Chinese Jaarhoroscoop Haan

Chinese Jaarhoroscoop Haan

Chinese Jaarhoroscoop Haan

Geboorte jaar: 2005 1993 1981 1969 1957 1945 1933 1921 1909

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Chinese jaarhoroscoop van de Haan in het jaar van de Metaal-Os
Chinese 12de maand in het jaar van de Metaal-Os (tot 4 februari)

Chinese jaarhoroscoop van de Haan in het jaar van de Yang-Water Tijger
4 februari 2022 tot 3 februari 2023

De westelijke sector en de Jaarlijkse Vliegende Ster
Mensen uit 1909, 1921, 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005 en 2017 vallen onder dit teken. Als je voor 4 februari jarig bent, dan is je astrologische teken Aap. De Haan is een teken dat avontuurlijk is. Met name ontdekken van nieuwe mogelijkheden en experimenteren ermee vind je erg spannend. Je bent een type dat altijd klaarstaat om anderen te ondersteunen en aangezien er vele gunstige krachten aanwezig zijn, zal je dit ook veel kunnen doen. Let op dat je er niet te ver in gaat, omdat mensen je dan een bemoeial vinden. Dit jaar zijn er veel tekens, waar je een goede band mee kunt hebben, zoals de Slang, Os en Draak, terwijl nu ook de Aap en Hond erg veel geluk brengen. Let op dat het Konijn dit jaar ongeluk aan je kan geven. In de westelijke sector staat de #7 Ster van Geweld, Diefstal en Bedrog en in combinatie met de Yi Duo Ster. Deze zullen op momenten dat er positieve Maandelijkse Sterren zijn weinig invloed hebben. De energie zal zeer negatief zijn in maanden dat er negatieve Sterren zijn, maar ook als mensen onverantwoordelijk in het leven staan. Wees erg voorzichtig en waakzaam als je merkt dat negativiteit overheerst. Een beeldje van de Blauwe Neushoorn en Olifant kan ervoor zorgen dat je deze slechte energie af kunt wenden. Je kunt er een hangertje van bij je dragen. Je moet er dus zeker alert op blijven dat je met financiële tegenslagen te maken kunt krijgen. Dit zal echter redelijk makkelijk op te lossen als je niet roekeloos en niet veel te intens bezig bent. Ga niet al teveel gokken en pas op met grote uitgaven en investeringen, omdat dit meestal niet tot veel goeds leidt.

Er zijn voor dit jaar aanwijzingen dat je te maken krijgt met diefstal, vandalisme en ander geweld. Heb je een eigen bedrijf, dan moet je er dubbel op letten en zal er wel eens gevaar dreigen. Stel niet teveel vertrouwen in mensen, die je niet kent, omdat de kans op bedrog aanwezig is. Het kan zelfs gebeuren dat er mensen zijn, die jij vertrouwt en die iets doen wat jou kan teleurstellen. Denk goed na voor je met iemand in zee gaat, waar geld bij betrokken is. Let ook op met collega’s, mensen met wie je werkt of werknemers. Ook privé kan je maar beter alles goed in de gaten houden, zodat mensen niet snel de ruimte kunnen krijgen om misbruik van je te maken. Een amulet met de Neushoorn en Olifant kan jou onderweg beschermen tegen allerlei soorten geweld, maar je moet natuurlijk zelf ook erg voorzichtig zijn waar jij je bevindt en hoe mensen in je omgeving zijn. Er zijn positieve krachten, zoals de Grote Positieve Sterren van Gunstige Verwachtingen. Daarnaast zijn jouw Levenskracht en de Geestelijke Essentie zeer goed en de Lung Ta, die succes brengt, uitstekend. Alles wat je dit jaar doet, zal over het algemeen goed verlopen. Je moet er wel hard voor werken en zal doelen scherp moeten stellen. Ook is het belangrijk dat je dingen doet, die binnen jouw mogelijkheden liggen. Gebruik je talenten en vaardigheden dan ook om de juiste dingen te doen. Je bent zowel fysiek als mentaal sterk en zal ook een krachtige intuïtie hebben om aan te voelen wat je het best kunt doen. Je kunt hier een Spirituele Essentie Amulet en het Levenskracht Amulet voor dragen. Blijf alert dat de Yi Duo en #7 Ster steeds aanwezig blijven en voor gevaar zorgen. Een amulet van de Lung Ta is dan ook zeker wel aan te raden om deze negativiteit af te wenden en ervoor te zorgen dat je het jaar op een goede wijze doorkomt.

Invloed van de Jaarlijkse Bergsterren
Een positieve energie die jou dit jaar beïnvloedt, is de Ster van Grote Positieve Verwachtingen en dan niet enkelvoudig, maar dubbel vanaf de richting van de Aap en de andere vanuit de richting van de Hond. Dit jaar zullen mensen die deze tekens hebben, dus heel gunstig voor je zijn of het nu professioneel, sociaal of in de liefde zal zijn. Er is heel veel geluk en je krijgt kansen, maar dan wel als je er hard voor wilt werken en vastberaden bent dit geluk daadwerkelijk af te dwingen. Wees geduldig, omdat de energie niet gelijk werkt, maar pas later tot succes zal leiden. De Haan kan wel impulsief zijn en zal dit jaar moeten leren niet ontmoedigd te raken. Om deze energie op te roepen, is een beeldje van de Rat op de Os in de westelijke sector erg gunstig om je welvaart te versterken. Deze kan ook een goede energie geven om positieve mensen aan te trekken. Je doet er goed aan een hangertje te dragen met de Spiegel van deze Grote Positieve Ster. Ook deze kun je in het westen plaatsen en vooral in de woonkamer, slaapkamer of werkplek. Kun je de Grote Gunstige Ster van Verwachtingen oproepen, dan krijg je geluk in carrière en financiën, maar ook zeker in sociale- en liefdesrelaties. Je trekt de Ster aan door bescheiden en niet te hebberig in het leven te staan. Bescheidenheid siert de mens en dan word je een magneet voor positiviteit. Een beeldje of sleutelhanger van de Blauwe Os kan spiritualiteit verhogen, waardoor je beschermt bent tegen kwade energie. Je krijgt ook veel meer wilskracht en zal dan vastberaden zijn om negatieve situaties om te zetten in gunstige aspecten voor je carrière.

Vanuit de Bergsterren heeft dit jaar ook de Yi Duo invloed op de Haan. Deze Ster heeft een zeer versterkende werking op positieve, maar ook negatieve ervaringen. Hij kan veel positiviteit brengen, maar kan ook gevaarlijk zijn. Deze energie is vooral gevaarlijk voor mensen die al ziek zijn, mensen met chronische aandoening en ouderen. Er wordt aangeraden het 28 Hums Beschermingsamulet het hele jaar bij je te dragen. De Yi Duo zal dus direct in je westelijke sector verblijven. Het is belangrijk extra maatregelen te nemen. We noemden al de amuletten die je dit jaar moet dragen. De Haan dient deze in het westen van het huis of werk te plaatsen. Er zal in deze sector teveel Yin-energie zijn en er wordt aangeraden de sector goed verlicht te houden. Het is belangrijk geregeld buiten te komen om frisse lucht en zonlicht te ervaren en gebruik donkere uren om te slapen. Op die manier breng je meer yang-energie, zal er evenwicht zijn en zit je lekker in je vel. Let op wortelstronken en takken die tegen of onder het huis groeien, omdat deze negatieve Yin-energie creëren. Druipende kranen kunnen zorgen dat er meer Yin komt en dan kan je zelfs te maken krijgen met depressie of zakelijke problemen. Staat je huis dichtbij een kerkhof, ziekenhuis of bij oude huizen, dan kan dit donkere energie brengen en Yin energie versterken. Een groot hek tussen jou en storende energie kan helpen. De kleur wit is daarbij zeer heilzaam om de Yin-energie te stoppen. Houd je huis schoon en zorg dat alles netjes opgeruimd blijft. Om te zorgen dat Yang energie Yin in evenwicht brengt, wordt aangeraden veel licht, planten en bloemen te gebruiken, maar geen bomen. Ook is het belangrijk dat er beweging in huis is en ook kindergelach is heilzaam. Is je huis oud of verwaarloosd renoveer dit en, breng een heldere verf aan en mijd oude tapijten. Zo breng je balans tussen Yin en Yan.

Romantiek en sociale contacten
De Yin energie zal dit jaar sterk aanwezig zijn en deze moet wel in juiste banen geleid worden, omdat je anders negatieve effecten in relaties oproep. Gebonden mensen zullen veel tijd en aandacht aan hun partner besteden en zijn over het algemeen liefdevol. Singles kunnen meer mogelijkheden krijgen om iemand te ontmoeten waar een liefdesrelatie mee mogelijk is. Het zal belangrijk zijn er op uit te trekken en leuke activiteiten te doen. Er wordt aangeraden vooral buitenactiviteiten te gaan doen, zoals wandelingen, fietstochten of andere dingen die je in de natuur kunt doen. Er zijn aanwijzingen dat je dan meer in staat kunt zijn om een geschikt persoon te vinden. Dit hoeft niet altijd een liefdesrelatie te zijn, maar kan betekenen dat je een leuke vriendschap opbouwt. Heb je een relatie, dan zijn er prima mogelijkheden om deze uit te bouwen en liefde te versterken. Er zijn aanwijzingen dat je weer verliefd kunt zijn, ook al kennen jullie elkaar al lang. Het wordt in ieder geval een jaar, waarin je meer tijd aan je partner zal besteden. Je kunt dan een hechtere band krijgen. Sociaal gezien is het een drukke periode en kan je genieten van vrienden, familie en collega’s. Met alle groepen is een vriendschappelijke band mogelijk. Het is een prima tijd om met ouderen of juist veel jongere mensen om te gaan. Er is wel een waarschuwing om niet te intens te reageren als dingen anders gaan dan je zou willen. Een klein conflict kan al tot grote ruzie leiden. Over het algemeen zal de Haan in het Jaar van de Tijger vitaal en levendig zijn, waarbij je makkelijk mensen aantrekt. Wees alert dat je niet te open wordt, omdat mensen dan de neiging hebben over grenzen te gaan. Ben je op zoek naar een nieuwe liefde, dan is het belangrijk kritisch en vooral eerlijk te blijven. Wil je iets vast ga dan geen contact aan met iemand die een losse relatie wil. Wil je zelf een losse relatie, ga dan geen tijd verspillen aan mensen die juist iets serieus willen. Mensen die een relatie hebben, die niet goed verloopt, doen er goed aan om serieus te overwegen deze te beëindigen, omdat de vooruitzichten er dit jaar niet beter op worden. Om romantiek dit jaar te versterken, wordt aangeraden een Perzikbloesempaard bij je te dragen. Ook Liuli Mandarijn Eenden in de slaapkamer kan liefdesgeluk versterken. Ben je single en wil je een relatie dan kunnen deze amuletten ook gunstig zijn. Om onderweg een sterke liefdevolle energie uit te stralen, wordt een Madagaskar Rozenkwarts of een Maansteen aangeraden. Deze verhoogt aantrekkelijkheid. Mensen met een relatie doen er goed aan een Vos met Negen Staarten als amulet bij zich te dragen. Ook een amulet met het Symbool van Dubbel Geluk kan veel liefdesgeluk oproepen.

Carrière en financiën
Het is geen makkelijk jaar, omdat je hard zal moeten werken om de #7 Ster van Geweld, Diefstal en Bedrog af te wenden. Het betekent niet dat alles fout zal gaan en dat je het hele jaar hiermee te maken krijgt, maar je moet gewoon op je hoede zijn om verraad en verlies te voorkomen. Je moet alert zijn en beter vertrouw je mensen niet te makkelijk. Persoonlijk gezien, moet je opletten dat je niet altijd gemotiveerd bent. Je bent soms minder actief en kunt dan niet altijd bereiken wat je wilt. Beter start je niet met te grote nieuwe dingen en wacht je met belangrijke beslissingen tot een volgend jaar. Je kunt soms fouten maken, maar ga die niet ontkennen en geef deze gewoon toe, dan zullen mensen het beter accepteren. Pas op voor mensen die het niet goed met je bedoelen en bescherm jezelf hiertegen. Gooi vooral geen olie op het vuur, maar zwak ook je mening niet af, als je werkelijk iets vindt. Blijf echter wel verstandig en rationeel communiceren en vooral niet teveel met je onderbuikgevoel. Een hangertje van Kuan Kung op zijn Paard kan beschermen tegen geweldsdelicten en negatieve energieën. Plaats in het westen van je huis of kantoor de Blauwe Neushoorn met Olifant in een Waterelement om te zorgen dat jij beschermt wordt en je meer kansen afdwingt. Studenten en leerlingen kunnen dit jaar wat problemen krijgen, omdat ze onrustig kunnen zijn. Daardoor zijn er conflicten mogelijk die er zelfs voor kunnen zorgen dat je met je studie stopt. Laat het niet zover komen. Zit je echter niet op je plaats, dan kan je maar beter naar iets anders uitkijken. Tracht je scherpe tong in te houden. Teveel conflicten kunnen een negatieve wisselwerking op prestaties leggen. Probeer kritiek te aanvaarden, dan zal je de problemen waarschijnlijk niet tegenkomen. Dit jaar zullen de 17, 29, 53 en 77 jarige profiteren van positieve financiële ontwikkelingen. Er zijn voor hen voldoende mogelijkheden om goede zaken te doen. In principe zullen alle financiële activiteiten goed bij deze Hanen afgaan. De 17 jarige zal veel hoop hebben en is enthousiast en ambitieus om iets in het leven te bereiken en geluk af te dwingen.

De 29 jarige is eergevoelig en zoekt naar waardering en respect. Deze persoon zal hard werken om iets voor anderen te betekenen en je zult dan ook waardering afdwingen. Doe dit niet te overdreven, omdat je dan juist arrogant over kunt komen. De 52 jarige zal voorzichtig zijn en niet snel iets doen waar risico’s aan verbonden zijn. Toch wordt aangeraden wat meer te durven, omdat je anders waardevolle kansen aan je voorbij kunt laten gaan. Lukt dit, dan zal je in staat zijn grote doelen te stellen en ook te bereiken. Het welvaartsgeluk van de 41 jarige Haan is gemiddeld. Toch zal je over het algemeen goed in het leven staan. Zolang je verantwoord met financiën omgaat, zullen mensen je waarderen om je krachtige persoonlijkheid. Let op dat je niet datgene kunt bereiken wat je graag wilt. Beter stel je grote plannen en doelen tot het volgende jaar uit. Mensen van deze leeftijd kunnen een prima jaar tegemoet gaan, waarbij ze niet alleen goede prestaties neerzetten, maar ook hard kunnen werken om meer winst en inkomsten te halen. Je vindt geld en bezittingen belangrijk. Blijf hier bescheiden in en wordt niet te hebberig. De 65 jarige Haan zal het meeste ongeluk hebben. Je dient voorzichtig te zijn, omdat je pech kunt hebben met investeringen. Beter doe je deze helemaal niet en stel je ze tot volgend jaar uit. Beter bescherm je datgene wat je nu hebt en streef je niet naar meer. Blijf bescheiden en wees tevreden met wat je nu hebt. Om financiële zaken te beschermen, wordt aangeraden een sleutelhanger te dragen met de Dharani Schatkist. Deze kan tevens beschermen tegen oplichting, risicovolle investeringen of andere negatieve zaken, waaraan je geld kunt verliezen. Ook een Kristallen Pi Yao amulet zorgt dat je financiële rampen en andere problemen kunt voorkomen. Voor alle Hanen wordt aangeraden dit jaar een Luili Paard van Succes bij je te dragen. Een beeldje van de Drakenkarper in het westen van je werkplek kan ook gunstig zijn. Een Fantoomkwarts met Tibetaanse Dzi Kraal is een krachtige beschermer om jezelf tegen geweld, bedrog, diefstal en andere negatieve zaken te beschermen.

De gezondheid
Je bent dit jaar fantasievol, actief en dynamisch, waarbij niets of niemand je van doelen af kan houden. Je gemoedstoestand is sterk, maar je moet oppassen dat je gedurende het jaar je energie niet helemaal opbrandt. De #7 Ster kost veel energie en ook de Yi Duo Ster kan jouw gemoed wel eens onder druk zetten. Je bent op zich actief en iemand die snel denkend is. Je moet echter niet overdrijven. Neem geregeld tijd om te ontspannen en je weer op te laden. De energie die je in de zomer krijgt, zal één van de krachtigste van dit jaar zijn. Je bent niet snel moe en je gemoed is prima. Je kent je grenzen en kunt op de juiste momenten rust vinden en ontspannen. Let het hele jaar op dat je soms bang bent dat je ziek wordt of bent. In de meeste gevallen zijn dit muizenissen die je in je hoofd haalt. Twijfel je echt aan bepaalde symptomen, ga dan even naar de dokter om je te laten onderzoeken. Bedenk dat je over het algemeen bijna het hele jaar gezond bent, maar dat het laatste gedeelte een reële kans biedt dat je ziek kunt worden. Je bent dit jaar gevoelig voor virussen en bacteriën en zult dus juist deze periode op moeten passen dat je je wapent. Met name extra krachtige voeding, voldoende beweging in het hele jaar en geschikte kleding bij slechte weersomstandigheden zijn belangrijk om niet snel ziek te worden. Vooral de 5, 17, 65 en 77 jarigen zijn in goede conditie en hoeven zich geen of weinig zorgen te maken. De 53 jarige zal een gemiddeld jaar meemaken, waarbij je op je gezondheid moet letten en je voldoende gezonde producten tot je neemt. De 29, 41 en 89 jarigen moeten het meeste opletten en echt alert zijn dat besmettingen en andere ziektes op de loer liggen en het leven van deze Hanen onder druk komt te staan. Voor alle hanen geldt dat ze dat ze niet te lang moeten wachten als ze bepaalde klachten hebben. Neem geen risico en ga dan langs een arts om je te laten checken. Ook voor alle hanen is het belangrijk verslavende producten af te wennen en slechte gewoonten te stoppen. De Tibetaanse Dzi hanger is aan te raden, evenals de Wu Lou met Vreugdevolle Kraanvogels of een Messing Wu Lou met Acht Onsterfelijken. Plaats deze in het westen om volledig beschermd te kunnen zijn tegen gevaren die je leven in de war brengen. Neem deze als amulet met je mee als je lange reizen maakt.
Algemeen overzicht van de Vliegende Sterren voor alle tekens

De Vliegende Sterren nemen een nieuwe positie in binnen de 9 sectoren waar we rekening mee moeten houden en die ons sterk beïnvloeden. Elk teken heeft een sector waar de Jaarlijkse Ster in staat, die dus voor het hele jaar geldt. Elke maand is er een Maandelijkse Ster, die invloed heeft. Overigens zijn de Sterren geen fysieke, maar mentale krachten. Je kunt remedies of versterkers gebruiken, die je in de sectoren kunt plaatsen om geluk aan te roepen en ongeluk af te wenden. Het is belangrijk met een kompas windrichtingen in je huis te zoeken, zodat je de sectoren weet. Kijk naar de ingang van je huis en in welke sector deze staat. Verder dien je de belangrijkste kamers te situeren, zoals huiskamer, slaapkamer en kantoor, omdat je daar veel tijd doorbrengt. Ditzelfde geldt voor je andere plekken waar je veel bent. We bespreken eerst de negatieve en daarna de positieve sectoren.

Negatieve sectoren en Vliegende Sterren
In het centrum staat de Gele #5 Ster van Ongeluk, Tragedie en Pech, die ongunstig is voor gezondheid van mensen. Deze Ster vergroot de kans op ongeluk, ziekte, verwonding en andere negatieve zaken. De gevolgen kunnen ernstig zijn en vooral als belangrijke kamers in het centrum van je huis of werk staan. Dit gebied is een Aardse sector, waardoor ieder gebouw en persoon hiermee te maken heeft. Om negatieve energie af te wenden en positiviteit aan te roepen, kan je de Schaal met Hemelse Energie in de sector plaatsen. Deze zet negatieve energie in positieve om. Op de schaal plaats je de Lung Ta, die succes en overwinning brengt, het Drakenpaard dat geluk oproept, het Hemelse Hert dat gezondheid brengt en ziekte afwendt, Pi Yao die de Jaarlijkse God oproept, de Drakenschildpad die ondersteuning geeft en Hemelse Os, die kracht en doorzettingsvermogen geeft. Ook de Pagode met de Hart Sutra kan gunstig zijn. De schaal kan je ook in andere kamers plaatsen. Met name de Hond, Draak, Os en Geit dienen een hangertje te dragen om beschermd te worden. Je doet er goed aan dit jaar geen verbouwing in het centrum te doen en de sector zo rustig mogelijk te houden om deze Ster niet te irriteren. Plaats witte of grijze accessoires om boze krachten weg te houden of deel je huis anders in.

In het zuidwesten vliegt de Zwarte #2 Ster van Ziekte en fysieke bedreiging, in de sector van de Geit en Aap, die van alle anderen de grootste kans op ziektes hebben en extra op moeten passen. Beter dragen zij een Amulet van Welzijn. Ook moeders kunnen extra risico lopen. Omdat de #2 Ster in de zogenaamde Lo Shu positie staat, ondervinden andere tekens echter ook invloed als hun voordeur of slaapkamer in het zuidwesten staat. Plaats een stoel of bed ook nooit naar het zuidwesten toe, dan heb je meer kans op ziektes. Ook een kachel naar het zuidwesten geplaatst kan gevaar geven. Mensen die veel in deze sector zijn, doen er goed aan een Medicijnboeddha op het zuidwesten te zetten. Jij en je huisgenoten kunnen bij bepaalde van een ziekte ook beter een arts om advies vragen. Ouderen kunnen beter geregeld een gezondheidscheck doen en niet in de sector slapen. Om te zorgen dat de negatieve #2 Ster afgewend wordt, kan de Witte Wu Lou met Vrolijke Kraanvogel in het zuidwesten nuttig zijn. Gebruik je geen Feng Shui attributen, dan doe je er in ieder geval verstandig aan de zuidwestelijke sector opgeruimd en schoon te houden. Pas op met airconditioning en ventilatoren, die zich in het zuidwesten bevinden. Ze kunnen negatieve energie naar je toeblazen. Let op met belangrijke deuren of kamers die zich in het noordoosten bevinden, omdat de schadelijke Tai Sui er is. Plaats grijze of witte accessoires bij de deur van die kamers. Ook zal het belangrijk zijn vrijwillig iets voor mensen te doen of geld aan goede doelen te geven. Je roept dan geluk op voor jou en mensen in je directe omgeving.
In het westen staat dit hele jaar de Rode #7 Ster van Geweld, Diefstal en Bedrog, die negatieve energie brengt. De ster absorbeert geluk van andere sterren, wat verlies brengt. De Haan wordt geraakt, maar ook andere tekens ondervinden invloed als de voordeur, slaapkamer of woonkamer in het zuidwesten staan. Bekijk dan wat je kunt veranderen om gevaarlijke situaties te voorkomen. Ook is het belangrijk op vermogen en bezittingen te letten. De Ster kan namelijk ook financieel gevaarlijke energie brengen, omdat je eerder beroofd kunt worden of op andere negatieve wijze je geld kwijt kunt raken. Je kunt Feng Shui attributen plaatsen, zoals een beeldje van de Blauwe Olifant en Neushoorn in je huis of kantoor. Heb je veel concurrenten of mensen die dicht bij jou de strijd aangaan, dan wordt aangeraden een beeldje van Kuan Kung met Lung Ta of Draak te plaatsen. Ze beschermen tegen mensen, die oneerlijk zijn en tegen concurrenten. Gebruik Kuan Kung met Tijger tegen onnodig geldverlies. Niet alleen op zakelijk en financieel gebied is er veel invloed, maar let ook op roddels, dronkenschap en andere negatieve invloeden. Let tevens op scherpe voorwerpen, omdat die voor verwondingen kunnen zorgen. Er zijn Feng Shui kuren om te beschermen, zoals Zwarte Kristallen Bollen in het westen die kwade geesten afwenden. Ook een amulet met de mantra ‘Om Bhrum Svaha’ kan onheil afwenden.
In het oosten zal de Blauwe #3 Ster van Vijandigheid, Ruzie, Geschillen en Juridische problemen veel invloed hebben op het Konijn en mensen in zijn omgeving. Ook als je slaapkamers of voordeuren op het oosten staan, kan je er last van hebben. Als de energie niet afgewend wordt of als je onvoorzichtig bent, kan je met grote ruzies en zelfs rechtszaken te maken krijgen. Deze kan je voorkomen door je gewoon aan de wet te houden en voorzichtig te zijn met contracten en beslissingen. Ook kan je met diefstal of beroving te maken krijgen, die je kunt voorkomen door voorzichtig te zijn bij plekken die gevaar oplopen. Om intens negatieve energie te ontlopen, wordt aangeraden een Magische Kosmische Appel in het oosten te plaatsen. Laat in deze richting geen harde geluiden horen van muziek, tv’s en muziekinstrumenten. Je kunt er veel aan doen om de #3 Ster af te wenden door onder andere banken, stoelen en eettafels niet in de oostelijke sector te plaatsen of er naar toe te richten. Dit jaar kan je beter geen grote verbouwingen in het oosten doen. Beter vermijd je groene of blauwe kleuren en plaats je er geen groene planten. Rode of paarse kleuren zijn wel weer aan te raden. Plaats je deze bijvoorbeeld bij de voordeur, dan heb je minder kans op conflicten met gasten die jouw huis bezoeken.

Positieve sectoren en Vliegende Sterren
In het noordoosten staat de Witte #8 Ster van Welvaart en Rijkdom in de sector van de Tijger en Os en mensen die er hun voordeur of belangrijke kamers hebben. Verblijf geregeld in deze sector om energie op te nemen. Om positieve krachten nog meer op te roepen wordt aangeraden een amulet of beeld van de Goden Zhang Dao Ling (wijsheid), Kuan Kung (rijkdom) en Tsai Shen Yeh (bescherming tegen armoede) zittend op Tijgers in de sector te plaatsen of als hangertje te dragen. Dit trio trekt geluk en voorspoedsenergie aan. Om financieel meer positiviteit aan te trekken is een amulet van de Boom van Welvaart gunstig. De #8 Ster helpt bij ontwikkeling en door intellectueel krachtig te zijn, waardoor promotie of opzetten van een nieuw bedrijf makkelijker gaan. Er wordt aangeraden stoelen, bedden en kachels in het noordoosten te zetten. Staan je voordeur, slaapkamer of kantoor in deze sector dan roep je positieve energie op met rode of paarse kleuren, zoals tapijt, kleden of andere accessoires. Blijf alert op Tai Sui, die ook in deze sector staat en voor financieel verlies kan zorgen. Let vooral op negatieve Maandelijkse Sterren. Dan kan de Tai Sui nog negatiever zijn. Let op verraad van mensen, zelfs bij mensen die je vertrouwt. Zelfs goede relaties kunnen onder druk staan. Ook gezondheidsproblemen zijn mogelijk, maar meer als je onverantwoordelijk in het leven staat. Een symbool van Tai Sui met Pi Yao in deze sector of een amulet ervan kan gunstig zijn. Naast de Tijger en Os, dienen Slang, Aap en Varken op te passen, evenals mensen die de voordeur, slaapkamer of woonkamer hier hebben. Irriteer de Tai Sui niet met harde geluiden of intens fel licht. Mensen die hun werkplek in het noordoosten hebben en mensen die slapen met hun gezicht naar deze sector kunnen flinke problemen krijgen. Stem de Tai Sui gunstig door te zorgen dat je fysiek in orde bent en geregeld sport of in beweging bent.
In het noordwesten staat dit jaar de Witte #6 Ster van Hemels Geluk, in de sector van Hond en Varken en iedereen die met de sector te maken heeft. Je kunt de energie aantrekken door beeldjes of amuletten van de Jadekeizer te plaatsen. Deze kracht is gunstig voor oudere mannen die in deze sector verblijven en je kunt de energie dan versterken met amulet van de Magische Gouden Draak. De Draak kan in dit jaar van de Tijger rijkdom en bezittingen verbeteren. Het is gunstig naast dit symbool ook een amulet of beeldje van de Tijger te plaatsen. Deze sector zal voor iedereen welvaartsgeluk brengen. Daardoor is het verstandig geregeld in de sector te verblijven. Het is een prima jaar voor mensen, die promotie zoeken of een eigen bedrijf willen opstarten. Het zal belangrijk zijn om het noordwesten van je huis of kantoor ordelijk en schoon te houden, omdat het geluk anders sterk af zal nemen. We moeten er hierbij rekening mee houden dat vooral technologie, onroerend goed, het gebied van fossiele brandstoffen, de landbouw en industrie positief of negatief beroerd worden, afhankelijk van verantwoordelijkheid die je laat zien. Stoelen of bedden kunnen beter niet in deze richting staan, omdat er fouten en andere kleine problemen ontstaan. Rode accessoires en vuurelementen kunnen negativiteit oproepen. Om de energie van de #6 Ster op te roepen, is het verstandig om de Feng Shui Schatkist van de Welvaart te plaatsen.
De #1 Ster van Overwinning en Geluk staat in het noorden in de sector van de Rat en nieuwe kansen brengen voor een ieder die ermee te maken heeft. Staat je voordeur of één van de belangrijke kamers in de sector dan lacht het geluk je toe. Deze Ster zal geactiveerd moeten worden in zowel huizen als werkplekken. Je kunt dit doen door je huis en werkplek schoon en ordelijk te houden. Ook kan je een amulet van de amulet van de Overwinningsvlag plaatsen. Ook een Lung Ta, Hemelpaard of Ru Yi zorgen voor veel geluk in je carrière, waarbij er mogelijkheden zijn voor promotie of opzetten van een eigen bedrijf. Mensen die in de verkoop werken en met mensen samenwerken, kunnen profiteren van de sector. Als je de welvaart wilt verbeteren is deze sector gunstig om ze hier te doen. Je kunt dan meer prestaties behalen en verbetering zien in de harmonie in intermenselijke relaties. Niet alleen qua carrière, maar ook romantiek kan je gebruik maken van deze krachtige Ster. Er zijn mogelijkheden om een nieuwe persoon in je leven te krijgen of bestaande relaties te versterken. Je kunt dit al doen door een foto van deze persoon bij je te dragen of genoemde amuletten te gebruiken om geluk in de liefde aan te trekken. Let op dat de #1 Ster soms irritaties kan brengen als jij onverantwoordelijk gedrag vertoont. Ga niet vreemd en wees respectvol naar anderen, omdat dit de #1 Ster gunstig stemt. Een waarschuwing is er voor de oudste dochter en jonge moeders, omdat ze minder goede energie krijgen van de San Sha in deze sector. Wees alert in maanden dat er een negatieve Ster bijkomt.
Het zuidoosten heeft de Groene #4 Ster van Romantiek en Onderwijs, in de sector van Draak en Slang, de oudste dochter en iedereen die met de sector te maken heeft. Deze Ster staat bekend als brenger van wijsheid en nieuwe ideeën. Het is creatieve energie voor mensen die veel in deze sector zijn. Om de #4 Ster positief te stemmen wordt aangeraden een Manjushri Stupa in deze sector te plaatsen. De Ster kan ook gunstig werken voor studerende mensen en om kennis op te nemen. Om nog meer energie op te roepen, wordt aangeraden een Drakenkarper te plaatsen. Er is veel geluk in de liefde, waardoor je er goed aandoet er geregeld samen met een partner te zijn. Singles kunnen liefde versterken door hun bed in deze richting te plaatsen. Ook een Kurukulle is gunstig, net als een beeld van het Perzikbloesemdier van jouw teken. Plaats veel houtaccessoires in het zuidoosten, zoals een houten beeldje of amulet van de symbolen van de vijf elementen. Deze geeft unieke voordelige energie voor mensen om beter te leren, bij culturele aspecten, verbeteren van status en verhogen van de kans om carrière te verbeteren. Om efficiënter te werken met studie of werk wordt aangeraden het bureau in het zuidoosten te zetten of in ieder geval in de richting. Verder verblijd je de #4 Ster met groene planten in het zuidoosten of een Wenchang Pagode op tafel. Plaats geen rode of gele voorwerpen en doe er geen verbouwingen.
In het zuiden komt de Paarse #9 Ster van Gunstige Toekomstverwachting, de sector van het Paard, de vrouw van middelbare leeftijd, de 2de dochter en vrouwen tussen 16 en 30. Ook voor mensen die de voordeur of belangrijke kamers in de sector hebben. De Ster brengt gelukzalige gebeurtenissen, zoals promotie, een nieuw bedrijf, een huwelijk of zelfs geluk van een nieuw kindje. In principe zal je dus geluk hebben bij alles wat je doet en wilt doen. De Ster activeert ook rijkdom. Je kunt deze oproepen met vibraties van een beeld van de Phoenix. Ook een Lung Ta in deze sector kan de Ster zeer positief stemmen. Let dit jaar vooral op dat er veel Yin-energie is en ook de San Sha negatieve invloed kan brengen. Let op dat de #9 Ster een versterkende werking heeft, dus ook op energieën die minder goed zijn. Je kunt het zuiden beschermen met het amulet van Yang Energieversterker of een beeldje van de Drie Hemelse Bewakers. Over het algemeen is de #9 Ster een geluksbrenger, maar in maanden met negatieve Maandelijkse Ster moet je opletten. Naast Feng Shui accessoires kan je de Ster ook gunstig stemmen door je huis en vooral de zuidelijke sector schoon te houden. Ook doe je er goed aan om te zorgen voor voldoende licht en zachte geluiden. Verder zal een beeld van de Eenhoorn in de zuidelijke sector zeer gunstig zijn, waardoor je extra veel kans hebt op verblijden van je leven. Er wordt aangeraden het vuurelement te versterken met rode accessoires, een open haard of kaarsen.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)