Weekhoroscoop Vissen

Lees van het Sterrenbeeld Vissende week, maand en jaar horoscopen online bij Astroangels.nl

Weekhoroscoop Vissen

Geboortedatum 19 februari t/m 20 maart - week 39

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
Door een gunstige planetaire energie ben je de hele week open en sympathiek, waardoor er op sociaal gebied veel gebeurt. Mensen vinden het fijn om bij je te zijn en je zult dus eerder teveel dan te weinig afspraken hebben. Je staat open voor nieuwe ervaringen en vindt het leuk als mensen met bijzondere voorstellen komen. Je wilt nieuwe informatie en kennis en doet er van alles aan deze daadwerkelijk op te doen. Daardoor vind je het niet alleen leuk om met mensen om te gaan die iets te melden hebben, maar vind je het ook gewoon leuk met mensen om te gaan, die wat oppervlakkiger zijn. Met de laatste groep wil je gewoon lol maken, omdat je daar soms ook behoefte aanhebt. Je zult deze week veel tijd doorbrengen met vrienden of groepen mensen en staat open voor nieuwe vrienden. Met name in het weekend kun je activiteiten ontplooien, die je normaal niet snel zou doen. Gebonden mensen krijgen ondersteuning van Mercurius, waardoor je emotioneel lekker in je vel zit. Je bent sympathiek en kunt je prima concentreren op het oplossen van dingen die de relatie onder druk zetten. Omdat de Zon een serieuze energie biedt, zal je gericht zijn op zaken die aandacht verdienen, maar kun je soms wel eens zwaarmoedig zijn. Reageert je partner dan net op de verkeerde manier, dan kun je daar gepassioneerd en negatief op reageren. Tracht emoties te controleren en los dingen rustig op, zelfs als je passie voelt stromen. Venus zal ook passioneel maken, maar deze energie is liefdevoller, waardoor problemen ook wel lekker in bed opgelost worden. Vanaf de 27ste kan Mars je zakelijk maken, waardoor je niet altijd evenveel zin in de liefde hebt en je met andere dingen bezig bent. Tracht eerlijk te communiceren. In het weekend zal de energie van Mercurius in de Weegschaal je prikkelen om nieuwe activiteiten met je partner te ontplooien, waarbij erotiek zeker niet zal ontbreken. Singles ervaren aan het begin van de week energie om zaken op te lossen. Je kunt je openstellen voor de toenadering van anderen. Doordat Pluto zijn retrograde beweging beëindigt en op voorwaartse wijze door de nuchtere Steenbok reist, wil je communiceren over liefde, maar ook over serieuze zaken. Het wordt een week, waarin je misschien erotische dromen en fantasieën kunt hebben, maar waarin je toch na blijft denken. Door de liefdevolle energie van Venus zal je in staat zijn, met een zoete en sensuele uitstraling, mensen aan te trekken. Let op dat je evenwicht aanbrengt, omdat je anders verwarde gevoelens kunt krijgen. Praat er met vrienden over of zet emoties op een rijtje door ze op te schrijven. Voor de rest zal deze periode prima zijn.


Carrière en financiën
Pluto beweegt deze week nog met een retrograde beweging door de Steenbok. Ook Mars, in de Ram, kan enorm veel energie geven. Beide planeten maken bijzondere krachten in je los, waarbij je in staat bent buiten je comfortzone te treden. Ook de Zon en Venus zullen veel energie sturen, waardoor je liefde hebt voor dingen waar je mee bezig bent. Daarnaast ben je ook iemand die goed met collega’s of klanten op kan schieten, waardoor je over het algemeen een goede sfeer tegemoet kunt zien. Waar je normaal gesproken altijd redelijk beheerst bent, zal je nu soms zin hebben om op een onconventionele manier bezig te zijn, waarbij je een flinke mate van passie kunt laten zien. Doordat Mercurius balans aan weet te brengen, zal je aan de ene kant speels en fantasievol zijn, terwijl je aan de andere kant erg serieus en nuchter bent. Dit biedt unieke kansen om met innovatieve ideeën aan de slag te gaan en je te ontplooien. Positief zal zijn dat de planeten je fysiek veel energie bieden, waardoor je zeker niet snel moe te krijgen bent. Je moet echter niet teveel met je krachten gaan smijten. Het weekend zal door de energie van Mercurius in de Weegschaal en de Waterman-maan prima geschikt zijn te onderzoeken en meer te weten te komen over zaken waar je je nu mee bezig houdt. Ook ben je intellectueel zeer sterk en dit kun je gebruiken om zowel zakelijk als financieel grote sprongen te maken.

Mentale en fysieke gesteldheid
Zondag staat de Maan in de spirituele Schorpioen. Mensen zijn geneigd impulsiever te reageren als dingen niet goed gaan. Emoties zorgen dat men niet altijd in staat is zich op een goede wijze uit te drukken. Je kunt je wat sneller aangevallen voelen en de kans op ruzies en zelfs vechtpartijen is nu een stuk groter. Mensen die geregeld last hebben van de uitscheidingsorganen kunnen er last van hebben. De darmen kunnen opspelen en ook zijn er meer kansen op verkoudheid, griep en zelfs een verzwakte algehele weerstand. Beter eet je nu licht verteerbare voeding. Pas bijvoorbeeld ook op met rauwkost en eet het liefst gare groenten. Ook koolhydraten en producten die voor gasvorming zorgen, kun je beter minderen. Zondag kun je beter opletten met seks, omdat er ook op dit gebied problemen kunnen zijn. Maandagavond verhuist de Maan naar de Boogschutter. Dit is een zachte energie vergeleken met die van de Schorpioen. Mensen zijn relaxter, maar er wordt aangeraden vooral op fysiek gebied actiever te zijn. De Boogschutter zorgt voor veel energie en die moet er weer uit. Mensen die te weinig willen of kunnen bewegen, hebben dan ook de meeste last van opgekropte energie en daaraan gekoppeld stress en frustraties. Ga je bewegen, pas dan op voor de heupen en dijen, omdat deze nu kwetsbaar kunnen zijn. Ook zijn er problemen met gewrichten en botten mogelijk. Woensdagnacht zal de Maan naar de Steenbok reizen en positieve energie aan mensen schenken. Toch zijn er minder goede aspecten aan de energie, omdat de huid en knieën kwetsbaar kunnen zijn en er maagproblemen mogelijk zijn. Deze kunnen leiden tot huidziektes en problemen met de spijsvertering. Zaterdagochtend verhuist de Maan naar de Waterman en dit geeft een ietwat emotionele energie, waardoor veel mensen zich automatisch niet heel sterk voelen. Vele mensen zijn afstandelijk en onzeker en dit kan misverstanden opleveren. Er wordt aangeraden deze periode iets meer voor jezelf te kiezen en minder met mensen af te spreken. Beter kun je tijd besteden aan eigen zaken en aan mensen waar jij je helemaal jezelf kunt voelen. Pas op voor de enkels en de knieën, omdat deze nog wat zwak kunnen zijn.

Overzicht voor alle tekens (periode van serieuze energie, die overgaat in luchtige energie)
We hebben te maken met retrograde planeten, waardoor mensen geregeld naar het verleden kijken. Dit is terecht, omdat het coronavirus en de lockdown veel invloed op ons dagelijks leven hebben gehad. De medische wereld heeft het moeilijk en jongeren krijgen weinig kans om hun jeugdige energie er uit te gooien. Depressiviteit beheerst dan ook de maatschappij en mensen worden ongeduldig. Ze vinden het moeilijk zich aan de nieuwe normen te houden. Het corona zal nog steeds prominent aanwezig zijn en kan een prominente dreiging vormen. Zondag t/m woensdag vormt Mercurius een vierkant met Pluto en Saturnus en zal de Zon het gebied van de Weegschaal betreden. Zondag begint met intense energie, omdat de Maan in de Schorpioen reist. Toch zal deze dag niet verkeerd zijn en mensen zullen meer over het leven nadenken en onderzoeken wat ze kunnen doen om te ontwikkelen. De combinatie van Pluto en Mercurius brengt waarheid en harmonie, waardoor mensen eerlijk en prettig met elkaar omgaan. Het is een evenwichtige periode, die zo van maandag t/m woensdag zal blijven. Maandag zal de Boogschutter invloed hebben door mensen intellectueel te versterken. Ook zullen mensen meer de neiging hebben met elkaar te communiceren en kennis te delen. De 22ste en 23ste start de astronomische herfst wat nog eens versterkt wordt door de Boogschutter. Daardoor is er onrust. De Weegschaal zal harmonie, gerechtigheid en vrede brengen. Mensen zijn in staat zichzelf onder de loep te nemen en te bekijken wat goed was en wat niet. Let op dat energie negatief kan worden, omdat mensen meer risico nemen. Er wordt gewaarschuwd niet te overdrijven, omdat de dreiging van het corona versterkt wordt.

Voordeel is dat Mars in staat is mensen te bewegen actie te ondernemen, maar ook om voorzichtig te blijven. Al met al kunnen er dan ook zeker verwarrende momenten zijn, waarbij emoties veel mensen parten kunnen spelen. Er wordt aangeraden verantwoord te blijven en je niet te laten verleiden dingen te doen die jou of mensen in je omgeving in de gevaar brengen. Het voordeel aan de energie is dat mensen een drang voelen oude vrienden en familie op te zoeken. Er wordt aangeraden t/m woensdag meer activiteiten te plannen en afspraken te maken. Onthoud dat Mars ongeduld en impulsiviteit zal brengen en constant een uitdagende energie geeft aan de planeten in de Steenbok. Dat kan binnenkort veranderen als de zware Steenbok plaats maakt voor de luchtige Waterman en Mercurius donderdag naar de vreedzame Weegschaal beweegt. Deze planeet vormt een vierkant met Saturnus in de stabiele en vastberaden Steenbok. Dit is een periode van wederopbouw, wat betekent dat er vooral zakelijk veel in orde komt. Mensen moeten zich actief opstellen, maar ook wel geduld bewaren. Met name in de communicatie moeten we opletten dat we niet de verkeerde dingen zeggen. Mensen kunnen deze tijd makkelijk over grenzen gaan. Verder is het belangrijk vanaf woensdag extra op te letten als jij je in het verkeer begeeft of laat op straat bent. Donderdag t/m zaterdag staat Mars in de Ram tegenover Mercurius. Op persoonlijk en sociaal gebied krijgen we te maken met contacten die zeer intens zijn. Dit zien we in zakelijke gesprekken, waarbij we flinke strijd kunnen verwachten. Toch zal er een zeer relaxte energie op vrijdagavond zijn en zal zaterdag over het algemeen sociaal en sympathiek verlopen als gevolg van de Waterman-Maan. Het kan dus een uitdagende, maar tegelijk ook een sympathieke en liefdevolle periode zijn en we zullen de week dan ook prima afsluiten.