Medium Moon op 03-05-2019 om 10:40

Hoger perspectief doet leven in het nu.

Leven vanuit een hoger perspectief doet ons goed lieverds. Ik wil jullie bedanken voor de mooie consulten en ben trouw aan jullie gewoon omdat ik van jullie houdt als mens. Het trance mediumschap brengt veel ruis en pijn dat voer ik af en is niet altijd makkelijk. Toch is er veel tussen ons wat mij bind en positief maakt. Ik heb weer een mooi programma ontwikkeld o.a. de virtuele maagband sessie die kan online via consult. Tevens heb ik prachtige decks van de wet van het Gaia Orakel onze flow mensen, water, vuur, aarde en lucht. De ruimte die wij nodig hebben om te aarden en ons ding te doen. Ja zo nodig het onbegrip de fouten het dragen van andermans bagger stop ermee aub. Tijdens onze reading maak ik schoonschip en geef ik heldere duidelijke inzichten voor de zomer maanden die ons verwarmen in een en al geluk. Voor nu en altijd gaan wij de confrontatie aan met positief denken, ons helderweten versterken wij door de krachten van ons gesprek en de flow zal volgen. Positief mindsetting, brengt een positiever leventje. In love ME Moon. mei 2019