Medium Frank op 06-03-2020 om 09:57

Volle Supermaan in Maagd 9 maart 2020

De Volle Maan van 9 maart 2020 is een Supermaan. De Volle Supermaan kan een sterke uitwerking bijvoorbeeld slecht slapen, emotioneel zijn, griepachtige verschijnselen, hoofdpijn, duizeligheid en hartkloppingen, chagrijnig zijn. Een supermaan staat relatief gezien dichter bij de aarde dan normaal en lijkt daardoor groter.
Er zijn in 2020 twee Supermanen, maandag 9 maart en 8 april.

 

De Maanstand is zeer intens en geeft nu al een krachtig signaal. Deze energie geeft nu al zijn kracht af. Dit is het gevolg van de Super Volle Maan in de Maagd van maandag 18:48. Deze energie ervaren we de hele week. Ten tijde van deze intense maanstand kunnen er energieën zijn, die het niet altijd even goed met ons voorhebben. Het is een sterke, maar vermoeiende invloed. Fysiek gezien kan de wereld er wel onder te leiden hebben.
Positief hieraan is dat mensen die verantwoord in het leven staan en mensen die gezond proberen te leven er minder last van lijken te hebben. Negatief is dat ouderen en mensen met een verlaagde weerstand er ook last van kunnen hebben, zelfs als zij verantwoord leven. Er kan t/m woensdag een sterke kracht zijn, die onze mentaliteit verstoort. We kunnen chagrijnig zijn. Tip: blijf in je vertrouwde omgeving.
Door de virussen die er momenteel rondwaren, wees alert en vermijd mensenmassa’s.
De Maan zal op dinsdagochtend naar de Weegschaal reizen en dit schenkt sociale energie. Vanaf donderdagochtend reist de Maan naar de Schorpioen en dit geeft fysiek gezien krachtige energie, waar we mentaal last van kunnen hebben.
Wees alert en mijd ze zo nodig en vooral als je merkt dat ze ziek zijn.
Er komt vanaf zaterdag een krachtige energie van de Maan die naar de krachtige Boogschutter reist.
Dit is een periode van relaxte energie en verandering.
Er lijkt sowieso herstellende en rustgevende energie over de Aarde te komen, waardoor er grote aanwijzingen zijn dat er even meer gezonde weerstand over de aarde zal komen en we te maken krijgen met een periode van relatieve rust.

De Volle Maan in de Maagd heeft een dramatische werking, maar we hoeven ons ook weer niet al teveel zorgen te maken. Na deze periode is er een reinigende en zuiverende kracht en uiteindelijk zal er positieve wending zijn. De Maan heeft dit moment ook een gunstige verbinding met de krachtige planeten Jupiter en Pluto, waardoor religieuze of spirituele energieën ontstaan. Hierdoor gaan we meer over het leven en de normen en waarden nadenken. Ook komen er mensen terug in ons leven, die we een tijd niet gezien hebben…..