Chinese Jaarhoroscoop Konijn

Chinese Jaarhoroscoop Konijn

Chinese Jaarhoroscoop Konijn

Geboorte jaar: 2011 1999 1987 1975 1963 1951 1939 1927 1915

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

In het jaar van de Groene Houtdraak
4 februari 2024 tot 3 februari 2025

De Oostelijke sector en de Jaarlijkse Vliegende Ster

Mensen geboren in 1903, 1915, 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999 en 2011 vallen onder het teken van het Konijn. Als je vóór 4 februari jarig bent, ben je volgens de Chinese astrologie een Tijger. Het Konijn staat bekend als aangenaam in de omgang en wil graag anderen blij maken. Je bent ook erg vergevingsgezindheid. Over het algemeen ben je loyaal, maar soms kan je overdreven reageren als je denkt dat je in je recht staat. Je bent keurig in je gedrag, maar dit kan afstandelijkheid creëren ten opzichte van mensen die naar jouw mening minder beleefd zijn. Mannen kunnen last hebben van wrok en andere negatieve uitingen als anderen over grenzen gaan. Vrouwen daarentegen worden vaak gezien als aantrekkelijk, bescheiden en charmant, met een magnetische uitstraling, die veel aandacht trekt. Gunstige tekens voor het Konijn zijn Geit, Hond en Varken. Je hebt niet meer te maken met de Jaarlijkse #2 Ster, die vorig jaar gezondheidsproblemen gaf. Je wordt vergezeld door de #1 Ster van Overwinning en Geluk in jouw sector. Deze Witte Ster staat gunstig gepositioneerd en brengt positieve invloeden in verschillende aspecten van jouw leven, zoals relaties, financiën en carrière. Ook is er professioneel veel succes en is er vooruitgang. Gebruik juiste Feng Shui remedies, waarbij individuele ervaringen kunnen variëren. Hard werken, sympathie en liefde delen blijven belangrijke principes. Het Jaar van de Draak brengt geluk. Elementair Geluk verbetert met Overwinningsster en gelukbrengende Draak aan je zijde.

Je kunt de concurrentie voorblijven en geluk hebben bij gokken, investeringen of een bezoek aan het casino. Let de 1ste maand (februari en begin maart) op, omdat de eigenwijze en twistzieke #3 Ster roet in het eten kan gooien. Over het algemeen ben je goed in staat conflicten op te lossen. Positief is de aanwezigheid van de Twee Grote Gunstige Bergsterren, waardoor professionele en persoonlijke vooruitgang mogelijk is. Werk je voor een baas, dan val je op, handelaren kunnen flink verdienen en ondernemers hun zaak uitbreiden. Met je extra sterke Chi kun je risico's nemen en vooruitgang boeken. Dit geldt ook voor romantiek, waar je kansen krijgt. Jouw Elementaire Geluk is dus uitstekend, met een zeer goede Levenskracht en Spirituele Essentie, waarbij je innerlijke kracht indrukwekkend is, zowel mentaal als fysiek. Je Lung Ta is eveneens uitstekend, waardoor je doelen kunt nastreven en immense potentie hebt om jezelf te laten zien. Er is waardering en erkenning in je carrière en singles hebben veel kans op een nieuwe relatie. Voor gebonden mensen kan een bestaande relatie alleen maar beter worden. Het wordt aangeraden een Azuurblauwe Draak op de Golven in je sector te plaatsen of als amulet bij je te dragen. Een amulet van de Hemelse Eenhoorn brengt nieuwe richtingen. Andere Feng Shui attributen zijn de Perzikbloesem Rat op de Schatkast in het Noorden, de Lung Ta van de 9de periode, het Windpaard van Victorie en Spiegel van Succesvibraties kunnen gunstig zijn in je sector of op je kantoor of laptop.

Invloed van de Jaarlijkse bergsterren

Dit jaar krijgt het konijn door de Dubbele Sterren van Grote Positieve Verwachtingen gunstige kansen. Deze komen vanuit de schaduwen van de Tijger en Draak. De magische sterren brengen veel kansen, maar beloven ook een overvloedige groei en een tsunami van voorspoed. Alsof het konijn zich klaar zal maken voor een grandioos optreden. Om deze buitengewone energie volledig te benutten, raad ik aan de Tai Kat Tai Ley van Grote Gunstige Versterker te omarmen. Laat ook de Kristallen Bol van Acht Gunstige Voorwerpen en de Drie Leeuwen op Trommels in het oosten ondersteunen of gebruik ze als amulet. Geduld is de sleutel, omdat deze energie pas later haar magie onthult. Het konijn, soms impulsief van aard, moet leren standvastig te blijven, vooral wanneer ontmoediging om de hoek gluurt. Laat de Tijger- of Draakfiguur in het oosten zijn charme uitspreiden, als positieve uitnodiging. Draag ook de Sleutelhanger van deze Grote Ster met trots. Plaats deze niet alleen in het oosten, maar ook in de kamers waar je leeft, slaapt, en werkt. Roep de Grote Gunstige Sterren van Verwachtingen aan door nederig en niet te veeleisend te zijn. Bescheidenheid is niet alleen een deugd maar ook een magneet voor positieve krachten. Een beeldje of sleutelhanger van de Blauwe Os zal spiritualiteit verhogen en inzicht geven in duistere energieën. Hierdoor voel je een enorme kracht om negatieve situaties om te vormen tot gunstige kansen. In maanden waar een negatieve Maandelijkse Ster heerst, kan de Ster van Verminderde Energie zich manifesteren als sluimerend obstakel voor vooruitgang. Het kan je uitputten en lusteloos maken. Plaats een Dubbele Draak in het oosten, vooral als je ingang, de hal, woonkamer of slaapkamer zich daar bevinden. Voeg hieraan de Hart Sutra toe voor een vleugje vreedzame en uitgebalanceerde energie. Vind meer balans tussen arbeid en ontspanning, want als workaholic besteed je soms te veel tijd aan zaken waar je niet bedreven in bent. Durf taken te delegeren en vertrouw op je teamleden in werk, en vrienden, partner of familie in je privéleven. Boost vitaliteit met een Amulet om Verminderde Energie af te wenden. Draag de Dubbele Draak met Yang-Energie Versterker bij je. Hiermee ontstaat harmonie tussen Yin en Yang, waardoor geest en vitaliteit opbloeien. Dit zal niet alleen vermoeidheid verminderen maar helpen bij omgaan met uitdagingen, als de negatieve Maandelijkse Ster en Ster van Reducerende Energie je blokkeren. Vermijd woede en spanning in maanden van negatieve energie. Gebruik Draken, vuurelementen, en de kleur rood als symbolen van kracht en passie. Laat deze magische elementen je omringen en je zult merken dat je prima voor de dag kunt komen in dit magische jaar.

Het leven van het Konijn in het Chinese Jaar van de Houtdraak

Het Konijn wordt geassocieerd met bloemen, vegetarisme, planten en snelle voortplanting. De Draak met mysterie, dynamiek en intelligentie. Wanneer het Konijn de Draak ontmoet, gedijt niet alleen de carrière, maar ook welvaart van het Konijn. De samenwerking tussen Draak en Konijn is veelbelovend, maar het vergt geduld en toewijding, wat voor het Konijn een inspannende taak kan zijn. Door ijverig met werk en zakelijke aangelegenheden bezig te zijn, liggen er mogelijkheden voor financiële winst in het verschiet. Een opmerkelijk aspect van dit jaar is de kans voor het Konijn om autoriteit te vergroten, wat gepaard gaat met waardering en gehoorzaamheid van anderen. Het Konijn krijgt onbeperkte kansen op een rooskleurige toekomst. Dankzij de Draak zal het Konijn minder werkdruk ervaren. Het is echter raadzaam de focus niet te leggen op het najagen van macht, maar eerder op het vergroten van financiële middelen, het bevorderen van promotie of aantrekken van klanten. Voor wie hogere posities ambieert, is investeren in educatie aan te raden om de positie op de werkplek te verbeteren. Energie die het Konijn van de Draak ontvangt, maakt samenwerking met anderen soepel met veel wederzijds respect en sympathie. De samenwerking tussen Draak en Konijn is wederzijds voordelig en leidt tot een zeer positief en voorspoedig jaar. Veranderingen in baan of positie gedurende deze periode kunnen welkom zijn. Bij de kans op promotie is actief handelen aan te raden, maar voorzichtigheid is geboden en wees niet hebzuchtig of overhaast. Blijven in de huidige positie is ook acceptabel, waarbij je carrière gestaag zal groeien, zij het mogelijk langzamer. De Draak adviseert het Konijn geduldig te zijn en tevreden te zijn met een regulier salaris, zonder te verwachten dat onverwachte winsten snel zullen komen. Hoewel de kans op aanzienlijk meer geld aanwezig is, zal het geleidelijk groeien. De aantrekkingsrelatie tussen Konijn en Draak met het Houtelement duidt op goede sociale contacten. Het Konijn straalt over het algemeen vrolijkheid en sympathie uit, waardoor het een prima tijd is voor singles om nieuwe vrienden te maken. Voor single mannen zijn er veel kansen in omgang met vrouwen, waarbij ze ook goede mogelijkheden hebben op een geschikte partner, vanwege hun magnetische uitstraling. Mensen in een relatie zullen harmonieuze gevoelens en zoete liefde ervaren, waardoor de relatie verbetert.

Voor single vrouwen zijn er wellicht minder kansen op een ideale partner. Het advies is meer tijd door te brengen met mensen uit het Jaar van de Aap of Hond, omdat zij stimuleren om leuke activiteiten te ondernemen en zo nieuwe mensen te ontmoeten. Er zijn uitdagingen in het leven, maar interpersoonlijke relaties blijven voor vrouwen stabiel. Echter, waakzaamheid is geboden voor mogelijke obstakels voor zowel mannen als vrouwen. Voor singles die een potentieel partner ontmoeten, is het cruciaal om de dingen rustig aan te doen en niet overhaast te handelen. Misverstanden kunnen gemakkelijk ontstaan in communicatie, waardoor het belangrijk is te zorgen dat beide partners op dezelfde golflengte zitten. Voor degenen in een relatie is het tonen van sympathie en begrip belangrijk om onnodige conflicten te vermijden. Gunstige maanden voor liefde zijn maart, juni en december en ongunstige maanden januari, augustus en september. Roze, paars en blauw zijn gelukkleuren voor liefde en geluksgetallen zijn 3, 4 en 9. Het aanbevelen van het gebruik van deze kleuren in de leefomgeving en dragen van sieraden of kleding in deze tinten, evenals het inzetten van geluksgetallen bij belangrijke beslissingen, kan de kansen op romantische successen vergroten. De combinatie met de Draak maakt jou zeer populair vanwege goede sociale vaardigheden. Actieve deelname aan sociale activiteiten wordt daarom aanbevolen, wat bijdraagt aan carrièreontwikkeling en financieel succes. Conflicten zullen naar verwachting niet prominent zijn in het Jaar van de Draak, maar zo wel, gaat het Konijn er meestal effectief mee om. Bescheidenheid tijdens dergelijke situaties is cruciaal en dit teken zal vreedzame oplossingen zoeken en energie richten op carrière en inkomen. Overvloedig Houtelement zorgt voor een harmonieuze relatie met de Draak, wat fysiek en mentaal een aangename ervaring oplevert. De vitaliteit van het Konijn wordt versterkt, maar het is raadzaam extra aandacht te besteden aan maanden met een Aarde-element, omdat dit mogelijk invloed kan hebben op maag en spijsverteringssysteem. Voorzichtigheid is ook geboden bij een te weinig Waterelement, omdat dan de nieren, blaas en urinewegen kwetsbaar zijn. Over het algemeen verloopt het jaar soepel, waarbij het Konijn profiteert van gunstige omstandigheden.

De invloed van de Vliegende Sterren in het jaar 2024

Naast de Houtdraak, de Bergsterren en Elementair Geluk zijn we afhankelijk van Vliegende Sterren. We kijken naar de Chinese tekens, bepaalde personen en mensen die de voordeur en belangrijke kamers in hun huis hebben. Het is belangrijk dat je bepaalt welke windrichting je huis, werkplek en belangrijke kamers hebben. Grijp je kompas en bepaal waar het een en ander gesitueerd is.

De stand en invloeden van de Vliegende Sterren in de oostelijke sectoren

In het "oosten" schittert de Witte #1 Ster van Overwinningen en Geluk in romantiek, vitaliteit, welvaart, populariteit en relaties. Als je voordeur deze kant op wijst of belangrijke kamers zich hier bevinden, kan de ster je leven versterken. Het Konijn en de oudste zoon kunnen het hele jaar genieten van deze #1 Ster. Beschermende energieën brengen waardering en populariteit bij mensen in de omgeving van het oosten. Als je slaapkamer zich hier bevindt, kun je intellectueel beter functioneren, makkelijker studeren en informatie beter onthouden. Let op, deze sector kan mentale schuldgevoelens veroorzaken en kans op inbraken vergroten. Er kan negatieve energie zijn in de keuken, badkamer of toilet. Zelfs harmonieuze relaties kunnen met emoties versterkt worden, wat kan leiden tot ongewenste romantiek, affaires en zelfs resulterend in een breuk. Om de sector gezond en positief te houden, zorg er dan voor dat het oosten geen rommel heeft en hygiënisch is. Plaats een beeld van de Qilin Eenhoorn in het oosten om je carrière te verbeteren en harmonie in persoonlijke relaties te bevorderen. Gebruik Feng Shui accessoires om kansen te vergroten. De jaarlijkse #6 Ster van Hemels Geluk bevindt zich dit jaar in het "noordoosten". De Metaalster is gunstig voor promotie en biedt bescherming aan mensen met een gevaarlijk beroep of in gevaarlijke situaties. Hoewel deze staat voor autoriteit en leiderschap, is dat dit jaar niet zo sterk. De Os, Tijger, jongste zoon en anderen die met deze sector te maken hebben, kunnen veel succes hebben. De positieve invloed van de ster werkt wereldwijd door, waardoor iedereen ervan kan profiteren. Huizen naar het noordoosten hebben romantiek in overvloed, met warme energie van romantiek. Om negativiteit af te wenden, wordt een amulet van Pi Xiu aangeraden, waardoor stabiliteit en welvaart verbeteren. Het "zuidoosten" ervaart donkere energie door de #2 Ster van Ziekte en Fysieke Bedreigingen. Hoewel dit invloed heeft op liefdesrelaties, huwelijk, vriendschap en familieharmonie, kan het gunstig stemmen van de ster helpen bij verbeteren van relaties en bevorderen van goede gezondheid. Draak, Slang, oudste dochter en anderen die met de sector te maken hebben, kunnen invloed ondervinden. De #2 Ster wordt dit jaar minder geassocieerd met ziektes. Er is positieve invloed die leiderschap en evenwicht bevordert. Versterk Aarde en slaap niet in deze sector om negatieve effecten te verminderen. De #2 Ster betekent niet automatisch dat je ziek wordt, maar je wordt op de proef gesteld. Energie in het zuidoosten is gericht op intelligentie, waardoor je belangrijke beslissingen kunt nemen, goed studeren en kennis vergroten. Zorg dat deze sector, je huis en werkplek opgeruimd en schoon zijn. Als de voordeur, slaapkamer, keuken en werkruimte zuidoost zijn, plaats dan koperen munten onder de deurmat.

De stand en invloeden van de Vliegende Sterren in de westelijke sectoren

In het "westen" staat dit jaar de Jaarlijkse #5 Ster en dit is niet bepaald een kosmische knuffelbeer. Deze Aardester kan behoorlijk roet in het eten gooien met een flinke portie obstakels en pech. Hij staat bekend als de Grote Hertog van Ongeluk. Dus, als jouw sector zich toevallig in het westen bevindt, zet je dan schrap voor extra uitdagingen. De Haan, Jongste Dochter en iedereen die toevallig aan deze kosmische kracht vastzit, kunnen de impact voelen. Het is cruciaal om de #5 Ster te temmen om rampspoed te voorkomen. Wees extra op je hoede als je deur, slaapkamer, bank, kachel of keuken naar het westen wijzen, want anders kunnen onverwachte problemen als een donderwolk neerdalen. En laten we vooral scherpe voorwerpen mijden in het westelijke deel van huis of werkplek. Mensen met tuin op het westen, dienen de #5 Ster niet te verstoren door de grond flink te veranderen. Rode of gele voorwerpen zijn ook niet wenselijk in het westen, omdat deze Ster daar minder van gecharmeerd is. Plaats de Vijf Munten van de Vijf Keizers in het westen van je huis, voeg Feng Shui accessoires toe en je transformeert je huis in een paradijs waar de #5 Ster liever niet te veel de boel verstoort. Richting het "noordwesten" schittert gedurende het hele jaar de superpositieve Jaarlijkse #4 Ster van Romantiek en Onderwijs. Deze ster is de Cupido van de Chinese krachten en gunstig voor studie, examens, carrière, administratief werk en liefdesgeluk. Hond, Varken of vaders in gezinnen worden extra sterk beïnvloed, samen met iedereen die deze sector betreedt. De Groene #4 Ster beweegt richting de Wen Chang Ster, een intellectuele bolleboos met een vleugje Metaalenergie, die soms storing brengt. Vooral studenten of mensen met een beroep, die intellectueel hoogwaardig is, dienen zich voor te bereiden op uitdagingen, ondanks dat de #4 Ster zo positief aanwezig is. Concentratieverlies, studiestress en andere problemen kunnen op de loer liggen. Huizen met een tuin op het noordwesten worden gezegend met het Huis van Intelligentie, dus gebruik de intellectuele kracht wijselijk. Zet groene planten neer, plaats een Wen Chang Pagode op je bureau en mijd rode of gele objecten. Het "zuidwesten" verwelkomt dit jaar de Jaarlijkse #9 Ster van Gunstige Toekomst en Vermenigvuldigende effecten. Geit, Aap, moeders in gezinnen en iedereen die deze sector beroert, kunnen zich verheugen. De Paarse #9 Ster brengt geluk en behoort tot het Vuurelement. Deze intense Ster staat garant voor gunstige gebeurtenissen, waardoor deze sector aan te raden is als je iets leuks van plan bent. Mensen die met deze sector te maken hebben, kunnen perfecte energie krijgen voor huwelijken of gezinsuitbreiding. Romantiek zal versterkt worden, evenals de kans dat een huidige relatie geïntensiveerd wordt. Ook is er meer groei en vooruitgang. Staat je slaapkamer in het zuidwesten, dan wordt romantiek de hoofdrolspeler. Een achtertuin op het zuidwesten brengt welvaart en kansen om geld te verdienen, maar laat deze tuin dan wel onberoerd en ga vooral geen al te grote verbouwingen in het zuidwesten doen. Kortom, het wordt een jaar omarmd door de kosmische liefde, geluk en welvaart!

De stand en invloeden van de Vliegende Sterren in het centrum, het zuiden en het noorden

In het zuidelijke deel van het universum schittert dit jaar de #7 Ster van Geweld, Diefstal en Bedrog. Het Paard en de middelste dochter lijken hier het meest mee te maken te hebben, evenals degenen die regelmatig in deze sector vertoeven. Deze Ster, met destructieve metaalkracht kan chaos brengen. Er is een verhoogde kans op financiële tegenvallers, diefstal en ongelukken met de nodige blauwe plekken. Alsof dat niet genoeg is, brengt deze misleidende energie, die kan leiden tot een scala aan misverstanden en andere verraderlijke situaties. Het onderdrukken van deze energie is absolute noodzaak. Vooral voor het Paard, de middelste dochter en iedereen die met deze sector te maken hebben. De #7 Ster staat voor een wervelwind van verlies, roddels, dronkenschap, affaires en schandalen. Bovendien bestaat er een aanzienlijk gezondheidsrisico, door brandgevaar en ademhalingsproblemen. Huizen naar het zuiden zijn gericht op Carrière, waardoor negatieve krachten afgeweerd kunnen worden. Zorg voor een opgeruimde en schone omgeving en vermijdt scherpe voorwerpen in het zuiden. In het "noorden," betreedt de Witte #8 Ster van Welvaart en Rijkdom het podium. De Aardester brengt doorgaans positieve vibes op gebied van financiën en bezittingen. Blijf relaxt, anders loop je het risico in een modderige geldpoel te belanden. De Ster schittert gunstig voor promoties en wordt beschouwd als een van de meest welwillende sterren voor welvaart, overvloed en succes. Pas op, want teveel druk op de #8 Ster kan leiden tot conflicten. Voor de Rat en middelste zonen in het noorden betekent dit echter veel financiële mogelijkheden. Dus, richt jouw bureau strategisch in, sluit belangrijke deals hier af, maar vermijd slapeloze nachten als je toevallig je slaapkamer aan de noordelijke kant hebt. Voor de zekerheid leg je een portret van de God van Rijkdom naast je nachtkastje en plaats je een Gelukboom als beschermheer. De meest intense Ster dit jaar bevindt zich in de centrale sector. Gedurende het hele jaar lijkt de #3 Ster van Vijandigheid, Ruzie, Geschillen en Juridische problemen zeer negatief. Deze twistzieke blauwe ster is de rebel vanuit het Hout-Element met een voorliefde voor conflicten, ruzies en rechtszaken. Om deze ster enigszins af te remmen en niet te laten ontsporen, is het cruciaal om romantiek in de strijd te gooien. Bevindt jouw slaapkamer zich toevallig in het midden van je huis, geef romantiek dan een kans als beschermend schild tegen de negatieve #3 Ster. Maar pas op voor wilde feesten en financiële stunts, anders kan je de woede van de #3 Ster uitlokken. En als je denkt aan renovatie van het centrum, niet doen. Gebruik geen groene of blauwe kleuren en zeker geen planten, alsjeblieft. Voor de voordeur, slaapkamer en kantoor op deze locatie kan een rood of paars tapijt bij de deur de problemen als sneeuw voor de zon laten verdwijnen.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)