Medium Lianne op 25-02-2020 om 15:01

Ontwaking

Ik krijg ontzettend veel telefoon van een groep mensen die  door een grote verandering gaat wat leidt naar een ontwaking. Dit heeft veel effect op liefde en relaties. Voor mij een reden om hier over te schrijven.

Op dit moment gaat er een grote groep mensen door een verandering wat leidt tot een ontwaking wat past bij deze nieuwe periode, deze gaat niet zonder slag of stoot. Diepe keuzes worden er gemaakt op zielniveau wat tot een totaal ander leven kan leiden dan wat het nu is. De lessen die we nodig hadden of de opruiming hebben plaatsgevonden om nu door te stromen naar die nieuwe fase.

Misschien heb jij altijd iets geweten in jezelf maar lukte het niet eerder dit te bereiken? Toch bleef je er intuïtief op vertrouwen maar eerlijk gezegd voelde je ook weleens de teleurstelling dat het maar niet kwam.

Oude deuren vallen dicht en nieuwe gaan open. Dit alles heeft ook te maken dat je je verplaatst naar een hogere frequentie waar de sleutel manifestatie heet. De fase daarvoor was oude pijn opruimen (soms wat minder leuk) en het hart openen om in deze volledige manifestatie te kunnen treden. Alles gaat natuurlijk en gemakkelijk en je zult steeds meer de wereld creëren die bij jou past.

Ik sta voor jou klaar om je bij de laatste stukken te begeleiden en je hart te open voor deze energetische kracht om uiteindelijk je droomleven te ervaren.

Veel liefs,

Lianne, box 1065