Medium Moon op 09-12-2019 om 21:27

2020 magie is the key MOON is awakening.

Goede vibes lieve bellers ik ben jullie weer heel dankbaar voor het afgelopen jaar. Geweldige vibes, sessies en healings moge geven.

Mijn werk betekend heel veel voor mij. Jullie zijn me heilig als een moeder in de naam van de vader. Onze weg is bijzonder omdat wij de Meesters zijn, wij hebben een vrije wil en zegeningen zijn ons gegund. Het geloof in de aardse realiteiten moeten wij zo langzamerhand een beetje op onze schouders nemen en van tijd tot tijd eraf knallen. Dus Meesters hebben meesters nodig om te sparren, de angstbijters zijn niet aan ons besteedt. Let wel op want doe het geraffineerder dan vroeger. Neem de lusten en minder de lasten van tijd tot tijd moet je ff aardde en denken slim zijn is niet achterbaks. Open je bij de goede vibes. En laat mij ff filteren en vieuwen alvorens jij een beslissing neemt! Samen weet je meer dan alleen. God zegen 2020 Meesters ontwikkel jezelf met de goede bron eigenschappen die zitten diep verankerd in ons DNA!

Ik geef graag inzichten van jullie engelen en gidsen door. Namasté on verzorg je goed met de juiste energie. x