Weekhoroscoop Waterman

Weekhoroscoop Waterman

Weekhoroscoop Waterman

Geboortedatum 20 januari t/m 18 februari - week 10

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
De kosmische energie is jou deze week goed gezind. Er zitten deze periode veel verwennerijen bij van mensen waar je om geeft. Romantiek en erotiek zullen je erg vrolijk stemmen. Toch moet je wel erg oppassen dat je in de gaten houdt wat mensen van je willen. Soms willen zelfs geliefden teveel over je grenzen gaan. Er zijn echter ook mensen die het helemaal niet goed met jou voorhebben en je dan zelfs kunnen bedriegen. Wees er dus alert op. In de liefde kun je, als gevolg van energie van de eigenwijze Zon wel eens wat dwars zijn. Dit lijkt te maken te hebben met je eigenwaarde. Je voelt jezelf minder krachtig en bent hierdoor onzeker. Dit kan dan tegen jou trots zijn en je kunt daar flink van uit je doen zijn. Aangezien je dit niet wilt laten merken, uit je je op een ietwat harde manier. Er wordt aangeraden om dit toch in de hand te houden. Je kunt vrienden, familie of je partner anders wegjagen. Je partner zal zich daarbij ook onzeker gaan voelen en dat kan leiden tot een gespannen sfeer. Gaandeweg de week kun je jezelf, als gevolg van de positieve energie van Mercurius, beter uitdrukken, waardoor je zekerheid toeneemt. Voor de romantiek is er dan ook vanaf woensdag veel goeds te beleven voor zowel singles als gebonden mensen. Maak dus maar leuke plannen om dit te bezegelen.

Carrière en financiën
Je moet deze week erg sterk opletten op wat je uitgeeft. De uitgaven lijken namelijk een stuk hoger te worden dan de inkomsten. Met name Venus kan jou wel eens teveel beïnvloeden, waardoor jij teveel de neiging hebt om jezelf te verwennen. Dit kun je voorkomen door goed na te denken wat wel en wat niet kan. Met name de Zon, Venus en Mars zullen je stimuleren om te dromen over zaken die je in de toekomst allemaal wilt hebben. Hierbij vergeet je wel eens de realiteit uit het oog. Dus zorg ervoor dat je jezelf goed controleert wat betreft de uitgaven. Tot aan het eind van de week zorgt Mercurius ervoor dat jij jezelf niet helemaal goed kunt verwoorden. Je hebt ideeën en plannen te over, maar je weet ze niet uit te dragen. Beter kun je het een en ander op papier zetten, zodat mensen het kunnen lezen. Dat bespaart je een hoop onduidelijkheden. Er zijn aanwijzingen dat je op deze manier in staat bent om op een adequate en efficiënte wijze toch te bereiken wat je in gedachten hebt.

Mentale en fysieke gesteldheid
De kracht van de Nieuwe Maan zal zaterdag om 11:23 op zijn sterkst zijn, maar eigenlijk zullen we de hele week de energie voelen, mede omdat er gunstige planetaire standen zijn. De Nieuwe Maan zelf zorgt voor overgang van moeheid naar nieuwe en verkwikkende energie, die de lentegevoelens inluidt. Mensen krijgen de hele week nieuwe gedachten en fijne gevoelens. Omdat de Nieuwe Maan in Vissen beweegt, zal er spirituele energie zijn, die we kunnen gebruiken van de Volle Maan van vorige maand naar de Volle Maan deze maand. Ook zal er gastvrije energie zijn, waardoor veel mensen ook erg open naar elkaar zijn. Het wordt een week van fantasie en versterkt onderbewustzijn. Intuïtie zal zeer intens zijn en we kunnen een sterke behoefte voelen om onszelf flink te verwennen. Er komt een kosmische energie, die kan zorgen voor genezing en verlichting van pijnen en mentale problemen. Er wordt dan ook aangeraden deze week te gebruiken voor het oplossen van dingen waar je al een tijd mee loopt. De energie is gunstig en niet alleen zakelijk, sociaal of in de liefde, maar dus ook qua gezondheid. Binnen bepaalde stromingen van de astrologie wordt er zelfs vermeldt dat we krachtige spirituele genezende energie krijgen, die tot september doorgaat als de Volle Maan dan in de Vissen staat.

Watermannen hebben behoefte aan gezonde voeding, zodat ze hun gewicht op peil houden en vitaal blijven. Het vreemde is dat ze dit nog wel eens vergeten te doen en zich richten op snacks en snel bereide maaltijden. Dit komt hoofdzakelijk omdat ze teveel met werk bezig zijn. De Waterman is een luchtteken. Wanneer het element lucht te hoog is, kan je rusteloos en hyperactief zijn. Je put jezelf dan als het ware uit. Slapeloosheid, geheugenverlies en last van slijmvliezen kunnen het gevolg zijn. Eet het liefst licht voedsel dat rijk is aan enzymen, gestoomde groenten, noten en lichte vleessoorten en vermijd rauwkost, granen, gist en geraffineerde suikers. Wanneer het element lucht te laag is heb je moeite met energiebanen in je lichaam, waardoor je zenuwstelsel kan verzwakken. Je doet er goed aan producten te eten met calcium en magnesium, zodat je bloedsomloop weer goed op gang kan komen. Eet of drink bijvoorbeeld rauwkost, groentesappen en gekiemde zaden. Ginkgo, pepers, knoflook en gember zijn ook aan te raden. Vermijd alcohol en nicotine.

Overzicht voor alle tekens (positieve energie zorgt voor meer hoop op een gunstige toekomst )
De positieve en avontuurlijke Jupiter zal deze week goede energie bieden om veel te bereiken. In de eigenzinnige Waterman is er vriendelijke en empathische energie. Deze zorgt voor prettige energie, waardoor er meer rust zal zijn, dan in januari en februari. Er zal een sterke energie komen, waardoor mensen aan de ene kant energie voelen om er op uit te trekken, maar toch kracht ervaren om geduld te houden. Er wordt dan ook aangeraden om je meer te richten op familie en vrienden en minder bezig te zijn met beperkingen die gelden. Er is positieve energie te bespeuren, die binnen enige tijd zorgt dat we met rust te maken krijgen. Net als vorige week zal er positieve energie zijn, die voor bescherming en harmonie zorgt. Zowel fysiek als mentaal zullen veel mensen lekker in hun vel zitten. Saturnus zal dit versterken, waardoor er meer dan eerder dit jaar hoop aan de horizon gloort. Er wordt aangeraden ideeën en plannen, die je vorige periode had, meer vorm te geven, maar ze nog wel vast te houden. Aarzel echter niet als er zich mogelijkheden voordoen en grijp de kansen. Het blijft belangrijk dat je alles zorgvuldig overweegt en niet zomaar aan de gang gaat. Houd er rekening mee dat het een week van uitdagingen is, maar ook van bescheidenheid en verantwoordelijkheid. Er zijn mensen die negatief gedrag vertonen, maar de energie zal dit meer aanpakken, zodat er toch wel veel mensen zien dat hun denkbeelden niet kloppen. Tijd om te veranderen en een nieuwe richting aan je leven te geven.

Voor zondag en maandag wordt aangeraden iets actiefs te doen en een constructieve draai aan je leven te geven. Dit komt vooral door de pragmatische Maan in de Steenbok. Deze geeft een bepaalde drang om te presteren. Het is een weekend, waarin mensen minder met sociale contacten bezig zijn, maar met zakelijkheden of bepaalde klusjes die er in huis moeten gebeuren. Een prima periode om lekker thuis te blijven en van huiselijkheid te genieten. Dit kan je maandag en dinsdag meenemen, waardoor er veel mogelijkheden zijn om te ontplooien. Ook kunnen er positieve berichten komen voor mensen die door beperkingen veel geleden hebben. Woensdag staat de Zon op één lijn met Neptunus in Vissen en dit is mooie energie voor meditatie, ontwikkelen van intuïtie en sociale contacten. Vanaf deze dag zal er een verandering zijn en kunnen mensen meer ruimte krijgen om sociaal en in de liefde actief te zijn. Ook is het een prima tijd om mentaal te ontwikkelen. Mensen kunnen een betere kijk op zichzelf hebben en dit kan kansen geven om op persoonlijk gebied te ontwikkelen. Donderdag en vrijdag wordt gevolgd door de Maan die dan in de Vissen staat. Ook deze energie is goed voor sociale contacten, romantiek en andere fijne energieën om problemen, teleurstellingen en andere negatieve dingen achter ons te laten. We gaan een prima tijd tegemoet, waar mensen liefdevol en vriendelijk zijn. Op plekken waar mensen samenkomen is saamhorigheid en minder haat en nijd onder groepen mensen.

Venus is deze periode uitgelijnd met de liefde van Neptunus en beiden weer met de Nieuwe Maan. Het hele weekend van de 12de t/m de 14de is een tijd om naar uit te kijken. Intuïtie is sterk en de meeste mensen zijn mentaal verstandig. We zeggen de meesten, omdat er ook een negatieve kant aan deze energie zit. Er zullen mensen zijn, die hun emoties niet onder controle hebben en deze kunnen wel eens alle energie uit de goedbedoelende personen trekken. Er wordt dan ook aangeraden tijd door te brengen met mensen, die spiritueel een hoog niveau bereiken. We voelen ons dan een stuk beter en zullen dan juist veel energie ontvangen. Mars maakt een harmonieuze Driehoek met Saturnus, zodat we over het algemeen ook op zakelijk gebied veel bereiken. Veel mensen zijn ambitieus en kunnen juist nu allerlei dingen doen, die gelijk voor beloningen zorgen. Vooral de Luchttekens zullen veel bereiken, maar ook Vuurtekens kunnen veel kracht krijgen om datgene te bereiken wat ze willen. Een kritische noot willen we stellen aan de planeten Saturnus en Uranus. Deze delen een heftige energie, waardoor er overal op de wereld mensen zijn, die naarstig op zoek zijn naar veiligheid en vrijheid. Dit kan tweedeling opleveren, omdat iedereen vrijheid weer op een andere wijze uitlegt. Er wordt dan ook een instabiliteit voorspeld, waarbij niet duidelijk is wat deze precies gaat betekenen. Het zal wel op hoog niveau uitgevochten worden, waardoor de meeste mensen er geen of weinig last van hebben.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)