astro content
Het erotische leven van de Schorpioen in 2019 (door Frank Post)

Algemeen

Niets zo moeilijk als een relatie met een Schorpioen en de seks die hieraan vastzit. Niet dat het niet leuk is, want de Schorpioen is ook dit jaar in staat extase te brengen. Het is echter een jaar waarin je een partner volledig kunt bezitten en gek maken om deze daarna met een heleboel vraagtekens achter te laten. Dit komt omdat jij gepassioneerd en intens bent, maar ook zeer mysterieus. Je laat dus nooit het puntje van je tong zien, zelfs niet als jij denkt dat je dit wel doet. Schorpioenen nemen graag de leiding en zullen fysieke relaties alleen de kans geven als een ander hen de vrijheid kan geven. Het jaar 2019 zal zich kenmerken door veel emoties en dat is niet vreemd voor dit sensuele en spirituele teken. Gevaarlijk aan de emoties is dat de Schorpioen in de aanval gaat als iemand denkt lekker in zijn/haar vel te zitten. De Schorpioen is een teken dat lijkt op een vulkaanuitbarsting. Het trilt een beetje, daarna komt het gerommel en dan zakt het af om dan tot uitbarsting te komen. Hoe vreemd het mag klinken, maar dit is geen spel, maar bittere ernst. Erotiek mag voorspelbaar zijn, maar toch ook weer niet. De Schorpioen zal dit jaar nog banger zijn om bij een vaste partner zijn lust en passie te verliezen als het allemaal te voorspelbaar wordt. Ben je single, dan zal je dit jaar geregeld de spanning opzoeken en mensen versieren, maar je houdt ze op afstand. De tegenstrijdigheid in de Schorpioen zal dit jaar dus sterk aanwezig zijn, maar als zelfbehoud, maar ook vooral om anderen niet te kwetsen. Hoe scherp de Schorpioen ook is, innerlijk is het een liefdevol en warm teken dat het beste voor heeft met een partner of iemand waar hij gek op is. Het wordt een bijzonder jaar waarin haat en liefde, kou en warmte, passie en koelheid hand in hand gaan om te zorgen dat de Schorpioen zijn partner liefde kan blijven geven en als single te zorgen dat er iemand is, die zijn intense en passionele karakter aankan.

Overzicht van het jaar

Het grootste deel van het jaar kan gunstig uitpakken, ondanks tegenstrijdigheden van de Schorpioen. Een huidige relatie kan intiemer worden en zal dit jaar waarschijnlijk standhouden, omdat je je bewust bent van de intense passie die je in je hebt. Je kunt deze over het algemeen op een rationele wijze controleren. Singles kunnen een aantrekkelijke, sensuele uitstraling hebben, omdat ze bewust van zichzelf zijn en daardoor op vele gebieden in staat zijn zich aantrekkelijk op te stellen. Het zal voor de Schorpioen een jaar zijn meer geld uit te geven aan erotiek, kleding en activiteiten om een huidige partner of iemand, die ze als single willen versieren, te verwennen. Let echter op dat een minder goede relatie uit kan gaan. Wees bevreesd, er zal een veel betere voor terugkomen. De maanden juni en juli zijn positief voor romantiek, waardoor er aangeraden wordt actie te ondernemen en leuke dingen te doen. Met name half januari, half juni en de 4de week van september is er uitdagende energie vanuit het plein dat Jupiter en Neptunus in jouw sector van normen en waarden en daarna in je sector van romantiek vormen. Daardoor kun je nadenken of de huidige relatie stand kan houden. Let op dat er conflicten en zelfs ruzies kunnen zijn. Daarbij lijken er aanwijzingen te zijn dat er buitenechtelijke relaties zijn, die voor problemen zorgen. Tracht dit te voorkomen en besteedt aandacht aan je partner, zodat jullie samen tot een oplossing komen. Dit kan een verbetering van de relatie zijn, maar kan ook een scheiding betekenen. De energie kan voor singles betekenen dat ze uitgedaagd worden om buiten hun comfortzone te treden en dingen te doen die erg spannend zijn. Tracht controle te houden en ga niet teveel in een droomwereld leven. De maand maart zal de retrograde Mercurius zijn invloed op je uitoefenen. Deze reist in je sector van romantiek en je kunt dan in een relatie leren van dingen die je vroeger fout deed. Singles kunnen dromen en fantaseren over een ex-partner of een onbereikbaar persoon. September t/m december bevat passionele en erotische energie. Zelfs een mindere relatie zal een positieve boost krijgen. Seks en hartstocht zullen een heleboel redden van de dingen die eerst niet goed gingen. Singles kunnen deze periode minder genieten van mensen die een vaste relatie willen. Ze zullen kiezen voor mensen die helemaal niet bij ze passen, maar die erotische energie bij zich dragen.

     
Seksualiteit met de Schorpioen vrouw

Een Schorpioenvrouw zet een partner op een voetstuk. Ze zal hem aanbidden en dit laten merken. Haar passie zal hem/haar overspoelen en opwinden tot in het diepst van het lichaam. Het zal echter erg moeilijk zijn haar te strikken en alleen de sterkste personen zijn hiertoe in staat. Je bent een mysterieus teken en zal je gevoelsmatig niet snel openen. Omdat je veel aanbidders en vrienden hebt, zal je niet snel tot een gesprek te verleiden zijn. Je bent een vrouw die niet snel zelf aandacht vraagt. Maar omdat je donkere, mysterieuze energie uitstraalt, zullen aanbidders willen weten wat je denkt en voelt. Het best kan iemand gewoon zichzelf blijven en zich niet anders voordoen. Hoe mysterieus en spiritueel je ook bent, je wilt het liefst iemand die met beide benen op de grond staat. Zijn er mensen die spelletjes spelen, dan zal je deze waarschijnlijk zo snel mogelijk ontwijken. Je houdt van duidelijkheid en openheid. De Schorpioenvrouw is namelijk iemand die dwars door mensen heen kijkt en weet of iemand eerlijk is. De persoon die jou kan strikken zal dus een nuchter iemand zijn, die intellectueel is en duidelijke normen en waarden heeft, die stroken met die van jou.

Ben je gebonden, dan is dit waarschijnlijk met iemand die zich niet boven je plaatst en in staat is op empathische en sympathieke wijze met je om te gaan. Ook is het belangrijk dat iemand in staat is om jouw obsessieve kant aan te kunnen. Je kunt overdrijven en dan iets nastreven dat misschien niet verstandig is. Het bed zal de Schorpioenvrouw delen met de persoon die haar tweelingziel is, waar ze geen woorden aan vuil hoeft te maken, omdat er een wederzijds begrip is. Krijgt iemand jou uiteindelijk in bed, dan zal je pas echt intens en passioneel worden. Je weet precies hoe je deze gek krijgt en tot extase brengt. Je zult meer dan één keer klaarkomen en je verwacht dit van de ander ook, waardoor deze uiteindelijk geen energie meer heeft om verder te gaan, terwijl jij nog steeds doorgaat. Je hebt een partner nodig die atletisch is en in staat is jou gedurende lange tijd bij te houden. Lukt dit niet, dan zal deze waarschijnlijk niet lang haar liefde blijven, omdat ze seks nodig heeft om haar hormonen er uit te kunnen gooien.

  Seksualiteit met de Schorpioen man

De Schorpioen man is dit jaar minder bezitterig en jaloers dan vorig jaar. Er is een rustiger energie, waardoor hij zich meer kan beheersen. Het is een complex mens, maar dat maakt hem ook wel erg interessant. Let op dat je soms extreme emoties kunt hebben, waarbij je flink prikt. Over het algemeen weet je dit te controleren en zal je dit niet doen bij mensen die zeer emotioneel en kwetsbaar zijn. Alhoewel een Schorpioen niet iemand is voor bange mensen, zal iemand die hem aankan als een koning(in) voor hem zijn. Een partner hoeft niet snel jaloers te worden, omdat een Schorpioenman meestal veel aanbidders heeft, maar deze blijven meestal wel ver uit de buurt van de Schorpioen. Daar is de Schorpioen te donker van karakter voor. Daarnaast zal hij alleen vallen voor mensen met een zeer krachtig karakter, die intellectueel sterk zijn of goed opgeleid. Is iemand in staat de Schorpioen te verleiden, dan zal die trots kunnen zijn, omdat dit weinigen gegund is.

Ben je single, dan vind je het dit jaar vreselijk om gepusht te worden. Je wilt zelf besluiten wat je wilt en zal mensen die jou gelijk onder druk zetten, ogenblikkelijk in niet mis te verstane woorden duidelijk maken dat je hier niet van gediend bent. In de meeste gevallen zal je gelijk klaar zijn met deze persoon. In bed is de schorpioen passioneel en fantasievol. Hij vindt het leuk om dingen voor te stellen, die niet altijd mogelijk zijn. Al zijn passie en zelfs woede kan hij in de seks gooien. Je bent iemand die een partner flink verwent en zal elk deel van het lichaam strelen en kussen. Je wilt er lang van genieten en tracht de climax zo lang mogelijk in te houden. Als deze uiteindelijk komt, zal de Schorpioen zich aan zijn partner vastklampen om al zijn liefdeszaad bij zijn partner in te brengen. Je bent een heerser in bed, maar vindt het ook fijn als je partner de rollen omdraait. Ondanks zijn heftige karakter en de passie zal een Schorpioen na en ook tijdens de seks ook veel emoties laten zien. Hij kan dan zelfs zeer liefdevol zijn. Je vindt het wel fijn als het donker is en hoeft dan ook niet veel te praten. In het donker kan je je fantasie laten gaan. 

 
©2019 FZ. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZ).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour elke donderdag tussen 16:00 en 17:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (€0,70/min)

BE: 0902-12024 (€1,25/min)

Blog

door Medium Venus
Venus op Vakantie
Lieve Venus klanten

Ik ben van 16 januari - 2 februari op vakantie ik zal heel soms online komen op de chat maar niet Lees meer
door Medium Shakira
lieve mensen
Ik ben zeer vereerd door de mooie recensie en de prachtige sterren beoordeling! Doordat ik op aanwijzing van iemand die mij Lees meer
door Medium Marja
RELATIES IN 2019

Maak jezelf blij
Werk aan jezelf
Geef geluk aan jezelf
Vind jezelf liefdevol
Wordt je bewust
Van alle oordelen
Kijk Lees meer
door Medium Shakira
bijna tijd
Het nieuwe jaar brengt nieuwe kansen...eerst de kerstboom opruimen Lees meer
door Medium Moon
2019 staan voor jezelf.
Lieve bellers het allerbeste ja energie voor 2019.
Het vechten van uitleg in 2017-2018 maakte je moedeloos. Dus ga Lees meer
door Medium Shakira
jaarwisseling
Weer een jaar voorbij, het ging snel en niet zonder tegenslagen en zware verliezen binnen mijn gezin. Maar wij zijn vechters Lees meer
door Medium Shakira
Fijne kerstdagen
Iedereen een fijne kerst toegewenst.

Lieve groeten,

Shakira Lees meer
door Medium Marja
Liefde en Licht
Lieve Mensen,
In deze dagen
Voor de Kerst
Hebben we nog meer
Elkaar nodig
Elkaars armen
Handen om
Ons hart
Te Lees meer
door Medium Angelica
Universele wet
WANNEER je vraagt WAT JE NIET WIL

krijg je WAT JE NIET WIL

je krijgt namelijk wat je vraagt!

Hoe dat werkt, leg ik Lees meer
door Medium Shakira
Drukte en onrust deze tijd
We leven in een hectische wereld waar alles steeds sneller moet of gaat. Het lijkt of het je allemaal te snel Lees meer
door Medium Shakira
Shakira is er weer!
Hallo lieve mensen, ik ben blij om na een lange tijd weer terug te zijn om mensen te helpen waar ik kan. Voor de mensen Lees meer
door Medium Angelica
Jaarreading voor 2019!!! Jaarlegging
Ben je nieuwsgierig naar wat 2019 voor jou in petto heeft?

Ik leg maand per maand een kaart voor jou Lees meer
door Medium Moon
Transformatie HSPERS 2019
Dichte deuren doen nieuwe openen.
Wat je geeft is alles, wat je terug krijgt is minimaal.
Dus blijf bij Lees meer
door Medium Dany
Heb jij een Ja of Neen vraag?
Beste mensen heb je een ja of neen vraag? Dan kan ik je zeker helpen op twee manieren.

De eerste met Lees meer
door Medium Chantal2
Aurakleuren By Chantal
Lieve mensen,
Uw aurakleuren?
Als u mij belt, kan ik voor u uw aurakleuren vertellen en in die aurakleuren kan ik Lees meer
Weekhoroscoop

Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag ben je passioneel en zit je vol energie. Je bel wel soms emotioneel en hebt de neiging jezelf te verdedigen. Dit is niet nodig. Het is prima om assertief te zijn, maar geloof in jezelf, dat is voldoende. Daarbij kan het geen kwaad als mensen kritiek hebben, daar leer je Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je kunt zondag egoïstisch zijn, maar dat kan ook veel opleveren. Je partner vindt het soms wel een verademing als je minder bescheiden bent. Laat jezelf wat meer zien en zoek het plezier op. Ga lekker je eigen weg en doe waar je zin in hebt. Je bent de eerste dagen van de Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag kun je je beter richten op je partner. Het zal veel goede energie bieden en ervoor zorgen dat er veel liefde tussen jullie is. Je bent flexibel en bereid om compromissen af te sluiten als je partner iets wil, waar jij geen zin in hebt. Maandag t/m woensdag ben je wat Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je hebt een ongedurig karakter en dat kan zondag t/m dinsdag naar buiten komen. Je bent avontuurlijk en assertief en dat maakt je zeer aantrekkelijk. Toch kan dit averechts werken, als je partner zich aan jou gaat storen. Je doet er goed aan om er geen strijd van te maken en te Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent zondag in je hum en dit zal je partner zeker merken. Er is vrolijkheid en je vindt het erg leuk om je partner veel liefde te geven. Je bent dan ook het liefst met mensen samen die jouw humeur niet verpesten. Je kunt je storen aan mensen die het niet goed met jou of je Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag kun je moeite hebben om uit je bed te komen. Niet alleen door dromen die je nacht beheersen, maar ook omdat je de dagen ervoor nogal speels en feestelijk kan zijn geweest. Maandag en dinsdag ben je zeer sociaal en besteedt je niet alleen tijd aan je partner, maar ook aan Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent zondag t/m dinsdag emotioneler dan gewoonlijk en hebt het gevoel dat mensen zich nog wel eens tegen je keren. Bedenk dat dit jouw eigen onzekerheid. Tank vertrouwen door er met je partner over te praten en betrek ook vrienden en familie wat meer in je leven. Dan zal je Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je emoties zijn krachtig en je hebt een prima intuïtie. Daardoor kun je ten eerste zeer sensitief naar je partner zijn. Ten tweede ben je in staat aan te voelen, wat je partner nodig heeft om gelukkig te zijn. Je bent de 1ste dagen van de week zelfverzekerd en Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je vindt het zondag erg leuk om samen met je partner te zijn en het maakt je niet uit wat deze wil doen. Je bent charmant en sympathiek en je partner zal het ook fijn vinden om met jou om te gaan. Maandag en dinsdag neem je je goede humeur mee en dit kun je gebruiken om anderen Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag kun je emotioneel zijn en doe je er goed aan om thuis te blijven of te genieten van vertrouwde mensen. Je bent creatief en positief als je lekker je gangetje gaat. Je denk zondag t/m dinsdag veel na en kunt bepaalde normen en waarden analyseren. Je komt misschien wat Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je moet zondag opletten dat er wat zaken minder goed verlopen. Daardoor heb je moeite om de dag op te starten. Houd vooral emoties onder controle en blijf communiceren. Over het algemeen sta je op maandag prima in het leven, maar kan er wel een bedrieglijke energie vanuit Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag vind je het nog steeds fijn om tijd aan je partner te besteden. Een lekker etentje of iets anders wat jullie dichter bij elkaar brengt, zal je niet afslaan. Let op dat er storende energie kan zijn, waardoor er conflicten met anderen kan zijn. Je kunt zelfs in vuur en vlam Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

Maandhoroscoop

Vissen

Overzicht voor de Vissen
De 1ste week gaat Mercurius in de nuchtere Steenbok reizen. Je kunt intellectueel versterkt worden en zal op een wijze en overdachte wijze in het leven staan. Er wordt aangeraden orde en rust in je leven te creëren, zodat je in staat bent al je wensen, dromen en doelen vorm te geven. Lees meer


Kreeft

Overzicht voor de Kreeft
Je begint de maand door rust op te zoeken en je op te laden. Misschien voel je je leeg na de spirituele energie vanuit de feestdagen. De Maan, in de Steenbok zal je op weg helpen om langzaam aan weer op te starten. Vanaf de 5de zal je in staat zijn nieuwe doelen en plannen op te stellen. Lees meer


Tweelingen

Overzicht voor de Tweeling
De driehoek tussen Mercurius en Uranus zal snel nieuwe kansen bieden. Daardoor krijg je ideeën en kan je daar iets mee doen om er later profijt van te hebben. Er kunnen bijzondere kansen zijn en je weet niet goed wat je er mee aan moet. Misschien doe je er goed aan dit met anderen Lees meer


Steenbok

Overzicht voor de Steenbok
De Zon staat de 1ste periode van de maand in een verbinding met de krachtige Saturnus. Daardoor weet je wat je wilt en zal je plannen maken en nieuwe doelen stellen. Ook is er geluk om dat te bereiken wat je van plan was. Ondanks een sterk vertrouwen kan je verbaasd zijn over datgene wat Lees meer


Stier

Overzicht voor de Stier
Voor de Stier zal het belangrijk zijn om evenwicht te vinden. Daardoor moet je er hard voor werken om er iets van te maken. Houd er rekening mee dat je de 1ste week niet altijd even lekker in je vel zit en je vrienden, liefde en collega’s hard nodig zal hebben. Vanaf de 2de week gaat Lees meer


Maagd

Overzicht voor de Maagd
Je heersende planeet Mercurius zal deze maand geregeld voor veranderingen zorgen. Dit is afhankelijk van de stand en de verbindingen met andere planeten of sterrenbeelden maakt. De 4de zal Mercurius een driehoek vormen met Uranus. Deze zorgt ervoor dat je de neiging hebt veel actie te Lees meer


Ram

Overzicht voor de Ram
Er wordt aangegeven dat je erg voorzichtig met jezelf moet zijn. Vooral de 1ste dagen ben je wat intens bezig en kan je jezelf in de problemen brengen. Niet omdat je nou zo slecht bezig bent, maar omdat je onvoorzichtig bent en dan is een misstap snel begaan. Denk goed over je acties na en Lees meer


Boogschutter

Overzicht voor de Boogschutter
Je kunt de 1ste week rust ervaren en dat is ook wel lekker. Maak je niet bezorgd dat er iets aan de hand is. Zelfs een actieve Boogschutter mag wat rust ervaren. Eind van de 1ste week komt Venus in jouw teken, wat vooral op gebied van liefde en vriendschap een goede energie brengt. Lees meer


Weegschaal

Overzicht voor de Weegschaal
Uranus zal het leven van de Weegschaal in het begin van de maand bescheiden houden, waardoor het leven rustig verloopt. Na de 5de wordt dit anders als deze zijn retrograde baan verlaat en voorwaarts naar de Ram gaat bewegen. Daardoor vind je het fijn veranderingen in je leven in te Lees meer


Schorpioen

Overzicht voor de Schorpioen
De 1ste week zal jouw heersende planeet, Mars, veel kracht geven, vooral omdat deze in de eveneens krachtige Ram staat. De energie gebruik je om met van alles bezig te zijn. Problemen, conflicten, achterstallig werk of andere zaken die je aan moet pakken, worden door deze intense Lees meer


Leeuw

Overzicht voor de Leeuw
De 1ste week zal de Nieuwe Maan in de Steenbok zorgen dat je intellectueel versterkt wordt. Daardoor kan je op een logische wijze met liefde en zakelijkheden bezig zijn. Dit zal jou aansporen je gezonde verstand te gebruiken als er conflicten en problemen zijn. Je kunt gelijk al deze 1ste Lees meer


Waterman

Overzicht voor de Waterman
De 1ste periode van de maand denk je veel na en wil je soms teveel of te weinig. Tracht evenwicht te vinden, omdat je anders negatief kunt worden. De driehoek tussen Mercurius en Uranus zal vanaf de 4de veel brengen. Mercurius zorgt dat je sympathiek en betrokken bent bij mensen om je Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag