astro content
Het erotische leven van de Ram in 2019 (door Frank Post)

Algemeen

De Ram zal veel energie ervaren vanuit Mars, de Zon en Vuur. Daardoor is het een jaar van intense passie. Je zult seks belangrijk vinden, maar het is belangrijk een duurzame relatie te hebben. Je gaat voor alles of niets. De Ram zoekt naar passie en spanning en eenmaal gevonden zal de Ram zich volledig geven. Singles zullen niet braaf afwachten en geregeld uitproberen of de seks met iemand interessant genoeg is. Geregeld zal je de kous op de kop krijgen. Toch is dit de wijze waarop de Ram tot de juiste persoon komt, waarbij romantiek en erotiek hand in hand gaan. Het wordt dus een jaar van dwalingen en momenten dat je alleen bent. Gebonden Rammen zullen in de relatie constant avontuur opzoeken en hun partner bewegen tot spannende en erotische spelletjes. Daarbij heeft de Ram het wel nodig om jaloers en bezitterig te zijn. Geeft een partner hieraan toe, dan zal deze al snel niet meer interessant voor de Ram zijn. De Ram is natuurlijk leider en mannen lijken opdringerig en dominant, maar weet je hem te temmen, dan is hij mak als een lammetje. Vrouwen zullen de leiding nemen door te bepalen hoe ver iemand mag gaan. De liefde bedrijven met een Ram is een beproeving, waarbij zintuigen geprikkeld worden. Romantische activiteiten en woorden zullen altijd de inleiding zijn tot passionele seks. Dit zal de Ram zeker terugverwachten van iemand waar ze seks mee hebben. Let op dat een Ram heftig en passioneel kan zijn, maar soms na de seks koel en afstandelijk. Het jaar 2019 zal een achtbaan zijn van seksuele emoties en uitspattingen. Houd je van avontuur en spanning dan zal de Ram je boeien. Houd je er niet van, dan zal je waarschijnlijk snel uitstappen en hard wegrennen

Overzicht van het jaar
Rammen kunnen moeite met passie hebben. Mars zal snel invloed uitoefenen en dit geeft erotische verlangens. Het zal voor een huidige, maar ook toekomstige partner moeilijk zijn met de Ram om te gaan. Je kunt van de buitenkant koel en hard overkomen, terwijl je van binnen juist liefdevol en warm bent. Januari tot half februari en half augustus tot eind december zijn prima periodes voor romantiek. Mars zorgt voor een heet temperament. Je seksleven zal deze periode avontuurlijk en spannend zijn. Voor singles wordt het een jaar met ups en downs. Je kunt nieuwe relaties krijgen, waarbij romantiek en erotiek op elkaar aansluiten. Er is een grote kans dat je de persoon van je dromen tegenkomt. Ook zal je geregeld erotiek krijgen, omdat je een woest aantrekkelijk uiterlijk hebt. Deze zelfde periode zal voor gebonden mensen positief verlopen. De relatie kan krachtig en intiem worden en de vonk kan goed overslaan. Je kunt het gevoel hebben dat jullie nog meer naar elkaar toegroeien. Je hoeft er niet al teveel moeite voor te doen en kunt ook op die manier een basis leggen, waardoor de relatie ook in mindere momenten standhoudt. De perioden tussen deze maanden zijn moeilijker. Voor singles zijn er obstakels en teleurstellingen en voor gebonden mensen is er een grote kans op een breuk. Seksualiteit kan voor singles en gebonden mensen tot bepaalde problemen leiden. Tracht je tomeloze passie onder controle te houden. Je temperament is spannend en leuk, maar er kunnen ook conflicten en ruzies van komen. Begin februari zal de intense Venus in je sector van avontuur harmonieuze energie met Uranus in jouw teken delen. Dit kan voor een relatie funest zijn, als je op een ander verliefd wordt, maar is het wel een goede periode voor een nieuwe relatie. Een verandering kan spanning en erotiek brengen. In het algemeen zal je dit jaar weinig weerstand bieden als je kans op seks hebt. Nog een aanwijzing is dat je emoties moet controleren, omdat er anders zelfs een breuk kan ontstaan. Singles kunnen onzeker worden, waardoor ze minder aantrekkelijk overkomen. Het wordt een wisselvallig en toch interessant jaar, maar er is zeker intens genot mogelijk met kansen op een zeer goede en duurzame relatie.

     
Seksualiteit met de Ram vrouw

 

De Ram vrouw is gepassioneerd en energiek. Ze is brutaal en denkt niet altijd na over de acties die ze onderneemt. Ze gaat graag de strijd met mensen aan en is niet op haar mondje gevallen. Je vindt het fijn psychologische spelletjes te spelen en iemand uit te proberen. Hapt iemand te snel dan zal ze snel haar interesse verliezen, omdat ze van onbereikbaar houdt. Ze is in een relatie zelfverzekerd en vol vertrouwen treedt ze partners tegemoet. Wel kan ze egocentrisch zijn en daar kan een partner moeite mee hebben. Singles zijn creatief in het bedenken hoe ze een persoon kunnen versieren. Ze bepalen echter zelf tot hoever ze gaan. Weet iemand haar te boeien dan zal ze dit jaar vaker toehappen, maar de kans dat ze geïnteresseerd blijft is klein. Een Ram vrouw heb en hou je niet zomaar. Ze wil verwend worden en geregeld horen hoe aantrekkelijk ze is. Ze is echter wel zeer liefdevol en charmant naar een partner en zal zich niet snel opdringen. Ze heeft veel geduld en is vergevingsgezind, tenzij iemand te ver gaat. Singles zullen zelfverzekerd zijn, waardoor mensen moeite hebben te bepalen of ze gewoon vriendelijk is of dat ze werkelijk interesse heeft.

Heb je de Ram vrouw eenmaal in bed, dan is ze gepassioneerd en kan ze opwindend zijn. Ze wil leiding nemen, maar vindt het fijn als haar partner sterk genoeg is om dit te doen. Fantasie en rollenspelen zal ze superleuk vinden. De Ram vrouw houdt ervan dat een partner nog niet opgewonden is voor ze met flirten begint. Het zal moeilijk zijn, maar een partner doet er goed aan dit ook zo te spelen. Ze vindt het erg fijn als ze bewonderd wordt en daar zal ze zeker moeite voor doen met uitdagende kleding en speeltjes. Voorspel is belangrijk, maar er zijn ook momenten dat ze snel klaar wil komen. Tijdens de seks kan ze over grenzen heengaan, maar als een partner dingen zegt die haar storen, dan zal deze dit na de seks op de boterham krijgen. Tenslotte is het belangrijk te melden dat de Ram vrouw graag nieuwe dingen uitprobeert, maar een partner moet opletten dat ze verwend wil worden en niet zo hard en stoer is als dat ze wel eens wil laten geloven.

   Seksualiteit met de Ram man

De Ram is een dominante man, die in 2019 intens in het leven staat. Hij is een gepassioneerd man die op zoek is naar avontuur tot hij bij de juiste persoon blijft hangen. Zelfs als hij gebonden is, kan hij dit jaar nieuwsgierig naar anderen zijn. Gaat hij vreemd, dan zal hij dit aangeven en er niet omheen draaien. Ga jij vreemd, dan zal zijn strijdersbloed opborrelen en ziet hij dit als een strijd om haar terug te winnen. De Ram heeft geregeld stout gedrag, maar daarom vinden mensen hem woest aantrekkelijk. Bij gebonden Rammen zullen romantiek en erotiek hand in hand gaan. Singles houden van het vrijgezelle leven en de vrijheid. Om een Ram te strikken hoef je alleen maar af te wachten. Komt hij niet, dan zal hij geen interesse in je hebben. Vind hij jou de moeite waard, dan zal hij speels en psychologisch je hart veroveren. Ondanks zijn zelfverzekerdheid is het belangrijk hem te waarderen en complimentjes te geven. Komt er een vrouw die aan zijn behoeften kan voldoen, dan zal hij vol voor haar gaan. Dan zal deze persoon wel heel wat in zijn/haar mars moeten hebben.

Als er dit jaar een relatie ontstaat, dan zal hij in 1ste instantie een latrelatie willen en woont hij het liefst zo lang mogelijk op zichzelf. In bed zal de Ram zijn verwennen, maar dan moet hijzelf wel het gevoel hebben dat hij de keizer is. Hij vindt het fijn als zijn ego gestreeld wordt. Omdat hij passioneel is en een goede minnaar, zal een partner geen moeite hebben zijn ego te strelen. Seks is voor hem belangrijk en hij kan er niet lang zonder. Singles zullen geregeld losse contacten hebben. Gebonden Rammen zullen veel van hun partner eisen en voldoe je hier niet aan, dan zal deze relatie niet lang duren. Rammen die een jonge relatie hebben, zullen wild en gepassioneerd in bed zijn. Mensen met langere relaties kunnen verveeld raken als hun partner weinig geeft. De kans op een breuk is dit jaar dan groot. Tenslotte kunnen we aangeven dat een relatie alleen stand houdt als de Ram een partner vindt, die zelf dapper en vurig is en zich niets laat vertellen. Dat heeft hij nodig om interesse te houden en het spannend te blijven vinden.

 

 
©2019 FZ. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZ).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour elke donderdag tussen 16:00 en 17:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (€0,70/min)

BE: 0902-12024 (€1,25/min)

Blog

door Medium Luciano
Gezegend weekend
Sinds gister op de lijn, een paar fijne gesprekken gehad.
Heb er erg veel zin in om jullie allen te helpen en of te woord Lees meer
door Medium Moon
De taal van het Universum Medium Moon
Wij spreken en geven alles wat wij kunnen, krijgen wij het terug ja.
vragen staat vrij de codes, de Lees meer
door Medium Marja
WIE VERLANGT ER NAAR LIEFDE?
LIEFDE
WIE VERLANGT ER NAAR LIEFDE?
Wie verlangt er niet om in verbinding te komen met een iemand. Samen te Lees meer
door Medium Ingrid
Loslaten
Lief mens,

Het is een intense tijd waarin veel gebeurd.
Oude stukken waarvan je dacht dat je ze verwerkt had komen weer naar Lees meer
door Medium Angelica
Contact maken met iemand. Hoe werkt dat?
Ik krijf vaak de vraag hoe dat werkt, het contact leggen.
Ik focus mij op de naam en diegene en Lees meer
door Medium Ilse
Valentijnsdag
Valentijnsdag

Deze dag staat in het teken van de liefde, maar zouden we dat niet elke dag beter kunnen staan? Iedere dag in Lees meer
door Medium Ellen
Accepteren geloven en overgaven
Accepteren, geloven en overgaven, is de sleutel tot verandering.

Accepteer waar je nu bent de situatie Lees meer
door Medium Shakira
Bedenksels
Mijn gedachten zitten momenteel overal, dit wil niet zeggen dat ik me niet op een onderwerp kan focussen. Voor elk probleem is er Lees meer
door Medium Ellen
Je gedachten stoppen Hoe dan
Met de 22 seconden Flip Switch

Ik gebruik de "Flip-Switch" zoals die geleerd wordt door Abraham Hicks de Lees meer
door Medium Moon
Moon box 210
Lieve bellers de komende maanden ben ik minder online er zijn wat cursussen op komst.En ik ga mezelf meer scholen.Tevens Lees meer
door Medium Moon
Afspraken met Moon box 210
Lieve bellers de komende maanden ben ik minder online er zijn wat cursussen op komst.En ik ga mezelf meer Lees meer
door Medium Shakira
lieve mensen
Ik ben zeer vereerd door de mooie recensie en de prachtige sterren beoordeling! Doordat ik op aanwijzing van iemand die mij Lees meer
door Medium Marja
RELATIES IN 2019

Maak jezelf blij
Werk aan jezelf
Geef geluk aan jezelf
Vind jezelf liefdevol
Wordt je bewust
Van alle oordelen
Kijk Lees meer
door Medium Shakira
bijna tijd
Het nieuwe jaar brengt nieuwe kansen...eerst de kerstboom opruimen Lees meer
door Medium Moon
2019 staan voor jezelf.
Lieve bellers het allerbeste ja energie voor 2019.
Het vechten van uitleg in 2017-2018 maakte je moedeloos. Dus ga Lees meer
Weekhoroscoop

Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag denk je veel na en vraag je je af of je op de goede weg bent. Je kunt wel eens wat onzeker zijn en dat straal je dan uit. Daardoor zijn er mensen die positieve aandacht voor je hebben, maar er kunnen ook mensen over je grenzen gaan. Zorg er in ieder geval voor dat je met Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag en maandag voel je je relaxt, maar tegelijk ook sexy en aantrekkelijk. Dit straal je zeker uit, waardoor niet alleen je partner, maar ook anderen dit opmerken. Wees dus voorzichtig dat je niet de verkeerde signalen afgeeft. Het worden spannende en interessante dagen. Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag ervaar je veel emoties en kunnen jij en je partner mooie momenten hebben. Je bent niet alleen liefdevol, maar hebt ook een scherpe intuïtie. Je hebt prima door wat je partner wil en zal zeker je best doen om het de ander naar de zin te maken. Maandag heb je veel Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Net als zaterdag zal je zondag en maandag erg passioneel en sexy zijn, waardoor je partner flink van je geniet. Het is een opwindende tijd, waarbij je niet alleen je partner kan verblijden met fijne gevoelens. Je bent ook actief en vitaal op sociaal gebied. Dinsdag is wisselend, Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag is perfect om er iets moois van te maken. Je bent rusteloos en daardoor wil je er op uittrekken. Dat biedt veel kansen op leuke contacten en activiteiten. Je partner zal in ieder geval blij met je zijn en van je genieten. Ook maandag is een prima dag voor romantiek. Je Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag en maandag is er een krachtige romantische energie, waardoor je het geluk aan je zijde hebt. In de liefde met je partner ben je warm en sympathiek, waardoor er leuke momenten en activiteiten zijn. Let op dat er momenten zijn dat er een storende energie is, waardoor er Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je hebt zondag behoefte om je gevoelens te uiten en wilt veel met je partner delen. Je houdt ervan om te experimenteren en treedt geregeld buiten je comfortzone. Het kan wel eens een heel spannende dag worden. Maandag zal je wat afstand nemen en heb je veel ruimte nodig om je Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Er zijn duidelijke aanwijzingen dat het op zondag een vurige en avontuurlijk dag wordt. Heb je geen plannen voor deze dag, doe dit dan zo snel mogelijk en besteed vooral tijd aan je partner. Het zal je zeker veel opleveren en je relatie naar een hoger plan brengen. In principe Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag is een prima dag voor romantiek, maar ook voor vrienden en familie. Je krijgt goed nieuws, waardoor je erg gelukkig bent. Maandag kun je op romantisch gebied wat minder voelen en dat komt vooral omdat je op zakelijk gebied erg actief bent en je ook vrij nuchter bent. Heb Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag en maandag kun je verrast worden door spannende activiteiten die er op je pad komen. Let er op dat je zeer intens kunt zijn. Daardoor ben je tegen je partner passioneel en open, maar je kunt ook wel eens negatief reageren door jaloerse of bezitterige gevoelens. Het zal Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je straalt deze week een krachtig karma uit, waardoor mensen goed met je omgaan. Je bent positief en sympathiek en je intuïtie zal sterk zijn. Daardoor moet je opletten dat je dingen aanvoelt, die je partner niet aanvoelt. Er kunnen mensen zijn, waarvan jij het gevoel hebt Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag en maandag zal je onderbuikgevoelens hebben. Je voelt je vrolijk, maar hebt ook het gevoel dat er iets is wat je niet thuis kunt brengen. Het lekkerst zit je in je vel als je een relatie hebt, die vooral geënt is op intellectuele overeenkomsten. Je vindt het fijn om Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

Maandhoroscoop

Weegschaal

Overzicht voor de Weegschaal
Voor de Weegschaal zal het 1ste deel van de maand zeer positief zijn. Het is ideaal voor je gezin en voor financiën, omdat je in beiden erg adequaat en daadkrachtig bent. Je kunt wel beter stoppen met grote uitgaven, zoals een nieuwe auto of huis. Waarschijnlijk zal je hier wel Lees meer


Boogschutter

Overzicht voor de Boogschutter
Het eerste deel van de maand zal de Boogschutter waarschijnlijk slagen bij de dingen waar die mee bezig is. Je bent zowel in je zakelijke als privéleven in staat veel meer door te hebben, dan je normaal gesproken doet. Heb je een eigen bedrijf dat is het een prima periode om Lees meer


Stier

Overzicht van de maand
Je bent aantrekkelijk en zeer sensueel en het 1ste deel van de maand gericht op romantiek. In een relatie kunnen er veel mooie dingen gebeuren, waardoor de relatie versterkt kan worden. Met name de 1ste dagen zullen belangrijk voor jou zijn, maar ook voor je partner en andere geliefden. Er Lees meer


Waterman

Overzicht voor de Waterman
Het eerste deel van de maand kun je zeer actief zijn. Je wilt veel activiteiten doen en bezoekt ook erg veel evenementen. Het wordt wel een zeer intensieve maand, waarbij je gelijk al vanaf het begin van de maand problemen op moet kunnen lossen. Mensen zullen geregeld bij je komen met Lees meer


Ram

Overzicht van de maand
Het 1ste deel van de maand kun je het gevoel hebben dat mensen je teveel beoordelen. Je kunt je ongemakkelijk voelen en het zelfs het idee hebben dat ze je niet eerlijk behandelen. Wees reëel, omdat er soms heus momenten zijn dat mensen gelijk hebben. Ga je dan niet eigenwijs gedragen, Lees meer


Kreeft

Overzicht voor de Kreeft
Je kon je de laatste tijd eenzaam voelen, omdat je het gevoel had dat vertrouwde mensen jou niet altijd genoeg liefde of vriendschap gaven. Het 1ste deel zal je in staat zijn hier wel iets aan te doen. Je zult je minder emotioneel voelen en minder eenzaam zijn. Er wordt aangeraden niet al Lees meer


Tweelingen

Overzicht van de maand
Maart is de rustigste periode van de maand, omdat je veel vrede voelt en je relaxt bent in contact met mensen. Eventuele conflicten lijken even te verdwijnen of je besluit ze naar later te verschuiven. Dat betekent niet dat je problemen moet vergeten. Laat betrokken mensen weten dat je er Lees meer


Leeuw

Overzicht voor de Leeuw
Je begint de maand niet op je best en het is best een lastige tijd, maar er kunnen mogelijkheden komen om te ontwikkelen. Je hebt veel kracht en kunt jezelf ook zeker bewijzen. Er wordt aangeraden hier rustig in te blijven en actie te ondernemen, maar niet door er vol voor te gaan. Ook zal Lees meer


Maagd

Overzicht voor de Maagd
Er kan in het 1ste deel van de maand iets gebeuren, waardoor er veranderingen mogelijk zijn. Werk je de laatste tijd veel, dan wordt aangeraden rustig aan te doen. Je kunt beter even je plannen aanpassen en zorgen dat je een ander patroon voor je leven bedenkt. Dit betekent niet dat je Lees meer


Vissen

Overzicht voor de Vissen
Het eerste deel van de maand kan wel eens vrij lastig zijn. Je hoeft hier niet heel erg bang voor te zijn, omdat iedereen wel eens een mindere periode meemaakt. Je zult achteraf begrijpen waar dit goed voor is en er dan juist profijt van hebben. In principe zal er iets gebeuren, wat je Lees meer


Schorpioen

Overzicht voor de Schorpioen
Het eerste deel van deze maand is een periode, waarin er veel duidelijk wordt. Je kunt vooral begrijpen waarom bepaalde dingen in het verleden niet gelukt zijn en hoe je deze in de toekomst wel kunt laten lukken. Je kunt vooral op financieel gebied veel bereiken, omdat je van je fouten Lees meer


Steenbok

Overzicht voor de Steenbok
De maand zal positief voor de Steenbok beginnen, waarbij er dingen gebeuren, die je al een tijd in gedachten hebt. Natuurlijk is dit niet voor een ieder hetzelfde, maar het zal in ieder geval te maken hebben met het gevoel dat je vrijheid na kunt streven. Je voelt je vrij en merkt dat je Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag