Chinese Jaarhoroscoop Geit

Chinese Jaarhoroscoop Geit

Chinese Jaarhoroscoop Geit

Geboorte jaar: 2015 2003 1991 1979 1967 1955 1943 1931 1919

Vragen over de Liefde, Werk of Financiƫn? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Chinese 3de maand in het jaar van de Groene Houtdraak.
Tot 6 mei

De Vliegende Sterren van de Feng Shui voor de Geit in de zuidwestelijke sector

De Paarse #9 Ster van Gunstige Toekomst en Vermenigvuldigend effect staat niet alleen als Jaarlijkse, maar ook als Maandelijkse Ster in jouw sector. Er is hierdoor extra geluk en plezier. Er is veel Vuur en passie en dit brengt gunstige momenten voor huwelijk, geboorte en gezinsuitbreiding. Er is echter een overmatige aanwezigheid van dit element en daardoor is er dus ook kans op teveel passie. Er is dus groei, vooruitgang en expansie, die zorgt voor ontwikkeling en realiseren van doelen. Je moet hier dan wel erg voorzichtig bij zijn. De Geit krijgt hogere energieĆ«n, waardoor er grote krachten zijn om nieuwe kansen af te dwingen en dromen na te streven. De Geit maakt een periode van snelle vooruitgang mee door de combinatie van de #9 Sterren. Deze drukke fase brengt een golf van energie met zich mee, maar geeft ook voer voor een kort lontje. Balanceer je ambities met een rustige benadering om frustratie over kleine zaken te voorkomen. Gebruik je team effectief in zaken, aangezien de versterking van creatieve energieĆ«n een overvloed aan ideeĆ«n met zich meebrengt. Deze zijn moeilijk te beheersen. Ondanks je sterke geluk moet je bedachtzaam zijn op de versterkte San Sha invloeden. Je doet er dan ook goed aan om overhaaste of risicovolle beslissingen te vermijden. Versterk gunstige energieĆ«n met een amulet van de 9de periode Draak in Koninklijk Blauw. Je kunt deze ook als beeldje in jouw sector plaatsen. Ook een Lung Ta van de 9de periode kan erg gunstig zijn. In je carriĆØre zal je over het algemeen prima navigeren en de spanningen op een uitgebalanceerde wijze aanpakken. Je vriendelijke karakter kan wel op de proef gesteld worden. Focus je daarom op professionaliteit en vermijd impulsieve reacties.

Je charmante wijze van handelen kan een belangrijk voordeel zijn bij het smeden van nieuwe plannen. In zaken kan je goed profiteren van commercieel geluk. Je bent zeer innovatief en hebt een strategisch inzicht. Je moet er wel voor oppassen dat je een duidelijke planning hebt. In de liefde zal het een opwindende en romantische periode zijn. Wees voorzichtig dat je niet te snel in nieuwe relaties springt, vooral als je gericht bent op belangrijke carriĆØredoelen. Mensen die studeren, kunnen nieuwe uitdagingen aangaan en het geluk zal je goed gezind zijn. Daardoor is het een geweldige tijd voor leren en het behalen van prestaties. Voordeel is het hele jaar dat je Levenskracht goed is en je Lung Ta uitstekend. Jouw Spirituele Essentie is echter zeer zwak. Je zult dus mentaal en fysiek erg sterk zijn en kan tegenslagen aanpakken en energie richten op doelen die je voor ogen hebt en wat je wilt bereiken. IntuĆÆtie is minder, waardoor je het vooral moet hebben van gezond verstand en doorzettingsvermogen. Zijn er teveel uitdagingen, dan wordt aangeraden een amulet van de Luchteenhoorn met Spirituele Essentie bij je te dragen. Deze versterkt zelfvertrouwen en geeft een vastberaden gevoel om moeilijke zaken goed aan te kunnen pakken en ze moeiteloos te overwinnen. Door je succesgeluk zal je zonder al teveel moeite een beloning voor je toewijding en harde werk krijgen. Feng Shui accessoires die je dit jaar kunt gebruiken zijn een Vliegend Windpaard, Lung Ta met Vlag van Succes, Vaas van Dubbel Geluk met Lelies, Perzikbloesem Rat op de Schatkist, die je thuis of op je werk kunt plaatsen. Ook is het verstandig een amulet van het Negen Periode Windpaard bij je te dragen, evenals de Drie Hemelse Bewakers, die je ook in het zuiden van je huis kunt plaatsen.

Overzicht van de maand voor de Geit

De Geit staat bekend om een zachtaardige en gevoelige karakter, waardoor dit teken goed gezind is bij mensen in de omgeving. Veelal is de Geit wel iemand die selectief is en niet zomaar met iedereen een vriendschappelijke of liefdesbang aangaat. De Chinese astrologie stelt dat de Geit een zeer creatieve ziel heeft, die uit niets veel kan maken. De Geit zal deze maand gedreven worden door een emotionele diepgang en intuĆÆtie, waardoor er veel gevoelens zijn. Deze kunnen zowel positief als negatief uit gaan pakken. Deze eigenschappen zullen deze maand zeker naar voren komen en een grote rol spelen in de ervaringen die je deze periode mee kunt maken. De Ster van Toekomstige Welvaart belooft een periode van groei en potentie voor de Geit en zal ook zorgen dat veelal positieve aspecten versterkt worden. Dit is een tijd waarin jouw natuurlijke gaven van creativiteit en verbeeldingskracht tot bloei kunnen komen. Het is een gunstige tijd om nieuwe projecten te starten, artistieke passies te volgen en jou op innerlijk gebied te versterken. Het zal voor de Geit verstandig zijn te vertrouwen op intuĆÆtie, waarbij jij jouw stempel op het leven kunt drukken. Je bent creatief en kan van alles ondernemen en daardoor van alles meemaken. Echter, we waarschuwen ook voor mogelijke obstakels op jouw pad. De neerwaartse spiraal die deze zullen brengen, kan jou op verschillende levensgebieden uit balans brengen. Het is essentieel voor de Geit om zich bewust te zijn van deze uitdagingen en voorbereid te zijn om ze aan te pakken met geduld en vastberadenheid. In jouw relaties kan de Geit gevoelig zijn voor emoties en stemming, zowel die van jouzelf als die van anderen. We adviseren om open communicatie te behouden en conflicten op een rustige en begripvolle manier aan te pakken. Het is belangrijk om te onthouden dat jouw empathie en zorgzaamheid je grootste kracht zijn. Aan de andere kant dien je ook grenzen te stellen om jezelf te beschermen tegen negatieve invloeden. Op zakelijk gebied kan jij je natuurlijke charme en diplomatieke vaardigheden inzetten om succes te behalen. Wel wordt geadviseerd om strategisch te werken en te zorgen dat jij je niet laat leiden door al teveel impulsieve beslissingen. Hoewel de 2de helft van de maand uitdagend kan zijn, is het belangrijk standvastig te blijven en doelen na te streven met vastberadenheid en moed. Al met al, terwijl de Geit deze maand enkele ups en downs zal ervaren, biedt het ook een kans voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Met je natuurlijke talenten en juiste mindset kan je de obstakels overwinnen en doelen bereiken. Vertrouw op innerlijke kracht, dan zal de toekomst gunstig zijn.

De invloed van de Vliegende Sterren op het algemene leven van de Chinese tekens

Het Oosten verwelkomt de tweeling #1 Overwinningsster met een overvloed aan kansen, persoonlijke impact en potentieel succes. Mensen met een woning op het Oosten, zullen veel kansen voor erkenning krijgen. Dit geldt ook voor het Konijn en de oudste zoon en mensen die in deze sector slapen of werken. Om de groei van je carriĆØre te versnellen, is een symbool van Haan met Drakenschildpad in het Oosten te plaatsen. Succes zal gemakkelijk voor je zijn en vooral als je een ondernemer bent, die streeft naar uitbreiding. Geef gunstige energie een boost met het Windpaard van de 9de periode. In het Zuidoosten staat de Dubbele #2 Ziektester, waardoor ongunstige omstandigheden verergeren. Slangen, Draken, oudste dochter en mensen met woningen, slaapkamers of kantoren gericht op het Zuidoosten moeten voorzichtig zijn. Zij kunnen vermoeid zijn en gevoelig voor ziektes. Om welzijn te beschermen, plaats je de Wu Lou van Overvloed of Medicijnboeddha in dit gebied of draag je deze bij je voor bescherming. Het is verstandig voor ouderen of zieken dit gebied tijdelijk te vermijden. Het Centrum wordt overspoeld met versterkende effecten van de dubbele Ruziemakende #3 Ster, wat kans op conflicten en potentiĆ«le juridische problemen kan brengen. Zorg ervoor dat dit gebied ongestoord blijft en introduceer de Drie Harmonieuze Dieren om verstorende energieĆ«n af te zwakken als amulet of als beeldje. Gebonden mensen met de slaapkamer in het Zuidoosten kan een Stel Rozenkwarts Vredesappels erg heilzaam zijn om de huwelijkse vrede te beschermen. Het verdubbelen van de #4 Ster in het Noordwesten voorspelt veel goeds voor academische prestaties en romantische ontwikkelingen. Mensen kunnen hun leermogelijkheden versterken met een beeldje van de Leraar met de Adelaar. Een Manjushri amulet van succes helpt bij creatieve en intellectuele inspanningen. Deze ster belooft ook een toename van romantische kansen. Mensen die op zoek zijn naar liefde kunnen een amulet van de Mandarijn Eenden gebruiken. Getrouwde stellen kunnen hun band behouden met de Kam van Romantiek. De samenkomst van de dubbele Gele #5 Ster in het Westen verhoogd vooral het risico voor de Haan, de jongste dochter en mensen die met uitzicht op het Westen wonen of veel tijd doorbrengen in deze sector.

Dit kan obstakels en financiƫle zorgen met zich meebrengen. Weer deze uitdagingen af met Pagode van de Witte Parasolgodin of Vijf Elementen Pagode. Door de Som-van-Tien zal er echter veel geluk zijn. Houd het Amulet van de Som-van-Tien bij je om dit volledig te benutten. In het Noordoosten wordt de lucht doordrenkt met overvloedig geluk, financiƫle verbetering en begeleiding van mentoren. De dubbele #6 Ster versterkt netwerken en verwijdert blokkades en andere problemen. Veelvuldig gebruik van deze sector wordt aangemoedigd, waardoor aangeraden wordt veel licht en muziek in deze sector te gebruiken. Plaats een Tai Kat Tai Ley voor goddelijke ondersteuning en een talisman van het Hemelse Zegel om gunstige aspecten aan te trekken. Het Zuiden wordt deze maand belast met vijandige energieƫn van de dubbele #7 Ster, waardoor het een gebied wordt voor potentieel geweld, bedrog en verlies. Het is raadzaam niet veel in deze sector te verblijven en vooral op te letten met bezittingen, die in het zuiden staan. Bescherm je huis of kantoor tegen indringers met de Anti Inbraak Plaquette of een beeldje van de Blauwe Olifant en Neushoorn Met name het Paard en middelste dochter kunnen problemen krijgen. Zakenmensen moeten hun financiƫn veiligstellen met de Kameel van Uitgaven om verlies te voorkomen. Het Noorden krijgt met welvaart te maken, omdat de dubbele #8 Ster van Voorspoed perfect is voor financiƫle groei en vergroten van bezitting. Ga aan de slag met de welvarende energie met de Watergolf met Paarse Parel in deze sector. Breng voldoende tijd door in deze sector, vooral als je werkruimte hier is en plaats de Groene Draak om investering en verkoop te zien bloeien. Het Zuidwesten wordt gezegend met een samenvloeiing van de #9 Ster van Toekomstige Voorspoed, waardoor succes, tevredenheid en kansen vergroot worden. De #9 Ster kan positieve verandering geven en zal ook een sterke motivatie brengen om een goede toekomst in te gaan. Dit is vooral voor oudere mannen binnen een familie gunstig, evenals voor het Schaap, de Aap of als je in een huis woont met voordeur op het zuidwesten.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(ā‚¬0,90/min)
BE: 0907-37071
(ā‚¬1,50/min)