Weekhoroscoop Waterman

Weekhoroscoop Waterman

Weekhoroscoop Waterman

Geboortedatum 20 januari t/m 18 februari - week 22

Vragen over de Liefde, Werk of Financiƫn? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het lijkt een romantische week te worden, waarbij er een positieve energie is die de komende tijd voor veel mooie momenten kan zorgen. Je bent in de wolken en je partner kan hier profijt van hebben. Plan leuke dingen met je partner en andere geliefden. Dit zal jou veel mooie momenten opleveren. Zondag t/m dinsdag ben je creatief genoeg en bedenk je leuke dingen. Heb je kinderen, dan kan je veel geluk ervaren, die zich op een zeer bijzondere manier uit. Let wel op dat er deze week vanuit je werk wat storingen kunnen zijn. Laat je werk het liefst buiten je privƩleven. Dinsdagmiddag t/m donderdag ben je op communicatief gebied erg sterk en daardoor kun je je gevoelens goed uiten. Let op als je een partner hebt, die dit niet goed kan. Je hebt dan de neiging om de ander te overschaduwen. Denk goed na voor je iets zegt of bespreekt en geef de ander de ruimte. Vrijdag en zaterdag zijn erg relaxt met veel romantische energie. Je doet er goed aan leuke dingen te bedenken om samen te doen.

Singles
Je bent deze week zeer romantisch ingesteld en communicatief erg sterk. Daardoor weet je je goed te verwoorden. Je komt bijdehand over, maar dat vinden mensen meestal wel erg leuk, omdat je ook veel humor gebruikt. Zijn er conflicten of zeg je iets wat een ander stoort, dan ben je snel in staat hier een positieve wending aan te geven. Heb je kinderen, dan kan deze week zeer speciaal zijn, waarbij het geluk je toelacht. Let op dat het werk soms storend kan werken. Er kunnen problemen zijn, die je naar huis mee kunt nemen. Met name familie kan het dan soms zwaar te verduren hebben. Let zondag t/m dinsdagochtend op dat je collegaā€™s of vrienden niet verward met erotisch contact. Er zijn aanwijzingen dat hier problemen uit voortkomen, die moeilijk op te lossen zijn. Dinsdagmiddag t/m donderdag is moeilijker door een misleidende energie. Let op dat er zelfs ruzies of geweld uit voort kunnen komen. Vanaf vrijdag is het echter een positieve tijd en dit straal je ook uit, waardoor er een grotere kans is op het krijgen van een nieuwe relatie.

Mentale en fysieke gesteldheid
Door de actieve planeet Mars heeft de Waterman het echt nodig energie er uit te gooien. Met name je werk heeft er onder te lijden, maar dat is niet verstandig. Wanneer je werk er onder lijdt, voel je je toch niet prettig. Je neemt dan minder tijd voor goede maaltijden en eet teveel kant en klare voeding. Hierdoor eet je teveel zout en suiker, waardoor je zenuwen overbelast worden. Als gevolg hiervan kan je bloedsomloop verstoord raken. Zorg voor balans tussen pleziertjes en werk en eet gevarieerde voeding. Roken en alcohol kun je beter achterwege laten, omdat deze zorgen dat je bloed minder gezonde stoffen bevat. Op latere leeftijd kun je dan last van hart en lever krijgen. Verder doe je er verstandig aan veel met mensen om te gaan. Dit ontspant en geeft de kans om jezelf te uiten.

CarriĆØre en financiĆ«n
Je bent creatief en inventief, waardoor er heel wat te beleven valt met jou in de buurt. Je weet wat je wilt en laat dit ook merken. Je bent intellectueel erg krachtig en kunt goed presteren. Het is een prima tijd voor educatie en verkrijgen van nieuwe kennis. Ook kun je gerust wat risico nemen, omdat er een gelukbrengende kosmische energie is. Let wel op dat je extraverte uitingen ook wel eens problemen op kunnen leveren, omdat sommige mensen hiertegen in de weerstand gaan. Er zijn discussies mogelijk, waarbij veel mensen met emoties hun mening verkondigen en jij rationeel blijft. Dit kan niet iedereen aan. Let dus op je woorden en denk steeds even na hoe je bepaalde dingen moet verkondigen zonder dat je mensen tegen je in het harnas jaagt. Zondag t/m dinsdagochtend is een prima periode voor koop en verkoop, de omgang met klanten en voor financiƫle besluiten en overeenkomsten. Let op, ga niet op iets hopen, waarvan je gelijk al weet dat het toch niet zal komen. Ook is het belangrijk dat je geen geld aan mensen leent, zelfs niet als het goede vrienden zijn. Alleen bij een liefdespartner of naaste familie kan je dit gerust doen. Dinsdagmiddag t/m donderdag is geschikt voor bureauwerk, zakelijke reizen, zakelijke contacten en het verzamelen van nieuwe kennis of informatie. Let op dat er een bedrieglijke energie kan zijn, waardoor er obstakels kunnen zijn. Let op valse berichtgeving, roddels of mensen die zeer agressief op jou kunnen reageren. Vrijdag en zaterdag zijn prima dagen voor werk met onroerend goed, reparaties en financiƫle zaken. Er is een veilige energie, waardoor er geen grote obstakels zijn.

Wat brengt de week voor alle tekens?
De Volle Maan van vorige week inspireert nog steeds tot nieuwe ideeƫn als je maar openstaat voor kansen die zich voordoen. Zowel persoonlijk als professioneel is het een prima week om nieuwe mensen te ontmoeten. Ceres beweegt retrograde in Steenbok terwijl Pluto tot april 2026 retrograde in de Stier beweegt. Dit duidt op een periode van vooruitgang, maar ook op vertraging, waardoor we alert moeten blijven en controle moeten houden op wat we willen bereiken. Mercurius staat ook in de Stier en helpt praktische ideeƫn te bedenken om obstakels te overwinnen. Saturnus beweegt tot februari 2026 in Vissen en zal voorwaarts bewegen. Daardoor komt er meer energie om te vertrouwen op eigen talenten, maar staan we open voor ideeƫn en gedachten van anderen. Venus in Tweeling voegt een plezierige energie toe en geeft sociale verbinding en plezierige communicatie. De Zon staat ook in de Tweeling en dit is gunstig voor nieuwe ideeƫn en activiteiten. Hierdoor trekken er veel mensen op uit en hebben ze ook veel behoefte om te communiceren. Ook Jupiter in de Tweeling brengt deze week expansieve en optimistische energie. Het is dus een tijd van groei, ontdekking en nieuwe kansen op gebied van leren, communicatie en reizen. Maandag geeft energie van Mercurius, die een sextiel met Saturnus vormt, uitstekende kracht voor serieuze gesprekken en maken van lange termijnplannen. De planeet staat garant voor goede communicatie en intellectuele kracht, waarbij discipline en structuur belangrijk lijken te zijn. Dit zorgt dat we problemen beter oplossen en weloverwogen beslissingen nemen. We raden aan om deze dag belangrijke besprekingen of onderhandelingen te voeren. Dinsdag vormt Mars een vierkant met de retrograde Ceres. Dit geeft mogelijkheid tot actie van Mars, terwijl Ceres zorgt voor zorg en voeding. Dit kan spanning en conflicten aanwakkeren. Gevoel van frustratie of onenigheid over diverse zaken zijn zeker mogelijk.

We adviseren extra geduldig en begripvol te zijn, vooral in persoonlijke relaties of situaties. Woensdag vormt Mercurius een driehoek met Ceres en dit bevordert vooral een harmonieuze communicatie en begrip in zorgsituaties. Dit geeft gunstige momenten om oude kwesties rond verantwoordelijkheid en zorg opnieuw te bespreken en herzien. We moedigen je aan om openhartige gesprekken te voeren over emotionele behoeften en ondersteuning. Je kunt donderdag de energie van het laatste kwartier van de Maan in Vissen voelen. Deze markeert een periode van het loslaten van oude frustraties. Wel dien je intuĆÆtie te gebruiken om oude projecten en afronden van emotionele processen vorm te geven. Het is belangrijk om nu tijd te nemen voor zelfreflectie en meditatie en te focussen op het loslaten van wat niet langer dient. Dit kan leiden tot versterken van ons zelfbeeld. Vrijdag zal Mercurius in conjunctie met Uranus staan en zorgen voor onverwachte inzichten en doorbraken. Uranus staat bekend om een revolutionaire en innovatieve energie, waardoor ons denken of communicatie sterk kan veranderen. Dit is een uitstekende dag voor het bedenken van creatieve oplossingen en omarmen van nieuwe ideeĆ«n. We waarschuwen voor impulsiviteit, omdat je zaterdag in de problemen kunt komen als je te onverhoeds actie onderneemt. Eind van de week bevordert een sextiel tussen Mercurius en Neptunus vooral de creatieve en spirituele communicatie. Het is een geweldige tijd voor artistieke inspanningen, dromen en intuĆÆtieve inzichten. Tegelijkertijd zorgt de driehoek tussen Jupiter en Pluto voor energie, die voor transformatie zorgt. Er zijn nu groeimogelijkheden om ambitieuze doelen te bereiken en persoonlijke of professionele transformatie te ervaren. Wij adviseren vooral deze dag te gebruiken voor zelfontplooiing en nastreven van grote dromen.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(ā‚¬0,90/min)
BE: 0907-37071
(ā‚¬1,50/min)