Terug naar overzicht

2012-02-13 Inke blog

geschreven door:

Medium Inke op 13-02-2012 om 00:46

Bloemenessence-aura’s .

De kwaliteit van het licht dat we in ons lichaam opnemen heeft duidelijk te maken met het werelddeel waar we wonen.
De verhouding van spectrumkleuren in het zonlicht heeft een diepgaand effect op onze primaire functies, energieniveaus en gezondheid.
In hete, droge gebieden is het zonlicht directer en intensiever, zodat het licht letterlijk wit straalt, terwijl de lichtstralen in koudere klimaten neigen naar koelblauw.
Verder veranderen de intensiteit en kwaliteit van de lichttrillingen door seizoenswisselingen ook voortdurend en geven zij signalen aan onze innerlijke lichaamsklok, innerlijke ritmen en metabolische cycli.
De kwaliteit van de lichttrillingen die we in ons systeem bij onze geboorte ontvingen, hebben een diepgaand effect op onze fysieke en geestelijke vermogens.
Wij noemen dit onze ‘trillingsgenetische aard’.
De lichttrillingen en kleuren die ons systeem wanneer dan ook binnendringen hebben een blijvende invloed op onze gezondheid en kunnen de richting van onze levensloop veranderen.
We kunnen bloemen niet alleen gebruiken om ons onze meegekregen aanleg te laten zien, maar we kunnen ook hun helende kracht benutten om het evenwicht te vinden tussen die meegekregen aanleg en onze huidige omgevingsfactoren.
De kleuren van de bloemen in de verschillende klimatologische omstandigheden geven de kwaliteit weer van de licht-trillingen die ons systeem binnendringen.
Binnen elk Eco-systeem zijn alle kleuren van de regenboog in de bloemen te vinden, maar de intensiteit van de kleurschakering is heel uiteenlopend.
De meeste bloemen in hoger gelegen gebieden zullen zachter en koeler van kleur zijn, in de tinten roze, licht groen, blauwen lila.
Hoe dichter bij de polen je komt, des te meer de bloemblaadjes zuiver wit licht zullen weerkaatsen.
Omdat planten eerder een groepsbewustzijn dan een individueel bewustzijn hebben, hebben bloemen die samen in een bepaalde omgeving groeien een gecombineerde, stralende bloemenaura.
De aura’s van reeksen bloemenessences zijn uiterst onthullend.
Iedere reeks bestaat uit een verscheidenheid aan tonen, samen een muzikale melodie creërend die inhaakt op het planetaire lied van de aarde zelf.
De bloemenaura’s omgeven de aarde met een pulserend krachtenveld van lichtenergie dat als een harmonische bescherming fungeert en bijdraagt aan mondiale harmonie.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Begin nu een gesprek met een van onze Mediums
NL: 0909-1901
(€0,70/min)
BE: 0902-12024
(€1,25/min)