Chinese Jaarhoroscoop Haan

Chinese Jaarhoroscoop Haan

Chinese Jaarhoroscoop Haan

Geboorte jaar: 2005 1993 1981 1969 1957 1945 1933 1921 1909

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Chinese jaarhoroscoop van de Haan in het jaar van de Metaal-Os
4 februari 2021 tot 3 februari 2022

De westelijke sector en de Jaarlijkse Vliegende Ster
Mensen uit 1909, 1921, 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005 en 2017 vallen onder dit teken. Als je voor 4 februari jarig bent, dan is je astrologische teken Aap. De Haan is een teken dat avontuurlijk is. Met name het ontdekken van nieuwe mogelijkheden en het experimenteren ermee vind je erg spannend. Je bent een type dat altijd klaarstaat om anderen te ondersteunen en aangezien de Os een gunstig teken voor de Haan is, zal je dit ook veel kunnen doen. Let op dat je er niet te ver in gaat, omdat mensen je dan een bemoeial vinden. In de westelijke sector staat de #8 Ster van Welvaart en dat is een positieve energie. Verder zijn er bergsterren die jou gunstig gezind zijn. Daardoor is het een prima jaar om de juiste dingen te doen en veel geluk te ervaren zakelijk, in de liefde als op privégebied. Er zijn geweldige kansen en je kunt dingen doen die je plant en verwacht. Je hebt uitstekend elementair geluk en kan zowel qua Levenskracht als Spirituele Essentie uitstekend in je vel zitten. De Lung Ta is zeker niet verkeerd, maar niet zo goed als de andere twee. Je bent bereid hard te werken en risico te nemen en veel zal dus lukken. Je zult echter heus wel wat mindere energieën ervaren, waardoor je hard zal moeten werken. Je doet er goed aan een afbeelding van de Lung Ta met Overwinningsvlag te plaatsen. Ook een hangertje met de Rode Lung Ta kan veel succes brengen. De energie van de #8 Ster zorgt voor veel geluk als het gaat om je eigen leven, maar ook om die van mensen in je directe omgeving. Verder zal je veel geluk hebben als het om financiën gaat. Je mag best risico nemen, zolang je verantwoord blijft bij de dingen waar je mee bezig bent. Verder doe je er goed aan Yang-energie te versterken, omdat deze voor een positieve activering van de #8 Ster zorgt. Dit kan je doen door het westen van je huis of werkplek goed verlicht te houden en te zorgen dat er veel leven is. Plan er leuke activiteiten en laat kinderen er spelen. Dit geeft een vrolijke en sympathieke sfeer en laat het geluk toenemen. Hoe hoger het niveau van geluk als gevolg van humor, vrolijkheid en andere goede sferen, hoe groter de kans is dat je welvaart en veel liefde bereikt. Plaats in deze sector Kristallen Ballen met de Witte Dzambala en draag een sleutelhanger van de Dharani Schatkist. Ook een Tibetaanse Dzi kralen armband van citroenkwarts kan kracht geven.

Invloed van de Jaarlijkse Bergsterren
Vanuit de bergsterren zal de Kwan Kung tezamen met de Krachtige #8 Ster van Welvaart geluk brengen. De Kwan Kung geeft jou een sterk gevoel van macht en leiderschap. Maar je moet opletten dat je deze energie gecontroleerd gebruikt. Doe je dit namelijk niet, dan kun je flink wat spanning en boosheid in jezelf op voelen komen. Je kunt dan snel boos worden en dit kan geluk en succes temperen. Om energie in balans te brengen, wordt aangeraden een Ru Yi en beeldje van de Staande Kwan Kung met Zwaard in jouw westelijke sector te plaatsen. Deze maakt jou vastberaden en geeft sterke ambitie om de dingen in je leven tot een goed einde te brengen. Let dit jaar op dat de Haan te maken heeft met een dubbele Ster van Drie Moorden. Dit kan verlies van een dierbare of geliefde betekenen, maar ook verlies van financiën en nadelige effecten op carrière. Om deze te bestrijden wordt aangeraden een beeldje van de Drie Hemelse Bewakers in je oostelijke sector te plaatsen of in het westen met voorkant naar het oosten. Plaats stoelen, banken of je bed nooit met de rug naar het oosten toe, omdat je dan kwetsbaar bent. Om onderweg beschermd te zijn, kun je een sleutelhanger van deze Hemelse bewakers bij je dragen.

Romantiek en sociale contacten
De Haan is op zoek naar passie, liefde en intimiteiten. Je hormonen worden gestimuleerd om veel erotiek en passie te ervaren. Ben je nog jong, dan zal je niet snel een vaste relatie aangaan en wil je liever eerst genieten van seksuele spanning en avontuur. Singles krijgen veel vriendschappelijke contacten met mensen waar ze gevoel voor krijgen, maar hebben minder geluk in de liefde. Daarom kun je vriendschap en liefde door elkaar halen. Heb je een mindere relatie, dan is het een rumoerig jaar, waarbij verandering optreedt, omdat je ongedurig en avontuurlijk bent. Wil je deze relatie behouden, dan zal je soms wat meer naar je partner toe moeten trekken. Overigens zullen de oudere Hanen moeite hebben om een losse relatie vast te houden. Heb je een vaste relatie, dan kunnen er wat problemen zijn, maar kan je hier goed doorheen komen. Een goede ondersteuning kan het beeld van een Amethistboom zijn, die vastgehouden wordt door een lachende Boeddha. Deze zorgt voor relaxte energie in je relatie. Je kunt goed nadenken en maakt de juiste keuzes. Het is verstandig soms werk neer te leggen en je partner aandacht te geven, zodat jullie kunnen genieten van ontspanning en leuke activiteiten. Wanneer jij met leuke ideeën komt, zal je partner hier op ingaan. Het versterkt de genegenheid die jullie elkaar geven. Er kunnen ook negatieve Sterren zijn, waardoor er irritatie op kan treden en vertrouwen beschaamd kan worden. Dit leidt tot conflicten en kan een bedreiging zijn voor een relatie, maar ook voor andere contacten. Tracht jezelf in te houden en zoek naar communicatie in plaats van strijd. Zijn er plannen om te trouwen, dan is dit jaar niet geschikt, maar ga je trouwen bescherm jezelf dan met Feng Shui accessoires. In sociale contacten vind je het fijn met familie of gezin om te gaan. Hanen zijn mensen die gezellig zijn, waarbij ze het vooral fijn vinden als mensen hen complimenteren met hun uiterlijk of talenten. Je zult dit jaar op moeten letten dat je wel eens ongenuanceerd kunt communiceren of handelen. Dit komt vooral omdat je eerlijk wilt zijn en er geen doekjes omheen windt. Natuurlijk is het prima om oprecht en openhartig te zijn, maar je hoeft niet onbeleefd te worden. Soms kun je de waarheid beter inslikken. In het algemeen zal het jaar voldoende sociale contacten hebben. Het is ook een prima jaar voor nieuwe vrienden, maar ook voor het verdiepen van bestaande contacten. Geluk en ongeluk blijven prima in evenwicht.

Carrière en financiën
Hanen kennen zichzelf goed en zijn emotioneel sterk. Dit jaar zullen er positieve sterren zijn die een goede invloed hebben en kansen geven. Je kunt de sterren gebruiken om je voordeel uit te halen. Er kunnen kleine veranderingen in je carrière zijn, die meestal positief uitpakken. Er zijn wel negatieve energieën, die blokkades brengen, die vooral in je privézaken optreden en verwarring brengen. Er zijn situaties, die je aan moet pakken, omdat ze anders in je carrière doorwerken. Omdat het een jaar van de Os is, zijn er mogelijkheden je carrière te verbeteren. Je maakt nieuwe keuzes en kan een geheel nieuwe weg inslaan. Je doet er verstandig aan niet teveel te doen en niet te snel te gaan. Tracht plannen voor de toekomst in korte termijndoelen in te delen en oriënteer je voor je werkelijk verandert. Komt daaruit dat je het beter niet kunt doen, blijf dan bij het vertrouwde. Wil je toch in de toekomst een nieuwe carrière of eigen bedrijf starten, dan kun je nu al ideeën krijgen. Om toekomstplannen een duwtje in de rug te geven, wordt aangeraden een hangertje met Groene Aventurijn te gebruiken. Die biedt energie om geluk een handje te helpen en wordt gebruikt om datgene te kunnen wat je graag wilt. Ook een beeld van Bia Xian kan nuttig zijn als je deze in het westen van je huis of werkplek zet. Je bent niet materialistisch ingesteld, maar je bent dit jaar meestal intelligent genoeg om vaardigheden en talenten te gebruiken om je financieel te verbeteren. Je zult een sterke intuïtie hebben voor datgene wat je kunt doen om geld te verdienen. Je kunt geluk afdwingen, waardoor een gokje of risicovolle investering aan te raden is. De 16 jarige Haan kan het moeilijk vinden om door volwassenen niet altijd serieus genomen te worden. Je wilt gewaardeerd worden en dat kan jou stress brengen. Je kunt een Manjushri Dhih Amulet gebruiken, die jou meer vertrouwen schenkt. Voor de 28 jarige is het een prima jaar om een nieuwe carrière in te gaan of een andere studie te nemen. Hanen die al een bedrijf hebben, kunnen er veel mee bereiken. Om positieve energie op te roepen kan een Chi Lin op je werk nuttig zijn. Voorzichtigheid is belangrijk voor de 40 jarige, vooral omdat deze de neiging kan hebben te gokken of te investeren. Voor de rest kan deze Haan net als de 28 jarige veel bereiken. De 52 en 64 jarige zullen erg tevreden zijn met wat ze nu hebben. Ze ervaren minder druk om nu iets nieuws te starten. Je bent kritisch en vooral op jezelf. Je kunt plannen maken voor volgende jaren en mooie ideeën hebben om nieuwe doelen te stellen. De 52 jarige zal meer gericht zijn op de spirituele kant van het leven, dan andere Hanen. Een beeldje van de Drakenschildpad kan goede energie oproepen. Ook een Drakenspiegel met Wens Vervullende Mantra is aan te raden.

Voorspellingen voor de gezondheid van de Haan in 2020
Je bent fantasievol, dynamisch en doelgericht. Je gemoedstoestand is sterk, maar je moet oppassen dat je gedurende het jaar energie niet helemaal opbrandt. Je bent op zich actief, maar moet niet overdrijven. Neem geregeld tijd te ontspannen om jezelf op te laden. De energie die je in de zomer krijgt, zal één van de krachtigste van dit jaar zijn. Je bent niet snel moe en je gemoed is goed. Je weet je grenzen en kunt op de juiste momenten rust vinden om te ontspannen. Let het hele jaar op dat je soms bang bent dat je ziek wordt. In de meeste gevallen zijn dit irreële gedachten. Twijfel je aan bepaalde symptomen, laat je dan onderzoeken. Bedenk dat je over het algemeen gezond bent. Toch kan je gevoelig zijn voor virussen en bacteriën. Met name gezonde voeding en voldoende beweging vanaf het begin van het jaar zijn zeer belangrijk om niet snel ziek te worden. Let ook op dat je geschikte kleding blijft dragen bij de wisselende weersomstandigheden. Alleen de 64 jarige zal een mindere weerstand hebben en deze moet dus zeker opletten. De anderen zullen over het algemeen lekker in hun vel zitten en niet snel ziek worden, behalve als je onverantwoordelijk of ongezond leeft. Om balans te houden kan een Messing Wu Lou met Acht Onsterfelijken ondersteunen. Ook een Medicijnboeddha is sterk om te beschermen tegen kwade invloed, die er kan zijn. Om beschermd te zijn tegen besmettelijke ziektes is een Wu Lou van Obsidiaan nuttig.

Algemeen overzicht voor alle tekens in het Jaar van de Metaal-Os
De #1 Ster van Overwinning geeft in de Zuidelijke sector geluk aan liefdes- en sociale relaties, waardoor Water en Vuur botsen. Gebruik een Rode Lung Ta, Drakenschildpad of Overwinningsvlag om er balans aan te brengen. Het Paard en middelste dochter van een gezin krijgen krachtige hulp. In het centrum komt de #6 Ster van Hemels Geluk. Deze bevat Metaal en is goed voor mensen met ambitie. De #6 Ster brengt onverwacht geluk, maar blijf wel verantwoord en eerlijk. Er hangt dan een zege en vooral als je de Jadekeizer met Gui Ren in je huis of werkplek plaatst. De Hemelse Waterdraak, centraal in je woning, is aan te raden. Mensen die niet verantwoord bezig zijn, worden door ongeluk achtervolgd. In de oostelijke sector brengt de #4 Ster van Romantiek en Onderwijs positieve energie. Deze behoort tot het element Hout en is geschikt voor mensen die studeren of examen doen. Je krijgt meer kennis, vergroot concentratie en geeft mensen een relaxt leven en veel romantiek en sociale contacten. Mensen die hun slaapkamer in het oosten hebben, genieten van intens, liefdevolle energie. Ben je gebonden, dan kan je de energie gebruiken om de relatie te verbeteren. Singles kunnen een liefdesband opbouwen met iemand waar ze vrienden mee zijn. Staat je voordeur op het oosten dan is de kans op een harmonieus liefdesleven groot. Mandarijn Eenden of God van Liefde en Huwelijk zijn aan te raden. Konijnen en de oudste zoon krijgen academisch en zakelijk inspiratie. Plaats geen waterelementen, omdat er verlies en negativiteit ontstaat. Vooral qua geweld en seksuele negativiteit kunnen problemen ontstaan. Een Witte Vos met 9 Staarten kan de negatieve energie afwenden en zorgen dat je erg gelukkig in deze sector kunt zijn.

De #8 Ster van Welvaart en Rijkdom behoort tot het Aarde-element en beweegt in het westen. Deze is gunstig voor de financiële sector. Mensen die gebouwen hebben met hun voordeur op het westen zullen profiteren. Ook als je huis op het westen staat, krijg je veel geluk krijgen en vooral de Haan en jongste dochter kunnen positiviteit verwachten. Plaats de Schaal van Welvaart met Citroenkristallen Ballen of beeld van de Witte Dzambala in het westen van je werk, slaapkamer of studieruimte. Iedereen die veel in deze ruimtes is, kan positieve energie opdoen. Om onderweg beschermd te worden, wordt aangeraden een hanger met Liuli Schip van Welvaart te dragen. Barnsteen, rutielkwarts en citroenkwarts versterken Aarde-Energie. In het noordoosten staat de #9 Ster van Gunstige Toekomstverwachtingen. Deze bevat Vuur en geeft energie aan feestelijke aangelegenheden en andere positieve gebeurtenissen. Deze Ster heeft een voltooiende en vergrotende werking op goed en slecht. Positief is dat projecten en problemen goed eindigen. De Ster is gunstig voor allen die de voordeur of belangrijke ruimtes op het noordoosten hebben staan en voor de Tijger, Os en jongste zoon. Promotie, zakelijke kansen, overwinning van ziektes en ander geluk worden gemeld, waardoor rampen en opstanden verminderen. Studenten en leerlingen kunnen in deze sector studeren om goede resultaten te halen. Voor liefdesrelaties is er romantisch geluk als de slaapkamer in het noordoosten staat of als je slaapt met gezicht naar het noordoosten. Roep de #9 Ster op met een Amulet van Yangenergie of Gouden Draak met Negen Koppen. Omdat de Tai Sui in het noordoosten huist, wordt aangeraden Pi Yao beelden te plaatsen om negativiteit af te wenden.

In het noorden staat de #2 Ster van Ziekte, wat voor de Rat negatief is. De Ster heeft veel Aarde-element en brengt rampen, ziektes en chronische ziektes. Er wordt voor iedereen aangeraden niet veel in de sector te zijn. Slaap in dit geval in een andere kamer of gebruik Feng Shui remedies om negatieve energie af te wenden. Heb je ramen op het noorden of staat je bed richting het noorden, dan kan je gezondheid in de problemen komen. Om de #2 Ster af te wenden wordt aangeraden een Metalen Wu Lou met Acht onsterflijken te plaatsen. Ook een beeld van Kuan Yin is nuttig. Om ziekte te voorkomen, is een Blauwe Medicijnboeddha behulpzaam. In het zuidwesten staat de #3 Ster van Vijandigheid en Conflicten. Deze zal zich het begin van het jaar verbinden met de #2 Ster en dit is een gevaarlijk combinatie. Er zijn echter ook wel geregeld positieve energieën. De vijandige #3 Ster brengt veel Hout-Element en veroorzaakt beschuldigingen onder mensen en seksueel ontoelaatbare geweldpleging. Verwijder Water-elementen, omdat deze Hout kunnen voeden. Het is verstandig de zuidwestelijke sector rustig te houden. Staan je voordeur of ramen naar deze sector, laat deze dan beter zoveel mogelijk dicht. Ook keuken, bureau of slaapkamer kunnen vijandige energie bevatten als ze in die richting liggen. Een beeldje van de Rode Tzi Chi Kau of het Dubbel Vlammende Magische Wiel kan energie van de #3 Ster overwinnen. Een hanger van de Rode Adelaar of Tzi Chi Kau beschermt je buiten. Vooral de Geit en Aap kunnen last van de #3 Ster hebben. In het zuidoosten zal de #5 Ster van Ongeluk rondwaren en Aarde-Energie vergroten. Dit kan gezondheid aantasten. Vooral de Draak of Slang kunnen last hebben, maar ook andere tekens zijn niet gevrijwaard. Er kunnen ongelukken en rampen ontstaan, evenals verwondingen en bloedingen. Als je voordeur, raam, stoel, bed, of kachel op het zuidoosten staan, ben je vatbaarder. Om de voordelige energie op te roepen en nadelige energie af te wenden, wordt aangeraden een Liuli Pagode met Negen Niveaus in deze sector te plaatsen. In het noordwesten zal de #7 Ster van Geweld, Diefstal en bedrog opkomen. De Metaal-Energie heeft een destructieve kracht en kan financiële verliezen, diefstal en verwondingen brengen. De Hond en het Varken hebben vooral last, maar ook anderen ondervinden problemen. Om de Ster tevreden te stellen, wordt aangeraden een amulet van de Draak met Hemelse Zegel te dragen. Pas op voor metalen en scherpe voorwerpen, maar ook voor apparaten of gereedschap. Er is een dreiging voor inbraak en diefstal, die je af kunt wenden met de Blauwe Neushoorn en Olifant.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)