Chinese Jaarhoroscoop Tijger

Chinese Jaarhoroscoop Tijger

Chinese Jaarhoroscoop Tijger

Geboorte jaar: 2010 1998 1986 1974 1962 1950 1938 1926 1914

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Chinese 3de maand in het jaar van de Groene Houtdraak
Tot 6 mei

De Vliegende Sterren van de Feng Shui voor de Tijger in de noordoostelijke sector

De Jaarlijkse #6 Ster van Hemels Geluk zal dit hele jaar in je noordoostelijke sector een zeer positieve kracht brengen. Hierdoor kun je meer dan gebruikelijk in staat zijn om uiterst helder voor zowel jezelf als anderen te zijn. Je staat bekend als krachtig en eerlijk persoon en bent regelmatig bezig om mensen te ondersteunen. Het is echter uiterst verstandig niet te intens te reageren als je iets van anderen vraagt. Je bent van jezelf al krachtig en ben je intens, dan kan je mensen wegjagen. Situaties waarin mensen onverantwoord gedrag vertonen zijn voor jou moeilijk te verteren en dan kan je wel eens in de aanval gaan. De Witte #6 Ster brengt aanzienlijk Metaal, wat gunstig is voor zakelijke promotie, financiële zaken en handel. Deze Ster symboliseert autoriteit en leiderschap en daardoor zal je over het algemeen in staat zijn om op een sympathieke en prettige wijze invloed op anderen te hebben. Dankzij de invloed van de #6 Ster zul je ook veel zelfvertrouwen hebben. De Tijger wordt geconfronteerd met een overvloed aan Metaal-energie, wat een schat aan mogelijkheden en ondersteuning met zich meebrengt. Jouw uitdaging ligt in het selecteren van welke paden je wilt bewandelen, omdat ambitie je verleidt om alles aan te pakken. Streef naar balans in je streven naar ware welvaart en geluk. Richt je op betekenisvolle doelen en geniet van de geneugten van het leven naast je professionele prestaties. Het wordt niet alleen een erg fijne maand, maar ook een vruchtvolle maand. Vermijd overhaaste beslissingen en riskante ondernemingen. Op carrièregebied grijp je de kans om vooruit te komen en indruk te maken.

Omarm nieuwe verantwoordelijkheden met een nederige houding om concurrenten te overtreffen en de allianties op de werkplek te versterken. In zaken, streef zelfverzekerd nieuwe projecten en ondernemingen na. Je instincten zijn scherp, dus vertrouw op je strategische beslissingen. Stimuleer innovatie binnen je team voor verrassende creativiteit en succes. In de liefde kan het verbeterde geluk van de Tijger snel romantische gevoelens doen ontstaan. Volg je hart, maar zorg ervoor dat de relatie in lijn is met je levensdoelen. Versterk je liefdesgeluk en relatiegeluk met de Kam van Romantiek in je slaapkamer. Voor educatie doe je er verstandig aan begeleiding van leraren en mentoren te vragen. Je enthousiasme voor leren en uitdagingen positioneert je voor geweldige academische prestaties. Het hele jaar door zul je profiteren van een hoog niveau van elementair geluk. Je Lung Ta van succesgeluk en Spirituele Essentie zijn uitmuntend. Om dit geluk nog eens sterker aan te trekken, is een beeldje van het Hemelse Luchtpaard gunstig. Plaats de Tai Kat Tai Ley Versterker om de Grote en Kleine Gunstige Sterren te plezieren. Verder zal Levenskracht erg sterk zijn, vooral door de dubbele #6 Ster, die deze nog positiever maakt. Goede Feng Shui accessoires zijn de Yang Energie Versterker, 9de Periode Lung Ta, Vrolijk Windpaard, Spiegel van Succesvibratie, Magische Gouden Aardedraak, Talisman van het Hemelse Zegel, Wu Lou amuletten, Talisman van Welvaart met Gouden Kaart, God van Welvaart, Perzikbloesemdier Konijn, Liuli Mandarijn Eenden, Slot van Romantiek en Symbool van Dubbel Geluk.

Overzicht van de maand voor de Tijger

Een hemelse gunst overlaadt het Noordoosten met overvloedig geluk, wat financiële verbetering en begeleiding van mentoren belooft. Dit geldt dan vooral voor mensen, die een huis op werkplek hebben, die op deze sector gericht is. De Dubbele #6 Ster versterkt je sociale gevoelens, waardoor je makkelijker in staat bent netwerken aan te gaan en blokkades en andere problemen te vermijden. Daardoor is de weg naar succes met goud geplaveid. Regelmatig gebruik van deze sector wordt aangemoedigd, ook door de te activeren met helder licht en muziek. Installeer de Tai Kat Tai Ley Grote Gunstige Versterker of Gui Ren Plaque voor goddelijke ondersteuning. Ook een windorgeltje van Geluk kan zorgen voor financiële winst. Om dit te versterken, wordt aangeraden om het Talisman van het Hemelse Zegel bij je te dragen om makkelijker mensen aan te trekken, die jou kunnen ondersteunen. In een jaar met Dubbele Vliegende #6 Sterren wordt het mentale en fysieke welzijn van de Tijger naar nieuwe hoogten gebracht. Met deze Hemelse Sterren in jouw sector worden warme en krachtige energieën aangetrokken, die het geluk aan jouw kant brengen. Je zult zowel mentaal als fysiek lekker in je vel zitten en je zult een sympathieke en sterke uitstraling hebben die anderen naar je toe trekt. Het wordt een goede maand zonder dat je er veel voor hoeft te doen. Je kunt gunstige energie versterken met symbool van de Draak en Avalokiteshvara Spiegel voor extra bescherming.

In relaties ervaren Tijgers overvloed aan liefde en vriendschap ervaren, met een sterke link tussen financiële stabiliteit en romantische energie. Voor mannen zal hun krachtige erotische energie hen zeker niet in de steek laten, maar let op dat dit kan omslaan naar druk in relaties. Vrouwen zullen zich goed voelen als ze zakelijk op hun best zijn, maar kunnen humeurig worden als dingen niet gaan zoals gepland. Over het algemeen zijn de meeste Tijgers echter gelukkig en terwijl ze makkelijk ruzie kunnen maken, kunnen ze het ook snel weer goedmaken. Singles kunnen dominant zijn in het aantrekken van een nieuwe partner. Ze vinden het echter wel erg lastig om relaties vast te houden, terwijl ze toch veel tijd besteden aan familie en vrienden. Op zakelijk gebied belooft het een stabiele maand te worden, waarin Tijgers veel geluk en succes kunnen ervaren. Nieuwe taken of projecten kunnen voorspoed brengen, en er is mogelijk zelfs kans op promotie of een nieuwe baan voor degenen die ernaar op zoek zijn. Echter, waag niet te veel risico, want zelfs met een sterke geluksfactor is overmatige impulsiviteit gevaarlijk. Geduld, strategie en doordacht handelen zijn de sleutels tot succes tijdens deze maand van potentieel grote veranderingen. Wees een leider, maar blijf ook praktisch en let op mogelijke gezondheidsproblemen met darmen en maag. Met de juiste balans tussen passie en efficiëntie zal de Tijger deze maand kunnen floreren op alle fronten.

De invloed van de Vliegende Sterren op het algemene leven van de Chinese tekens

Het Oosten verwelkomt de tweeling #1 Overwinningsster met een overvloed aan kansen, persoonlijke impact en potentieel succes. Mensen met een woning op het Oosten, zullen veel kansen voor erkenning krijgen. Dit geldt ook voor het Konijn en de oudste zoon en mensen die in deze sector slapen of werken. Om de groei van je carrière te versnellen, is een symbool van Haan met Drakenschildpad in het Oosten te plaatsen. Succes zal gemakkelijk voor je zijn en vooral als je een ondernemer bent, die streeft naar uitbreiding. Geef gunstige energie een boost met het Windpaard van de 9de periode. In het Zuidoosten staat de Dubbele #2 Ziektester, waardoor ongunstige omstandigheden verergeren. Slangen, Draken, oudste dochter en mensen met woningen, slaapkamers of kantoren gericht op het Zuidoosten moeten voorzichtig zijn. Zij kunnen vermoeid zijn en gevoelig voor ziektes. Om welzijn te beschermen, plaats je de Wu Lou van Overvloed of Medicijnboeddha in dit gebied of draag je deze bij je voor bescherming. Het is verstandig voor ouderen of zieken dit gebied tijdelijk te vermijden. Het Centrum wordt overspoeld met versterkende effecten van de dubbele Ruziemakende #3 Ster, wat kans op conflicten en potentiële juridische problemen kan brengen. Zorg ervoor dat dit gebied ongestoord blijft en introduceer de Drie Harmonieuze Dieren om verstorende energieën af te zwakken als amulet of als beeldje. Gebonden mensen met de slaapkamer in het Zuidoosten kan een Stel Rozenkwarts Vredesappels erg heilzaam zijn om de huwelijkse vrede te beschermen. Het verdubbelen van de #4 Ster in het Noordwesten voorspelt veel goeds voor academische prestaties en romantische ontwikkelingen. Mensen kunnen hun leermogelijkheden versterken met een beeldje van de Leraar met de Adelaar. Een Manjushri amulet van succes helpt bij creatieve en intellectuele inspanningen. Deze ster belooft ook een toename van romantische kansen. Mensen die op zoek zijn naar liefde kunnen een amulet van de Mandarijn Eenden gebruiken. Getrouwde stellen kunnen hun band behouden met de Kam van Romantiek. De samenkomst van de dubbele Gele #5 Ster in het Westen verhoogd vooral het risico voor de Haan, de jongste dochter en mensen die met uitzicht op het Westen wonen of veel tijd doorbrengen in deze sector.

Dit kan obstakels en financiële zorgen met zich meebrengen. Weer deze uitdagingen af met Pagode van de Witte Parasolgodin of Vijf Elementen Pagode. Door de Som-van-Tien zal er echter veel geluk zijn. Houd het Amulet van de Som-van-Tien bij je om dit volledig te benutten. In het Noordoosten wordt de lucht doordrenkt met overvloedig geluk, financiële verbetering en begeleiding van mentoren. De dubbele #6 Ster versterkt netwerken en verwijdert blokkades en andere problemen. Veelvuldig gebruik van deze sector wordt aangemoedigd, waardoor aangeraden wordt veel licht en muziek in deze sector te gebruiken. Plaats een Tai Kat Tai Ley voor goddelijke ondersteuning en een talisman van het Hemelse Zegel om gunstige aspecten aan te trekken. Het Zuiden wordt deze maand belast met vijandige energieën van de dubbele #7 Ster, waardoor het een gebied wordt voor potentieel geweld, bedrog en verlies. Het is raadzaam niet veel in deze sector te verblijven en vooral op te letten met bezittingen, die in het zuiden staan. Bescherm je huis of kantoor tegen indringers met de Anti Inbraak Plaquette of een beeldje van de Blauwe Olifant en Neushoorn Met name het Paard en middelste dochter kunnen problemen krijgen. Zakenmensen moeten hun financiën veiligstellen met de Kameel van Uitgaven om verlies te voorkomen. Het Noorden krijgt met welvaart te maken, omdat de dubbele #8 Ster van Voorspoed perfect is voor financiële groei en vergroten van bezitting. Ga aan de slag met de welvarende energie met de Watergolf met Paarse Parel in deze sector. Breng voldoende tijd door in deze sector, vooral als je werkruimte hier is en plaats de Groene Draak om investering en verkoop te zien bloeien. Het Zuidwesten wordt gezegend met een samenvloeiing van de #9 Ster van Toekomstige Voorspoed, waardoor succes, tevredenheid en kansen vergroot worden. De #9 Ster kan positieve verandering geven en zal ook een sterke motivatie brengen om een goede toekomst in te gaan. Dit is vooral voor oudere mannen binnen een familie gunstig, evenals voor het Schaap, de Aap of als je in een huis woont met voordeur op het zuidwesten.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)