zal Mercurius een driehoek vormen met Jupiter in de Boogschutter en dit geeft aardig wat kracht om ambities vorm te geven. Er is niet alleen communicatief en intellectueel veel mogelijk, maar ook fysiek is er flink wat energie. Vrijdag zal de Zon naar de Maagd reizen en dit geeft over het algemeen een energie, waarbij mensen geneigd zijn om op alle slakken zout te leggen. Kun je deze energie echter op gezonde wijze gebruiken, dan ben je in staat de puntjes op de i te zetten. Het is een prima periode om orde in het leven te brengen en niet alleen werkzaamheden af te ronden, maar ook nog eens nauwkeurig en prestatiegericht aan de slag te gaan. Zaterdag zal Venus een verbinding aangaan met Mars, waardoor mensen moeite hebben losjes in de relatie te staan. Er wordt aangeraden niet teveel van een partner of andere geliefden te eisen en iedereen in zijn waarde te laten. De intense kosmische energieën zorgen er deze week voor dat het een krachtige, stabiele en fijne week wordt. De kosmos zal mensen wel dwingen om gas terug te nemen en te wachten tot de veranderingen vorm gaan krijgen. Het is belangrijk goed na te denken wat je wilt en welke veranderingen er aan staan te komen.

Vissen

Lees van het Sterrenbeeld Vissende week, maand en jaar horoscopen online bij Astroangels.nl