Terug naar overzicht

2012-01-30 Inke blog

geschreven door:

Medium Inke op 30-01-2012 om 23:32

Bloesem-remedie-03

Voor de aardebinding kun je bijvoorbeeld de volgende remedies gebruiken: Terra, een algemene remedie om de aarde binding te versterken, de Mycena om je thuis te voelen op aarde en de oude emoties los te laten (het water – ook de Bolderik werkt hier sterk op), de Klaproos voor het vertrouwen in je vrouwelijke kracht en na alle verstoringen met de aarde, de Stinkende Gouwe (behoort ook tot de zelfde familie van de klaprozen) voor de integratie tussen links en rechts en de aardebinding. Het Papegaaieblad om je thuis te voelen op aarde en om duidelijk te krijgen wat je doel hier is op aarde.
De Peer voor stabiliteit en vertrouwen in jezelf.
De remedie Bescherming is belangrijk voor het spirituele en de Aarde-bescherming hoort bij het aardethema.
Ze zorgt dat je jezelf kunt zijn, zonder de invloed van anderen of andere energieën.
Enkele voorbeelden van de Californische remedies: Manzanita, aarde binding, speciaal wanneer deze is verstoord door een narcose, de Manzanita herstelt de integratie tussen fysiek lichaam en spiritualiteit.
De Mariposa Lily is ook een belangrijke remedie voor de aardebinding en wel wanneer de aardebinding verstoord is door een problematische relatie tussen moeder en kind.
De California Wild Rose is voor verjonging en enthousiasme en om goed in de aarde geïncarneerd te zijn, vooral voor de wat oudere uitgebluste personen.
De Crab Apple van de Healing Herbs of Deva voor reiniging en aardebinding en wanneer iemand te precies is.
De Crab Apple is te gebruiken bij ieder schoonmaak- en reinigingsfobie. Hiermee wordt de aardebinding versterkt waardoor het lichaam beter kan gaan reinigen en je niet honderd keer alles hoeft schoon te maken.
Gebruik de Mariposa Lily wanneer de aardebinding verstoord is…

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Begin nu een gesprek met een van onze Mediums
NL: 0909-1901
(€0,70/min)
BE: 0902-12024
(€1,25/min)