astro content
Het erotische leven van de Ram in 2019 (door Frank Post)

Algemeen

De Ram zal veel energie ervaren vanuit Mars, de Zon en Vuur. Daardoor is het een jaar van intense passie. Je zult seks belangrijk vinden, maar het is belangrijk een duurzame relatie te hebben. Je gaat voor alles of niets. De Ram zoekt naar passie en spanning en eenmaal gevonden zal de Ram zich volledig geven. Singles zullen niet braaf afwachten en geregeld uitproberen of de seks met iemand interessant genoeg is. Geregeld zal je de kous op de kop krijgen. Toch is dit de wijze waarop de Ram tot de juiste persoon komt, waarbij romantiek en erotiek hand in hand gaan. Het wordt dus een jaar van dwalingen en momenten dat je alleen bent. Gebonden Rammen zullen in de relatie constant avontuur opzoeken en hun partner bewegen tot spannende en erotische spelletjes. Daarbij heeft de Ram het wel nodig om jaloers en bezitterig te zijn. Geeft een partner hieraan toe, dan zal deze al snel niet meer interessant voor de Ram zijn. De Ram is natuurlijk leider en mannen lijken opdringerig en dominant, maar weet je hem te temmen, dan is hij mak als een lammetje. Vrouwen zullen de leiding nemen door te bepalen hoe ver iemand mag gaan. De liefde bedrijven met een Ram is een beproeving, waarbij zintuigen geprikkeld worden. Romantische activiteiten en woorden zullen altijd de inleiding zijn tot passionele seks. Dit zal de Ram zeker terugverwachten van iemand waar ze seks mee hebben. Let op dat een Ram heftig en passioneel kan zijn, maar soms na de seks koel en afstandelijk. Het jaar 2019 zal een achtbaan zijn van seksuele emoties en uitspattingen. Houd je van avontuur en spanning dan zal de Ram je boeien. Houd je er niet van, dan zal je waarschijnlijk snel uitstappen en hard wegrennen

Overzicht van het jaar
Rammen kunnen moeite met passie hebben. Mars zal snel invloed uitoefenen en dit geeft erotische verlangens. Het zal voor een huidige, maar ook toekomstige partner moeilijk zijn met de Ram om te gaan. Je kunt van de buitenkant koel en hard overkomen, terwijl je van binnen juist liefdevol en warm bent. Januari tot half februari en half augustus tot eind december zijn prima periodes voor romantiek. Mars zorgt voor een heet temperament. Je seksleven zal deze periode avontuurlijk en spannend zijn. Voor singles wordt het een jaar met ups en downs. Je kunt nieuwe relaties krijgen, waarbij romantiek en erotiek op elkaar aansluiten. Er is een grote kans dat je de persoon van je dromen tegenkomt. Ook zal je geregeld erotiek krijgen, omdat je een woest aantrekkelijk uiterlijk hebt. Deze zelfde periode zal voor gebonden mensen positief verlopen. De relatie kan krachtig en intiem worden en de vonk kan goed overslaan. Je kunt het gevoel hebben dat jullie nog meer naar elkaar toegroeien. Je hoeft er niet al teveel moeite voor te doen en kunt ook op die manier een basis leggen, waardoor de relatie ook in mindere momenten standhoudt. De perioden tussen deze maanden zijn moeilijker. Voor singles zijn er obstakels en teleurstellingen en voor gebonden mensen is er een grote kans op een breuk. Seksualiteit kan voor singles en gebonden mensen tot bepaalde problemen leiden. Tracht je tomeloze passie onder controle te houden. Je temperament is spannend en leuk, maar er kunnen ook conflicten en ruzies van komen. Begin februari zal de intense Venus in je sector van avontuur harmonieuze energie met Uranus in jouw teken delen. Dit kan voor een relatie funest zijn, als je op een ander verliefd wordt, maar is het wel een goede periode voor een nieuwe relatie. Een verandering kan spanning en erotiek brengen. In het algemeen zal je dit jaar weinig weerstand bieden als je kans op seks hebt. Nog een aanwijzing is dat je emoties moet controleren, omdat er anders zelfs een breuk kan ontstaan. Singles kunnen onzeker worden, waardoor ze minder aantrekkelijk overkomen. Het wordt een wisselvallig en toch interessant jaar, maar er is zeker intens genot mogelijk met kansen op een zeer goede en duurzame relatie.

     
Seksualiteit met de Ram vrouw

 

De Ram vrouw is gepassioneerd en energiek. Ze is brutaal en denkt niet altijd na over de acties die ze onderneemt. Ze gaat graag de strijd met mensen aan en is niet op haar mondje gevallen. Je vindt het fijn psychologische spelletjes te spelen en iemand uit te proberen. Hapt iemand te snel dan zal ze snel haar interesse verliezen, omdat ze van onbereikbaar houdt. Ze is in een relatie zelfverzekerd en vol vertrouwen treedt ze partners tegemoet. Wel kan ze egocentrisch zijn en daar kan een partner moeite mee hebben. Singles zijn creatief in het bedenken hoe ze een persoon kunnen versieren. Ze bepalen echter zelf tot hoever ze gaan. Weet iemand haar te boeien dan zal ze dit jaar vaker toehappen, maar de kans dat ze geïnteresseerd blijft is klein. Een Ram vrouw heb en hou je niet zomaar. Ze wil verwend worden en geregeld horen hoe aantrekkelijk ze is. Ze is echter wel zeer liefdevol en charmant naar een partner en zal zich niet snel opdringen. Ze heeft veel geduld en is vergevingsgezind, tenzij iemand te ver gaat. Singles zullen zelfverzekerd zijn, waardoor mensen moeite hebben te bepalen of ze gewoon vriendelijk is of dat ze werkelijk interesse heeft.

Heb je de Ram vrouw eenmaal in bed, dan is ze gepassioneerd en kan ze opwindend zijn. Ze wil leiding nemen, maar vindt het fijn als haar partner sterk genoeg is om dit te doen. Fantasie en rollenspelen zal ze superleuk vinden. De Ram vrouw houdt ervan dat een partner nog niet opgewonden is voor ze met flirten begint. Het zal moeilijk zijn, maar een partner doet er goed aan dit ook zo te spelen. Ze vindt het erg fijn als ze bewonderd wordt en daar zal ze zeker moeite voor doen met uitdagende kleding en speeltjes. Voorspel is belangrijk, maar er zijn ook momenten dat ze snel klaar wil komen. Tijdens de seks kan ze over grenzen heengaan, maar als een partner dingen zegt die haar storen, dan zal deze dit na de seks op de boterham krijgen. Tenslotte is het belangrijk te melden dat de Ram vrouw graag nieuwe dingen uitprobeert, maar een partner moet opletten dat ze verwend wil worden en niet zo hard en stoer is als dat ze wel eens wil laten geloven.

   Seksualiteit met de Ram man

De Ram is een dominante man, die in 2019 intens in het leven staat. Hij is een gepassioneerd man die op zoek is naar avontuur tot hij bij de juiste persoon blijft hangen. Zelfs als hij gebonden is, kan hij dit jaar nieuwsgierig naar anderen zijn. Gaat hij vreemd, dan zal hij dit aangeven en er niet omheen draaien. Ga jij vreemd, dan zal zijn strijdersbloed opborrelen en ziet hij dit als een strijd om haar terug te winnen. De Ram heeft geregeld stout gedrag, maar daarom vinden mensen hem woest aantrekkelijk. Bij gebonden Rammen zullen romantiek en erotiek hand in hand gaan. Singles houden van het vrijgezelle leven en de vrijheid. Om een Ram te strikken hoef je alleen maar af te wachten. Komt hij niet, dan zal hij geen interesse in je hebben. Vind hij jou de moeite waard, dan zal hij speels en psychologisch je hart veroveren. Ondanks zijn zelfverzekerdheid is het belangrijk hem te waarderen en complimentjes te geven. Komt er een vrouw die aan zijn behoeften kan voldoen, dan zal hij vol voor haar gaan. Dan zal deze persoon wel heel wat in zijn/haar mars moeten hebben.

Als er dit jaar een relatie ontstaat, dan zal hij in 1ste instantie een latrelatie willen en woont hij het liefst zo lang mogelijk op zichzelf. In bed zal de Ram zijn verwennen, maar dan moet hijzelf wel het gevoel hebben dat hij de keizer is. Hij vindt het fijn als zijn ego gestreeld wordt. Omdat hij passioneel is en een goede minnaar, zal een partner geen moeite hebben zijn ego te strelen. Seks is voor hem belangrijk en hij kan er niet lang zonder. Singles zullen geregeld losse contacten hebben. Gebonden Rammen zullen veel van hun partner eisen en voldoe je hier niet aan, dan zal deze relatie niet lang duren. Rammen die een jonge relatie hebben, zullen wild en gepassioneerd in bed zijn. Mensen met langere relaties kunnen verveeld raken als hun partner weinig geeft. De kans op een breuk is dit jaar dan groot. Tenslotte kunnen we aangeven dat een relatie alleen stand houdt als de Ram een partner vindt, die zelf dapper en vurig is en zich niets laat vertellen. Dat heeft hij nodig om interesse te houden en het spannend te blijven vinden.

 

 
©2019 FZ. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZ).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour elke donderdag tussen 16:00 en 17:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (€0,70/min)

BE: 0902-12024 (€1,25/min)

Blog

door Medium Venus
Venus op Vakantie
Lieve Venus klanten

Ik ben van 16 januari - 2 februari op vakantie ik zal heel soms online komen op de chat maar niet Lees meer
door Medium Shakira
lieve mensen
Ik ben zeer vereerd door de mooie recensie en de prachtige sterren beoordeling! Doordat ik op aanwijzing van iemand die mij Lees meer
door Medium Marja
RELATIES IN 2019

Maak jezelf blij
Werk aan jezelf
Geef geluk aan jezelf
Vind jezelf liefdevol
Wordt je bewust
Van alle oordelen
Kijk Lees meer
door Medium Shakira
bijna tijd
Het nieuwe jaar brengt nieuwe kansen...eerst de kerstboom opruimen Lees meer
door Medium Moon
2019 staan voor jezelf.
Lieve bellers het allerbeste ja energie voor 2019.
Het vechten van uitleg in 2017-2018 maakte je moedeloos. Dus ga Lees meer
door Medium Shakira
jaarwisseling
Weer een jaar voorbij, het ging snel en niet zonder tegenslagen en zware verliezen binnen mijn gezin. Maar wij zijn vechters Lees meer
door Medium Shakira
Fijne kerstdagen
Iedereen een fijne kerst toegewenst.

Lieve groeten,

Shakira Lees meer
door Medium Marja
Liefde en Licht
Lieve Mensen,
In deze dagen
Voor de Kerst
Hebben we nog meer
Elkaar nodig
Elkaars armen
Handen om
Ons hart
Te Lees meer
door Medium Angelica
Universele wet
WANNEER je vraagt WAT JE NIET WIL

krijg je WAT JE NIET WIL

je krijgt namelijk wat je vraagt!

Hoe dat werkt, leg ik Lees meer
door Medium Shakira
Drukte en onrust deze tijd
We leven in een hectische wereld waar alles steeds sneller moet of gaat. Het lijkt of het je allemaal te snel Lees meer
door Medium Shakira
Shakira is er weer!
Hallo lieve mensen, ik ben blij om na een lange tijd weer terug te zijn om mensen te helpen waar ik kan. Voor de mensen Lees meer
door Medium Angelica
Jaarreading voor 2019!!! Jaarlegging
Ben je nieuwsgierig naar wat 2019 voor jou in petto heeft?

Ik leg maand per maand een kaart voor jou Lees meer
door Medium Moon
Transformatie HSPERS 2019
Dichte deuren doen nieuwe openen.
Wat je geeft is alles, wat je terug krijgt is minimaal.
Dus blijf bij Lees meer
door Medium Dany
Heb jij een Ja of Neen vraag?
Beste mensen heb je een ja of neen vraag? Dan kan ik je zeker helpen op twee manieren.

De eerste met Lees meer
door Medium Chantal2
Aurakleuren By Chantal
Lieve mensen,
Uw aurakleuren?
Als u mij belt, kan ik voor u uw aurakleuren vertellen en in die aurakleuren kan ik Lees meer
Weekhoroscoop

Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag kun je emotioneel zijn en doe je er goed aan om thuis te blijven of te genieten van vertrouwde mensen. Je bent creatief en positief als je lekker je gangetje gaat. Je denk zondag t/m dinsdag veel na en kunt bepaalde normen en waarden analyseren. Je komt misschien wat Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag kun je moeite hebben om uit je bed te komen. Niet alleen door dromen die je nacht beheersen, maar ook omdat je de dagen ervoor nogal speels en feestelijk kan zijn geweest. Maandag en dinsdag ben je zeer sociaal en besteedt je niet alleen tijd aan je partner, maar ook aan Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je kunt zondag egoïstisch zijn, maar dat kan ook veel opleveren. Je partner vindt het soms wel een verademing als je minder bescheiden bent. Laat jezelf wat meer zien en zoek het plezier op. Ga lekker je eigen weg en doe waar je zin in hebt. Je bent de eerste dagen van de Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag kun je je beter richten op je partner. Het zal veel goede energie bieden en ervoor zorgen dat er veel liefde tussen jullie is. Je bent flexibel en bereid om compromissen af te sluiten als je partner iets wil, waar jij geen zin in hebt. Maandag t/m woensdag ben je wat Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je vindt het zondag erg leuk om samen met je partner te zijn en het maakt je niet uit wat deze wil doen. Je bent charmant en sympathiek en je partner zal het ook fijn vinden om met jou om te gaan. Maandag en dinsdag neem je je goede humeur mee en dit kun je gebruiken om anderen Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je emoties zijn krachtig en je hebt een prima intuïtie. Daardoor kun je ten eerste zeer sensitief naar je partner zijn. Ten tweede ben je in staat aan te voelen, wat je partner nodig heeft om gelukkig te zijn. Je bent de 1ste dagen van de week zelfverzekerd en Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag vind je het nog steeds fijn om tijd aan je partner te besteden. Een lekker etentje of iets anders wat jullie dichter bij elkaar brengt, zal je niet afslaan. Let op dat er storende energie kan zijn, waardoor er conflicten met anderen kan zijn. Je kunt zelfs in vuur en vlam Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je hebt een ongedurig karakter en dat kan zondag t/m dinsdag naar buiten komen. Je bent avontuurlijk en assertief en dat maakt je zeer aantrekkelijk. Toch kan dit averechts werken, als je partner zich aan jou gaat storen. Je doet er goed aan om er geen strijd van te maken en te Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent zondag t/m dinsdag emotioneler dan gewoonlijk en hebt het gevoel dat mensen zich nog wel eens tegen je keren. Bedenk dat dit jouw eigen onzekerheid. Tank vertrouwen door er met je partner over te praten en betrek ook vrienden en familie wat meer in je leven. Dan zal je Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent zondag in je hum en dit zal je partner zeker merken. Er is vrolijkheid en je vindt het erg leuk om je partner veel liefde te geven. Je bent dan ook het liefst met mensen samen die jouw humeur niet verpesten. Je kunt je storen aan mensen die het niet goed met jou of je Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag ben je passioneel en zit je vol energie. Je bel wel soms emotioneel en hebt de neiging jezelf te verdedigen. Dit is niet nodig. Het is prima om assertief te zijn, maar geloof in jezelf, dat is voldoende. Daarbij kan het geen kwaad als mensen kritiek hebben, daar leer je Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je moet zondag opletten dat er wat zaken minder goed verlopen. Daardoor heb je moeite om de dag op te starten. Houd vooral emoties onder controle en blijf communiceren. Over het algemeen sta je op maandag prima in het leven, maar kan er wel een bedrieglijke energie vanuit Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

Maandhoroscoop

Ram

Overzicht voor de Ram
Er wordt aangegeven dat je erg voorzichtig met jezelf moet zijn. Vooral de 1ste dagen ben je wat intens bezig en kan je jezelf in de problemen brengen. Niet omdat je nou zo slecht bezig bent, maar omdat je onvoorzichtig bent en dan is een misstap snel begaan. Denk goed over je acties na en Lees meer


Weegschaal

Overzicht voor de Weegschaal
Uranus zal het leven van de Weegschaal in het begin van de maand bescheiden houden, waardoor het leven rustig verloopt. Na de 5de wordt dit anders als deze zijn retrograde baan verlaat en voorwaarts naar de Ram gaat bewegen. Daardoor vind je het fijn veranderingen in je leven in te Lees meer


Tweelingen

Overzicht voor de Tweeling
De driehoek tussen Mercurius en Uranus zal snel nieuwe kansen bieden. Daardoor krijg je ideeën en kan je daar iets mee doen om er later profijt van te hebben. Er kunnen bijzondere kansen zijn en je weet niet goed wat je er mee aan moet. Misschien doe je er goed aan dit met anderen Lees meer


Kreeft

Overzicht voor de Kreeft
Je begint de maand door rust op te zoeken en je op te laden. Misschien voel je je leeg na de spirituele energie vanuit de feestdagen. De Maan, in de Steenbok zal je op weg helpen om langzaam aan weer op te starten. Vanaf de 5de zal je in staat zijn nieuwe doelen en plannen op te stellen. Lees meer


Waterman

Overzicht voor de Waterman
De 1ste periode van de maand denk je veel na en wil je soms teveel of te weinig. Tracht evenwicht te vinden, omdat je anders negatief kunt worden. De driehoek tussen Mercurius en Uranus zal vanaf de 4de veel brengen. Mercurius zorgt dat je sympathiek en betrokken bent bij mensen om je Lees meer


Schorpioen

Overzicht voor de Schorpioen
De 1ste week zal jouw heersende planeet, Mars, veel kracht geven, vooral omdat deze in de eveneens krachtige Ram staat. De energie gebruik je om met van alles bezig te zijn. Problemen, conflicten, achterstallig werk of andere zaken die je aan moet pakken, worden door deze intense Lees meer


Leeuw

Overzicht voor de Leeuw
De 1ste week zal de Nieuwe Maan in de Steenbok zorgen dat je intellectueel versterkt wordt. Daardoor kan je op een logische wijze met liefde en zakelijkheden bezig zijn. Dit zal jou aansporen je gezonde verstand te gebruiken als er conflicten en problemen zijn. Je kunt gelijk al deze 1ste Lees meer


Vissen

Overzicht voor de Vissen
De 1ste week gaat Mercurius in de nuchtere Steenbok reizen. Je kunt intellectueel versterkt worden en zal op een wijze en overdachte wijze in het leven staan. Er wordt aangeraden orde en rust in je leven te creëren, zodat je in staat bent al je wensen, dromen en doelen vorm te geven. Lees meer


Boogschutter

Overzicht voor de Boogschutter
Je kunt de 1ste week rust ervaren en dat is ook wel lekker. Maak je niet bezorgd dat er iets aan de hand is. Zelfs een actieve Boogschutter mag wat rust ervaren. Eind van de 1ste week komt Venus in jouw teken, wat vooral op gebied van liefde en vriendschap een goede energie brengt. Lees meer


Steenbok

Overzicht voor de Steenbok
De Zon staat de 1ste periode van de maand in een verbinding met de krachtige Saturnus. Daardoor weet je wat je wilt en zal je plannen maken en nieuwe doelen stellen. Ook is er geluk om dat te bereiken wat je van plan was. Ondanks een sterk vertrouwen kan je verbaasd zijn over datgene wat Lees meer


Stier

Overzicht voor de Stier
Voor de Stier zal het belangrijk zijn om evenwicht te vinden. Daardoor moet je er hard voor werken om er iets van te maken. Houd er rekening mee dat je de 1ste week niet altijd even lekker in je vel zit en je vrienden, liefde en collega’s hard nodig zal hebben. Vanaf de 2de week gaat Lees meer


Maagd

Overzicht voor de Maagd
Je heersende planeet Mercurius zal deze maand geregeld voor veranderingen zorgen. Dit is afhankelijk van de stand en de verbindingen met andere planeten of sterrenbeelden maakt. De 4de zal Mercurius een driehoek vormen met Uranus. Deze zorgt ervoor dat je de neiging hebt veel actie te Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag