Medium Moon op 17-08-2020 om 19:23

Transformatie in krachten voor en tot 21 sept. 2020

De rust is weder gekeerd en dan komen er krachten!
Onze mindset is affirmeren en creëren en bereiken, liefde, warmte en gelukkig zijn. Voor ons mensen en onze omgeving dat is waar ik mee bezig ben op de hulplijn,
Astroangels is een fantastische lijn en mijn  bereik heb bij de mooiste zielen, en dat ik nu aan de top sta mensen met mijn energie te helpen met zeer goede resultaten, langs deze weg. Voor ons nu mogen wij doorpakken, en niet meer herpakken. Pak door vraag hulp en stel je kwetsbaar op. Zonder ego maar met een dosis zelfvertrouwen, Puur jouw ziel openen en manifesteren het zelf helende vermogen uit te dragen met vele van ons. Het bewijs is de wereld te verlichten met warmte en gelukkig zijn. Graag dank ik jullie en iedereen die in mijn krachten vertrouwd en hun ziel en zaligheid deelt met mij. Waar ik kan helen en inzichten kan geven voor nu en altijd jullie Moon. Ik ben klaar met studie voeding coaching in HBO level en kan jullie goede voedingsadviezen geven zodat de inner-vibe versterking nog beter optimaal gaat werken.

Ik ben er voor je, Moon box 0210