Terug naar overzicht

2011-11-20 Anne. F blog

geschreven door:

Medium AnneF op 20-11-2011 om 11:12

Hallo lief medemens, soms heb je vragen of sta je voor keuzes en weet je het even niet meer, dan bied ik jou een luisterend oor, of het nu gaat om relatie, geld, opvoeding, werk of misbruik. Mijn naam is anne als lichtwerker probeer ik de ziel te helpen op der pad inzichten en oplossingen te vinden.Ik oordeel of veroordeel niet maar probeer de ziel op zielsniveau te benaderen, helpen en ondersteunen.Mijn eigen harde en moeilijke levenservaringen op vele gebieden hebben er voor gezorgd ik nu heel krachtig en optimistisch in het leven sta. Daardoor kan ik mij inleven in jullie verhaal en beter begrijpen, steunen of helpen.Dat is het positieve die eruit het negatieve gevloeid is.
Als medium gebruik ik mijn gaves van heldervoelen/zien/horen in men kaartleggingen. Ik gebruik de lenormandkaartjes ,engelkaarten, eenhoorn en het liefdes orakel ik doe dit met alle liefde, wat je doet vanuit je hart is het mooiste wat je jezelf en anderen kan geven.
Mijn specialisatie.: tweelingzielen als je zit met vragen en processen over zielsliefde dan help ik je graag met inzichten geven; laat ik je vertrouwen op de kracht in jezef om alles beter te begrijpen, en help je met de onvoorwaardelijke liefde waar veel moed en vertrouwen samen gaan .
Liefs anne

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Begin nu een gesprek met een van onze Mediums
NL: 0909-1901
(€0,70/min)
BE: 0902-12024
(€1,25/min)