Terug naar overzicht

Goed begin van 2021

geschreven door:

Medium Faye op 01-01-2021 om 15:36

Zo. Het jaar is gedaan. Heftig jaar en nu drie heftige dagen. Gisteren een enorme krachtige volle maan, enorm veel sterke emoties, die door ons heen kunnen “vlammen “. Vandaag de laatste dag van 2020, en morgen ??? ! januari 2021. Terwijl ik lekker met mijn hondjes op de bank lig, gaan mijn gedachten toch even terug naar het afgelopen jaar. Hectisch, emotioneel, beperking en wantrouwen . Best negatief . Begrijpelijk, het was ook heftig. En nu ? Hoe gaan wij nu persoonlijk het nieuwe jaar in ? Goede voornemens ? Ik stop met ……… ? Probeer dat om te draaien en met een positieve blik en veel vertrouwen naar het komende jaar te kijken. Niet ik STOP, nee ik BEGIN !

Maak  nieuwe plannetjes die energie geven en waar je blij van wordt. Wees een creator van je eigen leven. Ga iets doen, wat jij nooit voor mogelijk had gehouden . Schilder je huis , volg een nieuwe studie,  Kortom …….. DAAG JEZELF UIT !!

Ik schrijf nu mijn “ondernemersplan “zowel zakelijk als persoonlijk vanavond nog. Ik maak een vision board , en laat 2021 maar lekker komen !!

Ik wens jullie allemaal , een fysiek, mentaal , spiritueel en overvloed in alles toe !!

Liefsssss

Faye ( box 56 )

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Begin nu een gesprek met een van onze Mediums
NL: 0909-1901
(€0,70/min)
BE: 0902-12024
(€1,25/min)