Weekhoroscoop Waterman

Weekhoroscoop Waterman

Weekhoroscoop Waterman

Geboortedatum 20 januari t/m 18 februari - week 4

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Carrière en financiën
De Zon, in de Waterman, zal deze week enorm veel kracht bieden. Doordat je fysiek goed in je vel zit, zal je ook mentaal krachtig zijn, wat ook wel komt door de krachtige en avontuurlijke Jupiter en de standvastige Saturnus. Jij meet je kracht toch wel vanuit het fysieke, waardoor je zelfvertrouwen een stuk vergroot wordt. Je weet orde aan te brengen en kunt nieuwe doelen stellen. Omdat je deze week plichtsgetrouw bent, wil je nog wel eens werk mee naar huis nemen. Tracht hier wel paal en perk aan te stellen en overdrijf dit niet teveel. Je kunt dan gestrest raken, waardoor je je energie snel weer kunt verliezen. Daarnaast kan je mensen in je privéomgeving teleurstellen als je te weinig aandacht aan ze geeft. Het is zeker niet erg enthousiast en ambitieus te zijn, maar doe dit dan wel in samenspraak met mensen in je naaste omgeving. Deze periode van het jaar is er ook een sterke energie om je fysieke kracht te herstellen. Over het algemeen zal je balans kunnen vinden en ben je creatief en origineel, waarbij je in staat bent een frisse kijk op het leven te hebben. Zorg ervoor dat je niet al te prominent aanwezig wilt zijn, omdat mensen je dan als opdringerig of arrogant zien. Je bent nog wel eens een persoon die dingen kan zeggen, waar anderen moeite mee hebben om de essentie te begrijpen. Mensen die met een opleiding bezig zijn, zullen goede resultaten halen, omdat ze veel werk kunnen verzetten.

Relaties, singles en sociale contacten
Het is in de liefde een intense week voor alle tekens. Mars, Venus en Pluto staan in de Steenbok en in de romantiek geeft dit aan de ene kant veel warmte, passie en avontuur Aan de andere kant zijn er ook mensen, die er minder goed mee omgaan en dan kunnen conflicten, strijd en zelfs haat optreden. Met name Mars kan liefde versterken, maar ook een energie brengen, die ons te kritisch maakt en dat kan vooral bij familie, vrienden en zelfs je partner verkeerd vallen. Daarbij kan de Zon mensen kritischer maken. Hierbij verheerlijken mensen hun eigen daden en die van mensen waar ze van houden of waar ze een vriendschappelijk contact mee hebben. Ook die kunnen niets kwaad doen in hun ogen. Het is dus een week, waarin er veel romantiek is, maar dit ook zomaar om kan slaan naar strijd, conflicten en zelfs een breuk in een relatie. Denk t/m woensdag vooral op wat je zegt en tegen wie. Beter blijf je nu weg bij mensen waar je een slechte band mee hebt. Vanaf woensdag is het een goede tijd voor huidige en nieuwe relaties. Wel zijn we wat kritisch op de mensen met wie we omgaan. We gaan we het liefst om met mensen die hetzelfde als wij zijn. Dit is niet altijd mogelijk, waardoor er irritaties optreden.

Vanaf het begin van de week beweegt de Zon door de Waterman, waardoor jij als Waterman met name fysiek sterker wordt, maar ook zeker warmte en liefde uitstraalt. Aangezien je dit erg belangrijk vindt, groeit je zelfvertrouwen en zit je steeds beter in je vel. Toch moet je niet overdrijven, omdat je anders te brutaal kunt zijn, waardoor je mensen onbedoeld weg kunt duwen. Je had de neiging om je verleden soms prominent naar voren te laten komen, maar deze week kijk je vooral naar de toekomst en laat je oud zeer voornamelijk achter je. Dat is ook verstandig, want het verleden heeft jou gevormd, maar mag jou niet misvormen. Er is passionele energie vanuit Mars, waardoor je deze tijd emotioneel goed je gevoelens kunt uiten. Je dient een overweging te maken bij wie je wel open mag zijn en bij wie niet. Dit zal afhankelijk zijn van de band die je met iemand hebt en of je bij die persoon/personen je mening uit durft te spreken of mag spreken. Dit zal per persoon anders zijn, bij de een wel en bij de ander niet. Het meest belangrijk is dat je empathisch bent in contact met anderen, zodat mensen graag bij je zijn. Op zowel het gebied van de liefde als van vriendschappen zal je daarom graag gezien zijn.

Mentale en fysieke gesteldheid
Er is deze week een krachtige mix van energieën, die de Aarde bereiken. Het is voor alle tekens een zeer actieve, maar ook bewerkelijk periode. De een kan er beter mee omgaan, dan een ander. Er wordt aangeraden je energie er wel uit te gooien. Sommigen kunnen dit doen door te sporten of op andere wijze fysiek bezig te zijn, anderen door juist geestelijk of mentaal actief te zijn. Ook zit er een sterke leeftijdscomponent in. Kinderen zullen drukker zijn en daar moet je als ouder of leerkracht dan wel verstandig mee omgaan. Zorg voor voldoende activiteiten en ga ze niet teveel in hun drukte onder drukken, maar tracht een uitlaatklep te geven. Jongeren kunnen agressiever dan gewoonlijk zijn en daar moeten we vooral in de maatschappij voor opletten. Zij kunnen op straat voor onrust zorgen. Dit zal echter alleen bij jongeren zijn, die normaal gesproken al opstandig zijn. Andere jongeren kunnen energie op positieve wijze kwijt. Ouderen kunnen moeite hebben de intense kracht te verwerken, zij moeten vooral opletten dat ze er niet fysiek ziek door worden. Voor anderen zal gelden dat ze hun energie er wel op de één of andere wijze uit dienen te gooien met een hobby. Mensen die veel zittend werk verrichten, kunnen beter wat meer fysieke actie ondernemen en dus sporten of de natuur ingaan. Mensen die vooral fysiek werk verrichten, kunnen beter aandacht geven aan passieve hobby’s. Deze week moeten we opletten dat er meer kans is op conflicten en dan niet alleen in ons eigen leven en de maatschappij, maar ook op het wereldtoneel is er het een en ander mogelijk en dat kan nog wel eens wat angst geven. Dit kan bij bepaalde mensen zoveel stress geven dat ze er ziek door kunnen worden.
De Waterman wordt geregeerd door de ernstige Saturnus, maar ook door de wisselvallige Uranus. Je bevindt je geregeld in conflicten, die je echter veelvuldig zelf opzoekt. Je geniet er van om mensen te prikken, maar weet er altijd wel weer op een goede manier uit te komen. Je bent intellectueel en kunt met originele onorthodoxe ideeën komen. Je kritische houding kan mensen nog wel eens weg jagen, simpelweg omdat ze niet tegen je op kunnen. Doordat Watermannen ongedurig worden als dingen niet lekker lopen, werk je het liefst in een gestructureerde omgeving. Je bent als persoon interessant omdat je geregeld met onvoorspelbare uitspraken en daden komt, waardoor men zich af kan vragen wat je nu bedoelt en waar je naar toe wilt. Als Waterman ben je koppig en houd je niet altijd van onverwachte veranderingen. Je werkt graag met mensen samen en bent dan ook wel sociaal, maar je kunt ook wel erg dwars worden als dingen niet gaan zoals jij dat wilt. Je bent van oorsprong iemand die het leuk vindt om te koken, maar je neemt er geregeld niet de tijd voor, omdat je prioriteiten ergens anders liggen. Toch doe je er deze week verstandig aan in ieder geval gezonde maaltijden te bereiden. Wat betreft sport doe je er verstandig aan activiteiten te plannen waarbij je niet te afhankelijk van anderen bent. Je vindt het namelijk moeilijk afspraken te plannen en komt deze niet altijd na. Let deze week op je schenen en enkels. Deze kunnen bij fysieke overbelasting kwetsbaar zijn. Paars en blauw zijn voor jou rustgevende kleuren en de amethist geeft je veel energie. Gladiolen kunnen je huis opfleuren.

Overzicht voor alle tekens
Mars zal tot de 1ste week van maart in de Steenbok bewegen en dit geeft een fijne en stabiele passie aan ons zakelijke leven. Of we nu werken, studeren of andere activiteiten doen, we kunnen krachtige ondersteuning van deze planeet krijgen. Niet alleen mentaal, maar ook fysiek kunnen we dan ook een goede periode ingaan. Daarbij kunnen we actief zijn om op vele gebieden dingen te bereiken. Dat is natuurlijk per persoon anders, omdat iedereen zijn eigen talenten heeft. Het is dus een goede week om te bekijken wat je in de toekomst kunt doen om te ontwikkelen. Je bent nooit te oud om te leren, dus kijk eens om je heen waar je ambities liggen. De één zal dit als hobby kunnen doen, maar er zijn ook mogelijkheden bepaalde activiteiten te doen om je carrière of studie een positieve boost te geven. Blijf alert dat Mars natuurlijk heel wat passie met zich meebrengt en er een intense tijd aan komt. Mensen die onverantwoordelijk in het leven staan, kunnen dan de gevolgen gaan zien en dat kan nog wel eens grote problemen geven. Mensen die ongezond in het leven staan, kunnen fysieke klachten krijgen als ze zich teveel inspannen of als er stress is. Mocht je dit van jezelf bemerken, dan wordt aangeraden om er wel iets aan te doen en veranderingen aan te brengen. Mercurius zal t/m woensdag in de Waterman bewegen, waardoor mensen in het begin van de week wat principieel kunnen zijn. Mensen komen snel voor hun mening uit en het is zelfs mogelijk dat er minder nagedacht wordt over dat wat ze zeggen. We doen er verstandig aan vooral deze dagen op te letten met woorden en daden. Over het algemeen zijn mensen in staat empathie en vriendschap te laten zien. Na woensdag beweegt Mercurius naar de Steenbok, waardoor het erg druk in dit teken wordt en veel tegenstrijdige energie geven.
Naast Mars, zullen namelijk Venus en Pluto in de Steenbok staan. Dit is een mix van passie, romantiek en strijd die elkaar in het teken van nuchterheid ontmoeten. Dit kan natuurlijk wisselvalligheid geven en dan worden vooral mensen geraakt, die niet lekker in hun vel zitten, minder verantwoordelijk zijn of mensen die negatief in het leven staan. Mensen die op een prettige en gelukkige wijze in het leven staan, zullen veel minder last van de wisselvalligheid hebben. Gebruik je alle krachten op goede wijze, dan kan je het verleden overdenken en is het een prima periode om je af te vragen hoe je het een en ander aan kunt pakken. Maatschappelijk kan deze energie er overigens voor zorgen dat problemen mogelijk zijn, vanuit groepen die demonstreren of op andere wijze opstandig zijn. Dit kan problemen geven, omdat redelijkheid dan in gevaar komt, wat de maatschappij kan schokken. Ook kan er op het wereldtoneel nog steeds een groot gevaar zijn, omdat wereldleiders met elkaar in aanraking komen en de dreiging van een groot conflict nog steeds op de loer ligt. Dit komt vooral, door de energie van de Zon in Waterman, die eigenzinnige kracht brengt. Wereldleiders en andere politieke of militaristische groepen kunnen kritisch en eigenwijs zijn en niet iedereen kan hier even goed mee omgaan. Daarnaast zullen Mars en Pluto een eventueel conflict voeden. Gelukkig brengen Mercurius en Venus evenwicht. Hierdoor lijkt het met een sisser af te lopen en zullen de wereldleiders een weg vinden tot stabilisatie. Het blijft echter een dreigende periode, waar we als burger best wat meer mee bezig mogen zijn. Het lijkt echter dat mensen de neiging hebben weg te kijken. Ondanks de sociale media zijn mensen toch meer bezig met hun eigen leventje en minder met wat er in de wereld gebeurt.
De liefde staat onder druk, waardoor onrust grote gevolgen voor romantiek kan hebben. Singles doen er goed aan niet teveel op zoek te gaan naar een nieuwe partner. Gebonden mensen kunnen bepaalde problemen beter loslaten en even gast terugnemen. Overigens kan Jupiter, die in de Vissen reist en richting de Waterman gaat, positieve en dromerige energie geven. Deze geeft rust om te genieten van leuke activiteiten. Avontuur en sociale contacten kunnen helpen om ons leven een positieve boost te geven. Blijf alert op invloeden van planeten die met conflicten en strijd komen. Wanneer jij echter in staat bent met vertrouwde en geliefde mensen om te gaan, zal je goed door de week en de volgende periode komen. Let zondag t/m dinsdag op Mars en Mercurius, die pragmatische energie sturen. Veel mensen hebben daardoor een sterke neiging om anderen de les te lezen als er iets niet goed gaat. Dit is niet verstandig, omdat dit tot conflicten kan leiden. Beter richt jij je op eigen beslommeringen. Heb je kritiek of wil je iemand iets leren, dan doe je er verstandig aan dit op een sympathieke en open wijze te doen. Woensdag en donderdag bieden Venus en Mars interessante energie, waardoor er liefdevolle en sensuele energie over de Aarde komt. De energie is geschikt voor ontplooien van liefde, vriendschap en creatieve activiteiten. Vrijdag is er een uitlijning tussen Mercurius en Pluto en deze energie is zeer geschikt voor diepzinnige en serieuze gesprekken. Het is een prima tijd het een en ander op te lossen, maar ook nu geldt dat je dit beter op verstandige en sympathieke wijze doet. Mensen die oppervlakkig in het leven staan, kunnen zich wel storen aan diepzinnige onderwerpen. We doen er verstandig aan elkaar te mijden of respect voor elkaar te hebben. Ieder mens heeft recht op zijn eigen manier van communiceren. Venus eindigt het weekend haar retrograde cyclus. Dit houdt in dat we de komende tijd handelen op grond van normen en waarden. Daardoor kunnen financiële en relationele aspecten veranderen, maar kunnen we gerust zijn dat deze meestal op een goede wijze uitpakken.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)