Chinese Jaarhoroscoop Hond

Chinese Jaarhoroscoop Hond

Chinese Jaarhoroscoop Hond

Geboorte jaar: 2006 1994 1982 1970 1958 1946 1934 1922 1910

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Chinese jaarhoroscoop van de Hond in het jaar van de Yang-Water Tijger
4 februari 2022 tot 3 februari 2023

De noordwestelijke sector en de Jaarlijkse Vliegende Ster
Mensen uit 1910, 1922, 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006 en 2018 vallen onder dit teken. Valt je verjaardag voor de 4de dan is je astrologische teken de Haan. De Hond kan nogal behoudend zijn en heeft veel, soms zelfs ouderwetse, normen en waarden. Je bent eerlijk en betrouwbaar en daar streef je ook naar. Je kunt veel geluk hebben met een Paard, Konijn en Tijger, waardoor je veel steun kunt vinden bij mensen van deze tekens. Let op met mensen, die de Draak als teken hebben. In de Noordwestelijke sector zal dit jaar de #6 Ster van Hemels Geluk komen en dit is natuurlijk een zeer goede en gelukzalige kracht. Je kunt dan ook veel doen om te bereiken wat je van plan bent. Deze Ster zal jou precies die energie geven, die je nodig hebt om gelukkig te zijn in bijna alle gebieden van je leven. Dit is natuurlijk afhankelijk van de Bergsterren, maar ook van de Maandelijkse Sterren die er in je sector komen. Je krijgt veel nieuwe en winstgevende mogelijkheden om te ontwikkelen en talenten volledig te benutten. Deze Ster geeft kracht om intuïtie te versterken en kan zorgen dat er spirituele krachten naar jou toekomen. Er wordt aangeraden naar je gevoel te luisteren en niet altijd te rationeel te zijn. De #6 Ster is zeker gunstig om te zorgen dat jij een sterk vermogen hebt om te bekijken wat je wel of niet moet doen. Daardoor zijn er zeker kansen in je leven. Vanuit de Bergsterren zal de Gouden Godheid Deity zijn gunsten en positieve kracht aan jou storen, waardoor er vele zegeningen op je pad komen. Ook is de Grote Bergster van Positieve Verwachtingen uit de richting van de Haan aanwezig.

Daardoor zal ook dit teken jou ondersteunen iets van het leven te maken. Het kan een gunstig jaar worden, maar er zijn ook wel wat minder goede krachten. De Elementaire Geluksfactor Lung Ta is niet heel gunstig, waardoor je minder succes kunt behalen, ware het niet dat de andere krachten sterk genoeg zijn om dit meestal te onderdrukken. Daardoor kan je hard werken en ben je ambitieus genoeg om nieuwe kansen aan te grijpen. De Hemelse Ster en de Bergsterren kunnen jou ook ondersteunen bij je Levenskracht en Spirituele Essentie, omdat die zwak zijn. Daarom doe je er verstandig aan om deze te versterken met Feng Shui accessoires, zoals een Levenskracht amulet en een amulet van Geestelijke krachten. Toch zal je alert moeten zijn, omdat dit Essentiële Geluk zorgt dat je op verantwoordelijke wijze in het leven moet staan. Omdat je zelfvertrouwen wat minder sterk is, zal dit lastig zijn en kun je de neiging hebben dingen te doen, om jezelf te bewijzen. Je bent dan minder verantwoordelijk bezig. Tracht ambitieus en enthousiast te zijn, maar ga je niet bewijzen. Blijf in je eigen kunnen geloven en laat je niet teveel leiden door de mening van anderen. Ook is het belangrijk dat je niet te afhankelijk bent van de goedkeuring van anderen om alsnog waardering af te dwingen. Het geloof in jezelf, moet vanuit jezelf komen. Toch zal het wel fijn zijn om mensen om je heen te hebben, die jou oprecht waarderen en waarvan je weet dat ze eerlijk zijn. Vermijd mensen die jou de grond in willen boren, omdat die meestal zelf niet lekker in hun vel zitten. Om het Elementaire Geluk aan te pakken, kan je dus de eerder genoemde amuletten gebruiken, maar is ook een Lung Ta van Overwinning een geschikt amulet om de krachtige energie van de #6 Ster en de genoemde Bergsterren op te roepen.

Invloed van de Jaarlijkse Bergsterren
Er komen vele zegeningen van de Hemelse Ster van Geluk en deze zal ook nog eens versterkt worden door de positieve energie van de Ster van Grote Positieve Verwachtingen. Er is veel geluk in je leven om er iets moois van te maken. Je krijgt vele kansen, maar moet er hard en vastberaden voor werken om dit geluk daadwerkelijk af te dwingen. Wees geduldig, omdat de energie niet gelijk werkt, maar pas later tot succes zal leiden. De Hond kan impulsief zijn door deze intense kracht, waardoor deze dit jaar moet leren niet ontmoedigd te raken en in zichzelf te blijven geloven. Om energie op te roepen kan je bijvoorbeeld een beeldje van de Rat op de Os in je sector plaatsen. Deze versterkt welvaart en geeft goede energie om positieve mensen aan te trekken. Je doet er goed aan een hangertje met de Spiegel van deze Ster te dragen. Plaats deze in jouw sector en vooral in de woonkamer, slaapkamer of werkplek. Kun je de Grote Gunstige Ster van Verwachtingen oproepen, dan heb je geluk in carrière en financiën. Je trekt de Ster aan door bescheiden en niet te hebberig in het leven te staan. Je bent dan zeer aantrekkelijk en een magneet voor positiviteit. Een beeldje of sleutelhanger van de Blauwe Os kan spiritualiteit verhogen en inzicht geven over kwade energie. Deze beschermt en geeft wilskracht en vastberadenheid om negatieve situaties om te zetten in gunstige aspecten voor je carrière. Deze Bergster geeft jou in ieder geval gunstige kracht om vrienden aan te trekken en nieuwe mensen in je leven te halen. Omdat deze Bergster uit de richting van de Haan komt, is het verstandig een beeldje van deze bondgenoot te plaatsen. De Ster van de Gouden Godheid Deity kan zegeningen aan de Hond bieden, waardoor kosmische en gelukkige krachten vrijkomen. Dit geeft voordeel op spiritueel gebied, waardoor je zesde zintuig versterkt wordt. Dit soort geluk helpt instinct te vertrouwen als je iets belangrijks moet doen of als er momenten zijn dat je het even niet weet. Luister meer naar je gevoel en ga deze vooral niet in de wind slaan. Je hart en je intuïtie zullen je dan ook nooit in de steek laten.

Hierbij kan je ondersteund worden door een Gouden Kuan Yin met de mantra “Om Mani Padme Hum”. De Godin van de Barmhartigheid zal positieve energie van Deity oproepen en versterken. Onderweg kan je beschermd worden door het dragen van een Jade Kuan Yin. Dit jaar zal ook de Yin Huisster invloed op je hebben en dit is meestal niet heel erg positief. De energie is vooral gevaarlijk voor mensen die al ziek zijn, mensen die een chronische aandoening hebben en ouderen. De Yin Huis zal in het zuiden en noordwesten binnenkomen. In een jaar met negatieve Yin energie raden we je aan om je huis goed verlicht te houden. Ook is het belangrijk geregeld buiten te komen en de donkere uren te gebruiken om te slapen. Zo breng je meer yang-energie en is er balans. Let op wortelstronken en takken die tegen of onder je huis groeien, omdat ze negatieve Yin-energie creëren. Druipende kranen kunnen zorgen dat er meer Yin komt en dan kan je zelfs met flink wat stress te maken krijgen. Staat je huis dichtbij een kerkhof, ziekenhuis, politiebureau of bij oude huizen, dan kan dit donkere energie brengen en Yin energie versterken. Een groot hek tussen jou en storende energie kan helpen. De kleur wit is heilzaam om Yin-energie te stoppen. Houd je huis schoon en zorg dat alles netjes opgeruimd blijft. Om te zorgen dat Yang en Yin in evenwicht zijn, wordt aangeraden licht, planten en bloemen te plaatsen, maar geen bomen. Ook is het belangrijk dat er veel beweging in huis is. Gezelligheid is dan ook zeker een heilzame werking, evenals het lachen van kinderen. Is je huis oud of verwaarloosd, dan kan je dit beter veranderen. Verander ook de inboedel om balans tussen Yin en Yang te brengen.

Romantiek en sociale contacten
Je kunt veel goede energie verwachten, waarbij je betrouwbaar en eerlijk bent. Je kunt zeker op je intellect vertrouwen en staat altijd klaar om mensen te helpen. Het zal erg belangrijk zijn om sociale contacten te hebben, waar jij je goed bij voelt of liefde mee deelt. Een Hond met relatie zal zich veel prettiger voelen, dan een single. Ben je single en heb je een goede familie, dan kan je ook lekker in je vel zitten. Dit is overigens niet omdat hij hulp zoekt, maar meer omdat de Hond zelf degene is die wil ondersteunen. Vrienden, familie en een relatie zullen dus altijd een zeer trouw persoon aan de Hond hebben, die altijd klaarstaat. Je vindt erotiek dit jaar erg belangrijk en zal er alles aan doen om het je partner naar de zin te maken en te verwennen. Jij vindt het zelf ook erg fijn om verwend te worden, maar toch zal je dit jaar meer geven dan nemen. In dit jaar kunnen een Paard, Konijn en Tijger je erg veel positieve krachten geven. In het Jaar van de Tijger heb je dus ook een sterke bondgenoot in de Tijger, die jou ook als zijn trouwe vriend ziet. Naast de genoemde Sterren, zal je hier dus ook veel aan hebben. Let op dat je dit jaar veel moeite kunt hebben met mensen die minder speels zijn en meer gericht zijn om behoudende activiteiten. Jij bent speels en wil leuke dingen doen. Je gaat liever met mensen om, die open zijn, omdat je dan weet wat de ander wil en dit versterkt jouw zelfvertrouwen.

Op gebied van liefde zal het dit jaar niet altijd soepel lopen. Dit kan wel eens het kwetsbaarste deel van je leven zijn. Het kan zelfs zijn dat je er over nadenkt een bestaande relatie aan te pakken of te beëindigen. Loopt de relatie niet zoals jij wilt, dan kunnen jaloezie en conflicten ontstaan als je partner zich verwaarloosd voelt. Het zal dus belangrijk zijn hier een weg in te vinden. Om hier controle over te houden en te zorgen dat er meer ontspanning is, wordt aangeraden een beeldje van een Gouden Tijger of één van de eerder genoemde accessoires bij de voordeur te plaatsen. Iedereen die dan je huis binnenkomt kan zich dan ontspannen en relaxt voelen. Ook is het verstandig het symbool van Dubbele Geluk in je slaapkamer te hangen. Hierdoor zal er veel meer harmonie tussen jou en je partner zijn. De minst goede maanden zijn april, juli en oktober. Voor vrouwelijke singles zal er op zich gunstige energie vanuit de sterren komen, waardoor je geluk kunt hebben bij het vinden van een partner van het andere geslacht. Dit zal voor mannelijke singles een stuk minder zijn, doordat er redelijke storende energieën op je afkomen. Zowel mannen als vrouwen moeten opletten dat geluk ook zomaar omgezet kan worden in ongeluk en andersom. Het gaat er om hoeveel sociale steun je van familie en vrienden kunt verwachten. Hoe meer steun je hebt, hoe meer kans je hebt op een nieuwe relatie.

Carrière en financiën
Je bent enthousiast en ambitieus om er een mooi jaar van te maken. Ondanks dat je heftig start en vol intense emoties zit, ben je erg beheerst en weet je geduld te bewaren. Je krijgt vanuit de Sterren ook een sterke kracht om geconcentreerd met je werk bezig te zijn. Het is een prima jaar om met nieuwe doelen te starten, omdat de Hemelse Ster een zegen meegeeft, waardoor ze over het algemeen positief verlopen. Je dwingt eigen kansen af en kan er gefrustreerd van raken als dingen niet gaan zoals je wilt. In dat geval kan je geduld een stuk minder sterk worden. Let op met risico’s, omdat je iemand bent die vasthoudend is, maar soms net iets teveel. Hierdoor kun je, zelfs aan zaken die tot niets leiden, teveel aandacht schenken. Over het algemeen heb je hier oog voor en kun je het 1ste deel van het jaar veel afronden. Het is belangrijk dat je flexibel blijft en doelstellingen aanpast als bepaalde zaken toch niet afgerond kunnen worden. Zie dit niet als falen, maar als een kleine tegenslag, die je het 2de deel van het jaar recht kunt trekken. Ga je hier soepel mee om, dan zal het allemaal meevallen en ben je een stuk relaxter. Pas wel op dat er in de zomermaanden wel eens wat negatieve energie kan aankomen. Je bent dan heel erg ongeduldig en dit kan voor fouten zorgen, als je teveel risico wilt nemen. Je bent soms egoïstisch en wilt dingen alleen doen, omdat je denkt dat anderen niet kunnen wat jij kunt. Je doet er goed aan hier hard aan te werken en jezelf streng toe te spreken. Het is nergens voor nodig risico’s te nemen, waarvan je gelijk al weet dat ze tot niets leiden. Beter kun je afwegen wat nuttig is en alleen die dingen doen. In het contact met anderen moet je minder pedant zijn en bedenken dat je niet de enige bent die bepaalde dingen kan doen. Luister naar advies van anderen en zorg dat jij met wilskracht de goede kant op kan gaan. Lukt dit je niet, dan zal je het jaar moeilijk eindigen en blijf je onnodige dingen doen. Lukt het je wel dan zal het een stuk beter gaan en weet je het jaar op een zeer goede manier te beëindigen, waarbij je doelstellingen over het algemeen behaald kunnen worden.

Dit jaar zullen de 28, 40, 64 en 88 jarigen profiteren van positieve financiële aspecten. Zij kunnen risico nemen, zolang ze wel verstandig blijven. Investeringen kunnen goed gaan en er is veel succes. De 28 jarige kan soms een laag zelfbeeld hebben en vertrouwen missen om juiste dingen te doen. Dit kan storend werken. De 40 jarige heeft grote ambities en veel energie om er daadwerkelijk iets mee te doen. De 52 jarige kent een gemiddeld jaar met weinig ups en downs, waardoor het dus zeker geen verkeerd jaar wordt Het zal belangrijk zijn flexibel in het leven te staan en vooral veel zelfbeheersing te tonen. De 16 en 76 jarigen moeten erg met geldzaken oppassen. Je kunt weinig geld hebben en er zijn geregeld grote gevaren om veel geld kwijt te raken. Ga geen risico met investeringen nemen en bescherm je bezittingen. Wel zal de 16 jarige een sterke ambitie hebben om op school goede resultaten te behalen. De 76 jarige moet vooral opletten dat er mensen zijn, die kwade bedoelingen hebben. Een Dharani Schatkist kan de Hond ondersteunen en bescherming geven tegen criminelen, oplichters en andere oneerlijke mensen. Om carrièregeluk te versterken kan een Liuli Paard van Succes een sterke kracht geven. Om onderweg beschermd te worden zijn een Fantoomkwarts en Tibetaanse Dzi Kraal aan een hangertje geschikt om negatieve energie af te wenden en het geluk aan te roepen.

Gezondheid
Het jaar zal hectisch en druk verlopen, waarbij je energie aan het begin van het jaar matig te noemen is. Je zult deze periode veel moeten rusten en ontspanning zoeken om jezelf op de rails te houden. Het voorjaar kunnen er emotioneel wat gevoelens in je loskomen die je niet blij maken, maar waarbij je angst en zelfs enige mate van stress ervaart. Deze kunnen je danig parten spelen, waardoor je geregeld merkt dat je erg moe bent. Dit zal tot aan de zomer door blijven gaan, waardoor je weet dat er betere tijden aankomen. De zomermaanden zullen over het algemeen ook zeker wel rust brengen. Je voelt ontspanning en kunt genieten van de warmte die er letterlijk en figuurlijk op je afkomt. Je wilt in deze periode geregeld ontspanning nemen, waar je van opknapt. Let in de herfst op dat je niet al teveel wilt doen, maar dat je geregeld de tijd voor leuke activiteiten neemt. Lukt dit je, dan zal je aan het eind van het jaar merken dat je er goed doorheen bent gekomen. De winter zal veel kracht bieden, waarbij je steeds meer energie krijgt. Het is dus een prima periode om te sporten, alhoewel dit voor het hele jaar natuurlijk wel goed is. Je zult merken dat je, als je het hele jaar gezond eet, drinkt en beweegt, al veel eerder meer kracht kunt hebben. Je hebt het dus zelf in handen op welk moment je krachtig voor de dag kunt komen. Het zal dus een jaar worden, waarbij je zeer fit kunt zijn of juist zeer zwak. Het ligt eigenlijk aan jezelf welke kant je wilt kiezen en welke keuzes je uiteindelijk maakt. De Honden van 28, 40 en 88 zijn in prima conditie. De 16 en 76 jarige dienen verantwoordelijk in het leven te staan. Lukt dit dan zullen ze weinig problemen meemaken. De 4, 52 en 64 jarige moeten voorzichtig zijn op met eventuele gevaren die er op kunnen treden. Besmettelijke ziektes of andere ziektes kunnen de kop opsteken, waardoor er problemen mogelijk zijn. Er wordt aangeraden een Wu Lou met Vreugdevolle Kraanvogels te plaatsen of deze als hangertje bij je dragen. Ook een Wu Lou met Acht Onsterfelijken in het noordwesten of in het zuidwesten, waar de Jaarlijkse #2 Ster van Ziekte vandaan komt, is aan te raden. Deze kan je tegen bedreigers van je gezondheid beschermen.
Algemeen overzicht van de Vliegende Sterren voor alle tekens

De Vliegende Sterren nemen een nieuwe positie in binnen de 9 sectoren waar we rekening mee moeten houden en die ons sterk beïnvloeden. Elk teken heeft een sector waar de Jaarlijkse Ster in staat, die dus voor het hele jaar geldt. Elke maand is er een Maandelijkse Ster, die invloed heeft. Overigens zijn de Sterren geen fysieke, maar mentale krachten. Je kunt remedies of versterkers gebruiken, die je in de sectoren kunt plaatsen om geluk aan te roepen en ongeluk af te wenden. Het is belangrijk met een kompas windrichtingen in je huis te zoeken, zodat je de sectoren weet. Kijk naar de ingang van je huis en in welke sector deze staat. Verder dien je de belangrijkste kamers te situeren, zoals huiskamer, slaapkamer en kantoor, omdat je daar veel tijd doorbrengt. Ditzelfde geldt voor je andere plekken waar je veel bent. We bespreken eerst de negatieve en daarna de positieve sectoren.

Negatieve sectoren en Vliegende Sterren
In het centrum staat de Gele #5 Ster van Ongeluk, Tragedie en Pech, die ongunstig is voor gezondheid van mensen. Deze Ster vergroot de kans op ongeluk, ziekte, verwonding en andere negatieve zaken. De gevolgen kunnen ernstig zijn en vooral als belangrijke kamers in het centrum van je huis of werk staan. Dit gebied is een Aardse sector, waardoor ieder gebouw en persoon hiermee te maken heeft. Om negatieve energie af te wenden en positiviteit aan te roepen, kan je de Schaal met Hemelse Energie in de sector plaatsen. Deze zet negatieve energie in positieve om. Op de schaal plaats je de Lung Ta, die succes en overwinning brengt, het Drakenpaard dat geluk oproept, het Hemelse Hert dat gezondheid brengt en ziekte afwendt, Pi Yao die de Jaarlijkse God oproept, de Drakenschildpad die ondersteuning geeft en Hemelse Os, die kracht en doorzettingsvermogen geeft. Ook de Pagode met de Hart Sutra kan gunstig zijn. De schaal kan je ook in andere kamers plaatsen. Met name de Hond, Draak, Os en Geit dienen een hangertje te dragen om beschermd te worden. Je doet er goed aan dit jaar geen verbouwing in het centrum te doen en de sector zo rustig mogelijk te houden om deze Ster niet te irriteren. Plaats witte of grijze accessoires om boze krachten weg te houden of deel je huis anders in.

In het zuidwesten vliegt de Zwarte #2 Ster van Ziekte en fysieke bedreiging, in de sector van de Geit en Aap, die van alle anderen de grootste kans op ziektes hebben en extra op moeten passen. Beter dragen zij een Amulet van Welzijn. Ook moeders kunnen extra risico lopen. Omdat de #2 Ster in de zogenaamde Lo Shu positie staat, ondervinden andere tekens echter ook invloed als hun voordeur of slaapkamer in het zuidwesten staat. Plaats een stoel of bed ook nooit naar het zuidwesten toe, dan heb je meer kans op ziektes. Ook een kachel naar het zuidwesten geplaatst kan gevaar geven. Mensen die veel in deze sector zijn, doen er goed aan een Medicijnboeddha op het zuidwesten te zetten. Jij en je huisgenoten kunnen bij bepaalde van een ziekte ook beter een arts om advies vragen. Ouderen kunnen beter geregeld een gezondheidscheck doen en niet in de sector slapen. Om te zorgen dat de negatieve #2 Ster afgewend wordt, kan de Witte Wu Lou met Vrolijke Kraanvogel in het zuidwesten nuttig zijn. Gebruik je geen Feng Shui attributen, dan doe je er in ieder geval verstandig aan de zuidwestelijke sector opgeruimd en schoon te houden. Pas op met airconditioning en ventilatoren, die zich in het zuidwesten bevinden. Ze kunnen negatieve energie naar je toeblazen. Let op met belangrijke deuren of kamers die zich in het noordoosten bevinden, omdat de schadelijke Tai Sui er is. Plaats grijze of witte accessoires bij de deur van die kamers. Ook zal het belangrijk zijn vrijwillig iets voor mensen te doen of geld aan goede doelen te geven. Je roept dan geluk op voor jou en mensen in je directe omgeving.

In het westen staat dit hele jaar de Rode #7 Ster van Geweld, Diefstal en Bedrog, die negatieve energie brengt. De ster absorbeert geluk van andere sterren, wat verlies brengt. De Haan wordt geraakt, maar ook andere tekens ondervinden invloed als de voordeur, slaapkamer of woonkamer in het zuidwesten staan. Bekijk dan wat je kunt veranderen om gevaarlijke situaties te voorkomen. Ook is het belangrijk op vermogen en bezittingen te letten. De Ster kan namelijk ook financieel gevaarlijke energie brengen, omdat je eerder beroofd kunt worden of op andere negatieve wijze je geld kwijt kunt raken. Je kunt Feng Shui attributen plaatsen, zoals een beeldje van de Blauwe Olifant en Neushoorn in je huis of kantoor. Heb je veel concurrenten of mensen die dicht bij jou de strijd aangaan, dan wordt aangeraden een beeldje van Kuan Kung met Lung Ta of Draak te plaatsen. Ze beschermen tegen mensen, die oneerlijk zijn en tegen concurrenten. Gebruik Kuan Kung met Tijger tegen onnodig geldverlies. Niet alleen op zakelijk en financieel gebied is er veel invloed, maar let ook op roddels, dronkenschap en andere negatieve invloeden. Let tevens op scherpe voorwerpen, omdat die voor verwondingen kunnen zorgen. Er zijn Feng Shui kuren om te beschermen, zoals Zwarte Kristallen Bollen in het westen die kwade geesten afwenden. Ook een amulet met de mantra ‘Om Bhrum Svaha’ kan onheil afwenden.
In het oosten zal de Blauwe #3 Ster van Vijandigheid, Ruzie, Geschillen en Juridische problemen veel invloed hebben op het Konijn en mensen in zijn omgeving. Ook als je slaapkamers of voordeuren op het oosten staan, kan je er last van hebben. Als de energie niet afgewend wordt of als je onvoorzichtig bent, kan je met grote ruzies en zelfs rechtszaken te maken krijgen. Deze kan je voorkomen door je gewoon aan de wet te houden en voorzichtig te zijn met contracten en beslissingen. Ook kan je met diefstal of beroving te maken krijgen, die je kunt voorkomen door voorzichtig te zijn bij plekken die gevaar oplopen. Om intens negatieve energie te ontlopen, wordt aangeraden een Magische Kosmische Appel in het oosten te plaatsen. Laat in deze richting geen harde geluiden horen van muziek, tv’s en muziekinstrumenten. Je kunt er veel aan doen om de #3 Ster af te wenden door onder andere banken, stoelen en eettafels niet in de oostelijke sector te plaatsen of er naar toe te richten. Dit jaar kan je beter geen grote verbouwingen in het oosten doen. Beter vermijd je groene of blauwe kleuren en plaats je er geen groene planten. Rode of paarse kleuren zijn wel weer aan te raden. Plaats je deze bijvoorbeeld bij de voordeur, dan heb je minder kans op conflicten met gasten die jouw huis bezoeken.
Positieve sectoren en Vliegende Sterren
In het noordoosten staat de Witte #8 Ster van Welvaart en Rijkdom in de sector van de Tijger en Os en mensen die er hun voordeur of belangrijke kamers hebben. Verblijf geregeld in deze sector om energie op te nemen. Om positieve krachten nog meer op te roepen wordt aangeraden een amulet of beeld van de Goden Zhang Dao Ling (wijsheid), Kuan Kung (rijkdom) en Tsai Shen Yeh (bescherming tegen armoede) zittend op Tijgers in de sector te plaatsen of als hangertje te dragen. Dit trio trekt geluk en voorspoedsenergie aan. Om financieel meer positiviteit aan te trekken is een amulet van de Boom van Welvaart gunstig. De #8 Ster helpt bij ontwikkeling en door intellectueel krachtig te zijn, waardoor promotie of opzetten van een nieuw bedrijf makkelijker gaan. Er wordt aangeraden stoelen, bedden en kachels in het noordoosten te zetten. Staan je voordeur, slaapkamer of kantoor in deze sector dan roep je positieve energie op met rode of paarse kleuren, zoals tapijt, kleden of andere accessoires. Blijf alert op Tai Sui, die ook in deze sector staat en voor financieel verlies kan zorgen. Let vooral op negatieve Maandelijkse Sterren. Dan kan de Tai Sui nog negatiever zijn. Let op verraad van mensen, zelfs bij mensen die je vertrouwt. Zelfs goede relaties kunnen onder druk staan. Ook gezondheidsproblemen zijn mogelijk, maar meer als je onverantwoordelijk in het leven staat. Een symbool van Tai Sui met Pi Yao in deze sector of een amulet ervan kan gunstig zijn. Naast de Tijger en Os, dienen Slang, Aap en Varken op te passen, evenals mensen die de voordeur, slaapkamer of woonkamer hier hebben. Irriteer de Tai Sui niet met harde geluiden of intens fel licht. Mensen die hun werkplek in het noordoosten hebben en mensen die slapen met hun gezicht naar deze sector kunnen flinke problemen krijgen. Stem de Tai Sui gunstig door te zorgen dat je fysiek in orde bent en geregeld sport of in beweging bent.
In het noordwesten staat dit jaar de Witte #6 Ster van Hemels Geluk, in de sector van Hond en Varken en iedereen die met de sector te maken heeft. Je kunt de energie aantrekken door beeldjes of amuletten van de Jadekeizer te plaatsen. Deze kracht is gunstig voor oudere mannen die in deze sector verblijven en je kunt de energie dan versterken met amulet van de Magische Gouden Draak. De Draak kan in dit jaar van de Tijger rijkdom en bezittingen verbeteren. Het is gunstig naast dit symbool ook een amulet of beeldje van de Tijger te plaatsen. Deze sector zal voor iedereen welvaartsgeluk brengen. Daardoor is het verstandig geregeld in de sector te verblijven. Het is een prima jaar voor mensen, die promotie zoeken of een eigen bedrijf willen opstarten. Het zal belangrijk zijn om het noordwesten van je huis of kantoor ordelijk en schoon te houden, omdat het geluk anders sterk af zal nemen. We moeten er hierbij rekening mee houden dat vooral technologie, onroerend goed, het gebied van fossiele brandstoffen, de landbouw en industrie positief of negatief beroerd worden, afhankelijk van verantwoordelijkheid die je laat zien. Stoelen of bedden kunnen beter niet in deze richting staan, omdat er fouten en andere kleine problemen ontstaan. Rode accessoires en vuurelementen kunnen negativiteit oproepen. Om de energie van de #6 Ster op te roepen, is het verstandig om de Feng Shui Schatkist van de Welvaart te plaatsen.
De #1 Ster van Overwinning en Geluk staat in het noorden in de sector van de Rat en nieuwe kansen brengen voor een ieder die ermee te maken heeft. Staat je voordeur of één van de belangrijke kamers in de sector dan lacht het geluk je toe. Deze Ster zal geactiveerd moeten worden in zowel huizen als werkplekken. Je kunt dit doen door je huis en werkplek schoon en ordelijk te houden. Ook kan je een amulet van de amulet van de Overwinningsvlag plaatsen. Ook een Lung Ta, Hemelpaard of Ru Yi zorgen voor veel geluk in je carrière, waarbij er mogelijkheden zijn voor promotie of opzetten van een eigen bedrijf. Mensen die in de verkoop werken en met mensen samenwerken, kunnen profiteren van de sector. Als je de welvaart wilt verbeteren is deze sector gunstig om ze hier te doen. Je kunt dan meer prestaties behalen en verbetering zien in de harmonie in intermenselijke relaties. Niet alleen qua carrière, maar ook romantiek kan je gebruik maken van deze krachtige Ster. Er zijn mogelijkheden om een nieuwe persoon in je leven te krijgen of bestaande relaties te versterken. Je kunt dit al doen door een foto van deze persoon bij je te dragen of genoemde amuletten te gebruiken om geluk in de liefde aan te trekken. Let op dat de #1 Ster soms irritaties kan brengen als jij onverantwoordelijk gedrag vertoont. Ga niet vreemd en wees respectvol naar anderen, omdat dit de #1 Ster gunstig stemt. Een waarschuwing is er voor de oudste dochter en jonge moeders, omdat ze minder goede energie krijgen van de San Sha in deze sector. Wees alert in maanden dat er een negatieve Ster bijkomt.
Het zuidoosten heeft de Groene #4 Ster van Romantiek en Onderwijs, in de sector van Draak en Slang, de oudste dochter en iedereen die met de sector te maken heeft. Deze Ster staat bekend als brenger van wijsheid en nieuwe ideeën. Het is creatieve energie voor mensen die veel in deze sector zijn. Om de #4 Ster positief te stemmen wordt aangeraden een Manjushri Stupa in deze sector te plaatsen. De Ster kan ook gunstig werken voor studerende mensen en om kennis op te nemen. Om nog meer energie op te roepen, wordt aangeraden een Drakenkarper te plaatsen. Er is veel geluk in de liefde, waardoor je er goed aandoet er geregeld samen met een partner te zijn. Singles kunnen liefde versterken door hun bed in deze richting te plaatsen. Ook een Kurukulle is gunstig, net als een beeld van het Perzikbloesemdier van jouw teken. Plaats veel houtaccessoires in het zuidoosten, zoals een houten beeldje of amulet van de symbolen van de vijf elementen. Deze geeft unieke voordelige energie voor mensen om beter te leren, bij culturele aspecten, verbeteren van status en verhogen van de kans om carrière te verbeteren. Om efficiënter te werken met studie of werk wordt aangeraden het bureau in het zuidoosten te zetten of in ieder geval in de richting. Verder verblijd je de #4 Ster met groene planten in het zuidoosten of een Wenchang Pagode op tafel. Plaats geen rode of gele voorwerpen en doe er geen verbouwingen.
In het zuiden komt de Paarse #9 Ster van Gunstige Toekomstverwachting, de sector van het Paard, de vrouw van middelbare leeftijd, de 2de dochter en vrouwen tussen 16 en 30. Ook voor mensen die de voordeur of belangrijke kamers in de sector hebben. De Ster brengt gelukzalige gebeurtenissen, zoals promotie, een nieuw bedrijf, een huwelijk of zelfs geluk van een nieuw kindje. In principe zal je dus geluk hebben bij alles wat je doet en wilt doen. De Ster activeert ook rijkdom. Je kunt deze oproepen met vibraties van een beeld van de Phoenix. Ook een Lung Ta in deze sector kan de Ster zeer positief stemmen. Let dit jaar vooral op dat er veel Yin-energie is en ook de San Sha negatieve invloed kan brengen. Let op dat de #9 Ster een versterkende werking heeft, dus ook op energieën die minder goed zijn. Je kunt het zuiden beschermen met het amulet van Yang Energieversterker of een beeldje van de Drie Hemelse Bewakers. Over het algemeen is de #9 Ster een geluksbrenger, maar in maanden met negatieve Maandelijkse Ster moet je opletten. Naast Feng Shui accessoires kan je de Ster ook gunstig stemmen door je huis en vooral de zuidelijke sector schoon te houden. Ook doe je er goed aan om te zorgen voor voldoende licht en zachte geluiden.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)