Terug naar overzicht

2013-07-23 Manon blog

geschreven door:

Medium Manon op 23-07-2013 om 12:02

Lieve mensen,
Er zijn meerdere manieren om liefde te ervaren.
Ieder van ons ervaart liefde op zijn eigen manier.
Sommige mensen willen geknuffeld en omhelsd worden. Ze moeten en willen liefde voelen voordat ze haar kunnen ervaren. Anderen willen de woorden: ‘Ik hou van jou’ horen, om zich geliefd te voelen. En weer anderen willen een tastbaar bewijs van liefde. De manier waarop wij ons geliefd kunnen voelen is vaak dezelfde als de manier waarop wij onze liefde uitdrukken.

Ik raad een ieder daarom aan om eraan te werken voortdurend van jezelf te houden. Laat zien dat je steeds meer van jezelf gaat houden. Trakteer jezelf op liefde en romantiek. Laat jezelf merken hoe bijzonder je bent. Vertroetel jezelf. Zorg ervoor dat er steeds bloemen in de kamer staan en omring je met kleuren, stoffen en geuren die je prettig vindt. Het leven weerspiegelt altijd onze gedachten. Als je meer van jezelf gaat houden, je gevoel van romantiek vergroot en meer intimiteit aankan, trek je als een magneet de juise persoon aan, die graag die intimiteit met je wil delen.

Je gaat dan over in vervullingsdenken, door te en je denken in termen, van het creeren van een liefdevolle mentale sfeer in je en om je heen. Zorg ervoor dat al je negatieve gedachten over liefde en romantiek in het niets oplossen. Daarvoor in de plaats komen nu gedachten over het delen van liefde en over het waarderen en accepteren van iedereen die je ontmoet.

Als je een bijdrage levert aan de vervulling van je behoeftes, voel je je veel minder behoeftig en afhankelijk. Dit heeft te maken met de hoeveelheid liefde die je voor jezelf kunt voelen. Als je echt van jezelf houdt om wie je bent, blijf je bij jezelf, ben je rustig en voel je je veilig.
Je hebt prachtige relaties thuis en op je werk. Je reageert anders op mensen en gebeurtenissen. Bepaalde zaken worden veel minder belangrijk dan ze waren. Er komen nieuwe mensen in je levenen andere mensen verdwijnen eruit. Wat in het begin heel erg kan zijn. Maar het kan ook heel mooi, verfrissend en opwindend zijn.

Als je eenmaal je gedachten hierover op een rijtje hebt, en je weet waarom aan je behoefte hebt in een relatie, moet je erop uitgaan en je onder de mensen begeven. Het is dan niet zo dat er zomaar opeens iemand voor je deur staat. Een sport, hobby en/of cursus zijn goede manieren om nieuwe mensen te ontmoeten. Op zo’n manier kom je in contact met gelijkgestemden en met mensen die hetzelfde doel nastreven.

Het is verbazingwekkend hoe snel je nieuwe vrienden en/of vriendinnen en/of nieuwe liefdespartners kunt ontmoeten. Stel je ervoor open, en het Universum zal je antwoorden en het goede naar je toe laten stromen.

*Ps: Bedenk dat je een gelukkig mens bent als je vreugdevolle gedachten denkt. Dan zal iedereen in je nabijheid willen verkeren, en al je huidige relaties zullen verbeteren.

Succes..liefs Manon.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Begin nu een gesprek met een van onze Mediums
NL: 0909-1901
(€0,70/min)
BE: 0902-12024
(€1,25/min)