Weekhoroscoop Waterman

Weekhoroscoop Waterman

Weekhoroscoop Waterman

Geboortedatum 20 januari t/m 18 februari - week 49

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
Door de energie van Mars in de Tweeling, kun je de komende week veel energieën ervaren. Je ervaart zoveel kracht dat je deze bijna niet kunt verwerken. Met name in een, al niet goed verlopende relatie, kun je je storen en geïrriteerd raken of zelfs boos worden. Vooral als dingen niet zo lopen als jij wilt. Mensen die een goede relatie hebben, zullen merken dat hun relatie alleen maar versterkt kan worden, waardoor er veel ruimte en tijd is om elkaar te beminnen. Je bent seksueel zo gedreven, dat je het liefst zo vaak mogelijk wilt vrijen. Heb je geen goede relatie, dan kan ook deze energie blijven steken en dit zorgt er dan voor dat je nog wel eens teveel energie opkropt. Hierdoor kan je gemoedstoestand nog wel eens negatiever worden. Tracht jezelf in dat geval toch te controleren en in jezelf te blijven geloven. Je kunt dan meer zelfvertrouwen hebben en bereid zijn om aanpassingen te maken, zodat de relatie alsnog beter wordt. Singles zullen behoefte hebben aan vluchtige relaties en erotiek en passie zullen dan ook sterk in je doorkomen. Je kunt genieten van de seksuele spanning, die je ervaart. Je zoekt dan ook geregeld naar mensen die ook op zoek zijn naar spanning en seksualiteit. De spirituele Volle Maan zal in het midden van de week veel energie brengen. Of je nou gebonden bent of single, je zult erg veel liefdevolle en empathische energie ervaren. Hierdoor sta je open voor de gevoelens van anderen. Zelfs een mindere relatie kan hierdoor verbeteren.

Carrière en financiën
Door Mars heb je veel energie, maar hierdoor kun je wel eens zoveel voelen, dat je te impulsief bent. Je bent dan rusteloos en soms zelfs agressief. Je kunt dan dingen doen of zeggen, die je eigenlijk beter helemaal niet kunt doen. Je kunt jezelf op zakelijk gebied dan danig in de problemen brengen en dat kan dan problemen geven, die moeilijk op te lossen zijn. Daardoor is het belangrijk dat je jezelf zoveel mogelijk controleert en zorgt dat je de juiste keuzes maakt. Je mag best je mening geven en kan heftig reageren, maar dan wel binnen sociale grenzen. Je zal merken dat Mars jou een bepaalde passie geeft, die voor opwinding kan zorgen en niet altijd op een goede wijze. Wanneer je de energie van Mars wel goed gebruikt, zal je merken dat je vertrouwen toeneemt en er meer mogelijkheden komen. Met name omdat je dan vriendelijk en open overkomt, vinden mensen het fijn samen te werken. Ze kunnen dan verrassende voorstellen aan jou doen. Let op dat er mensen zijn, die je onder druk zetten. Je kunt daar niet zo goed mee omgaan en kunt dan geduld verliezen. Toom jezelf zoveel mogelijk in en zorg ervoor dat je verstandig blijft handelen. Je kunt beter zoete broodjes bakken, daar bereik je veel meer mee. De Volle Maan kan de 8ste voor flink wat fantasie zorgen, waardoor je ideeën krijgt om in de toekomst uit te kunnen voeren. Werk deze uit, omdat de energie er nu zeer goed voorstaat.

Emotioneel en fysiek welzijn in de week van de Volle Maan
Met Venus in de Boogschutter, die de 4de en 5de een vierkant vormt met Neptunus in de Vissen, kan het een week zijn om medeleven te voelen, maar ook grenzen te bewaken, omdat er mensen zijn, die misbruik van goedheid maken. Dit kan stress brengen, die mentale en fysieke problemen kan geven. De Maan staat in de Stier en hierdoor is er meer kracht om stabiel in het leven te staan. De energie van Venus en Neptunus brengt wel illusies met zich mee, die kan zorgen dat we teveel in een droomwereld leven. Zorg dat je blijft communiceren en in de romantiek realiteit voor ogen blijft houden. Maandag is er een bijzondere verbinding tussen de Maan en Uranus in de Stier. Er wordt aangeraden je hart te openen en nieuwe mogelijkheden te zoeken. Het is een prima periode om je emoties te ordenen en de verandering, die ingezet is, te aanvaarden. Het zal je blij stemmen en geluk brengen om warmte en liefde in je hart te laten. Het vierkant, dat Mercurius in Boogschutter en Jupiter in Vissen de 6de en 7de brengen, geeft optimistische energie, die zorgt dat veel mensen in staat zijn controle over emoties te houden en realistisch te blijven. Woensdag op donderdag zal de Volle Maan om 05:09 in de Tweeling staan. Deze energie maakt mensen nieuwsgierig en zal intellectuele energie losmaken, waardoor er verlangens zijn om te handelen. Hierbij is er een sterke verbinding met de strijder Mars, die retrograde beweegt en in uitlijning met de Maan staat. Mars is vol actie en ambitie en in combinatie met de Maan impulsief. We moeten fysiek oppassen, omdat er gevaar aankleeft. Wees voorzichtig in het verkeer en vooral als je moe bent. Ook moet je opletten bij gebruik van gereedschappen en scherpe voorwerpen. De Maan in Tweeling zal een kracht brengen om energie van de Zon te versterken, waardoor we een diepere filosofische lading ervaren. Kunnen we impulsiviteit van Mars en ideeën en nieuwsgierigheid van de Tweeling in balans brengen, dan geeft dit emotionele ontspanning. Er wordt aangeraden om de 7de t/m de 9de tijd aan familie en vrienden te besteden en de romantiek in het leven toe te laten. Je kunt dan namelijk minder impulsief zijn, omdat je de rust vindt die mensen jou geven. Let op dat er tijdens deze stand van de Maan een oppositie is van de Zon in Boogschutter en Mars in Tweelingen. Er kan frustrerende energie zijn, die sommige mensen kunnen uiten door ongezond gedrag te vertonen. Het zal belangrijk zijn alcohol, drugs en andere ongezonde producten te mijden, omdat dit er niet voor zal zorgen dat jij je gelukkiger gaat voelen. Energie van Venus kan rust brengen, waardoor je uiteindelijk de week rustig en gelukkig af kunt sluiten. Het weekend zal de Maan in Kreeft aantrekkelijke energie brengen, waardoor we veel geluk ervaren, mede door een sextiel met Uranus in de Stier. Er wordt nu aangeraden te genieten van muziek, kunst en creatieve activiteiten, die emotionele ontspanning geven.

De energie van Mars biedt overweldigende energie en deze zorgt ervoor dat je soms de neiging hebt om je van anderen af te sluiten. Misschien is dit ook wel een goed beschermingsmechanisme. Toch vind je dat jammer, omdat je iemand bent die graag een sociaal netwerk opbouwt. Je doet er deze week goed aan jezelf en je gevoelens te laten zien. Mensen kunnen jou wel eens verkeerd beoordelen, omdat je van buiten vaak een soort van onbewogenheid uitstraalt. Hierdoor denken mensen dat je altijd sterk bent, maar niets is minder waar. Innerlijk heb je veel gevoel en ben je nog wel eens erg onzeker naar anderen. Tracht balans te vinden en uit je gevoelens, zodat mensen echt zien, wie je bent. Dat kan een hoop stress besparen. Wanneer je de energie van Mars en later in de week de Maan goed gebruikt, kun je je fysiek en mentaal goed voelen. Doe je dit niet, dan kan innerlijke stress zorgen dat je last van zenuwen kunt krijgen. Doordat je zenuwstelsel onder druk komt te staan, kun je bijkomende problemen ervaren, waaronder een verstoorde bloedsomloop. De kans op artritis en problemen met de bloedsuikerspiegel zijn sterk verbonden met stress die ervaren wordt. Je doet er dan ook goed aan om qua voeding vezelrijk voedsel en geregeld groene bladgroente te eten. Het verdient aanbeveling om middelen zoals alcohol en nicotine achterwege te laten. Deze hebben een negatieve uitwerking op je zenuwbanen. De spirituele energie van de Volle Maan in de Tweeling kan een nieuwe dimensie in je losmaken, waardoor je kunt transformeren en bepaalde negatieve eigenschappen kunt afleren. Karma zal versterken en je kunt mensen ontmoeten, die tot je aangetrokken worden.

Overzicht voor alle tekens
Mars staat over het algemeen garant voor ambitie en succes, waardoor we een sterk gevoel ervaren om nieuwe kennis en vaardigheden aan te leren. Het is een week om te zoeken naar nieuwe mogelijkheden om ons te verrijken of te ontwikkelen. Mars zorgt voor communicatie en delen van zakelijke emoties en meningen. Het kan op zakelijk gebied een periode worden, waarin er veel kansen ontstaan, omdat we er actiever naar op zoek zijn. We moeten opletten dat we het weekend van de 3de niet teveel richten op het kopen van dure cadeaus. Het zal veel belangrijker zijn om elkaar liefde, vriendschap en warmte te geven. Verder is het een prima week om de medemens te ondersteunen. Kijk eens om je heen of je, in plaats van het kopen van dure cadeaus, wat kunt geven aan mensen, die het werkelijk nodig hebben. Venus en Mercurius staan in de avontuurlijke en intelligente Boogschutter, maar beide planeten reizen naar de nuchtere en zakelijke Steenbok. Mercurius zal dinsdag naar dit teken reizen en tot 12 februari er blijven. Dit brengt fijne en sympathieke gevoelens. Er zal onder mensen meer respect komen en we zullen ons soms onzeker voelen als we denken dat iemand ons niet waardeert. Mensen kunnen soms wat stiller zijn en vooral als ze onzeker worden. Toch is er ook energie om relaties gezond te houden en humor te behouden. Bijzonder is dat de energie van de Boogschutter wel zeer actief blijft en intense en spannende energieën blijft geven. De liefde zal opbloeien; voor elkaar, onszelf en voor romantiek. Wat betreft erotiek zullen mensen aan het eind van de week voelen dat ze er veel behoefte aan hebben.

Singles kunnen naarstig op zoek gaan en gebonden mensen zullen van alles bedenken om hun relatie leuk te houden. Venus zal zaterdag naar de Steenbok reizen. Tot die tijd zullen persoonlijke vrijheid en aantrekking tot onderwijs en carrière belangrijk zijn. Venus zal tot begin januari in dit teken staan. Er zijn toch veel mensen, die hierdoor hun emoties niet kunnen tonen in contact met collega’s, vrienden en familie. Je kunt wat afstandelijk zijn en je terugtrekken. Er zijn nu aanwijzingen dat veel mensen de keuze op een nieuwe partner zullen baseren op status. Liefde en maatschappelijke status zijn dan ook meer met elkaar verbonden. De Zon zal tot de 21ste in de Boogschutter verblijven en deze energie geeft rust, waardoor de maatschappij wat meer gebaseerd is op mensen, die normen en waarden uit gaan dragen. We hebben gezien hoe het gedrag van sommige mensen kan zijn, maar we zien deze periode dat meer mensen gaan inzien dat er wat moet veranderen. Er kan meer vraag naar discipline zijn, maar er kan een sterke roep naar verandering van autoriteiten. Er zijn sterke gevoelens om beslissingen te nemen, die de maatschappij veranderen. Bijzonder hierbij is dat Neptunus, die tot in 2025 in de Vissen verblijft, een grote mentale kracht aan mensen geeft. Deze zal kalmte en geduld brengen. Mars, die tot 12 januari in de Tweeling verblijft, brengt passie en impulsieve emoties naar voren. Er kunnen mensen zijn, die andere normen en waarden nastreven. Dit kan dan zeker voor onrust zorgen, omdat een kleine groep het voor een grotere groep kan verpesten. Laten we dan ook verstandig blijven en zorgen dat we in de gaten houden dat de meeste mensen het goed bedoelen, welke cultuur het dan ook is.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)