Medium Shirley op 19-08-2019 om 03:26

Relatie en dating coaching

Na een mijn diepe transformatieproces en terugkeer als adviseuse en gesprektherapeut op de lijn heb ik het ene persoonlijke inzicht na het andere gekregen. Al deze veranderingen en inzichten hebben bij mij naar iets héél leuks toegeleid en dat is dat ik nu een relatie en dating coach in wording ben.  Deze opleiding ben ik al enige tijd aan het volgen en krijg steeds meer psychologisch inzicht over de interacties van mensen in de relaties die ze hebben. Er komt echt een groot stuk psychologie bij kijken waar je niet bij stilstaat.  Het is een zeer verrijkende en leerzame opleiding en helemaal mijn ding en zal al de kennis die ik opdoe uiteraard gaan gebruiken in de consulten en gaandeweg zal ik steeds meer algemene vragen over relaties en dating kunnen beantwoorden welke jullie kunnen gebruiken in de vriendschappen en relaties of dates die jullie hebben. Jullie kunnen dit weer toepassen in de relaties en dates. Ten slotte voel ik dan uiteraard in op jullie en op degene waar het over gaat en dan kunnen we kijken we naar de veranderingen die daarop volgen.  Ik ben er helemaal gelukkig mee en wilde dit even delen. Vanaf deze week hoop ik er weer fulltime te kunnen beginnen.  Zodra ik weet wanneer ik weer fulltime begin zal ik dit in de agenda zetten. Tot snel en liefs. Shirley