Medium Johan op 04-12-2019 om 15:13

Psychic Art – Kunst wat is dat?

Hallo allemaal, Zoals velen mensen al ondervonden hebben kunnen mediums buiten-zintuigelijke waarnemingen doen. Ik persoonlijk werk graag met overleden dierbare. Al vanaf mijn jeugd zie ik 2 werelden door elkaar heen lopen. “Hun” (geestenrijk) dwars door het onze. Sommige mensen beangstigd dit, ik leg dan altijd de vraag voor : “Was je bij leven ook voor die bekende bang? ” Vaak creëren mensen angst maar is niet op feiten gebaseerd, het komt voort uit het niet begrijpen van het onbekende. Ik ben naast Mental Medium en Trance Medium ook 1 van de weinige binnen Nederland die portretten tekent van overleden dierbare. Mensen vragen mij dan : “Maar hoe werkt dat dan? Kan je ook mijn dierbare tekenen?” Mijn antwoord daarop is : “Ik kan ze alleen tekenen als zij van de andere kant zich komen melden bij mij.” Hun zijn namelijk leading, draai het eens om zeg ik altijd. Als iemand mij zou vragen kun je mijn (levende) nichtje tekenen zonder dat zij daarvan op de hoogte is. Dan is het belangrijk natuurlijk dat het nichtje zich komt melden met deze vraag bij mij, zo dus ook voor de geesten 😉 Het tekenen van geesten is natuurlijk het nummer 1 bewijs van leven na de dood iets waar ik vanaf mijn negende al van overtuigd ben. Ik begrijp dat het moeilijk te bevatten is voor mensen die niet zien wat ik zie. Soms ook maar beter en soms ook wel eens sneu als ik zo het verdriet zie van mensen die nog zo hangen / vasthouden aan een overgegane persoon. Ik probeer altijd mensen er bewust van te maken dat ze niet verdrietig hoeven te zijn. Ze zijn nog altijd om ons heen, ze hebben alleen hun jasje uit gedaan (het lichamelijke aspect). Verdriet is menselijk en heel normaal maar wil je graag tekenen van je dierbare probeer grip te krijgen op je verdriet. Waarom zul je zeggen of denken. Nou ik begrijp van de diverse geesten dat je het moet zien als dat je over bent gegaan, niet zichtbaar bent voor je achtergebleven dierbaren. En dat ze wel proberen te knuffelen en te troosten maar dat het veelal niet opgemerkt wordt. Eentje vertelde mij eens zie het alsof je naar je dierbare kijkt vanachter een dikke glazen plaat van 1 meter dik… Ze horen je niet, ze voelen je niet en ondertussen zie je ze huilen. Dit vindt ik hele fijne informatie die ze mij gaven, want nu is het duidelijk en kan ik dit delen met hen die verdriet ervaren. Maar goed soms komen ze dus langs (vaak met bijzondere maanstanden) om getekend te worden deze deel ik dan vaak op internet en later krijg ik vaak persoonlijke foto’s waarin de overeenkomsten gewoon voor mij zelfs af en toe schrikbarend zijn. Maar wilde het stukje kunst ook wel Psychic – Art graag van harte delen waar ik dus ook les in geef hier binnen Nederland. Voorwaarde is wel dat je paranormale gave dient te hebben. Maar goed al is dat misschien nog niet heel erg up to date ook daarbij kan ik anderen helpen. Hopelijk helpt dit u een beetje bij het verdriet. Ze zijn er nog steeds echt waar 😉 Liefs, Johan