Weekhoroscoop Waterman

Weekhoroscoop Waterman

Weekhoroscoop Waterman

Geboortedatum 20 januari t/m 18 februari - week 49

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
Door energie van Mars kun je deze week veel energieën ervaren. Je ervaart zoveel kracht dat je deze bijna niet kunt verwerken. Met name in een niet goed verlopende relatie kun jij je storen en geïrriteerd raken of zelfs boos worden. Vooral als dingen niet zo lopen als jij wilt. Mensen die een goede relatie hebben, zullen merken dat hun relatie alleen maar versterkt kan worden, waardoor er veel ruimte en tijd is om elkaar te beminnen. Je bent seksueel zo gedreven en hebt zoveel behoefte aan intimiteiten, dat je het liefst zo vaak mogelijk wilt vrijen. Heb je geen goede relatie, dan kan deze energie blijven steken en kunnen er frustraties optreden. Tracht in dat geval jezelf toch te controleren en in jezelf te blijven geloven. Je kunt dan meer zelfvertrouwen hebben en bereid zijn aanpassingen te maken, zodat de relatie alsnog beter wordt. Singles zullen behoefte hebben aan vluchtige relaties, zodat ze kunnen genieten van spanning, die deze contacten bevatten. De spirituele Volle Maan biedt vanaf maandag zoveel energie dat je, of je nou gebonden bent of single, zeer veel liefdevolle en empathische energie zult voelen. Het zal dus een week zijn, waarin je zeker openstaat voor gevoelens van anderen. Ben je gebonden en heb je zelf een mindere relatie, dan kan deze onder druk komen te staan. Ben je single, dan wordt aangeraden om lekker van deze energie te genieten en je niet in te houden.

Carrière en financiën
Door Mars heb je veel energie, maar hierdoor kun je wel eens zoveel voelen, dat je te impulsief bent. Gelukkig zijn er wel verzachtende energieën van planeten in de Steenbok, maar je zult toch geregeld erg rusteloos zijn. Je bent dus wisselvallig en kunt soms agressie ervaren en deze ook tentoonspreiden en dat kan mensen wegjagen of zelfs aanvallend maken. Jijzelf kunt dingen doen of zeggen, die beter niet gedaan kunnen worden. Dit geeft alleen maar conflicten en misverstanden. Je kunt jezelf zakelijk dan danig in de problemen brengen. Er zijn aanwijzingen dat je met financiële problemen te maken kunt krijgen. Ook kan je minder efficiënt en adequaat met je werk bezig zijn. Het zal dan ook zeer belangrijk zijn om jezelf hierin te controleren. Je mag best je mening geven en heftig reageren, maar wel binnen sociale grenzen. Wanneer je energie van Mars goed gebruikt, zal je vertrouwen toenemen en komen er meer mogelijkheden om alsnog werk te voltooien en je te ontplooien. Met name doordat je dan vriendelijk en open overkomt, vinden mensen het fijn met je samen te werken. Ze kunnen je dan verrassende voorstellen doen. Let op dat er mensen zijn, die je onder druk zetten en het minder goed met je voorhebben. Je kunt daar niet zo goed mee omgaan en kunt dan je geduld verliezen. Toom je eigen emoties in en blijf integer, dan bereik je het meest. De Volle Maan kan maandag voor fantasie zorgen, waardoor je veel ideeën krijgt om in de toekomst uit te kunnen voeren

Mentale en fysieke gesteldheid (week van toename van fysieke zwakte en versterking corona)
Mensen worden zondag wakker met stressvolle energie vanuit de Maan in de Stier. We kunnen de dag dan ook beter rustig opstarten en niet teveel bezig te zijn met te zware of stressvolle werkzaamheden. Breng overdag tijd door met vertrouwde mensen, dat zal een rustiger energie geven. In de namiddag verhuist de Maan naar de Tweeling en dit geeft andere energie. Mensen zullen uit hun starheid komen en in staat zijn met verandering om te gaan en nieuwe mogelijkheden te zoeken. Fysiek gezien kunnen we meer last van ons ademhalingssysteem hebben. De kans op longziekten of een verergering ervan is levensgroot aanwezig. Pas op met wisselende weersomstandigheden en kleed je hier naar. Wel is het verstandig lekker naar buiten te gaan en het liefst in een natuurgebied. Maandagochtend om 10:32 zal de Volle Maan ontstaan. Deze geeft communicatieve energie, waardoor mensen erg sociaal zijn. Ook is er begrip onderling en zullen de meesten een goede mentaliteit hebben. Alleen mensen die spanning ervaren, kunnen stress en zelfs depressies krijgen. Tracht met mensen te praten en gooi emoties er uit. Ook sport kan een prima uitlaatklep zijn. Dinsdagnacht naar woensdag reist de Maan naar de Kreeft en dit breng emoties met zich mee. Veel mensen zijn nu graag thuis en hebben meer behoefte aan het tijd doorbrengen met hun partner, kinderen of andere geliefden. Gezondheid van mensen kan deze dagen wat minder goed zijn, omdat de weerstand verlaagd. De energie van de Maan zorgt namelijk voor wat klachten aan de maag, slokdarm, lever en nieren, waardoor er flink wat mensen ziek kunnen worden. Natuurlijk moeten we opletten dat het corona meespeelt en de kosmische energieën wijze er dan ook op dat er een gevaarlijke week aan kan komen. Vooral op koopavonden moeten we dus erg voorzichtig zijn. Vrijdagmiddag verhuist de Maan naar de Leeuw. Er is nog steeds een sympathieke energie, maar die is anders dan die van de Kreeft. Er kunnen mensen zijn, die soms een grote mond hebben. Er zijn ook mensen die hooghartig overkomen. Ook moeten we oppassen dat veel mensen onder invloed van Sinterklaasavond te sociaal zijn, wat zorgt dat mensen veel meer bij elkaar zijn en ook gaan winkelen. Er zijn aanwijzingen op onlusten tussen mensen, maar ook toename van het coronavirus. We zullen dit niet gelijk merken, maar er is een groter besmettingsgevaar en dat kan later grote problemen geven.

Je dient deze week balans te vinden tussen emoties en ratio. Lukt dit, dan zal dit jou een hoop stress besparen. Wanneer je de energie van Mars en in het begin van de week de Volle Maan goed gebruikt, kun je zowel fysiek als mentaal lekker in je vel zitten. Doe je dit niet, dan kan innerlijke stress ervoor zorgen dat je zenuwen op kunnen spelen. Doordat je zenuwstelsel onder druk staat, kun je bijkomende problemen ervaren, waaronder een verstoorde bloedsomloop. De kans op artritis en problemen met de bloedsuikerspiegel zijn verbonden met stress. Je doet er goed aan om qua voeding vezelrijk voedsel en groene bladgroente te eten. Het verdient aanbeveling middelen zoals alcohol en nicotine achterwege te laten. Deze hebben een negatieve uitwerking op je zenuwbanen. De spirituele energie van de Volle Maan kan een nieuwe dimensie brengen, waardoor je negatieve eigenschappen af kunt leren en er meer energie kan zijn. Je karma zal versterken en je kunt dan zeer goede emoties ervaren.

Overzicht voor alle tekens
Zondag kan overdag somber zijn, omdat er onder mensen een negatieve energie hangt. Zorg voor rust en ontspanning en breng tijd door met mensen die jij vertrouwt en waar je een goede energie mee kunt delen. De avond wordt een stuk beter met veel plezier en sociale activiteit. De Zon vormt deze periode een hoek met Uranus en hierdoor kunnen mensen jaloers en kritisch zijn. Daardoor zijn er dus mensen, die helemaal niet prettig in de omgang zijn. Zondag maakt Mercurius in de Schorpioen een sextiel met Jupiter in de Steenbok, waardoor er aan de ene kant mysterieuze en spirituele energie van Mercurius is, terwijl Jupiter daar aan de andere kant avontuur en nuchterheid tegenover zet. Niet iedereen zal zich hier lekker bij voelen, omdat er mensen zijn, die verward raken en niet weten wat ze met hun emoties aan moeten. Vanaf zondag reist Neptunus, na een tijd retrograde geweest te zijn, voorwaarts. Daardoor hadden veel mensen moeite om het verschil te zien tussen werkelijkheid en fantasie. Dat zal nu beter gaan. Mensen kunnen met de realiteit bezig zijn, maar ook nuchter zijn. Voordeel is dat we minder emotioneel en gevoelig zijn en dus minder kwetsbaar. Je mag dromen ervaren, maar het is beter ze nu werkelijk uit te voeren. Omdat Neptunus tijd nodig heeft om door een sterrenbeeld te reizen, zullen de effecten een tijd aanwezig zijn. Nuchterheid en realiteit zullen meer aan de orde zijn. Omdat Neptunus nog door de Vissen reist, zal niet iedereen even nuchter zijn. Vooral Water- en Luchttekens hebben erg veel moeite om emotioneel sterk te blijven. Aan hen wordt aangeraden zich te richten op muziek, dans en creativiteit. De energie zal er gezonder voorstaan en mensen zullen zich fijner voelen.

Maandag de 30ste zal om 10:32 de Volle Maan ontstaan. Bijzonder is de gedeeltelijke verduistering, omdat de Maan zich door de bijschaduw van de Aarde begeeft. Helaas zullen we die in Nederland niet zien. Deze energie kunnen we wel ervaren, mede omdat de Zon in de Boogschutter in oppositie staat met de Maan in de Tweeling. De Boogschutterzon stimuleert mensen open te staan voor het ontdekken van nieuwe meningen, waarbij religie of spiritualiteit aandacht krijgen. De Tweelingmaan zal trachten nieuwe mogelijkheden te geven op nieuwe contacten en om te communiceren. Dit contact tussen deze twee machten wordt gezien als één van de meest gevreesde verbindingen, omdat woorden en daden nu vlak bij elkaar liggen. We moeten voorzichtig zijn en nadenken voor we iets zeggen. De Perzische dichter Maulana stelde dat “Stilte de taal van God is, woorden die eruit voortkomen alleen menselijke vertalingen en misleidingen zijn. De Volle Maan heeft invloed op energie en dwingt te communiceren. Het probleem is dat we denken elkaar te begrijpen, maar dat dit uiteindelijk niet makkelijk is. Tracht niet teveel met mensen te communiceren en zoek meer je eigen vertier. De Volle Maan geeft een zeer langzame stofwisseling en dat betekent dat we rond deze periode op moeten letten dat onze weerstand verzwakt en dat we relatief gezien meer kans hebben om ziek te worden. We kunnen ons moe voelen en zelfs humeurig, omdat er een intense en negatieve energie aanwezig is. Veel mensen kunnen dan minder goed tegen stress en zullen als dit gebeurt minder goed handelen. Er wordt toch aangeraden om jezelf rustig te houden en je niet te laten gaan. Houd controle over opkomende boosheid en woede.

De hierboven genoemde energieën komen een groot deel van de week naar voren en zullen ons dus sterk beïnvloeden. De maand december begint met Jupiter en Saturnus die richting de Waterman reizen en later deze maand een conjunctie vormen. Dit is een zeldzame gebeurtenis die ruim 20 jaar geleden voor het laatst plaatsvond. Dit moment zal Saturnus zich van zijn slechtste kant laten zien en dit zorgt er voor dat mensen elkaar in vrijheid beperken. Relaties kunnen problemen ondervinden en we zullen er vanaf dinsdag dus sterk op moeten letten om emoties onder controle te houden en geen conflicten uit te lokken. Wat betreft de wereld is dit een dramatische energie en we moeten daarom alert zijn op situaties die uit de hand kunnen lopen. Het is niet duidelijk wat er gaat gebeuren, maar in Nederland kunnen er rond deze periode mensen zijn, die in opstand komen en voor erg veel onrust zorgen. In de wereld kan extremisme de kop verder opsteken en kunnen er groepen mensen zijn, die voor flink wat onrust zorgen. In principe zal dit de 1ste week van december zo blijven. Op de 1ste is er wel beschermende energie van Mercurius in de Boogschutter en deze zal juist een beschermende en optimistische energie bieden, mede omdat de Zon daar ook staat. De energie van de Boogschutter zal mensen bijstaan problemen aan te pakken en bescherming te bieden tegenover de kwade machten die over de aarde woeden. Dit teken geeft de mensheid voldoende vermogen om de kracht te hebben met tegenslagen aan de slag te kunnen. Mensen zullen daardoor minder snel in paniek raken als er grote problemen zijn. En dit kan wel eens nodig zijn, omdat er toch wel heel wat zou kunnen gebeuren.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)