Chinese Jaarhoroscoop Hond

Chinese Jaarhoroscoop Hond

Chinese Jaarhoroscoop Hond

Geboorte jaar: 2006 1994 1982 1970 1958 1946 1934 1922 1910

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken


Chinese jaarhoroscoop van de Hond in het jaar van de Metaal-Os
Chinese 12de maand in het jaar van de Metaal-Os (tot 4 februari)

De Vliegende Sterren van de Feng Shui voor de Hond
De Jaarlijkse #7 Ster van de Geweld, Diefstal en Bedrog krijgt deze maand in het noordwesten bezoek van de Maandelijkse #4 Ster van Romantiek en Onderwijs. Dit zal goede energie aan de Hond geven. De #7 Ster zal echter steeds op de achtergrond blijven en zorgen dat je toch alert dien te zijn op eventuele problemen. Je kunt bedreigingen vanuit de negatieve #7 Ster over het algemeen echter goed aanpakken. De dreigende Tai Sui zal door de #4 Ster afgewend worden, maar indirect kan deze in jouw sector toch ongeluk brengen. Zo erg als verleden maand zal het niet worden, waardoor jij je kunt verheugen op een prima maand. Wu Duo die naar de San Sha gericht is en geregeld ongunstige energie brengt, zal minder invloed hebben. Het zal een redelijk relaxte maand worden, waarbij je eventuele obstakels aan kunt pakken. Blijf oppassen voor conflicten met leidinggevenden, collega’s en autoriteiten, die vorige maand ontstaan zijn. Die kunnen nog doorwerken, waardoor die conflicten wel bedreigers voor rust en positieve energie zijn. Zijn er problemen, dan wordt aangeraden deze stap voor stap op te lossen en empathisch te zijn voor wat anderen zeggen en vinden. Het helpt deze maand om een amulet van het Anti Kwade Oog te dragen, omdat die onvriendelijke energie van alle negatieve Sterren afwendt en positieve energie van de #4 Ster versterkt. Ook wordt aangeraden in het noordwesten van je huis een beeldje van Kuan Kung met Draak te plaatsen. Deze blokkeert energieën van de Tai Sui en Wu Duo. Zolang jij echter op goede wijze in het leven staat, zullen deze je niet raken, waardoor er veel geluk is op bijna alle gebieden van je leven. Ondanks de adviezen moet je alert blijven op verlies van bezitting en geld, diefstal, beroving en geweld. Financiële zaken zijn deze maand een stuk beter, maar blijf goed nadenken over uitgaven. Investeringen en beleggingen kun je gerust in deze maand met de #4 Ster doen. Het is een maand om je huis of kantoor te analyseren op zwakke plekken, omdat er ook nu kansen zijn op inbraak of overval.

De Kleine Ster van Verwachtingen, staat gunstig in jouw sector en zal zorgen dat je meer rust in je leven kunt hebben. Ongunstig is dat je Spirituele Essentie dit hele jaar slecht is, maar positief is wel dat de #4 Ster een zeer fijne invloed heeft waardoor je intuïtie sterk is. Wel is het verstandig nuchter en geduldig in het leven te staan. Je Lung Ta is gemiddeld, maar door de huidige positieve energie van de #4 is deze een stuk beter. Er wordt aangeraden doelen die je eerst uitstelde alle aandacht te geven. Positief is dat je Levenskracht goed is, waardoor je niet snel ziek wordt en je veel energie hebt om te sporten of voldoende te bewegen. Wandelingen of andere activiteiten in de natuur zijn aan te raden. Onmisbare amuletten zijn dit jaar de Hemelse Waterdraak, de Drie Hemelse Bewakers en ‘Om’ Dakini, die spiritualiteit aantrekken en je beschermen. De botsing van de #7 en de #4 Sterren brengt verraad, jaloezie en oneerlijkheid en je moet deze maand oppassen dat je niet bedrogen wordt of met andere negatieve zaken te maken krijgt. Beter vertrouw je mensen nooit helemaal, omdat zelfs vertrouwelingen nog wel eens dingen kunnen doen, die jou verbazen. Financieel is het geen slechte maand, maar er zijn fraude en oplichting mogelijk. In een relatie kunnen er zelfs ruzies en spanningen ontstaan, waardoor de #4 Ster meestal positief werkt, maar de #7 Ster dus wat druk kan geven. Toch zal je meestal wel een harmonie in je liefdesleven krijgen en ben je wel gelukkig. De #4 Ster zal zowel relationeel als qua onderwijs geluk brengen. Er wordt dan wel aangeraden om de noordwestelijke sector van je huis te versterken met de energie van de Manjuhsri Gau. Deze brengt een zeer creatieve energie en zal geluk brengen en kwade energieën afwenden. Om nog meer geluk in de liefde te vinden, kunnen verse bloemen in een rode vaas of een beeldje van de Kurukulle Godin erg nuttig zijn om jou charismatisch en empathisch te maken, waardoor andere mensen makkelijker met je omgaan en daardoor ook veel ondersteuning geven om je leven mooi te maken.

Romantiek, zakelijkheden en mentale gesteldheid
Dit is een zeer gunstige maand voor de Hond, waarbij dit teken zeer productief en creatief is. Studenten die betrokken zijn bij onderzoekswerk zullen deze maand een doorbraak maken en leerlingen zullen over het algemeen goede prestaties neerzetten. Communicatie vaardigheden zijn op hun hoogtepunt, dus is dit een geweldige tijd voor het opzetten of versterken van zakelijke en sociale netwerken. Het is ook een zeer goede periode om allerlei groepen op te zoeken en naar conferenties te gaan om jezelf te promoten en meer kennis en informatie op te doen. Het is ook een prima maand om nieuwe financiële zaken op te starten. Het is wel belangrijk dat je met lange termijndoelen werkt, omdat je daar toch het meeste mee kunt bereiken. Collega's en andere mensen kunnen jou deze maand veel goede energie geven en zorgen dat je er niet alleen voorstaat. Het is dan ook zeker een goede tijd voor nieuwe zakelijke ideeën en plannen, die anderen jou aandragen. Accepteer hulp en steun en wees vooral niet te eigenwijs en koppig om mensen even het voortouw te geven. Bedenk dat je het nooit helemaal alleen moet doen, maar dat je juist door deze hulp veel mogelijkheden aan kunt boren om je te ontplooien of om allerlei projecten aan te gaan. Een Kleurrijke Liuli Negen Niveau Pagode in het noordwesten kunnen je carrière en geluk qua onderwijs vergroten. Een Manjushri Dzi Amulet kan hierbij ook helpen. Deze amulet kan ook nog wel eens zorgen dat negatieve Sterren afgewend worden, waardoor je nog minder problemen kunt ondervinden. Liefdesgeluk is deze maand zeer krachtig. In een langdurige relatie krijg je de kans om liefde nieuw leven in te blazen. Mensen die getrouwd zijn of samenwonen doen er goed aan om hun partner soms een klein romantisch geschenk te geven. Je zult zien dat dit veel meer gewaardeerd wordt, dan iets wat duur is. Het gaat er uiteindelijk om of een geschenk met het hart gegeven wordt. Voor singles bestaat er een gerede kans op een nieuwe lover. Om nog meer kans op een nieuwe liefde te maken is het Perzikbloesemdier Konijn in de oostelijke sector zeer geschikt. Het is een prima maand om een band op te bouwen met familie en goede vrienden die je al een tijdje niet hebt gezien.

Aan het eind van dit Chinese jaar kunnen er verheugende energieën op je afkomen, waardoor het geluk je toe kan lachen. Zowel je carrière, welvaartspeil als relaties zullen sterk verbeteren. Let op dat er een kleine bedreiging van gezondheid kan zijn, waardoor je meer kans hebt om ziek te worden. Op zakelijk gebied kun je te maken krijgen met zeer bijzondere verrassingen en mogelijkheden. Er wordt aangeraden om adviezen van mensen omtrent financiën aan te nemen. Verder is het verstandig om gezondheid onder controle te houden door je gemoedstoestand te controleren en je niet om alle kleine dingen druk te maken. Daarbij is aan te raden geen of weinig alcohol te drinken. Het is voor de Hond belangrijk relaxt te blijven. Zolang je met problemen om kunt gaan, zal je wel relaxt blijven. Gebeuren er in je omgeving dingen, waar je geen controle over hebt, dan kun je aardig in de stress raken. Let op dat je geen problemen krijgt met vrienden of collega’s, omdat die het geluk kunnen beïnvloeden. Dit teken is zeker een persoon die veel aan anderen denkt, maar ook aan zichzelf. Je houdt graag controle over je eigen leven en houdt de meeste gevoelens en diepere gedachten voor jezelf. Voordat je iets met een ander deelt, moet je overtuigd zijn dat deze persoon te vertrouwen is. Daarbij moet de Hond ook wel echt van iemand houden om zich open te stellen. Deze maand zal de Hond een rijk innerlijk leven hebben, waarbij de nadruk ligt op de diepste emoties van de menselijk ziel. Je kunt nog wel eens in je eigen gedachten verdwalen, maar dat vind je wel fijn. Je bent deze week wel iemand die er graag voor andere mensen is en dat zal je deze maand ook zeker niet anders doen dan gewoonlijk. Je bent trouw aan de mensen waar je van houdt, maar zal in principe ook veel doen voor anderen, die om hulp vragen. Het zal bij sommige mensen overkomen, alsof jij zelf alle controle wilt houden, maar dit is zeker niet zo. Je draagt mensen gewoon graag een warm hart toe. Je wilt misschien controle, maar wel omdat je het goed met ze voor hebt. Financieel zal je deze maand veel aan jezelf denken en als je geld kunt verdienen, zal je dit zeker niet laten en er vol voor gaan. Hierbij zal je altijd trouw blijven aan strikte normen en waarden die jij voor jezelf gesteld hebt en welke je belangrijk vindt om voor jezelf na te streven. Let op dat je anderen niet verplicht om te doen wat jij goed vindt. Ieder mens moet zijn eigen weg kunnen kiezen.

Welzijn en advies
Voor alle tekens geldt een waarschuwing vanuit het centrum. Dit gaat om het centrum in je huis, kantoor of als je belangrijke kamers daar hebt, maar ook om centra in diverse woonplaatsen. Dit komt, omdat er dan wel een positieve kracht vanuit de Jaarlijkse Hemelse #6 Ster is, maar deze maand de #3 Ster van Vijandigheid, Ruzie en conflicten hier bij zal komen. Er zijn daarbij ook mogelijkheden op juridische problemen. Er wordt aangeraden deze sector zo rustig mogelijk te houden. Maak geen overdreven harde geluiden en gebruik er ook geen al te fel licht. Vermijd conflicten of ruzies hier, omdat deze anders uit de hand kunnen lopen. Vooral mensen die veel in deze sector zijn, kunnen er last van hebben. De kans op ziektes is vooral voor vrouwen groot. Een Anti-Ziekte amulet is aan te raden. Het dragen van een Tibetaanse Dzi armband kan heilzaam zijn. Er wordt aangeraden niet teveel groene planten in deze sector te plaatsen. Beter is misschien nog om helemaal geen planten te plaatsen. Het beste is een rood tapijt van de Pi Xie te plaatsen. Ook een Rozenkwarts Vredesappel wendt negatieve energie af of zal deze absorberen. Niet alles is echter negatief, het is een goede sector om te speculeren en financiële zaken af te handelen. Dit zal vooral veel op je werk zijn, maar ook thuis kan je deze belangrijke zaken het beste in het centrum van je huis doen. Op dat gebied is er dus wel geluk te verkrijgen.

De vooruitzichten voor de laatste maand van het Chinese jaar zijn het begin van de maand wat minder goed. Dit komt mede door de invloed van de Jaarlijkse #7 Ster, die gewelddadig gedrag kan brengen. Je bent echter al vrij snel in staat volledig in je kracht te staan, omdat de #4 Ster van Romantiek en Onderwijs je gemoedstoestand positief zal beroeren. Daardoor zit je de eerste dagen minder lekker in je vel, maar zal je daarna weer beter functioneren. Je energie zal toenemen en je krijgt grip over je mentale vermogen, maar ook over je fysieke gesteldheid. Het is belangrijk je niveau van stress te controleren, omdat je vooral de 1ste week ziek zou kunnen worden. Lukt het je het stressniveau te beheersen, dan zal je ook minder kans op ziektes hebben. Het zal belangrijk zijn om er met mensen over te praten als jij dit nodig hebt. Door je gevoelens te uiten, zal je merken dat je veel minder stress hebt, wat meer fysieke weerstand biedt. Op zich zullen de sterren er goed voorstaan en met name de #4 Ster zal jou mentaal versterken. Hoe lekkerder jij mentaal in je vel zit, hoe meer je op fysiek gebied kunt functioneren. Om energie van het universum nog krachtiger in je op te nemen, doe je er goed aan een houten ster in je huis op te hangen of deze als hanger mee te dragen. Ook wordt aangeraden een Rode Kristallen Bol te dragen, omdat deze voor veel harmonie zorgt en je dan veel stabieler kunt functioneren.

Vooruitzichten voor het jaar 2022
We willen nu al voor de westerse wereld een overzicht geven van het jaar van de Zwarte Watertijger. Zo kunnen jullie je al voorbereiden op wat komen gaat. Overigens zal de Chinese Zodiac pas 4 februari starten, bij het begin van de Lente in China. Dat Chinese jaar eindigt op 21 januari 2023. Het jaar 2022 zal veel harmonie brengen, waarbij we gericht zijn op langdurige contacten tussen mensen. Dit zal betrekking hebben op contacten die we in het leven hebben. Er is relaxte energie, die verstoord kan worden ten tijde dat negatieve maandelijkse Vliegende Sterren ons beïnvloeden. Houd de maandelijkse voorspellingen in de gaten. Mensen die het hele jaar een Vliegende negatieve Ster in hun sector hebben, moeten goed opletten. Toch zal de energie van de Watertijger sterk genoeg zijn negatieve energie af te wenden en de meeste tekens toch ook wel krachtige ondersteuning te geven. Dat is afhankelijk van het gedrag van mensen. Liefdesrelaties zullen harmonie kennen, maar natuurlijk zijn er altijd problemen mogelijk. Toch zullen de meesten niet tot iets ergs leiden. Gebonden mensen kunnen in het jaar 2022 en de eerste maand van 2023 grote stappen zetten om de relatie naar een nieuw level te brengen. Heb je plannen, dan wordt aangeraden er daadwerkelijk iets mee te doen. Het is een prima tijd om te trouwen, samen te wonen of een nieuwe relatie te krijgen. Zakelijk is het een prima energie om grote aankopen te doen. Het is een goed jaar voor een zwangerschap of om kinderen te adopteren, om zo dus een gezin te stichten of een gezin uit te breiden. Singles kunnen dit jaar assertiever zijn om buiten hun comfortzone te treden en romantiek te zoeken. De energie van de Watertijger kan jou hierbij ondersteunen. Bijzonder aan dit jaar zal zijn, dat je op onverwachte plekken en momenten mensen ontmoet, waar je liefdevolle gevoelens voor krijgt. De periode van mei t/m september kan wel eens de beste tijd zijn om een nieuwe relatie te krijgen. Gebruik deze tijd om dus stappen te nemen om een nieuw persoon te ontmoeten.

Op zakelijk gebied is er kans op financiële mogelijkheden en zakelijke vooruitgang. De Tijger geeft een krachtige en ambitieuze energie, die mensen harder laat werken, maar ook dat mensen het fijn vinden iets te bereiken. We zullen dit niet alleen bij volwassenen zien, maar ook kinderen en jongeren lijken meer ambities te krijgen. Waar er in het Jaar van de Os ellende en verdriet was, zien we toch meer geluk komen. Het is nooit te zeggen hoe mensen zich over het algemeen gedragen, maar velen vinden geluk. Het wordt een jaar van verandering, waarbij een carrière een verrassende wending kan nemen. Dit kan gaan om promotie, opzetten van een nieuw bedrijf, meer winst, een studie of goede studieresultaten. De Watertijger kan hierbij flink ondersteunen en zorgen dat de meeste mensen een goede instelling hebben. Zo zijn we in staat het verleden te gebruiken om heden en toekomst open en enthousiast in te gaan. Er kunnen mensen zijn, die moeten verhuizen voor veranderingen. Misschien kan dit onwennig of eng zijn, maar de vooruitzichten zijn over het algemeen goed. Daardoor kan het geluk je toelachen. Er zal met collega’s of andere zakelijke contacten prima energie zijn, waardoor je mogelijkheden kunt krijgen om het een en ander te bereiken door samen te werken. Het 1ste deel van het jaar is okay, maar het 2de deel zal de Watertijger helemaal veel goeds aan veel Chinese Tekens brengen. Er is veel winst mogelijk en een bepaalde hobby kan zelfs zo groeien dat je er zakelijk of financieel van alles uit kunt halen. Het jaar zal hierbij in totaal goed zijn om te investeren of lange termijndoelen te gaan maken. De Watertijger is ambitieus en zal mensen bewegen meer risico te nemen. Blijf voorzichtig en ga geen dingen doen, die ver buiten je comfortzone bewegen. Het is een jaar om te presteren, maar niet om rijk te worden. Ga dus niet gokken en blijf voorzichtig als er kansen aankomen. Je kunt dan resultaten boeken. De Tijger houdt van eerlijkheid en niet van mensen die onverantwoordelijk zijn, dan zal de karma tegen ons werken.

Qua welzijn en ontspanning is het een snel en druk jaar en zal men soms teveel energie voelen. De Tijger houdt niet van treuzelen en geeft sterke kracht aan mensen. Het is een jaar, waarin mensen erg toegeeflijk kunnen zijn om actie in het leven te halen en allerlei activiteiten uit te voeren. Dit zal op vele gebieden zijn en in diverse aspecten van ons leven. Het is helemaal afhankelijk van ons en hoe we het leven in gaan delen. Wil je achteruit gaan en bij mensen wegblijven, dan zal de Watertijger jou dit gunnen en zorgen dat jij je daar prettig bij voelt. Wil je echter de drukte opzoeken en in grote groepen verblijven dan zal hier ook een zegen op rusten. Dit geldt eigenlijk voor alle aspecten van je leven, waarbij in principe alles goedgekeurd wordt, zolang dit maar verantwoord gedaan wordt en je anderen niet kwetst. Ontspanning wordt gewaardeerd, maar inspanning ook. De Tijger kan ook zeer afkeurend werken als jij dingen doet, die buiten de comfortzone van dit machtige teken vallen. Ga jij onverantwoord en ongezond gedrag vertonen, dan zal je mentale gestel onder druk komen te staan. Dit geeft dan niet alleen problemen op fysiek gebied, maar ook geestelijk kan je dan problemen ervaren. Let dus op met ongezond eten, teveel alcohol, drugs of levensgewoonten die jou of anderen schade brengen. In dat geval kan je zoveel negatieve Sterren oproepen dat je er zelf niet blij van wordt en dan kan dit je leven ongelukkig maken. Het wordt een jaar, waarin je moet zorgen voor een positieve levensstijl, dan zal je het meeste geluk oproepen. Dit betekent niet dat je perfect hoeft te zijn. Als mens mag je fouten maken of dingen doen, die niet kloppen, zolang je dit maar niet teveel doet en er anderen ook niet door kwetst. Het wordt een jaar, waarin je slechte gewoonten los kunt laten en nieuwe, betere aan kunt leren.

Dit was een kort overzicht van wat er in het nieuwe Chinese Jaar gebeurt. In de jaarhoroscoop van begin februari zullen we ingaan op de Vliegende Sterren en de energieën die elk teken zullen beroeren.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)