Chinese Jaarhoroscoop Tijger

Chinese Jaarhoroscoop Tijger

Chinese Jaarhoroscoop Tijger

Geboorte jaar: 2010 1998 1986 1974 1962 1950 1938 1926 1914

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

In het jaar van de Groene Houtdraak
4 februari 2024 tot 3 februari 2025

De noordoostelijke sector en de Jaarlijkse Vliegende Ster

Mensen geboren in 1914, 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010 en 2022 vallen onder het astrologische teken van de Tijger. Als je voor 4 februari jarig bent, behoor je echter tot het teken van de Os. De Tijger wordt gekenmerkt als een zelfstandig en krachtig persoon. Je hebt zelfvertrouwen en laat je niet snel intimideren. Waardering voor jezelf is belangrijk, maar je bent realistisch genoeg om je eigen fouten te erkennen. Je hebt het vermogen anderen blij te maken en gedijt het beste in relaties met de Hond, het Paard en het Varken. Voorzichtigheid is geboden met de Aap, omdat zijn speelsheid soms kan storen. Gedurende het hele jaar zal de #6 Ster van Hemels Geluk je zegenen. Deze stralende Witte Metaalster brengt voorspoed aan degenen die streven naar promotie, een risicovol beroep uitoefenen en welvaart najagen. Echter, wees bewust van mogelijke financiële verliezen en verwondingen als bijwerkingen. De essentie van deze ster weerspiegelt autoriteit, leiderschap en het streven naar geluk. Het activeren van deze ster is de sleutel tot het vergroten van macht en invloed. Haar energie kan als een krachtige wind dienen, waardoor de zeilen van jouw levensboot met kracht worden gevuld. Wees je bewust van de dualiteit in haar gaven: ze kan welvaart en positieve veranderingen brengen, maar ook financiële wervelwinden en verwondingen veroorzaken. Het hele jaar door zul je profiteren van een hoog niveau van elementair geluk, wat je voorziet van stevige energie en de mogelijkheid om ambitieus, gefocust en mentaal sterk te zijn. Je Succesgeluk en Spirituele Essentie zijn uitmuntend.

De Hemelse #6 Ster, samen met de positieve trillingen van de Grote en Kleine Gunstige Sterren, biedt veel kansen en voorspellende dromen om doelen te bereiken. Het is een gunstig jaar voor het aangaan van nieuwe uitdagingen, vooral voor Tijgers met heel veel zelfvertrouwen. Reken op onvoorwaardelijke steun van bazen, collega's en trouwe bondgenoten. Om dit geluk te versterken, wordt aanbevolen om Beeldjes van Paarden te plaatsen, die symbool staan voor moed en snelheid. Plaats ook de Tai Kat Tai Ley Versterker in jouw sector om de Grote en Kleine Gunstige Sterren te plezieren. Gebruik de Yang Energie Versterker om zelftwijfel te overwinnen. Grijp de kansen, stort je vol overgave in je doelen, omarm romantiek en spannende activiteiten in dit jaar van de Draak. Het enige mogelijke obstakel is de lastige Yin House Ster, maar over het algemeen kun je hiermee omgaan met alle positieve krachten. In 2024 staat een buitengewoon fortuinlijk jaar voor de deur voor Tijgers, dankzij sterke Levenskracht, een uitstekende Spirituele Essentie en een overwegend goed Succesgeluk. Gebruik Feng Shui artikelen zoals de Negende Periode Lung Ta of het Vrolijke Windpaard om jouw succes verder te vergroten. Andere aanbevolen items zijn onder meer de Spiegel van Succesvibraties, de Magische Gouden Aardedraak, de Talisman van Hemelse Zegel, de Spiegel van Vriendschap-vibraties, Wu Lou amuletten, de Talisman van Welvaart met de Gouden Kaart, God van Welvaart, Perzikbloesemdier het Konijn, Liuli Mandarijn Eenden, het Slot van Romantiek en het Symbool van Dubbel Geluk.

Invloed van de Jaarlijkse bergsterren

De Ster van Grote Positieve Verwachtingen geeft veel geluk en dwingt kansen af. Ga niet achterover hangen, maar werk er hard voor en wees vastberaden om dit geluk daadwerkelijk af te dwingen. Wees geduldig, omdat de energie niet gelijk werkt, maar pas later succes geeft. De Tijger kan soms impulsief en ongeduldig zijn en ontmoedigd raken. Tracht hier paal en perk aan te stellen en plaats een beeldje in het noorden van de Rat op de Os, omdat deze goede energie geeft om positieve mensen aan te trekken en romantiek en vriendschap te brengen. Draag een amulet met de Spiegel van deze Ster of plaats deze in het noorden van je huis of in de woonkamer, slaapkamer of werkplek. Roep je de Grote Gunstige Ster van Verwachtingen op, dan heb je geluk in carrière en financiën. Je trekt deze Ster aan door bescheiden en niet te hebberig in het leven te staan. Bescheidenheid siert de mens en maakt jou een magneet voor positiviteit. Een beeldje of sleutelhanger van de Draak verhoogt spiritualiteit en biedt inzicht om kwade energie te doorzien en af te wenden. De Draak beschermt jou en geeft wilskracht en vastberadenheid om negatieve in positieve situaties om te zetten. Naast de Grote komt ook de Kleine Ster van Positieve Verwachtingen in je sector. Je roept deze op, door het kleine te eren en flexibel in het leven te staan. Ook een beeldje van de Draak zal spiritualiteit verhogen en kwade energie afwenden. De Draak roept hierbij ook de Grote en de Kleine Sterren van Verwachting aan. Wilskracht en vastberadenheid worden vergroot om negatieve situaties en veel te bereiken in het bedrijfsleven en je carrière. Je dient alert te zijn op de verstoring die de Yin House Ster brengt uit de richting van de Os. Draag een amulet met de Dubbele Draak met Yang Energie Versterker. Een andere manier is jezelf verwennen met korte uitjes of ontspannende activiteiten om vitaliteit te versterken en energieverlies te voorkomen. Er zal veel Yin-energie zijn en er wordt aangeraden je huis verlicht te houden. Ook is het belangrijk frisse lucht op te zoeken en nachtelijke uren te gebruiken om te slapen. Op die manier breng je evenwicht tussen Yin en Yang. Let op wortelstronken en takken die tegen of onder je huis groeien, omdat deze negatieve Yin-energie creëren. Wel kan je licht, planten en bloemen plaatsen. Staat je huis dichtbij een kerkhof, ziekenhuis, politiebureau of oude huizen, dan brengt dit donkere energie. Een groot hek tussen jou en de storende energie kan helpen, evenals de kleur wit. Houd je huis schoon en opgeruimd. Ook is het belangrijk dat er veel beweging in huis is en plezier van kinderen is ook heilzaam.

Het leven van de Tijger in het Chinese Jaar van de Houtdraak

De Tijger kan dit jaar volop van het leven genieten. De Draak is mysterieus, energiek, majestueus en intelligent en brengt veel passie in het leven van de Tijger. De Draak geeft evenwicht en kan bijdragen zijn aan ontwikkeling en succes van de Tijger. In jaren waarin de Tijger en Draak samen zijn, brengt de Draak geluk in carrière en welvaart. Dit betekent dat het komende jaar voor de Tijger een jaar van succes in de carrière en meer financiële mogelijkheden belooft te worden. Bovendien is de Tijger in staat goed samen te werken en prima met anderen op te schieten. Zowel de Tijger als Draak bezitten veel energie. Dit geeft aan de ene kant veel mogelijkheden, maar soms ook beperkingen. Dit kan dan negativiteit voor de Tijger opleveren. Meestal zal je dit jaar in diplomatie uitblinken en kan je geduldig blijven. Dit zorgt ervoor dat het jaar van de Draak impliceert dat de Tijger geen werkstress ervaart. Er zijn maanden waarin de Tijger geen behoefte heeft aan macht en autoriteit, maar bescheiden op de achtergrond blijft. In plaats daarvan zal de focus liggen op het vergroten van bezittingen en financiën. De Draak kan fungeren als een uitstekende mentor voor de Tijger, waardoor de drang naar groei en ontwikkeling wordt versterkt. Als gevolg hiervan kan de Tijger uitstekende prestaties op het werk verwachten en veelbelovende carrièreperspectieven vinden. De kracht van de Draak leidt tot financiële winst voor de Tijger. In het jaar van de Draak kan de Tijger voorspoed verwachten, niet alleen op zakelijk vlak. In de carrière zal er een stabiele ontwikkeling zijn. Als er kans is op promotie, is het belangrijk enthousiasme te tonen voor het werk en open te staan voor het aanvaarden van een nieuwe positie. Het is verstandig eerst de kat uit de boom te kijken en pas later, nadat mensen je hebben leren kennen, je talenten te tonen. Het is tevens een jaar waarin je een redelijk en voldoende inkomen kunt verwachten. Kortom, financieel geluk is welvarend en stabiel. De Draak richt zich op de vrouwelijke energie. Voor single mannen biedt dit jaar een goede kans op een geschikte partner. Degenen in een bestaande romantische relatie ervaren sterke harmonieuze gevoelens en zoete romantiek, met weinig negativiteit. Single vrouwen hebben mogelijk minder kans op het vinden van de ideale partner, tenzij het iemand is van het teken Aap of Haan. Zij geven grotere kans op een romantische verbinding. Toch zijn er voldoende perspectieven voor de Tijger.

Ondanks een mogelijke focus op carrièrezaken krijgen charme en zelfvertrouwen van de Tijger een sterke boost door het Elementaire Geluk, waardoor je buitengewoon aantrekkelijk bent voor anderen. Bewonderaars zullen strijden om je aandacht. Als single heb je meer kans op een nieuwe relatie door het gebruik van een amulet of beeldje van de Mandarijn Eenden met Roze Juwelen. Hierdoor ontstaan meer mogelijkheden om nieuwe verbindingen aan te gaan. De intuïtieve aard van de Tijger zorgt voor een snelle beoordeling van geschiktheid voor samenwerking. Plaats deze in het noordwesten of neem ze als amulet mee. Profiteer van deze gunstige energie om ook je aspiraties in je carrière een boost te geven. Je bent van nature al krachtig, dus het wordt afgeraden te opvallend aanwezig te zijn. Positieve relaties en successen zullen vanzelf voortkomen. Hoe genereuzer en behulpzamer je bent, des te meer ontvang je van anderen. Versterk liefdes- en huwelijksgeluk door een paar kleurrijke Liuli Mandarijn Eenden in je slaapkamer of in je sector te plaatsen. Ook Rozenkwarts Mandarijn Eenden op een Lotusblad in je slaapkamer kunnen positief bijdragen. Over het algemeen zal de Tijger een groot netwerk van contacten hebben, dat in het Jaar van de Draak alleen maar sterker wordt. Toch moet je oppassen dat de energie niet zo sterk wordt dat er conflicten ontstaan. Als er misverstanden dreigen, is de beste manier om dit te voorkomen het inschakelen van een Konijn. De Tijger kan dit jaar meer conflicten tegenkomen bij interactie met anderen. In geval van een argument, geschil of rechtszaak met iemand, is het vinden van een balans tussen toegeven en de waarheid nastreven essentieel. Als gevolg van de steun van de Draak en dus ook het Konijn zal dit over het algemeen mogelijk zijn. Met deze sterke helpers als steun kan de overwinning behaald worden en wellicht zelfs zonder veel strijd. Het blijft echter raadzaam om zo snel mogelijk tot een schikking te komen. De Draak bevat de elementen Aarde, Water en Hout, die goede bronnen van voeding zijn voor het Yang Hout van de Tijger. Daardoor is het waarschijnlijk dat de gezondheid van de Tijger goed zal zijn. Wel moet erop worden gelet dat er niet te veel Aarde in de sector terechtkomt, omdat dit problemen met de maag en het spijsverteringssysteem kan veroorzaken. In maanden met een teveel aan het Water-element moet voorzichtigheid worden betracht met betrekking tot de nieren, blaas en urinewegen, vooral als er een tekort aan water elementen in de geboortekaart is.

De invloed van de Vliegende Sterren in het jaar 2024

Naast de Houtdraak, de Bergsterren en Elementair Geluk zijn we afhankelijk van Vliegende Sterren. We kijken naar de Chinese tekens, bepaalde personen en mensen die de voordeur en belangrijke kamers in hun huis hebben. Het is belangrijk dat je bepaalt welke windrichting je huis, werkplek en belangrijke kamers hebben. Grijp je kompas en bepaal waar het een en ander gesitueerd is.

De stand en invloeden van de Vliegende Sterren in de oostelijke sectoren

In het "oosten" schittert de Witte #1 Ster van Overwinningen en Geluk in romantiek, vitaliteit, welvaart, populariteit en relaties. Als je voordeur deze kant op wijst of belangrijke kamers zich hier bevinden, kan de ster je leven versterken. Het Konijn en de oudste zoon kunnen het hele jaar genieten van deze #1 Ster. Beschermende energieën brengen waardering en populariteit bij mensen in de omgeving van het oosten. Als je slaapkamer zich hier bevindt, kun je intellectueel beter functioneren, makkelijker studeren en informatie beter onthouden. Let op, deze sector kan mentale schuldgevoelens veroorzaken en kans op inbraken vergroten. Er kan negatieve energie zijn in de keuken, badkamer of toilet. Zelfs harmonieuze relaties kunnen met emoties versterkt worden, wat kan leiden tot ongewenste romantiek, affaires en zelfs resulterend in een breuk. Om de sector gezond en positief te houden, zorg er dan voor dat het oosten geen rommel heeft en hygiënisch is. Plaats een beeld van de Qilin Eenhoorn in het oosten om je carrière te verbeteren en harmonie in persoonlijke relaties te bevorderen. Gebruik Feng Shui accessoires om kansen te vergroten. De jaarlijkse #6 Ster van Hemels Geluk bevindt zich dit jaar in het "noordoosten". De Metaalster is gunstig voor promotie en biedt bescherming aan mensen met een gevaarlijk beroep of in gevaarlijke situaties. Hoewel deze staat voor autoriteit en leiderschap, is dat dit jaar niet zo sterk. De Os, Tijger, jongste zoon en anderen die met deze sector te maken hebben, kunnen veel succes hebben. De positieve invloed van de ster werkt wereldwijd door, waardoor iedereen ervan kan profiteren. Huizen naar het noordoosten hebben romantiek in overvloed, met warme energie van romantiek. Om negativiteit af te wenden, wordt een amulet van Pi Xiu aangeraden, waardoor stabiliteit en welvaart verbeteren. Het "zuidoosten" ervaart donkere energie door de #2 Ster van Ziekte en Fysieke Bedreigingen. Hoewel dit invloed heeft op liefdesrelaties, huwelijk, vriendschap en familieharmonie, kan het gunstig stemmen van de ster helpen bij verbeteren van relaties en bevorderen van goede gezondheid. Draak, Slang, oudste dochter en anderen die met de sector te maken hebben, kunnen invloed ondervinden. De #2 Ster wordt dit jaar minder geassocieerd met ziektes. Er is positieve invloed die leiderschap en evenwicht bevordert. Versterk Aarde en slaap niet in deze sector om negatieve effecten te verminderen. De #2 Ster betekent niet automatisch dat je ziek wordt, maar je wordt op de proef gesteld. Energie in het zuidoosten is gericht op intelligentie, waardoor je belangrijke beslissingen kunt nemen, goed studeren en kennis vergroten. Zorg dat deze sector, je huis en werkplek opgeruimd en schoon zijn. Als de voordeur, slaapkamer, keuken en werkruimte zuidoost zijn, plaats dan koperen munten onder de deurmat.

De stand en invloeden van de Vliegende Sterren in de westelijke sectoren

In het "westen" staat dit jaar de Jaarlijkse #5 Ster en dit is niet bepaald een kosmische knuffelbeer. Deze Aardester kan behoorlijk roet in het eten gooien met een flinke portie obstakels en pech. Hij staat bekend als de Grote Hertog van Ongeluk. Dus, als jouw sector zich toevallig in het westen bevindt, zet je dan schrap voor extra uitdagingen. De Haan, Jongste Dochter en iedereen die toevallig aan deze kosmische kracht vastzit, kunnen de impact voelen. Het is cruciaal om de #5 Ster te temmen om rampspoed te voorkomen. Wees extra op je hoede als je deur, slaapkamer, bank, kachel of keuken naar het westen wijzen, want anders kunnen onverwachte problemen als een donderwolk neerdalen. En laten we vooral scherpe voorwerpen mijden in het westelijke deel van huis of werkplek. Mensen met tuin op het westen, dienen de #5 Ster niet te verstoren door de grond flink te veranderen. Rode of gele voorwerpen zijn ook niet wenselijk in het westen, omdat deze Ster daar minder van gecharmeerd is. Plaats de Vijf Munten van de Vijf Keizers in het westen van je huis, voeg Feng Shui accessoires toe en je transformeert je huis in een paradijs waar de #5 Ster liever niet te veel de boel verstoort. Richting het "noordwesten" schittert gedurende het hele jaar de superpositieve Jaarlijkse #4 Ster van Romantiek en Onderwijs. Deze ster is de Cupido van de Chinese krachten en gunstig voor studie, examens, carrière, administratief werk en liefdesgeluk. Hond, Varken of vaders in gezinnen worden extra sterk beïnvloed, samen met iedereen die deze sector betreedt. De Groene #4 Ster beweegt richting de Wen Chang Ster, een intellectuele bolleboos met een vleugje Metaalenergie, die soms storing brengt. Vooral studenten of mensen met een beroep, die intellectueel hoogwaardig is, dienen zich voor te bereiden op uitdagingen, ondanks dat de #4 Ster zo positief aanwezig is. Concentratieverlies, studiestress en andere problemen kunnen op de loer liggen. Huizen met een tuin op het noordwesten worden gezegend met het Huis van Intelligentie, dus gebruik de intellectuele kracht wijselijk. Zet groene planten neer, plaats een Wen Chang Pagode op je bureau en mijd rode of gele objecten. Het "zuidwesten" verwelkomt dit jaar de Jaarlijkse #9 Ster van Gunstige Toekomst en Vermenigvuldigende effecten. Geit, Aap, moeders in gezinnen en iedereen die deze sector beroert, kunnen zich verheugen. De Paarse #9 Ster brengt geluk en behoort tot het Vuurelement. Deze intense Ster staat garant voor gunstige gebeurtenissen, waardoor deze sector aan te raden is als je iets leuks van plan bent. Mensen die met deze sector te maken hebben, kunnen perfecte energie krijgen voor huwelijken of gezinsuitbreiding. Romantiek zal versterkt worden, evenals de kans dat een huidige relatie geïntensiveerd wordt. Ook is er meer groei en vooruitgang. Staat je slaapkamer in het zuidwesten, dan wordt romantiek de hoofdrolspeler. Een achtertuin op het zuidwesten brengt welvaart en kansen om geld te verdienen, maar laat deze tuin dan wel onberoerd en ga vooral geen al te grote verbouwingen in het zuidwesten doen. Kortom, het wordt een jaar omarmd door de kosmische liefde, geluk en welvaart!

De stand en invloeden van de Vliegende Sterren in het centrum, het zuiden en het noorden

In het zuidelijke deel van het universum schittert dit jaar de #7 Ster van Geweld, Diefstal en Bedrog. Het Paard en de middelste dochter lijken hier het meest mee te maken te hebben, evenals degenen die regelmatig in deze sector vertoeven. Deze Ster, met destructieve metaalkracht kan chaos brengen. Er is een verhoogde kans op financiële tegenvallers, diefstal en ongelukken met de nodige blauwe plekken. Alsof dat niet genoeg is, brengt deze misleidende energie, die kan leiden tot een scala aan misverstanden en andere verraderlijke situaties. Het onderdrukken van deze energie is absolute noodzaak. Vooral voor het Paard, de middelste dochter en iedereen die met deze sector te maken hebben. De #7 Ster staat voor een wervelwind van verlies, roddels, dronkenschap, affaires en schandalen. Bovendien bestaat er een aanzienlijk gezondheidsrisico, door brandgevaar en ademhalingsproblemen. Huizen naar het zuiden zijn gericht op Carrière, waardoor negatieve krachten afgeweerd kunnen worden. Zorg voor een opgeruimde en schone omgeving en vermijdt scherpe voorwerpen in het zuiden. In het "noorden," betreedt de Witte #8 Ster van Welvaart en Rijkdom het podium. De Aardester brengt doorgaans positieve vibes op gebied van financiën en bezittingen. Blijf relaxt, anders loop je het risico in een modderige geldpoel te belanden. De Ster schittert gunstig voor promoties en wordt beschouwd als een van de meest welwillende sterren voor welvaart, overvloed en succes. Pas op, want teveel druk op de #8 Ster kan leiden tot conflicten. Voor de Rat en middelste zonen in het noorden betekent dit echter veel financiële mogelijkheden. Dus, richt jouw bureau strategisch in, sluit belangrijke deals hier af, maar vermijd slapeloze nachten als je toevallig je slaapkamer aan de noordelijke kant hebt. Voor de zekerheid leg je een portret van de God van Rijkdom naast je nachtkastje en plaats je een Gelukboom als beschermheer. De meest intense Ster dit jaar bevindt zich in de centrale sector. Gedurende het hele jaar lijkt de #3 Ster van Vijandigheid, Ruzie, Geschillen en Juridische problemen zeer negatief. Deze twistzieke blauwe ster is de rebel vanuit het Hout-Element met een voorliefde voor conflicten, ruzies en rechtszaken. Om deze ster enigszins af te remmen en niet te laten ontsporen, is het cruciaal om romantiek in de strijd te gooien. Bevindt jouw slaapkamer zich toevallig in het midden van je huis, geef romantiek dan een kans als beschermend schild tegen de negatieve #3 Ster. Maar pas op voor wilde feesten en financiële stunts, anders kan je de woede van de #3 Ster uitlokken. En als je denkt aan renovatie van het centrum, niet doen. Gebruik geen groene of blauwe kleuren en zeker geen planten, alsjeblieft. Voor de voordeur, slaapkamer en kantoor op deze locatie kan een rood of paars tapijt bij de deur de problemen als sneeuw voor de zon laten verdwijnen.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)