Chinese Jaarhoroscoop Rat

Chinese Jaarhoroscoop Rat

Chinese Jaarhoroscoop Rat

Geboorte jaar: 2008 1996 1984 1972 1960 1948 1936 1924 1912

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Chinese jaarhoroscoop van de Rat in het jaar van de Yang-Water Tijger
4 februari 2022 tot 3 februari 2023

De noordelijke sector en de Jaarlijkse Vliegende Ster
Mensen uit 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008 en 2020 vallen onder dit teken, maar val je vóór 4 februari jarig, dan val je onder het teken Varken. De Rat is zeer direct in woorden en daden, sympathiek en enthousiast. Je bent behulpzaam, eerlijk en attent, maar soms overdrijf je met normen en waarden. Je kunt het best met de Draak, Aap en Os omgaan. Let op het Paard, omdat dit contact moeizaam verloopt en conflicten brengt. De Rat zal dit jaar ondersteuning krijgen van de #1 Ster van Overwinning. Deze kan jou bijstaan veel in het leven te bereiken. Je zult jouw noordelijke sector dan moeten activeren met een Overwinningsvlag om succes van deze Ster te vragen. Ook het Hemelpaard met de Vlag van Succes kan nuttig zijn. Je kunt deze als sleutelhanger dragen. Positief aan de Ster is dat die zorgt voor een positief toekomstbeeld, waardoor je nieuwe kansen afdwingt en mogelijkheden op kunt zoeken. Wees niet bang buiten je comfortzone te treden en het onbekende, op welk gebied dan ook, aan te pakken. Het is een prima jaar om oude plannen en ideeën van de plank te halen en deze nu wel te volbrengen. Geduld zal een schone zaak zijn, waardoor aangeraden wordt niet al te impulsief te zijn. Wees blij met het kleine en leg niet teveel druk op jezelf. Ga ook doelen stellen, niet alleen voor de korte termijn, maar juist voor de lange termijn om meer te bereiken.

We kijken binnen de Feng Shui echter ook naar andere factoren. Je Geluksfactor gemiddeld. Je hebt voldoende Levenskracht en Geestelijke Essentie. Deze zijn nog steeds niet heel sterk, maar beter dan vorig jaar. Je kunt daardoor meer bereiken dan toen. Ook ben je zelfverzekerd en ambitieus bij dingen waar je mee bezig bent. Je bent fysiek sterk en daardoor wordt het een jaar om activiteiten te doen en met mensen af te spreken. Om deze factoren te versterken, moet je hard werken om succes te bereiken, maar dat kan je meestal wel voor elkaar krijgen. Het zal dit jaar belangrijk zijn dat je de juiste ambities hebt om vooruitgang te boeken. Ook is het belangrijk dat je tracht je te ontwikkelen door bijvoorbeeld bij te scholen of een opleiding te doen. Je kunt doelen behalen, maar zoals gezegd, kan dit alleen als je er keihard voor werkt. Je kunt door de genoemde factoren het gevoel hebben op te geven als dingen je moeilijk afgaan, maar beter doe je dit niet. Wees gemotiveerd en niet te bescheiden, dan kan je geluk vergroten. Ook kan je geluk verbeteren door tijd met mensen door te brengen, die positieve energie bij zich dragen. Wees alert dat mensen, met een slechte levensstijl, zorgen voor flink wat ongeluk. Om de #1 Ster van Overwinning te stimuleren, zal je het Elementaire Geluk moeten versterken door het dragen van amuletten van Levenskracht en Spirituele Essentie of Hart Sutra Pagode. Ook een beeldje van het Hemelse Paard met Banner van Overwinning kan ondersteunen. Blijf dus steeds onthouden dat je de #1 Ster bij je hebt, maar dat je alsnog veel moeite moet doen om iets te bereiken.

Invloed van de Jaarlijkse Bergsterren
De Ster van Natuurramp geeft in het noorden onheilspellende energie, waardoor er allerlei problemen kunnen zijn, die vanuit natuurrampen ontstaan, maar nog gevaarlijker dit jaar is dat mensen voor een grote ramp kunnen zorgen. Deze Ster kan mensen namelijk beïnvloeden om bepaalde ziektes over te brengen, maar ook kernrampen, oorlogen, hongersnood en andere grote problemen kunnen versterkt worden. Daarnaast kan de Ster van Drie Moorden, zoals deze genoemd wordt, tot lage levenskracht leiden en is er meer kans op operaties, ongelukken en zelfs de dood. Omdat de Ster nauw samenwerkt met de San Sha is er grote kans op negativiteit en vooral als er een Maandelijkse negatieve Vliegende Ster is. Pas op met reizen naar gebieden met grote kans op rampen en gezondheid. Zijn er symptomen die je niet vertrouwt, ga dan naar een arts om die te raadplegen. De Levenskracht van de Rat is niet onvoldoende, maar ook niet heel sterk, waardoor je alert moet zijn op ernstige ziektes. Pas ook op voor grote problemen die door anderen veroorzaakt worden, zoals: agressie, terrorisme en andere ernstige zaken. Naast genoemde talismannen wordt aangeraden een Beeld van Vier Grote Hemelse Koningen te plaatsen. Deze geeft iedereen in je gezin en met wie je een hechte band hebt positiviteit en vitaliteit. Nodig de Koningen in je huis uit, omdat ze bij rampen en grote problemen absorberend werken. Kwade machten worden afgewend en je zult je beschermd voelen. Draag je er een hangertje van, dan ben je vanuit alle richtingen beschermd, omdat iedere Koning vanuit een sector komt. Zet ze dan in de juiste sector in je woonkamer met gezicht naar de voordeur. Zo blijven jij en anderen in je omgeving beschermd. Heb je een Boeddha in je huis dan kan je het best de Koningen er omheen zetten. Dit geeft unieke Hemelse kracht. Kom je in ziekenhuizen of begraafplaatsen, dan doe je er goed aan een hanger van hen te dragen. Vermijd in het noorden harde geluiden, verbouwing, fel licht en vooral ruzies. Is je de huiskamer in deze sector, maak dan muziek en andere geluiden niet te hard. Het Lotusamulet met mantra ‘Om Mani Padme Hum is aan te raden om je te beschermen tegen de Ster van Moorden. Er zijn namelijk planetaire, kosmische en andere negatieve invloeden. Je kunt San Sha en Ster van Moorden afwenden met Drie Goddelijke Bewakers. Je krijgt op drie niveaus problemen. Het eerste is dat je geldproblemen kunt krijgen, ten tweede kan je problemen krijgen met zakelijke en sociale contacten en de laatste is dat je te maken kunt krijgen met grote rampen en andere levensbedreigende situaties.

Romantiek en sociale contacten
De Witte #1 Ster van overwinning is verantwoordelijk voor romantiek en ook erotiek zal geregeld door deze Ster versterkt worden. Hij behoort tot het element Water en heeft vooral invloed op het huwelijk en de relatie met anderen. Het zal dit jaar belangrijk zijn de juiste mensen om je heen te hebben. Om succes te behalen en geluk te krijgen, zijn mensen belangrijk en vooral vriendschappen en familie. Het moeten dan wel mensen zijn, die jou daadwerkelijk begrijpen en ondersteunen. Het is geen slecht jaar om nieuwe mensen te leren kennen. Je staat open voor relaties op vriendschappelijk-, maar ook liefdesgebied. Je doet er wel verstandig aan de Haan, die jouw Jaarlijkse Perzikbloesem Dier is, aan te trekken en te activeren om daadwerkelijk romantiek in je leven te halen. Het jaar zal in het teken staan van verandering en nieuw begin. Nieuwe vriendschappen, nieuwe liefde en andere nieuwe invloeden kunnen je leven leuk maken. Let op dat er soms ook wel verband is tussen een nieuw begin en afbreken van oude contacten of activiteiten. Zelfs verbreken van liefdesrelaties of oude vriendschap kan aan de orde zijn. Toch hoef je niet bang te zijn dat je hier spijt van krijgt, omdat dit meestal goede gevolgen kan hebben. Vergroot liefdesgeluk met een stel Kleurrijke Liuli Mandarijn Eendjes in je slaapkamer of het noorden van je huis. Ben je single en zoek je een nieuwe relatie, dan kan een Haan van Romantiek of Vos met Negen Staarten jou een sterke uitstraling geven om mensen voor de liefde aan te trekken. Ook een Tibetaanse Dzi hanger kan je aantrekkelijker maken.

Om nieuwe vrienden te maken kan een amulet van het Maankonijn je ondersteunen. Mensen die al een relatie hebben, kunnen een Hart Sutra Pagode dragen om de relatie te verbeteren. Een harmoniserend amulet kan de Zwarte Schildpad zijn. Mannelijke ratten hebben naast het element Water ook veel Vuur in zich. Dit kan dus veel stoom en passie geven. Aangezien er dit jaar geregeld energie wordt gegeven om het element Hout te versterken, zal het Vuur blijven branden en zorgen dat je veel passie hebt. Single mannen kunnen dan ook zeker mogelijkheden krijgen om nieuwe mensen te ontmoeten waar romantiek bij mogelijk is. Trek er daarom op uit en zorg dat je ook daadwerkelijk aan activiteiten mee gaat doen om zo meer kans te maken op een liefdevolle persoon. Heb je al een relatie, dan moet je voorzichtig zijn, omdat niet alles altijd even snel gaat en je dus geduld moet hebben. Vrouwen hebben naast het Water ook het element Aarde sterk in zich. Dat geeft stabiliteit en zorgt ervoor dat je goede kansen krijgt dit jaar een nieuwe serieuze partner te vinden. Het is een prima jaar om dit via buitenactiviteiten te doen. Het Yin Water van de Rat vrouw impliceert dat het voor gebonden mensen een prima tijd is om verliefd op je partner te blijven en ook een vriendschappelijk contact met deze persoon te hebben. Over het algemeen zullen zowel mannen als vrouwen zeer gastvrij en sociaal zijn, waardoor je in staat bent om je sociale kring te versterken of uit te breiden. 

Carrière en financiën
De Rat krijgt dit jaar zeker kansen om je talenten te vergroten. Je zult hard moeten werken om beloond te worden voor wat je van plan bent. Relaties met collega’s en leidinggevenden kunnen prima zijn. Je bent wel assertief en durft jezelf te laten zien, maar bent ook slim genoeg soms gas terug te nemen en nederig te acteren. Er wordt aangeraden jezelf onder controle te houden, omdat dit veel positiever is om je carrière een goede impuls te geven. In je carrière zijn er mogelijkheden om je zowel financieel als qua vaardigheden en talenten te ontwikkelen. De energie van de Water-Tijger kan jou hierbij zeker ondersteunen. Alles wijst erop dat jij veel inspanningen en tijd aan je werk geeft. Er zijn aanwijzingen dat er mensen zijn, die jou promotie of nieuwe carrière aanbieden. Er wordt aangeraden deze kans aan te nemen. Vooral Ratten van 38, 50 en 74 jaar kunnen profiteren van financiële mogelijkheden. Er komen mogelijkheden om meer te verdienen en zijn op commercieel gebied in staat om iets nieuws te ondernemen en succesvolle investeringen te doen. Mensen van 62 jaar maken een relaxt jaar mee met weinig ups, maar ook weinig downs. Mensen van 26 jaar moeten voorzichtig met geld zijn, omdat er gevaren dreigen. Je kunt in dit geval beter investeringen vermijden, vooral als jij je deze niet kunt veroorloven. De 86-jarige moet oppassen voor mensen die het verkeerd bedoelen en uit zijn op geld. Daar is dit jaar meer kans op, vooral in maanden met ongelukssterren. Zijn er positieve Sterren dan kan de Rat veel bereiken en zijn er mogelijkheden om te ontwikkelen. In maanden dat er negatieve Sterren zijn, doe je er verstandig aan een Liuli Schip van Welvaart met Schildpad en Karper in jouw sector te plaatsen. Hiermee kan je niet alleen mogelijkheden aantrekken in je carrière, maar ook om bezittingen te krijgen en investeringen te doen. Houd er rekening mee dat er dit jaar geregeld negatief ingestelde mensen aanwezig zijn en dat dit geld kan kosten of ongeluk kan brengen. Om je hiertegen te beschermen, kan je het best een hanger met Witte Dzambala Spiegel dragen. Dit jaar zijn er toch ook veel momenten dat je met onverwachte kosten te maken krijgt op medische gronden, reparaties van bezittingen en problemen die je met mensen kunt hebben. Om hier beschermd tegen te zijn, kan je bijvoorbeeld een hangertje van de God van de Rijkdom bij je dragen om je te ondersteunen.

De gezondheid
Het wordt een jaar worden waarin je veel aan je balans moet werken. Doe je dit onvoldoende, dan kan je een moeilijk jaar krijgen, waarin je fysieke en mentale gezondheid onder druk komt te staan. Vooral de maanden met negatieve Maandelijkse Sterren zal je moeite hebben. Je zult hard moeten werken om iets te bereiken, maar omdat je toch veel ambities hebt er wel doorheen komen. Als er Maandelijkse positieve Sterren zijn, dan kan jij erg goede keuzes maken om gezond te blijven of gezond te worden. Je bent van nature zenuwachtig met financiën. Let op dat je wel eens in het rood kunt komen te staan, waardoor je zenuwen een loopje met je nemen. Vanaf de lente verbetert dit en kun je mentaal lekker in je vel zitten. Er kunnen onverwachte, maar welkome inkomsten zijn. Met name in de winterperiode zal je hier veel aan hebben en gebruiken om je te ontplooien. Let het hele jaar op dat stress je energie op kan slurpen en vooral als je teveel wilt van jezelf vergt. Je kunt vermoeidheid ervaren en ontmoedigd raken als dingen niet gaan zoals je wilt. Na de lente zal stress minder worden en kun je je gaandeweg het jaar emotioneel oprichten. De 14, 26, 74 en 86 jarigen hebben een zeer goede gezondheid. De 2 en de 62 jarige kunnen een gemiddelde gezondheid hebben. De 38, 50 en 98 jarige kunnen erg kwetsbaar zijn en moeten dus goed op hun gezondheid letten. Virussen en andere bedreigingen kunnen je ziek maken. Merk je bepaalde symptomen, dan doe je er goed aan om snel medische ondersteuning in te roepen. Over het algemeen zal het gezondheidsgeluk niet slecht zijn voor de Rat, maar je doet er goed aan een Blauwe Medicijnboeddha in het noorden van je huis te plaatsen. Ook een Wu Lou met Acht Onsterfelijken is gunstig in het noorden of in het zuidwesten als de Maandelijkse Ziektester aanwezig is. Onderweg is het goed een Tibetaanse Dzi hanger te dragen. Deze zorgt dat je ongeluk afwendt. In je auto is een metalen Vijf Elementen Wu Lou aan te raden, om onnodige ongelukken te voorkomen.

Algemeen overzicht van de Vliegende Sterren voor alle tekens
De Vliegende Sterren nemen een nieuwe positie in binnen de 9 sectoren waar we rekening mee moeten houden en die ons sterk beïnvloeden. Elk teken heeft een sector waar de Jaarlijkse Ster in staat, die dus voor het hele jaar geldt. Elke maand is er een Maandelijkse Ster, die invloed heeft. Overigens zijn de Sterren geen fysieke, maar mentale krachten. Je kunt remedies of versterkers gebruiken, die je in de sectoren kunt plaatsen om geluk aan te roepen en ongeluk af te wenden. Het is belangrijk met een kompas windrichtingen in je huis te zoeken, zodat je de sectoren weet. Kijk naar de ingang van je huis en in welke sector deze staat. Verder dien je de belangrijkste kamers te situeren, zoals huiskamer, slaapkamer en kantoor, omdat je daar veel tijd doorbrengt. Ditzelfde geldt voor je andere plekken waar je veel bent. We bespreken eerst de negatieve en daarna de positieve sectoren.

Negatieve sectoren en Vliegende Sterren
In het centrum staat de Gele #5 Ster van Ongeluk, Tragedie en Pech, die ongunstig is voor gezondheid van mensen. Deze Ster vergroot de kans op ongeluk, ziekte, verwonding en andere negatieve zaken. De gevolgen kunnen ernstig zijn en vooral als belangrijke kamers in het centrum van je huis of werk staan. Dit gebied is een Aardse sector, waardoor ieder gebouw en persoon hiermee te maken heeft. Om negatieve energie af te wenden en positiviteit aan te roepen, kan je de Schaal met Hemelse Energie in de sector plaatsen. Deze zet negatieve energie in positieve om. Op de schaal plaats je de Lung Ta, die succes en overwinning brengt, het Drakenpaard dat geluk oproept, het Hemelse Hert dat gezondheid brengt en ziekte afwendt, Pi Yao die de Jaarlijkse God oproept, de Drakenschildpad die ondersteuning geeft en Hemelse Os, die kracht en doorzettingsvermogen geeft. Ook de Pagode met de Hart Sutra kan gunstig zijn. De schaal kan je ook in andere kamers plaatsen. Met name de Hond, Draak, Os en Geit dienen een hangertje te dragen om beschermd te worden. Je doet er goed aan dit jaar geen verbouwing in het centrum te doen en de sector zo rustig mogelijk te houden om deze Ster niet te irriteren. Plaats witte of grijze accessoires om boze krachten weg te houden of deel je huis anders in.

In het zuidwesten vliegt de Zwarte #2 Ster van Ziekte en fysieke bedreiging, in de sector van de Geit en Aap, die van alle anderen de grootste kans op ziektes hebben en extra op moeten passen. Beter dragen zij een Amulet van Welzijn. Ook moeders kunnen extra risico lopen. Omdat de #2 Ster in de zogenaamde Lo Shu positie staat, ondervinden andere tekens echter ook invloed als hun voordeur of slaapkamer in het zuidwesten staat. Plaats een stoel of bed ook nooit naar het zuidwesten toe, dan heb je meer kans op ziektes. Ook een kachel naar het zuidwesten geplaatst kan gevaar geven. Mensen die veel in deze sector zijn, doen er goed aan een Medicijnboeddha op het zuidwesten te zetten. Jij en je huisgenoten kunnen bij bepaalde van een ziekte ook beter een arts om advies vragen. Ouderen kunnen beter geregeld een gezondheidscheck doen en niet in de sector slapen. Om te zorgen dat de negatieve #2 Ster afgewend wordt, kan de Witte Wu Lou met Vrolijke Kraanvogel in het zuidwesten nuttig zijn. Gebruik je geen Feng Shui attributen, dan doe je er in ieder geval verstandig aan de zuidwestelijke sector opgeruimd en schoon te houden. Pas op met airconditioning en ventilatoren, die zich in het zuidwesten bevinden. Ze kunnen negatieve energie naar je toeblazen. Let op met belangrijke deuren of kamers die zich in het noordoosten bevinden, omdat de schadelijke Tai Sui er is. Plaats grijze of witte accessoires bij de deur van die kamers. Ook zal het belangrijk zijn vrijwillig iets voor mensen te doen of geld aan goede doelen te geven. Je roept dan geluk op voor jou en mensen in je directe omgeving.
In het westen staat dit hele jaar de Rode #7 Ster van Geweld, Diefstal en Bedrog, die negatieve energie brengt. De ster absorbeert geluk van andere sterren, wat verlies brengt. De Haan wordt geraakt, maar ook andere tekens ondervinden invloed als de voordeur, slaapkamer of woonkamer in het zuidwesten staan. Bekijk dan wat je kunt veranderen om gevaarlijke situaties te voorkomen. Ook is het belangrijk op vermogen en bezittingen te letten. De Ster kan namelijk ook financieel gevaarlijke energie brengen, omdat je eerder beroofd kunt worden of op andere negatieve wijze je geld kwijt kunt raken. Je kunt Feng Shui attributen plaatsen, zoals een beeldje van de Blauwe Olifant en Neushoorn in je huis of kantoor. Heb je veel concurrenten of mensen die dicht bij jou de strijd aangaan, dan wordt aangeraden een beeldje van Kuan Kung met Lung Ta of Draak te plaatsen. Ze beschermen tegen mensen, die oneerlijk zijn en tegen concurrenten. Gebruik Kuan Kung met Tijger tegen onnodig geldverlies. Niet alleen op zakelijk en financieel gebied is er veel invloed, maar let ook op roddels, dronkenschap en andere negatieve invloeden. Let tevens op scherpe voorwerpen, omdat die voor verwondingen kunnen zorgen. Er zijn Feng Shui kuren om te beschermen, zoals Zwarte Kristallen Bollen in het westen die kwade geesten afwenden. Ook een amulet met de mantra ‘Om Bhrum Svaha’ kan onheil afwenden.
In het oosten zal de Blauwe #3 Ster van Vijandigheid, Ruzie, Geschillen en Juridische problemen veel invloed hebben op het Konijn en mensen in zijn omgeving. Ook als je slaapkamers of voordeuren op het oosten staan, kan je er last van hebben. Als de energie niet afgewend wordt of als je onvoorzichtig bent, kan je met grote ruzies en zelfs rechtszaken te maken krijgen. Deze kan je voorkomen door je gewoon aan de wet te houden en voorzichtig te zijn met contracten en beslissingen. Ook kan je met diefstal of beroving te maken krijgen, die je kunt voorkomen door voorzichtig te zijn bij plekken die gevaar oplopen. Om intens negatieve energie te ontlopen, wordt aangeraden een Magische Kosmische Appel in het oosten te plaatsen. Laat in deze richting geen harde geluiden horen van muziek, tv’s en muziekinstrumenten. Je kunt er veel aan doen om de #3 Ster af te wenden door onder andere banken, stoelen en eettafels niet in de oostelijke sector te plaatsen of er naar toe te richten. Dit jaar kan je beter geen grote verbouwingen in het oosten doen. Beter vermijd je groene of blauwe kleuren en plaats je er geen groene planten. Rode of paarse kleuren zijn wel weer aan te raden. Plaats je deze bijvoorbeeld bij de voordeur, dan heb je minder kans op conflicten met gasten die jouw huis bezoeken.


Positieve sectoren en Vliegende Sterren
In het noordoosten staat de Witte #8 Ster van Welvaart en Rijkdom in de sector van de Tijger en Os en mensen die er hun voordeur of belangrijke kamers hebben. Verblijf geregeld in deze sector om energie op te nemen. Om positieve krachten nog meer op te roepen wordt aangeraden een amulet of beeld van de Goden Zhang Dao Ling (wijsheid), Kuan Kung (rijkdom) en Tsai Shen Yeh (bescherming tegen armoede) zittend op Tijgers in de sector te plaatsen of als hangertje te dragen. Dit trio trekt geluk en voorspoedsenergie aan. Om financieel meer positiviteit aan te trekken is een amulet van de Boom van Welvaart gunstig. De #8 Ster helpt bij ontwikkeling en door intellectueel krachtig te zijn, waardoor promotie of opzetten van een nieuw bedrijf makkelijker gaan. Er wordt aangeraden stoelen, bedden en kachels in het noordoosten te zetten. Staan je voordeur, slaapkamer of kantoor in deze sector dan roep je positieve energie op met rode of paarse kleuren, zoals tapijt, kleden of andere accessoires. Blijf alert op Tai Sui, die ook in deze sector staat en voor financieel verlies kan zorgen. Let vooral op negatieve Maandelijkse Sterren. Dan kan de Tai Sui nog negatiever zijn. Let op verraad van mensen, zelfs bij mensen die je vertrouwt. Zelfs goede relaties kunnen onder druk staan. Ook gezondheidsproblemen zijn mogelijk, maar meer als je onverantwoordelijk in het leven staat. Een symbool van Tai Sui met Pi Yao in deze sector of een amulet ervan kan gunstig zijn. Naast de Tijger en Os, dienen Slang, Aap en Varken op te passen, evenals mensen die de voordeur, slaapkamer of woonkamer hier hebben. Irriteer de Tai Sui niet met harde geluiden of intens fel licht. Mensen die hun werkplek in het noordoosten hebben en mensen die slapen met hun gezicht naar deze sector kunnen flinke problemen krijgen. Stem de Tai Sui gunstig door te zorgen dat je fysiek in orde bent en geregeld sport of in beweging bent.
In het noordwesten staat dit jaar de Witte #6 Ster van Hemels Geluk, in de sector van Hond en Varken en iedereen die met de sector te maken heeft. Je kunt de energie aantrekken door beeldjes of amuletten van de Jadekeizer te plaatsen. Deze kracht is gunstig voor oudere mannen die in deze sector verblijven en je kunt de energie dan versterken met amulet van de Magische Gouden Draak. De Draak kan in dit jaar van de Tijger rijkdom en bezittingen verbeteren. Het is gunstig naast dit symbool ook een amulet of beeldje van de Tijger te plaatsen. Deze sector zal voor iedereen welvaartsgeluk brengen. Daardoor is het verstandig geregeld in de sector te verblijven. Het is een prima jaar voor mensen, die promotie zoeken of een eigen bedrijf willen opstarten. Het zal belangrijk zijn om het noordwesten van je huis of kantoor ordelijk en schoon te houden, omdat het geluk anders sterk af zal nemen. We moeten er hierbij rekening mee houden dat vooral technologie, onroerend goed, het gebied van fossiele brandstoffen, de landbouw en industrie positief of negatief beroerd worden, afhankelijk van verantwoordelijkheid die je laat zien. Stoelen of bedden kunnen beter niet in deze richting staan, omdat er fouten en andere kleine problemen ontstaan. Rode accessoires en vuurelementen kunnen negativiteit oproepen. Om de energie van de #6 Ster op te roepen, is het verstandig om de Feng Shui Schatkist van de Welvaart te plaatsen.
De #1 Ster van Overwinning en Geluk staat in het noorden in de sector van de Rat en nieuwe kansen brengen voor een ieder die ermee te maken heeft. Staat je voordeur of één van de belangrijke kamers in de sector dan lacht het geluk je toe. Deze Ster zal geactiveerd moeten worden in zowel huizen als werkplekken. Je kunt dit doen door je huis en werkplek schoon en ordelijk te houden. Ook kan je een amulet van de amulet van de Overwinningsvlag plaatsen. Ook een Lung Ta, Hemelpaard of Ru Yi zorgen voor veel geluk in je carrière, waarbij er mogelijkheden zijn voor promotie of opzetten van een eigen bedrijf. Mensen die in de verkoop werken en met mensen samenwerken, kunnen profiteren van de sector. Als je de welvaart wilt verbeteren is deze sector gunstig om ze hier te doen. Je kunt dan meer prestaties behalen en verbetering zien in de harmonie in intermenselijke relaties. Niet alleen qua carrière, maar ook romantiek kan je gebruik maken van deze krachtige Ster. Er zijn mogelijkheden om een nieuwe persoon in je leven te krijgen of bestaande relaties te versterken. Je kunt dit al doen door een foto van deze persoon bij je te dragen of genoemde amuletten te gebruiken om geluk in de liefde aan te trekken. Let op dat de #1 Ster soms irritaties kan brengen als jij onverantwoordelijk gedrag vertoont. Ga niet vreemd en wees respectvol naar anderen, omdat dit de #1 Ster gunstig stemt. Een waarschuwing is er voor de oudste dochter en jonge moeders, omdat ze minder goede energie krijgen van de San Sha in deze sector. Wees alert in maanden dat er een negatieve Ster bijkomt.
Het zuidoosten heeft de Groene #4 Ster van Romantiek en Onderwijs, in de sector van Draak en Slang, de oudste dochter en iedereen die met de sector te maken heeft. Deze Ster staat bekend als brenger van wijsheid en nieuwe ideeën. Het is creatieve energie voor mensen die veel in deze sector zijn. Om de #4 Ster positief te stemmen wordt aangeraden een Manjushri Stupa in deze sector te plaatsen. De Ster kan ook gunstig werken voor studerende mensen en om kennis op te nemen. Om nog meer energie op te roepen, wordt aangeraden een Drakenkarper te plaatsen. Er is veel geluk in de liefde, waardoor je er goed aandoet er geregeld samen met een partner te zijn. Singles kunnen liefde versterken door hun bed in deze richting te plaatsen. Ook een Kurukulle is gunstig, net als een beeld van het Perzikbloesemdier van jouw teken. Plaats veel houtaccessoires in het zuidoosten, zoals een houten beeldje of amulet van de symbolen van de vijf elementen. Deze geeft unieke voordelige energie voor mensen om beter te leren, bij culturele aspecten, verbeteren van status en verhogen van de kans om carrière te verbeteren. Om efficiënter te werken met studie of werk wordt aangeraden het bureau in het zuidoosten te zetten of in ieder geval in de richting. Verder verblijd je de #4 Ster met groene planten in het zuidoosten of een Wenchang Pagode op tafel. Plaats geen rode of gele voorwerpen en doe er geen verbouwingen.
In het zuiden komt de Paarse #9 Ster van Gunstige Toekomstverwachting, de sector van het Paard, de vrouw van middelbare leeftijd, de 2de dochter en vrouwen tussen 16 en 30. Ook voor mensen die de voordeur of belangrijke kamers in de sector hebben. De Ster brengt gelukzalige gebeurtenissen, zoals promotie, een nieuw bedrijf, een huwelijk of zelfs geluk van een nieuw kindje. In principe zal je dus geluk hebben bij alles wat je doet en wilt doen. De Ster activeert ook rijkdom. Je kunt deze oproepen met vibraties van een beeld van de Phoenix. Ook een Lung Ta in deze sector kan de Ster zeer positief stemmen. Let dit jaar vooral op dat er veel Yin-energie is en ook de San Sha negatieve invloed kan brengen. Let op dat de #9 Ster een versterkende werking heeft, dus ook op energieën die minder goed zijn. Je kunt het zuiden beschermen met het amulet van Yang Energieversterker of een beeldje van de Drie Hemelse Bewakers. Over het algemeen is de #9 Ster een geluksbrenger, maar in maanden met negatieve Maandelijkse Ster moet je opletten. Naast Feng Shui accessoires kan je de Ster ook gunstig stemmen door je huis en vooral de zuidelijke sector schoon te houden. Ook doe je er goed aan om te zorgen voor voldoende licht en zachte geluiden. Verder zal een beeld van de Eenhoorn in de zuidelijke sector zeer gunstig zijn, waardoor je extra veel kans hebt op verblijden van je leven. Er wordt aangeraden het vuurelement te versterken met rode accessoires, een open haard of kaarsen.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)