astro content
Het erotische leven van de Schorpioen in 2019 (door Frank Post)

Algemeen

Niets zo moeilijk als een relatie met een Schorpioen en de seks die hieraan vastzit. Niet dat het niet leuk is, want de Schorpioen is ook dit jaar in staat extase te brengen. Het is echter een jaar waarin je een partner volledig kunt bezitten en gek maken om deze daarna met een heleboel vraagtekens achter te laten. Dit komt omdat jij gepassioneerd en intens bent, maar ook zeer mysterieus. Je laat dus nooit het puntje van je tong zien, zelfs niet als jij denkt dat je dit wel doet. Schorpioenen nemen graag de leiding en zullen fysieke relaties alleen de kans geven als een ander hen de vrijheid kan geven. Het jaar 2019 zal zich kenmerken door veel emoties en dat is niet vreemd voor dit sensuele en spirituele teken. Gevaarlijk aan de emoties is dat de Schorpioen in de aanval gaat als iemand denkt lekker in zijn/haar vel te zitten. De Schorpioen is een teken dat lijkt op een vulkaanuitbarsting. Het trilt een beetje, daarna komt het gerommel en dan zakt het af om dan tot uitbarsting te komen. Hoe vreemd het mag klinken, maar dit is geen spel, maar bittere ernst. Erotiek mag voorspelbaar zijn, maar toch ook weer niet. De Schorpioen zal dit jaar nog banger zijn om bij een vaste partner zijn lust en passie te verliezen als het allemaal te voorspelbaar wordt. Ben je single, dan zal je dit jaar geregeld de spanning opzoeken en mensen versieren, maar je houdt ze op afstand. De tegenstrijdigheid in de Schorpioen zal dit jaar dus sterk aanwezig zijn, maar als zelfbehoud, maar ook vooral om anderen niet te kwetsen. Hoe scherp de Schorpioen ook is, innerlijk is het een liefdevol en warm teken dat het beste voor heeft met een partner of iemand waar hij gek op is. Het wordt een bijzonder jaar waarin haat en liefde, kou en warmte, passie en koelheid hand in hand gaan om te zorgen dat de Schorpioen zijn partner liefde kan blijven geven en als single te zorgen dat er iemand is, die zijn intense en passionele karakter aankan.

Overzicht van het jaar

Het grootste deel van het jaar kan gunstig uitpakken, ondanks tegenstrijdigheden van de Schorpioen. Een huidige relatie kan intiemer worden en zal dit jaar waarschijnlijk standhouden, omdat je je bewust bent van de intense passie die je in je hebt. Je kunt deze over het algemeen op een rationele wijze controleren. Singles kunnen een aantrekkelijke, sensuele uitstraling hebben, omdat ze bewust van zichzelf zijn en daardoor op vele gebieden in staat zijn zich aantrekkelijk op te stellen. Het zal voor de Schorpioen een jaar zijn meer geld uit te geven aan erotiek, kleding en activiteiten om een huidige partner of iemand, die ze als single willen versieren, te verwennen. Let echter op dat een minder goede relatie uit kan gaan. Wees bevreesd, er zal een veel betere voor terugkomen. De maanden juni en juli zijn positief voor romantiek, waardoor er aangeraden wordt actie te ondernemen en leuke dingen te doen. Met name half januari, half juni en de 4de week van september is er uitdagende energie vanuit het plein dat Jupiter en Neptunus in jouw sector van normen en waarden en daarna in je sector van romantiek vormen. Daardoor kun je nadenken of de huidige relatie stand kan houden. Let op dat er conflicten en zelfs ruzies kunnen zijn. Daarbij lijken er aanwijzingen te zijn dat er buitenechtelijke relaties zijn, die voor problemen zorgen. Tracht dit te voorkomen en besteedt aandacht aan je partner, zodat jullie samen tot een oplossing komen. Dit kan een verbetering van de relatie zijn, maar kan ook een scheiding betekenen. De energie kan voor singles betekenen dat ze uitgedaagd worden om buiten hun comfortzone te treden en dingen te doen die erg spannend zijn. Tracht controle te houden en ga niet teveel in een droomwereld leven. De maand maart zal de retrograde Mercurius zijn invloed op je uitoefenen. Deze reist in je sector van romantiek en je kunt dan in een relatie leren van dingen die je vroeger fout deed. Singles kunnen dromen en fantaseren over een ex-partner of een onbereikbaar persoon. September t/m december bevat passionele en erotische energie. Zelfs een mindere relatie zal een positieve boost krijgen. Seks en hartstocht zullen een heleboel redden van de dingen die eerst niet goed gingen. Singles kunnen deze periode minder genieten van mensen die een vaste relatie willen. Ze zullen kiezen voor mensen die helemaal niet bij ze passen, maar die erotische energie bij zich dragen.

     
Seksualiteit met de Schorpioen vrouw

Een Schorpioenvrouw zet een partner op een voetstuk. Ze zal hem aanbidden en dit laten merken. Haar passie zal hem/haar overspoelen en opwinden tot in het diepst van het lichaam. Het zal echter erg moeilijk zijn haar te strikken en alleen de sterkste personen zijn hiertoe in staat. Je bent een mysterieus teken en zal je gevoelsmatig niet snel openen. Omdat je veel aanbidders en vrienden hebt, zal je niet snel tot een gesprek te verleiden zijn. Je bent een vrouw die niet snel zelf aandacht vraagt. Maar omdat je donkere, mysterieuze energie uitstraalt, zullen aanbidders willen weten wat je denkt en voelt. Het best kan iemand gewoon zichzelf blijven en zich niet anders voordoen. Hoe mysterieus en spiritueel je ook bent, je wilt het liefst iemand die met beide benen op de grond staat. Zijn er mensen die spelletjes spelen, dan zal je deze waarschijnlijk zo snel mogelijk ontwijken. Je houdt van duidelijkheid en openheid. De Schorpioenvrouw is namelijk iemand die dwars door mensen heen kijkt en weet of iemand eerlijk is. De persoon die jou kan strikken zal dus een nuchter iemand zijn, die intellectueel is en duidelijke normen en waarden heeft, die stroken met die van jou.

Ben je gebonden, dan is dit waarschijnlijk met iemand die zich niet boven je plaatst en in staat is op empathische en sympathieke wijze met je om te gaan. Ook is het belangrijk dat iemand in staat is om jouw obsessieve kant aan te kunnen. Je kunt overdrijven en dan iets nastreven dat misschien niet verstandig is. Het bed zal de Schorpioenvrouw delen met de persoon die haar tweelingziel is, waar ze geen woorden aan vuil hoeft te maken, omdat er een wederzijds begrip is. Krijgt iemand jou uiteindelijk in bed, dan zal je pas echt intens en passioneel worden. Je weet precies hoe je deze gek krijgt en tot extase brengt. Je zult meer dan één keer klaarkomen en je verwacht dit van de ander ook, waardoor deze uiteindelijk geen energie meer heeft om verder te gaan, terwijl jij nog steeds doorgaat. Je hebt een partner nodig die atletisch is en in staat is jou gedurende lange tijd bij te houden. Lukt dit niet, dan zal deze waarschijnlijk niet lang haar liefde blijven, omdat ze seks nodig heeft om haar hormonen er uit te kunnen gooien.

  Seksualiteit met de Schorpioen man

De Schorpioen man is dit jaar minder bezitterig en jaloers dan vorig jaar. Er is een rustiger energie, waardoor hij zich meer kan beheersen. Het is een complex mens, maar dat maakt hem ook wel erg interessant. Let op dat je soms extreme emoties kunt hebben, waarbij je flink prikt. Over het algemeen weet je dit te controleren en zal je dit niet doen bij mensen die zeer emotioneel en kwetsbaar zijn. Alhoewel een Schorpioen niet iemand is voor bange mensen, zal iemand die hem aankan als een koning(in) voor hem zijn. Een partner hoeft niet snel jaloers te worden, omdat een Schorpioenman meestal veel aanbidders heeft, maar deze blijven meestal wel ver uit de buurt van de Schorpioen. Daar is de Schorpioen te donker van karakter voor. Daarnaast zal hij alleen vallen voor mensen met een zeer krachtig karakter, die intellectueel sterk zijn of goed opgeleid. Is iemand in staat de Schorpioen te verleiden, dan zal die trots kunnen zijn, omdat dit weinigen gegund is.

Ben je single, dan vind je het dit jaar vreselijk om gepusht te worden. Je wilt zelf besluiten wat je wilt en zal mensen die jou gelijk onder druk zetten, ogenblikkelijk in niet mis te verstane woorden duidelijk maken dat je hier niet van gediend bent. In de meeste gevallen zal je gelijk klaar zijn met deze persoon. In bed is de schorpioen passioneel en fantasievol. Hij vindt het leuk om dingen voor te stellen, die niet altijd mogelijk zijn. Al zijn passie en zelfs woede kan hij in de seks gooien. Je bent iemand die een partner flink verwent en zal elk deel van het lichaam strelen en kussen. Je wilt er lang van genieten en tracht de climax zo lang mogelijk in te houden. Als deze uiteindelijk komt, zal de Schorpioen zich aan zijn partner vastklampen om al zijn liefdeszaad bij zijn partner in te brengen. Je bent een heerser in bed, maar vindt het ook fijn als je partner de rollen omdraait. Ondanks zijn heftige karakter en de passie zal een Schorpioen na en ook tijdens de seks ook veel emoties laten zien. Hij kan dan zelfs zeer liefdevol zijn. Je vindt het wel fijn als het donker is en hoeft dan ook niet veel te praten. In het donker kan je je fantasie laten gaan. 

 
©2019 FZ. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZ).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour elke donderdag tussen 16:00 en 17:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (€0,70/min)

BE: 0902-12024 (€1,25/min)

Blog

door Medium Luciano
Gezegend weekend
Sinds gister op de lijn, een paar fijne gesprekken gehad.
Heb er erg veel zin in om jullie allen te helpen en of te woord Lees meer
door Medium Moon
De taal van het Universum Medium Moon
Wij spreken en geven alles wat wij kunnen, krijgen wij het terug ja.
vragen staat vrij de codes, de Lees meer
door Medium Marja
WIE VERLANGT ER NAAR LIEFDE?
LIEFDE
WIE VERLANGT ER NAAR LIEFDE?
Wie verlangt er niet om in verbinding te komen met een iemand. Samen te Lees meer
door Medium Ingrid
Loslaten
Lief mens,

Het is een intense tijd waarin veel gebeurd.
Oude stukken waarvan je dacht dat je ze verwerkt had komen weer naar Lees meer
door Medium Angelica
Contact maken met iemand. Hoe werkt dat?
Ik krijf vaak de vraag hoe dat werkt, het contact leggen.
Ik focus mij op de naam en diegene en Lees meer
door Medium Ilse
Valentijnsdag
Valentijnsdag

Deze dag staat in het teken van de liefde, maar zouden we dat niet elke dag beter kunnen staan? Iedere dag in Lees meer
door Medium Ellen
Accepteren geloven en overgaven
Accepteren, geloven en overgaven, is de sleutel tot verandering.

Accepteer waar je nu bent de situatie Lees meer
door Medium Shakira
Bedenksels
Mijn gedachten zitten momenteel overal, dit wil niet zeggen dat ik me niet op een onderwerp kan focussen. Voor elk probleem is er Lees meer
door Medium Ellen
Je gedachten stoppen Hoe dan
Met de 22 seconden Flip Switch

Ik gebruik de "Flip-Switch" zoals die geleerd wordt door Abraham Hicks de Lees meer
door Medium Moon
Moon box 210
Lieve bellers de komende maanden ben ik minder online er zijn wat cursussen op komst.En ik ga mezelf meer scholen.Tevens Lees meer
door Medium Moon
Afspraken met Moon box 210
Lieve bellers de komende maanden ben ik minder online er zijn wat cursussen op komst.En ik ga mezelf meer Lees meer
door Medium Shakira
lieve mensen
Ik ben zeer vereerd door de mooie recensie en de prachtige sterren beoordeling! Doordat ik op aanwijzing van iemand die mij Lees meer
door Medium Marja
RELATIES IN 2019

Maak jezelf blij
Werk aan jezelf
Geef geluk aan jezelf
Vind jezelf liefdevol
Wordt je bewust
Van alle oordelen
Kijk Lees meer
door Medium Shakira
bijna tijd
Het nieuwe jaar brengt nieuwe kansen...eerst de kerstboom opruimen Lees meer
door Medium Moon
2019 staan voor jezelf.
Lieve bellers het allerbeste ja energie voor 2019.
Het vechten van uitleg in 2017-2018 maakte je moedeloos. Dus ga Lees meer
Weekhoroscoop

Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag ervaar je veel emoties en kunnen jij en je partner mooie momenten hebben. Je bent niet alleen liefdevol, maar hebt ook een scherpe intuïtie. Je hebt prima door wat je partner wil en zal zeker je best doen om het de ander naar de zin te maken. Maandag heb je veel Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je hebt zondag behoefte om je gevoelens te uiten en wilt veel met je partner delen. Je houdt ervan om te experimenteren en treedt geregeld buiten je comfortzone. Het kan wel eens een heel spannende dag worden. Maandag zal je wat afstand nemen en heb je veel ruimte nodig om je Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag en maandag kun je verrast worden door spannende activiteiten die er op je pad komen. Let er op dat je zeer intens kunt zijn. Daardoor ben je tegen je partner passioneel en open, maar je kunt ook wel eens negatief reageren door jaloerse of bezitterige gevoelens. Het zal Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag is perfect om er iets moois van te maken. Je bent rusteloos en daardoor wil je er op uittrekken. Dat biedt veel kansen op leuke contacten en activiteiten. Je partner zal in ieder geval blij met je zijn en van je genieten. Ook maandag is een prima dag voor romantiek. Je Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag en maandag is er een krachtige romantische energie, waardoor je het geluk aan je zijde hebt. In de liefde met je partner ben je warm en sympathiek, waardoor er leuke momenten en activiteiten zijn. Let op dat er momenten zijn dat er een storende energie is, waardoor er Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Net als zaterdag zal je zondag en maandag erg passioneel en sexy zijn, waardoor je partner flink van je geniet. Het is een opwindende tijd, waarbij je niet alleen je partner kan verblijden met fijne gevoelens. Je bent ook actief en vitaal op sociaal gebied. Dinsdag is wisselend, Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag denk je veel na en vraag je je af of je op de goede weg bent. Je kunt wel eens wat onzeker zijn en dat straal je dan uit. Daardoor zijn er mensen die positieve aandacht voor je hebben, maar er kunnen ook mensen over je grenzen gaan. Zorg er in ieder geval voor dat je met Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag is een prima dag voor romantiek, maar ook voor vrienden en familie. Je krijgt goed nieuws, waardoor je erg gelukkig bent. Maandag kun je op romantisch gebied wat minder voelen en dat komt vooral omdat je op zakelijk gebied erg actief bent en je ook vrij nuchter bent. Heb Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag en maandag voel je je relaxt, maar tegelijk ook sexy en aantrekkelijk. Dit straal je zeker uit, waardoor niet alleen je partner, maar ook anderen dit opmerken. Wees dus voorzichtig dat je niet de verkeerde signalen afgeeft. Het worden spannende en interessante dagen. Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag en maandag zal je onderbuikgevoelens hebben. Je voelt je vrolijk, maar hebt ook het gevoel dat er iets is wat je niet thuis kunt brengen. Het lekkerst zit je in je vel als je een relatie hebt, die vooral geënt is op intellectuele overeenkomsten. Je vindt het fijn om Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Er zijn duidelijke aanwijzingen dat het op zondag een vurige en avontuurlijk dag wordt. Heb je geen plannen voor deze dag, doe dit dan zo snel mogelijk en besteed vooral tijd aan je partner. Het zal je zeker veel opleveren en je relatie naar een hoger plan brengen. In principe Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je straalt deze week een krachtig karma uit, waardoor mensen goed met je omgaan. Je bent positief en sympathiek en je intuïtie zal sterk zijn. Daardoor moet je opletten dat je dingen aanvoelt, die je partner niet aanvoelt. Er kunnen mensen zijn, waarvan jij het gevoel hebt Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

Maandhoroscoop

Leeuw

Overzicht voor de Leeuw
Je begint de maand niet op je best en het is best een lastige tijd, maar er kunnen mogelijkheden komen om te ontwikkelen. Je hebt veel kracht en kunt jezelf ook zeker bewijzen. Er wordt aangeraden hier rustig in te blijven en actie te ondernemen, maar niet door er vol voor te gaan. Ook zal Lees meer


Waterman

Overzicht voor de Waterman
Het eerste deel van de maand kun je zeer actief zijn. Je wilt veel activiteiten doen en bezoekt ook erg veel evenementen. Het wordt wel een zeer intensieve maand, waarbij je gelijk al vanaf het begin van de maand problemen op moet kunnen lossen. Mensen zullen geregeld bij je komen met Lees meer


Ram

Overzicht van de maand
Het 1ste deel van de maand kun je het gevoel hebben dat mensen je teveel beoordelen. Je kunt je ongemakkelijk voelen en het zelfs het idee hebben dat ze je niet eerlijk behandelen. Wees reëel, omdat er soms heus momenten zijn dat mensen gelijk hebben. Ga je dan niet eigenwijs gedragen, Lees meer


Steenbok

Overzicht voor de Steenbok
De maand zal positief voor de Steenbok beginnen, waarbij er dingen gebeuren, die je al een tijd in gedachten hebt. Natuurlijk is dit niet voor een ieder hetzelfde, maar het zal in ieder geval te maken hebben met het gevoel dat je vrijheid na kunt streven. Je voelt je vrij en merkt dat je Lees meer


Schorpioen

Overzicht voor de Schorpioen
Het eerste deel van deze maand is een periode, waarin er veel duidelijk wordt. Je kunt vooral begrijpen waarom bepaalde dingen in het verleden niet gelukt zijn en hoe je deze in de toekomst wel kunt laten lukken. Je kunt vooral op financieel gebied veel bereiken, omdat je van je fouten Lees meer


Tweelingen

Overzicht van de maand
Maart is de rustigste periode van de maand, omdat je veel vrede voelt en je relaxt bent in contact met mensen. Eventuele conflicten lijken even te verdwijnen of je besluit ze naar later te verschuiven. Dat betekent niet dat je problemen moet vergeten. Laat betrokken mensen weten dat je er Lees meer


Kreeft

Overzicht voor de Kreeft
Je kon je de laatste tijd eenzaam voelen, omdat je het gevoel had dat vertrouwde mensen jou niet altijd genoeg liefde of vriendschap gaven. Het 1ste deel zal je in staat zijn hier wel iets aan te doen. Je zult je minder emotioneel voelen en minder eenzaam zijn. Er wordt aangeraden niet al Lees meer


Stier

Overzicht van de maand
Je bent aantrekkelijk en zeer sensueel en het 1ste deel van de maand gericht op romantiek. In een relatie kunnen er veel mooie dingen gebeuren, waardoor de relatie versterkt kan worden. Met name de 1ste dagen zullen belangrijk voor jou zijn, maar ook voor je partner en andere geliefden. Er Lees meer


Boogschutter

Overzicht voor de Boogschutter
Het eerste deel van de maand zal de Boogschutter waarschijnlijk slagen bij de dingen waar die mee bezig is. Je bent zowel in je zakelijke als privéleven in staat veel meer door te hebben, dan je normaal gesproken doet. Heb je een eigen bedrijf dat is het een prima periode om Lees meer


Maagd

Overzicht voor de Maagd
Er kan in het 1ste deel van de maand iets gebeuren, waardoor er veranderingen mogelijk zijn. Werk je de laatste tijd veel, dan wordt aangeraden rustig aan te doen. Je kunt beter even je plannen aanpassen en zorgen dat je een ander patroon voor je leven bedenkt. Dit betekent niet dat je Lees meer


Weegschaal

Overzicht voor de Weegschaal
Voor de Weegschaal zal het 1ste deel van de maand zeer positief zijn. Het is ideaal voor je gezin en voor financiën, omdat je in beiden erg adequaat en daadkrachtig bent. Je kunt wel beter stoppen met grote uitgaven, zoals een nieuwe auto of huis. Waarschijnlijk zal je hier wel Lees meer


Vissen

Overzicht voor de Vissen
Het eerste deel van de maand kan wel eens vrij lastig zijn. Je hoeft hier niet heel erg bang voor te zijn, omdat iedereen wel eens een mindere periode meemaakt. Je zult achteraf begrijpen waar dit goed voor is en er dan juist profijt van hebben. In principe zal er iets gebeuren, wat je Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag