Weekhoroscoop Waterman

Weekhoroscoop Waterman

Weekhoroscoop Waterman

Geboortedatum 20 januari t/m 18 februari - week 27

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
Gebonden mensen kunnen zich op emotioneel gebied wisselvallig voelen. Het is belangrijk vooral op gezondheid te letten. Je kunt nog wel eens last van hoofdpijn hebben en dat zal je gemoedstoestand in de war brengen. Omdat er t/m de 25ste goede energie hangt om te communiceren, zal je dit veel met je partner doen. Dit komt vooral omdat jij je kwetsbaar opstelt en dit maakt je toegankelijk voor anderen. Je partner zal dan ook zeker naar je toetrekken en liefde zal er alleen maar beter op worden. Ook tegen vrienden en sociale contacten ben je sympathiek en liefdevol, waardoor het, ondanks wisselvalligheid, een zeer goede week kan zijn. Singles ervaren aan het begin van de week wisselvallige emoties. Net als vorige week kun je het gevoel hebben dat je behoefte aan een partner hebt. Aan de andere kant wil je ook niet teveel van je leven met iemand delen. Het zal t/m dinsdag een moeilijke tijd zijn, omdat je niet zo goed weet wat je met deze gevoelens moet. Het zal belangrijk zijn vrienden of familie om steun te vragen. Dit kan je intense emoties een uitweg bieden zodat je lekkerder in je vel komt te zitten. Van woensdag t/m vrijdag kunnen gebonden mensen veel geluk, optimisme en plezier ervaren. Daardoor zijn er mooie momenten tussen jou en je partner. Zaterdag is een dag om aan zakelijke aspecten te besteden, zoals jullie huis, financiën of andere belangrijke zaken. In de avond kun je je beter even lekker ontspannen. Vanaf woensdag zal het singles allemaal een stuk makkelijker afgaan en kan je meer zekerheid ervaren. Daardoor zal het geluk toenemen en kun je optimistischer naar de toekomst kijken. Vooral vrijdagavond en zaterdag kan je daardoor gerust leuke activiteiten ontplooien en bestaat er een grote kans op een nieuwe liefde, waar je in ieder geval spannende momenten mee kunt beleven.

Carrière en financiën
Rahu en Mars kunnen tot woensdag veel energie brengen en hierdoor kan de Waterman de natuurlijke eigenzinnigheid gebruiken om fantasievol financiële en zakelijke mogelijkheden te creëren. Het zal wel belangrijk zijn, dat je niet te eigenzinnig bent, omdat het geluk dan wel eens bij je vandaan zal kunnen gaan. Je kunt in contact met collega’s prima voor de dag komen en samenwerken. Je moet tot woensdag opletten dat de energie jou wel eens onrustig maakt. Je kunt dan de neiging hebben om je volledig terug te trekken en dat kan dan zorgen dat je minder goed functioneert. Saturnus staat in jouw teken en deze normaal gesproken tegenstrijdige energie kan voor anderen wel eens chaos brengen, maar voor de Waterman juist een energie die kan zorgen dat je concentratie versterkt en je fouten kunt voorkomen en die van anderen kunt oplossen. Let op dat je belangrijk papierwerk of afspraken deze weken afrondt. Er is geregeld vertragende energie en dan kan er het een en ander fout gaan als je deze niet afgerond hebt. Het is dan belangrijk er nog even vol voor te gaan en belangrijke taken voor de vakantie af te ronden. Dit geldt ook voor het opstarten van een groot project of als je een eigen bedrijf wilt starten. Zondag wordt aangeraden om er wel even op uit te trekken, omdat je dan zowel mentaal als fysiek energie op kunt doen om je op te laden. Je kunt de tijd beter gebruiken om te overdenken en bepaalde plannen te maken om te ontwikkelen. Tot woensdagochtend ben je wel zeer energiek en kan je op veel gebieden goed presteren. Vanaf woensdag zal er energie komen, waardoor je veel minder eenkennig bent en actiever met mensen om te gaan. Je bent nu wel meer geneigd met je privéleven bezig te zijn en zal zakelijk gezien wat gas terugnemen. Gelukkig geven Mars, Uranus en Mercurius op hierbij wel zoveel kracht dat de meeste mensen in staat zijn op een actieve wijze te ontwikkelen.

Mentale en fysieke gesteldheid door de invloed van Rahu
We kunnen op mentaal en fysiek gebied een krachtige energie ervaren vanaf de conjunctie van Rahu en Mars. Ik wil de speciale aandacht op de combinatie leggen. Rahu is de noordknoop van de Maan en, alhoewel het geen fysieke planeet is, kan de impact krachtige invloed hebben op het leven van de mensen. Deze kracht creëert flink wat illusie en roept een sterk verlangen op naar materialistische zaken zoals geld en bezit. Qua ontwikkeling is er invloed op de IT-sectoren en het ontwerpen van technieken en uitvindingen. Er kan dus een belangrijke vooruitgang zijn. Rahu en Mars staan beiden in de Ram, waar Mars weliswaar vanaf woensdag niet meer in staat, maar de impact zal onvoorspelbaar zijn. De gemiddelde mens zal hier geen last van hebben, maar de verwachtingen zijn dat er voor het noordelijk halfrond van de Aarde voorzichtigheid gevraagd wordt. De agressie wordt ernstiger en een misstap kan wel eens desastreuze gevolgen hebben. Dit kan tot woensdag heftig zijn, daarna komt er een relatief rustige periode. Vanaf de helft van juli kan de energie zich opbouwen, waarbij van begin augustus tot de helft van die maand een hoogtepunt is, waarbij er veel kan gebeuren. Ook al neemt de energie hierna af, toch zullen september en oktober nog onder invloed van Rahu staan.

De grootste problemen verwachten we tot woensdagavond. Rahu en Mars, in vuurteken Ram, kunnen zorgwekkende energie geven. Dit kunnen ernstige natuurrampen, besmettelijke ziektes die ernstige vormen aannemen of rampen zijn die met kernenergie te maken hebben. Dit zijn voorbeelden, maar het is niet te voorspellen op welk gebied de grootste risico’s liggen. Rahu is chaotisch en kan soms bij vlagen opspelen. Mars is vurig en geïrriteerd en dit zorgt voor deze wisselvallige situaties. Let wel, dat het niet altijd negatief hoeft te zijn. Er is bij deze combinatie een tegenstrijdig karakter. Het kwade en goede zullen dan ook strijden en laten we hopen dat het goede het overwint. Of het jou als persoon zal raken, is afhankelijk van je sterrenbeeld en andere aspecten zoals waar je woont, opvoeding, kansen die je in het leven gehad hebt en andere factoren die jou als mens gevormd hebben of nog vormen. We zullen de komende weken berichten wat je kunt doen negatieve invloeden zo klein mogelijk te houden en het positieve van Rahu te gebruiken. Deze week zal de invloed van Rahu en Mars meer liggen op het wereldtoneel en mensen in oorlogsgebieden of plekken waar er kans op ernstige natuurrampen is. Dus minder problemen voor de individuele mens. Dat betekent niet dat we helemaal niets gaan voelen, omdat oorlogen en andere dramatische gebeurtenissen ons indirect kunnen raken.

De Waterman kan deze week een mentaal stemmetje ervaren dat wel eens veel energie op kan slurpen, omdat het uit de diepste krochten van je onderbewustzijn komt. Je weet niet altijd goed wat je door dat innerlijke stemmetje doorkrijgt. Je vraagt je af wat deze jou duidelijk probeert te maken. Het kost dan ook enige moeite om een oplossing te vinden en dat verklaart waarom het zoveel energie kost. Je bloeddruk kan daardoor wat laag zijn en dan is het verstandig producten te eten waar ijzer en andere mineralen inzitten. Het is ook verstandig om producten te eten waar calcium inzit, zodat je botten voldoende voeding krijgen. Met name je onderbenen, knieën en enkels kunnen kwetsbaar zijn. Dit geldt vooral voor mensen die niet voldoende bewegen, als het gaat om sport of andere fysieke inspanningen. Kijk deze week dus wat je kunt gaan doen om je lichaam fit te houden. Dat kan door sport zijn, maar ook door het advies van een voedingsdeskundige te vragen.

Overzicht voor alle tekens
We gaan een periode in van retrograde planeten, die flink wat invloed hebben op het leven dat wij leiden. Het verleden, heden en de toekomst kunnen wel eens sterk met elkaar verbonden zijn en dan ook flink wat kracht hebben om ons na te laten denken. Het wordt een periode, waarin we in staat zijn om na te denken over ons handelen en de dingen die we verkeerd of juist goed hebben gedaan. Pluto
zal tot 8 oktober retrograde bewegen en haalt het verleden terug. Deze is wel gericht op conflicten, die er toen ontstaan zijn. Pluto is dwingend, waardoor veel mensen de neiging hebben om normatief voor anderen te zijn, maar zichzelf daarin te vergeten. Er wordt aangeraden heel goed naar je eigen gedrag te kijken en niet teveel bezig te zijn met anderen de les te lezen. Verbeter de wereld, maar begin bij jezelf. Respect en waardering zijn deze week verstandig, waarbij we elkaar niet moeten overtuigen van ons gelijk. Net als vorige week zullen groepen mensen tegenover elkaar staan en zal de maatschappij druk ervaren. Zoals we eerder aangaven is het belangrijk je afzijdig te houden en bij negativiteit weg te blijven. Donkere energieën teisteren de wereld en ons land zal daar niet bij weg kunnen blijven. Zoals we zeiden, zorgt de invloed van Rahu dat vuurhaarden overal op de wereld voor onrust zorgen. De wereldorde kan weleens met veranderingen te maken krijgen. Of deze nu al gebeuren, is absoluut niet te zeggen, maar we gaan naar een tijd toe, waarin er ons heel wat te wachten staat.

Neptunus beweegt tot begin december retrograde, waardoor we te maken krijgen met dromen met een voorspellende waarde, intuïtieve gevoelens en verhoging van het contact met de hogere wereld. Dit laatste kan deze week bijzonder zijn, omdat mensen die er gevoelig voor zijn, krachtige boodschappen doorkrijgen. Mediums en andere spiritueel begaafde mensen kunnen veel informatie geven. Hierdoor raden we zeker aan deze week contact te zoeken met onze consulenten en hen een voorspelling te laten doen op grond van boodschappen die zij doorkrijgen. Deze kunnen een sterk gehalte van het verleden bevatten. Deze kan je in toekomst gebruiken om je leven een verandering te laten ondergaan, maar ook om problemen op te lossen. Mars zal t/m dinsdag in de Ram verblijven en dit geeft erg veel passie aan mensen, waardoor de 1ste dagen van de week gunstig zijn voor avontuur, passie en erotiek. We kunnen hierbij ook de energie van Venus in de Tweeling ervaren en ook deze energie is gericht op avontuur en romantiek. Let dus op dat Rahu voor verleidingen en uitdagingen kan zorgen, die voor zowel singles als gebonden mensen gunstig of minder gunstig uit kunnen pakken. Houd dit goed in de gaten. Omdat ook Saturnus tot eind oktober retrograde in de Waterman beweegt, zal er tegenstrijdige energie zijn en dit kan wisselvalligheid en dus ook chaos brengen.

Veel mensen kunnen deze eerste periode van de maand geregeld in de war raken. Vanaf woensdag zal er meer rust bij de individuele mens komen en kunnen we in de maatschappij een betrekkelijk relaxte energie ervaren. Er wordt aangeraden je meer te richten op liefde, vriendschap en sociale contacten, maar minder op erotiek. Er is weinig stress in ons directe leven en we kunnen dan zeker belangrijke beslissingen nemen en activiteiten plannen om het leven een positieve wending te geven. Mars reist vanaf woensdag door de Stier om Uranus gezelschap te houden. Mars blijft daar tot de laatste week van augustus. Over het algemeen zal deze combinatie gunstig zijn en zal Mars minder invloed van Rahu ondervinden. Zowel materieel, financieel als educatief kunnen we veel mogelijkheden zien om te ontwikkelen. Let wel enigszins op de seksualiteit die Mars los kan maken, waardoor contacten met collega’s, klanten en leidinggevenden verward kunnen worden met erotische emoties. Gelukkig zal de Zon in de Kreeft zorgen dat we grenzen stellen en zullen de meesten geen dingen doen, waar ze later spijt van hebben. Mercurius is vooral op communicatief gebied actief, waardoor veel mensen zich prima verwoorden en er daardoor een gunstige energie is voor mensen die op school zitten, moeten studeren of op zakelijk gebied belangrijke besluiten moeten nemen. Vanaf woensdag zal Mercurius de Zon in Kreeft gezelschap houden. Dit brengt onder mensen sympathie en laten we hopen dat we ons hier bewust van zijn. De wereldorde staat onder druk en laten we onze eigen maatschappij niet stuk maken door hieraan mee te gaan doen, hoe goed dit ook te begrijpen is. Het wordt een wisselvallige week, waarbij goed en kwaad elkaar afwisselen, maar blijven we positief, dan overwint het goede.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)