Chinese Jaarhoroscoop Os

Chinese Jaarhoroscoop Os

Chinese Jaarhoroscoop Os

Geboorte jaar: 2009 1997 1985 1973 1961 1949 1937 1925 1913

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Chinese jaarhoroscoop van de Os in het jaar van de Metaal-Os
4 februari 2021 tot 3 februari 2022

De noordoostelijke sector en de Jaarlijkse Vliegende Ster
Mensen uit 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009 en 2021 vallen onder dit teken. Valt je verjaardag vóór 4 februari, dan ben je een Rat. De Os vindt duidelijke regels belangrijk. Niet alleen voor zichzelf, maar ook voor anderen. Je bent betrouwbaar en zal niet snel verzaken. Je houdt van routine en hebt strikte normen en waarden. Daardoor kan je je storen als dingen anders verlopen of als mensen zich onverantwoordelijk gedragen. Je bent fysiek sterk, omdat je Levenskracht goed is. Je Lung Ta is prima, waardoor je veel succes afdwingt. Deze energie roep je op met een Rode Lung Ta. Omdat je spirituele essentie zwak is, zal je zelfvertrouwen onder druk staan. Ook kan je moeite hebben om vastberaden te blijven als je weerstand ondervindt. Er is snelle energie en daar houdt de Os niet altijd van. Het geluk zal je toelachen en als je op jezelf vertrouwt, kan je dit op de koop toe nemen. De ‘Om Dakini Spirituele Essentie Versterker’ kan positieve Chi oproepen. In je noordoostelijke sector zal de #9 Ster van Gunstige Toekomstverwachtingen flink wat energie brengen, waardoor jij gemotiveerd bent om veel te bereiken. Je zult hier het hele jaar profijt van hebben. Dingen die je nu doet, kunnen in de toekomst veel opleveren. Wees niet ongeduldig en blijf bedenken dat alles na dit jaar tot bloei komt, waardoor grote plannen die je maakt, geschikt zijn voor de lange termijn. Je kunt veel bereiken door kleine beslissingen en plannen te maken en deze zullen niet veel opleveren, maar je gelukkig maken. Ook doe je er goed aan Vuur in balans te brengen met Aarde-Energie, door edelstenen te gebruiken, zoals rookkwarts of fantoomkwarts. Om de #9 volledig aan te roepen wordt aangeraden een amulet bij je te dragen met een Yangsymbool. Een beeldje met Negen Gouden Draken in het noordoosten kan ook veel positiviteit oproepen.

Invloed van de Jaarlijkse Bergsterren
Positief is dat de Kleine Hoopgevende Ster gunstig staat. Je kunt kleine successen behalen, die de weg vrijmaken voor grotere successen, waardoor er een positief toekomstbeeld is. Dit is een goed jaar om plannen te maken en ideeën vorm te geven en dan later succes af te dwingen. Het komt je niet zomaar aanwaaien. Om geluk af te dwingen, wordt aangeraden een symbool van de Rat-Os Welvaart Versterker te gebruiken. Negatief is dat de Jaarlijkse Conflictster boze energie aan jou brengt. Hierdoor kan je geregeld te maken krijgen met mensen die niet lekker in hun vel zitten. Er zijn dan ook conflicten die ze met jou aangaan of met mensen in jouw omgeving. Ook kun je weerstand ondervinden als mensen jou dingen niet gunnen en ze zich tegen je keren. In dat geval moet je oppassen wie jij om hulp vraagt. Vraag je de verkeerde om hulp, dan kan deze jou juist achteruit plaatsen. Voor samenwerking lijkt het geen goede periode, waardoor er aangeraden wordt zelfstandig bezig te zijn. Om vijandigheid en weerstand af te wenden, kan een Draak met Vuurbal jou flink wat kracht geven om je te beschermen. Een zeer grote bedreiging zal het conflict met de Tai Sui zijn. Deze God van het Jaar heeft veel invloed op je leven. Kan je hem te vriend houden, dan is er niet zo veel aan de hand. Zo niet, dan kan er venijn zijn en zullen blokkades en ongeluk je leven flink raken. Om de energie te kalmeren en relaxt te houden helpt een Liuli Pi Yao in het noordoosten. Ook een beeldje van Tai Sui in die sector wordt aangeraden, maar je kunt deze ook als sleutelhanger bij je dragen om onderweg beschermd te worden.

Romantiek en sociale contacten
De Os staat symbool voor ijver, doorzettingsvermogen en betrouwbaarheid. In dit jaar zal je in staat zijn flexibel en stabiel in zowel romantiek als andere sociale contacten te staan. Daarbij zal ook je gezins- en familieleven harmonieus en liefdevol zijn. Je werkt hard om relaxt en prettig over te komen. Toch moet je alle zeilen bijzetten, omdat de invloed van negatieve Sterren je onder druk kan zetten. Lukt het zonder teveel kleerscheuren door dit jaar te komen, dan zijn er goede vooruitzichten op een relaxte en succesvolle periode. Ben je single, dan zal je over het algemeen liefdevol zijn en kom je krachtig en betrouwbaar over. Daardoor heb je kans op een duurzame relatie, omdat mensen aangetrokken worden tot je betrouwbare karakter. Overigens passen de Haan, Slang en Rat het best bij je. De Os die naar liefde op zoek is, krijgt dit jaar veel kansen. Wees niet ongeduldig en kijk om je heen waar je leuke partners tegen kunt komen. Ga niet naar plekken, waar geen fijne energie is. De kans op een geschikte partner is dan erg klein. De vooruitzichten voor de liefde zijn dit jaar goed, waarbij een relatie prima uitpakt. Toch zijn er kleine problemen mogelijk, die aangepakt moeten worden, omdat ze anders tot grotere problemen leiden. Dit kan vooral optreden als je veel werkt, waardoor je mentale stress kunt ervaren. Dit kan dan in je liefdesleven doorwerken. Jouw teken is natuurlijk dit jaar dominant en dit geeft sterke energie om datgene te bereiken wat je wilt. Dit zal niet alleen in de liefde zijn, maar ook in andere relaties. Je kunt makkelijk met mensen omgaan en emoties beter delen dan eerdere jaren. Singles kunnen zelfs het idee hebben dat dit hun jaar is om de partner van hun dromen tegen te komen. Mensen met een relatie zullen hun relatie alleen maar verbeteren. Naast romantiek zal er veel ruimte zijn vriendschappen en contacten met mensen uit het werk leuk te houden. Romantiek kan je versterken met een stel Rozenkwarts Mandarijn Eenden op Lotusblad in je slaapkamer. Voor singles wordt aangeraden een zilveren hangertje met Maansteen te dragen. Een sterk amulet wat je kunt dragen, is de Witte Vos met Negen Staarten. Deze versterkt je aantrekkingskracht en zal zorgen voor veel aandacht van mensen die jou zien zitten.

Carrière en financiën
Kinderen van 12 krijgen een goede energie. Degene die naar het voortgezet onderwijs gaan, zullen de school naar wens krijgen. Kinderen van het voortgezet onderwijs, zullen toch goede resultaten behalen. Let op dat je erg gevoelig bent en beïnvloedbaar door andere kinderen en volwassenen. Heb je ouders of anderen in je omgeving, die jou veel complimenten geven, dan zal je hierdoor groeien. Voor deze kinderen is een Wijsheidspagode met Negen Niveaus aan te raden. De 24-jarige kan prima resultaten behalen. Studeer je, dan ben je stabiel en kan je veel tijd vrijmaken om te leren. Om je vaardigheden en talenten te versterken, kan een Manjushri Dzi amulet raadzaam zijn. Financieel is er voor de 24-, 49- en 84-jarige positieve en gelukkige energie met goede mogelijkheden om meer geld te verdienen. Je kan gerust meer risico nemen en beleggen en investeren. Voor de 36 en 60 jarige wordt aangeraden dit jaar niet te investeren in aandelen of iets waar je niet zeker van bent, omdat de energie niet geschikt is. Wees verstandig en blijf geduldig. Impulsieve handelingen worden afgeraden. De 60-jarige kan verlies maken of met grote schulden te maken krijgen. Wees alert en doe geen ondoordachte dingen. Overigens zullen de 24- en 36-jarige Os hun carrière een flinke boost geven. Blokkades en conflicten kunnen voorkomen worden en succes zal te behalen zijn Wil je als 36-jarige toch investeren, dan wordt aangeraden om een hangertje met Chi Lin te dragen. Deze roept positieve energie op om succes te halen en je mogelijkheden te verbeteren. De 72-jarige zal weinig veranderingen meemaken en behoudt dus hetzelfde als vorige jaar. De Os doet er goed aan een hanger van een Godin van Welvaart of Liuli Welvaartschip te dragen. Ook een gouden beeldje van een Pi Yao in jouw sector is aan te raden. Bijzonder aan de 72-jarige is dat deze nog steeds zeer actief zal zijn en met zijn toekomst bezig is. Er zijn zelfs aanwijzingen dat je werkt en nieuwe mogelijkheden creëert. Dit zal niet alleen voor jezelf zijn, maar voor je kinderen of andere mensen waar jij de toekomst veilig voor wilt stellen. De 84-jarige zal zeer actief zijn, maar doet er toch goed aan om meer tijd met familie door te brengen en je minder met allerlei zakelijke beslommeringen bezig te houden. Voor alle Ossen geldt dat ze het zakelijk geluk kunnen versterken met een Koperen of Messing Drakenschildpad, een Koperen Aap op het Paard of een hangertje met een Groene Rutielkwarts.

Gezondheid
Voor de Os kunnen er lastige energieën zijn. Deze kunnen je depressief maken en je gemoedstoestand onder druk zetten. Zakelijk kunnen er problemen zijn, waardoor je het best mensen uit je privéleven kunt vragen om te ondersteunen. Deze energie kan jou relaxt en zelfverzekerd maken. Lukt het niet, dan zal je gezondheid een flinke knauw krijgen. Je bent ambitieus in je werk, maar het is belangrijk om er geregeld op uit te trekken. Je krijgt meer geluk met gezondheid en zal zowel mentaal als fysiek erg sterk zijn. Daardoor kan je zenuwstelsel stuk sterker worden. Let op dat je botten en spieren kwetsbaar zijn en dan vooral mensen die weinig bewegen of oudere mensen. Spanningen zullen over het algemeen niet vanuit financiële zaken komen. Je intuïtie is krachtig en je zult een neusje hebben om de juiste dingen te doen. Een fysiek sterke Os bezit passie en kracht en straalt dit uit. Het begin van het jaar kan je wat storende energie tegen, waardoor je onzeker kunt zijn en wantrouwen ervaart naar mensen waar je mee werkt of waar je privé een band mee hebt. Het kan een jaar worden, waarin je de neiging kunt hebben het leven zwart-wit te zien, waardoor je jezelf druk op kunt leggen. Je kunt in sommige gevallen even minder van het leven genieten. Is de druk in het eerste deel van het jaar te sterk, dan kun je de negatieve rekening daarvoor in de zomer krijgen. Je kunt vermoeider zijn, waardoor je moraal een stuk verlaagd wordt. Het is dus een belangrijk gegeven om naar je verstand te blijven luisteren, maar wel degelijk ook naar je intuïtie en je lichaam. Doe je dit voldoende dan zal je je gezondheid waarschijnlijk wel behouden.

Algemeen overzicht voor alle tekens in het Jaar van de Metaal-Os
De #1 Ster van Overwinning geeft in de Zuidelijke sector geluk aan liefdes- en sociale relaties, waardoor Water en Vuur botsen. Gebruik een Rode Lung Ta, Drakenschildpad of Overwinningsvlag om er balans aan te brengen. Het Paard en middelste dochter van een gezin krijgen krachtige hulp. In het centrum komt de #6 Ster van Hemels Geluk. Deze bevat Metaal en is goed voor mensen met ambitie. De #6 Ster brengt onverwacht geluk, maar blijf wel verantwoord en eerlijk. Er hangt dan een zege en vooral als je de Jadekeizer met Gui Ren in je huis of werkplek plaatst. De Hemelse Waterdraak, centraal in je woning, is aan te raden. Mensen die niet verantwoord bezig zijn, worden door ongeluk achtervolgd. In de oostelijke sector brengt de #4 Ster van Romantiek en Onderwijs positieve energie. Deze behoort tot het element Hout en is geschikt voor mensen die studeren of examen doen. Je krijgt meer kennis, vergroot concentratie en geeft mensen een relaxt leven en veel romantiek en sociale contacten. Mensen die hun slaapkamer in het oosten hebben, genieten van intens, liefdevolle energie. Ben je gebonden, dan kan je de energie gebruiken om de relatie te verbeteren. Singles kunnen een liefdesband opbouwen met iemand waar ze vrienden mee zijn. Staat je voordeur op het oosten dan is de kans op een harmonieus liefdesleven groot. Mandarijn Eenden of God van Liefde en Huwelijk zijn aan te raden. Konijnen en de oudste zoon krijgen academisch en zakelijk inspiratie. Plaats geen waterelementen, omdat er verlies en negativiteit ontstaat. Vooral qua geweld en seksuele negativiteit kunnen problemen ontstaan. Een Witte Vos met 9 Staarten kan de negatieve energie afwenden en zorgen dat je erg gelukkig in deze sector kunt zijn.

De #8 Ster van Welvaart en Rijkdom behoort tot het Aarde-element en beweegt in het westen. Deze is gunstig voor de financiële sector. Mensen die gebouwen hebben met hun voordeur op het westen zullen profiteren. Ook als je huis op het westen staat, krijg je veel geluk krijgen en vooral de Haan en jongste dochter kunnen positiviteit verwachten. Plaats de Schaal van Welvaart met Citroenkristallen Ballen of beeld van de Witte Dzambala in het westen van je werk, slaapkamer of studieruimte. Iedereen die veel in deze ruimtes is, kan positieve energie opdoen. Om onderweg beschermd te worden, wordt aangeraden een hanger met Liuli Schip van Welvaart te dragen. Barnsteen, rutielkwarts en citroenkwarts versterken Aarde-Energie. In het noordoosten staat de #9 Ster van Gunstige Toekomstverwachtingen. Deze bevat Vuur en geeft energie aan feestelijke aangelegenheden en andere positieve gebeurtenissen. Deze Ster heeft een voltooiende en vergrotende werking op goed en slecht. Positief is dat projecten en problemen goed eindigen. De Ster is gunstig voor allen die de voordeur of belangrijke ruimtes op het noordoosten hebben staan en voor de Tijger, Os en jongste zoon. Promotie, zakelijke kansen, overwinning van ziektes en ander geluk worden gemeld, waardoor rampen en opstanden verminderen. Studenten en leerlingen kunnen in deze sector studeren om goede resultaten te halen. Voor liefdesrelaties is er romantisch geluk als de slaapkamer in het noordoosten staat of als je slaapt met gezicht naar het noordoosten. Roep de #9 Ster op met een Amulet van Yangenergie of Gouden Draak met Negen Koppen. Omdat de Tai Sui in het noordoosten huist, wordt aangeraden Pi Yao beelden te plaatsen om negativiteit af te wenden.

In het noorden staat de #2 Ster van Ziekte, wat voor de Rat negatief is. De Ster heeft veel Aarde-element en brengt rampen, ziektes en chronische ziektes. Er wordt voor iedereen aangeraden niet veel in de sector te zijn. Slaap in dit geval in een andere kamer of gebruik Feng Shui remedies om negatieve energie af te wenden. Heb je ramen op het noorden of staat je bed richting het noorden, dan kan je gezondheid in de problemen komen. Om de #2 Ster af te wenden wordt aangeraden een Metalen Wu Lou met Acht onsterflijken te plaatsen. Ook een beeld van Kuan Yin is nuttig. Om ziekte te voorkomen, is een Blauwe Medicijnboeddha behulpzaam. In het zuidwesten staat de #3 Ster van Vijandigheid en Conflicten. Deze zal zich het begin van het jaar verbinden met de #2 Ster en dit is een gevaarlijk combinatie. Er zijn echter ook wel geregeld positieve energieën. De vijandige #3 Ster brengt veel Hout-Element en veroorzaakt beschuldigingen onder mensen en seksueel ontoelaatbare geweldpleging. Verwijder Water-elementen, omdat deze Hout kunnen voeden. Het is verstandig de zuidwestelijke sector rustig te houden. Staan je voordeur of ramen naar deze sector, laat deze dan beter zoveel mogelijk dicht. Ook keuken, bureau of slaapkamer kunnen vijandige energie bevatten als ze in die richting liggen. Een beeldje van de Rode Tzi Chi Kau of het Dubbel Vlammende Magische Wiel kan energie van de #3 Ster overwinnen. Een hanger van de Rode Adelaar of Tzi Chi Kau beschermt je buiten. Vooral de Geit en Aap kunnen last van de #3 Ster hebben. In het zuidoosten zal de #5 Ster van Ongeluk rondwaren en Aarde-Energie vergroten. Dit kan gezondheid aantasten. Vooral de Draak of Slang kunnen last hebben, maar ook andere tekens zijn niet gevrijwaard. Er kunnen ongelukken en rampen ontstaan, evenals verwondingen en bloedingen. Als je voordeur, raam, stoel, bed, of kachel op het zuidoosten staan, ben je vatbaarder. Om de voordelige energie op te roepen en nadelige energie af te wenden, wordt aangeraden een Liuli Pagode met Negen Niveaus in deze sector te plaatsen. In het noordwesten zal de #7 Ster van Geweld, Diefstal en bedrog opkomen. De Metaal-Energie heeft een destructieve kracht en kan financiële verliezen, diefstal en verwondingen brengen. De Hond en het Varken hebben vooral last, maar ook anderen ondervinden problemen. Om de Ster tevreden te stellen, wordt aangeraden een amulet van de Draak met Hemelse Zegel te dragen. Pas op voor metalen en scherpe voorwerpen, maar ook voor apparaten of gereedschap. Er is een dreiging voor inbraak en diefstal, die je af kunt wenden met de Blauwe Neushoorn en Olifant.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)