Weekhoroscoop Vissen

Geboortedatum 19 februari t/m 20 maart - week 21

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je kunt zondag spannende dingen beleven, waarbij je dit eigenlijk zelf afdwingt. Mensen zien jou wel eens als bescheiden en liefdevol, maar je kunt ook zeker zeer passioneel en zeer intens zijn. Zondag kent veel uitdagingen, waardoor het op romantisch en erotisch gebied een zeer leuke dag is. Maandag en dinsdag kun je genieten van de romantiek, maar ben je wel wat minder passioneel. Je geniet meer van liefdevolle momenten en hebt minder zin in erotiek. Woensdag is er een zeer erotische energie, waardoor je er alles aandoet om je partner flink op te winden. Ook donderdag is er deze energie, maar ben je zeer romantisch, waardoor je er goed aandoet dingen te bedenken om je partner te verrassen. Vrijdag en zaterdag zijn op liefdesgebied een stuk minder, waardoor je de week relaxt, maar zonder al teveel liefdesperikelen afsluit. Je kunt dan wel op intellectueel gebied veel met je partner delen.

Singles
Zondag is er een spannende energie, waardoor je uitgedaagd wordt buiten je comfortzone te treden. Omdat je zelf erg romantisch en liefdevol van aard bent, heb je een sterke drang om de romantiek op te zoeken. Je hebt een onderbuikgevoel en dit prikkelt je enorm om een leuke partner op te zoeken. Maandag en dinsdag zal je je wat terugtrekken en heb je minder behoefte in romantiek. Je vindt het wel fijn om met familie en goede vrienden af te spreken. Woensdag en donderdag zal de romantiek weer in je leven komen, alleen heb je dan meer behoefte aan erotiek en zal je vooral op de seks gericht zijn. Ook kun je nog gevoelens voor een ex-partner hebben, maar vraag jezelf wel af of deze dit wil. Er is een aanwijzing dat er donderdag en vrijdag een vriend, collega of ex-partner is, die duidelijk laat merken dat die naar liefde verlangt. Het is verstandig jezelf af te vragen of dit verstandig is en of jij ditzelfde voelt. Zaterdag zal minder romantisch zijn en kan je beter wat tijd voor jezelf nemen.

Mentale en fysieke gesteldheid
Van zondagochtend tot dinsdagochtend reist de Maan door de Boogschutter. Dit is op zich een prima energie voor mensen om zich lekker te voelen. Mensen willen er op uittrekken en zijn nieuwsgierig naar het leven. Normaal gesproken zijn mensen fysiek gezien in orde. Mensen die last van reuma of zwakke gewrichten hebben, kunnen hier extra last van hebben. Let dan op met intense sportactiviteiten en zware werkzaamheden. In het algemeen moeten mensen opletten voor lange of zware inspanningen, waar ledematen bij betrokken zijn. Qua voedsel doe je er goed aan om vet te mijden en het liefst lichte maaltijden te gebruiken. Het kan geen kwaad om dierlijke vetten even te mijden. Vanaf circa 10.00 uur op dinsdagochtend zal de Maan naar de Steenbok reizen en daar tot donderdagavond blijven. Dit geeft positieve energie, waardoor alles over het algemeen prima verloopt. Let wel op dat jijzelf niet negatief wordt. Je kunt de neiging hebben om te klagen over mensen die dingen op een ander wijze doen. Dit kan spanning geven, die vooral op de maag, lever en nieren werkt. Ook de rug kan kwetsbaarder zijn. Let ook nu op wat je eet, maar zorg voor voldoende dierlijke of plantaardige eiwitten. Koolhydraten kun je het best zo min mogelijk gebruiken, omdat je last van je spijsvertering kunt hebben. In dit geval kun je beter extra vezels gebruiken. De Maan zal donderdagavond rond 20.00 uur naar de Waterman gaan en daar tot zondag blijven. Er is fijne energie, die ervoor zorgt dat mensen zelfstandig zijn, maar er zijn ook stressmomenten mogelijk. Merk je dit aan jezelf zorg dan voor extra ontspanning, zodat je even na kunt denken over hoe je de stress kunt minderen. Vissen zijn over het algemeen sympathieke, emotionele mensen, die meestal vriendelijk naar anderen zijn . Ze zijn intuïtief sterk en op spiritueel gebied hebben ze een sterk contact met de hogere wereld. Ze gebruiken hun gaven het liefst om andere mensen te helpen, maar vergeten zichzelf wel eens. Breng balans aan, zodat je soms bij kunt tanken. Een Vis die niet lekker in zijn vel zit, kan misleidend en depressief worden. Ze hebben de neiging om te denken dat de hele wereld tegen ze is en als verdediging kunnen ze zich afsluiten. Met name het lymfestelsel, de lever en voeten kunnen kwetsbaar zijn. Hierdoor kan vermoeidheid optreden. Je doet er goed aan geregeld te wandelen, maar dan niet te lange afstanden. Producten als roken, alcohol en drugs kun je beter mijden. Eet niet teveel suikers, omdat die je energiebanen danig kunnen verstoren.

Carrière en financiën
Tot en met maandag kan je nog erg druk in je hoofd zijn als het om je werk gaat. Je kunt je nog veel zorgen maken en hebt de neiging jezelf voorbij te lopen. Tracht in ieder geval je hoofd er bij te houden en doe geen dingen, waardoor je teveel gestrest kunt raken. Dat zorgt er alleen maar voor dat je juist minder efficiënt en adequaat bent. Vanaf dinsdag zal er meer rust in je leven komen en zal je minder gehaast en impulsief zijn. Daarom doe je er verstandig aan zondag en maandag nog even goed door te zetten en je energie goed te gebruiken. Voordeel aan de energie is dat je hierdoor indruk op anderen maakt en dan vooral op leidinggevenden, autoriteiten of andere zakelijke contacten. Je bent in ieder geval erg ambitieus en het enige waar je op moet letten, is dat je niet te gehaast bent. Vanaf dinsdag komt er meer rust en zal je t/m begin juni met veel dingen bezig zijn, zonder dat je al te gestrest bent. Je neemt veel meer de tijd om je werk planmatig aan te pakken. Het is een prima periode ook voor de koop en verkoop, onroerend goed, maar ook voor renoveren van je huis of kantoor of het veranderen of opschonen van apparatuur en computers. Het is tot de 2de week van juni ook een prima periode voor communicatie, schrijven van teksten en zakelijke reizen. Ook kunnen vrienden je op zakelijk gebied bijstaan. Ben je creatief van aard of werk je in een creatieve sector dan kun je hier tot eind juni veel mee bereiken. Dinsdag en woensdag ben je zeer sociaal en optimistisch, waardoor mensen graag met je samenwerken. Let alleen dinsdagochtend op dat er een misleidende energie kan zijn, die jou parten kan spelen. Woensdag is geschikt voor wensen, verwachtingen en ideeën die je hebt. Het is dus meer een periode van overdenken dan van handelen. Ga dit niet door elkaar halen. Donderdag t/m zaterdag zal je iets meer de rust opzoeken en trek je je meer naar familie en goede vrienden terug. Je doet zeker je werk naar behoren, maar neemt tussendoor wel meer de ontspanning die je nodig hebt.

Overzicht van de week voor alle tekens (periode van wisselvallige emoties en gedragingen)
De Zon reist door de Stier en wordt vergezeld door Venus, die daar t/m de 1ste week van juni blijft. Er is hierdoor veel nuchterheid in de liefde en bij zakelijke aspecten in het leven van mensen. Er zijn veel verlangens en sommigen willen teveel, waardoor er stress kan ontstaan. Dit is omdat Mars tot begin juli door de emotionele Kreeft reist. Ook deze energie heeft een wisselvallige en passionele invloed op mensen. Je doet er goed aan rust te bewaren en vooral niet te impulsief te handelen, zowel qua liefde, vriendschappen, familie als op zakelijk gebied. Gelukkig is er respect door de betrouwbare Stier en liefdevolle Kreeft.

De Maan beweegt zondag t/m dinsdagochtend in de Boogschutter. Dit biedt goede energie voor diepzinnige gesprekken over leven en dood, de spirituele wereld en allerlei andere diepe onderwerpen. Ook is het een prima tijd om de natuur in te gaan en van rust te genieten en de diepere energieën in je op te nemen, die zich in de natuur afspelen. Dinsdagochtend reist de Maan naar de Steenbok en dit biedt energie om op zakelijk gebied te presteren. Mensen zijn positiever en hebben de neiging om discipline op te brengen. Daardoor volgen mensen makkelijker bevelen op en zijn ze wat volgzamer. Er zijn ook mensen die materialistisch ingesteld zijn. Doelen kunnen bereikt worden en er is minder stress, omdat mensen met kritiek om kunnen gaan. Mensen die dit niet ambiëren kunnen wel meer klagen en aangeven dat er oppervlakkigheid is. De Zon zal deze dag op één lijn met Mercurius in de Tweeling staan. Mensen kunnen hierdoor sneller handelen en het is dan ook aan te raden dat doelen voor de korte termijn te plannen. Deze energie is namelijk de komende weken erg sterk, dus beter hier gebruik van maken. Mensen kunnen nieuwsgierig zijn, waardoor er zeer avontuurlijke en spannende momenten in je leven mogelijk zijn. Er is ruimte voor communicatie, zodat mensen eerder geneigd zijn om gevoelens te uiten en problemen te bespreken. Woensdagochtend zal Mars in de Kreeft een sextiel vormen met de excentrieke Uranus in de Stier. Mensen kunnen anders zijn, dan je gewend bent, maar dat geldt ook voor jouzelf. Dit kan ergernis opwekken, maar kan ook erg spannend en leuk zijn. Donderdagavond komt de Maan in de Waterman terecht en zal daar tot zondagochtend blijven. Er is een sociale energie, waardoor je er goed aandoet afspraken te maken of evenementen te bezoeken om mensen te ontmoeten. Let op, er kunnen gevoelens van eenzaamheid zijn. Je kunt dan misschien wel teveel nadruk leggen op het ontmoeten van mensen en dan dwingerig worden. Dit kan vooral als er afwijzing is. Mensen hebben dan de neiging om op sociaal gebied koud en afstandelijk te worden.

Vissen

Lees van het Sterrenbeeld Vissende week, maand en jaar horoscopen online bij Astroangels.nl