Terug naar overzicht

2012-04-10 Elaine blog

geschreven door:

Medium Elaine op 10-04-2012 om 17:16

Oude energy opruimen…

Door je hele woning door te gaan en overal schoon te maken en zaken op te ruimen doe je echt veel meer dan alleen het fysieke werk. Met elk voorwerp dat je aanraakt en besluit wat je er mee doet, besluit je op een energetisch niveau ook wat je er mee doet. Houdt je iets? Maak je het schoon? Gooi je het weg?

Al deze zaken tellen mee. Wanneer je besluit om bijvoorbeeld oude school agenda’s weg te gooien, met alles wat daar aan emoties en herinneringen aan vast zit, laat je ook oude stukjes zeer los, die ook aan zo’n voorwerp vastkleven.

Door op te ruimen, te sorteren en keuzes te maken, doe je dit in je geest ook. Het verleden wordt opgeruimd, geordend en ook daarin worden onbewust keuzes gemaakt. Oud zeer laat los en sommige zaken krijgen een nieuw plekje. Mogelijk droom je na zo’n periode van opruimen en schoonmaken ook een paar nachten wat druk, soms herinner je je het niet eens maar je weet wel dat er in je slaap ook veel gebeurd. Soms droom of denk je over zaken waar je je in geen jaren mee bezig gehouden hebt. Wanneer je dan later eens goed nadenkt zal je merken dat er tijdens de schoonmaak voorwerpen voorbij zijn gekomen die daar nog een link naar hebben.

Al dit opruimen heeft nog een voordeel en dat is dat er in je geest en leven ruimte komt voor nieuwe dingen. Het nieuwe seizoen van het jaar breekt aan om met leuke nieuwe zaken te starten en de opruiming biedt daar een kans toe. Wanneer je leven dus vast lijkt te zitten, dan moet je je eigen vermogen om oude zaken weg te gooien zeker eens onder de loep nemen.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Begin nu een gesprek met een van onze Mediums
NL: 0909-1901
(€0,70/min)
BE: 0902-12024
(€1,25/min)