Chinese Jaarhoroscoop Hond

Chinese Jaarhoroscoop Hond

Chinese Jaarhoroscoop Hond

Geboorte jaar: 2006 1994 1982 1970 1958 1946 1934 1922 1910

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Chinese jaarhoroscoop van de Hond
In het jaar van het Zwarte Yin Water-Konijn
4 februari 2023 tot 3 februari 2024

De noordwestelijke sector en de Jaarlijkse Vliegende Ster
Mensen uit 1910, 1922, 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006 en 2018 vallen onder dit teken. Valt je verjaardag voor de 4de dan is je astrologische teken de Haan. De Hond kan behoudend zijn en heeft veel, soms zelfs ouderwetse, normen en waarden. Je bent eerlijk en betrouwbaar en daar streef je naar. Je kunt veel geluk hebben met een Paard, Konijn en Tijger, waardoor je veel steun kunt vinden bij mensen van die tekens. Let op met mensen, die de Draak als teken hebben. De Noordwestelijke sector krijgt dit jaar de Gele #5 Ster van Ongeluk, Tragedie en Pech. Deze Ster is onheilspellend en behoort tot het element Aarde. Er is ongunstige energie voor gezondheid en kan ongelukken brengen. Dit jaar ervaart de Hond een lage chi, omdat ongelukkige energieën ervoor zorgen dat je nog wel eens met misverstanden te maken kunt krijgen. Er wordt echter aangeraden geen al te grote veranderingen aan te gaan. Beter blijf je bezig met doelen, die je eerder gesteld hebt. Grote kans dat je deze wel af kunt ronden en er succes mee kunt behalen. Er wordt aangeraden om de negatieve energieën die er op je pad komen met Feng Shui accessoires af te wenden. Je kunt namelijk mentaal nog wel eens moeite hebben om te doen wat je moet doen. Er komen vele uitdagingen waarmee je geconfronteerd wordt en deze zal je wel dienen te overwinnen. Honden kunnen ook een positieve mentaliteit hebben en de amuletten van Levenskracht en Spirituele Essentie dragen om de energie van de #5 Ster af te wenden. Houd er rekening mee dat jouw Levenskracht en je Spirituele Essentie flink verzwakken. Het zal ook belangrijk zijn zelf verantwoord en positief in het leven te staan, maar ook te zorgen dat je geen al te grote risico’s neemt. Je kunt dus vanuit de energieën minder kracht krijgen om succes te behalen. Laat je niet uit het veld slaan. Je bent sterk genoeg om eigen geluk af te dwingen. Neem de tijd om nieuwe dingen te leren, huidige vaardigheden te ontwikkelen of een besluit te nemen om te ontwikkelen.

Omdat je levenskracht en Spirituele Essentie zwak zijn, heb je minder zelfvertrouwen en wilskracht, waardoor je nog wel eens kunt twijfelen aan datgene wat je doet. Let erop dat je met mensen te maken kunt krijgen, die het niet goed met je bedoelen. Zij kunnen je overhalen om bepaalde dingen te doen, die je eigen niet wilt doen. Laat je alleen overhalen als het werkelijk goed bedoeld is en je er beter van kunt worden. Je kunt wat vermoeider zijn dan gewoonlijk en zal apathisch reageren als je niet bereikt wat je wilt. In je werk is het zeer belangrijk dat je alert blijft op mensen, die het niet goed met je voorhebben. Let dus op wie je toelaat in je naaste omgeving en wees er beducht op dat er mensen zijn, die niet altijd even goed te vertrouwen te zijn. Om bestand te zijn tegen negatieve energie wordt aangeraden de amuletten van Levenskracht en Spirituele Essentie te dragen. Je kunt ook een amulet van Versterker van Spirituele Essentie met Draak en Paard in jouw noordwestelijke sector plaatsen. Je zult deze maand echt je Lung Ta moeten verbeteren, omdat deze erg zwak is. Dit kan met het amulet van de Vrolijke Lung Ta. Deze kan je het beste bij je dragen, omdat je dan meer in staat bent je doelen na te streven en vooral efficiënt te blijven. Ook de Lung Ta met Vlag van Succes kan nuttig zijn. Met Wu Wang, die met de #5 Ster van Ongeluk meekomt, kan je geregeld problemen krijgen. Negatieve gebeurtenissen kunnen de vorm aannemen van tegenslagen zoals ongeluk, ziekten en teleurstellingen, maar ze kunnen financiële verliezen veroorzaken en zorgen dat mensen bezittingen kwijt raken. Je kunt de #5 Ster, die ernstig gevaar brengt, afwenden met Feng Shui accessoires: de Emerald Pagode, Hart Sutra Pagode, Pagode met Om Ah Hum amulet en een Messing Wu Lou met Vijf Munten.

Invloed van de Jaarlijkse Bergsterren
Een negatieve invloed komt van de Bergster van Jaarlijkse Conflicten. Door deze Ster is het mogelijk dat er juridische problemen ontstaan of je met andere mensen misverstanden en conflicten krijgt. Ook zijn er relatieproblemen mogelijk en zal de liefde onder druk staan. Om deze energie te onderdrukken, kan een Gouden Boeddhistische Stupa ondersteunen. Deze straalt ongelooflijke kracht uit, die helpt karma te zuiveren, waardoor je minder kans hebt om problemen aan te trekken. Omdat deze Ster in het noordwesten verblijft, zal de Hond er direct mee te maken krijgen. Deze slechte energie tast je fysieke kracht aan, zorgt dat je minder van seksualiteit kunt genieten en brengt conflicten en verdeeldheid in jouw relaties. Het kan rust thuis verstoren en ook leiden tot problemen met collega's, superieuren en ondergeschikten. Deze kracht kan er dus voor zorgen dat er misverstanden optreden en er kans op miscommunicatie is. Je bent ook erg gevoelig voor meningen van anderen en je zelfvertrouwen kan onder druk komen te staan door invloed van deze ster. Je bent namelijk minder goed in staat om in te schatten wat iemand nou precies bedoelt en of deze het werkelijk slecht bedoelt. Plaats een amulet van Yang-energie met de Phoenix in het noordwesten om deze Ster van Jaarlijkse invloeden af te wenden. Om jezelf onderweg te beschermen, wordt aangeraden een amulet van Reisbescherming met 28 Hums bij je te dragen. De San Sha zal vanuit de westelijke sector bewegen en daar heeft de Hond flink wat last van, waardoor je niet alleen de noordwestelijke sector in de gaten moet houden, maar het westen en oosten niet moet verstoren. Je kunt denken aan opzetten van belangrijke zakelijke veranderingen, die je te snel doet of zaken die grensverleggend zijn en beïnvloeden, waardoor je karakter verandert.

Als deze sector met San Sha verstoord wordt, zal dit negatieve gevolgen hebben. Daarnaast moet je rekening houden met een grotere kans op berovingen, financiële verliezen, ongelukken en grotere problemen die lang invloed blijven houden. Er zijn drie gezichten binnen deze energie van de San Sha; de Overval Sha, Rampen Sha en Ongeluk Sha. Je kunt deze energieën afwenden of absorberen door te zorgen dat de hal, slaapkamer, woonkamer en kantoorruimte rustig blijven. Plaats er zachte kleuren en lichten en zorg dat er niet veel lawaai is. Een beeld van de Drie Goddelijke Bewakers in de entree of het zuidwesten van je huis met het gezicht gericht op het Zuiden kan bescherming geven. Ook een amulet die je dagelijks bij je draagt, kan nuttig zijn. Een krachtig amulet kan bijvoorbeeld het HUM-Mantra Beschermingswiel zijn. Deze heeft een krachtige werking op zeer negatieve of kwaadaardige energieën. Is er iemand in je omgeving die jaloers op je is of word je geconfronteerd met negatieve energie op je werk of van bepaalde instellingen of organisaties, dan kan dit amulet effectief zijn. Er wordt aangeraden dit dagelijks bij je te dragen. Verder is het belangrijk om niet te gaan zitten met deze San Sha achter je. Een andere Feng Shui attribuut die kan ondersteunen is het amulet van de Spiegel van de Drie Hemelse Bewakers. Deze is zeer krachtig en kan de kwaadaardige energie zelfs in warme en positieve energie omzetten, waardoor je juist veel profijt van de San Sha kunt hebben.

Het leven van de Hond in het Chinese Jaar van het Waterkonijn
De #5 Ster staat immers niet alleen bekend om ongeluk, maar ook om het veroorzaken van verdriet, teleurstelling en in gevaar brengen van hygiëne. Ook wordt deze Ster wel eens gelieerd aan financieel verlies en ernstige ziektes. Het is vooral belangrijk dat je het zuidwesten van je huis of kantoor tegen negativiteit beschermt. Ook Honden die ergens anders vaak in het noordwesten zijn, kunnen hier last van hebben. Een Vijf Elementen Pagode met de Zon en Maan kan veel rust en positiviteit bieden. Bij grotere huizen of bedrijven is het wenselijk dat je er meer van plaatst. Een amulet met de Driekleurige Vijf Elementen Pagode met Mantra ‘Om Ah Hum’ is krachtig om de #5 Ster ook onderweg bij je weg te houden. Er wordt aangeraden dat je geregeld bepaalde wensen uitspreekt, maar wees bescheiden en gebruik hier ook de mantra bij. Ben je vaak op de weg dan is een Jade Ping An Kou hanger een prima beschermer om minder kans op ongelukken te hebben. De #5 Ster van Ongeluk zal niet alleen staan als het om negativiteit gaat. Ook de Bergster van Jaarlijkse Conflicten en de San Sha zullen negativiteit op kunnen leveren. Je Levenskracht, Geestelijke Kracht en Lung Ta zijn dit jaar niet in je voordeel en dit betekent dat je geluk qua vitaliteit, mentale kracht en succes niet echt bij zullen dragen aan de wijze waarop jij positief in het leven wilt staan. Met name in maanden met een negatieve Maandelijkse Ster kan dit dan zorgen voor tegenstellingen, ongelukken en conflicten. De Hond is echter geen teken dat nou erg saai is en zal heus wel manieren vinden om op speelse en flexibele wijze in te spelen op de dingen die wat minder goed verlopen. Je hebt veel humor en kan dan ook met een glimlach allerlei problemen oplossen. De #5 Ster zorgt voor een negatieve energie wat betreft je gezondheid. Met name oudere Honden krijgen er het meest mee te maken. Niet alleen de weerstand kan zwakker zijn, maar ook qua mentale energie zal je minder sterk zijn. Je dient vooral op je voedingspatroon te letten. Hoe raar het ook klinkt, maar voel jij je minder en zijn er bepaalde symptomen, ga dan niet gelijk hulp vragen. In dit geval wordt aangeraden je voedingspatroon onder de loep te nemen.

De Hond is namelijk zeer kwetsbaar voor ziektes en kan dan ook zeker wel een aantal problemen krijgen. Over het algemeen zal je er redelijk doorheen komen, mits je schadelijke genotsproducten laat staan. De oudste Honden kunnen stress ervaren als gevolg van versleten gewrichten en zware benen. Hoe moeilijk het ook zal zijn, maar je doet er goed aan juist te wandelen of in ieder geval meer te bewegen. De andere Honden zullen over het algemeen gezond zijn en een goed jaar meemaken. In het algemeen is het voor alle Honden wel belangrijk hygiëne in de gaten te houden. Werk of woon je in een vieze omgeving, dan wordt aangeraden hier adequate stappen in te ondernemen. Let ook op voedselvergiftiging bij de bereiding van voedsel en houd je huis extra schoon als je huisdieren hebt. Een Messing Wu Lou met Drie Onsterfelijken (Fuk Luk Sau) kan voor de gezondheid nuttig zijn. Deze zorgen niet alleen voor je gezondheid, maar ook voor mensen in je directe omgeving. Daarnaast brengt dit symbool succes, bekendheid en vermogen om geld te verdienen. Ook symbolen met een perzik zijn goed, omdat deze staan voor kracht en vitaliteit, waardoor je moeiteloos met weersomstandigheden om kunt gaan. Financieel gezien, hebben Honden geluk hebben bij investeringen en beleggingen. Zij dwingen zelf geluk af, omdat ze hard kunnen werken en vastberaden zijn. Ze zijn altijd bereid vieze karweitjes op te lossen en zullen duidelijke plannen hebben hoe te handelen. De Hond dwingt redelijk wat geluk af, maar in maanden met negatieve Maandelijkse Sterren zal deze er toch iets meer moeite mee hebben om het eigen geluk na te streven. Je moet wel op je geld letten, omdat er kapers op de kust kunnen zijn. Met name de Hond uit 1994 dient voorzichtig te zijn, omdat die het meeste ongeluk kan hebben. Wees in dit geval vooral voorzichtig met grotere, maar ook met teveel kleinere uitgaven. Neem ook geen al te grote risico’s en let op mensen met misleidende energie. Over het algemeen hangt het geluk van de Hond af van de manier hoe deze in het leven staat.

Het Schip van Welvaart en een Wens Vervullende Karper zijn symbolen die op dit gebied veel kracht kunnen geven. Deze zorgen dat je flexibeler met problemen omgaat en je veel ambities houdt, zelfs als het even wat minder gaat. Vraag advies aan vertrouwde mensen. Je doet er goed aan niet te impulsief of ongeduldig te zijn, maar alles stapje voor stapje uit te voeren. Grote beslissingen kun je beter uitstellen en als ze dan toch moeten gebeuren, doe dit dan overdacht. Mocht je merken dat het zakelijk minder goed gaat, handel dan door de #8 Ster van Welvaart te activeren. Dit kun je onder andere doen door het dragen van een Goed Fortuin amulet. Voor romantiek is er zeker plaats, maar het zal ook weer niet al te simpel zijn om de juiste wijze te vinden om je partner liefde te bieden die deze nodig heeft. Je hebt de neiging te kritisch te zijn en dit kan je partner achteruit duwen. Je lijkt wel iemand die makkelijk en open is, maar jij bepaalt welke sfeer er is. Ook bij een partnerkeuze zal je hier duidelijk een stempel op drukken. Heb je een partner die nu niet bij je past, dan is het een moeilijk jaar. Ben je single, dan zal je ook erg kritisch zijn en zal je niet snel iemand in je leven laten voor een vaste relatie. Je houdt er van om de strijd aan te gaan om een nieuwe partner te krijgen, maar heb je deze eenmaal, dan kun je snel je interesse verliezen. Voor de meeste Honden geldt dit jaar dat ze soms wel koel en ongeïnteresseerd overkomen en daardoor zullen mensen het niet altijd aandurven op je af te stappen. Zelfs een vaste partner zal wel eens afstand van je kunnen houden. Er wordt aangeraden om, als je een relatie hebt, je partner voldoende aandacht te geven en vooral loyaal te blijven. Singles dienen hun speelse karakter op een liefdevolle wijze te gebruiken en niet op een manier dat het lijkt alsof ze alleen maar spelen en verder niets. Rozenkwarts Appels of Perziken kunnen veel liefdesgeluk brengen, zowel voor singles als gebonden mensen. Daarnaast brengen ze meer rust in je emoties.

Algemeen overzicht van de Vliegende Sterren voor alle tekens
We gaan naar het Jaar van het Waterkonijn. Na de dominante Tijger van vorig jaar kunnen we stellen dat het zeker een luchtiger en soms makkelijker jaar zal worden. Er zal minder strijd zijn en meer ruimte voor communicatie en diplomatie. Kijken we naar de vele geweldexplosies, dan zien we dat de energie van het Konijn, in tegenstelling tot de Tijger, kiest voor communiceren, vrede en overeenkomsten. We krijgen in het centrum van de Vliegende Sterren te maken met de #4 Ster. Het centrum is altijd bepalend voor de algemene sfeer binnen de wereldorde. De #4 Ster is de Ster van Relaties, Romantiek, Onderwijs en contact dat er onderling is. Mensen zullen daarom over het algemeen goed met elkaar omgaan en negatieve energieën zullen alleen voorbehouden zijn aan negatief ingestelde mensen. Er zal door deze Ster ruimte zijn voor innovatie, ontwikkeling en creativiteit, die gebruikt kunnen worden om de wereld duurzaam te houden. Om energie van de #4 Ster volledig op te roepen, wordt aangeraden in het centrum een amulet van de Vier Kardinale Tekens te plaatsen. Deze tekens zijn Rat, Haan, Konijn en Paard. Je kunt deze bij je dragen om onderweg positieve energie op te roepen. Dit amulet versterkt samenwerking, relaties, bedrijfsleven en het leven in het algemeen. Er is een perfecte balans tussen Yin en Yang. Niet alleen onder vertrouwde mensen zal er harmonie zijn, ook mensen die je dagelijks tegenkomt, zullen onderling een goed contact hebben. Door de #4 Ster is er namelijk meer kans op waardevolle contacten met een liefdesrelatie, vrienden en familie. Onder invloed van het Konijn zal er dit jaar Lap Chun energie ontstaan, die bestaat uit de drie Lentetekens Konijn, Draak en Tijger. Deze energie kan je oproepen met het Symbool van de Acht Gunstige Objecten. Dit zorgt er namelijk voor dat je vanuit alle sectoren de gunstige energie oproept. Hierdoor kan je het jaar goed opstarten en is er ruimte voor nieuwe initiatieven op alle gebieden van het leven. Heb je plannen te ondernemen, dan is het een prima jaar dit te doen. Je kunt de Lap Chun ook oproepen met groene planten, groene accessoires en de kleur groen.

We kijken per jaar ook naar de Vijf Elementen en zien dat er disbalans is. We hebben namelijk te maken met een overvloed aan Vuur, Hout en Water, maar Metaal en Aarde ontbreken. Dit is niet gunstig, omdat leiderschap nog wel eens zal ontbreken. Leiders, die een autoritair bewind hebben, kunnen nog wel eens te maken krijgen met weerstand en revoluties. Dit kan aan de ene kant zorgen voor instabiliteit. Aan de andere kant zijn er mogelijkheden dat bepaalde landen of gebieden een rustiger periode ingaan. Yin-Water botst met een overvloed aan Vuur, waardoor er heel wat strijd kan zijn. Hierdoor kunnen mensen die niet capabel zijn de neiging hebben te domineren. Aarde staat voor macht en autoriteit. Dit kan dan problemen geven, waardoor er heel wat ellende over de wereld kan komen. Voordeel is echter dat er verborgen componenten van Metaal en Aarde zijn, waardoor er op de achtergrond toch ook veel goeds kan ontstaan. Om evenwicht te brengen wordt aangeraden een symbool van de Vijf Elementen in Balans te dragen. Om verder het tekort aan Metaal op te lossen wordt aangeraden dit met Feng Shui op te lossen. Het meer dragen van Witte of Metallieke kleuren kan zorgen dat je gebrek aan Metaal kunt compenseren. Ook Feng Shui accessoires kunnen helpen, zoals onder andere een stalen hangertje van de Lotus Om Manu Padme Hum. Ook een amulet van de Hemelse Lung Ta kan krachtige energie opwekken. Door het ontbreken van Aarde kunnen mensen soms last hebben van onzekerheid en willen ze extra waardering. Er wordt aangeraden veel complimenten te geven en sympathiek en open met mensen om te gaan. Dit vergroot de aanwezigheid van verborgen Aarde. Voor mensen met leidinggevende functies wordt aangeraden een Ru Yi te dragen, omdat die zorgt dat je vertrouwde energie uitstraalt, waardoor mensen jou meer waarderen. Verder wordt aangeraden Aardetinten kleding te dragen. Ook kristal kan gunstige aarde-energie oproepen, waardoor er aangeraden wordt om zulke accessoires te plaatsen.

Het overschot aan het Vuur-element is gericht op financiële kansen en bezittingen. Verder is dit element verbonden aan het hart, de dunne darm en de algehele warmtehuishouding. Omdat er een overschot aan Vuur is, zijn mensen niet altijd in staat zich helder en gelukkig te voelen. Met name in perioden dat het warm is, kunnen we ons onrustig of angstig voelen. Ook zijn er wat meer irritaties onderling. Sommige mensen kunnen last van gluten en lactose hebben. Het is sowieso verstandig dat we er nu niet teveel van gebruiken. Koffie en gemberthee zijn nu ook niet zo verstandig. Beter drink je thee met citroenmelisse, munt of kamille. Drink in warme maanden vooral veel water. IJs is minder verstandig, evenals alcohol. Om balans te brengen in de grote hoeveelheid Vuur kan je gebruik maken van amuletten van Feng Shui Messing Drie Schapen of de Choy San, God van Welvaart. Positief is een overvloed aan Hout-Element. Dit zorgt ervoor dat we weinig met mentale blokkades te maken krijgen, omdat mensen in staat zijn creatief en fantasievol met eventuele problemen om te gaan. Je kunt energie oproepen met een beeldje van het Trio Leeuwen. Binnen de Chinese Leer gebruiken we pijlers, die onderverdeeld worden in uren, dagen, maanden en jaren. Dit jaar zijn de pijlers van uur en maand in evenwicht. Binnen de dagelijkse pijler hebben we te maken met Yin-Water dat sterker is dan Yin-Vuur, waardoor we deze als destructief kunnen zien. Dit geeft aan dat er geregeld conflicten tussen de man en vrouw kunnen zijn. De conflicten kunnen zich omzetten in ontrouw, huwelijkse- of andere problemen. Verstandig is het dit jaar om Kristallen Bollen en Rozenkwartsappel in je slaapkamer te plaatsen of deze als amulet bij je te dragen. De Jaarpijler kent positieve energie, omdat Yin Water en Yin Hout een gunstige verbinding met elkaar aangaan. Bijzonder is dat vooral ouderen meer waardering krijgen en meer in staat zijn invloed op hun omgeving te hebben. Wijsheid lijkt het toch te winnen van emoties en mensen die geschillen opzoeken.

Verder zullen er krachten zijn, die verspreid worden door vaderlijke en moederlijke energieën. In de noordwestelijke sector, zien we de ongeluk brengende #5 Ster van Ongeluk, Tragedie en Pech. Deze Gele Ster is een onheilspellende Ster en behoort tot het element aarde. Dit is ongunstig voor gezondheid en kan ongeluk brengen. Deze sector verspreidt ongelukkige energie vanuit vaderlijke energie. Hierdoor kan het gebeuren dat invloed van mannen minder sterk zal zijn. Om dit op te vangen, wordt aangeraden een Hart Sutra Pagode te plaatsen. Mannen doen er goed aan een amulet met de Emerald Pagode met mantra Ah Hum bij zich te dragen. De zuidwestelijke sector krijgt de Jaarlijkse #1 Ster van Overwinning, waardoor moederlijke energie positief in de maatschappij door kan werken. Plaats een Ru Yi in deze sector om de kracht te versterken. Vliegende Sterren en Bergsterren zijn altijd krachtig aanwezig, maar er zijn ook Verborgen Sterren. De Krijger Kuan Kung zorgt er dit jaar voor dat mensen meer kracht hebben om voor hun overtuigingen te gaan. We zijn dan ook meer in staat moeilijkheden aan te kunnen en niet op te geven. Plaats een beeldje van hem in je woonkamer om Kuan Kung gunstig te stemmen. De Ster van Welzijn en de Grote Bergster van Toekomstige Verwachtingen brengen geluk op financieel, en liefdesgebied. Zelfs mensen, die weinig geld hebben, zullen tevreden zijn. Plaats de Rode Olifant van Voorspoed om de Sterren positief te stemmen. Bedenk dat er in huiselijke kringen conflicten en ruzies kunnen ontstaan. De Olifant helpt je dit te voorkomen. Een symbool van Feng Huang, de Phoenix, is gunstig en kan zorgen voor wedergeboorte en transformatie van het oude naar nieuwe. Het Vuur vanuit het Zuiden kan voor menig teken krachtig zijn, mede omdat deze Sterren in die sector staan. Verrijzenis van de Phoenix kan geluk en mogelijkheden geven, waarbij de Jaarlijkse #9 Ster kan ondersteunen.

Andere krachtige verborgen Sterren zijn aanwezig. De Ster van Briljant Onderwijs biedt fantastische kansen om informatie op te nemen en goede resultaten te behalen. Innovatie, wetenschap en onderwijs zullen een sterke ontwikkeling meemaken. Je kunt deze energie oproepen met een amulet van Manjushri op je bureau of door een talisman van de Pagode van Wijsheid te dragen. De Ster van de Gouden Koets is gunstig voor mensen, die pas getrouwd zijn of mensen, die binnenkort willen trouwen. Mensen die al getrouwd zijn, kunnen door deze krachten beschermd worden tegen ontrouw en misleiding. Het kan dus een jaar van geluk, liefde en voorspoed worden. Mensen die nog geen partner hebben, maken dit jaar extra kans op een nieuwe liefde. Plaats de Kam van Romantiek of die van een Gelukkig Huwelijk in het zuidwesten of centrum van je huis. We moeten opletten dat de Bergster van Huwelijk ons ongeluk en ontevredenheid kan brengen. Met name mensen met een mindere relatie, kunnen er veel last van hebben. Miscommunicatie kan ontstaan, zelfs als de verstandhouding normaal gesproken goed is. Om deze negativiteit af te wenden, kan de eerder genoemde Kam uitkomst brengen. Ook een amulet van het Huwelijksslot van Dubbel Geluk kan gunstig zijn om negativiteit af te wenden. Tenslotte hebben we te maken met de Ster van het Reizende Paard. Deze energie is gunstig voor reizen, uitstapjes en activiteiten. Mensen zullen meer dan vorig jaar de neiging hebben nieuwe gebieden te ontdekken. Ook is het gunstige energie voor mensen, die plannen hebben in het buitenland te werken. Mondiaal gezien is deze energie gunstig voor onderhandeling tussen groepen, bedrijven en landen. Internationale samenwerking en inspanning om conflicten, oorlogen en andere negatieve zaken op te lossen, kunnen sterk aan de orde zijn. We moeten opletten dat instabiliteit kan ontstaan door negatief ingestelde mensen of groeperingen. Roep de energie op met een amulet van het Reizende Paard om negatieve energie af te wenden.

Al met al wordt het geen makkelijk jaar, maar is er voldoende hoop dat er toch wat rust in de wereld kan komen. In het jaar van het Konijn zal het er vooral op aankomen dat we een juiste timing hebben om handelingen, werk, liefde en andere aspecten goed uit te voeren. Er kan dit jaar namelijk wisselvallige energie zijn, omdat het Konijn eigenlijk maar twee mogelijkheden van handelen heeft: accepteren of afwijzen. Wat je kiest, zal afhangen van de situatie en de kracht die jij als persoon bezit. Bij verkeerde keuzes kunnen er grote mislukkingen komen. Bij juiste keuzes kan je tot grote hoogtes reiken en zal je beloond worden. Afhankelijk van wat je doet, kan je het best symbolen van Luchtdieren bij je dragen. De Lucht-Bever zorgt voor persoonlijke kracht, waardoor je lekker in je vel zit. De Lucht-Salamander kan ervoor zorgen dat je op intellectueel gebied krachtiger bezig kunt zijn om ideeën en plannen uit te werken. Het Lucht-Stekelvarken kan beschermen tegen negatieve energie, die we eerder beschreven. De Lucht-Hond zorgt voor vrede en vreedzaam contact. De Lucht-Draak is vernieuwend en innovatief en kan jou ertoe bewegen met iets te starten, wat je eerst niet durfde. De Lucht-Raaf kan gunstige energie brengen om te onderhandelen, te communiceren en belangrijke zakelijke besluiten te nemen. Tenslotte zal natuurlijk de kracht van het Konijn geroemd worden. Niet alleen het Water-Konijn zal dit jaar veel kracht geven, ook het Lucht-Konijn is vol energie en geluk. Het Lucht-Konijn zorgt dat mensen in staat zijn bepaalde acties en handelingen op het juiste moment te doen. We zijn in staat nauwkeurig te zien met welke strategieën we succes kunnen behalen. Plaats dus een beeldje van dit teken in je huis of draag deze mee als amulet, wat ook geldt voor de andere Luchttekens. In de Chinese leer vinden mensen het belangrijk amuletten of symbolen te dragen of deze in huis te plaatsen.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)