Weekhoroscoop Waterman

Weekhoroscoop Waterman

Weekhoroscoop Waterman

Geboortedatum 20 januari t/m 18 februari - week 39

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
Mercurius en Saturnus zullen je aan het begin van de week bijstaan, waardoor je verantwoordelijk en ook liefdevol bent. Doordat Saturnus in de Steenbok beweegt, zal je controle over je eigen gevoelens krijgen en kun je aan je innerlijke persoon werken. Gebonden mensen zorgen er niet alleen voor dat hun partner tevreden is, maar zitten zelf ook lekker in hun vel. Je kunt soms wat kritisch zijn. Venus en de Maan bieden je deze week geregeld spirituele energieën, waardoor je intuïtie sterk is. Daardoor weet je heel goed in te schatten hoe je je partner kunt verwennen met iets wat deze wil. Ook singles zullen veel profijt van de planetaire energie hebben, waarbij vooral hun zachte kant naar buiten komt. Daarnaast zal Mercurius in de Weegschaal een sympathieke en warme uitstraling geven. Je kunt dan ook veel mensen aantrekken, omdat mensen het leuk vinden hoe jij met ze communiceert. Je bent erg empathisch en sensitief en weet wat je moet doen om mensen tevreden te houden. Toch kan je, in contact met iemand die je leuk vindt, ook bijdehand zijn en soms erg scherp in verwoordingen zijn. Er is voor gebonden mensen maandag en dinsdag een harmonieuze energie, waardoor het een prima tijd is om samen met je partner leuke activiteiten te doen. Singles kunnen deze periode een bijzondere energie van Venus krijgen. Daardoor ben je nuchter en zakelijk met werk bezig, maar aan de andere kant handel je speels en passioneel. Let op dat je maandag en dinsdag niet overdrijft, omdat mensen anders negatiever over je denken. Dit komt vooral door energie van Jupiter, die avontuurlijke emoties losmaakt. Gebonden mensen zullen woensdag t/m vrijdag niet altijd tijd aan hun partner besteden, omdat je met werk bezig bent. Let op dat je partner er niet altijd blij mee zal zijn. Gebruik je vrije tijd om de ander tevreden te houden. Komen singles woensdag en donderdag iemand tegen die ze leuk vinden, dan moet je niet te wisselvallig zijn. Mensen kunnen anders niet van je op aan of je trekt de verkeerde mensen aan. Zaterdag zal de Maan avontuurlijke energie bieden, waardoor je samen met je partner nieuwe ervaringen op wilt doen. Singles kunnen deze periode een krachtige spirituele energie ervaren, waardoor je geneigd bent om het avontuur op te zoeken en nieuwe ervaringen op te doen.

Carrière en financiën
Als gevolg van een negatieve planetaire invloed kun je problemen ondervinden bij het maken van de juiste keuzes. Je hebt het gevoel dat niets, welke keuze je ook maakt, juist uitpakt. Geregeld lopen dingen die je doet uit op een mislukking en je kunt hier gefrustreerd door raken. Ook in het contact met andere mensen kun je weerstand ondervinden en is de kans op problemen niet klein te noemen. De reden dat je je zo voelt, ligt eigenlijk in jezelf, maar ook de retrograde Mercurius kan nog wel eens wat roet in het eten gooien. Je bent hierdoor minder gemotiveerd en daardoor ook onzekerder. Daardoor kan je wel eens een bepaalde uitstraling hebben, waardoor mensen denken dat het jou allemaal niets kan schelen. Zij kunnen zich dan flink aan jou storen en dit kan jou en anderen dan schaden bij de dingen die je wilt en die anderen van jou verwachten. Je doet er goed aan jezelf onder de loep te nemen en te bedenken waarom je niet gemotiveerd bent. Zorg dat je lekkerder in je vel komt te zitten, door de positieve kant van het leven in te zien. Je zal merken dat het leven er dan weer heel anders uit gaat zien. Ook zal je dan een veel positievere energie uit gaan stralen.

Mentale en fysieke gesteldheid
Je ervaart storende energie, waardoor je niet altijd lekker in je vel zit. Je bent soms zelfs depressief en kunt jezelf dan terugtrekken. Misschien is dat nog niet eens zo erg, omdat je dan veel meer over jezelf na kunt denken. Je kunt dan bedenken waarom je depressief bent en waarom je minder zin hebt leuke dingen te doen of met mensen af te spreken. Toch doe je er wel goed aan steun te zoeken bij bevriende mensen of mensen waar je van houdt. Met name je partner, familie of heel goede vrienden kunnen je steunen en zorgen dat je op emotioneel gebied prettiger in je vel zit. Maak het thuis gezellig en nodig wat mensen uit. Over het algemeen doe je er goed aan om even lekker de wijde natuur in te trekken en vooral gezonde lucht en zonlicht op te zoeken. Als single doe je er verstandig aan de stoute schoenen aan te trekken en er lekker op uit te trekken, naar plekken waar andere singles komen. Je zult merken dat je gaandeweg de week positievere gevoelens gaat ervaren en dat je weer veel meer in vorm komt. Je moreel neemt toe en daardoor ga je zowel mentaal als fysiek meer energie voelen. Je wilt weer meer ondernemen en hebt de neiging zelfs een korte vakantie op te nemen of er een dagje op uit te trekken. Let er in dit geval wel voor op dat je aan het einde van de week meer kans op een incident of ongeval kunt hebben. Blijf geconcentreerd bij de dingen die je doet en neem niet teveel risico.

Overzicht voor alle tekens
Mercurius gaat retrograde in de Weegschaal bewegen. De energie laat ons nadenken over het verleden en zal ertoe dwingen te evalueren wat we anders kunnen doen. Het is ook een erg goede energie om te communiceren met diverse relaties die we hebben. De retrograde Mercurius brengt een cyclus teweeg om ons bewust te worden van vooroordelen die we onbewust meedragen. Dit kan ertoe leiden dat er toch het een en ander kan veranderen in contact met mensen, waar we goed of misschien minder mee omgaan. We gaan het Weegschaal seizoen in met de retrograde Mercurius en passionele Mars, die hier doorheen bewegen. Deze zullen ons beiden tot beter bewustzijn brengen van onszelf, maar ook van de behoeften en verlangens van anderen. Er ligt een sterke nadruk op intellect, ratio en communicatie en er zal een week aankomen van harmonie en vele mooie contacten. De retrograde beweging kan ervoor zorgen dat we sterke beslissingen nemen om het verleden los te laten. We kunnen bepaalde trauma’s, stress en andere ongemakken achter ons laten. Mercurius zal de cyclus van zondag op maandag starten en dit samen doen met de Maan, die deze periode door de Tweeling reist. Beiden kunnen zorgen voor sterke communicatieve energie. Het wordt een periode van ideeën en plannen die we kunnen maken. We moeten opletten dat we niet overdrijven en dan dingen gaan doen, die helemaal niet mogelijk zijn. Het kan gebeuren dat er mensen om je heen zijn die over grenzen gaan. We dienen t/m dinsdag op te passen met sluimerende problemen, die moeilijk op te lossen zijn. Wees voorzichtig in woorden en daden, dan zal het allemaal meevallen. Woensdag is zeer spannend als de romantische Venus met de fantasievolle Neptunus in contact komt. Dit kan spirituele, maar dromerige energie brengen. Dit kan spannend zijn, omdat we dan romantische energieën kunnen ervaren en veel fantasiebeelden hebben.

In liefdesrelaties kunnen we dingen doen, die we misschien normaal niet snel zouden doen, waardoor er buiten de comfortzone gestapt kan worden. Singles kunnen ook flink wat spanning opzoeken en ook zij zullen dingen doen, die zij niet dagelijks doen. Omdat de energieke Zon in harmonie is met de zeer nuchtere Saturnus kan er echter een energie zijn, die juist het rationele losmaakt. We kunnen zweven tussen fantasie en spanning van Venus en Neptunus en de geaardheid van de Zon en Saturnus. Vooral standvastige mensen kunnen de speelse en spannende kant kiezen of juist de nuchtere kant. Niet een ieder kan hier evengoed mee omgaan. Vooral onzekere mensen of mensen die negatief in het leven staan, kunnen in de war raken en dingen doen, die voor problemen zorgen. Donderdag zullen we het grootste deel van de dag met kleine uitdagingen te maken krijgen. Beter zijn we nu afwachtend en niet te serieus bij dingen die gebeuren. Houd vooral je emoties onder controle als er iets gebeurt wat je niet prettig vindt. Vrijdag kunnen we energie ervaren van de vijf buitenplaneten die retrograde bewegen. Dit geeft dan ook een sterke energie naar het verleden, waardoor we het weekend dingen doen en voelen die we vroeger ook gedaan of gevoeld hebben. Deze gedachten zullen overuren maken, maar kunnen vruchtvol zijn, waardoor het een periode van herstel en onderhoud wordt, bij dingen die we nu wel goed doen. Mensen zullen vooral bezig zijn met de vraag waarom iets gebeurt en hoe je ervoor kunt zorgen dat alles vlot verloopt. Het is een prima periode om nieuwe vaardigheden of kennis op te doen. Merk je aan jezelf dat je (soms) niet verantwoord leeft, dan is het belangrijk stabiel en geduldig te zijn en te zorgen dat je het leven waardeert zoals het komt en mensen accepteert zoals ze zijn. Het wordt geen makkelijke week, door alle intense energieën, maar met een beetje geduld en het intomen van emoties kunnen we over het algemeen wel de juiste dingen doen en alsnog veel geluk ervaren.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)