Chinese Jaarhoroscoop Os

Chinese Jaarhoroscoop Os

Chinese Jaarhoroscoop Os

Geboorte jaar: 2009 1997 1985 1973 1961 1949 1937 1925 1913

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Chinese jaarhoroscoop van de Os in het jaar van de Metaal-Os
Chinese 12de maand in het jaar van de Metaal-Os (tot 4 februari)

De Vliegende Sterren van de Feng Shui voor de Os
De #9 Ster van Toekomstverwachtingen staat in het noordoosten en zal deze maand krachtige energie krijgen vanuit de Hemelse #6 Ster van Geluk. Dit geeft goedaardige energie, die jou deze maand kan ondersteunen. Er kan op financieel gebied sprake zijn van winst of verhoging van inkomsten, waarbij je nu ook al plannen kunt maken om in de toekomst meer te bereiken. De Os en mensen die er in de directe omgeving zijn, kunnen hier profijt van ondervinden, evenals mensen die geregeld in de noordoostelijke sector verblijven. Is je slaapkamer op deze sector, dan kan je met een gerust hart slapen. Je kunt er juist veel energie opdoen als je geregeld in het noordoosten van je huis of kantoor bent. Verder zal je veel meer vertrouwen in jezelf hebben, waardoor je ook meer vertrouwen in anderen hebt. Je hebt een prettige uitstraling, waardoor mensen het erg fijn vinden met je om te gaan. Verder kan de #6 Ster op fysiek gebied veel heil brengen, waardoor jouw gezondheid een positieve boost krijgt. Dit komt vooral, omdat je lekker in je vel zit en daardoor veel minder stress ervaart. Je kunt zelfs nu plannen maken om bepaalde dingen te gaan doen om je in de toekomst beter te voelen. Mensen die nog te weinig sporten/bewegen of een ongezonde levensstijl hebben, kunnen deze maand gebruiken om er verandering in aan te brengen. Er zijn deze periode veel kansen om je te ontplooien. Mocht je met een belangrijke taak bezig zijn, dan wordt aangeraden lange termijnplannen te maken, omdat je daar uiteindelijk het meest mee bereikt.

Hoe positiever jijzelf bent en hoe harder je werkt, hoe meer je bereikt. De positieve krachten worden ook nog eens versterkt door de Vermenigvuldigende #9 Ster, zodat je deze maand positief gedrag kunt vertonen en je erg zachtmoedig en behulpzaam voor anderen bent. Je bent daardoor zeer sympathiek en empathisch in de sociale omgangsvormen. Blijf opletten met de Ster van Jaarlijkse Conflicten en Tai Sui. Met name de Tui Sui kan flink de kop opsteken en vooral bij mensen die op een onverantwoordelijke of ongezonde wijze leven. Mensen die verantwoord leven, kunnen echter ook wel eens veel last hebben. Zoals we al zeiden zijn de energieën nu wel zeer sterk om op talenten te vertrouwen en eventueel negatief gedrag aan te pakken. Op financieel gebied zijn er deze maand meevallers, die eigenlijk erg verrassend uitpakken. De Maandelijkse Hemelse #6 Ster geeft namelijk een zeer sterke energie om meer welvaart af te dwingen en andere aspecten in je zakelijke leven aan te pakken. Je doet er goed aan een Windorgel met de Mystieke Knoop in het noordoosten te hangen. Tevens wordt aangeraden om een amulet met het Hemelse Zegel van de Draak bij je te dragen. Ook deze ondersteunt bij het behalen van hogere successen in carrière of studie. Misschien het grootste probleem is als er eventueel een disharmonisch contact thuis of op je werk is. In dat geval kan de toekomst er even wat minder goed uitzien. Je doet er verstandig aan hier iets aan te doen en eventuele problemen op te lossen of te voorkomen. Ook kan je een Vredesappel in je sector neerleggen om positieve energie op te roepen en zo prettig in het leven te staan.

Romantiek, zakelijkheden en mentale gesteldheid
We gaan de laatste maand van het Ossenjaar in en daarnaast leven we ook in de Ossenmaand. We gaven aan dat er over het algemeen goede krachten kunnen zijn. Toch is er wel degelijk ook een zeer negatieve aanwezigheid van de Tai Sui die echt wel in de gaten gehouden moeten worden. De Tai Sui heeft invloed op welvaart, gezondheid, romantiek en carrière. De Os kan in het noordoosten indirect last hebben en wanneer de Tai Sui aanwezig is, dien je altijd op te passen met obstakels en conflicten. Er is financieel verlies mogelijk en mensen kunnen zich tegen je keren. Je moet hard werken om er iets van te maken en de Tai Sui gunstig te houden. Let op verraad van mensen die je normaal gesproken goed kunt vertrouwen. Zelfs huidige relaties staan onder druk, waarbij gezondheidsproblemen op de achtergrond sluimeren als jij onverantwoordelijk in het leven staat. Blijf rustig en neem geen al te grote risico’s, tenzij het goed voelt. Om de Tai Sui weg te houden, wordt aangeraden rustig en bescheiden te gedragen. Op die manier kan je problemen vermijden. Je kunt ook een Levenskracht amulet dragen. Pas ook op met roddels en mensen die op zoek zijn naar ruzie of andere problemen. Een amulet met het Anti-Kwade Oog kun je gebruiken om de onvriendelijke Chi af te wenden. Het is een mindere tijd voor al te grote investeringen of het geven van een lening. Pas op dat er mensen kunnen zijn, die uit zijn op je geld of bezittingen. Leef je bescheiden en verstandig, dan zal het geluk je toelachen en kan je het Chinese jaar prima afsluiten. In dit geval zal de Hemelse Ster jou bijstaan en je hulp geven waar het nodig is. Dit kan zowel op je werk, bij een liefdespartner of bij andere sociale contacten zijn. Profiteer van de positieve energieën door zelf positief in het leven te staan. Ga nieuwe uitdagingen aan en activeer de gunstige sterren met behulp van een amulet van de Jade Keizer. Draag deze bij je of plaats deze in het noordoosten van je huis, werk of bureau. Je kunt ook positieve energie oproepen door ouderen te helpen, omdat je dan je karma verbetert en je daardoor zeer gunstige mogelijkheden afdwingt.

Het zal in ieder geval een betere maand worden dan de vorige. Daarin moest je hard werken om door de maand te komen. Ook kan je het gevoel hebben dat je weinig succes behaald hebt en daar ook weinig beloning voor kreeg. De huidige maand zal je veel makkelijker kunnen presteren en zal je het beste in je naar boven laten komen. Pas in je werk of studie op voor vriendjespolitiek. Zelfs als jij er direct voordeel aan hebt, is het nog niet aan te raden hieraan mee te doen. Is de vriendjespolitiek tegen jou, dan is het helemaal verstandig om hierbij weg te blijven of weerstand te bieden. Het beste kan je dit doen door je werk voldoende uit te voeren en te zorgen dat je contact met leidinggevenden goed is. Een beeldje van de Mystieke Knoop kan helpen, evenals een amulet met de Draak en het Hemelse Zegel. Ben je verstandig met financiën, dan kan je investeren en mag je best risico’s nemen, zolang je maar verstandig blijft handelen en je voor laat lichten. Het is een maand om nieuwe projecten op te starten en nieuwe plannen te maken. Je kunt wel jaloerse mensen tegenkomen, maar over het algemeen weet je hier wel een weg in te vinden en mensen tot rust manen. Leerlingen of studenten hebben een prima contact met studiegenoten en leraren. Je bent intellectueel erg sterk en begrijp de leerstof redelijk snel, waardoor het een maand is om veel vooruitgang te boeken en succes te behalen. Op sociaal gebied moet je oppassen voor roddels. Je kunt je anders bemoeien met dingen waar je beter bij weg kunt blijven. Dit kan vriendschappen schaden of problemen met familieleden brengen. Voor een liefdesrelatie is het over het algemeen een prima periode met veel liefde en warmte naar je partner, waarbij je weet wat je wilt. Het is een goede maand om geregeld met vrienden af te spreken, maak dus geregeld afspraken en zorg dat je veel aandacht aan familieleden, je gezin en andere sociale contacten geeft. Hoe beter het contact met deze mensen is, hoe lekkerder jij in je vel zit en hoe meer jij zelf ook een erg goede uitstraling kunt hebben. Mensen gaan dan nog liever met je om en dat kan jou in je vertrouwen sterken.

Welzijn en advies
Voor alle tekens geldt een waarschuwing vanuit het centrum. Dit gaat om het centrum in je huis, kantoor of als je belangrijke kamers daar hebt, maar ook om centra in diverse woonplaatsen. Dit komt, omdat er dan wel een positieve kracht vanuit de Jaarlijkse Hemelse #6 Ster is, maar deze maand de #3 Ster van Vijandigheid, Ruzie en conflicten hier bij zal komen. Er zijn daarbij ook mogelijkheden op juridische problemen. Er wordt aangeraden deze sector zo rustig mogelijk te houden. Maak geen overdreven harde geluiden en gebruik er ook geen al te fel licht. Vermijd conflicten of ruzies hier, omdat deze anders uit de hand kunnen lopen. Vooral mensen die veel in deze sector zijn, kunnen er last van hebben. De kans op ziektes is vooral voor vrouwen groot. Een Anti-Ziekte amulet is aan te raden. Het dragen van een Tibetaanse Dzi armband kan heilzaam zijn. Er wordt aangeraden niet teveel groene planten in deze sector te plaatsen. Beter is misschien nog om helemaal geen planten te plaatsen. Het beste is een rood tapijt van de Pi Xie te plaatsen. Ook een Rozenkwarts Vredesappel wendt negatieve energie af of zal deze absorberen. Niet alles is echter negatief, het is een goede sector om te speculeren en financiële zaken af te handelen. Dit zal vooral veel op je werk zijn, maar ook thuis kan je deze belangrijke zaken het beste in het centrum van je huis doen. Op dat gebied is er dus wel geluk te verkrijgen.

We zitten in een overgangsmaand waarin de energie van de Os afneemt en we naar een jaar gaan waarin de Tijger zijn energie laat gelden. Daardoor kun je energie kwijtraken, omdat je nu eenmaal niet van veranderingen houdt. Gezondheidsproblemen kunnen optreden en vooral door dagelijkse activiteiten. Besteed aandacht aan je luchtwegen en vooral als je nog rookt of veel in omgevingen verblijft waar je met onhygiënische zaken te maken krijgt. Kan dit, dan doe je er goed aan te stoppen met roken en weg te blijven uit omgevingen waar je ziek kunt worden. Laat je tevens adviseren welke voeding goed is om de bloeddruk te verlagen. Blijf vooral weg bij producten waar veel cholesterol inzit. Wees geduldig en vooral niet woedend als iets niet gaat zoals jij verwacht. Het belangrijkst zal zijn om jouw zenuwstelsel te kalmeren, omdat opvliegendheid oorzaak kan zijn van zeer ernstige lichamelijke klachten. Controleer jezelf en zorg dat je stress zo snel mogelijk aanpakt. Gespannen relaties en vijandschap moeten opgelost worden. Draag vrede en harmonie uit om ervoor te zorgen dat er meer rust komt. Tevens moet je opletten dat er negatie energie is, waardoor je met diefstal, geweld en financieel verlies te maken kunt krijgen. Er wordt aangeraden een Kuan Kung beeldje tegenover je voordeur te plaatsen. Deze houdt mensen met kwade bedoelingen tegen. Ook een amulet met Kuan Kung kan helpen, zodat je overal waar je komt positieve energieën om je heen hebt hangen. Houd jij je hieraan, dan zal je in staat zijn om niet alleen mentaal, maar ook zeker fysiek op een gezonde wijze in het leven te staan.

Vooruitzichten voor het jaar 2022
We willen nu al voor de westerse wereld een overzicht geven van het jaar van de Zwarte Watertijger. Zo kunnen jullie je al voorbereiden op wat komen gaat. Overigens zal de Chinese Zodiac pas 4 februari starten, bij het begin van de Lente in China. Dat Chinese jaar eindigt op 21 januari 2023. Het jaar 2022 zal veel harmonie brengen, waarbij we gericht zijn op langdurige contacten tussen mensen. Dit zal betrekking hebben op contacten die we in het leven hebben. Er is relaxte energie, die verstoord kan worden ten tijde dat negatieve maandelijkse Vliegende Sterren ons beïnvloeden. Houd de maandelijkse voorspellingen in de gaten. Mensen die het hele jaar een Vliegende negatieve Ster in hun sector hebben, moeten goed opletten. Toch zal de energie van de Watertijger sterk genoeg zijn negatieve energie af te wenden en de meeste tekens toch ook wel krachtige ondersteuning te geven. Dat is afhankelijk van het gedrag van mensen. Liefdesrelaties zullen harmonie kennen, maar natuurlijk zijn er altijd problemen mogelijk. Toch zullen de meesten niet tot iets ergs leiden. Gebonden mensen kunnen in het jaar 2022 en de eerste maand van 2023 grote stappen zetten om de relatie naar een nieuw level te brengen. Heb je plannen, dan wordt aangeraden er daadwerkelijk iets mee te doen. Het is een prima tijd om te trouwen, samen te wonen of een nieuwe relatie te krijgen. Zakelijk is het een prima energie om grote aankopen te doen. Het is een goed jaar voor een zwangerschap of om kinderen te adopteren, om zo dus een gezin te stichten of een gezin uit te breiden. Singles kunnen dit jaar assertiever zijn om buiten hun comfortzone te treden en romantiek te zoeken. De energie van de Watertijger kan jou hierbij ondersteunen. Bijzonder aan dit jaar zal zijn, dat je op onverwachte plekken en momenten mensen ontmoet, waar je liefdevolle gevoelens voor krijgt. De periode van mei t/m september kan wel eens de beste tijd zijn om een nieuwe relatie te krijgen. Gebruik deze tijd om dus stappen te nemen om een nieuw persoon te ontmoeten.

Op zakelijk gebied is er kans op financiële mogelijkheden en zakelijke vooruitgang. De Tijger geeft een krachtige en ambitieuze energie, die mensen harder laat werken, maar ook dat mensen het fijn vinden iets te bereiken. We zullen dit niet alleen bij volwassenen zien, maar ook kinderen en jongeren lijken meer ambities te krijgen. Waar er in het Jaar van de Os ellende en verdriet was, zien we toch meer geluk komen. Het is nooit te zeggen hoe mensen zich over het algemeen gedragen, maar velen vinden geluk. Het wordt een jaar van verandering, waarbij een carrière een verrassende wending kan nemen. Dit kan gaan om promotie, opzetten van een nieuw bedrijf, meer winst, een studie of goede studieresultaten. De Watertijger kan hierbij flink ondersteunen en zorgen dat de meeste mensen een goede instelling hebben. Zo zijn we in staat het verleden te gebruiken om heden en toekomst open en enthousiast in te gaan. Er kunnen mensen zijn, die moeten verhuizen voor veranderingen. Misschien kan dit onwennig of eng zijn, maar de vooruitzichten zijn over het algemeen goed. Daardoor kan het geluk je toelachen. Er zal met collega’s of andere zakelijke contacten prima energie zijn, waardoor je mogelijkheden kunt krijgen om het een en ander te bereiken door samen te werken. Het 1ste deel van het jaar is okay, maar het 2de deel zal de Watertijger helemaal veel goeds aan veel Chinese Tekens brengen. Er is veel winst mogelijk en een bepaalde hobby kan zelfs zo groeien dat je er zakelijk of financieel van alles uit kunt halen. Het jaar zal hierbij in totaal goed zijn om te investeren of lange termijndoelen te gaan maken. De Watertijger is ambitieus en zal mensen bewegen meer risico te nemen. Blijf voorzichtig en ga geen dingen doen, die ver buiten je comfortzone bewegen. Het is een jaar om te presteren, maar niet om rijk te worden. Ga dus niet gokken en blijf voorzichtig als er kansen aankomen. Je kunt dan resultaten boeken. De Tijger houdt van eerlijkheid en niet van mensen die onverantwoordelijk zijn, dan zal de karma tegen ons werken.

Qua welzijn en ontspanning is het een snel en druk jaar en zal men soms teveel energie voelen. De Tijger houdt niet van treuzelen en geeft sterke kracht aan mensen. Het is een jaar, waarin mensen erg toegeeflijk kunnen zijn om actie in het leven te halen en allerlei activiteiten uit te voeren. Dit zal op vele gebieden zijn en in diverse aspecten van ons leven. Het is helemaal afhankelijk van ons en hoe we het leven in gaan delen. Wil je achteruit gaan en bij mensen wegblijven, dan zal de Watertijger jou dit gunnen en zorgen dat jij je daar prettig bij voelt. Wil je echter de drukte opzoeken en in grote groepen verblijven dan zal hier ook een zegen op rusten. Dit geldt eigenlijk voor alle aspecten van je leven, waarbij in principe alles goedgekeurd wordt, zolang dit maar verantwoord gedaan wordt en je anderen niet kwetst. Ontspanning wordt gewaardeerd, maar inspanning ook. De Tijger kan ook zeer afkeurend werken als jij dingen doet, die buiten de comfortzone van dit machtige teken vallen. Ga jij onverantwoord en ongezond gedrag vertonen, dan zal je mentale gestel onder druk komen te staan. Dit geeft dan niet alleen problemen op fysiek gebied, maar ook geestelijk kan je dan problemen ervaren. Let dus op met ongezond eten, teveel alcohol, drugs of levensgewoonten die jou of anderen schade brengen. In dat geval kan je zoveel negatieve Sterren oproepen dat je er zelf niet blij van wordt en dan kan dit je leven ongelukkig maken. Het wordt een jaar, waarin je moet zorgen voor een positieve levensstijl, dan zal je het meeste geluk oproepen. Dit betekent niet dat je perfect hoeft te zijn. Als mens mag je fouten maken of dingen doen, die niet kloppen, zolang je dit maar niet teveel doet en er anderen ook niet door kwetst. Het wordt een jaar, waarin je slechte gewoonten los kunt laten en nieuwe, betere aan kunt leren.

Dit was een kort overzicht van wat er in het nieuwe Chinese Jaar gebeurt. In de jaarhoroscoop van begin februari zullen we ingaan op de Vliegende Sterren en de energieën die elk teken zullen beroeren.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)