Weekhoroscoop Waterman

Weekhoroscoop Waterman

Weekhoroscoop Waterman

Geboortedatum 20 januari t/m 18 februari - week 14

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
Venus en Mercurius bieden vanaf de eerste dagen van de week veel krachtige energieën, waardoor je niet alleen in de liefde sterk in je schoenen staat, maar ook intellectueel veel ervaart. In een relatie vind je het belangrijk dat je partner intellectueel aan jou kan tippen. Je vindt dit misschien nog belangrijker dan het fysieke. Ervaar je dit te weinig, dan ben je deze week in staat er openlijk over te praten en kun je de andere ondersteunen om de relatie te verbeteren. Ben je single dan zal iemand je pas interesseren als deze jou geestelijk kan stimuleren, waardoor je er verstandig aandoet niet zomaar de eerstvolgende gegadigde op liefdesgebied toe te laten. Vanaf de 5de zal je door de energie van Mercurius terugdenken aan het verleden, waardoor je nog wel eens nostalgische gevoelens kunt ervaren. Ben je single, dan heb je de neiging contact te zoeken met een ex of vriend(in) die je al een tijd niet gezien hebt. Denk er goed over na of dit verstandig is, omdat je natuurlijk ook wel je neus kunt stoten als de ander niet wil. De Volle Maan kan op de 6de een stimulans geven om afspraken te maken met mensen die je ook al een tijd niet gezien hebt, maar waarvan je zeker weet dat ze dit leuk vinden. Het is een prima moment bepaalde relaties nieuw leven in te blazen. Woensdag tot en met vrijdag ben je minder emotioneel en ervaar je vooral de intellectuele kant van het leven. Communicatie met een partner of anderen is voor jou het leukste als om de zin van het leven gaat. Je bent en blijft de filosoof onder de tekens. Maak voor het weekend niet teveel plannen ruim van te voren. Het kan zijn dat je er dan net geen zin in hebt.

Carrière en financiën
Maandag en dinsdag zijn op financieel en zakelijk vlak gelijk zeer goed te noemen, omdat de energie van Venus en Mercurius flink wat kracht kan bieden. Je kunt met mensen in contact komen, waar je normaal gesproken niet snel iets mee zou willen opzetten. Je concentreert je op nieuwe projecten of ondernemingen en dan vooral als ze je intellectueel en geestelijk inspireren. Doordat je ook zelf veel energie aan anderen biedt, zal je ook veel positiviteit terug ervaren. Soms dien je wel je gevoelens uit te schakelen en te bedenken dat je het zakelijke aspect boven moet laat komen. Energie van Mercurius biedt gedachten aan vroegere tijden, waarbij je dingen deed die misschien minder geschikt waren. Je hebt het idee dat je bepaalde zaken terug kunt halen, maar weet dat je het nu anders aan moet pakken. Doordat je deze periode de neiging hebt binnen je comfortzone te blijven, heb je nu veel meer kans om deze zaken nu wel op een goede manier aan te pakken. Voor ideeën is de 6de zeer geschikt als de Volle Maan zorgt voor diverse ideeën. Je kunt er dan niet voor schromen deze met anderen te delen. Het zal een belangrijke periode zijn om voor jezelf uit te maken welke mensen er geschikt zijn om jou hierin te helpen. Let op dat er donderdag en vrijdag wat persoonlijke problemen aan de oppervlakte kunnen komen, die jou hinderen bij samenwerken. Het weekend zal dit echter onder controle zijn, waardoor je deze alsnog relaxt en krachtig in kunt gaan en je je kunt ontspannen.

Gezondheid en karakter
De Volle Maan zal 6 april om 06:37 in de Weegschaal aan de hemel staan. Bijzonder zal zijn dat de energie van de planetoïde Pallas een uitdagende energie met de Maan aangaat. Hierdoor kan deze een zeer sterke invloed op de aarde hebben. Verder is het een voorbode van de Nieuwe Maan later deze maand. Dit wordt een tijd van ontwaken en transformeren. De energie geeft in het gewone alledaagse leven een sterke drang om te socialiseren en zal dan ook veel goeds brengen om relaties te verbeteren en balans te brengen op gebied van sociale contacten en romantiek. Waar deze maanstand zorgt dat ons leven een positieve wending krijgt, moeten we oppassen dat de Aarde geraakt kan gaan worden door trillingen en energieën. Deze kunnen zeeën en oceanen bewegen en er is hierdoor een grote kans op intense stormen en orkanen in de wereld. Dit laatste zullen wij gelukkig niet meemaken, maar we moeten alert zijn als we op reis gaan. In andere landen kunnen er zeker grote invloeden zijn. Heb je plannen om met iets nieuws te starten, dan is de tijd rijp. Je dwingt veel af door eigen acties, zoals het verkrijgen van een nieuwe baan of plannen van vakanties. Er hangt echter kosmische energie, welke prima geschikt is om ruzies op te lossen of slechte eigenschappen af te leren. Er kan een ontgiftende werking van de Maan uitgaan, waardoor je lichaam in staat is om beter schadelijke stoffen af te stoten. Een prima tijd om roken, alcohol, drugs of andere schadelijke dingen af te leren. Het is verstandig om de rust op te zoeken. Doe je dit te weinig dan kun je spanning voelen, waardoor je meer kans hebt op hoofdpijn en migraine. Het is een periode voor hooikoorts, wat erger wordt als je moe bent. Slaap dan ook voldoende en zoek ontspanning met een boek, film of een wandeling. Voor fysieke gesteldheid zijn bepaalde kruiden geschikt, zoals mierikswortel, peterselie, rozemarijn, basilicum, brandnetel, dragon, knoflook, majoraan en mosterd. Oliën en kruidenmengsels kunnen het best wat extra energie bevatten met: anijszaad, basilicum, citroen en eucalyptus. Qua voeding dien je veel groente te eten en weinig vlees. Zorg voor vervangende vleesproducten zoals vis, kaas en sojaproducten. Let op met al zout en pepers, omdat deze slecht zijn voor aderen, maag en darmen.

Overzicht voor alle tekens
Saturnus zal tot februari 2026 in de Vissen staan. Weersomstandigheden worden hier zeer sterk door beïnvloed, mede door de kracht van de Zon, waar sterke zonnevlammen vanaf komen. We moeten dan ook zeker oppassen en geen risico’s nemen. Ga je deze periode op vakantie wees dan zeer alert op de weersomstandigheden, maar ook negatieve aspecten, die door de mens veroorzaakt worden. Venus, tot de 11de in de Stier, zorgt dat we gevoelig zijn, voor situaties die om ons heen ontstaan. Voordeel is dat we oog hebben voor emoties en gedachten van anderen. Nadeel dat we soms te emotioneel zijn als we problemen ervaren. Er kunnen mensen zijn, die dominant reageren en teveel van anderen willen eisen. Dat kan conflicten brengen, waardoor aangeraden wordt om hier bij weg te blijven. Over het algemeen zal de energie geschikt zijn voor romantiek en sociale relaties. Daardoor wordt aangeraden deze week gericht te zijn op leuke activiteiten en gezelligheid met mensen die je vertrouwt en waar fijne emoties mee gedeeld kunnen worden. Let vooral op dat Jupiter heel wat vuur in ons losmaakt, waardoor we de neiging hebben juist wel risico’s te nemen en soms impulsief gedrag vertonen. Mars reist tot 20 mei in de sympathieke Kreeft en zal absorberende kracht in je losmaken, waardoor de meeste mensen wel in staat zijn hier verstandig in te blijven. Venus en Uranus kunnen zich, anders dan vorige week, positief gedragen als het om sociaal contact gaat. Daardoor kunnen emoties van mensen alsnog minder sterk zijn. Deze week is het verstandig het plezier op te zoeken en positiviteit te ervaren. Het is dan ook een prima week om contact met vrienden, familie en in liefde aan te gaan. Vooral Mercurius, in de Stier, zal vanaf maandag relaxte energie geven, waardoor we veel geluk ervaren, door de sociale energie.

Bedenk dat acties, die we tot de 20ste ondernemen en acties uit het verleden vanaf de 21ste terug kunnen komen. Positieve en negatieve zaken kunnen door Mercurius, die in die periode retrograde zal gaan bewegen, terugkomen. Het wordt dus wel een speciale periode om te zorgen dat je eventuele negatieve gedragingen en gebruik van schadelijke genotsproducten afleert. Juist het begin van de maand is dan ook goed om dit te gaan doen. Er wordt aangeraden om nu vooral belangrijke dingen te doen, omdat we later in de maand te maken krijgen met verduistering van de Zon, ten tijden van de Nieuwe Maan. Ook gaat Mercurius die periode retrograde in de Stier bewegen en zal de zonsverduistering op 20 april duiden op beëindigen van oude gewoontes en afwenden van bepaalde zaken die ons weinig brachten. Tegelijk is het deze week erg goed om met nieuwe betere dingen te kunnen beginnen. De retrograde Mercurius zal in die periode normen en waarden veranderen, waardoor we anders in het leven kunnen gaan staan. Dit kan in de wereld heel wat veranderingen tweegbrengen. We doen er dus goed aan om deze en volgende week al te bedenken wat we zouden kunnen veranderen en hoe we dat gaan doen. Denk goed na over wat je de komende weken wel en niet meer nodig hebt. Maandag maakt Mercurius een uitdagend vierkant met Pluto. Denk na voordat je iets zegt tegen iemand die gevoelig is, omdat er dan conflicten kunnen ontstaan, waaruit dan grote problemen mogelijk zijn. Het sturen van een email, appje of brief kan je maar beter niet doen als het om al te serieuze zaken waar dus ruzies of andere negatieve zaken van kunnen komen. Beter wacht je daar dan ook tot later in de week mee.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)