Chinese Jaarhoroscoop Os

Chinese Jaarhoroscoop Os

Chinese Jaarhoroscoop Os

Geboorte jaar: 2009 1997 1985 1973 1961 1949 1937 1925 1913

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

In het jaar van de Groene Houtdraak
4 februari 2024 tot 3 februari 2025

De noordoostelijke sector en de Jaarlijkse Vliegende Ster
Mensen geboren in 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009 en 2021 vallen onder de Os. Als je verjaardag vóór 4 februari valt, ben je een Rat. De Os wil duidelijke regels nastreven en is betrouwbaar. Je laat mensen niet snel in de steek en verzaakt geen afspraken. Je wilt routine en hebt strikte normen en waarden. Je vindt het moeilijk als er chaos is of als mensen onverantwoordelijk gedrag vertonen. De Haan, Slang en Rat zijn mensen die geluk brengen. De Geit kan jouw slechtste kant naar boven brengen. In je noordoostelijke sector brengt de Jaarlijkse #6 Ster van Hemels Geluk het hele jaar positieve energie. De Witte Metaalster is gunstig voor promotie, mensen met gevaarlijk beroep en welvaart. Hoewel er momenten zijn waarop de ster financieel verlies en verwondingen kan brengen, is geluk meestal binnen handbereik. De ster staat voor autoriteit, leiderschap en geluk en helpt macht en invloed te vergroten. Er wordt voorspelt dat Elementair Geluk versterkt wordt, wat leidt tot zelfpassie en vastberadenheid. Helaas kan een zwakke Spirituele Essentie, ongemerkt zorgen en twijfels brengen. Je staat open voor externe meningen, maar laten we eerlijk zijn, het leven heeft niet altijd het beste met je voor. Laat dit niet je zelftwijfel verstoren, omdat je dan met problemen te maken krijgt. Vertrouw op instincten en als je merkt dat je innerlijk geraakt wordt, is het raadzaam er resoluut mee aan de slag te gaan. Het leven is te kort voor onnodige hindernissen, maar de Sterren bieden kansen voor professionele en commerciële vooruitgang. Dankzij de Hemelse #6 Ster en de Bergsterren sta je in de schijnwerpers wat jouw leven flink kan veranderen. Zelfvertrouwen is erg belangrijk, zelfs als het een moeilijke taak is. Hoewel de San Sha aanwezig is, zal deze niet heel intens zijn. Het wordt echter aangeraden amuletten te dragen, waardoor je negativiteit kunt negeren en veel succes op financieel en zakelijk gebied kunt behalen.

Je levenskracht is wel sterk en kan innerlijke passie intensiveren. Samen met de Hemelse Ster ben je een krijger die strijdt om kansen te grijpen. Hoewel je dit jaar minder intuïtief bent, kun je succesvol zijn door te handelen. Gevoelens kun je beter negeren, maar mogelijkheden en uitdagingen verdienen aandacht. Spirituele Essentie kan je versterken met een Hemelse Eenhoorn met Spirituele Essentie als amulet. Het Element Lung Ta, Succeservaring, zal dit jaar neutraal zijn. Het lijkt alsof het universum jou extra wil uitdagen om het interessant te houden. Wees alert voor obstakels die je succes beïnvloeden. Het best kun je een Windpaard van de 9de Periode plaatsen. Ook het Vrolijke Windpaard ondersteunt om geluk af te dwingen op gebied van concurrentie, werk, studie en andere zakelijke aangelegenheden. Je kunt deze als beeldjes of stickers in je sector plaatsen. 2024 belooft veel geluk, succes en een vleugje humor, als je in staat bent negatieve krachten af te wenden. In de spirituele wereld krijgt de Os een lichte invloed van de Tai Sui, God van het Jaar. Als je niet wilt dat de goddelijke heerser zijn humeur verliest, houd hem dan te vriend met positieve trillingen en wat geslijm. Zo niet, dan kun je op het gebied van gezondheid, welvaart en liefdesleven deukjes oplopen. Plaats een plaquette van Tai Sui in het zuidoosten van je werkplek of huis. Ook kun je het huisdier van deze God prominent in je woonkamer plaatsen, zoals Tai Sui met Pi Yao. Om onderweg de tevredenheid van Tai Sui op te roepen, is een Tai Sui Amulet handig om bij je dragen om beschermd te worden. Verder wordt afgeraden lang in het zuidoosten te zijn. Heb je er een belangrijke kamer, plaats hier dan de amuletten. Onder andere een Kuan Kung te Paard, Kuan Kung met Vijf Vlaggen, Kuan Kung met Zwaard, Medicijnboeddha, Wu Lou met Helende Kruiden, Hamsa Hand van de Levenskracht, de Hemelse Lung Ta met Spirituele Essentie, een stel Kleurige Liuli Mandarijn Eenden, Perzikbloesem Haan en de Kam van Gelukkige Relaties.

Invloed van de Jaarlijkse Bergsterren
Stralende positieve energie komt van de Ster van Grote Positieve Verwachtingen. Overvloedig geluk en talloze kansen maken er een goed jaar van. Toewijding en vastberadenheid laten dit geluk daadwerkelijk ontketenen. Hoewel deze energie niet onmiddellijk effect heeft, zal het later in het jaar tot ongekend succes leiden. Hoewel de Os ietwat te behoudend is, biedt dit jaar perfecte kansen om veerkrachtig te blijven en niet ontmoedigd te raken. Plaats de Rat op de Os in het noorden om de San Sha af te wenden, welvaart te versterken en positieve mensen aan te trekken. Positieve energieën roep je op met de Spiegel van de Grote Positieve Ster in het noorden van je huis, woonkamer, slaapkamer of werkruimte. Het oproepen van de Ster brengt niet alleen geluk in je carrière en financiën. Je bent ook bescheiden en niet te hebberig en kunt dan mogelijkheden ontwikkelen. Bescheidenheid siert de Os en fungeert als magneet voor positieve energie. Beelden of sleutelhanger van de Blauwe Os vergroten niet alleen welvaart, maar verhogen spirituele energie en geven aan hoe je negatieve energie ontloopt. Zijn buitengewone kracht komen vanzelf op je af, maar je kunt de Ster extra tevreden houden door grote kansen en veranderingen aan te pakken. De Ster houdt van actieve en ambitieuze mensen. Met de sterke energie kun je blokkades en vertragingen effectief aanpakken en aandacht trekken door positiviteit uit te stralen. Het plaatsen van een beeldje van de Drie Leeuwen op de Drum of Spiegel van Grote Verwachtingen in het noordoosten versterkt de gunstige energie De Yin Huisster zal in 2024 een indirecte invloed hebben, met specifieke aandacht voor mensen met chronische aandoeningen en oudere mensen. Neem extra maatregelen, zorg voor voldoende verlichting in je sector, plaats planten, breng tijd buiten door en gebruik donkere uren om te rusten. Let op wortelstronken en takken onder je huis, vermijd donkere invloeden en houd je huis schoon om balans tussen Yin en Yang te creëren. Plaats de Dubbele Draak met Yang-Energie versterker in het noordoosten of draag deze als amulet. De San Sha, die vanuit de richting van de Rat komt, vereist voorzichtigheid. Met beschermende amuletten zoals HUM-Mantra Beschermingswiel, kun je negatieve energieën effectief afweren. Plaats de Spiegel van Drie Bewakers in je sector om negativiteit te mijden. Dit wordt een jaar van positieve verandering, althans als het aan de Bergsterren ligt, in jouw carrière en persoonlijke transformaties. Laat jezelf stralen en focus op de positieve aspecten van jouw leven.

Het leven van de Os in het Chinese Jaar van de Houtdraak
De Os is dit jaar standvastig, praktisch, verantwoordelijk en ijverig, maar niet vlot in omgang en soms koppig. De Os houdt zich graag aan regels, terwijl de Draak warmte uitstraalt en de Os kan helpen bij moeilijkheden. Ze kunnen in harmonie leven, maar geen diepe vriendschap of liefde opbouwen. De Os heeft dit jaar moeite met duidelijke doelen. Daar kan de Draak bij ondersteunen, omdat deze gericht is op de lange termijn. De Draak kan de Os leiden om nieuwe vrienden te ontmoeten. De Os heeft de neiging geld op te sparen en wil niet veel uitgeven. De Draak is wat actiever met financiën en kan de Os kansen geven om meer met geld te doen. In de carrière zal er voor de Os geen significante verandering komen. Als je echter zware druk ervaart in je werk, zal de Draak helpen stress te verlichten. Zowel de Os als de Draak vinden het belangrijk met collega's, familieleden, vrienden en anderen om te gaan. De Draak is wel makkelijker in staat nieuwe mensen te ontmoeten, waarbij hij de Os kan helpen. Daarom helpt het opbouwen van een netwerk van contacten bij de ontwikkeling van je carrière. Als er een kans is van baan te veranderen, kunnen verantwoordelijkheden toenemen en kun je overwegen uitdagingen aan te nemen. Door je omgeving en mentaliteit te veranderen, zullen carrièredoelen kans krijgen verder te ontwikkelen. Tijdens het Jaar van de Draak zit je vol energie en zolang je enthousiasme toont voor je werk, zal de nieuwe positie makkelijk beheersbaar zijn. De Draak zal de Os begeleiden om meer ideeën te krijgen hoe je financiën kunt beheren en hoe je investeert. Vertrouw anderen alleen als je ze goed kent of als ze deskundig zijn. Zolang je juiste beoordelingen maakt, is er voorspoed. Wees niet te conservatief omdat je dan kansen mist. In dit jaar van de Draak is je romantische leven niet altijd intens. Singles, die een partner zoeken, dienen geduld op te brengen. Kansen komen er, maar er kan concurrentie ontstaan.

Je liefdeskans bevindt zich binnen je kring van familie en vrienden. Single mannen moeten op pad gaan voor een relatie en dienen niet af te wachten Singles vrouwen ontmoeten eerder iemand als ze deelnemen aan sociale activiteiten. Als je momenteel in een relatie zit, dan is het voor de man en vrouw belangrijk regelmatig contact met je geliefde te hebben om deze passioneel te houden. De Os krijgt uiteindelijk een prima jaar om de liefde te vinden en een huidige relatie te behouden. Vanaf de zomer is de beste tijd om iemand tegen te komen die aantrekkelijk is en je hart snel laat kloppen. Wees niet verlegen om gevoelens te uiten en je geluk na te streven. Dit kan leiden tot een prachtige en romantische relatie. Als je gebonden bent, wees dan voorzichtig niet betrokken te raken bij buitenechtelijke affaires of schandalen. Respecteer je partner en vermijd onnodig contact met het andere geslacht. Anders loop je het risico op roddels of geruchten die je reputatie en relatie kunnen schaden. Probeer meer tijd door te brengen met je echtgenoot om de vonk levendig te houden. In het Jaar van de Draak zal je interactie met broers en zussen toenemen en zullen interpersoonlijke relaties goed zijn. Het is een prima jaar om meer aandacht aan je vrienden te besteden. Neem actief deel aan sociale activiteiten en breid je sociale netwerk uit. Het vergroten van je sociale kring zal bijdragen aan je financiële en carrièregeluk. Nu de Os en Draak elkaar tegenkomen, is er veel respect en waardering met weinig problemen en geschillen. Zijn er problemen, probeer deze dan snel op te lossen. De Os heeft dit jaar sterke energie, fysieke kracht en goede gezondheid. Je kunt een goed humeur hebben en geniet van je sociale leven. Let op maanden met negatieve Maandsterren. Je kunt dan problemen met je maag en spijsverteringssysteem hebben. In maanden dat er een gebrek aan het element Water is, moet je opletten voor nieren, blaas en urinewegen. Als je ziek wordt, is het essentieel om een juiste dokter te vinden, vraag hier uitvoerig advies voor en laat je onderzoeken.

De invloed van de Vliegende Sterren in het jaar 2024
Naast de Houtdraak, de Bergsterren en Elementair Geluk zijn we afhankelijk van Vliegende Sterren. We kijken naar de Chinese tekens, bepaalde personen en mensen die de voordeur en belangrijke kamers in hun huis hebben. Het is belangrijk dat je bepaalt welke windrichting je huis, werkplek en belangrijke kamers hebben. Grijp je kompas en bepaal waar het een en ander gesitueerd is.

De stand en invloeden van de Vliegende Sterren in de oostelijke sectoren
In het "oosten" schittert de Witte #1 Ster van Overwinningen en Geluk in romantiek, vitaliteit, welvaart, populariteit en relaties. Als je voordeur deze kant op wijst of belangrijke kamers zich hier bevinden, kan de ster je leven versterken. Het Konijn en de oudste zoon kunnen het hele jaar genieten van deze #1 Ster. Beschermende energieën brengen waardering en populariteit bij mensen in de omgeving van het oosten. Als je slaapkamer zich hier bevindt, kun je intellectueel beter functioneren, makkelijker studeren en informatie beter onthouden. Let op, deze sector kan mentale schuldgevoelens veroorzaken en kans op inbraken vergroten. Er kan negatieve energie zijn in de keuken, badkamer of toilet. Zelfs harmonieuze relaties kunnen met emoties versterkt worden, wat kan leiden tot ongewenste romantiek, affaires en zelfs resulterend in een breuk. Om de sector gezond en positief te houden, zorg er dan voor dat het oosten geen rommel heeft en hygiënisch is. Plaats een beeld van de Qilin Eenhoorn in het oosten om je carrière te verbeteren en harmonie in persoonlijke relaties te bevorderen. Gebruik Feng Shui accessoires om kansen te vergroten. De jaarlijkse #6 Ster van Hemels Geluk bevindt zich dit jaar in het "noordoosten". De Metaalster is gunstig voor promotie en biedt bescherming aan mensen met een gevaarlijk beroep of in gevaarlijke situaties. Hoewel deze staat voor autoriteit en leiderschap, is dat dit jaar niet zo sterk. De Os, Tijger, jongste zoon en anderen die met deze sector te maken hebben, kunnen veel succes hebben. De positieve invloed van de ster werkt wereldwijd door, waardoor iedereen ervan kan profiteren. Huizen naar het noordoosten hebben romantiek in overvloed, met warme energie van romantiek. Om negativiteit af te wenden, wordt een amulet van Pi Xiu aangeraden, waardoor stabiliteit en welvaart verbeteren. Het "zuidoosten" ervaart donkere energie door de #2 Ster van Ziekte en Fysieke Bedreigingen. Hoewel dit invloed heeft op liefdesrelaties, huwelijk, vriendschap en familieharmonie, kan het gunstig stemmen van de ster helpen bij verbeteren van relaties en bevorderen van goede gezondheid. Draak, Slang, oudste dochter en anderen die met de sector te maken hebben, kunnen invloed ondervinden. De #2 Ster wordt dit jaar minder geassocieerd met ziektes. Er is positieve invloed die leiderschap en evenwicht bevordert. Versterk Aarde en slaap niet in deze sector om negatieve effecten te verminderen. De #2 Ster betekent niet automatisch dat je ziek wordt, maar je wordt op de proef gesteld. Energie in het zuidoosten is gericht op intelligentie, waardoor je belangrijke beslissingen kunt nemen, goed studeren en kennis vergroten. Zorg dat deze sector, je huis en werkplek opgeruimd en schoon zijn. Als de voordeur, slaapkamer, keuken en werkruimte zuidoost zijn, plaats dan koperen munten onder de deurmat.

De stand en invloeden van de Vliegende Sterren in de westelijke sectoren
In het "westen" staat dit jaar de Jaarlijkse #5 Ster en dit is niet bepaald een kosmische knuffelbeer. Deze Aardester kan behoorlijk roet in het eten gooien met een flinke portie obstakels en pech. Hij staat bekend als de Grote Hertog van Ongeluk. Dus, als jouw sector zich toevallig in het westen bevindt, zet je dan schrap voor extra uitdagingen. De Haan, Jongste Dochter en iedereen die toevallig aan deze kosmische kracht vastzit, kunnen de impact voelen. Het is cruciaal om de #5 Ster te temmen om rampspoed te voorkomen. Wees extra op je hoede als je deur, slaapkamer, bank, kachel of keuken naar het westen wijzen, want anders kunnen onverwachte problemen als een donderwolk neerdalen. En laten we vooral scherpe voorwerpen mijden in het westelijke deel van huis of werkplek. Mensen met tuin op het westen, dienen de #5 Ster niet te verstoren door de grond flink te veranderen. Rode of gele voorwerpen zijn ook niet wenselijk in het westen, omdat deze Ster daar minder van gecharmeerd is. Plaats de Vijf Munten van de Vijf Keizers in het westen van je huis, voeg Feng Shui accessoires toe en je transformeert je huis in een paradijs waar de #5 Ster liever niet te veel de boel verstoort. Richting het "noordwesten" schittert gedurende het hele jaar de superpositieve Jaarlijkse #4 Ster van Romantiek en Onderwijs. Deze ster is de Cupido van de Chinese krachten en gunstig voor studie, examens, carrière, administratief werk en liefdesgeluk. Hond, Varken of vaders in gezinnen worden extra sterk beïnvloed, samen met iedereen die deze sector betreedt. De Groene #4 Ster beweegt richting de Wen Chang Ster, een intellectuele bolleboos met een vleugje Metaalenergie, die soms storing brengt. Vooral studenten of mensen met een beroep, die intellectueel hoogwaardig is, dienen zich voor te bereiden op uitdagingen, ondanks dat de #4 Ster zo positief aanwezig is. Concentratieverlies, studiestress en andere problemen kunnen op de loer liggen. Huizen met een tuin op het noordwesten worden gezegend met het Huis van Intelligentie, dus gebruik de intellectuele kracht wijselijk. Zet groene planten neer, plaats een Wen Chang Pagode op je bureau en mijd rode of gele objecten. Het "zuidwesten" verwelkomt dit jaar de Jaarlijkse #9 Ster van Gunstige Toekomst en Vermenigvuldigende effecten. Geit, Aap, moeders in gezinnen en iedereen die deze sector beroert, kunnen zich verheugen. De Paarse #9 Ster brengt geluk en behoort tot het Vuurelement. Deze intense Ster staat garant voor gunstige gebeurtenissen, waardoor deze sector aan te raden is als je iets leuks van plan bent. Mensen die met deze sector te maken hebben, kunnen perfecte energie krijgen voor huwelijken of gezinsuitbreiding. Romantiek zal versterkt worden, evenals de kans dat een huidige relatie geïntensiveerd wordt. Ook is er meer groei en vooruitgang. Staat je slaapkamer in het zuidwesten, dan wordt romantiek de hoofdrolspeler. Een achtertuin op het zuidwesten brengt welvaart en kansen om geld te verdienen, maar laat deze tuin dan wel onberoerd en ga vooral geen al te grote verbouwingen in het zuidwesten doen. Kortom, het wordt een jaar omarmd door de kosmische liefde, geluk en welvaart!

De stand en invloeden van de Vliegende Sterren in het centrum, het zuiden en het noorden
In het zuidelijke deel van het universum schittert dit jaar de #7 Ster van Geweld, Diefstal en Bedrog. Het Paard en de middelste dochter lijken hier het meest mee te maken te hebben, evenals degenen die regelmatig in deze sector vertoeven. Deze Ster, met destructieve metaalkracht kan chaos brengen. Er is een verhoogde kans op financiële tegenvallers, diefstal en ongelukken met de nodige blauwe plekken. Alsof dat niet genoeg is, brengt deze misleidende energie, die kan leiden tot een scala aan misverstanden en andere verraderlijke situaties. Het onderdrukken van deze energie is absolute noodzaak. Vooral voor het Paard, de middelste dochter en iedereen die met deze sector te maken hebben. De #7 Ster staat voor een wervelwind van verlies, roddels, dronkenschap, affaires en schandalen. Bovendien bestaat er een aanzienlijk gezondheidsrisico, door brandgevaar en ademhalingsproblemen. Huizen naar het zuiden zijn gericht op Carrière, waardoor negatieve krachten afgeweerd kunnen worden. Zorg voor een opgeruimde en schone omgeving en vermijdt scherpe voorwerpen in het zuiden. In het "noorden," betreedt de Witte #8 Ster van Welvaart en Rijkdom het podium. De Aardester brengt doorgaans positieve vibes op gebied van financiën en bezittingen. Blijf relaxt, anders loop je het risico in een modderige geldpoel te belanden. De Ster schittert gunstig voor promoties en wordt beschouwd als een van de meest welwillende sterren voor welvaart, overvloed en succes. Pas op, want teveel druk op de #8 Ster kan leiden tot conflicten. Voor de Rat en middelste zonen in het noorden betekent dit echter veel financiële mogelijkheden. Dus, richt jouw bureau strategisch in, sluit belangrijke deals hier af, maar vermijd slapeloze nachten als je toevallig je slaapkamer aan de noordelijke kant hebt. Voor de zekerheid leg je een portret van de God van Rijkdom naast je nachtkastje en plaats je een Gelukboom als beschermheer. De meest intense Ster dit jaar bevindt zich in de centrale sector. Gedurende het hele jaar lijkt de #3 Ster van Vijandigheid, Ruzie, Geschillen en Juridische problemen zeer negatief. Deze twistzieke blauwe ster is de rebel vanuit het Hout-Element met een voorliefde voor conflicten, ruzies en rechtszaken. Om deze ster enigszins af te remmen en niet te laten ontsporen, is het cruciaal om romantiek in de strijd te gooien. Bevindt jouw slaapkamer zich toevallig in het midden van je huis, geef romantiek dan een kans als beschermend schild tegen de negatieve #3 Ster. Maar pas op voor wilde feesten en financiële stunts, anders kan je de woede van de #3 Ster uitlokken. En als je denkt aan renovatie van het centrum, niet doen. Gebruik geen groene of blauwe kleuren en zeker geen planten, alsjeblieft. Voor de voordeur, slaapkamer en kantoor op deze locatie kan een rood of paars tapijt bij de deur de problemen als sneeuw voor de zon laten verdwijnen.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)