Chinese Jaarhoroscoop Os

Chinese Jaarhoroscoop Os

Chinese Jaarhoroscoop Os

Geboorte jaar: 2009 1997 1985 1973 1961 1949 1937 1925 1913

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Chinese jaarhoroscoop van de Os in het jaar van de Yang-Water Tijger
4 februari 2022 tot 3 februari 2023

De noordoostelijke sector en de Jaarlijkse Vliegende Ster
Mensen uit 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009 en 2021 vallen onder dit teken. Valt je verjaardag vóór 4 februari, dan ben je een Rat. De Os vindt het belangrijk om duidelijke regels na te streven. Je bent betrouwbaar en zal niet snel mensen in de steek laten of afspraken verzaken. Je houdt van routine en hebt strikte normen en waarden. Daardoor kan jij je storen als dingen anders verlopen of als mensen zich onverantwoordelijk gedragen. Vooral de Haan, Slang en Rat zijn mensen die jou veel geluk brengen. Voor de Geit moet je oppassen, omdat deze je slechtste kanten naar boven brengt, maar soms ook wel flink wat romantische spanning. In je noordoostelijke sector brengt de Jaarlijkse #8 Ster van Welvaart energie om te bereiken wat je van plan bent. Toch moet je alert zijn dat er mindere factoren zijn, waardoor het niet zo is dat je makkelijk geld kunt verdienen. Om te zorgen dat je succes hebt en geluk afdwingt, wordt naast hard werken gesteld dat je noordoostelijke gebied goed verlicht moet zijn en Yang Vuurelement versterkt moet worden. Andere Feng Shui accessoires zijn de Dharani Schatkist, een hanger met Fantoomkwarts of Dzambala van Welvaart. Het Elementaire Geluk zal dit jaar uitstekend zijn. Dit houdt in dat jouw persoonlijke kracht ervoor kan zorgen dat jij je eigen geluk afdwingt. Je moet hard werken, omdat je afhankelijk bent van andere factoren. Kan jij je volledig inzetten, dan dwing je met ambities, ideeën en plannen succes af. Met de Jaarlijkse #8 Ster van Welvaart en Rijkdom in jouw noordoostelijke sector met daarbij de Grote Bergster van Positieve Toekomstverwachtingen is er veel mogelijk om het een en ander te bereiken.

Er zijn dit hele jaar ook negatieve factoren. Je Levenskracht zal namelijk slecht zijn, wat ook geldt voor de Geestelijke Essentie. Dit houdt in dat zelfvertrouwen en moraliteit negatief worden beïnvloed. Ook hiervoor moet je hard werken om deze twee factoren toch positief te stemmen. Een beschermende factor kan een goed sociaal en zakelijk contact zijn, omdat deze jou dan bijstaat. Mensen die het niet goed met je bedoelen, kunnen zorgen dat je geluk zodanig verzwakt wordt dat je geen inspiratie meer vindt om te doen wat je van plan bent en wat je gevoel zegt. Daarbij is het mogelijk dat je gezondheid onder druk komt te staan door stress. Dit voorkom je door amuletten van Levenskracht en Geestelijke Essentie te dragen. Je Lung Ta, de energie die zorgt dat je zelf succes afdwingt, is echter zeer goed. Daardoor kan je dit jaar zeker uitblinken, maar is het belangrijk steun van vertrouwde mensen in te roepen. Wees niet te trots en durf het aan om het niet allemaal alleen te doen. Om de Lung Ta extra te versterken, wordt aangeraden een amulet met het Hemelse Paard met Succesvlag bij je te dragen. De ‘Om Dakini Spirituele Essentie Versterker’ kan positieve Chi oproepen en zal ook aan te raden zijn. Ondanks dat Levenskracht en Geestelijke essentie slecht zijn is jouw Elementaire Geluk wel prima, welke je kunt gebruiken om doelen te stellen op alle gebieden in je leven. Wees niet te bescheiden, maar stel ze scherp. Je zult verbaasd zijn wat er te bereiken valt door hard te werken. Ben je lui of heb je er gewoon geen zin in, dan kan je wel een flinke positie negatieve energie over je heen krijgen.

Invloed van de Jaarlijkse Bergsterren
Positieve energie die jou dit jaar in de noordoostelijke sector beïnvloedt, is de Ster van Grote Positieve Verwachtingen. Er is veel geluk en je krijgt kansen, maar wel als je er hard voor werkt en vastberaden bent dit geluk daadwerkelijk af te dwingen. Wees geduldig, omdat deze energie niet gelijk werkt, maar pas later tot succes zal leiden. De Os kan zelfs impulsief worden, maar dit kan je maar beter wel onderdrukken. Om de energie op te roepen kan je in deze sector een beeldje plaatsen van de Rat op de Os. Die kan welvaart versterken, maar ook goede energie geven om positieve mensen aan te trekken. Je kunt dit jaar grote doorbraken afdwingen en je routine verbreken door nieuwe mogelijkheden en kansen te krijgen. Je doet er goed aan een sleutelhanger te dragen met Spiegel van deze Ster. Ook kun je deze in het noordoosten van je huis plaatsen en vooral in de woonkamer, slaapkamer of op je werk. Kun je de Grote Gunstige Ster van Verwachtingen oproepen, dan heb je geluk in carrière en financiën. Je trekt de Ster ook aan door bescheiden en niet te hebberig te zijn. Bescheidenheid siert de mens en dan ben je een magneet voor positiviteit. Een beeld of sleutelhanger van de Blauwe Os verhoogt spiritualiteit en biedt inzicht in kwade energie. Deze beschermt en geeft wilskracht en vastberadenheid om negatieve situaties om te zetten in gunstige aspecten voor je carrière. Tevens kan een beeldje van de Tijger of het geregeld omgaan met mensen die in dit teken staan, erg gunstig zijn.

Een zeer negatieve invloed kan de San Sha hebben. Deze beweegt dit jaar zo dat ook de Os er last van kan hebben. Als de sector met San Sha verstoord wordt, heeft dit negatieve gevolgen voor je leven. Er zijn drie gezichten binnen de San Sha; de Overval Sha, Rampen Sha en Ongeluk Sha. Je kunt denken aan berovingen, financiële verliezen, ongelukken en grotere problemen die lang invloed houden. Je kunt negatieve effecten voorkomen door de hal, slaapkamer, woonkamer of kantoorruimte rustig te houden. Plaats zachte kleuren en lichten en zorg dat er weinig lawaai is van muziek of andere harde geluiden. Een beeldje van Drie Goddelijke Bewakers in de entree of het noordoosten van je huis kan bescherming geven. Ook een amulet die je dagelijks bij je draagt kan nuttig zijn. De krachtigste beschermer, naast de Hemelse Bewakers, is het Hemelse Schild. Plaats een beeldje bij je slaapkamer, voordeur, kantoor of kwetsbare plekken in je huis. Ook een sleutelhanger hiervan kan jou onderweg beschermen. Nog meer negatieve energie komt vanaf Tai Sui. Deze Bergster biedt zwarte energie en daardoor is de kans op problemen tijdens reizen, fietstochten, in het verkeer of gevaarlijke plekken groot. Draag het amulet van Tai Sui om negatieve energie af te weren. Een andere bescherming kan je krijgen van de Vierarmige Groene Tara die positieve vibraties brengt en lijden vermindert. Wanneer je dagelijks haar mantra “Om Tare Tuttare Ture Svaha” uitspreekt, voel je haar kracht. Zet haar op een Je prominente plek in de woonkamer, dan zal zij negativiteit wegnemen en dromen waarmaken.

Romantiek en sociale contacten
Dit jaar kan de Os veel geluk krijgen bij het samenwerken met anderen en bij contact met vrienden en familie. Ook krijg je veel mogelijkheden op een nieuwe partner of kan je een huidige liefdesrelatie versterken. Het is aan te raden niet teveel alleen te doen, maar samen met anderen. Ben je op zoek naar nieuwe vriendschappen dan is het ook zeker een jaar om dit voor elkaar te krijgen. Voor de liefde lijkt het een periode om een gelukrelatie op te bouwen met een Rat, Haan of Slang, maar ook contacten met het Paard, de Geit en Hond kunnen gunstig zijn. Ben je single, dan moet je niet bang zijn om buiten je comfortzone te treden en assertief te zijn. Stap op iemand af die je leuk vindt en wacht niet af. Het zit misschien niet in je systeem, maar je bereikt meer succes als je de eerste stap zet. De Tibetaanse Dzi hanger van Agaat kan er een krachtige ondersteuning bij geven. Een amulet van het Perzikbloesem Dier de Haan kan helpen sneller vooruitgang te boeken als het gaat om sociale of sportgroepen. Je kunt dan activiteiten vinden, die bij jou passen. Om de liefde binnen een relatie te vergroten, kunnen Liuli Mandarijn Eenden in de slaapkamer je helpen om een sterke romantische energie uit te stralen.

Daardoor kan je partner meer naar je toetrekken. Sociaal gezien zal de Os zeer actief worden, waarbij energie van de Jaarlijkse Water-Tijger sterk aanwezig zal zijn. Dit betekent dat je een uitstekende relatie met mensen zult hebben. Je krijgt veel respect en verdient, door je sympathieke en empathische karakter, steun van mensen. Het is een periode om erg populair in de sociale kring te worden. Het Jaar van de Tijger is gunstig voor de Os, maar kan toch ook wat druk geven. De Tijger is namelijk iemand die makkelijk kleine irritaties bij mensen opwekt. Hierdoor kan de Os makkelijk mensen aantrekken, maar ook weer snel afstoten. Zijn er ruzies, dan doe je er goed aan deze zo snel mogelijk op te lossen, omdat deze anders grote gevolgen kunnen hebben. Vrouwen kunnen dit jaar zeker kans maken, maar dan wel met iemand die ze nu nog niet kennen. Het is geen periode met iemand in zee te gaan, waar je bevriend mee bent of die je via anderen kent. Er is dit jaar energie om veel te reizen en daardoor meer kans te maken als je er op uit trekt of gaat reizen. Om haar magnetische persoonlijkheid te vergroten wordt de vrouwen een zilveren hanger met Maansteen aangeraden. Mannen hebben nu minder kans op een nieuwe serieuze relatie. Het zal dan meer een jaar worden, om losse contacten aan te gaan. Voor een gebonden man wordt het op zich een serieuze en krachtige periode om de relatie te versterken.

Carrière en financiën
Er is een gunstige ontwikkeling in je carrière, omdat de Tijger goede energie aan de Os geeft. Je hebt veel ambities en zal een druk jaar meemaken. Werk je voor een baas, dan zal je er veel en goed contact mee hebben. Je zult merken dat mensen jouw ideeën en suggesties over het algemeen appreciëren, omdat je iemand bent die eerst nadenkt voor die wat zegt. Ondanks de vele activiteiten, zal je dan ook geen mentale druk voelen. Het is een prima jaar om te ontwikkelen. De combinatie tussen de Tijger en Os laat zien dat er verandering mogelijk is met kans op promotie of nieuwe baan. Je bent enthousiast en ambitieus genoeg dit te accepteren, maar doe dit alleen als je nu niet tevreden bent. Mensen die bij voorbaat al het gevoel hebben om te willen veranderen, doen er goed aan om dit gelijk in dit jaar te doen. Er komen vele uitdagingen en over het algemeen zullen deze een goed toekomstbeeld geven. Financieel zal je kunnen verdienen uit werk of bedrijf. Er zijn geen aanwijzingen dat je op een ander gebied extra geld kunt krijgen, behalve investeringen, die je doet in aandelen of om je bedrijf te versterken. De 37, 49 en 73 jarigen profiteren het meest. Elke inspanning die zij doen, biedt kansen om bezittingen uit te breiden. De 61 jarige zal een gemiddeld jaar meemaken, maar zeker niet slecht. De 25 en 85 jarigen moeten dit jaar voorzichtig zijn, omdat er financieel verval kan ontstaan.

Er wordt voor Ossen aangeraden een amulet van de Witte Dzambala Spiegel te dragen, die negatieve energie afwendt om bezittingen en investeringen veilig te stellen. Dit is ook een uitermate gunstig amulet om je te beschermen tegen diefstal, oplichting of andere criminele activiteiten. Ook een Tibetaanse Dzi hanger is nuttig, evenals een kristallen Pi Yao omdat die negatieve energie buiten houdt en beschermt in het verkeer of op gevaarlijke plekken. Let dit jaar op dat je deze amuletten nodig hebt, omdat er onverwachte kostenposten kunnen zijn. De 13 jarige Os zal dit jaar prima functioneren en goede resultaten behalen. Nieuwe vaardigheden worden makkelijk behaald en talenten benut. Om intellectueel versterkt te worden, kan een Feng Shui Pagode gebruikt worden. Dit geldt ook voor de 25 jarigen en mensen die een studie of cursus doen. 25 Jarigen hebben ook een sterk ondernemersinstinct en zullen zich inspannen om veel te bereiken. Mensen van deze leeftijd, die een nieuwe baan zoeken, kunnen hier waarschijnlijk wel in slagen. De 37 jarige kan veranderingen afdwingen zowel in het werk als bij mensen in de omgeving. Je bent een inspirator en zal mensen enthousiast maken meer te bereiken. De 49 jarigen kunnen een geweldig jaar meemaken en op professioneel gebied slagen in de dingen die zij voor ogen hebben. Wil je promotie, doe dit dan alleen als je er werkelijk klaar voor bent. De 61 jarige doet er goed aan om tevreden te zijn met wat die nu heeft. Het wordt dan een prima jaar. Wil je teveel, dan kan de druk wel eens te hoog worden. Naast de al genoemde amuletten, wordt aangeraden om in jouw sector een beeld te plaatsen van Kuan Kung met Drakenzwaard, omdat deze je omgeving zeer krachtig kan beschermen tegen negatieve invloeden.

Gezondheid
Spanningen zullen over het algemeen niet vanuit financiële zaken komen, omdat je hier meestal een goede weg in kunt vinden. Je intuïtie is door een gunstige Lung Ta krachtig en je zult weten wat je moet doen. Ook qua wilskracht ben je sterk en kan je mentaal lekker in je vel zitten. Een Os die lekker in zijn vel zit, zal fysieke passie en kracht bezitten en ook uitstralen. Let op momenten dat negatieve Maandelijkse Sterren invloed hebben. Je kunt dan onzeker zijn en wantrouwen ervaren naar mensen in je omgeving. Op die momenten kan je de neiging hebben het leven zwart-wit te zien. Je kunt jezelf dan druk opleggen en minder van het leven genieten. Is de druk het eerste deel van het jaar te sterk, dan kun je de negatieve afrekening daarvoor in het tweede deel krijgen. In dat geval ben je geregeld erg moe en kan je moraal verlaagd worden. Het is een belangrijk gegeven om naar je verstand te luisteren, maar ook naar intuïtie en lichaam. De 1, 13, 25, 73 en 85 jarige Ossen zijn in goede conditie en maken een gezond jaar mee. De 61 jarige zal ups, maar soms ook wat downs krijgen, maar over het algemeen is dit beheersbaar. De 37, 49 en 97 jarige Ossen moeten heel erg voorzichtig zijn, omdat hun gezondheid onder druk kan staan. Virussen en andere ziektes zijn dan ook zeker een groot gevaar en je moet alle voorzorgsmaatregelen treffen om niet ziek te worden. De ledematen kunnen bij de Os ook een verhoogd risico op kwetsuren lopen. Het is voor alle Ossen aan te raden snel medische hulp in te roepen als je merkt dat er bepaalde symptomen zijn. Ga, zelfs als je denkt dat het iets kleins is, toch naar een arts. Om je te beschermen tegen energieën die je ziek maken, wordt aangeraden een Koperen Wu Lou met Acht onsterfelijken in het noordoosten van je huis te zetten. Omdat de #2 Ster van Ziekte dit jaar in het zuidwesten staat, kan je deze ook in die sector plaatsen. Dit geldt vooral voor mensen die kwetsbaar zijn. De Wu Lou is echter aan te raden voor alle andere Ossen, omdat je Levenskracht nu eenmaal wat zwakker is. De Wu Lou kan energie versterken, waardoor je alsnog fysieke kracht krijgt. Hang een Metalen Wu Lou in je auto of draag een Vijf Elementen Wu Lou amulet om je te beschermen als je onderweg bent. Deze kan ook tegen besmettelijke ziektes beschermen.


Algemeen overzicht van de Vliegende Sterren voor alle tekens
De Vliegende Sterren nemen een nieuwe positie in binnen de 9 sectoren waar we rekening mee moeten houden en die ons sterk beïnvloeden. Elk teken heeft een sector waar de Jaarlijkse Ster in staat, die dus voor het hele jaar geldt. Elke maand is er een Maandelijkse Ster, die invloed heeft. Overigens zijn de Sterren geen fysieke, maar mentale krachten. Je kunt remedies of versterkers gebruiken, die je in de sectoren kunt plaatsen om geluk aan te roepen en ongeluk af te wenden. Het is belangrijk met een kompas windrichtingen in je huis te zoeken, zodat je de sectoren weet. Kijk naar de ingang van je huis en in welke sector deze staat. Verder dien je de belangrijkste kamers te situeren, zoals huiskamer, slaapkamer en kantoor, omdat je daar veel tijd doorbrengt. Ditzelfde geldt voor je andere plekken waar je veel bent. We bespreken eerst de negatieve en daarna de positieve sectoren.

Negatieve sectoren en Vliegende Sterren
In het centrum staat de Gele #5 Ster van Ongeluk, Tragedie en Pech, die ongunstig is voor gezondheid van mensen. Deze Ster vergroot de kans op ongeluk, ziekte, verwonding en andere negatieve zaken. De gevolgen kunnen ernstig zijn en vooral als belangrijke kamers in het centrum van je huis of werk staan. Dit gebied is een Aardse sector, waardoor ieder gebouw en persoon hiermee te maken heeft. Om negatieve energie af te wenden en positiviteit aan te roepen, kan je de Schaal met Hemelse Energie in de sector plaatsen. Deze zet negatieve energie in positieve om. Op de schaal plaats je de Lung Ta, die succes en overwinning brengt, het Drakenpaard dat geluk oproept, het Hemelse Hert dat gezondheid brengt en ziekte afwendt, Pi Yao die de Jaarlijkse God oproept, de Drakenschildpad die ondersteuning geeft en Hemelse Os, die kracht en doorzettingsvermogen geeft. Ook de Pagode met de Hart Sutra kan gunstig zijn. De schaal kan je ook in andere kamers plaatsen. Met name de Hond, Draak, Os en Geit dienen een hangertje te dragen om beschermd te worden. Je doet er goed aan dit jaar geen verbouwing in het centrum te doen en de sector zo rustig mogelijk te houden om deze Ster niet te irriteren. Plaats witte of grijze accessoires om boze krachten weg te houden of deel je huis anders in.

In het zuidwesten vliegt de Zwarte #2 Ster van Ziekte en fysieke bedreiging, in de sector van de Geit en Aap, die van alle anderen de grootste kans op ziektes hebben en extra op moeten passen. Beter dragen zij een Amulet van Welzijn. Ook moeders kunnen extra risico lopen. Omdat de #2 Ster in de zogenaamde Lo Shu positie staat, ondervinden andere tekens echter ook invloed als hun voordeur of slaapkamer in het zuidwesten staat. Plaats een stoel of bed ook nooit naar het zuidwesten toe, dan heb je meer kans op ziektes. Ook een kachel naar het zuidwesten geplaatst kan gevaar geven. Mensen die veel in deze sector zijn, doen er goed aan een Medicijnboeddha op het zuidwesten te zetten. Jij en je huisgenoten kunnen bij bepaalde van een ziekte ook beter een arts om advies vragen. Ouderen kunnen beter geregeld een gezondheidscheck doen en niet in de sector slapen. Om te zorgen dat de negatieve #2 Ster afgewend wordt, kan de Witte Wu Lou met Vrolijke Kraanvogel in het zuidwesten nuttig zijn. Gebruik je geen Feng Shui attributen, dan doe je er in ieder geval verstandig aan de zuidwestelijke sector opgeruimd en schoon te houden. Pas op met airconditioning en ventilatoren, die zich in het zuidwesten bevinden. Ze kunnen negatieve energie naar je toeblazen. Let op met belangrijke deuren of kamers die zich in het noordoosten bevinden, omdat de schadelijke Tai Sui er is. Plaats grijze of witte accessoires bij de deur van die kamers. Ook zal het belangrijk zijn vrijwillig iets voor mensen te doen of geld aan goede doelen te geven. Je roept dan geluk op voor jou en mensen in je directe omgeving.
In het westen staat dit hele jaar de Rode #7 Ster van Geweld, Diefstal en Bedrog, die negatieve energie brengt. De ster absorbeert geluk van andere sterren, wat verlies brengt. De Haan wordt geraakt, maar ook andere tekens ondervinden invloed als de voordeur, slaapkamer of woonkamer in het zuidwesten staan. Bekijk dan wat je kunt veranderen om gevaarlijke situaties te voorkomen. Ook is het belangrijk op vermogen en bezittingen te letten. De Ster kan namelijk ook financieel gevaarlijke energie brengen, omdat je eerder beroofd kunt worden of op andere negatieve wijze je geld kwijt kunt raken. Je kunt Feng Shui attributen plaatsen, zoals een beeldje van de Blauwe Olifant en Neushoorn in je huis of kantoor. Heb je veel concurrenten of mensen die dicht bij jou de strijd aangaan, dan wordt aangeraden een beeldje van Kuan Kung met Lung Ta of Draak te plaatsen. Ze beschermen tegen mensen, die oneerlijk zijn en tegen concurrenten. Gebruik Kuan Kung met Tijger tegen onnodig geldverlies. Niet alleen op zakelijk en financieel gebied is er veel invloed, maar let ook op roddels, dronkenschap en andere negatieve invloeden. Let tevens op scherpe voorwerpen, omdat die voor verwondingen kunnen zorgen. Er zijn Feng Shui kuren om te beschermen, zoals Zwarte Kristallen Bollen in het westen die kwade geesten afwenden. Ook een amulet met de mantra ‘Om Bhrum Svaha’ kan onheil afwenden.
In het oosten zal de Blauwe #3 Ster van Vijandigheid, Ruzie, Geschillen en Juridische problemen veel invloed hebben op het Konijn en mensen in zijn omgeving. Ook als je slaapkamers of voordeuren op het oosten staan, kan je er last van hebben. Als de energie niet afgewend wordt of als je onvoorzichtig bent, kan je met grote ruzies en zelfs rechtszaken te maken krijgen. Deze kan je voorkomen door je gewoon aan de wet te houden en voorzichtig te zijn met contracten en beslissingen. Ook kan je met diefstal of beroving te maken krijgen, die je kunt voorkomen door voorzichtig te zijn bij plekken die gevaar oplopen. Om intens negatieve energie te ontlopen, wordt aangeraden een Magische Kosmische Appel in het oosten te plaatsen. Laat in deze richting geen harde geluiden horen van muziek, tv’s en muziekinstrumenten. Je kunt er veel aan doen om de #3 Ster af te wenden door onder andere banken, stoelen en eettafels niet in de oostelijke sector te plaatsen of er naar toe te richten. Dit jaar kan je beter geen grote verbouwingen in het oosten doen. Beter vermijd je groene of blauwe kleuren en plaats je er geen groene planten. Rode of paarse kleuren zijn wel weer aan te raden. Plaats je deze bijvoorbeeld bij de voordeur, dan heb je minder kans op conflicten met gasten die jouw huis bezoeken.

Positieve sectoren en Vliegende Sterren
In het noordoosten staat de Witte #8 Ster van Welvaart en Rijkdom in de sector van de Tijger en Os en mensen die er hun voordeur of belangrijke kamers hebben. Verblijf geregeld in deze sector om energie op te nemen. Om positieve krachten nog meer op te roepen wordt aangeraden een amulet of beeld van de Goden Zhang Dao Ling (wijsheid), Kuan Kung (rijkdom) en Tsai Shen Yeh (bescherming tegen armoede) zittend op Tijgers in de sector te plaatsen of als hangertje te dragen. Dit trio trekt geluk en voorspoedsenergie aan. Om financieel meer positiviteit aan te trekken is een amulet van de Boom van Welvaart gunstig. De #8 Ster helpt bij ontwikkeling en door intellectueel krachtig te zijn, waardoor promotie of opzetten van een nieuw bedrijf makkelijker gaan. Er wordt aangeraden stoelen, bedden en kachels in het noordoosten te zetten. Staan je voordeur, slaapkamer of kantoor in deze sector dan roep je positieve energie op met rode of paarse kleuren, zoals tapijt, kleden of andere accessoires. Blijf alert op Tai Sui, die ook in deze sector staat en voor financieel verlies kan zorgen. Let vooral op negatieve Maandelijkse Sterren. Dan kan de Tai Sui nog negatiever zijn. Let op verraad van mensen, zelfs bij mensen die je vertrouwt. Zelfs goede relaties kunnen onder druk staan. Ook gezondheidsproblemen zijn mogelijk, maar meer als je onverantwoordelijk in het leven staat. Een symbool van Tai Sui met Pi Yao in deze sector of een amulet ervan kan gunstig zijn. Naast de Tijger en Os, dienen Slang, Aap en Varken op te passen, evenals mensen die de voordeur, slaapkamer of woonkamer hier hebben. Irriteer de Tai Sui niet met harde geluiden of intens fel licht. Mensen die hun werkplek in het noordoosten hebben en mensen die slapen met hun gezicht naar deze sector kunnen flinke problemen krijgen. Stem de Tai Sui gunstig door te zorgen dat je fysiek in orde bent en geregeld sport of in beweging bent.
In het noordwesten staat dit jaar de Witte #6 Ster van Hemels Geluk, in de sector van Hond en Varken en iedereen die met de sector te maken heeft. Je kunt de energie aantrekken door beeldjes of amuletten van de Jadekeizer te plaatsen. Deze kracht is gunstig voor oudere mannen die in deze sector verblijven en je kunt de energie dan versterken met amulet van de Magische Gouden Draak. De Draak kan in dit jaar van de Tijger rijkdom en bezittingen verbeteren. Het is gunstig naast dit symbool ook een amulet of beeldje van de Tijger te plaatsen. Deze sector zal voor iedereen welvaartsgeluk brengen. Daardoor is het verstandig geregeld in de sector te verblijven. Het is een prima jaar voor mensen, die promotie zoeken of een eigen bedrijf willen opstarten. Het zal belangrijk zijn om het noordwesten van je huis of kantoor ordelijk en schoon te houden, omdat het geluk anders sterk af zal nemen. We moeten er hierbij rekening mee houden dat vooral technologie, onroerend goed, het gebied van fossiele brandstoffen, de landbouw en industrie positief of negatief beroerd worden, afhankelijk van verantwoordelijkheid die je laat zien. Stoelen of bedden kunnen beter niet in deze richting staan, omdat er fouten en andere kleine problemen ontstaan. Rode accessoires en vuurelementen kunnen negativiteit oproepen. Om de energie van de #6 Ster op te roepen, is het verstandig om de Feng Shui Schatkist van de Welvaart te plaatsen.
De #1 Ster van Overwinning en Geluk staat in het noorden in de sector van de Rat en nieuwe kansen brengen voor een ieder die ermee te maken heeft. Staat je voordeur of één van de belangrijke kamers in de sector dan lacht het geluk je toe. Deze Ster zal geactiveerd moeten worden in zowel huizen als werkplekken. Je kunt dit doen door je huis en werkplek schoon en ordelijk te houden. Ook kan je een amulet van de amulet van de Overwinningsvlag plaatsen. Ook een Lung Ta, Hemelpaard of Ru Yi zorgen voor veel geluk in je carrière, waarbij er mogelijkheden zijn voor promotie of opzetten van een eigen bedrijf. Mensen die in de verkoop werken en met mensen samenwerken, kunnen profiteren van de sector. Als je de welvaart wilt verbeteren is deze sector gunstig om ze hier te doen. Je kunt dan meer prestaties behalen en verbetering zien in de harmonie in intermenselijke relaties. Niet alleen qua carrière, maar ook romantiek kan je gebruik maken van deze krachtige Ster. Er zijn mogelijkheden om een nieuwe persoon in je leven te krijgen of bestaande relaties te versterken. Je kunt dit al doen door een foto van deze persoon bij je te dragen of genoemde amuletten te gebruiken om geluk in de liefde aan te trekken. Let op dat de #1 Ster soms irritaties kan brengen als jij onverantwoordelijk gedrag vertoont. Ga niet vreemd en wees respectvol naar anderen, omdat dit de #1 Ster gunstig stemt. Een waarschuwing is er voor de oudste dochter en jonge moeders, omdat ze minder goede energie krijgen van de San Sha in deze sector. Wees alert in maanden dat er een negatieve Ster bijkomt.
Het zuidoosten heeft de Groene #4 Ster van Romantiek en Onderwijs, in de sector van Draak en Slang, de oudste dochter en iedereen die met de sector te maken heeft. Deze Ster staat bekend als brenger van wijsheid en nieuwe ideeën. Het is creatieve energie voor mensen die veel in deze sector zijn. Om de #4 Ster positief te stemmen wordt aangeraden een Manjushri Stupa in deze sector te plaatsen. De Ster kan ook gunstig werken voor studerende mensen en om kennis op te nemen. Om nog meer energie op te roepen, wordt aangeraden een Drakenkarper te plaatsen. Er is veel geluk in de liefde, waardoor je er goed aandoet er geregeld samen met een partner te zijn. Singles kunnen liefde versterken door hun bed in deze richting te plaatsen. Ook een Kurukulle is gunstig, net als een beeld van het Perzikbloesemdier van jouw teken. Plaats veel houtaccessoires in het zuidoosten, zoals een houten beeldje of amulet van de symbolen van de vijf elementen. Deze geeft unieke voordelige energie voor mensen om beter te leren, bij culturele aspecten, verbeteren van status en verhogen van de kans om carrière te verbeteren. Om efficiënter te werken met studie of werk wordt aangeraden het bureau in het zuidoosten te zetten of in ieder geval in de richting. Verder verblijd je de #4 Ster met groene planten in het zuidoosten of een Wenchang Pagode op tafel. Plaats geen rode of gele voorwerpen en doe er geen verbouwingen.
In het zuiden komt de Paarse #9 Ster van Gunstige Toekomstverwachting, de sector van het Paard, de vrouw van middelbare leeftijd, de 2de dochter en vrouwen tussen 16 en 30. Ook voor mensen die de voordeur of belangrijke kamers in de sector hebben. De Ster brengt gelukzalige gebeurtenissen, zoals promotie, een nieuw bedrijf, een huwelijk of zelfs geluk van een nieuw kindje. In principe zal je dus geluk hebben bij alles wat je doet en wilt doen. De Ster activeert ook rijkdom. Je kunt deze oproepen met vibraties van een beeld van de Phoenix. Ook een Lung Ta in deze sector kan de Ster zeer positief stemmen. Let dit jaar vooral op dat er veel Yin-energie is en ook de San Sha negatieve invloed kan brengen. Let op dat de #9 Ster een versterkende werking heeft, dus ook op energieën die minder goed zijn. Je kunt het zuiden beschermen met het amulet van Yang Energieversterker of een beeldje van de Drie Hemelse Bewakers. Over het algemeen is de #9 Ster een geluksbrenger, maar in maanden met negatieve Maandelijkse Ster moet je opletten. Naast Feng Shui accessoires kan je de Ster ook gunstig stemmen door je huis en vooral de zuidelijke sector schoon te houden. Ook doe je er goed aan om te zorgen voor voldoende licht en zachte geluiden. Verder zal een beeld van de Eenhoorn in de zuidelijke sector zeer gunstig zijn, waardoor je extra veel kans hebt op verblijden van je leven. Er wordt aangeraden het vuurelement te versterken met rode accessoires, een open haard of kaarsen.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)