Weekhoroscoop Waterman

Weekhoroscoop Waterman

Weekhoroscoop Waterman

Geboortedatum 20 januari t/m 18 februari - week 9

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Liefdesrelaties en sociale contacten
Er is een liefdevolle energie, waardoor jij je fijn voelt en je veel passie en vriendschap aan je partner geeft. Ook is het een prima week om leuke activiteiten te gaan doen. Je kunt de komende periode dan ook een liefdevolle en romantische periode tegemoet gaan. Deze week wil je meer plezier maken en is de romantiek niet altijd het belangrijkst. Je bent creatief en hebt erg veel behoefte om dit met anderen te delen. Wil je partner hierin meegaan dan zal je dat waarderen. Heb je een partner die dit niet wil, accepteer dit dan en trek er zelf op uit. Er zal ook ruimte voor liefde zijn en vooral als jullie een leuke activiteit hebben gedaan. Je zult in de avonden heus in de stemming zijn om liefde te bedrijven. Op donderdag wil je het liefst met een klein groepje bij elkaar zijn. Er kan iets verrassends gebeuren, waarvan nog niet duidelijk wat dit is. Vrijdag en zaterdag zijn de moeilijkste dagen, waarbij er zowel financieel als sociaal problemen kunnen ontstaan. Zaterdag heb je behoefte aan ontspanning en wil je niet te actief zijn. Jullie kunnen met gezin of familie zijn of met gezamenlijke vrienden afspreken.

Singles
De week begint erg wervelend, doordat je een krachtig charisma uitstraalt en je erg aantrekkelijk voor anderen bent. Ook wil je veel dingen doen en daardoor is een groot deel van de week plezierig en erg leuk. Je bent geregeld aan het flirten en omdat je zeer populair bent, zal jij je geregeld met sociale contacten ophouden. Plezier is het sleutelwoord en waarschijnlijk heb je dit nodig, omdat dit ervoor zorgt dat je niet alleen mentaal ontspannen bent. Je bent ook fysiek erg krachtig en kunt voldoende beweging krijgen. Omdat je hierdoor fitter wordt, zal je een erg goede uitstraling krijgen. Doordat je je veel onder mensen begeeft, zal de kans op nieuwe liefde niet klein zijn. Vooral zondag en maandag zijn prima dagen om iemand uit het verleden tegen te komen. Let op financiële problemen, omdat die het plezier wel wat kunnen verminderen. Tracht hier voldoende aandacht aan te besteden en geef niet te veel geld uit. Zaterdag ben je minder op liefde gericht en wil je graag bij familie en vrienden zijn.

Carrière en financiën
Niet alleen privé zal je een positieve energie uitstralen, maar ook zakelijk zal je actief zijn. Je ervaart een positieve energie, waardoor je het gevoel hebt dat je je deze periode goed kunt ontwikkelen. Doordat je een speelse energie hebt, kan je met leuke en interessante ideeën komen. Tracht zondag en maandag niet te veel met je werk of zakelijkheden bezig te zijn en besteedt meer tijd aan activiteiten om te ontspannen. Vanaf dinsdag zal je bezig zijn om projecten en taken aandacht te geven, vooral omdat je een bepaalde druk ervaart dat je bepaalde dingen voor de 20ste af moet ronden. Doe je dit niet, dan kun je met vertragingen en fouten te maken krijgen. Daardoor kan het er op zakelijk gebied veel minder goed uit gaat zien. Tracht dus een goede planning te maken om hier goed mee om te gaan. Om te zorgen dat je hieraan voldoet, moet je opletten dat je soms te overmoedig bent, waardoor je te snel gaat. Let vanaf woensdag op dat je te veel geld uit kunt geven. Dat is op zich niet erg, maar je moet wel goed in de gaten houden of je budget het wel aankan. Daarnaast zijn er aanwijzingen dat je later in de maand met problemen te maken kunt krijgen. Beter kan je dus wat geld achter de hand houden. Er is donderdag en vrijdag een positieve energie, waardoor je iets kunt bereiken wat je al een tijdje in gedachten hebt. Zaterdag is geschikt om je op te laden, omdat volgende week erg druk kan zijn.

Mentale en fysieke gesteldheid
Er is een maanstand, die van zondag tot dinsdagochtend minder goede energie biedt, waarbij verdriet en onvrede aanwezig kunnen zijn. Dit kan fysieke spanning geven en kan zich omzetten in spier- en gewrichtspijnen. Tracht in dit geval te zorgen dat je stress vermindert. Ga je sporten, wandelen of fietsen, doe dit dan beheerst. Dinsdagochtend zal de Maan vriendelijker energie geven, waardoor we mentaal een stuk sterker zijn en stress verdwijnt als sneeuw voor de zon. Er is een spirituele energie, waardoor dromen een voorspellende waarde hebben. Minpunt is dat je deze periode de neiging hebt je op genotsproducten te richten. Doe je dit te veel, dan kan de maag opspelen en kun je geregeld last van opkomend maagzuur hebben. Ook de darmen kunnen minder goed werken, waardoor je nog wel eens diarree kunt krijgen. In dit geval doe je er verstandig aan meer vezels te eten en meer water te drinken. Let vooral sinterklaasavond op dat je last kunt hebben van intense planetaire krachten, waardoor je de neiging krijgt ongezonde dingen te eten. Ook is er een aanwijzing dat mensen conflicten kunnen gaan krijgen en dan vooral in de huiselijke sferen. Pas dus op met wie je deze avond doorbrengt en let ook op als je laat in de avond nog op pad moet. Er is vrijdag en zaterdag een grotere kans op infecties. Er wordt aangeraden om op te letten dat je niet op onhygiënische plekken komt of met mensen in aanraking komt, die ziektes met zich meedragen. Tracht deze dagen vooral stress en zware sport en werkzaamheden te voorkomen, omdat de kans op blessures sterker aanwezig is.

Voor de Waterman geldt dat je soms kwetsbaar kunt zijn. Vooral als je je niet gewaardeerd voelt, kun je je terugtrekken en anderen wegduwen. Je kunt vijandig reageren, waardoor relaties en contacten met mensen in het gedrang kunnen komen. Normaal ben je krachtig, maar in stressvolle momenten, heb je de neiging om je zowel fysiek als mentaal te verwaarlozen. Je neemt geen tijd meer om gezond te eten en sluit je wel eens thuis op, zodat je weinig frisse lucht krijgt. Als je dit te lang doet, kun je last krijgen van een verstoorde bloedsomloop, aderverkalking en bloedarmoede. Wanneer je vaker in de snackbar staat dan in de keuken of vaker kant-en-klaar maaltijden dan dien je dit te veranderen. Eet zo min mogelijk zout en laat vet vlees en koolhydraten staan. Je kunt beter vis, groente, fruit, noten en andere vleesvervangers eten. Koffie, alcohol en nicotine dien je echt te minimaliseren, omdat ze je zenuwen belasten. Ga ook wat vaker naar buiten en vooral naar plekken waar veel gezonde lucht is.

Overzicht van de week voor alle tekens
Mercurius gaat deze periode van serieuze Steenbok richting levendige en avontuurlijke Boogschutter. Daar moeten we nu al rekening mee houden, omdat dit dus vanaf volgende week dinsdag de 12de in retrograde stijl zal zijn. De planeet heeft invloed op communicatie en reizen, maar ook op beslissingen die we nemen. In retrograde stand kan dit leiden tot misverstanden en vertragingen. Er wordt dan ook aangeraden nu al te bekijken of we de komende tijd iets belangrijks moeten beslissen. Zijn invloed omhelst morele facetten, waardoor mensen in staat zijn conflicten te vermijden. Deze week zijn onze gedachten vrij, maar zijn er toch ook wel veel mensen, die met twijfels rondlopen. De gedisciplineerde Saturnus reist tot februari 2026 door de mystieke Vissen. Structuur en verantwoordelijkheid blijven als leidend voor ons bewustzijn, waardoor we op zoek zijn naar dat wat ons leven ordelijk maakt. Houd in de gaten dat de retrograde Uranus in Stier tot 27 januari stress en frustratie geeft, zowel mondiaal als op persoonlijk vlak. Nu Mercurius nog voorwaarts beweegt en dan ook nog in de nuchtere en stabiele Steenbok, kan je die het beste nu doen. Verder wordt aangeraden om voorzichtig te zijn bij het plannen van lange reizen, omdat er bij verkeerde keuzes problemen kunnen ontstaan. Qua weersbeeld zien we deze periode wat bijzonders, omdat Mercurius over de wind heerst en Steenbok over de kou. Dat kan er op duiden dat het weer een instabiele fase ingaat. Emotioneel is het belangrijk je te concentreren op de kern van je leven, en niet te veel energie te verspillen aan externe zaken. Overigens zal Mercurius tot begin februari tussen de Steenbok en de Boogschutter blijven reizen. Op financieel gebied duidt dit erop dat het een goede tijd is financiën op orde te brengen en relaties te verdiepen. De assertieve Mars zal tot 4 januari in deze optimistische Boogschutter staan. Het is een geschikte tijd voor avontuurlijke reizen en intellectuele vraagstukken. Mars in dit teken brengt passie en strijd met zich mee.

Het is een uitstekende tijd voor zaken en projecten buiten ons eigen land of met buitenlanders. De passie voor het vinden van de waarheid, strijden voor gerechtigheid, en nastreven van onderwijs zijn prominent. Wees voorzichtig met overmatig optimisme en accepteren van te veel verplichtingen, omdat opstandigheid kan ontstaan. Venus, de planeet van liefde en schoonheid, verhuist maandag naar de Schorpioen en zal daar tot de 29ste verblijven. Dit kan leiden tot intense emoties en passie, maar het is ook een tijd om je financiële situatie te verbeteren. Deze week is geschikt voor mensen, die een complexe en mysterieuze inborst hebben. Veel mensen hebben wel eens de neiging verleiding van het verbodene op te zoeken. Weerstand hiervan wordt verkleind en we zijn bevattelijk voor het zoeken naar taboes. Gevoelens kunnen deze tijd dan ook intens zijn. Woensdag zal Neptunus, de planeet van dromen en visioenen, zijn retrograde beweging beëindigen. Over het algemeen zal dit erop duiden dat we een helder inzicht krijgen. Wees wel voorzichtig met autorijden in de dagen rond die verandering, omdat we neiging kunnen hebben in gedachten te zijn en concentratie te verliezen. Het is een goede overgang om deze energie te gebruiken om innerlijke rust te vinden en ons alvast voor te bereiden op de feestdagen en het nieuwe jaar. Derhalve wordt geadviseerd verstandig en geduldig doelen na te streven, om zo financiële moeilijkheden en andere uitdagingen te vermijden. Tenslotte willen we nog wijzen op de Zon, die tot 22 december in de Boogschutter staat en nog steeds opstandige energie geeft. Mensen hebben moeite naar autoriteiten te luisteren. Dit kan zich uiten in ongehoorzaamheid en een toename van protesten en conflicten. Wees voorzichtig in het verkeer, want anders kunnen ongelukken ontstaan die aanzienlijke problemen geven. Negativiteit kan soms overheersen, vooral donderdag en vrijdag. De meeste mensen kunnen wel de discipline opbrengen om op sociaal gebied verstandig met conflicten en andere problemen om te gaan.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)